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ABNT
LOPES, Ellen Almeida e FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo. Gestão da segurança dos alimentos. Microbiologia dos alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2023. . . Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Lopes, E. A., & Franco, B. D. G. de M. (2023). Gestão da segurança dos alimentos. In Microbiologia dos alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu.
NLM
Lopes EA, Franco BDG de M. Gestão da segurança dos alimentos. In: Microbiologia dos alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2023. [citado 2024 out. 06 ]
Vancouver
Lopes EA, Franco BDG de M. Gestão da segurança dos alimentos. In: Microbiologia dos alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2023. [citado 2024 out. 06 ]
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ABNT
ANDRADE, Dhuelly Kelly Almeida et al. Assessing the relationship between processing practices and the microbiological quality and safety of cold cuts sold in São Paulo, Brazil. 2023, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Andrade, D. K. A., Finger, J. de A. F. F., Leme, F. B. P., Franco, B. D. G. de M., & Maffei, D. F. (2023). Assessing the relationship between processing practices and the microbiological quality and safety of cold cuts sold in São Paulo, Brazil. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
NLM
Andrade DKA, Finger J de AFF, Leme FBP, Franco BDG de M, Maffei DF. Assessing the relationship between processing practices and the microbiological quality and safety of cold cuts sold in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
Vancouver
Andrade DKA, Finger J de AFF, Leme FBP, Franco BDG de M, Maffei DF. Assessing the relationship between processing practices and the microbiological quality and safety of cold cuts sold in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
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ABNT
RIBEIRO, Alessandra Casagrande et al. Caracterização microbiológica e físico-química de requeijão de prato produzido no Estado de São Paulo. 2023, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Ribeiro, A. C., Medeiros, M. M., Campos, G. Z., Natera, V., Sima, N., Falcão, D. L., et al. (2023). Caracterização microbiológica e físico-química de requeijão de prato produzido no Estado de São Paulo. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
NLM
Ribeiro AC, Medeiros MM, Campos GZ, Natera V, Sima N, Falcão DL, Onuki LM, Lima EMF, Franco BDG de M, Pinto UM. Caracterização microbiológica e físico-química de requeijão de prato produzido no Estado de São Paulo [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
Vancouver
Ribeiro AC, Medeiros MM, Campos GZ, Natera V, Sima N, Falcão DL, Onuki LM, Lima EMF, Franco BDG de M, Pinto UM. Caracterização microbiológica e físico-química de requeijão de prato produzido no Estado de São Paulo [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
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ABNT
LACORTE, Gustavo Augusto et al. Investigating the influence of Food Safety Management Systems (FSMS) on microbial diversity of Canastra cheeses and their processing environments. Food Microbiology, v. 105, p. 1-12 art. 104023, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fm.2022.104023. Acesso em: 06 out. 2024.
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Lacorte, G. A., Cruvinel, L. A., Ávila, M. de P., Dias, M. F., Pereira, A. de A., Nascimento, A. M. A., & Franco, B. D. G. de M. (2022). Investigating the influence of Food Safety Management Systems (FSMS) on microbial diversity of Canastra cheeses and their processing environments. Food Microbiology, 105, 1-12 art. 104023. doi:10.1016/j.fm.2022.104023
NLM
Lacorte GA, Cruvinel LA, Ávila M de P, Dias MF, Pereira A de A, Nascimento AMA, Franco BDG de M. Investigating the influence of Food Safety Management Systems (FSMS) on microbial diversity of Canastra cheeses and their processing environments [Internet]. Food Microbiology. 2022 ; 105 1-12 art. 104023.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fm.2022.104023
Vancouver
Lacorte GA, Cruvinel LA, Ávila M de P, Dias MF, Pereira A de A, Nascimento AMA, Franco BDG de M. Investigating the influence of Food Safety Management Systems (FSMS) on microbial diversity of Canastra cheeses and their processing environments [Internet]. Food Microbiology. 2022 ; 105 1-12 art. 104023.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fm.2022.104023
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ABNT
GARGIULO, Adriana Hefti et al. Food safety issues related to eating in and eating out. Microorganisms, v. 10, p. 1-13 art. 2118, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/microorganisms10112118. Acesso em: 06 out. 2024.
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Gargiulo, A. H., Duarte, S. G., Campos, G. Z., Landgraf, M., Franco, B. D. G. de M., & Pinto, U. M. (2022). Food safety issues related to eating in and eating out. Microorganisms, 10, 1-13 art. 2118. doi:10.3390/microorganisms10112118
NLM
Gargiulo AH, Duarte SG, Campos GZ, Landgraf M, Franco BDG de M, Pinto UM. Food safety issues related to eating in and eating out [Internet]. Microorganisms. 2022 ; 10 1-13 art. 2118.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms10112118
Vancouver
Gargiulo AH, Duarte SG, Campos GZ, Landgraf M, Franco BDG de M, Pinto UM. Food safety issues related to eating in and eating out [Internet]. Microorganisms. 2022 ; 10 1-13 art. 2118.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms10112118
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FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo et al. Desafios da segurança alimentar global e equilíbrio ambiental. FAPESP 60 anos : a ciência no desenvolvimento nacional. Tradução . São Carlos: Cubo, 2022. . Disponível em: https://doi.org/10.4322/978-65-86819-27-4. Acesso em: 06 out. 2024.
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Franco, B. D. G. de M., Rech Filho, E. L., Rodrigues, R., Costa, M. H., & Mendes, L. W. (2022). Desafios da segurança alimentar global e equilíbrio ambiental. In FAPESP 60 anos : a ciência no desenvolvimento nacional. São Carlos: Cubo. doi:10.4322/978-65-86819-27-4
NLM
Franco BDG de M, Rech Filho EL, Rodrigues R, Costa MH, Mendes LW. Desafios da segurança alimentar global e equilíbrio ambiental [Internet]. In: FAPESP 60 anos : a ciência no desenvolvimento nacional. São Carlos: Cubo; 2022. [citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.4322/978-65-86819-27-4
Vancouver
Franco BDG de M, Rech Filho EL, Rodrigues R, Costa MH, Mendes LW. Desafios da segurança alimentar global e equilíbrio ambiental [Internet]. In: FAPESP 60 anos : a ciência no desenvolvimento nacional. São Carlos: Cubo; 2022. [citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.4322/978-65-86819-27-4
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ALLAION, Josisleine Recalde e BARRIONUEVO, Karina Ghougassian e FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo. Assessing the microbiological safety parameters of minas artisanal cheese samples in retail environments in São Paulo, Brazil. Applied Sciences, v. 11, p. 1-9 art. 9331, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/app11199331. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Allaion, J. R., Barrionuevo, K. G., & Franco, B. D. G. de M. (2021). Assessing the microbiological safety parameters of minas artisanal cheese samples in retail environments in São Paulo, Brazil. Applied Sciences, 11, 1-9 art. 9331. doi:10.3390/app11199331
NLM
Allaion JR, Barrionuevo KG, Franco BDG de M. Assessing the microbiological safety parameters of minas artisanal cheese samples in retail environments in São Paulo, Brazil [Internet]. Applied Sciences. 2021 ; 11 1-9 art. 9331.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/app11199331
Vancouver
Allaion JR, Barrionuevo KG, Franco BDG de M. Assessing the microbiological safety parameters of minas artisanal cheese samples in retail environments in São Paulo, Brazil [Internet]. Applied Sciences. 2021 ; 11 1-9 art. 9331.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/app11199331
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ABNT
CAMPOS, Gabriela Zampieri et al. Microbiological characteristics of canastra cheese during manufacturing and ripening. Food Control, v. 121, p. 1-7 art. 107598, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107598. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Campos, G. Z., Lacorte, G. A., Jurkiewicz, C. H., Hoffmann, C., Landgraf, M., Franco, B. D. G. de M., & Pinto, U. M. (2021). Microbiological characteristics of canastra cheese during manufacturing and ripening. Food Control, 121, 1-7 art. 107598. doi:10.1016/j.foodcont.2020.107598
NLM
Campos GZ, Lacorte GA, Jurkiewicz CH, Hoffmann C, Landgraf M, Franco BDG de M, Pinto UM. Microbiological characteristics of canastra cheese during manufacturing and ripening [Internet]. Food Control. 2021 ; 121 1-7 art. 107598.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107598
Vancouver
Campos GZ, Lacorte GA, Jurkiewicz CH, Hoffmann C, Landgraf M, Franco BDG de M, Pinto UM. Microbiological characteristics of canastra cheese during manufacturing and ripening [Internet]. Food Control. 2021 ; 121 1-7 art. 107598.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107598
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FINGER, Jéssica de Aragão Freire Ferreira et al. Adherence to food hygiene and personal protection recommendations for prevention of COVID-19. Trends in Food Science & Technology, v. 112, p. 847-852, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.03.016. Acesso em: 06 out. 2024.
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Finger, J. de A. F. F., Lima, E. M. F., Coelho, K. S., Behrens, J. H., Landgraf, M., Franco, B. D. G. de M., & Pinto, U. M. (2021). Adherence to food hygiene and personal protection recommendations for prevention of COVID-19. Trends in Food Science & Technology, 112, 847-852. doi:10.1016/j.tifs.2021.03.016
NLM
Finger J de AFF, Lima EMF, Coelho KS, Behrens JH, Landgraf M, Franco BDG de M, Pinto UM. Adherence to food hygiene and personal protection recommendations for prevention of COVID-19 [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2021 ; 112 847-852.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.03.016
Vancouver
Finger J de AFF, Lima EMF, Coelho KS, Behrens JH, Landgraf M, Franco BDG de M, Pinto UM. Adherence to food hygiene and personal protection recommendations for prevention of COVID-19 [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2021 ; 112 847-852.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.03.016
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ABNT
SANT'ANNA, Pedro Beretta e FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo e MAFFEI, Daniele Fernanda. Microbiological safety of ready-to-eat minimally processed vegetables in Brazil: an overview. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 100, n. 13, p. 4664-4670, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.10438. Acesso em: 06 out. 2024.
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Sant'Anna, P. B., Franco, B. D. G. de M., & Maffei, D. F. (2020). Microbiological safety of ready-to-eat minimally processed vegetables in Brazil: an overview. Journal of the Science of Food and Agriculture, 100( 13), 4664-4670. doi:10.1002/jsfa.10438
NLM
Sant'Anna PB, Franco BDG de M, Maffei DF. Microbiological safety of ready-to-eat minimally processed vegetables in Brazil: an overview [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2020 ; 100( 13): 4664-4670.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.10438
Vancouver
Sant'Anna PB, Franco BDG de M, Maffei DF. Microbiological safety of ready-to-eat minimally processed vegetables in Brazil: an overview [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2020 ; 100( 13): 4664-4670.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.10438
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ABNT
PINEDA, Ana Paulina Arellano et al. Overview on diversity and microbiological safety of Brazilian artisanal cheeses. Preprints, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.20944/preprints202009.0123.v1. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Pineda, A. P. A., Campos, G. Z., Pimentel Filho, N. de J., Franco, B. D. G. de M., & Pinto, U. M. (2020). Overview on diversity and microbiological safety of Brazilian artisanal cheeses. Preprints. doi:10.20944/preprints202009.0123.v1
NLM
Pineda APA, Campos GZ, Pimentel Filho N de J, Franco BDG de M, Pinto UM. Overview on diversity and microbiological safety of Brazilian artisanal cheeses [Internet]. Preprints. 2020 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.20944/preprints202009.0123.v1
Vancouver
Pineda APA, Campos GZ, Pimentel Filho N de J, Franco BDG de M, Pinto UM. Overview on diversity and microbiological safety of Brazilian artisanal cheeses [Internet]. Preprints. 2020 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.20944/preprints202009.0123.v1
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ABNT
CAMPOS, Gabriela Zampieri et al. Microbiological safety indicators of Canastra cheese in Brazil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 06 out. 2024. , 2018
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Campos, G. Z., Franco, B. D. G. de M., Hoffmann, C., Lacorte, G. A., Landgraf, M., & Pinto, U. M. (2018). Microbiological safety indicators of Canastra cheese in Brazil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Campos GZ, Franco BDG de M, Hoffmann C, Lacorte GA, Landgraf M, Pinto UM. Microbiological safety indicators of Canastra cheese in Brazil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 59 res. FCF114.[citado 2024 out. 06 ]
Vancouver
Campos GZ, Franco BDG de M, Hoffmann C, Lacorte GA, Landgraf M, Pinto UM. Microbiological safety indicators of Canastra cheese in Brazil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 59 res. FCF114.[citado 2024 out. 06 ]
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ABNT
OLIVO, Rubia Souza e QUECAN, Beatriz Ximena Valencia e FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo. Antimicrobial activity of nisin and sodium diacetate against Listeria monocytogenes is strain dependent. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 06 out. 2024.
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Olivo, R. S., Quecan, B. X. V., & Franco, B. D. G. de M. (2017). Antimicrobial activity of nisin and sodium diacetate against Listeria monocytogenes is strain dependent. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
NLM
Olivo RS, Quecan BXV, Franco BDG de M. Antimicrobial activity of nisin and sodium diacetate against Listeria monocytogenes is strain dependent [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
Vancouver
Olivo RS, Quecan BXV, Franco BDG de M. Antimicrobial activity of nisin and sodium diacetate against Listeria monocytogenes is strain dependent [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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ABNT
SILVA, Janine Passos Lima da et al. Antibacterial activity of nisin, oregano essential oil, EDTA, and their combination against Salmonella Enteritidis for application in mayonnaise. Revista Vigiância Sanitária em Debate: Sociedade, Ciência e Tecnologia, v. 4, n. 1, p. 83-91, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3395/2317-269x.00308. Acesso em: 06 out. 2024.
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Silva, J. P. L. da, Souza, E. F. de, Modesta, R. C. D., Gomes, I. A., Silva, O. F., & Franco, B. D. G. de M. (2016). Antibacterial activity of nisin, oregano essential oil, EDTA, and their combination against Salmonella Enteritidis for application in mayonnaise. Revista Vigiância Sanitária em Debate: Sociedade, Ciência e Tecnologia, 4( 1), 83-91. doi:10.3395/2317-269x.00308
NLM
Silva JPL da, Souza EF de, Modesta RCD, Gomes IA, Silva OF, Franco BDG de M. Antibacterial activity of nisin, oregano essential oil, EDTA, and their combination against Salmonella Enteritidis for application in mayonnaise [Internet]. Revista Vigiância Sanitária em Debate: Sociedade, Ciência e Tecnologia. 2016 ; 4( 1): 83-91.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3395/2317-269x.00308
Vancouver
Silva JPL da, Souza EF de, Modesta RCD, Gomes IA, Silva OF, Franco BDG de M. Antibacterial activity of nisin, oregano essential oil, EDTA, and their combination against Salmonella Enteritidis for application in mayonnaise [Internet]. Revista Vigiância Sanitária em Debate: Sociedade, Ciência e Tecnologia. 2016 ; 4( 1): 83-91.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3395/2317-269x.00308
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ABNT
MAFFEI, Daniele Fernanda et al. Assessing the effect of washing practices employed in Brazilian processing plants on the quality of ready-to-eat vegetables. Food Science and Technology, v. 69, p. 474-481, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.02.001. Acesso em: 06 out. 2024.
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Maffei, D. F., Alvarenga, V. O., Sant'Ana, A. S., & Franco, B. D. G. de M. (2016). Assessing the effect of washing practices employed in Brazilian processing plants on the quality of ready-to-eat vegetables. Food Science and Technology, 69, 474-481. doi:10.1016/j.lwt.2016.02.001
NLM
Maffei DF, Alvarenga VO, Sant'Ana AS, Franco BDG de M. Assessing the effect of washing practices employed in Brazilian processing plants on the quality of ready-to-eat vegetables [Internet]. Food Science and Technology. 2016 ; 69 474-481.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.02.001
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Maffei DF, Alvarenga VO, Sant'Ana AS, Franco BDG de M. Assessing the effect of washing practices employed in Brazilian processing plants on the quality of ready-to-eat vegetables [Internet]. Food Science and Technology. 2016 ; 69 474-481.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.02.001
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ABNT
MAFFEI, Daniele Fernanda et al. Assessing the effect of sodium dichloroisocyanurate concentration on transfer of Salmonella enterica serotype Typhimurium in wash water for production of minimally processed iceberg lettuce (Lactuca sativa L.). Letters in Applied Microbiology, v. 62, n. 6, p. 444-451, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/lam.12577. Acesso em: 06 out. 2024.
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Maffei, D. F., Sant'Ana, A. S., Monteiro, G., Schaffner, D. W., & Franco, B. D. G. de M. (2016). Assessing the effect of sodium dichloroisocyanurate concentration on transfer of Salmonella enterica serotype Typhimurium in wash water for production of minimally processed iceberg lettuce (Lactuca sativa L.). Letters in Applied Microbiology, 62( 6), 444-451. doi:10.1111/lam.12577
NLM
Maffei DF, Sant'Ana AS, Monteiro G, Schaffner DW, Franco BDG de M. Assessing the effect of sodium dichloroisocyanurate concentration on transfer of Salmonella enterica serotype Typhimurium in wash water for production of minimally processed iceberg lettuce (Lactuca sativa L.) [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2016 ; 62( 6): 444-451.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12577
Vancouver
Maffei DF, Sant'Ana AS, Monteiro G, Schaffner DW, Franco BDG de M. Assessing the effect of sodium dichloroisocyanurate concentration on transfer of Salmonella enterica serotype Typhimurium in wash water for production of minimally processed iceberg lettuce (Lactuca sativa L.) [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2016 ; 62( 6): 444-451.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.12577
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ABNT
FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo. Desafios da segurança alimentar do planeta. Tradução . Jornal da USP, São Paulo, 2015. , p. 7. Acesso em: 06 out. 2024.
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Franco, B. D. G. de M. (2015). Desafios da segurança alimentar do planeta. Jornal da USP, p. 7. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
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Franco BDG de M. Desafios da segurança alimentar do planeta. Jornal da USP. 2015 ; 7.[citado 2024 out. 06 ]
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Franco BDG de M. Desafios da segurança alimentar do planeta. Jornal da USP. 2015 ; 7.[citado 2024 out. 06 ]
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ABNT
COSTA SOBRINHO, Paulo de Souza et al. A quantitative risk assessment model for Vibrio parahaemolyticus in raw oysters in São Paulo State, Brazil. International Journal of Food Microbiology, v. 180, n. 16, p. 69-77, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2014.04.008. Acesso em: 06 out. 2024.
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Costa Sobrinho, P. de S., Destro, M. T., Franco, B. D. G. de M., & Landgraf, M. (2014). A quantitative risk assessment model for Vibrio parahaemolyticus in raw oysters in São Paulo State, Brazil. International Journal of Food Microbiology, 180( 16), 69-77. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2014.04.008
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Costa Sobrinho P de S, Destro MT, Franco BDG de M, Landgraf M. A quantitative risk assessment model for Vibrio parahaemolyticus in raw oysters in São Paulo State, Brazil [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2014 ; 180( 16): 69-77.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2014.04.008
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Costa Sobrinho P de S, Destro MT, Franco BDG de M, Landgraf M. A quantitative risk assessment model for Vibrio parahaemolyticus in raw oysters in São Paulo State, Brazil [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2014 ; 180( 16): 69-77.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2014.04.008
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ABNT
BEHRENS, Jorge Herman et al. Consumer purchase habits and views on food safety: a Brazilian study. Food Control, v. 21, n. 7, p. 963-969, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2009.07.018. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Behrens, J. H., Barcellos, M. N., Frewer, L. J., Nunes, T. P., Franco, B. D. G. de M., Destro, M. T., & Landgraf, M. (2010). Consumer purchase habits and views on food safety: a Brazilian study. Food Control, 21( 7), 963-969. doi:10.1016/j.foodcont.2009.07.018
NLM
Behrens JH, Barcellos MN, Frewer LJ, Nunes TP, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Consumer purchase habits and views on food safety: a Brazilian study [Internet]. Food Control. 2010 ; 21( 7): 963-969.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2009.07.018
Vancouver
Behrens JH, Barcellos MN, Frewer LJ, Nunes TP, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Consumer purchase habits and views on food safety: a Brazilian study [Internet]. Food Control. 2010 ; 21( 7): 963-969.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2009.07.018
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ABNT
BEHRENS, Jorge Herman et al. Consumer purchase habits and views on food safety: A Brazilian study. Food Control, v. 21, p. 963-969, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2009.07.018. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Behrens, J. H., Barcellos, M. N., Frewer, L. J., Nunes, T. P., Franco, B. D. G. de M., Destro, M. T., & Landgraf, M. (2010). Consumer purchase habits and views on food safety: A Brazilian study. Food Control, 21, 963-969. doi:10.1016/j.foodcont.2009.07.018
NLM
Behrens JH, Barcellos MN, Frewer LJ, Nunes TP, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Consumer purchase habits and views on food safety: A Brazilian study [Internet]. Food Control. 2010 ; 21 963-969.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2009.07.018
Vancouver
Behrens JH, Barcellos MN, Frewer LJ, Nunes TP, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Consumer purchase habits and views on food safety: A Brazilian study [Internet]. Food Control. 2010 ; 21 963-969.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2009.07.018