Improvement of the chemical quality of cachaça (2024)
Source: Beverages. Unidade: ESALQ
Subjects: CACHAÇA, CANA-DE-AÇÚCAR, COMPOSIÇÃO QUÍMICA, COMPOSTOS VOLÁTEIS, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, SEGURANÇA ALIMENTAR
ABNT
PEREIRA, Amanda de Andrade Marcondes e ACEVEDO, Maria Soledad Moura Soares Fernández e ALCARDE, André Ricardo. Improvement of the chemical quality of cachaça. Beverages, v. 10, p. 1-14, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/beverages10030079. Acesso em: 07 nov. 2024.APA
Pereira, A. de A. M., Acevedo, M. S. M. S. F., & Alcarde, A. R. (2024). Improvement of the chemical quality of cachaça. Beverages, 10, 1-14. doi:10.3390/beverages10030079NLM
Pereira A de AM, Acevedo MSMSF, Alcarde AR. Improvement of the chemical quality of cachaça [Internet]. Beverages. 2024 ; 10 1-14.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.3390/beverages10030079Vancouver
Pereira A de AM, Acevedo MSMSF, Alcarde AR. Improvement of the chemical quality of cachaça [Internet]. Beverages. 2024 ; 10 1-14.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.3390/beverages10030079