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ABNT
FREITAS, Denise Rossi e KAMIMURA, Eliana Setsuko e MAZALLI, Mônica Roberta. Artisanal cream cheese fermented with kefir grains. Fermentation, v. 10, n. 8, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/fermentation10080420. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Freitas, D. R., Kamimura, E. S., & Mazalli, M. R. (2024). Artisanal cream cheese fermented with kefir grains. Fermentation, 10( 8). doi:10.3390/fermentation10080420
NLM
Freitas DR, Kamimura ES, Mazalli MR. Artisanal cream cheese fermented with kefir grains [Internet]. Fermentation. 2024 ; 10( 8):[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation10080420
Vancouver
Freitas DR, Kamimura ES, Mazalli MR. Artisanal cream cheese fermented with kefir grains [Internet]. Fermentation. 2024 ; 10( 8):[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation10080420
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ABNT
ALBUQUERQUE, Tatiane Mendonça Nogueira Carneiro de et al. Unveiling safety concerns in Brazilian artisanal cheeses: a call for enhanced ripening protocols and microbiological assessments. Foods, v. 13, n. 11, p. 1-15, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods13111644. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Albuquerque, T. M. N. C. de, Campos, G. Z., d'Ovidio, L., Pinto, U. M., Sobral, P. J. do A., & Galvão, J. A. (2024). Unveiling safety concerns in Brazilian artisanal cheeses: a call for enhanced ripening protocols and microbiological assessments. Foods, 13( 11), 1-15. doi:10.3390/foods13111644
NLM
Albuquerque TMNC de, Campos GZ, d'Ovidio L, Pinto UM, Sobral PJ do A, Galvão JA. Unveiling safety concerns in Brazilian artisanal cheeses: a call for enhanced ripening protocols and microbiological assessments [Internet]. Foods. 2024 ; 13( 11): 1-15.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods13111644
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Albuquerque TMNC de, Campos GZ, d'Ovidio L, Pinto UM, Sobral PJ do A, Galvão JA. Unveiling safety concerns in Brazilian artisanal cheeses: a call for enhanced ripening protocols and microbiological assessments [Internet]. Foods. 2024 ; 13( 11): 1-15.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods13111644
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ABNT
SILVA, Isabela Maria de Moura et al. Incidence and levels of aflatoxin M1 in artisanal and manufactured cheese in Pernambuco State, Brazil. Toxins, v. 15, p. 1-10, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/toxins15030182. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Silva, I. M. de M., Cruz, A. G. da, Ali, S., Freire, L. G. D., Fonseca, L. M., Rosim, R. E., et al. (2023). Incidence and levels of aflatoxin M1 in artisanal and manufactured cheese in Pernambuco State, Brazil. Toxins, 15, 1-10. doi:10.3390/toxins15030182
NLM
Silva IM de M, Cruz AG da, Ali S, Freire LGD, Fonseca LM, Rosim RE, Corassin CH, Oliveira RBA de, Oliveira CAF de. Incidence and levels of aflatoxin M1 in artisanal and manufactured cheese in Pernambuco State, Brazil [Internet]. Toxins. 2023 ; 15 1-10.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.3390/toxins15030182
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Silva IM de M, Cruz AG da, Ali S, Freire LGD, Fonseca LM, Rosim RE, Corassin CH, Oliveira RBA de, Oliveira CAF de. Incidence and levels of aflatoxin M1 in artisanal and manufactured cheese in Pernambuco State, Brazil [Internet]. Toxins. 2023 ; 15 1-10.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.3390/toxins15030182
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ABNT
SARTORI, Diego e CORASSIN, Carlos Humberto. Utilização de probióticos para a inibição de crescimento de Staphylococcus aureus e Escherichia coli em queijos Minas frescal. 2022, Anais.. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo, 2022. Disponível em: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Sartori, D., & Corassin, C. H. (2022). Utilização de probióticos para a inibição de crescimento de Staphylococcus aureus e Escherichia coli em queijos Minas frescal. In Caderno de Resumos. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf
NLM
Sartori D, Corassin CH. Utilização de probióticos para a inibição de crescimento de Staphylococcus aureus e Escherichia coli em queijos Minas frescal [Internet]. Caderno de Resumos. 2022 ;[citado 2024 out. 17 ] Available from: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf
Vancouver
Sartori D, Corassin CH. Utilização de probióticos para a inibição de crescimento de Staphylococcus aureus e Escherichia coli em queijos Minas frescal [Internet]. Caderno de Resumos. 2022 ;[citado 2024 out. 17 ] Available from: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf
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ABNT
SILVA, Ramón et al. Microencapsulation with spray-chilling as an innovative strategy for probiotic low sodium requeijão cremoso processed cheese processing. Food Bioscience, v. 46, p. 1-12, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2021.101517. Acesso em: 17 out. 2024.
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Silva, R., Pimentel, T. C., Matos Junior, F. E. de, Esmerino, E. A., Freitas, M. Q. de, Fávaro-Trindade, C. S., et al. (2022). Microencapsulation with spray-chilling as an innovative strategy for probiotic low sodium requeijão cremoso processed cheese processing. Food Bioscience, 46, 1-12. doi:10.1016/j.fbio.2021.101517
NLM
Silva R, Pimentel TC, Matos Junior FE de, Esmerino EA, Freitas MQ de, Fávaro-Trindade CS, Silva MC, Cruz AG da. Microencapsulation with spray-chilling as an innovative strategy for probiotic low sodium requeijão cremoso processed cheese processing [Internet]. Food Bioscience. 2022 ; 46 1-12.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2021.101517
Vancouver
Silva R, Pimentel TC, Matos Junior FE de, Esmerino EA, Freitas MQ de, Fávaro-Trindade CS, Silva MC, Cruz AG da. Microencapsulation with spray-chilling as an innovative strategy for probiotic low sodium requeijão cremoso processed cheese processing [Internet]. Food Bioscience. 2022 ; 46 1-12.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2021.101517
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ABNT
CAVALCANTE, Camila Bezerra Calherani et al. A indicação geográfica no segmento de queijo artesanal no Brasil: um estudo de caso sobre o queijo Canastra. Gestão e inovação em ecossistemas agroalimentares : vol. 1. Tradução . São Carlos: Pedro e João Editores, 2022. . Disponível em: https://doi.org/10.51795/97865265014291731. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Cavalcante, C. B. C., Souza, D. P. de, Silva, J. D. da, Martins, J., Bassanesi, L. D., Carrer, C. da C., et al. (2022). A indicação geográfica no segmento de queijo artesanal no Brasil: um estudo de caso sobre o queijo Canastra. In Gestão e inovação em ecossistemas agroalimentares : vol. 1. São Carlos: Pedro e João Editores. doi:10.51795/97865265014291731
NLM
Cavalcante CBC, Souza DP de, Silva JD da, Martins J, Bassanesi LD, Carrer C da C, Lemes LR, Ribeiro MM de L de O, Petrus RR. A indicação geográfica no segmento de queijo artesanal no Brasil: um estudo de caso sobre o queijo Canastra [Internet]. In: Gestão e inovação em ecossistemas agroalimentares : vol. 1. São Carlos: Pedro e João Editores; 2022. [citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.51795/97865265014291731
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Cavalcante CBC, Souza DP de, Silva JD da, Martins J, Bassanesi LD, Carrer C da C, Lemes LR, Ribeiro MM de L de O, Petrus RR. A indicação geográfica no segmento de queijo artesanal no Brasil: um estudo de caso sobre o queijo Canastra [Internet]. In: Gestão e inovação em ecossistemas agroalimentares : vol. 1. São Carlos: Pedro e João Editores; 2022. [citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.51795/97865265014291731
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GONÇALVES, Bruna Leonel et al. Aflatoxin M1: biological decontamination methods in milk and cheese. Food Science and Technology, v. 42, p. 1-8, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/fst.22920. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Gonçalves, B. L., Uliana, R. D., Coppa, C. F. S. C., Lee, S. H. I., Kamimura, E. S., Oliveira, C. A. F. de, & Corassin, C. H. (2022). Aflatoxin M1: biological decontamination methods in milk and cheese. Food Science and Technology, 42, 1-8. doi:10.1590/fst.22920
NLM
Gonçalves BL, Uliana RD, Coppa CFSC, Lee SHI, Kamimura ES, Oliveira CAF de, Corassin CH. Aflatoxin M1: biological decontamination methods in milk and cheese [Internet]. Food Science and Technology. 2022 ; 42 1-8.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.22920
Vancouver
Gonçalves BL, Uliana RD, Coppa CFSC, Lee SHI, Kamimura ES, Oliveira CAF de, Corassin CH. Aflatoxin M1: biological decontamination methods in milk and cheese [Internet]. Food Science and Technology. 2022 ; 42 1-8.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.22920
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NASCIMENTO, Thiago Ravanini et al. Modeling dark fermentation of cheese whey for H2 and n-butyrate production considering the chain elongation perspective. Bioresource Technology Reports, v. 17, p. 1-11, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.biteb.2021.100940. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Nascimento, T. R., Cavalcante, W. de A., Oliveira, G. H. D. de, Zaiat, M., & Ribeiro, R. (2022). Modeling dark fermentation of cheese whey for H2 and n-butyrate production considering the chain elongation perspective. Bioresource Technology Reports, 17, 1-11. doi:10.1016/j.biteb.2021.100940
NLM
Nascimento TR, Cavalcante W de A, Oliveira GHD de, Zaiat M, Ribeiro R. Modeling dark fermentation of cheese whey for H2 and n-butyrate production considering the chain elongation perspective [Internet]. Bioresource Technology Reports. 2022 ; 17 1-11.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biteb.2021.100940
Vancouver
Nascimento TR, Cavalcante W de A, Oliveira GHD de, Zaiat M, Ribeiro R. Modeling dark fermentation of cheese whey for H2 and n-butyrate production considering the chain elongation perspective [Internet]. Bioresource Technology Reports. 2022 ; 17 1-11.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biteb.2021.100940
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ABNT
KHANEGHAH, Amin Mousavi et al. The prevalence and concentration of aflatoxin M1 among different types of cheeses: a global systematic review, meta-analysis, and meta-regression. Food Control, v. 125, p. 1-8, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2021.107960. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Khaneghah, A. M., Moosavi, M. H., Omar, S. S., Oliveira, C. A. F. de, Karimi-Dehkordi, M., Fakhri, Y., et al. (2021). The prevalence and concentration of aflatoxin M1 among different types of cheeses: a global systematic review, meta-analysis, and meta-regression. Food Control, 125, 1-8. doi:10.1016/j.foodcont.2021.107960
NLM
Khaneghah AM, Moosavi MH, Omar SS, Oliveira CAF de, Karimi-Dehkordi M, Fakhri Y, Huseyn E, Nematollahi A, Farahani M, Sant'Ana AS. The prevalence and concentration of aflatoxin M1 among different types of cheeses: a global systematic review, meta-analysis, and meta-regression [Internet]. Food Control. 2021 ; 125 1-8.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2021.107960
Vancouver
Khaneghah AM, Moosavi MH, Omar SS, Oliveira CAF de, Karimi-Dehkordi M, Fakhri Y, Huseyn E, Nematollahi A, Farahani M, Sant'Ana AS. The prevalence and concentration of aflatoxin M1 among different types of cheeses: a global systematic review, meta-analysis, and meta-regression [Internet]. Food Control. 2021 ; 125 1-8.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2021.107960
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ABNT
FRAZILIO, Diego Araújo et al. Metataxonomics contributes to unravel the microbiota of a Brazilian dairy. Journal of Dairy Research, v. 87, n. 3, p. 360-363, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S0022029920000837. Acesso em: 17 out. 2024.
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Frazilio, D. A., Almeida, O. G. G. de, Oliveira, C. A. F. de, Lee, S. H. I., Corassin, C. H., Alves, V. F., & De Martinis, E. C. P. (2020). Metataxonomics contributes to unravel the microbiota of a Brazilian dairy. Journal of Dairy Research, 87( 3), 360-363. doi:10.1017/S0022029920000837
NLM
Frazilio DA, Almeida OGG de, Oliveira CAF de, Lee SHI, Corassin CH, Alves VF, De Martinis ECP. Metataxonomics contributes to unravel the microbiota of a Brazilian dairy [Internet]. Journal of Dairy Research. 2020 ; 87( 3): 360-363.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0022029920000837
Vancouver
Frazilio DA, Almeida OGG de, Oliveira CAF de, Lee SHI, Corassin CH, Alves VF, De Martinis ECP. Metataxonomics contributes to unravel the microbiota of a Brazilian dairy [Internet]. Journal of Dairy Research. 2020 ; 87( 3): 360-363.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0022029920000837
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ABNT
GONÇALVES, Bruna Leonel et al. The use of microbiological methods to reduce aflatoxin M1 in cheese. Access Microbiology. London: Microbiology Society. Disponível em: https://doi.org/10.1099/acmi.ac2019.po0165. Acesso em: 17 out. 2024. , 2019
APA
Gonçalves, B. L., Henck, J. M. M., Uliana, R. D., Kamimura, E. S., Oliveira, C. A. F. de, & Corassin, C. H. (2019). The use of microbiological methods to reduce aflatoxin M1 in cheese. Access Microbiology. London: Microbiology Society. doi:10.1099/acmi.ac2019.po0165
NLM
Gonçalves BL, Henck JMM, Uliana RD, Kamimura ES, Oliveira CAF de, Corassin CH. The use of microbiological methods to reduce aflatoxin M1 in cheese [Internet]. Access Microbiology. 2019 ; 1( 1A):[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1099/acmi.ac2019.po0165
Vancouver
Gonçalves BL, Henck JMM, Uliana RD, Kamimura ES, Oliveira CAF de, Corassin CH. The use of microbiological methods to reduce aflatoxin M1 in cheese [Internet]. Access Microbiology. 2019 ; 1( 1A):[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1099/acmi.ac2019.po0165
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ABNT
GONÇALVES, Bruna Leonel et al. Ability of Saccharomyces cerevisiae to reduce aflatoxin M1 in Minas frescal cheese and evaluation of binding by scanning electron microscopy. 2019, Anais.. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos da Universidade Estadual de Campinas, 2019. Disponível em: https://proceedings.science/slaca/slaca-2019/papers/ability-of-saccharomyces-cerevisiae-to-reduce-aflatoxin-m1-in-minas-frescal-cheese-and-evaluation-of-binding-by-scanning. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Gonçalves, B. L., Uliana, R. D., Coppa, C. F. S. C., Kamimura, E. S., Oliveira, C. A. F. de, & Corassin, C. H. (2019). Ability of Saccharomyces cerevisiae to reduce aflatoxin M1 in Minas frescal cheese and evaluation of binding by scanning electron microscopy. In Resumos SLACA. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos da Universidade Estadual de Campinas. Recuperado de https://proceedings.science/slaca/slaca-2019/papers/ability-of-saccharomyces-cerevisiae-to-reduce-aflatoxin-m1-in-minas-frescal-cheese-and-evaluation-of-binding-by-scanning
NLM
Gonçalves BL, Uliana RD, Coppa CFSC, Kamimura ES, Oliveira CAF de, Corassin CH. Ability of Saccharomyces cerevisiae to reduce aflatoxin M1 in Minas frescal cheese and evaluation of binding by scanning electron microscopy [Internet]. Resumos SLACA. 2019 ;[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://proceedings.science/slaca/slaca-2019/papers/ability-of-saccharomyces-cerevisiae-to-reduce-aflatoxin-m1-in-minas-frescal-cheese-and-evaluation-of-binding-by-scanning
Vancouver
Gonçalves BL, Uliana RD, Coppa CFSC, Kamimura ES, Oliveira CAF de, Corassin CH. Ability of Saccharomyces cerevisiae to reduce aflatoxin M1 in Minas frescal cheese and evaluation of binding by scanning electron microscopy [Internet]. Resumos SLACA. 2019 ;[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://proceedings.science/slaca/slaca-2019/papers/ability-of-saccharomyces-cerevisiae-to-reduce-aflatoxin-m1-in-minas-frescal-cheese-and-evaluation-of-binding-by-scanning
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ABNT
GONÇALVES, Bruna Leonel et al. The use of microbiological methods to reduce aflatoxin M1 contamination in cheese produced in Sao Paulo State, Brazil. Journal of Dairy Science. New York: Elsevier Inc. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2019
APA
Gonçalves, B. L., Henck, J. M. M., Uliana, R. D., Oliveira, C. A. F. de, & Corassin, C. H. (2019). The use of microbiological methods to reduce aflatoxin M1 contamination in cheese produced in Sao Paulo State, Brazil. Journal of Dairy Science. New York: Elsevier Inc.
NLM
Gonçalves BL, Henck JMM, Uliana RD, Oliveira CAF de, Corassin CH. The use of microbiological methods to reduce aflatoxin M1 contamination in cheese produced in Sao Paulo State, Brazil. Journal of Dairy Science. 2019 ; 102 43.[citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Gonçalves BL, Henck JMM, Uliana RD, Oliveira CAF de, Corassin CH. The use of microbiological methods to reduce aflatoxin M1 contamination in cheese produced in Sao Paulo State, Brazil. Journal of Dairy Science. 2019 ; 102 43.[citado 2024 out. 17 ]
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ABNT
BONILLA LAGOS, Maria Jeannine e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Gelatin‐chitosan edible film activated with Boldo extract for improving microbiological and antioxidant stability of sliced Prato cheese. International Journal of Food Science & Technology, v. 54, n. 5, p. 1617-1624, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/ijfs.14032. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Bonilla Lagos, M. J., & Sobral, P. J. do A. (2019). Gelatin‐chitosan edible film activated with Boldo extract for improving microbiological and antioxidant stability of sliced Prato cheese. International Journal of Food Science & Technology, 54( 5), 1617-1624. doi:10.1111/ijfs.14032
NLM
Bonilla Lagos MJ, Sobral PJ do A. Gelatin‐chitosan edible film activated with Boldo extract for improving microbiological and antioxidant stability of sliced Prato cheese [Internet]. International Journal of Food Science & Technology. 2019 ; 54( 5): 1617-1624.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ijfs.14032
Vancouver
Bonilla Lagos MJ, Sobral PJ do A. Gelatin‐chitosan edible film activated with Boldo extract for improving microbiological and antioxidant stability of sliced Prato cheese [Internet]. International Journal of Food Science & Technology. 2019 ; 54( 5): 1617-1624.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ijfs.14032
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ABNT
PEREIRA, Débora Santos Alcanjo e MANTOKU, Márcia Hissako. Avaliação do design de embalagem para queijo Minas artesanal por análise sensorial. 2018, Anais.. São Paulo: USP, 2018. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 17 out. 2024.
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Pereira, D. S. A., & Mantoku, M. H. (2018). Avaliação do design de embalagem para queijo Minas artesanal por análise sensorial. In 26. SIICUSP : resumos. São Paulo: USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
NLM
Pereira DSA, Mantoku MH. Avaliação do design de embalagem para queijo Minas artesanal por análise sensorial [Internet]. 26. SIICUSP : resumos. 2018 ;[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
Vancouver
Pereira DSA, Mantoku MH. Avaliação do design de embalagem para queijo Minas artesanal por análise sensorial [Internet]. 26. SIICUSP : resumos. 2018 ;[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
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SERNA, Carolina Maria Bedoya et al. Antifungal activity of nanoemulsions encapsulating oregano (Origanum vulgare) essential oil: in vitro study and application in Minas Padrão cheese. Brazilian Journal of Microbiology, v. 49, n. 4, p. 929-935, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bjm.2018.05.004. Acesso em: 17 out. 2024.
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Serna, C. M. B., Dacanal, G. C., Fernandes, A. M., & Pinho, S. C. de. (2018). Antifungal activity of nanoemulsions encapsulating oregano (Origanum vulgare) essential oil: in vitro study and application in Minas Padrão cheese. Brazilian Journal of Microbiology, 49( 4), 929-935. doi:10.1016/j.bjm.2018.05.004
NLM
Serna CMB, Dacanal GC, Fernandes AM, Pinho SC de. Antifungal activity of nanoemulsions encapsulating oregano (Origanum vulgare) essential oil: in vitro study and application in Minas Padrão cheese [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2018 ; 49( 4): 929-935.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bjm.2018.05.004
Vancouver
Serna CMB, Dacanal GC, Fernandes AM, Pinho SC de. Antifungal activity of nanoemulsions encapsulating oregano (Origanum vulgare) essential oil: in vitro study and application in Minas Padrão cheese [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2018 ; 49( 4): 929-935.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bjm.2018.05.004
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ABNT
Processamento de produtos lácteos: queijos, leites fermentados, bebidas lácteas, sorvete, manteiga, creme de leite, doce de leite, soro em pó e lácteos funcionais. . Rio de Janeiro: Elsevier. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2017
APA
Processamento de produtos lácteos: queijos, leites fermentados, bebidas lácteas, sorvete, manteiga, creme de leite, doce de leite, soro em pó e lácteos funcionais. (2017). Processamento de produtos lácteos: queijos, leites fermentados, bebidas lácteas, sorvete, manteiga, creme de leite, doce de leite, soro em pó e lácteos funcionais. Rio de Janeiro: Elsevier.
NLM
Processamento de produtos lácteos: queijos, leites fermentados, bebidas lácteas, sorvete, manteiga, creme de leite, doce de leite, soro em pó e lácteos funcionais. 2017 ;[citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Processamento de produtos lácteos: queijos, leites fermentados, bebidas lácteas, sorvete, manteiga, creme de leite, doce de leite, soro em pó e lácteos funcionais. 2017 ;[citado 2024 out. 17 ]
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ABNT
FONSECA, Carolina Rodrigues da et al. Processamento de produtos de leite de outras espécies: búfala, cabra e ovelha. Processamento de leites de consumo. Tradução . Rio de Janeiro: Elsevier, 2017. . . Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Fonseca, C. R. da, Lee, S. H. I., Balthazar, C. F., Corassin, C. H., Oliveira, C. A. F. de, & Cortez, M. A. S. (2017). Processamento de produtos de leite de outras espécies: búfala, cabra e ovelha. In Processamento de leites de consumo. Rio de Janeiro: Elsevier.
NLM
Fonseca CR da, Lee SHI, Balthazar CF, Corassin CH, Oliveira CAF de, Cortez MAS. Processamento de produtos de leite de outras espécies: búfala, cabra e ovelha. In: Processamento de leites de consumo. Rio de Janeiro: Elsevier; 2017. [citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Fonseca CR da, Lee SHI, Balthazar CF, Corassin CH, Oliveira CAF de, Cortez MAS. Processamento de produtos de leite de outras espécies: búfala, cabra e ovelha. In: Processamento de leites de consumo. Rio de Janeiro: Elsevier; 2017. [citado 2024 out. 17 ]
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ABNT
OLIVEIRA, Carlos Augusto Fernandes de et al. Pathogenic bacteria in cheese, their implications for human health and prevention strategies. Nutrients in dairy and their implications on health and disease. Tradução . London: Academic Press, 2017. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-809762-5.00005-X. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Oliveira, C. A. F. de, Corassin, C. H., Lee, S. H. I., Gonçalves, B. L., & Barancelli, G. V. (2017). Pathogenic bacteria in cheese, their implications for human health and prevention strategies. In Nutrients in dairy and their implications on health and disease. London: Academic Press. doi:10.1016/B978-0-12-809762-5.00005-X
NLM
Oliveira CAF de, Corassin CH, Lee SHI, Gonçalves BL, Barancelli GV. Pathogenic bacteria in cheese, their implications for human health and prevention strategies [Internet]. In: Nutrients in dairy and their implications on health and disease. London: Academic Press; 2017. [citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-809762-5.00005-X
Vancouver
Oliveira CAF de, Corassin CH, Lee SHI, Gonçalves BL, Barancelli GV. Pathogenic bacteria in cheese, their implications for human health and prevention strategies [Internet]. In: Nutrients in dairy and their implications on health and disease. London: Academic Press; 2017. [citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-809762-5.00005-X
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ABNT
VALADÃO, Natali Knorr et al. Development of a ricotta cheese whey-based sports drink. Advances in Dairy Research, v. 4, n. 3, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4172/2329-888X.1000156. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Valadão, N. K., Andrade, I. M. G. de, Jory, J. C., Gallo, F. A., & Petrus, R. R. (2016). Development of a ricotta cheese whey-based sports drink. Advances in Dairy Research, 4( 3). doi:10.4172/2329-888X.1000156
NLM
Valadão NK, Andrade IMG de, Jory JC, Gallo FA, Petrus RR. Development of a ricotta cheese whey-based sports drink [Internet]. Advances in Dairy Research. 2016 ; 4( 3):[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.4172/2329-888X.1000156
Vancouver
Valadão NK, Andrade IMG de, Jory JC, Gallo FA, Petrus RR. Development of a ricotta cheese whey-based sports drink [Internet]. Advances in Dairy Research. 2016 ; 4( 3):[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.4172/2329-888X.1000156