A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
OLIVEIRA, Débora Preceliano de. Caracterização funcional genômica dos micro-organismos predominantes no fermento endógeno \"pingo\" do queijo da Serra da Canastra. 2020. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-01072021-183612/. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Oliveira, D. P. de. (2020). Caracterização funcional genômica dos micro-organismos predominantes no fermento endógeno \"pingo\" do queijo da Serra da Canastra (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-01072021-183612/
NLM
Oliveira DP de. Caracterização funcional genômica dos micro-organismos predominantes no fermento endógeno \"pingo\" do queijo da Serra da Canastra [Internet]. 2020 ;[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-01072021-183612/
Vancouver
Oliveira DP de. Caracterização funcional genômica dos micro-organismos predominantes no fermento endógeno \"pingo\" do queijo da Serra da Canastra [Internet]. 2020 ;[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-01072021-183612/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CRUZADO BRAVO, Melina Luz Mary. Isolation, identification and genotypic and phenotypic characterization of Arcobacter spp. isolated from Minas frescal cheese and raw milk. 2020. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2020. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052020-130519/. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Cruzado Bravo, M. L. M. (2020). Isolation, identification and genotypic and phenotypic characterization of Arcobacter spp. isolated from Minas frescal cheese and raw milk (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052020-130519/
NLM
Cruzado Bravo MLM. Isolation, identification and genotypic and phenotypic characterization of Arcobacter spp. isolated from Minas frescal cheese and raw milk [Internet]. 2020 ;[citado 2025 dez. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052020-130519/
Vancouver
Cruzado Bravo MLM. Isolation, identification and genotypic and phenotypic characterization of Arcobacter spp. isolated from Minas frescal cheese and raw milk [Internet]. 2020 ;[citado 2025 dez. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052020-130519/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MAFFEI, Daniele Fernanda et al. Consumption data and consumer handling practices of leafy greens in the city of São Paulo, Brazil: useful information for quantitative microbiological consumer phase risk assessments. Food Protection Trends, v. 40, n. 4, p. 224-231, 2020Tradução . . Disponível em: https://www.foodprotection.org/publications/food-protection-trends/archive/2020-07-consumption-data-and-consumer-handling-practices-of-leafy-greens-in-the-city-of-s-o-paulo-br/. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Maffei, D. F., Silveira, M. A., Silva, M. B. R. da, Moreira, D. A., Lourenço, F. R., Schaffner, D. W., & Franco, B. D. G. de M. (2020). Consumption data and consumer handling practices of leafy greens in the city of São Paulo, Brazil: useful information for quantitative microbiological consumer phase risk assessments. Food Protection Trends, 40( 4), 224-231. Recuperado de https://www.foodprotection.org/publications/food-protection-trends/archive/2020-07-consumption-data-and-consumer-handling-practices-of-leafy-greens-in-the-city-of-s-o-paulo-br/
NLM
Maffei DF, Silveira MA, Silva MBR da, Moreira DA, Lourenço FR, Schaffner DW, Franco BDG de M. Consumption data and consumer handling practices of leafy greens in the city of São Paulo, Brazil: useful information for quantitative microbiological consumer phase risk assessments [Internet]. Food Protection Trends. 2020 ; 40( 4): 224-231.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://www.foodprotection.org/publications/food-protection-trends/archive/2020-07-consumption-data-and-consumer-handling-practices-of-leafy-greens-in-the-city-of-s-o-paulo-br/
Vancouver
Maffei DF, Silveira MA, Silva MBR da, Moreira DA, Lourenço FR, Schaffner DW, Franco BDG de M. Consumption data and consumer handling practices of leafy greens in the city of São Paulo, Brazil: useful information for quantitative microbiological consumer phase risk assessments [Internet]. Food Protection Trends. 2020 ; 40( 4): 224-231.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://www.foodprotection.org/publications/food-protection-trends/archive/2020-07-consumption-data-and-consumer-handling-practices-of-leafy-greens-in-the-city-of-s-o-paulo-br/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CRUZADO-BRAVO, Melina Luz Mary et al. Occurrence of Arcobacter spp. in Brazilian Minas frescal cheese and raw cow milk and its association with microbiological and physicochemical parameters. Food Control, v. 109, p. 1-7, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2019.106904. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Cruzado-Bravo, M. L. M., Barancelli, G. V., Andreote, A. P. D., Saldaña, E., Vidal-Veuthey, B., Collado, L., & Contreras-Castillo, C. J. (2020). Occurrence of Arcobacter spp. in Brazilian Minas frescal cheese and raw cow milk and its association with microbiological and physicochemical parameters. Food Control, 109, 1-7. doi:10.1016/j.foodcont.2019.106904
NLM
Cruzado-Bravo MLM, Barancelli GV, Andreote APD, Saldaña E, Vidal-Veuthey B, Collado L, Contreras-Castillo CJ. Occurrence of Arcobacter spp. in Brazilian Minas frescal cheese and raw cow milk and its association with microbiological and physicochemical parameters [Internet]. Food Control. 2020 ; 109 1-7.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2019.106904
Vancouver
Cruzado-Bravo MLM, Barancelli GV, Andreote APD, Saldaña E, Vidal-Veuthey B, Collado L, Contreras-Castillo CJ. Occurrence of Arcobacter spp. in Brazilian Minas frescal cheese and raw cow milk and its association with microbiological and physicochemical parameters [Internet]. Food Control. 2020 ; 109 1-7.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2019.106904
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANT'ANNA, Pedro Beretta e FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo e MAFFEI, Daniele Fernanda. Microbiological safety of ready-to-eat minimally processed vegetables in Brazil: an overview. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 100, n. 13, p. 4664-4670, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.10438. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Sant'Anna, P. B., Franco, B. D. G. de M., & Maffei, D. F. (2020). Microbiological safety of ready-to-eat minimally processed vegetables in Brazil: an overview. Journal of the Science of Food and Agriculture, 100( 13), 4664-4670. doi:10.1002/jsfa.10438
NLM
Sant'Anna PB, Franco BDG de M, Maffei DF. Microbiological safety of ready-to-eat minimally processed vegetables in Brazil: an overview [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2020 ; 100( 13): 4664-4670.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.10438
Vancouver
Sant'Anna PB, Franco BDG de M, Maffei DF. Microbiological safety of ready-to-eat minimally processed vegetables in Brazil: an overview [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2020 ; 100( 13): 4664-4670.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.10438
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
RAO, Ina Paola. Ação da radiação ionizante no resíduo do processo de prensagem para extração de óleo da macadâmia para utilização em alimentos. 2020. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/85/85131/tde-12032020-084046/. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Rao, I. P. (2020). Ação da radiação ionizante no resíduo do processo de prensagem para extração de óleo da macadâmia para utilização em alimentos (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/85/85131/tde-12032020-084046/
NLM
Rao IP. Ação da radiação ionizante no resíduo do processo de prensagem para extração de óleo da macadâmia para utilização em alimentos [Internet]. 2020 ;[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/85/85131/tde-12032020-084046/
Vancouver
Rao IP. Ação da radiação ionizante no resíduo do processo de prensagem para extração de óleo da macadâmia para utilização em alimentos [Internet]. 2020 ;[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/85/85131/tde-12032020-084046/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FINGER, Jéssica A. F. F et al. Challenges of teaching food microbiology in Brazil. Brazilian Journal of Microbiology, v. 51, p. 279–288 : + Supplementary materials ( S1-S7), 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s42770-019-00107-0. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Finger, J. A. F. F., Menezes, J. B. F. de, Franco, B. D. G. de M., Landgraf, M., Raspor, P., & Pinto, U. M. (2020). Challenges of teaching food microbiology in Brazil. Brazilian Journal of Microbiology, 51, 279–288 : + Supplementary materials ( S1-S7). doi:10.1007/s42770-019-00107-0
NLM
Finger JAFF, Menezes JBF de, Franco BDG de M, Landgraf M, Raspor P, Pinto UM. Challenges of teaching food microbiology in Brazil [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2020 ; 51 279–288 : + Supplementary materials ( S1-S7).[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-019-00107-0
Vancouver
Finger JAFF, Menezes JBF de, Franco BDG de M, Landgraf M, Raspor P, Pinto UM. Challenges of teaching food microbiology in Brazil [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2020 ; 51 279–288 : + Supplementary materials ( S1-S7).[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-019-00107-0
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ANJOS, Tais Ramalho dos et al. Unsatisfactory microbiological aspects of UHT goat milk, soymilk and dairy beverage of goat milk and soy protein: A public health issue. Food Science and Technology, v. 40, p. 349-354, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/fst.14019. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Anjos, T. R. dos, Cavicchioli, V. Q., Lima, J. A. S., Vasconcellos, A. N., Vaz, A. C. N., Rossi, G. A. M., et al. (2020). Unsatisfactory microbiological aspects of UHT goat milk, soymilk and dairy beverage of goat milk and soy protein: A public health issue. Food Science and Technology, 40, 349-354. doi:10.1590/fst.14019
NLM
Anjos TR dos, Cavicchioli VQ, Lima JAS, Vasconcellos AN, Vaz ACN, Rossi GAM, Campos-Galvão MEM, Todorov SD, Mathias LA, Schocken-Iturrino RP, Nero LA, Vidal AMC. Unsatisfactory microbiological aspects of UHT goat milk, soymilk and dairy beverage of goat milk and soy protein: A public health issue [Internet]. Food Science and Technology. 2020 ; 40 349-354.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.14019
Vancouver
Anjos TR dos, Cavicchioli VQ, Lima JAS, Vasconcellos AN, Vaz ACN, Rossi GAM, Campos-Galvão MEM, Todorov SD, Mathias LA, Schocken-Iturrino RP, Nero LA, Vidal AMC. Unsatisfactory microbiological aspects of UHT goat milk, soymilk and dairy beverage of goat milk and soy protein: A public health issue [Internet]. Food Science and Technology. 2020 ; 40 349-354.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.14019
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
KUBO, Mirian Tiaki Kaneiwa et al. Non-thermal effects of microwave and ohmic processing on microbial and enzyme inactivation: a critical review. Current Opinion in Food Science, v. 35, p. 36-48, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2020.01.004. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Kubo, M. T. K., Siguemoto, E. S., Funcia, E. dos S., Augusto, P. E. D., Curet, S., Boillereaux, L., et al. (2020). Non-thermal effects of microwave and ohmic processing on microbial and enzyme inactivation: a critical review. Current Opinion in Food Science, 35, 36-48. doi:10.1016/j.cofs.2020.01.004
NLM
Kubo MTK, Siguemoto ES, Funcia E dos S, Augusto PED, Curet S, Boillereaux L, Sastry SK, Gut JAW. Non-thermal effects of microwave and ohmic processing on microbial and enzyme inactivation: a critical review [Internet]. Current Opinion in Food Science. 2020 ; 35 36-48.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2020.01.004
Vancouver
Kubo MTK, Siguemoto ES, Funcia E dos S, Augusto PED, Curet S, Boillereaux L, Sastry SK, Gut JAW. Non-thermal effects of microwave and ohmic processing on microbial and enzyme inactivation: a critical review [Internet]. Current Opinion in Food Science. 2020 ; 35 36-48.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2020.01.004
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PORTUGAL, Cauré Barbosa e CRUZ, Sandra Helena da e ANDREOTE, Fernando Dini. Shifts in microbial community structure could be linked to weather anomalies?: a case study on cachaça (sugarcane distilled spirit) fermentation. Brazilian Journal of Agriculture, v. 95, n. 1, p. 13-33, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.37856/bja.v95i1.3698. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Portugal, C. B., Cruz, S. H. da, & Andreote, F. D. (2020). Shifts in microbial community structure could be linked to weather anomalies?: a case study on cachaça (sugarcane distilled spirit) fermentation. Brazilian Journal of Agriculture, 95( 1), 13-33. doi:10.37856/bja.v95i1.3698
NLM
Portugal CB, Cruz SH da, Andreote FD. Shifts in microbial community structure could be linked to weather anomalies?: a case study on cachaça (sugarcane distilled spirit) fermentation [Internet]. Brazilian Journal of Agriculture. 2020 ; 95( 1): 13-33.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.37856/bja.v95i1.3698
Vancouver
Portugal CB, Cruz SH da, Andreote FD. Shifts in microbial community structure could be linked to weather anomalies?: a case study on cachaça (sugarcane distilled spirit) fermentation [Internet]. Brazilian Journal of Agriculture. 2020 ; 95( 1): 13-33.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.37856/bja.v95i1.3698
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
AZEVEDO, Pamela Oliveira de Souza de et al. Bacteriocin-like inhibitory substance of Pediococcus pentosaceus as a biopreservative for Listeria sp. control in ready-to-eat pork ham. Brazilian Journal of Microbiology, v. 51, p. 949–956, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s42770-020-00245-w. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Azevedo, P. O. de S. de, Mendonça, C. M. N., Seibert, L., Domínguez, J. M., Converti, A., Gierus, M., & Oliveira, R. P. de S. (2020). Bacteriocin-like inhibitory substance of Pediococcus pentosaceus as a biopreservative for Listeria sp. control in ready-to-eat pork ham. Brazilian Journal of Microbiology, 51, 949–956. doi:10.1007/s42770-020-00245-w
NLM
Azevedo PO de S de, Mendonça CMN, Seibert L, Domínguez JM, Converti A, Gierus M, Oliveira RP de S. Bacteriocin-like inhibitory substance of Pediococcus pentosaceus as a biopreservative for Listeria sp. control in ready-to-eat pork ham [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2020 ; 51 949–956.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-020-00245-w
Vancouver
Azevedo PO de S de, Mendonça CMN, Seibert L, Domínguez JM, Converti A, Gierus M, Oliveira RP de S. Bacteriocin-like inhibitory substance of Pediococcus pentosaceus as a biopreservative for Listeria sp. control in ready-to-eat pork ham [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2020 ; 51 949–956.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-020-00245-w
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ANJOS, Carolina dos et al. Inactivation of milk-borne pathogens by blue light exposure. Journal of Dairy Science, v. 103, n. 2, p. 1261-1268, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2019-16758. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Anjos, C. dos, Sellera, F. P., Freitas, L. M. de, Gargano, R. G., Telles, E. O., Freitas, R. O., et al. (2020). Inactivation of milk-borne pathogens by blue light exposure. Journal of Dairy Science, 103( 2), 1261-1268. doi:10.3168/jds.2019-16758
NLM
Anjos C dos, Sellera FP, Freitas LM de, Gargano RG, Telles EO, Freitas RO, Baptista M da S, Ribeiro MS, Lincopan N, Pogliani FC, Sabino CP. Inactivation of milk-borne pathogens by blue light exposure [Internet]. Journal of Dairy Science. 2020 ; 103( 2): 1261-1268.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2019-16758
Vancouver
Anjos C dos, Sellera FP, Freitas LM de, Gargano RG, Telles EO, Freitas RO, Baptista M da S, Ribeiro MS, Lincopan N, Pogliani FC, Sabino CP. Inactivation of milk-borne pathogens by blue light exposure [Internet]. Journal of Dairy Science. 2020 ; 103( 2): 1261-1268.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2019-16758
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PETRUS, Rodrigo Rodrigues e CHUREY, John J e WOROBO, Randy W. Searching for high pressure processing parameters for Escherichia coli O157:H7, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes reduction in Concord grape juice. British Food Journal, v. 122, n. 1, p. 170-180, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1108/BFJ-06-2019-0446. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Petrus, R. R., Churey, J. J., & Worobo, R. W. (2020). Searching for high pressure processing parameters for Escherichia coli O157:H7, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes reduction in Concord grape juice. British Food Journal, 122( 1), 170-180. doi:10.1108/BFJ-06-2019-0446
NLM
Petrus RR, Churey JJ, Worobo RW. Searching for high pressure processing parameters for Escherichia coli O157:H7, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes reduction in Concord grape juice [Internet]. British Food Journal. 2020 ; 122( 1): 170-180.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1108/BFJ-06-2019-0446
Vancouver
Petrus RR, Churey JJ, Worobo RW. Searching for high pressure processing parameters for Escherichia coli O157:H7, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes reduction in Concord grape juice [Internet]. British Food Journal. 2020 ; 122( 1): 170-180.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1108/BFJ-06-2019-0446
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FERREIRA, Josisleine Recalde Allaion. Caracterização microbiológica do queijo minas artesanal comercializado em São Paulo: segurança, higiene e diversidade microbiana. 2020. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-05072021-165209/. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Ferreira, J. R. A. (2020). Caracterização microbiológica do queijo minas artesanal comercializado em São Paulo: segurança, higiene e diversidade microbiana (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-05072021-165209/
NLM
Ferreira JRA. Caracterização microbiológica do queijo minas artesanal comercializado em São Paulo: segurança, higiene e diversidade microbiana [Internet]. 2020 ;[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-05072021-165209/
Vancouver
Ferreira JRA. Caracterização microbiológica do queijo minas artesanal comercializado em São Paulo: segurança, higiene e diversidade microbiana [Internet]. 2020 ;[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-05072021-165209/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SILVA, Nathália Cristina Cirone et al. Analysis of enterotoxin production by Staphylococcus aureus in Minas Frescal Cheese under different intrinsic and extrinsic factors. Brazilian Journal of Food Research, v. 11 n. 1, n. ja/mar. 2020, p. 122-134, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3895/rebrapa.v11n1.13575. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Silva, N. C. C., Bonsaglia, E. C. R., Budri, P. E., Abreu, A. C. da S., Dias, C. T. dos S., Fernandes Junior, A., & Rall, V. L. M. (2020). Analysis of enterotoxin production by Staphylococcus aureus in Minas Frescal Cheese under different intrinsic and extrinsic factors. Brazilian Journal of Food Research, 11 n. 1( ja/mar. 2020), 122-134. doi:10.3895/rebrapa.v11n1.13575
NLM
Silva NCC, Bonsaglia ECR, Budri PE, Abreu AC da S, Dias CT dos S, Fernandes Junior A, Rall VLM. Analysis of enterotoxin production by Staphylococcus aureus in Minas Frescal Cheese under different intrinsic and extrinsic factors [Internet]. Brazilian Journal of Food Research. 2020 ; 11 n. 1( ja/mar. 2020): 122-134.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3895/rebrapa.v11n1.13575
Vancouver
Silva NCC, Bonsaglia ECR, Budri PE, Abreu AC da S, Dias CT dos S, Fernandes Junior A, Rall VLM. Analysis of enterotoxin production by Staphylococcus aureus in Minas Frescal Cheese under different intrinsic and extrinsic factors [Internet]. Brazilian Journal of Food Research. 2020 ; 11 n. 1( ja/mar. 2020): 122-134.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3895/rebrapa.v11n1.13575
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANTOS, T. S et al. Assessment of the microbiological quality and safety of minimally processed vegetables sold in Piracicaba, SP, Brazil. Letters in Applied Microbiology, v. 71, p. 187-194, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/lam.13305. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Santos, T. S., Campos, F. B., Padovani, N. F. de A., Dias, M., Mendes, M. A., & Maffei, D. F. (2020). Assessment of the microbiological quality and safety of minimally processed vegetables sold in Piracicaba, SP, Brazil. Letters in Applied Microbiology, 71, 187-194. doi:10.1111/lam.13305
NLM
Santos TS, Campos FB, Padovani NF de A, Dias M, Mendes MA, Maffei DF. Assessment of the microbiological quality and safety of minimally processed vegetables sold in Piracicaba, SP, Brazil [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2020 ; 71 187-194.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.13305
Vancouver
Santos TS, Campos FB, Padovani NF de A, Dias M, Mendes MA, Maffei DF. Assessment of the microbiological quality and safety of minimally processed vegetables sold in Piracicaba, SP, Brazil [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2020 ; 71 187-194.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1111/lam.13305
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SERIBELLI, Amanda Aparecida et al. Phenotypic and genotypic characterization of Salmonella Typhimurium isolates from humans and foods in Brazil. Plos one, v. 15, n. 8, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0237886. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Seribelli, A. A., Cruz, M. F., Vilela, F. P., Frazão, M. R., Paziani, M. H., Almeida, F. de, et al. (2020). Phenotypic and genotypic characterization of Salmonella Typhimurium isolates from humans and foods in Brazil. Plos one, 15( 8). doi:10.1371/journal.pone.0237886
NLM
Seribelli AA, Cruz MF, Vilela FP, Frazão MR, Paziani MH, Almeida F de, Medeiros MIC, Rodrigues D dos P, Kress MR von Z, Allard MW, Falcão JP. Phenotypic and genotypic characterization of Salmonella Typhimurium isolates from humans and foods in Brazil [Internet]. Plos one. 2020 ; 15( 8):[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0237886
Vancouver
Seribelli AA, Cruz MF, Vilela FP, Frazão MR, Paziani MH, Almeida F de, Medeiros MIC, Rodrigues D dos P, Kress MR von Z, Allard MW, Falcão JP. Phenotypic and genotypic characterization of Salmonella Typhimurium isolates from humans and foods in Brazil [Internet]. Plos one. 2020 ; 15( 8):[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0237886
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PETRUS, Rodrigo Rodrigues et al. The combined effect of high pressure processing and dimethyl dicarbonate to inactivate foodborne pathogens in apple juice. Brazilian Journal of Microbiology, v. 51, p. 779-785, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s42770-019-00145-8. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Petrus, R. R., Churey, J. J., Humiston, G. A., Cheng, R. M., & Worobo, R. W. (2020). The combined effect of high pressure processing and dimethyl dicarbonate to inactivate foodborne pathogens in apple juice. Brazilian Journal of Microbiology, 51, 779-785. doi:10.1007/s42770-019-00145-8
NLM
Petrus RR, Churey JJ, Humiston GA, Cheng RM, Worobo RW. The combined effect of high pressure processing and dimethyl dicarbonate to inactivate foodborne pathogens in apple juice [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2020 ; 51 779-785.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-019-00145-8
Vancouver
Petrus RR, Churey JJ, Humiston GA, Cheng RM, Worobo RW. The combined effect of high pressure processing and dimethyl dicarbonate to inactivate foodborne pathogens in apple juice [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2020 ; 51 779-785.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-019-00145-8
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FRAZILIO, Diego Araújo et al. Metataxonomics contributes to unravel the microbiota of a Brazilian dairy. Journal of Dairy Research, v. 87, n. 3, p. 360-363, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S0022029920000837. Acesso em: 05 dez. 2025.
APA
Frazilio, D. A., Almeida, O. G. G. de, Oliveira, C. A. F. de, Lee, S. H. I., Corassin, C. H., Alves, V. F., & De Martinis, E. C. P. (2020). Metataxonomics contributes to unravel the microbiota of a Brazilian dairy. Journal of Dairy Research, 87( 3), 360-363. doi:10.1017/S0022029920000837
NLM
Frazilio DA, Almeida OGG de, Oliveira CAF de, Lee SHI, Corassin CH, Alves VF, De Martinis ECP. Metataxonomics contributes to unravel the microbiota of a Brazilian dairy [Internet]. Journal of Dairy Research. 2020 ; 87( 3): 360-363.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0022029920000837
Vancouver
Frazilio DA, Almeida OGG de, Oliveira CAF de, Lee SHI, Corassin CH, Alves VF, De Martinis ECP. Metataxonomics contributes to unravel the microbiota of a Brazilian dairy [Internet]. Journal of Dairy Research. 2020 ; 87( 3): 360-363.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0022029920000837