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ABNT
MARANGONI JÚNIOR, Luís et al. Food-pakage-processing relationships in emerging technologies: ultrasound effects on polyamide multilayer packaging in contact with different food simulants. Food Research International, v. 163, p. 1-9, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.112217. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Marangoni Júnior, L., Augusto, P. E. D., Vieira, R. P., Borges, D. F., Ito, D., Teixeira, F. G., et al. (2023). Food-pakage-processing relationships in emerging technologies: ultrasound effects on polyamide multilayer packaging in contact with different food simulants. Food Research International, 163, 1-9. doi:10.1016/j.foodres.2022.112217
NLM
Marangoni Júnior L, Augusto PED, Vieira RP, Borges DF, Ito D, Teixeira FG, Dantas FBH, Padula M. Food-pakage-processing relationships in emerging technologies: ultrasound effects on polyamide multilayer packaging in contact with different food simulants [Internet]. Food Research International. 2023 ; 163 1-9.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.112217
Vancouver
Marangoni Júnior L, Augusto PED, Vieira RP, Borges DF, Ito D, Teixeira FG, Dantas FBH, Padula M. Food-pakage-processing relationships in emerging technologies: ultrasound effects on polyamide multilayer packaging in contact with different food simulants [Internet]. Food Research International. 2023 ; 163 1-9.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.112217
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PETRUS, Rodrigo Rodrigues et al. The NOVA classification system: a critical perspective in food science. Trends in Food Science and Technology, v. 116, p. 603-608, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.08.010. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Petrus, R. R., Sobral, P. J. do A., Tadini, C. C., & Gonçalves, C. B. (2021). The NOVA classification system: a critical perspective in food science. Trends in Food Science and Technology, 116, 603-608. doi:10.1016/j.tifs.2021.08.010
NLM
Petrus RR, Sobral PJ do A, Tadini CC, Gonçalves CB. The NOVA classification system: a critical perspective in food science [Internet]. Trends in Food Science and Technology. 2021 ; 116 603-608.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.08.010
Vancouver
Petrus RR, Sobral PJ do A, Tadini CC, Gonçalves CB. The NOVA classification system: a critical perspective in food science [Internet]. Trends in Food Science and Technology. 2021 ; 116 603-608.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.08.010
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ALMEIDA, Poliana Fernandes de. Aplicação de gelatina obtida de subproduto animal como substituto parcial de gordura em spread de chocolate. 2016. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2016. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-04052016-105826/. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Almeida, P. F. de. (2016). Aplicação de gelatina obtida de subproduto animal como substituto parcial de gordura em spread de chocolate (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-04052016-105826/
NLM
Almeida PF de. Aplicação de gelatina obtida de subproduto animal como substituto parcial de gordura em spread de chocolate [Internet]. 2016 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-04052016-105826/
Vancouver
Almeida PF de. Aplicação de gelatina obtida de subproduto animal como substituto parcial de gordura em spread de chocolate [Internet]. 2016 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-04052016-105826/
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PESSANHA, Meibel Durigam Ferreira. Propriedades reológicas da massa de pão francês adicionada de fibra alimentar e características sensoriais do produto após assamento. 2016. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2016. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-02032017-130117/. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Pessanha, M. D. F. (2016). Propriedades reológicas da massa de pão francês adicionada de fibra alimentar e características sensoriais do produto após assamento (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-02032017-130117/
NLM
Pessanha MDF. Propriedades reológicas da massa de pão francês adicionada de fibra alimentar e características sensoriais do produto após assamento [Internet]. 2016 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-02032017-130117/
Vancouver
Pessanha MDF. Propriedades reológicas da massa de pão francês adicionada de fibra alimentar e características sensoriais do produto após assamento [Internet]. 2016 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-02032017-130117/
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ATZINGEN, Maria Carolina Batista Campos von e PINTO E SILVA, Maria Elisabeth Machado. Dietas isentas de glúten. Técnica dietética aplicada à dietoterapia. Tradução . Barueri, SP: Manole, 2015. . . Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Atzingen, M. C. B. C. von, & Pinto e Silva, M. E. M. (2015). Dietas isentas de glúten. In Técnica dietética aplicada à dietoterapia. Barueri, SP: Manole.
NLM
Atzingen MCBC von, Pinto e Silva MEM. Dietas isentas de glúten. In: Técnica dietética aplicada à dietoterapia. Barueri, SP: Manole; 2015. [citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Atzingen MCBC von, Pinto e Silva MEM. Dietas isentas de glúten. In: Técnica dietética aplicada à dietoterapia. Barueri, SP: Manole; 2015. [citado 2024 out. 16 ]
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FIORI, Eduardo e TELLES, Evelise Oliveira. Conhecendo os alimentos que comemos. 2010, Anais.. São Paulo: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo, 2010. . Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Fiori, E., & Telles, E. O. (2010). Conhecendo os alimentos que comemos. In Resumos. São Paulo: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo.
NLM
Fiori E, Telles EO. Conhecendo os alimentos que comemos. Resumos. 2010 ;[citado 2024 out. 16 ]
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Fiori E, Telles EO. Conhecendo os alimentos que comemos. Resumos. 2010 ;[citado 2024 out. 16 ]
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Matérias-primas dos alimentos: parte I: origem vegetal, parte II: origem animal. . São Paulo: Blucher. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2010
APA
Matérias-primas dos alimentos: parte I: origem vegetal, parte II: origem animal. (2010). Matérias-primas dos alimentos: parte I: origem vegetal, parte II: origem animal. São Paulo: Blucher.
NLM
Matérias-primas dos alimentos: parte I: origem vegetal, parte II: origem animal. 2010 ;[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Matérias-primas dos alimentos: parte I: origem vegetal, parte II: origem animal. 2010 ;[citado 2024 out. 16 ]
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FINARDI FILHO, Flavio. Resenha sem título próprio. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2009
APA
Finardi Filho, F. (2009). Resenha sem título próprio. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Finardi Filho F. Resenha sem título próprio. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 1): 185.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Finardi Filho F. Resenha sem título próprio. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 1): 185.[citado 2024 out. 16 ]
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MANCINI-FILHO, Jorge. Resenha sem título próprio. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2009
APA
Mancini-Filho, J. (2009). Resenha sem título próprio. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Mancini-Filho J. Resenha sem título próprio. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 1): 185-186.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Mancini-Filho J. Resenha sem título próprio. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 1): 185-186.[citado 2024 out. 16 ]
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TADINI, Carmen Cecília. Biofilms based on starch used as biodegradable and edible packaging. 2008, Anais.. Vienna: MAPA/ICC/AETC, 2008. . Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Tadini, C. C. (2008). Biofilms based on starch used as biodegradable and edible packaging. In 13 ICC : 21st CERWORLD 2008 : Cereals in the 21st century : present and future : proceedings. Vienna: MAPA/ICC/AETC.
NLM
Tadini CC. Biofilms based on starch used as biodegradable and edible packaging. 13 ICC : 21st CERWORLD 2008 : Cereals in the 21st century : present and future : proceedings. 2008 ;[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Tadini CC. Biofilms based on starch used as biodegradable and edible packaging. 13 ICC : 21st CERWORLD 2008 : Cereals in the 21st century : present and future : proceedings. 2008 ;[citado 2024 out. 16 ]
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CORREIA, Angela de Fatima Kanesaki. Implementação de um sistema de qualidade para laboratório de análise sensorial baseado no sistema de boas práticas. 2005. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2005. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-10082005-152059/. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Correia, A. de F. K. (2005). Implementação de um sistema de qualidade para laboratório de análise sensorial baseado no sistema de boas práticas (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-10082005-152059/
NLM
Correia A de FK. Implementação de um sistema de qualidade para laboratório de análise sensorial baseado no sistema de boas práticas [Internet]. 2005 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-10082005-152059/
Vancouver
Correia A de FK. Implementação de um sistema de qualidade para laboratório de análise sensorial baseado no sistema de boas práticas [Internet]. 2005 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-10082005-152059/
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DITCHFIELD, Cynthia et al. Experimental determination of heat transfer coefficients in banana puree. 2005, Anais.. Parma: Universitá Degli Studi di Parma, 2005. . Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Ditchfield, C., Tadini, C. C., Singh, R. K., & Toledo, R. T. (2005). Experimental determination of heat transfer coefficients in banana puree. In European Seminar 77, Heat and Mass Transfer in Food Processing : proceedings. Parma: Universitá Degli Studi di Parma.
NLM
Ditchfield C, Tadini CC, Singh RK, Toledo RT. Experimental determination of heat transfer coefficients in banana puree. European Seminar 77, Heat and Mass Transfer in Food Processing : proceedings. 2005 ;[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Ditchfield C, Tadini CC, Singh RK, Toledo RT. Experimental determination of heat transfer coefficients in banana puree. European Seminar 77, Heat and Mass Transfer in Food Processing : proceedings. 2005 ;[citado 2024 out. 16 ]
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ABNT
QUEIROZ, R. e GABAS, Ana Lúcia e TELIS, Vânia Regina Nicoletti. Drying kinetics of tomato by using electric resistance and heat pump dryers. Drying Technology, v. 22, n. 7, p. 1603-1620, 2004Tradução . . Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Queiroz, R., Gabas, A. L., & Telis, V. R. N. (2004). Drying kinetics of tomato by using electric resistance and heat pump dryers. Drying Technology, 22( 7), 1603-1620.
NLM
Queiroz R, Gabas AL, Telis VRN. Drying kinetics of tomato by using electric resistance and heat pump dryers. Drying Technology. 2004 ; 22( 7): 1603-1620.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Queiroz R, Gabas AL, Telis VRN. Drying kinetics of tomato by using electric resistance and heat pump dryers. Drying Technology. 2004 ; 22( 7): 1603-1620.[citado 2024 out. 16 ]
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ABNT
TELIS ROMERO, Javier et al. Dynamic viscosity of binary and ternary mixtures containing poly(ethylene glycol), potassium phosphate, and water. Journal of Chemical and Engineering Data, v. 49, n. 5, p. 1340-1343, 2004Tradução . . Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Telis Romero, J., Coimbra, J. S. dos R., Gabas, A. L., Rojas, E. E. G., Minim, L. A., & Telis, V. R. N. (2004). Dynamic viscosity of binary and ternary mixtures containing poly(ethylene glycol), potassium phosphate, and water. Journal of Chemical and Engineering Data, 49( 5), 1340-1343.
NLM
Telis Romero J, Coimbra JS dos R, Gabas AL, Rojas EEG, Minim LA, Telis VRN. Dynamic viscosity of binary and ternary mixtures containing poly(ethylene glycol), potassium phosphate, and water. Journal of Chemical and Engineering Data. 2004 ; 49( 5): 1340-1343.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Telis Romero J, Coimbra JS dos R, Gabas AL, Rojas EEG, Minim LA, Telis VRN. Dynamic viscosity of binary and ternary mixtures containing poly(ethylene glycol), potassium phosphate, and water. Journal of Chemical and Engineering Data. 2004 ; 49( 5): 1340-1343.[citado 2024 out. 16 ]
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ABNT
GAMBOA, Oscar Wilfredo Díaz e GIOIELLI, Luiz Antonio. Consistency of structured lipids from fish oil and palm kernel fat. Grasas y Aceites, v. 54, n. 2, p. 122-129, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3989/gya.2003.v54.i2.254. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Gamboa, O. W. D., & Gioielli, L. A. (2003). Consistency of structured lipids from fish oil and palm kernel fat. Grasas y Aceites, 54( 2), 122-129. doi:10.3989/gya.2003.v54.i2.254
NLM
Gamboa OWD, Gioielli LA. Consistency of structured lipids from fish oil and palm kernel fat [Internet]. Grasas y Aceites. 2003 ; 54( 2): 122-129.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3989/gya.2003.v54.i2.254
Vancouver
Gamboa OWD, Gioielli LA. Consistency of structured lipids from fish oil and palm kernel fat [Internet]. Grasas y Aceites. 2003 ; 54( 2): 122-129.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3989/gya.2003.v54.i2.254
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ABNT
LANNES, Suzana Caetano da Silva. Cupuassu - A new confectionery fat from Amazonia. Inform: International News on Fats, Oils and Related Materials, v. 14, n. 1, p. 40-41, 2003Tradução . . Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Lannes, S. C. da S. (2003). Cupuassu - A new confectionery fat from Amazonia. Inform: International News on Fats, Oils and Related Materials, 14( 1), 40-41.
NLM
Lannes SC da S. Cupuassu - A new confectionery fat from Amazonia. Inform: International News on Fats, Oils and Related Materials. 2003 ; 14( 1): 40-41.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Lannes SC da S. Cupuassu - A new confectionery fat from Amazonia. Inform: International News on Fats, Oils and Related Materials. 2003 ; 14( 1): 40-41.[citado 2024 out. 16 ]
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ABNT
FINARDI FILHO, Flavio. Produtos mais saudavéis à mesa. Biotech para Médicos. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2003
APA
Finardi Filho, F. (2003). Produtos mais saudavéis à mesa. Biotech para Médicos. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Finardi Filho F. Produtos mais saudavéis à mesa. Biotech para Médicos. 2003 ; 1( 1): 2.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Finardi Filho F. Produtos mais saudavéis à mesa. Biotech para Médicos. 2003 ; 1( 1): 2.[citado 2024 out. 16 ]
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ABNT
GAMBOA, Oscar Wilfredo Díaz e GIOIELLI, Luiz Antonio. Structured lipids obtained by chemical and enzymatic interesterification from fish oil and palm kernel fat. Grasas y Aceites, v. 54, n. 2, p. 161-168, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3989/gya.2003.v54.i2.259. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Gamboa, O. W. D., & Gioielli, L. A. (2003). Structured lipids obtained by chemical and enzymatic interesterification from fish oil and palm kernel fat. Grasas y Aceites, 54( 2), 161-168. doi:10.3989/gya.2003.v54.i2.259
NLM
Gamboa OWD, Gioielli LA. Structured lipids obtained by chemical and enzymatic interesterification from fish oil and palm kernel fat [Internet]. Grasas y Aceites. 2003 ; 54( 2): 161-168.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3989/gya.2003.v54.i2.259
Vancouver
Gamboa OWD, Gioielli LA. Structured lipids obtained by chemical and enzymatic interesterification from fish oil and palm kernel fat [Internet]. Grasas y Aceites. 2003 ; 54( 2): 161-168.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3989/gya.2003.v54.i2.259