A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PEDRO, Rodrigo Cesar. Patógenos veiculados por alimentos em eventos de massa. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/10/10134/tde-24042024-154329/. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Pedro, R. C. (2024). Patógenos veiculados por alimentos em eventos de massa (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/10/10134/tde-24042024-154329/
NLM
Pedro RC. Patógenos veiculados por alimentos em eventos de massa [Internet]. 2024 ;[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/10/10134/tde-24042024-154329/
Vancouver
Pedro RC. Patógenos veiculados por alimentos em eventos de massa [Internet]. 2024 ;[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/10/10134/tde-24042024-154329/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DAVANZO, Emilia Fernanda Agostinho et al. Molecular characterization of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes strains from biofilms in cattle and poultry slaughterhouses located in the federal District and State of Goiás, Brazil. PL o S One, v. 16, n. 11, p. 1-25, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0259687. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Davanzo, E. F. A., Santos, R. L. dos, Castro, V. H. de L., Palma, J. M., Pribul, B. R., Dallago, B. S. L., et al. (2021). Molecular characterization of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes strains from biofilms in cattle and poultry slaughterhouses located in the federal District and State of Goiás, Brazil. PL o S One, 16( 11), 1-25. doi:10.1371/journal.pone.0259687
NLM
Davanzo EFA, Santos RL dos, Castro VH de L, Palma JM, Pribul BR, Dallago BSL, Araújo BF, Medeiros M, Almeida SST de, Costa HMB da, Rodrigues D dos P, Lincopan N, Perecmanis S, Santana AP. Molecular characterization of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes strains from biofilms in cattle and poultry slaughterhouses located in the federal District and State of Goiás, Brazil [Internet]. PL o S One. 2021 ; 16( 11): 1-25.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0259687
Vancouver
Davanzo EFA, Santos RL dos, Castro VH de L, Palma JM, Pribul BR, Dallago BSL, Araújo BF, Medeiros M, Almeida SST de, Costa HMB da, Rodrigues D dos P, Lincopan N, Perecmanis S, Santana AP. Molecular characterization of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes strains from biofilms in cattle and poultry slaughterhouses located in the federal District and State of Goiás, Brazil [Internet]. PL o S One. 2021 ; 16( 11): 1-25.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0259687
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PETRUS, Rodrigo Rodrigues e CHUREY, John Joseph e WOROBO, Randy William. Challenging a range of high pressure processing parameters to inactivate pathogens in orange juice. High Pressure Research, v. 40, n. 4, p. 537-542, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/08957959.2020.1830081. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Petrus, R. R., Churey, J. J., & Worobo, R. W. (2020). Challenging a range of high pressure processing parameters to inactivate pathogens in orange juice. High Pressure Research, 40( 4), 537-542. doi:10.1080/08957959.2020.1830081
NLM
Petrus RR, Churey JJ, Worobo RW. Challenging a range of high pressure processing parameters to inactivate pathogens in orange juice [Internet]. High Pressure Research. 2020 ; 40( 4): 537-542.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1080/08957959.2020.1830081
Vancouver
Petrus RR, Churey JJ, Worobo RW. Challenging a range of high pressure processing parameters to inactivate pathogens in orange juice [Internet]. High Pressure Research. 2020 ; 40( 4): 537-542.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1080/08957959.2020.1830081
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PETRUS, Rodrigo Rodrigues e CHUREY, John Joseph e WOROBO, Randy William. High pressure processing of apple juice: the most effective parameters to inactivate pathogens of reference. British Food Journal, v. 122, n. 12, p. 3969-3979, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1108/BFJ-03-2020-0178. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Petrus, R. R., Churey, J. J., & Worobo, R. W. (2020). High pressure processing of apple juice: the most effective parameters to inactivate pathogens of reference. British Food Journal, 122( 12), 3969-3979. doi:10.1108/BFJ-03-2020-0178
NLM
Petrus RR, Churey JJ, Worobo RW. High pressure processing of apple juice: the most effective parameters to inactivate pathogens of reference [Internet]. British Food Journal. 2020 ; 122( 12): 3969-3979.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1108/BFJ-03-2020-0178
Vancouver
Petrus RR, Churey JJ, Worobo RW. High pressure processing of apple juice: the most effective parameters to inactivate pathogens of reference [Internet]. British Food Journal. 2020 ; 122( 12): 3969-3979.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1108/BFJ-03-2020-0178
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
OLIVEIRA, Carlos Augusto Fernandes de et al. Pathogenic bacteria in cheese, their implications for human health and prevention strategies. Nutrients in dairy and their implications on health and disease. Tradução . London: Academic Press, 2017. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-809762-5.00005-X. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Oliveira, C. A. F. de, Corassin, C. H., Lee, S. H. I., Gonçalves, B. L., & Barancelli, G. V. (2017). Pathogenic bacteria in cheese, their implications for human health and prevention strategies. In Nutrients in dairy and their implications on health and disease. London: Academic Press. doi:10.1016/B978-0-12-809762-5.00005-X
NLM
Oliveira CAF de, Corassin CH, Lee SHI, Gonçalves BL, Barancelli GV. Pathogenic bacteria in cheese, their implications for human health and prevention strategies [Internet]. In: Nutrients in dairy and their implications on health and disease. London: Academic Press; 2017. [citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-809762-5.00005-X
Vancouver
Oliveira CAF de, Corassin CH, Lee SHI, Gonçalves BL, Barancelli GV. Pathogenic bacteria in cheese, their implications for human health and prevention strategies [Internet]. In: Nutrients in dairy and their implications on health and disease. London: Academic Press; 2017. [citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-809762-5.00005-X
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
IGLESIAS, Mariana Almeida et al. Occurrence and phenotypic and molecular characterization of Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in slaughterhouses in southern Brazil. Food Research International, v. 100 p. 96-101, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.06.023. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Iglesias, M. A., Kroning, I. S., Decol, L. T., Franco, B. D. G. de M., & Silva, W. P. da. (2017). Occurrence and phenotypic and molecular characterization of Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in slaughterhouses in southern Brazil. Food Research International, 100 p. 96-101. doi:10.1016/j.foodres.2017.06.023
NLM
Iglesias MA, Kroning IS, Decol LT, Franco BDG de M, Silva WP da. Occurrence and phenotypic and molecular characterization of Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in slaughterhouses in southern Brazil [Internet]. Food Research International. 2017 ; 100 p. 96-101[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.06.023
Vancouver
Iglesias MA, Kroning IS, Decol LT, Franco BDG de M, Silva WP da. Occurrence and phenotypic and molecular characterization of Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in slaughterhouses in southern Brazil [Internet]. Food Research International. 2017 ; 100 p. 96-101[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.06.023
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MOLLER, C. O. A et al. Evaluation of a cross contamination model describing transfer of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes during grinding of pork and beef. International Journal of Food Microbiology, v. 226, p. 42-52, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2016.03.016. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Moller, C. O. A., Sant'Ana, A. S., Hansen, S. K. H., Nauta, M. J., Silva, L. P., Alvarenga, V. O., et al. (2016). Evaluation of a cross contamination model describing transfer of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes during grinding of pork and beef. International Journal of Food Microbiology, 226, 42-52. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2016.03.016
NLM
Moller COA, Sant'Ana AS, Hansen SKH, Nauta MJ, Silva LP, Alvarenga VO, Maffei D, Silva FFP, Lopes JT, Franco BDG de M, Aabo S, Hansen TB. Evaluation of a cross contamination model describing transfer of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes during grinding of pork and beef [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2016 ; 226 42-52.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2016.03.016
Vancouver
Moller COA, Sant'Ana AS, Hansen SKH, Nauta MJ, Silva LP, Alvarenga VO, Maffei D, Silva FFP, Lopes JT, Franco BDG de M, Aabo S, Hansen TB. Evaluation of a cross contamination model describing transfer of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes during grinding of pork and beef [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2016 ; 226 42-52.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2016.03.016
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
IGARASHI, Maria Crystina. Incorporação de antimicrobianos naturais em filme biodegradável à base de alginato para o controle de Listeria monocytogenes em embutido cárneo fatiado. 2015. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2015. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-07122015-174522/. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Igarashi, M. C. (2015). Incorporação de antimicrobianos naturais em filme biodegradável à base de alginato para o controle de Listeria monocytogenes em embutido cárneo fatiado (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-07122015-174522/
NLM
Igarashi MC. Incorporação de antimicrobianos naturais em filme biodegradável à base de alginato para o controle de Listeria monocytogenes em embutido cárneo fatiado [Internet]. 2015 ;[citado 2024 ago. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-07122015-174522/
Vancouver
Igarashi MC. Incorporação de antimicrobianos naturais em filme biodegradável à base de alginato para o controle de Listeria monocytogenes em embutido cárneo fatiado [Internet]. 2015 ;[citado 2024 ago. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-07122015-174522/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANT'ANA, Anderson de Souza e FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo e SCHAFFNER, Donald W. Risk of infection with Salmonella and Listeria monocytogenes due to consumption of ready-to-eat leafy vegetables en Brazil. Food Control, v. 42, p. 1-8, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2014.01.028. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Sant'Ana, A. de S., Franco, B. D. G. de M., & Schaffner, D. W. (2014). Risk of infection with Salmonella and Listeria monocytogenes due to consumption of ready-to-eat leafy vegetables en Brazil. Food Control, 42, 1-8. doi:10.1016/j.foodcont.2014.01.028
NLM
Sant'Ana A de S, Franco BDG de M, Schaffner DW. Risk of infection with Salmonella and Listeria monocytogenes due to consumption of ready-to-eat leafy vegetables en Brazil [Internet]. Food Control. 2014 ; 42 1-8.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2014.01.028
Vancouver
Sant'Ana A de S, Franco BDG de M, Schaffner DW. Risk of infection with Salmonella and Listeria monocytogenes due to consumption of ready-to-eat leafy vegetables en Brazil [Internet]. Food Control. 2014 ; 42 1-8.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2014.01.028
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANT'ANA, Anderson de Souza et al. Growth potential of Salmonella and Listeria monocytogenes in ready-to-eat lettuce and collard greens packaged under modified atmosphere and in perforated film. Journal of Food Protection, v. 76, n. 5, p. 888-891, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-12-479. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Sant'Ana, A. de S., Landgraf, M., Destro, M. T., & Franco, B. D. G. de M. (2013). Growth potential of Salmonella and Listeria monocytogenes in ready-to-eat lettuce and collard greens packaged under modified atmosphere and in perforated film. Journal of Food Protection, 76( 5), 888-891. doi:10.4315/0362-028X.JFP-12-479
NLM
Sant'Ana A de S, Landgraf M, Destro MT, Franco BDG de M. Growth potential of Salmonella and Listeria monocytogenes in ready-to-eat lettuce and collard greens packaged under modified atmosphere and in perforated film [Internet]. Journal of Food Protection. 2013 ; 76( 5): 888-891.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-12-479
Vancouver
Sant'Ana A de S, Landgraf M, Destro MT, Franco BDG de M. Growth potential of Salmonella and Listeria monocytogenes in ready-to-eat lettuce and collard greens packaged under modified atmosphere and in perforated film [Internet]. Journal of Food Protection. 2013 ; 76( 5): 888-891.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-12-479
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MARTIN, José Guilherme Prado et al. Antimicrobial activity of yerba mate (Ilex paraguariensis St. Hil.) against food pathogens. Revista Argentina de Microbiología, v. 45, n. 2, p. 93-98, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/S0325-7541(13)70006-3. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Martin, J. G. P., Porto, E., Alencar, S. M. de, Glória, E. M. da, Correa, C. B., & Cabral, I. S. R. (2013). Antimicrobial activity of yerba mate (Ilex paraguariensis St. Hil.) against food pathogens. Revista Argentina de Microbiología, 45( 2), 93-98. doi:10.1016/S0325-7541(13)70006-3
NLM
Martin JGP, Porto E, Alencar SM de, Glória EM da, Correa CB, Cabral ISR. Antimicrobial activity of yerba mate (Ilex paraguariensis St. Hil.) against food pathogens [Internet]. Revista Argentina de Microbiología. 2013 ; 45( 2): 93-98.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/S0325-7541(13)70006-3
Vancouver
Martin JGP, Porto E, Alencar SM de, Glória EM da, Correa CB, Cabral ISR. Antimicrobial activity of yerba mate (Ilex paraguariensis St. Hil.) against food pathogens [Internet]. Revista Argentina de Microbiología. 2013 ; 45( 2): 93-98.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/S0325-7541(13)70006-3
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANT'ANA, Anderson Souza e FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo e SCHAFFNER, Donald W. Modeling the growth rate and lag time of different strains of Salmonella enterica and Listeria monocytogenes in ready-to-eat lettuce. Food Microbiology, v. 30, n. 1, p. 267-273, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fm.2011.11.003. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Sant'Ana, A. S., Franco, B. D. G. de M., & Schaffner, D. W. (2012). Modeling the growth rate and lag time of different strains of Salmonella enterica and Listeria monocytogenes in ready-to-eat lettuce. Food Microbiology, 30( 1), 267-273. doi:10.1016/j.fm.2011.11.003
NLM
Sant'Ana AS, Franco BDG de M, Schaffner DW. Modeling the growth rate and lag time of different strains of Salmonella enterica and Listeria monocytogenes in ready-to-eat lettuce [Internet]. Food Microbiology. 2012 ; 30( 1): 267-273.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fm.2011.11.003
Vancouver
Sant'Ana AS, Franco BDG de M, Schaffner DW. Modeling the growth rate and lag time of different strains of Salmonella enterica and Listeria monocytogenes in ready-to-eat lettuce [Internet]. Food Microbiology. 2012 ; 30( 1): 267-273.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fm.2011.11.003
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANT'ANA, Anderson de Souza et al. Growth potential of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes in nine types of ready-to-eat vegetables stored at variable temperature conditions during shelf-life. International Journal of Food Microbiology, v. 157, n. 1, p. 52-58, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2012.04.011. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Sant'Ana, A. de S., Barbosa, M. de S., Destro, M. T., Landgraf, M., & Franco, B. D. G. de M. (2012). Growth potential of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes in nine types of ready-to-eat vegetables stored at variable temperature conditions during shelf-life. International Journal of Food Microbiology, 157( 1), 52-58. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2012.04.011
NLM
Sant'Ana A de S, Barbosa M de S, Destro MT, Landgraf M, Franco BDG de M. Growth potential of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes in nine types of ready-to-eat vegetables stored at variable temperature conditions during shelf-life [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2012 ; 157( 1): 52-58.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2012.04.011
Vancouver
Sant'Ana A de S, Barbosa M de S, Destro MT, Landgraf M, Franco BDG de M. Growth potential of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes in nine types of ready-to-eat vegetables stored at variable temperature conditions during shelf-life [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2012 ; 157( 1): 52-58.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2012.04.011
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANT'ANA, Anderson e FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo. Growth potential of Salmonella spp and Listeria monocytogenes in minimally processed vegetables. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. . Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Sant'Ana, A., & Franco, B. D. G. de M. (2012). Growth potential of Salmonella spp and Listeria monocytogenes in minimally processed vegetables. In Book of Abstracts. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST).
NLM
Sant'Ana A, Franco BDG de M. Growth potential of Salmonella spp and Listeria monocytogenes in minimally processed vegetables. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 ago. 28 ]
Vancouver
Sant'Ana A, Franco BDG de M. Growth potential of Salmonella spp and Listeria monocytogenes in minimally processed vegetables. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 ago. 28 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANT'ANA, Anderson de Souza. Avaliação quantitativa do risco de Salmonella e Listeria monocytogenes em vegetais minimamente processados. 2011. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2011. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-26062012-135732/. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Sant'Ana, A. de S. (2011). Avaliação quantitativa do risco de Salmonella e Listeria monocytogenes em vegetais minimamente processados (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-26062012-135732/
NLM
Sant'Ana A de S. Avaliação quantitativa do risco de Salmonella e Listeria monocytogenes em vegetais minimamente processados [Internet]. 2011 ;[citado 2024 ago. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-26062012-135732/
Vancouver
Sant'Ana A de S. Avaliação quantitativa do risco de Salmonella e Listeria monocytogenes em vegetais minimamente processados [Internet]. 2011 ;[citado 2024 ago. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-26062012-135732/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MARTIN, José Guilherme Prado. Atividade antimicrobiana de produtos naturais: erva-mate e resíduos agroindustriais. 2011. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2011. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-28062011-080820/. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Martin, J. G. P. (2011). Atividade antimicrobiana de produtos naturais: erva-mate e resíduos agroindustriais (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-28062011-080820/
NLM
Martin JGP. Atividade antimicrobiana de produtos naturais: erva-mate e resíduos agroindustriais [Internet]. 2011 ;[citado 2024 ago. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-28062011-080820/
Vancouver
Martin JGP. Atividade antimicrobiana de produtos naturais: erva-mate e resíduos agroindustriais [Internet]. 2011 ;[citado 2024 ago. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-28062011-080820/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
OLIVEIRA, Maria Aparecida de et al. Microbiological quality of ready-to-eat minimally processed vegetables consumed in Brazil. Food Control, v. 22, n. 8, p. 1400-1403, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.02.020. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Oliveira, M. A. de, Souza, V. M. de, Bergamini, A. M. M., & De Martinis, E. C. P. (2011). Microbiological quality of ready-to-eat minimally processed vegetables consumed in Brazil. Food Control, 22( 8), 1400-1403. doi:10.1016/j.foodcont.2011.02.020
NLM
Oliveira MA de, Souza VM de, Bergamini AMM, De Martinis ECP. Microbiological quality of ready-to-eat minimally processed vegetables consumed in Brazil [Internet]. Food Control. 2011 ; 22( 8): 1400-1403.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.02.020
Vancouver
Oliveira MA de, Souza VM de, Bergamini AMM, De Martinis ECP. Microbiological quality of ready-to-eat minimally processed vegetables consumed in Brazil [Internet]. Food Control. 2011 ; 22( 8): 1400-1403.[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.02.020
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
AQUINO, Lígia Maria de e MARTIN, José Guilherme Prado e CORRÊA, Cristina Bani. Avaliação da atividade antimicrobiana de resíduos agroindustriais sobre Listeria monocytogenes e Salmonella enteritidis. 2010, Anais.. São Paulo: USP, 2010. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=4970&numeroEdicao=18. Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Aquino, L. M. de, Martin, J. G. P., & Corrêa, C. B. (2010). Avaliação da atividade antimicrobiana de resíduos agroindustriais sobre Listeria monocytogenes e Salmonella enteritidis. In Resumos. São Paulo: USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=4970&numeroEdicao=18
NLM
Aquino LM de, Martin JGP, Corrêa CB. Avaliação da atividade antimicrobiana de resíduos agroindustriais sobre Listeria monocytogenes e Salmonella enteritidis [Internet]. Resumos. 2010 ;[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=4970&numeroEdicao=18
Vancouver
Aquino LM de, Martin JGP, Corrêa CB. Avaliação da atividade antimicrobiana de resíduos agroindustriais sobre Listeria monocytogenes e Salmonella enteritidis [Internet]. Resumos. 2010 ;[citado 2024 ago. 28 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=4970&numeroEdicao=18
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
NUNES, Tatiana Pacheco et al. Efeito da irradiação no comportamento de Listeria monocytogenes e Salmonella sp. inoculadas em rúcula (Eruca sativa Mill.) minimamente processada embalada sob atmosfera modificada durante o armazenamento a 5`GRAUS´C por 16 dias. 2009, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2009. . Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Nunes, T. P., Martins, C. G., Souza, K. L. O. de, Bíscola, V., Azevedo, A. P., Franco, B. D. G. de M., et al. (2009). Efeito da irradiação no comportamento de Listeria monocytogenes e Salmonella sp. inoculadas em rúcula (Eruca sativa Mill.) minimamente processada embalada sob atmosfera modificada durante o armazenamento a 5`GRAUS´C por 16 dias. In . São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM).
NLM
Nunes TP, Martins CG, Souza KLO de, Bíscola V, Azevedo AP, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Efeito da irradiação no comportamento de Listeria monocytogenes e Salmonella sp. inoculadas em rúcula (Eruca sativa Mill.) minimamente processada embalada sob atmosfera modificada durante o armazenamento a 5`GRAUS´C por 16 dias. 2009 ;[citado 2024 ago. 28 ]
Vancouver
Nunes TP, Martins CG, Souza KLO de, Bíscola V, Azevedo AP, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Efeito da irradiação no comportamento de Listeria monocytogenes e Salmonella sp. inoculadas em rúcula (Eruca sativa Mill.) minimamente processada embalada sob atmosfera modificada durante o armazenamento a 5`GRAUS´C por 16 dias. 2009 ;[citado 2024 ago. 28 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANT'ANA, Anderson de Souza et al. Salmonella spp. and Listeria monocytogenes in minimally processed vegetables in São Paulo, Brazil: incidence and counts data for risk assessment. 2009, Anais.. Des Moines: International Association for Food Protection, 2009. . Acesso em: 28 ago. 2024.
APA
Sant'Ana, A. de S., Landgraf, M., Destro, M. T., & Franco, B. D. G. de M. (2009). Salmonella spp. and Listeria monocytogenes in minimally processed vegetables in São Paulo, Brazil: incidence and counts data for risk assessment. In Abstract Book. Des Moines: International Association for Food Protection.
NLM
Sant'Ana A de S, Landgraf M, Destro MT, Franco BDG de M. Salmonella spp. and Listeria monocytogenes in minimally processed vegetables in São Paulo, Brazil: incidence and counts data for risk assessment. Abstract Book. 2009 ;[citado 2024 ago. 28 ]
Vancouver
Sant'Ana A de S, Landgraf M, Destro MT, Franco BDG de M. Salmonella spp. and Listeria monocytogenes in minimally processed vegetables in São Paulo, Brazil: incidence and counts data for risk assessment. Abstract Book. 2009 ;[citado 2024 ago. 28 ]