3D food printing for special needs: Ingredient development for texture-modified diets (2025)
Unidade: Interunidades em Sistemas Integrados em AlimentosSubjects: IMPRESSÃO 3-D, AMIDO, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, TRANSTORNOS DE DEGLUTIÇÃO
ABNT
GUEDES, Jaqueline Souza. 3D food printing for special needs: Ingredient development for texture-modified diets. 2025. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2025. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/112/112131/tde-17112025-111843/. Acesso em: 28 nov. 2025.APA
Guedes, J. S. (2025). 3D food printing for special needs: Ingredient development for texture-modified diets (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/112/112131/tde-17112025-111843/NLM
Guedes JS. 3D food printing for special needs: Ingredient development for texture-modified diets [Internet]. 2025 ;[citado 2025 nov. 28 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/112/112131/tde-17112025-111843/Vancouver
Guedes JS. 3D food printing for special needs: Ingredient development for texture-modified diets [Internet]. 2025 ;[citado 2025 nov. 28 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/112/112131/tde-17112025-111843/
