Biotechnological potential of the yeast Kluyveromyces marxianus (2022)
Unidade: ESALQSubjects: FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, LEVEDURAS
ABNT
VIANA, Nádia Cristina. Biotechnological potential of the yeast Kluyveromyces marxianus. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-16022023-120623/. Acesso em: 17 set. 2024.APA
Viana, N. C. (2022). Biotechnological potential of the yeast Kluyveromyces marxianus (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-16022023-120623/NLM
Viana NC. Biotechnological potential of the yeast Kluyveromyces marxianus [Internet]. 2022 ;[citado 2024 set. 17 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-16022023-120623/Vancouver
Viana NC. Biotechnological potential of the yeast Kluyveromyces marxianus [Internet]. 2022 ;[citado 2024 set. 17 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-16022023-120623/