Filtros : "2012" "Lannes, Suzana Caetano da Silva" Removido: "Program and Index" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Abstract Book. Conference titles: International Symposium on Food Rheology and Structure. Unidade: FCF

    Subjects: SORVETE, CUPUAÇU

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SU, Fernando e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Structural evaluation of ice cream produced with cupuassu fat through rheology. 2012, Anais.. Zurich: Laboratory of Food Process Engineering; Institute of Food, Nutrition and Health, 2012. . Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Su, F., & Lannes, S. C. da S. (2012). Structural evaluation of ice cream produced with cupuassu fat through rheology. In Abstract Book. Zurich: Laboratory of Food Process Engineering; Institute of Food, Nutrition and Health.
    • NLM

      Su F, Lannes SC da S. Structural evaluation of ice cream produced with cupuassu fat through rheology. Abstract Book. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Su F, Lannes SC da S. Structural evaluation of ice cream produced with cupuassu fat through rheology. Abstract Book. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
  • Source: Abstract Book. Conference titles: International Symposium on Food Rheology and Structure. Unidade: FCF

    Subjects: REOLOGIA, SORVETE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SU, Fernando e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Structural evaluation of ice cream produced with palm fat through rheology. 2012, Anais.. Zurich: Laboratory of Food Process Engineering; Institute of Food, Nutrition and Health, 2012. . Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Su, F., & Lannes, S. C. da S. (2012). Structural evaluation of ice cream produced with palm fat through rheology. In Abstract Book. Zurich: Laboratory of Food Process Engineering; Institute of Food, Nutrition and Health.
    • NLM

      Su F, Lannes SC da S. Structural evaluation of ice cream produced with palm fat through rheology. Abstract Book. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Su F, Lannes SC da S. Structural evaluation of ice cream produced with palm fat through rheology. Abstract Book. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
  • Source: Applied Rheology. Unidade: FCF

    Subjects: REOLOGIA, SORVETE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SU, Fernando e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Rheological evaluation of the structure of ice cream mixes varying fat base. Applied Rheology, v. 22, n. 6, p. 63871-63877, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3933/ApplRheol-22-63871. Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Su, F., & Lannes, S. C. da S. (2012). Rheological evaluation of the structure of ice cream mixes varying fat base. Applied Rheology, 22( 6), 63871-63877. doi:10.3933/ApplRheol-22-63871
    • NLM

      Su F, Lannes SC da S. Rheological evaluation of the structure of ice cream mixes varying fat base [Internet]. Applied Rheology. 2012 ; 22( 6): 63871-63877.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3933/ApplRheol-22-63871
    • Vancouver

      Su F, Lannes SC da S. Rheological evaluation of the structure of ice cream mixes varying fat base [Internet]. Applied Rheology. 2012 ; 22( 6): 63871-63877.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3933/ApplRheol-22-63871
  • Unidade: FCF

    Subjects: FARINHAS, ALIMENTOS FORTIFICADOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SALAS, Adelaida Giovanna Viza e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Processo de fabricação de um produto assado nutricionalmente enriquecido contendo farinha de quinoa e produto assado isento de glúten. . Rio de Janeiro: Republica Federativa do Brasil - Ministério do Desenvolvimento, Indústria e do Comércio Exterior - Instituto Nacional da Propriedade Industrial. . Acesso em: 05 dez. 2025. , 2012
    • APA

      Salas, A. G. V., & Lannes, S. C. da S. (2012). Processo de fabricação de um produto assado nutricionalmente enriquecido contendo farinha de quinoa e produto assado isento de glúten. Rio de Janeiro: Republica Federativa do Brasil - Ministério do Desenvolvimento, Indústria e do Comércio Exterior - Instituto Nacional da Propriedade Industrial.
    • NLM

      Salas AGV, Lannes SC da S. Processo de fabricação de um produto assado nutricionalmente enriquecido contendo farinha de quinoa e produto assado isento de glúten. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Salas AGV, Lannes SC da S. Processo de fabricação de um produto assado nutricionalmente enriquecido contendo farinha de quinoa e produto assado isento de glúten. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
  • Unidade: FCF

    Assunto: ALIMENTOS FORTIFICADOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SALAS, Adelaida Giovanna Viza e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Processo de fabricação de produto alimentício nutricionalmente enriquecido e produto alimentício enriquecido. . Rio de Janeiro: Republica Federativa do Brasil - Ministério do Desenvolvimento, Indústria e do Comércio Exterior - Instituto Nacional da Propriedade Industrial. . Acesso em: 05 dez. 2025. , 2012
    • APA

      Salas, A. G. V., & Lannes, S. C. da S. (2012). Processo de fabricação de produto alimentício nutricionalmente enriquecido e produto alimentício enriquecido. Rio de Janeiro: Republica Federativa do Brasil - Ministério do Desenvolvimento, Indústria e do Comércio Exterior - Instituto Nacional da Propriedade Industrial.
    • NLM

      Salas AGV, Lannes SC da S. Processo de fabricação de produto alimentício nutricionalmente enriquecido e produto alimentício enriquecido. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Salas AGV, Lannes SC da S. Processo de fabricação de produto alimentício nutricionalmente enriquecido e produto alimentício enriquecido. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology-IUFoST. Unidade: FCF

    Assunto: VALOR NUTRITIVO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VALCARCEL-YAMANI, Beatriz e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Influence of quinoa (Chenopodium quinoa W.) flour addition on some physical and physicochemical properties in panettone. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. . Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Valcarcel-Yamani, B., & Lannes, S. C. da S. (2012). Influence of quinoa (Chenopodium quinoa W.) flour addition on some physical and physicochemical properties in panettone. In Book of Abstracts. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST).
    • NLM

      Valcarcel-Yamani B, Lannes SC da S. Influence of quinoa (Chenopodium quinoa W.) flour addition on some physical and physicochemical properties in panettone. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Valcarcel-Yamani B, Lannes SC da S. Influence of quinoa (Chenopodium quinoa W.) flour addition on some physical and physicochemical properties in panettone. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting. Unidade: FCF

    Subjects: FÍSICO-QUÍMICA, FARINHAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      YAMANI, Beatriz Valcárcel e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Influence of quinoa (Chenopodium quinoa W.) flour addition on some physical and physicochemical properties in panettone. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 dez. 2025. , 2012
    • APA

      Yamani, B. V., & Lannes, S. C. da S. (2012). Influence of quinoa (Chenopodium quinoa W.) flour addition on some physical and physicochemical properties in panettone. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Yamani BV, Lannes SC da S. Influence of quinoa (Chenopodium quinoa W.) flour addition on some physical and physicochemical properties in panettone. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 35 res. 065.[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Yamani BV, Lannes SC da S. Influence of quinoa (Chenopodium quinoa W.) flour addition on some physical and physicochemical properties in panettone. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 35 res. 065.[citado 2025 dez. 05 ]
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology-IUFoST. Unidade: FCF

    Subjects: CASTANHA, FARINHAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Orquídea Vasconcelos dos e CORRÊA, Nádia Cristina Fernandes e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Properties of partially deffated Brazil nut flour. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. . Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Santos, O. V. dos, Corrêa, N. C. F., & Lannes, S. C. da S. (2012). Properties of partially deffated Brazil nut flour. In Book of Abstracts. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST).
    • NLM

      Santos OV dos, Corrêa NCF, Lannes SC da S. Properties of partially deffated Brazil nut flour. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Santos OV dos, Corrêa NCF, Lannes SC da S. Properties of partially deffated Brazil nut flour. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
  • Source: Current Nutrition & Food Science. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, REOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AQUINO, Vanessa Cukier de et al. Leavening bread dough. Current Nutrition & Food Science, v. 8, n. 2, p. 131-138, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2174/157340112800840835. Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Aquino, V. C. de, Converti, A., Perego, P., & Lannes, S. C. da S. (2012). Leavening bread dough. Current Nutrition & Food Science, 8( 2), 131-138. doi:10.2174/157340112800840835
    • NLM

      Aquino VC de, Converti A, Perego P, Lannes SC da S. Leavening bread dough [Internet]. Current Nutrition & Food Science. 2012 ; 8( 2): 131-138.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.2174/157340112800840835
    • Vancouver

      Aquino VC de, Converti A, Perego P, Lannes SC da S. Leavening bread dough [Internet]. Current Nutrition & Food Science. 2012 ; 8( 2): 131-138.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.2174/157340112800840835
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology-IUFoST. Unidade: FCF

    Assunto: ALIMENTOS (PROPRIEDADES FÍSICO-QUÍMICAS)

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VALCÁREL-YAMANI, Beatriz e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Some physical and physicochemical properties in certain brands of panettones commonly consumed at the Brazilian market. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. . Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Valcárel-Yamani, B., & Lannes, S. C. da S. (2012). Some physical and physicochemical properties in certain brands of panettones commonly consumed at the Brazilian market. In Book of Abstracts. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST).
    • NLM

      Valcárel-Yamani B, Lannes SC da S. Some physical and physicochemical properties in certain brands of panettones commonly consumed at the Brazilian market. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Valcárel-Yamani B, Lannes SC da S. Some physical and physicochemical properties in certain brands of panettones commonly consumed at the Brazilian market. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
  • Unidade: FCF

    Subjects: CASTANHA, ÓLEOS E GORDURAS VEGETAIS COMESTÍVEIS, ANÁLISE TÉRMICA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Orquídea Vasconcelos dos. Estudo das potencialidades da castanha-do-brasil: produtos e subprodutos. 2012. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2012. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-10092012-110036/. Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Santos, O. V. dos. (2012). Estudo das potencialidades da castanha-do-brasil: produtos e subprodutos (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-10092012-110036/
    • NLM

      Santos OV dos. Estudo das potencialidades da castanha-do-brasil: produtos e subprodutos [Internet]. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-10092012-110036/
    • Vancouver

      Santos OV dos. Estudo das potencialidades da castanha-do-brasil: produtos e subprodutos [Internet]. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-10092012-110036/
  • Unidade: FCF

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, GORDURAS, SORVETE, REOLOGIA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SU, Fernando. Comportamento estrutural de formulações de gelado comestível com variações da base gordurosa. 2012. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2012. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-08042013-111159/. Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Su, F. (2012). Comportamento estrutural de formulações de gelado comestível com variações da base gordurosa (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-08042013-111159/
    • NLM

      Su F. Comportamento estrutural de formulações de gelado comestível com variações da base gordurosa [Internet]. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-08042013-111159/
    • Vancouver

      Su F. Comportamento estrutural de formulações de gelado comestível com variações da base gordurosa [Internet]. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-08042013-111159/
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: IFT Annual Meeting + Food Expo. Unidade: FCF

    Subjects: FRUTAS TROPICAIS, ALIMENTOS FUNCIONAIS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SU, Fernando e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Longan fruit characterization. 2012, Anais.. Chicago: Institute of Food Technologists, 2012. . Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Su, F., & Lannes, S. C. da S. (2012). Longan fruit characterization. In Book of Abstracts. Chicago: Institute of Food Technologists.
    • NLM

      Su F, Lannes SC da S. Longan fruit characterization. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Su F, Lannes SC da S. Longan fruit characterization. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: IFT Annual Meeting + Food Expo. Unidade: FCF

    Subjects: CACAU, BEBIDAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARROS, Danielle Jessica Mello de e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Wetting behavior of cocoa beverage powders prepared with different sweeteners and thickeners. 2012, Anais.. Chicago: Institute of Food Technologists, 2012. . Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Barros, D. J. M. de, & Lannes, S. C. da S. (2012). Wetting behavior of cocoa beverage powders prepared with different sweeteners and thickeners. In Book of Abstracts. Chicago: Institute of Food Technologists.
    • NLM

      Barros DJM de, Lannes SC da S. Wetting behavior of cocoa beverage powders prepared with different sweeteners and thickeners. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Barros DJM de, Lannes SC da S. Wetting behavior of cocoa beverage powders prepared with different sweeteners and thickeners. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: IFT Annual Meeting + Food Expo. Unidade: FCF

    Subjects: FARINHA DE TRIGO, CUPUAÇU

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VALCARCEL-YAMANI, Beatriz e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Partial substitution of wheat flour by quinoa (Chenopodium quinoa W.) flour panettone manufacture. 2012, Anais.. Chicago: Institute of Food Technologists, 2012. . Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Valcarcel-Yamani, B., & Lannes, S. C. da S. (2012). Partial substitution of wheat flour by quinoa (Chenopodium quinoa W.) flour panettone manufacture. In Book of Abstracts. Chicago: Institute of Food Technologists.
    • NLM

      Valcarcel-Yamani B, Lannes SC da S. Partial substitution of wheat flour by quinoa (Chenopodium quinoa W.) flour panettone manufacture. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Valcarcel-Yamani B, Lannes SC da S. Partial substitution of wheat flour by quinoa (Chenopodium quinoa W.) flour panettone manufacture. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
  • Source: Food and Public Health. Unidade: FCF

    Subjects: AMARANTHUS, QUINOA, PSEUDOCEREAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VALCÁREL-YAMANI, Beatriz e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Applications of quinoa (Chenopodium Quinoa Willd.) and amaranth (Amaranthus Spp.) and their influence in the nutritional value of cereal based foods. Food and Public Health, v. 2, n. 6, p. 265-275, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5923/j.fph.20120206.12. Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Valcárel-Yamani, B., & Lannes, S. C. da S. (2012). Applications of quinoa (Chenopodium Quinoa Willd.) and amaranth (Amaranthus Spp.) and their influence in the nutritional value of cereal based foods. Food and Public Health, 2( 6), 265-275. doi:10.5923/j.fph.20120206.12
    • NLM

      Valcárel-Yamani B, Lannes SC da S. Applications of quinoa (Chenopodium Quinoa Willd.) and amaranth (Amaranthus Spp.) and their influence in the nutritional value of cereal based foods [Internet]. Food and Public Health. 2012 ; 2( 6): 265-275.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.5923/j.fph.20120206.12
    • Vancouver

      Valcárel-Yamani B, Lannes SC da S. Applications of quinoa (Chenopodium Quinoa Willd.) and amaranth (Amaranthus Spp.) and their influence in the nutritional value of cereal based foods [Internet]. Food and Public Health. 2012 ; 2( 6): 265-275.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.5923/j.fph.20120206.12
  • Source: Abstract Book. Conference titles: International Symposium on Food Rheology and Structure. Unidade: FCF

    Subjects: CUPUAÇU, CACAU

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AMARAL, Alline Aurea do e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Comparison of the structural behavior of fillings prepared with varied fat content of cupuassu fat and cocoa butter. 2012, Anais.. Zurich: Laboratory of Food Process Engineering; Institute of Food, Nutrition and Health, 2012. . Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Amaral, A. A. do, & Lannes, S. C. da S. (2012). Comparison of the structural behavior of fillings prepared with varied fat content of cupuassu fat and cocoa butter. In Abstract Book. Zurich: Laboratory of Food Process Engineering; Institute of Food, Nutrition and Health.
    • NLM

      Amaral AA do, Lannes SC da S. Comparison of the structural behavior of fillings prepared with varied fat content of cupuassu fat and cocoa butter. Abstract Book. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Amaral AA do, Lannes SC da S. Comparison of the structural behavior of fillings prepared with varied fat content of cupuassu fat and cocoa butter. Abstract Book. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting. Unidade: FCF

    Subjects: CACAU, ADOÇANTES

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARROS, Danielle Jessica Mello de e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Wetting behavior of cocoa beverage powders prepared with different sweeteners and thickeners. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 dez. 2025. , 2012
    • APA

      Barros, D. J. M. de, & Lannes, S. C. da S. (2012). Wetting behavior of cocoa beverage powders prepared with different sweeteners and thickeners. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Barros DJM de, Lannes SC da S. Wetting behavior of cocoa beverage powders prepared with different sweeteners and thickeners. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 96 res. FCF187.[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Barros DJM de, Lannes SC da S. Wetting behavior of cocoa beverage powders prepared with different sweeteners and thickeners. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 96 res. FCF187.[citado 2025 dez. 05 ]
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology-IUFoST. Unidade: FCF

    Subjects: CHOCOLATE, ALIMENTOS FORMULADOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AMARAL, Alline Aurea do e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Microstructural evaluation of chocolate fillings. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. . Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Amaral, A. A. do, & Lannes, S. C. da S. (2012). Microstructural evaluation of chocolate fillings. In Book of Abstracts. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST).
    • NLM

      Amaral AA do, Lannes SC da S. Microstructural evaluation of chocolate fillings. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Amaral AA do, Lannes SC da S. Microstructural evaluation of chocolate fillings. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology-IUFoST. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS FORMULADOS, QUÍMICA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARROS, Danielle Jessica Mello de e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Correlation between chemical and physical properties of powder products. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. . Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Barros, D. J. M. de, & Lannes, S. C. da S. (2012). Correlation between chemical and physical properties of powder products. In Book of Abstracts. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST).
    • NLM

      Barros DJM de, Lannes SC da S. Correlation between chemical and physical properties of powder products. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]
    • Vancouver

      Barros DJM de, Lannes SC da S. Correlation between chemical and physical properties of powder products. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2025 dez. 05 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2025