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  • Source: Revista Brasileira de Fruticultura. Unidades: ESALQ, FCF

    Subjects: CAMBUCI, COMPOSTOS VOLÁTEIS, MATURAÇÃO VEGETAL, PÓS-COLHEITA

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    • ABNT

      TOKAIRIN, Tatiane de Oliveira et al. Cambuci ripening: Postharvest quality and volatile compounds production implications. Revista Brasileira de Fruticultura, v. 45, p. 1-15, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0100-29452023850. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Tokairin, T. de O., Spricigo, P. C., Freitas, T. P. de, Taver, I. B., Jacomino, A. P., & Purgatto, E. (2023). Cambuci ripening: Postharvest quality and volatile compounds production implications. Revista Brasileira de Fruticultura, 45, 1-15. doi:10.1590/0100-29452023850
    • NLM

      Tokairin T de O, Spricigo PC, Freitas TP de, Taver IB, Jacomino AP, Purgatto E. Cambuci ripening: Postharvest quality and volatile compounds production implications [Internet]. Revista Brasileira de Fruticultura. 2023 ;45 1-15.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0100-29452023850
    • Vancouver

      Tokairin T de O, Spricigo PC, Freitas TP de, Taver IB, Jacomino AP, Purgatto E. Cambuci ripening: Postharvest quality and volatile compounds production implications [Internet]. Revista Brasileira de Fruticultura. 2023 ;45 1-15.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0100-29452023850
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP/SIICUSP. Unidades: ESALQ, FCF

    Subjects: CIÊNCIA DE ALIMENTOS, COMPOSTOS VOLÁTEIS

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    • ABNT

      ANTUNES, Isabela dos Reis et al. Identificação de compostos voláteis do aroma de cereja-do-rio grande (Eugenia involucrata DC.) e grumixama (Eugenia brasiliensis LAM.), frutos nativos da Mata Atlântica. 2023, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP, 2023. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Antunes, I. dos R., Borges, F. M., Jacomino, A. P., & Purgatto, E. (2023). Identificação de compostos voláteis do aroma de cereja-do-rio grande (Eugenia involucrata DC.) e grumixama (Eugenia brasiliensis LAM.), frutos nativos da Mata Atlântica. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Antunes I dos R, Borges FM, Jacomino AP, Purgatto E. Identificação de compostos voláteis do aroma de cereja-do-rio grande (Eugenia involucrata DC.) e grumixama (Eugenia brasiliensis LAM.), frutos nativos da Mata Atlântica [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Antunes I dos R, Borges FM, Jacomino AP, Purgatto E. Identificação de compostos voláteis do aroma de cereja-do-rio grande (Eugenia involucrata DC.) e grumixama (Eugenia brasiliensis LAM.), frutos nativos da Mata Atlântica [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Foods. Unidade: FCF

    Subjects: SERRA DA MANTIQUEIRA, COMPOSTOS VOLÁTEIS, AROMATIZANTES

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    • ABNT

      BERNARDO, Naíssa Prévide et al. Volatile composition of sparkling wines of cv. chardonnay cultivated under different Training Systems in Serra da Mantiqueira (Brazil). Foods, v. 11, p. 1-9 art. 1529, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods11111529. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Bernardo, N. P., Oliveira, A. de, Mota, R. V. da, Câmara, F. M. de M., Peregrino, I., Regina, M. de A., & Purgatto, E. (2022). Volatile composition of sparkling wines of cv. chardonnay cultivated under different Training Systems in Serra da Mantiqueira (Brazil). Foods, 11, 1-9 art. 1529. doi:10.3390/foods11111529
    • NLM

      Bernardo NP, Oliveira A de, Mota RV da, Câmara FM de M, Peregrino I, Regina M de A, Purgatto E. Volatile composition of sparkling wines of cv. chardonnay cultivated under different Training Systems in Serra da Mantiqueira (Brazil) [Internet]. Foods. 2022 ; 11 1-9 art. 1529.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods11111529
    • Vancouver

      Bernardo NP, Oliveira A de, Mota RV da, Câmara FM de M, Peregrino I, Regina M de A, Purgatto E. Volatile composition of sparkling wines of cv. chardonnay cultivated under different Training Systems in Serra da Mantiqueira (Brazil) [Internet]. Foods. 2022 ; 11 1-9 art. 1529.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods11111529
  • Source: Oeno One. Unidade: FCF

    Subjects: VINHO, COMPOSTOS VOLÁTEIS

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    • ABNT

      BERNARDO, Naíssa Prévide et al. Aroma and terpenoid profile of Chardonnay clone 809: from berry to sparkling wine. Oeno One, v. 56, n. 4, p. 117-124, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.20870/oeno-one.2022.56.4.5520. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Bernardo, N. P., Oliveira, A. de, Purgatto, E., Câmara, F. M. de M., Peregrino, I., Regina, M. de A., & Mota, R. V. da. (2022). Aroma and terpenoid profile of Chardonnay clone 809: from berry to sparkling wine. Oeno One, 56( 4), 117-124. doi:10.20870/oeno-one.2022.56.4.5520
    • NLM

      Bernardo NP, Oliveira A de, Purgatto E, Câmara FM de M, Peregrino I, Regina M de A, Mota RV da. Aroma and terpenoid profile of Chardonnay clone 809: from berry to sparkling wine [Internet]. Oeno One. 2022 ; 56( 4): 117-124.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.20870/oeno-one.2022.56.4.5520
    • Vancouver

      Bernardo NP, Oliveira A de, Purgatto E, Câmara FM de M, Peregrino I, Regina M de A, Mota RV da. Aroma and terpenoid profile of Chardonnay clone 809: from berry to sparkling wine [Internet]. Oeno One. 2022 ; 56( 4): 117-124.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.20870/oeno-one.2022.56.4.5520
  • Source: Scientia Horticulturae. Unidade: FCF

    Subjects: PIMENTA, COMPOSTOS VOLÁTEIS, HORMÔNIOS VEGETAIS

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    • ABNT

      MAGALHÃES, Hilton César Rodrigues et al. Effect of postharvest methyl jasmonate and ethylene treatments on the biosynthesis of volatile compounds of hot pepper fruits. Scientia Horticulturae, v. 289, p. 1-12 art. 110477, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2021.110477. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Magalhães, H. C. R., Alves Filho, E. G., Garruti, D. dos S., Massaretto, I. L., & Purgatto, E. (2021). Effect of postharvest methyl jasmonate and ethylene treatments on the biosynthesis of volatile compounds of hot pepper fruits. Scientia Horticulturae, 289, 1-12 art. 110477. doi:10.1016/j.scienta.2021.110477
    • NLM

      Magalhães HCR, Alves Filho EG, Garruti D dos S, Massaretto IL, Purgatto E. Effect of postharvest methyl jasmonate and ethylene treatments on the biosynthesis of volatile compounds of hot pepper fruits [Internet]. Scientia Horticulturae. 2021 ; 289 1-12 art. 110477.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2021.110477
    • Vancouver

      Magalhães HCR, Alves Filho EG, Garruti D dos S, Massaretto IL, Purgatto E. Effect of postharvest methyl jasmonate and ethylene treatments on the biosynthesis of volatile compounds of hot pepper fruits [Internet]. Scientia Horticulturae. 2021 ; 289 1-12 art. 110477.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2021.110477
  • Source: Artificial Intelligence in Agriculture. Unidade: FCF

    Subjects: VINHO, COMPOSTOS VOLÁTEIS, APRENDIZADO COMPUTACIONAL

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    • ABNT

      COSTA, Nattane Luíza da et al. Predictive modeling for wine authenticity using a machine learning approach. Artificial Intelligence in Agriculture, v. 5, p. 157-162, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.aiia.2021.07.001. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Costa, N. L. da, Valentin, L. A., Castro, I. A. de, & Barbosa, R. M. (2021). Predictive modeling for wine authenticity using a machine learning approach. Artificial Intelligence in Agriculture, 5, 157-162. doi:10.1016/j.aiia.2021.07.001
    • NLM

      Costa NL da, Valentin LA, Castro IA de, Barbosa RM. Predictive modeling for wine authenticity using a machine learning approach [Internet]. Artificial Intelligence in Agriculture. 2021 ; 5 157-162.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aiia.2021.07.001
    • Vancouver

      Costa NL da, Valentin LA, Castro IA de, Barbosa RM. Predictive modeling for wine authenticity using a machine learning approach [Internet]. Artificial Intelligence in Agriculture. 2021 ; 5 157-162.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aiia.2021.07.001
  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: MAMÃO, COMPOSTOS VOLÁTEIS

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    • ABNT

      AGOPIAN, Roberta Ghedini Der e FABI, João Paulo e CORDENUNSI-LYSENKO, Beatriz Rosana. Metabolome and proteome of ethylene-treated papayas reveal different pathways to volatile compounds biosynthesis. Food Research International, v. 131, p. 1-11 art. 108975, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.108975. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Agopian, R. G. D., Fabi, J. P., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2020). Metabolome and proteome of ethylene-treated papayas reveal different pathways to volatile compounds biosynthesis. Food Research International, 131, 1-11 art. 108975. doi:10.1016/j.foodres.2019.108975
    • NLM

      Agopian RGD, Fabi JP, Cordenunsi-Lysenko BR. Metabolome and proteome of ethylene-treated papayas reveal different pathways to volatile compounds biosynthesis [Internet]. Food Research International. 2020 ; 131 1-11 art. 108975.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.108975
    • Vancouver

      Agopian RGD, Fabi JP, Cordenunsi-Lysenko BR. Metabolome and proteome of ethylene-treated papayas reveal different pathways to volatile compounds biosynthesis [Internet]. Food Research International. 2020 ; 131 1-11 art. 108975.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.108975
  • Source: Molecules. Unidades: ESALQ, FCF

    Subjects: COMPOSTOS VOLÁTEIS, CROMATOGRAFIA A GÁS, ESPECTROMETRIA DE MASSAS, PÓS-COLHEITA, JABUTICABA, VARIEDADES VEGETAIS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      FREITAS, Thais Padua de et al. Volatile compounds and physicochemical quality of four jabuticabas (Plinia sp.). Molecules, v. 25, p. 1-17, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/molecules25194543. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Freitas, T. P. de, Taver, I. B., Spricigo, P. C., Amaral, L. B. do, Purgatto, E., & Jacomino, A. P. (2020). Volatile compounds and physicochemical quality of four jabuticabas (Plinia sp.). Molecules, 25, 1-17. doi:10.3390/molecules25194543
    • NLM

      Freitas TP de, Taver IB, Spricigo PC, Amaral LB do, Purgatto E, Jacomino AP. Volatile compounds and physicochemical quality of four jabuticabas (Plinia sp.) [Internet]. Molecules. 2020 ; 25 1-17.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules25194543
    • Vancouver

      Freitas TP de, Taver IB, Spricigo PC, Amaral LB do, Purgatto E, Jacomino AP. Volatile compounds and physicochemical quality of four jabuticabas (Plinia sp.) [Internet]. Molecules. 2020 ; 25 1-17.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules25194543
  • Source: Postharvest Biology and Technology. Unidades: FCF, ESALQ

    Subjects: MAMÃO, MATURAÇÃO VEGETAL, COMPOSTOS VOLÁTEIS, REGULADORES DE CRESCIMENTO VEGETAL

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    • ABNT

      FAÇANHA, Rafaela Vieira et al. Combined application of ethylene and 1-methylcyclopropene on ripening and volatile compound production of 'Golden' papaya. Postharvest Biology and Technology, v. 151, p. 160-169, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2019.02.005. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Façanha, R. V., Spricigo, P. C., Purgatto, E., & Jacomino, A. P. (2019). Combined application of ethylene and 1-methylcyclopropene on ripening and volatile compound production of 'Golden' papaya. Postharvest Biology and Technology, 151, 160-169. doi:10.1016/j.postharvbio.2019.02.005
    • NLM

      Façanha RV, Spricigo PC, Purgatto E, Jacomino AP. Combined application of ethylene and 1-methylcyclopropene on ripening and volatile compound production of 'Golden' papaya [Internet]. Postharvest Biology and Technology. 2019 ; 151 160-169.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2019.02.005
    • Vancouver

      Façanha RV, Spricigo PC, Purgatto E, Jacomino AP. Combined application of ethylene and 1-methylcyclopropene on ripening and volatile compound production of 'Golden' papaya [Internet]. Postharvest Biology and Technology. 2019 ; 151 160-169.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2019.02.005
  • Source: Food Science and Technology. Unidades: FCF, EP

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, COMPOSTOS VOLÁTEIS, PASTEURIZAÇÃO, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SIGUEMOTO, Érica Sayuri et al. Comparative evaluation of flavour and nutritional quality after conventional and microwave-assisted pasteurization of cloudy apple juice. Food Science and Technology, v. 111, p. 853-860 , 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.05.111. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Siguemoto, É. S., Purgatto, E., Hassimotto, N. M. A., & Gut, J. A. W. (2019). Comparative evaluation of flavour and nutritional quality after conventional and microwave-assisted pasteurization of cloudy apple juice. Food Science and Technology, 111, 853-860 . doi:10.1016/j.lwt.2019.05.111
    • NLM

      Siguemoto ÉS, Purgatto E, Hassimotto NMA, Gut JAW. Comparative evaluation of flavour and nutritional quality after conventional and microwave-assisted pasteurization of cloudy apple juice [Internet]. Food Science and Technology. 2019 ; 111 853-860 .[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.05.111
    • Vancouver

      Siguemoto ÉS, Purgatto E, Hassimotto NMA, Gut JAW. Comparative evaluation of flavour and nutritional quality after conventional and microwave-assisted pasteurization of cloudy apple juice [Internet]. Food Science and Technology. 2019 ; 111 853-860 .[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.05.111
  • Source: Acta Horticulturae. Conference titles: International Conference on Grapevine Breeding and Genetics. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS VOLÁTEIS, UVA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORO, Laís et al. Methyl jasmonate application to increase volatile compounds of Vitis labrusca L. grape berries cultivated under subtropical conditions. Acta Horticulturae. Bélgica: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2019.1248.60. Acesso em: 03 out. 2024. , 2019
    • APA

      Moro, L., Silva, N. T. da, Hassimotto, N. M. A., & Purgatto, E. (2019). Methyl jasmonate application to increase volatile compounds of Vitis labrusca L. grape berries cultivated under subtropical conditions. Acta Horticulturae. Bélgica: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.17660/ActaHortic.2019.1248.60
    • NLM

      Moro L, Silva NT da, Hassimotto NMA, Purgatto E. Methyl jasmonate application to increase volatile compounds of Vitis labrusca L. grape berries cultivated under subtropical conditions [Internet]. Acta Horticulturae. 2019 ;( 1248): 425-438.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2019.1248.60
    • Vancouver

      Moro L, Silva NT da, Hassimotto NMA, Purgatto E. Methyl jasmonate application to increase volatile compounds of Vitis labrusca L. grape berries cultivated under subtropical conditions [Internet]. Acta Horticulturae. 2019 ;( 1248): 425-438.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2019.1248.60
  • Source: Plant Foods for Human Nutrition. Unidades: FCF, ESALQ

    Subjects: COMPOSTOS VOLÁTEIS, DAMASCO, ANTIOXIDANTES

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Aline Priscilla Gomes da et al. Volatile compounds determined by SPME-GC, bioactive compounds, In Vitro antioxidant capacity and physicochemical characteristics of four native fruits from south america. Plant Foods for Human Nutrition, v. 74, n. 3, p. 358-363, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11130-019-00745-7. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Silva, A. P. G. da, Spricigo, P. C., Purgatto, E., Alencar, S. M. de, & Jacomino, A. P. (2019). Volatile compounds determined by SPME-GC, bioactive compounds, In Vitro antioxidant capacity and physicochemical characteristics of four native fruits from south america. Plant Foods for Human Nutrition, 74( 3), 358-363. doi:10.1007/s11130-019-00745-7
    • NLM

      Silva APG da, Spricigo PC, Purgatto E, Alencar SM de, Jacomino AP. Volatile compounds determined by SPME-GC, bioactive compounds, In Vitro antioxidant capacity and physicochemical characteristics of four native fruits from south america [Internet]. Plant Foods for Human Nutrition. 2019 ; 74( 3): 358-363.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11130-019-00745-7
    • Vancouver

      Silva APG da, Spricigo PC, Purgatto E, Alencar SM de, Jacomino AP. Volatile compounds determined by SPME-GC, bioactive compounds, In Vitro antioxidant capacity and physicochemical characteristics of four native fruits from south america [Internet]. Plant Foods for Human Nutrition. 2019 ; 74( 3): 358-363.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11130-019-00745-7
  • Source: Journal of Food Biochemistry. Unidades: FCF, ESALQ

    Subjects: COMPOSTOS VOLÁTEIS, FISIOLOGIA VEGETAL, UVAIA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FREITAS, T. P et al. Aroma and soluble solid contents of the uvaia—a native Atlantic rainforest fruit—are negatively affected by early harvest. Journal of Food Biochemistry, p. 1-11, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfbc.12881. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Freitas, T. P., Spricigo, P. C., Purgatto, E., & Jacomino, A. P. (2019). Aroma and soluble solid contents of the uvaia—a native Atlantic rainforest fruit—are negatively affected by early harvest. Journal of Food Biochemistry, 1-11. doi:10.1111/jfbc.12881
    • NLM

      Freitas TP, Spricigo PC, Purgatto E, Jacomino AP. Aroma and soluble solid contents of the uvaia—a native Atlantic rainforest fruit—are negatively affected by early harvest [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2019 ; 1-11.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfbc.12881
    • Vancouver

      Freitas TP, Spricigo PC, Purgatto E, Jacomino AP. Aroma and soluble solid contents of the uvaia—a native Atlantic rainforest fruit—are negatively affected by early harvest [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2019 ; 1-11.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfbc.12881
  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS VOLÁTEIS, BANANA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SARAIVA, Lorenzo A et al. Thap maeo bananas: fast ripening and full ethylene perception at low doses. Food Research International, v. 105, p. 384-392, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.11.007. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Saraiva, L. A., Castelan, F. P., Gomes, B. L., Purgatto, E., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2018). Thap maeo bananas: fast ripening and full ethylene perception at low doses. Food Research International, 105, 384-392. doi:10.1016/j.foodres.2017.11.007
    • NLM

      Saraiva LA, Castelan FP, Gomes BL, Purgatto E, Cordenunsi-Lysenko BR. Thap maeo bananas: fast ripening and full ethylene perception at low doses [Internet]. Food Research International. 2018 ; 105 384-392.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.11.007
    • Vancouver

      Saraiva LA, Castelan FP, Gomes BL, Purgatto E, Cordenunsi-Lysenko BR. Thap maeo bananas: fast ripening and full ethylene perception at low doses [Internet]. Food Research International. 2018 ; 105 384-392.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.11.007
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS VOLÁTEIS, UVA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Niara Tanabe da e MORO, Laís e PURGATTO, Eduardo. Evaluation of methyl jasmonate treatment on volatile compounds in grapes (Vitis labrusca). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 03 out. 2024. , 2017
    • APA

      Silva, N. T. da, Moro, L., & Purgatto, E. (2017). Evaluation of methyl jasmonate treatment on volatile compounds in grapes (Vitis labrusca). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Silva NT da, Moro L, Purgatto E. Evaluation of methyl jasmonate treatment on volatile compounds in grapes (Vitis labrusca). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 52 res. FCF100.[citado 2024 out. 03 ]
    • Vancouver

      Silva NT da, Moro L, Purgatto E. Evaluation of methyl jasmonate treatment on volatile compounds in grapes (Vitis labrusca). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 52 res. FCF100.[citado 2024 out. 03 ]
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP/SIICUSP. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS VOLÁTEIS, UVA, QUALIDADE DOS ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      SILVA, Niara Tanabe da e MORO, Laís e PURGATTO, Eduardo. Avaliação do impacto do tratamento pré-colheita com metil jasmonato na formação de compostos voláteis do aroma em uvas (​Vitis labrusca​). 2017, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP, 2017. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Silva, N. T. da, Moro, L., & Purgatto, E. (2017). Avaliação do impacto do tratamento pré-colheita com metil jasmonato na formação de compostos voláteis do aroma em uvas (​Vitis labrusca​). In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Silva NT da, Moro L, Purgatto E. Avaliação do impacto do tratamento pré-colheita com metil jasmonato na formação de compostos voláteis do aroma em uvas (​Vitis labrusca​) [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Silva NT da, Moro L, Purgatto E. Avaliação do impacto do tratamento pré-colheita com metil jasmonato na formação de compostos voláteis do aroma em uvas (​Vitis labrusca​) [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: International Journal of Bioscience, Biochemistry and Bioinformatics. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS VOLÁTEIS, BANANA

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    • ABNT

      FACUNDO, Heliofabia Virginia de Vasconcelos et al. Isolation of volatiles compounds in banana by HS-SPME: optimization for the whole fruit and pulp. International Journal of Bioscience, Biochemistry and Bioinformatics, v. 3, n. 2, p. 110-115, 2013Tradução . . Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Facundo, H. V. de V., Garruti, D. dos S., Cordenunsi-Lysenko, B. R., & Lajolo, F. M. (2013). Isolation of volatiles compounds in banana by HS-SPME: optimization for the whole fruit and pulp. International Journal of Bioscience, Biochemistry and Bioinformatics, 3( 2), 110-115.
    • NLM

      Facundo HV de V, Garruti D dos S, Cordenunsi-Lysenko BR, Lajolo FM. Isolation of volatiles compounds in banana by HS-SPME: optimization for the whole fruit and pulp. International Journal of Bioscience, Biochemistry and Bioinformatics. 2013 ; 3( 2): 110-115.[citado 2024 out. 03 ]
    • Vancouver

      Facundo HV de V, Garruti D dos S, Cordenunsi-Lysenko BR, Lajolo FM. Isolation of volatiles compounds in banana by HS-SPME: optimization for the whole fruit and pulp. International Journal of Bioscience, Biochemistry and Bioinformatics. 2013 ; 3( 2): 110-115.[citado 2024 out. 03 ]
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica da Universidade de São Paulo - SIICUSP. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS VOLÁTEIS, FRAMBOESA

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    • ABNT

      GUERREIRO, Caroline de Aquino e GOMES, Bruna Lima e PURGATTO, Eduardo. Síntese de compostos voláteis constituintes do aroma em framboesas (Rubus idaeus cv. Autumn Bliss) sob tratamento pós-colheita com o hormônio metil-jasmonato. 2013, Anais.. São Paulo: USP/Pró-Reitoria de Pesquisa, 2013. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=3171&numeroEdicao=21. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Guerreiro, C. de A., Gomes, B. L., & Purgatto, E. (2013). Síntese de compostos voláteis constituintes do aroma em framboesas (Rubus idaeus cv. Autumn Bliss) sob tratamento pós-colheita com o hormônio metil-jasmonato. In Resumos. São Paulo: USP/Pró-Reitoria de Pesquisa. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=3171&numeroEdicao=21
    • NLM

      Guerreiro C de A, Gomes BL, Purgatto E. Síntese de compostos voláteis constituintes do aroma em framboesas (Rubus idaeus cv. Autumn Bliss) sob tratamento pós-colheita com o hormônio metil-jasmonato [Internet]. Resumos. 2013 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=3171&numeroEdicao=21
    • Vancouver

      Guerreiro C de A, Gomes BL, Purgatto E. Síntese de compostos voláteis constituintes do aroma em framboesas (Rubus idaeus cv. Autumn Bliss) sob tratamento pós-colheita com o hormônio metil-jasmonato [Internet]. Resumos. 2013 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=3171&numeroEdicao=21
  • Source: Radiation Physics and Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: CHÁ, COMPOSTOS VOLÁTEIS, IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      FANARO, Gustavo Bernardes et al. Evaluation of γ-radiation on oolong tea odor volatiles. Radiation Physics and Chemistry, v. 81, n. 8, p. 1152-1156, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.radphyschem.2011.11.061. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Fanaro, G. B., Duarte, R. C., Santillo, A. G., Pinto e Silva, M. E. M., Purgatto, E., & Villavicencio, A. L. C. H. (2012). Evaluation of γ-radiation on oolong tea odor volatiles. Radiation Physics and Chemistry, 81( 8), 1152-1156. doi:10.1016/j.radphyschem.2011.11.061
    • NLM

      Fanaro GB, Duarte RC, Santillo AG, Pinto e Silva MEM, Purgatto E, Villavicencio ALCH. Evaluation of γ-radiation on oolong tea odor volatiles [Internet]. Radiation Physics and Chemistry. 2012 ; 81( 8): 1152-1156.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.radphyschem.2011.11.061
    • Vancouver

      Fanaro GB, Duarte RC, Santillo AG, Pinto e Silva MEM, Purgatto E, Villavicencio ALCH. Evaluation of γ-radiation on oolong tea odor volatiles [Internet]. Radiation Physics and Chemistry. 2012 ; 81( 8): 1152-1156.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.radphyschem.2011.11.061
  • Source: Food Research International. Unidades: ESALQ, FCF

    Subjects: BAIXA TEMPERATURA, BANANA, COMPOSTOS VOLÁTEIS, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS PELO FRIO, MATURAÇÃO VEGETAL, VARIEDADES VEGETAIS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FACUNDO, Heliofabia Virginia de Vasconcelos et al. Influence of different banana cultivars on volatile compounds during ripening in cold storage. Food Research International, v. 49, n. 2, p. 628-633, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2012.08.013. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Facundo, H. V. de V., Garruti, D. dos S., Dias, C. T. dos S., Cordenunsi-Lysenko, B. R., & Lajolo, F. M. (2012). Influence of different banana cultivars on volatile compounds during ripening in cold storage. Food Research International, 49( 2), 628-633. doi:10.1016/j.foodres.2012.08.013
    • NLM

      Facundo HV de V, Garruti D dos S, Dias CT dos S, Cordenunsi-Lysenko BR, Lajolo FM. Influence of different banana cultivars on volatile compounds during ripening in cold storage [Internet]. Food Research International. 2012 ; 49( 2): 628-633.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2012.08.013
    • Vancouver

      Facundo HV de V, Garruti D dos S, Dias CT dos S, Cordenunsi-Lysenko BR, Lajolo FM. Influence of different banana cultivars on volatile compounds during ripening in cold storage [Internet]. Food Research International. 2012 ; 49( 2): 628-633.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2012.08.013

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