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  • Source: Ultrasonics Sonochemistry. Unidade: ESALQ

    Subjects: ÁCIDOS ASCÓRBICOS, SUCOS DE FRUTAS, VITAMINA C, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      AGUILAR, Karla et al. Ascorbic acid stability in fruit juices during thermosonication. Ultrasonics Sonochemistry, v. 37, p. 375-381, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2017.01.029. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Aguilar, K., Garvin, A., Ibarz, A., & Augusto, P. E. D. (2017). Ascorbic acid stability in fruit juices during thermosonication. Ultrasonics Sonochemistry, 37, 375-381. doi:10.1016/j.ultsonch.2017.01.029
    • NLM

      Aguilar K, Garvin A, Ibarz A, Augusto PED. Ascorbic acid stability in fruit juices during thermosonication [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2017 ; 37 375-381.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2017.01.029
    • Vancouver

      Aguilar K, Garvin A, Ibarz A, Augusto PED. Ascorbic acid stability in fruit juices during thermosonication [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2017 ; 37 375-381.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2017.01.029
  • Source: Microbial Pathogenesis. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANTIFÚNGICOS, BIOFILMES, CANDIDA ALBICANS, MYRTALES

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    • ABNT

      SARDI, Janaina de Cássia Orlandi et al. Unexplored endemic fruit species from Brazil: Antibiofilm properties, insights into mode of action, and systemic toxicity of four Eugenia spp. Microbial Pathogenesis, v. 105, p. 280-287, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.micpath.2017.02.044. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Sardi, J. de C. O., Freires, I. A., Lazarini, J. G., Infante, J., Alencar, S. M. de, & Rosalen, P. L. (2017). Unexplored endemic fruit species from Brazil: Antibiofilm properties, insights into mode of action, and systemic toxicity of four Eugenia spp. Microbial Pathogenesis, 105, 280-287. doi:10.1016/j.micpath.2017.02.044
    • NLM

      Sardi J de CO, Freires IA, Lazarini JG, Infante J, Alencar SM de, Rosalen PL. Unexplored endemic fruit species from Brazil: Antibiofilm properties, insights into mode of action, and systemic toxicity of four Eugenia spp [Internet]. Microbial Pathogenesis. 2017 ; 105 280-287.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.micpath.2017.02.044
    • Vancouver

      Sardi J de CO, Freires IA, Lazarini JG, Infante J, Alencar SM de, Rosalen PL. Unexplored endemic fruit species from Brazil: Antibiofilm properties, insights into mode of action, and systemic toxicity of four Eugenia spp [Internet]. Microbial Pathogenesis. 2017 ; 105 280-287.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.micpath.2017.02.044
  • Source: Ciência e tecnologia de alimentos: sustentabilidade, desafio e inovação. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANTIOXIDANTES, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, PRÓPOLIS

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    • ABNT

      CAVALARO, Renata Iara et al. Metodologias de extração e avaliação da capacidade antioxidante: uma revisão focada na própolis verde. Ciência e tecnologia de alimentos: sustentabilidade, desafio e inovação. Tradução . Rio Paranaíba: UFV, 2017. . Disponível em: https://www.researchgate.net/publication/327325759_Metodologias_de_extracao_e_avaliacao_da_capacidade_antioxidante_uma_revisao_focada_na_propolis_verde. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Cavalaro, R. I., Viriato, R. L. S., Oliveira, A. P. de, Silva, C. R. da, Dores, M. T. das, & Vieira, T. M. F. de S. (2017). Metodologias de extração e avaliação da capacidade antioxidante: uma revisão focada na própolis verde. In Ciência e tecnologia de alimentos: sustentabilidade, desafio e inovação. Rio Paranaíba: UFV. Recuperado de https://www.researchgate.net/publication/327325759_Metodologias_de_extracao_e_avaliacao_da_capacidade_antioxidante_uma_revisao_focada_na_propolis_verde
    • NLM

      Cavalaro RI, Viriato RLS, Oliveira AP de, Silva CR da, Dores MT das, Vieira TMF de S. Metodologias de extração e avaliação da capacidade antioxidante: uma revisão focada na própolis verde [Internet]. In: Ciência e tecnologia de alimentos: sustentabilidade, desafio e inovação. Rio Paranaíba: UFV; 2017. [citado 2024 out. 12 ] Available from: https://www.researchgate.net/publication/327325759_Metodologias_de_extracao_e_avaliacao_da_capacidade_antioxidante_uma_revisao_focada_na_propolis_verde
    • Vancouver

      Cavalaro RI, Viriato RLS, Oliveira AP de, Silva CR da, Dores MT das, Vieira TMF de S. Metodologias de extração e avaliação da capacidade antioxidante: uma revisão focada na própolis verde [Internet]. In: Ciência e tecnologia de alimentos: sustentabilidade, desafio e inovação. Rio Paranaíba: UFV; 2017. [citado 2024 out. 12 ] Available from: https://www.researchgate.net/publication/327325759_Metodologias_de_extracao_e_avaliacao_da_capacidade_antioxidante_uma_revisao_focada_na_propolis_verde
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: ESALQ

    Subjects: ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS, BAGAÇOS, MAÇÃ, RADIAÇÃO GAMA

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    • ABNT

      ITO, Vivian Cristina et al. Effects of gamma radiation on physicochemical, thermogravimetric, microstructural and microbiological properties during storage of apple pomace flour. LWT - Food Science and Technology, v. 78, p. 105-113, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.12.016. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Ito, V. C., Zielinski, A. A. F., Avila, S., Spoto, M., Nogueira, A., Schnitzler, E., & Lacerda, L. G. (2017). Effects of gamma radiation on physicochemical, thermogravimetric, microstructural and microbiological properties during storage of apple pomace flour. LWT - Food Science and Technology, 78, 105-113. doi:10.1016/j.lwt.2016.12.016
    • NLM

      Ito VC, Zielinski AAF, Avila S, Spoto M, Nogueira A, Schnitzler E, Lacerda LG. Effects of gamma radiation on physicochemical, thermogravimetric, microstructural and microbiological properties during storage of apple pomace flour [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2017 ; 78 105-113.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.12.016
    • Vancouver

      Ito VC, Zielinski AAF, Avila S, Spoto M, Nogueira A, Schnitzler E, Lacerda LG. Effects of gamma radiation on physicochemical, thermogravimetric, microstructural and microbiological properties during storage of apple pomace flour [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2017 ; 78 105-113.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.12.016
  • Source: Journal of Food Processing and Preservation. Unidade: ESALQ

    Subjects: CAMARÃO, MELANOSE ANIMAL, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, CONSERVANTES

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    • ABNT

      GALVÃO, Juliana Antunes et al. Effect of 4-Hexylresorcinol and sodium metabisulphite on spoilage and melanosis inhibition in Xiphopenaeus kroyeri shrimps. Journal of Food Processing and Preservation, v. 41, 2017Tradução . . Disponível em: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jfpp.12943/pdf. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Galvão, J. A., Vázquez-Sánchez, D., Yokoyama, V. A., Savay-Da-Silva, L. K., Brazaca, S. G. C., & Oetterer, M. (2017). Effect of 4-Hexylresorcinol and sodium metabisulphite on spoilage and melanosis inhibition in Xiphopenaeus kroyeri shrimps. Journal of Food Processing and Preservation, 41. Recuperado de http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jfpp.12943/pdf
    • NLM

      Galvão JA, Vázquez-Sánchez D, Yokoyama VA, Savay-Da-Silva LK, Brazaca SGC, Oetterer M. Effect of 4-Hexylresorcinol and sodium metabisulphite on spoilage and melanosis inhibition in Xiphopenaeus kroyeri shrimps [Internet]. Journal of Food Processing and Preservation. 2017 ; 41[citado 2024 out. 12 ] Available from: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jfpp.12943/pdf
    • Vancouver

      Galvão JA, Vázquez-Sánchez D, Yokoyama VA, Savay-Da-Silva LK, Brazaca SGC, Oetterer M. Effect of 4-Hexylresorcinol and sodium metabisulphite on spoilage and melanosis inhibition in Xiphopenaeus kroyeri shrimps [Internet]. Journal of Food Processing and Preservation. 2017 ; 41[citado 2024 out. 12 ] Available from: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jfpp.12943/pdf
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: FCF, ESALQ

    Subjects: SALMONELLA, REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      MAFFEI, Daniele Fernanda et al. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Maffei, D. F., Moreira, D. A., Silva, M. B. R. da, Landgraf, M., & Franco, B. D. G. de M. (2017). Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Maffei DF, Moreira DA, Silva MBR da, Landgraf M, Franco BDG de M. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 out. 12 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Maffei DF, Moreira DA, Silva MBR da, Landgraf M, Franco BDG de M. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 out. 12 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Brazilian Oral Research. Unidade: ESALQ

    Subjects: CÁRIE DENTÁRIA, MODELOS ANIMAIS, PRÓPOLIS, STREPTOCOCCUS MUTANS

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    • ABNT

      DE LUCA, Mariana Passos et al. The anti-caries activity and toxicity of an experimental propolis-containing varnish. Brazilian Oral Research, v. 31, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1807-3107bor-2017.vol31.0045. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      De Luca, M. P., Freires, I. A., Gala-García, A., Santos, V. R., Vale, M. P., Alencar, S. M. de, & Rosalen, P. L. (2017). The anti-caries activity and toxicity of an experimental propolis-containing varnish. Brazilian Oral Research, 31. doi:10.1590/1807-3107bor-2017.vol31.0045
    • NLM

      De Luca MP, Freires IA, Gala-García A, Santos VR, Vale MP, Alencar SM de, Rosalen PL. The anti-caries activity and toxicity of an experimental propolis-containing varnish [Internet]. Brazilian Oral Research. 2017 ; 31[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1807-3107bor-2017.vol31.0045
    • Vancouver

      De Luca MP, Freires IA, Gala-García A, Santos VR, Vale MP, Alencar SM de, Rosalen PL. The anti-caries activity and toxicity of an experimental propolis-containing varnish [Internet]. Brazilian Oral Research. 2017 ; 31[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1807-3107bor-2017.vol31.0045
  • Source: Journal of Cereal Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, FUSARIUM, MICOTOXINAS, MOAGEM, TRIGO

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    • ABNT

      BELLUCO, Bruna et al. Deoxynivalenol in wheat milling fractions: a critical evaluation regarding ongoing and new legislation limits. Journal of Cereal Science, v. 77, p. 284-290, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2017.08.008. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Belluco, B., Camargo, A. C. de, Gloria, E. M. da, Dias, C. T. dos S., Button, D. C., & Calori-Domingues, M. A. (2017). Deoxynivalenol in wheat milling fractions: a critical evaluation regarding ongoing and new legislation limits. Journal of Cereal Science, 77, 284-290. doi:10.1016/j.jcs.2017.08.008
    • NLM

      Belluco B, Camargo AC de, Gloria EM da, Dias CT dos S, Button DC, Calori-Domingues MA. Deoxynivalenol in wheat milling fractions: a critical evaluation regarding ongoing and new legislation limits [Internet]. Journal of Cereal Science. 2017 ; 77 284-290.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2017.08.008
    • Vancouver

      Belluco B, Camargo AC de, Gloria EM da, Dias CT dos S, Button DC, Calori-Domingues MA. Deoxynivalenol in wheat milling fractions: a critical evaluation regarding ongoing and new legislation limits [Internet]. Journal of Cereal Science. 2017 ; 77 284-290.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2017.08.008
  • Source: Food Hydrocolloids. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, BATATA

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    • ABNT

      CASTANHA, Nanci e MATTA JUNIOR, Manoel Divino da e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Potato starch modification using the ozone technology. Food Hydrocolloids, v. 66, p. 343-356, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2016.12.001. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Castanha, N., Matta Junior, M. D. da, & Augusto, P. E. D. (2017). Potato starch modification using the ozone technology. Food Hydrocolloids, 66, 343-356. doi:10.1016/j.foodhyd.2016.12.001
    • NLM

      Castanha N, Matta Junior MD da, Augusto PED. Potato starch modification using the ozone technology [Internet]. Food Hydrocolloids. 2017 ; 66 343-356.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2016.12.001
    • Vancouver

      Castanha N, Matta Junior MD da, Augusto PED. Potato starch modification using the ozone technology [Internet]. Food Hydrocolloids. 2017 ; 66 343-356.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2016.12.001
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, ARROZ, IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS, RADIAÇÃO GAMA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      POLESI, Luís F et al. Influence of gamma radiation on the physical and sensory properties of two Brazilian rice cultivars. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 97, n. 6, p. 1811-1818, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.7979. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Polesi, L. F., Lima, D. C., Sarmento, S. B. S., & Canniatti-Brazaca, S. G. (2017). Influence of gamma radiation on the physical and sensory properties of two Brazilian rice cultivars. Journal of the Science of Food and Agriculture, 97( 6), 1811-1818. doi:10.1002/jsfa.7979
    • NLM

      Polesi LF, Lima DC, Sarmento SBS, Canniatti-Brazaca SG. Influence of gamma radiation on the physical and sensory properties of two Brazilian rice cultivars [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2017 ; 97( 6): 1811-1818.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.7979
    • Vancouver

      Polesi LF, Lima DC, Sarmento SBS, Canniatti-Brazaca SG. Influence of gamma radiation on the physical and sensory properties of two Brazilian rice cultivars [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2017 ; 97( 6): 1811-1818.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.7979
  • Source: Brazilian Journal of Food Technology. Unidade: ESALQ

    Subjects: CAROTENOIDES, DESIDRATAÇÃO DE ALIMENTOS, SOLVENTE, TOMATE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NELLIS, Stéfani Cristina e CORREIA, Angela de Fátima Kanesaki e SPOTO, Marta Helena Fillet. Extração e quantificação de carotenoides em minitomate desidratado (Sweet Grape) através da aplicação de diferentes solventes. Brazilian Journal of Food Technology, v. 20, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1981-6723.15616. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Nellis, S. C., Correia, A. de F. K., & Spoto, M. H. F. (2017). Extração e quantificação de carotenoides em minitomate desidratado (Sweet Grape) através da aplicação de diferentes solventes. Brazilian Journal of Food Technology, 20. doi:10.1590/1981-6723.15616
    • NLM

      Nellis SC, Correia A de FK, Spoto MHF. Extração e quantificação de carotenoides em minitomate desidratado (Sweet Grape) através da aplicação de diferentes solventes [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2017 ; 20[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1981-6723.15616
    • Vancouver

      Nellis SC, Correia A de FK, Spoto MHF. Extração e quantificação de carotenoides em minitomate desidratado (Sweet Grape) através da aplicação de diferentes solventes [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2017 ; 20[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1981-6723.15616
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: DIGESTIBILIDADE, FERMENTAÇÃO, MILHO, PROTEÍNAS, SILAGEM

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JUNGES, D et al. Short communication: influence of various proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages. Journal of Dairy Science, v. 100, n. 11, p. 9048-9051, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2017-12943. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Junges, D., Morais, G., Spoto, M. H. F., Santos, P. S., Adesogan, A. T., Nussio, L. G., & Daniel, J. L. P. (2017). Short communication: influence of various proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages. Journal of Dairy Science, 100( 11), 9048-9051. doi:10.3168/jds.2017-12943
    • NLM

      Junges D, Morais G, Spoto MHF, Santos PS, Adesogan AT, Nussio LG, Daniel JLP. Short communication: influence of various proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages [Internet]. Journal of Dairy Science. 2017 ; 100( 11): 9048-9051.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2017-12943
    • Vancouver

      Junges D, Morais G, Spoto MHF, Santos PS, Adesogan AT, Nussio LG, Daniel JLP. Short communication: influence of various proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages [Internet]. Journal of Dairy Science. 2017 ; 100( 11): 9048-9051.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2017-12943
  • Source: Food Chemistry. Unidade: ESALQ

    Subjects: COMPOSTOS ORGÂNICOS, CANA-DE-AÇÚCAR, CLARIFICAÇÃO, OZÔNIO, AÇÚCAR CRISTAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SARTORI, Juliana Aparecida de Souza et al. Criegee mechanism as a safe pathway of color reduction in sugarcane juice by ozonation. Food Chemistry, v. 225, p. 181-187, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.01.028. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Sartori, J. A. de S., Angolini, C. F. F., Eberlin, M. N., & Aguiar, C. L. de. (2017). Criegee mechanism as a safe pathway of color reduction in sugarcane juice by ozonation. Food Chemistry, 225, 181-187. doi:10.1016/j.foodchem.2017.01.028
    • NLM

      Sartori JA de S, Angolini CFF, Eberlin MN, Aguiar CL de. Criegee mechanism as a safe pathway of color reduction in sugarcane juice by ozonation [Internet]. Food Chemistry. 2017 ; 225 181-187.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.01.028
    • Vancouver

      Sartori JA de S, Angolini CFF, Eberlin MN, Aguiar CL de. Criegee mechanism as a safe pathway of color reduction in sugarcane juice by ozonation [Internet]. Food Chemistry. 2017 ; 225 181-187.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.01.028
  • Source: International Journal of Food Properties. Unidade: ESALQ

    Subjects: REOLOGIA, SUCOS DE FRUTAS, HOMOGENEIZAÇÃO, LARANJA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEITE, Thiago Soares e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e CRISTIANINI, Marcelo. Structural and rheological properties of frozen concentrated orange juice (FCOJ) by Multi-Pass High-Pressure Homogenisation (MP-HPH). International Journal of Food Properties, p. 1-11, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/10942912.2017.1362653. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Leite, T. S., Augusto, P. E. D., & Cristianini, M. (2017). Structural and rheological properties of frozen concentrated orange juice (FCOJ) by Multi-Pass High-Pressure Homogenisation (MP-HPH). International Journal of Food Properties, 1-11. doi:10.1080/10942912.2017.1362653
    • NLM

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. Structural and rheological properties of frozen concentrated orange juice (FCOJ) by Multi-Pass High-Pressure Homogenisation (MP-HPH) [Internet]. International Journal of Food Properties. 2017 ; 1-11.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10942912.2017.1362653
    • Vancouver

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. Structural and rheological properties of frozen concentrated orange juice (FCOJ) by Multi-Pass High-Pressure Homogenisation (MP-HPH) [Internet]. International Journal of Food Properties. 2017 ; 1-11.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10942912.2017.1362653
  • Source: International Journal of Food Science & Technology. Unidade: ESALQ

    Subjects: ABACAXI, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, BISCOITOS, MAÇÃ, MELÃO, SUBPRODUTOS COMO ALIMENTO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TOLEDO, Nataly Maria Viva de et al. Influence of pineapple, apple and melon by-products on cookies: physicochemical and sensory aspects. International Journal of Food Science & Technology, v. 52, n. 5, p. 1185-1192, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/ijfs.13383. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Toledo, N. M. V. de, Nunes, L. P., Silva, P. P. M. da, Spoto, M. H. F., & Canniatti-Brazaca, S. G. (2017). Influence of pineapple, apple and melon by-products on cookies: physicochemical and sensory aspects. International Journal of Food Science & Technology, 52( 5), 1185-1192. doi:10.1111/ijfs.13383
    • NLM

      Toledo NMV de, Nunes LP, Silva PPM da, Spoto MHF, Canniatti-Brazaca SG. Influence of pineapple, apple and melon by-products on cookies: physicochemical and sensory aspects [Internet]. International Journal of Food Science & Technology. 2017 ; 52( 5): 1185-1192.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ijfs.13383
    • Vancouver

      Toledo NMV de, Nunes LP, Silva PPM da, Spoto MHF, Canniatti-Brazaca SG. Influence of pineapple, apple and melon by-products on cookies: physicochemical and sensory aspects [Internet]. International Journal of Food Science & Technology. 2017 ; 52( 5): 1185-1192.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ijfs.13383
  • Source: Journal of Environmental Science and Engineering A. Unidade: ESALQ

    Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, DESENVOLVIMENTO SUSTENTÁVEL, VINHAÇA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SICA, Pietro et al. Development of physical and chemical processes to increase the efficiency of concentration of vinasse’s solids. Journal of Environmental Science and Engineering A, v. 6, n. 2, p. 90-97, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.17265/2162-5298/2017.02.005. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Sica, P., Baptista, A. S., Das, K., & Piotrovski, J. (2017). Development of physical and chemical processes to increase the efficiency of concentration of vinasse’s solids. Journal of Environmental Science and Engineering A, 6( 2), 90-97. doi:10.17265/2162-5298/2017.02.005
    • NLM

      Sica P, Baptista AS, Das K, Piotrovski J. Development of physical and chemical processes to increase the efficiency of concentration of vinasse’s solids [Internet]. Journal of Environmental Science and Engineering A. 2017 ; 6( 2): 90-97.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.17265/2162-5298/2017.02.005
    • Vancouver

      Sica P, Baptista AS, Das K, Piotrovski J. Development of physical and chemical processes to increase the efficiency of concentration of vinasse’s solids [Internet]. Journal of Environmental Science and Engineering A. 2017 ; 6( 2): 90-97.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.17265/2162-5298/2017.02.005
  • Source: Nutrients in dairy and their implications on health and disease. Unidades: FZEA, ESALQ

    Subjects: QUEIJO, BACTÉRIAS PATOGÊNICAS, ESCHERICHIA COLI, LISTERIA, SALMONELLA, STAPHYLOCOCCUS, SEGURANÇA ALIMENTAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Carlos Augusto Fernandes de et al. Pathogenic bacteria in cheese, their implications for human health and prevention strategies. Nutrients in dairy and their implications on health and disease. Tradução . London: Academic Press, 2017. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-809762-5.00005-X. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Oliveira, C. A. F. de, Corassin, C. H., Lee, S. H. I., Gonçalves, B. L., & Barancelli, G. V. (2017). Pathogenic bacteria in cheese, their implications for human health and prevention strategies. In Nutrients in dairy and their implications on health and disease. London: Academic Press. doi:10.1016/B978-0-12-809762-5.00005-X
    • NLM

      Oliveira CAF de, Corassin CH, Lee SHI, Gonçalves BL, Barancelli GV. Pathogenic bacteria in cheese, their implications for human health and prevention strategies [Internet]. In: Nutrients in dairy and their implications on health and disease. London: Academic Press; 2017. [citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-809762-5.00005-X
    • Vancouver

      Oliveira CAF de, Corassin CH, Lee SHI, Gonçalves BL, Barancelli GV. Pathogenic bacteria in cheese, their implications for human health and prevention strategies [Internet]. In: Nutrients in dairy and their implications on health and disease. London: Academic Press; 2017. [citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-809762-5.00005-X
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciência dos Alimentos. Unidades: FSP, ESALQ

    Subjects: SAL (CONDIMENTO), ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      DANTAS, Natalie Marinho et al. Percepção do gosto salgado e aceitação sensorial de alimentos preparados com diferentes sais culinários. 2017, Anais.. Campinas: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo, 2017. Disponível em: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca-2017/trabalhos/percepcao-do-gosto-salgado-e-aceitacao-sensorial-de-alimentos-preparados-com-diferentes-sais?lang=en. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Dantas, N. M., Santos, F. F., Saldaña, E., Spoto, M. H. F., & Pinto e Silva, M. E. M. (2017). Percepção do gosto salgado e aceitação sensorial de alimentos preparados com diferentes sais culinários. In Resumos. Campinas: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca-2017/trabalhos/percepcao-do-gosto-salgado-e-aceitacao-sensorial-de-alimentos-preparados-com-diferentes-sais?lang=en
    • NLM

      Dantas NM, Santos FF, Saldaña E, Spoto MHF, Pinto e Silva MEM. Percepção do gosto salgado e aceitação sensorial de alimentos preparados com diferentes sais culinários [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca-2017/trabalhos/percepcao-do-gosto-salgado-e-aceitacao-sensorial-de-alimentos-preparados-com-diferentes-sais?lang=en
    • Vancouver

      Dantas NM, Santos FF, Saldaña E, Spoto MHF, Pinto e Silva MEM. Percepção do gosto salgado e aceitação sensorial de alimentos preparados com diferentes sais culinários [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca-2017/trabalhos/percepcao-do-gosto-salgado-e-aceitacao-sensorial-de-alimentos-preparados-com-diferentes-sais?lang=en
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: ALIMENTOS FUNCIONAIS, PREVENÇÃO DE DOENÇAS

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    • ABNT

      SALGADO, Jocelem. Alimentos funcionais. . São Paulo: Oficina de Textos. . Acesso em: 12 out. 2024. , 2017
    • APA

      Salgado, J. (2017). Alimentos funcionais. São Paulo: Oficina de Textos.
    • NLM

      Salgado J. Alimentos funcionais. 2017 ;[citado 2024 out. 12 ]
    • Vancouver

      Salgado J. Alimentos funcionais. 2017 ;[citado 2024 out. 12 ]
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: GRÃOS, HIDRATAÇÃO, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ULTRASSOM

    Acesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Contribuição ao entendimento do fenômeno de hidratação de grãos: caracterização, mecanismos, modelagem e melhoria. 2017. Tese (Livre Docência) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2017. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/livredocencia/11/tde-30092020-111108/. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D. (2017). Contribuição ao entendimento do fenômeno de hidratação de grãos: caracterização, mecanismos, modelagem e melhoria (Tese (Livre Docência). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/livredocencia/11/tde-30092020-111108/
    • NLM

      Augusto PED. Contribuição ao entendimento do fenômeno de hidratação de grãos: caracterização, mecanismos, modelagem e melhoria [Internet]. 2017 ;[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/livredocencia/11/tde-30092020-111108/
    • Vancouver

      Augusto PED. Contribuição ao entendimento do fenômeno de hidratação de grãos: caracterização, mecanismos, modelagem e melhoria [Internet]. 2017 ;[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/livredocencia/11/tde-30092020-111108/

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