Source: Anais. Conference titles: Encontro Nacional de Analistas de Alimentos - ENAAL. Unidade: FZEA
Subjects: PEIXES, ENVENENAMENTO
ABNT
TAKEMOTO, Emy et al. Histamine intoxication outbreak associated to canned tuna intake in the state of São Paulo, Brazil. 2013, Anais.. São Paulo: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2013. p. 1153-1155. . Acesso em: 14 set. 2024.APA
Takemoto, E., Evangelista, W. P., Rodrigues, R. S. M., Marsiglia, D. A. P., Oliveira, C. A. F. de, & Glória, M. B. de A. (2013). Histamine intoxication outbreak associated to canned tuna intake in the state of São Paulo, Brazil. In Anais (p. 1153-1155). São Paulo: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Takemoto E, Evangelista WP, Rodrigues RSM, Marsiglia DAP, Oliveira CAF de, Glória MB de A. Histamine intoxication outbreak associated to canned tuna intake in the state of São Paulo, Brazil. Anais. 2013 ; 1153-1155.[citado 2024 set. 14 ]Vancouver
Takemoto E, Evangelista WP, Rodrigues RSM, Marsiglia DAP, Oliveira CAF de, Glória MB de A. Histamine intoxication outbreak associated to canned tuna intake in the state of São Paulo, Brazil. Anais. 2013 ; 1153-1155.[citado 2024 set. 14 ]