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  • Source: Revista Interfaces. Unidade: FCF

    Subjects: PANDEMIAS, COVID-19

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    • ABNT

      FINGER, Jéssica de Aragão Freire Ferreira et al. Remote teaching and research practices in the food science field during the Covid-19 pandemic. Revista Interfaces, v. 12, n. 1, p. 1-12, 2024Tradução . . Disponível em: https://interfaces.unileao.edu.br/index.php/revista-interfaces/article/view/1271/1066. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Finger, J. de A. F. F., Lima, E. M. F., Menezes, J. B. F. de, Behrens, J. H., Landgrafa, M., Xavier, B. M., & Pinto, U. M. (2024). Remote teaching and research practices in the food science field during the Covid-19 pandemic. Revista Interfaces, 12( 1), 1-12. doi:10.16891/2317-434X
    • NLM

      Finger J de AFF, Lima EMF, Menezes JBF de, Behrens JH, Landgrafa M, Xavier BM, Pinto UM. Remote teaching and research practices in the food science field during the Covid-19 pandemic [Internet]. Revista Interfaces. 2024 ; 12( 1): 1-12.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://interfaces.unileao.edu.br/index.php/revista-interfaces/article/view/1271/1066
    • Vancouver

      Finger J de AFF, Lima EMF, Menezes JBF de, Behrens JH, Landgrafa M, Xavier BM, Pinto UM. Remote teaching and research practices in the food science field during the Covid-19 pandemic [Internet]. Revista Interfaces. 2024 ; 12( 1): 1-12.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://interfaces.unileao.edu.br/index.php/revista-interfaces/article/view/1271/1066
  • Source: Trends in Food Science & Technology. Unidade: FCF

    Subjects: COVID-19, SEGURANÇA ALIMENTAR, SURTOS DE DOENÇAS, HIGIENE DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      FINGER, Jéssica de Aragão Freire Ferreira et al. Adherence to food hygiene and personal protection recommendations for prevention of COVID-19. Trends in Food Science & Technology, v. 112, p. 847-852, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.03.016. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Finger, J. de A. F. F., Lima, E. M. F., Coelho, K. S., Behrens, J. H., Landgraf, M., Franco, B. D. G. de M., & Pinto, U. M. (2021). Adherence to food hygiene and personal protection recommendations for prevention of COVID-19. Trends in Food Science & Technology, 112, 847-852. doi:10.1016/j.tifs.2021.03.016
    • NLM

      Finger J de AFF, Lima EMF, Coelho KS, Behrens JH, Landgraf M, Franco BDG de M, Pinto UM. Adherence to food hygiene and personal protection recommendations for prevention of COVID-19 [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2021 ; 112 847-852.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.03.016
    • Vancouver

      Finger J de AFF, Lima EMF, Coelho KS, Behrens JH, Landgraf M, Franco BDG de M, Pinto UM. Adherence to food hygiene and personal protection recommendations for prevention of COVID-19 [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2021 ; 112 847-852.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.03.016
  • Source: Segurança Alimentar e Nutricional. Unidade: FSP

    Subjects: ALIMENTAÇÃO ESCOLAR, POLÍTICAS PÚBLICAS, NUTRIÇÃO, PROGRAMAS DE NUTRIÇÃO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      NOGUEIRA, Rosana Maria et al. Interpretação dos gestores da região de Campinas sobre a alimentação escolar. Segurança Alimentar e Nutricional, v. 27, p. art. e020001 [16], 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.20396/san.v27i0.8652963. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Nogueira, R. M., Villar, B. S., Barone, B., Guimarães, K. R. L. S. L. de Q., & Behrens, J. H. (2020). Interpretação dos gestores da região de Campinas sobre a alimentação escolar. Segurança Alimentar e Nutricional, 27, art. e020001 [16]. doi:10.20396/san.v27i0.8652963
    • NLM

      Nogueira RM, Villar BS, Barone B, Guimarães KRLSL de Q, Behrens JH. Interpretação dos gestores da região de Campinas sobre a alimentação escolar [Internet]. Segurança Alimentar e Nutricional. 2020 ;27 art. e020001 [16].[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.20396/san.v27i0.8652963
    • Vancouver

      Nogueira RM, Villar BS, Barone B, Guimarães KRLSL de Q, Behrens JH. Interpretação dos gestores da região de Campinas sobre a alimentação escolar [Internet]. Segurança Alimentar e Nutricional. 2020 ;27 art. e020001 [16].[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.20396/san.v27i0.8652963
  • Source: Coffee consumption and industry strategies in Brazil. Unidade: ESALQ

    Subjects: BEBIDAS, CAFÉ TRATADO, CONSUMIDOR

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    • ABNT

      TELES, Camila R. Arcanjo e BEHRENS, Jorge Herman. The waves of coffee and the emergence of the new Brazilian consumer. Coffee consumption and industry strategies in Brazil. Tradução . Duxford: Woodhead Publishing; Elsevier, 2020. p. 375 il. Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-814721-4.00009-3. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Teles, C. R. A., & Behrens, J. H. (2020). The waves of coffee and the emergence of the new Brazilian consumer. In Coffee consumption and industry strategies in Brazil (p. 375 il). Duxford: Woodhead Publishing; Elsevier. doi:10.1016/B978-0-12-814721-4.00009-3
    • NLM

      Teles CRA, Behrens JH. The waves of coffee and the emergence of the new Brazilian consumer [Internet]. In: Coffee consumption and industry strategies in Brazil. Duxford: Woodhead Publishing; Elsevier; 2020. p. 375 il.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-814721-4.00009-3
    • Vancouver

      Teles CRA, Behrens JH. The waves of coffee and the emergence of the new Brazilian consumer [Internet]. In: Coffee consumption and industry strategies in Brazil. Duxford: Woodhead Publishing; Elsevier; 2020. p. 375 il.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-814721-4.00009-3
  • Source: Food Quality and Preference. Unidade: ESALQ

    Subjects: CONSUMIDOR, CONSUMO DE ALIMENTOS, CULINÁRIA, CULTURA, INSETOS COMESTÍVEIS, PREFERÊNCIAS ALIMENTARES

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BISCONSIN-JÚNIOR, Antônio et al. Examining the role of regional culture and geographical distances on the representation of unfamiliar foods in a continental-size country. Food Quality and Preference, v. 74, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2019.103779. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Bisconsin-Júnior, A., Rodrigues, H., Behrens, J. H., Lima, V. S., Silva, M. A. A. P. da, Oliveira, M. S. R. de, et al. (2020). Examining the role of regional culture and geographical distances on the representation of unfamiliar foods in a continental-size country. Food Quality and Preference, 74. doi:10.1016/j.foodqual.2019.103779
    • NLM

      Bisconsin-Júnior A, Rodrigues H, Behrens JH, Lima VS, Silva MAAP da, Oliveira MSR de, Januário LA, Deliza R, Netto FM, Mariutti LRB. Examining the role of regional culture and geographical distances on the representation of unfamiliar foods in a continental-size country [Internet]. Food Quality and Preference. 2020 ; 74[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2019.103779
    • Vancouver

      Bisconsin-Júnior A, Rodrigues H, Behrens JH, Lima VS, Silva MAAP da, Oliveira MSR de, Januário LA, Deliza R, Netto FM, Mariutti LRB. Examining the role of regional culture and geographical distances on the representation of unfamiliar foods in a continental-size country [Internet]. Food Quality and Preference. 2020 ; 74[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2019.103779
  • Source: Journal of Food Bioactives. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANTIOXIDANTES, BARRIS DE MADEIRA, CARVALHO, CAVACOS, COMPOSTOS FENÓLICOS, ENVELHECIMENTO, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, VINHO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALENCAR, Natália Manzatti Machado et al. The use of oak chips during the fermentation process. Journal of Food Bioactives, v. 10, p. 70–76, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.31665/JFB.2020.10228. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Alencar, N. M. M., Cazarin, C. B. B., Corrêa, L. C., Maróstica Junior, M. R., Silva, D. J., Biasoto, A. C. T., & Behrens, J. H. (2020). The use of oak chips during the fermentation process. Journal of Food Bioactives, 10, 70–76. doi:10.31665/JFB.2020.10228
    • NLM

      Alencar NMM, Cazarin CBB, Corrêa LC, Maróstica Junior MR, Silva DJ, Biasoto ACT, Behrens JH. The use of oak chips during the fermentation process [Internet]. Journal of Food Bioactives. 2020 ; 10 70–76.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.31665/JFB.2020.10228
    • Vancouver

      Alencar NMM, Cazarin CBB, Corrêa LC, Maróstica Junior MR, Silva DJ, Biasoto ACT, Behrens JH. The use of oak chips during the fermentation process [Internet]. Journal of Food Bioactives. 2020 ; 10 70–76.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.31665/JFB.2020.10228
  • Source: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Subjects: EXPORTAÇÃO, FEIRAS, VINHO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      RODRIGUES, Heber et al. How the country-of-origin impacts wine traders’ mental representation about wines: A study in a world wine trade fair. Food Research International, v. 137, p. 1-7, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109480. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Rodrigues, H., Rolaz, J., Franco-Luesma, E., Sáenz-Navajas, M. -P., Behrens, J. H., Valentin, D., & Depetris-Chauvin, N. (2020). How the country-of-origin impacts wine traders’ mental representation about wines: A study in a world wine trade fair. Food Research International, 137, 1-7. doi:10.1016/j.foodres.2020.109480
    • NLM

      Rodrigues H, Rolaz J, Franco-Luesma E, Sáenz-Navajas M-P, Behrens JH, Valentin D, Depetris-Chauvin N. How the country-of-origin impacts wine traders’ mental representation about wines: A study in a world wine trade fair [Internet]. Food Research International. 2020 ; 137 1-7.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109480
    • Vancouver

      Rodrigues H, Rolaz J, Franco-Luesma E, Sáenz-Navajas M-P, Behrens JH, Valentin D, Depetris-Chauvin N. How the country-of-origin impacts wine traders’ mental representation about wines: A study in a world wine trade fair [Internet]. Food Research International. 2020 ; 137 1-7.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109480
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: BAMBU, FARINHAS, FIBRAS VEGETAIS, MASSAS ALIMENTÍCIAS

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    • ABNT

      FERREIRA, Amanda Rios et al. Farinha de colmo jovem de bambu como fonte de fibras na produção de massas alimentícias. . São Paulo, SP: Conselho Estadual de Segurança Alimentar e Nutricional Sustentável (CONSEA). Disponível em: http://consea.sp.gov.br/arquivos/premio/2018/09-Farinha-de-Colmo-jovem-de-bambu-como-fonte-de-fibras-na-producao-de-massas-alimenticias.pdf. Acesso em: 11 nov. 2024. , 2018
    • APA

      Ferreira, A. R., Felisberto, M. H. F., Behrens, J. H., Beraldo, A. L., & Clerici, M. T. P. S. (2018). Farinha de colmo jovem de bambu como fonte de fibras na produção de massas alimentícias. São Paulo, SP: Conselho Estadual de Segurança Alimentar e Nutricional Sustentável (CONSEA). Recuperado de http://consea.sp.gov.br/arquivos/premio/2018/09-Farinha-de-Colmo-jovem-de-bambu-como-fonte-de-fibras-na-producao-de-massas-alimenticias.pdf
    • NLM

      Ferreira AR, Felisberto MHF, Behrens JH, Beraldo AL, Clerici MTPS. Farinha de colmo jovem de bambu como fonte de fibras na produção de massas alimentícias [Internet]. 2018 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://consea.sp.gov.br/arquivos/premio/2018/09-Farinha-de-Colmo-jovem-de-bambu-como-fonte-de-fibras-na-producao-de-massas-alimenticias.pdf
    • Vancouver

      Ferreira AR, Felisberto MHF, Behrens JH, Beraldo AL, Clerici MTPS. Farinha de colmo jovem de bambu como fonte de fibras na produção de massas alimentícias [Internet]. 2018 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://consea.sp.gov.br/arquivos/premio/2018/09-Farinha-de-Colmo-jovem-de-bambu-como-fonte-de-fibras-na-producao-de-massas-alimenticias.pdf
  • Source: Meat Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, BACON, COMPONENTES PRINCIPAIS, DEFUMAÇÃO, MADEIRA, REFLORESTAMENTO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SALDAÑA, Erick et al. Descriptive analysis of bacon smoked with Brazilian woods from reforestation: methodological aspects, statistical analysis, and study of sensory characteristics. Meat Science, v. 140, p. 44-50, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.02.014. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Saldaña, E., Castillo, L. S., Sánchez, J. C., Siche, R., Almeida, M. A. de, Behrens, J. H., et al. (2018). Descriptive analysis of bacon smoked with Brazilian woods from reforestation: methodological aspects, statistical analysis, and study of sensory characteristics. Meat Science, 140, 44-50. doi:10.1016/j.meatsci.2018.02.014
    • NLM

      Saldaña E, Castillo LS, Sánchez JC, Siche R, Almeida MA de, Behrens JH, Selani MM, Contreras-Castillo CJ. Descriptive analysis of bacon smoked with Brazilian woods from reforestation: methodological aspects, statistical analysis, and study of sensory characteristics [Internet]. Meat Science. 2018 ; 140 44-50.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.02.014
    • Vancouver

      Saldaña E, Castillo LS, Sánchez JC, Siche R, Almeida MA de, Behrens JH, Selani MM, Contreras-Castillo CJ. Descriptive analysis of bacon smoked with Brazilian woods from reforestation: methodological aspects, statistical analysis, and study of sensory characteristics [Internet]. Meat Science. 2018 ; 140 44-50.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.02.014
  • Source: Journal of Food Biochemistry. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANTIOXIDANTES, COMPOSTOS FENÓLICOS, COR, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, MOSTO, VINHO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALENCAR, Natália Manzatti Machado et al. Influence of maceration time on phenolic compounds and antioxidant activity of the Syrah must and wine. Journal of Food Biochemistry, v. 42, p. 1-11, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfbc.12471. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Alencar, N. M. M., Cazarin, C. B. B., Corrêa, L. C., Maróstica Junior, M. R., Biasoto, A. C. T., & Behrens, J. H. (2017). Influence of maceration time on phenolic compounds and antioxidant activity of the Syrah must and wine. Journal of Food Biochemistry, 42, 1-11. doi:10.1111/jfbc.12471
    • NLM

      Alencar NMM, Cazarin CBB, Corrêa LC, Maróstica Junior MR, Biasoto ACT, Behrens JH. Influence of maceration time on phenolic compounds and antioxidant activity of the Syrah must and wine [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2017 ; 42 1-11.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfbc.12471
    • Vancouver

      Alencar NMM, Cazarin CBB, Corrêa LC, Maróstica Junior MR, Biasoto ACT, Behrens JH. Influence of maceration time on phenolic compounds and antioxidant activity of the Syrah must and wine [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2017 ; 42 1-11.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfbc.12471
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: International Symposium on Tropical Wines. Unidade: ESALQ

    Subjects: BARRIS DE MADEIRA, CARVALHO, CAVACOS, ENVELHECIMENTO, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, VINHO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALENCAR, Natália Manzatti Machado e MARQUES, Aline Telles Biasoto e BEHRENS, Jorge Herman. Characterization of red wines aged with oak chip in the São Francisco Valley, Brazil. 2017, Anais.. Petrolina, PE: Embrapa Semiarid Agriculture, 2017. Disponível em: https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156593/1/Aline.pdf. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Alencar, N. M. M., Marques, A. T. B., & Behrens, J. H. (2017). Characterization of red wines aged with oak chip in the São Francisco Valley, Brazil. In Book of Abstracts. Petrolina, PE: Embrapa Semiarid Agriculture. Recuperado de https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156593/1/Aline.pdf
    • NLM

      Alencar NMM, Marques ATB, Behrens JH. Characterization of red wines aged with oak chip in the São Francisco Valley, Brazil [Internet]. Book of Abstracts. 2017 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156593/1/Aline.pdf
    • Vancouver

      Alencar NMM, Marques ATB, Behrens JH. Characterization of red wines aged with oak chip in the São Francisco Valley, Brazil [Internet]. Book of Abstracts. 2017 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156593/1/Aline.pdf
  • Source: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Subjects: ALIMENTOS TRANSGÊNICOS, BIOTECNOLOGIA, COMPORTAMENTO DO CONSUMIDOR, REPRESENTAÇÕES SOCIAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RIBEIRO, Tatiane G e BARONE, Bruna e BEHRENS, Jorge Herman. Genetically modified foods and their social representation. Food Research International, v. 84, p. 120-127, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.03.029. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Ribeiro, T. G., Barone, B., & Behrens, J. H. (2016). Genetically modified foods and their social representation. Food Research International, 84, 120-127. doi:10.1016/j.foodres.2016.03.029
    • NLM

      Ribeiro TG, Barone B, Behrens JH. Genetically modified foods and their social representation [Internet]. Food Research International. 2016 ; 84 120-127.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.03.029
    • Vancouver

      Ribeiro TG, Barone B, Behrens JH. Genetically modified foods and their social representation [Internet]. Food Research International. 2016 ; 84 120-127.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.03.029
  • Source: Journal of Food Products Marketing. Unidades: ESALQ, FCF

    Assunto: IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BEHRENS, Jorge Herman et al. Influence of information on the acceptance and purchase intention of an irradiated food: a study with Brazilian consumers. Journal of Food Products Marketing, v. 21, n. 4, p. 358-374, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/10454446.2014.885861. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Behrens, J. H., Martins, C., Villanueva, N. D. M., Nunes, T. P., & Landgraf, M. (2015). Influence of information on the acceptance and purchase intention of an irradiated food: a study with Brazilian consumers. Journal of Food Products Marketing, 21( 4), 358-374. doi:10.1080/10454446.2014.885861
    • NLM

      Behrens JH, Martins C, Villanueva NDM, Nunes TP, Landgraf M. Influence of information on the acceptance and purchase intention of an irradiated food: a study with Brazilian consumers [Internet]. Journal of Food Products Marketing. 2015 ; 21( 4): 358-374.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10454446.2014.885861
    • Vancouver

      Behrens JH, Martins C, Villanueva NDM, Nunes TP, Landgraf M. Influence of information on the acceptance and purchase intention of an irradiated food: a study with Brazilian consumers [Internet]. Journal of Food Products Marketing. 2015 ; 21( 4): 358-374.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10454446.2014.885861
  • Source: Food Research International. Unidade: FSP

    Subjects: SEGURANÇA ALIMENTAR, RESTAURANTES, CONSUMIDOR, SERVIÇOS DE ALIMENTAÇÃO, CONSUMO DE ALIMENTOS, RISCO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BEHRENS, Jorge Herman et al. Social representations of safety in food services. Food Research International, v. 74, p. 324-328, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.05.024. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Behrens, J. H., Vedovato, G. M., Cervato-Mancuso, A. M., & Bastos, D. H. M. (2015). Social representations of safety in food services. Food Research International, 74, 324-328. doi:10.1016/j.foodres.2015.05.024
    • NLM

      Behrens JH, Vedovato GM, Cervato-Mancuso AM, Bastos DHM. Social representations of safety in food services [Internet]. Food Research International. 2015 ; 74 324-328.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.05.024
    • Vancouver

      Behrens JH, Vedovato GM, Cervato-Mancuso AM, Bastos DHM. Social representations of safety in food services [Internet]. Food Research International. 2015 ; 74 324-328.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.05.024
  • Source: Vigilância Sanitária em Debate. Unidades: FSP, ESALQ

    Subjects: ATITUDES, PERCEPÇÃO, PESQUISA DE CONSUMIDOR, RESTAURANTES, RISCO, SEGURANÇA ALIMENTAR

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VEDOVATO, Gabriela Milhassi et al. A scale to evaluate customer attitudes towards food risks in restaurants. Vigilância Sanitária em Debate, v. 2, n. 4, p. 53-61, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3395/VD.V2I4.337. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Vedovato, G. M., Bastos, D. H. M., Mancuso, A. M. C., & Behrens, J. H. (2014). A scale to evaluate customer attitudes towards food risks in restaurants. Vigilância Sanitária em Debate, 2( 4), 53-61. doi:10.3395/VD.V2I4.337
    • NLM

      Vedovato GM, Bastos DHM, Mancuso AMC, Behrens JH. A scale to evaluate customer attitudes towards food risks in restaurants [Internet]. Vigilância Sanitária em Debate. 2014 ; 2( 4): 53-61.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.3395/VD.V2I4.337
    • Vancouver

      Vedovato GM, Bastos DHM, Mancuso AMC, Behrens JH. A scale to evaluate customer attitudes towards food risks in restaurants [Internet]. Vigilância Sanitária em Debate. 2014 ; 2( 4): 53-61.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.3395/VD.V2I4.337
  • Unidades: ESALQ, FCF

    Subjects: AGRIÃO, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, COMPORTAMENTO DO CONSUMIDOR, COMPRA E VENDA, IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS, RADIAÇÃO GAMA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINS, Cecília G et al. Acceptance and purchase intention of irradiated foods in Brazil: effect of positive information. . Lima, Peru: Centro de Negócios-CENTRUM. Pontificia Universidad Católica del Perú. Disponível em: http://repositorio.pucp.edu.pe/index/bitstream/handle/123456789/166790/CECYM_WP2012-09-0017.pdf?sequence=1&isAllowed=y. Acesso em: 11 nov. 2024. , 2012
    • APA

      Martins, C. G., Behrens, J. H., Montes-Villanueva, N. D., Franco, B. D. G. de M., & Landgraf, M. (2012). Acceptance and purchase intention of irradiated foods in Brazil: effect of positive information. Lima, Peru: Centro de Negócios-CENTRUM. Pontificia Universidad Católica del Perú. Recuperado de http://repositorio.pucp.edu.pe/index/bitstream/handle/123456789/166790/CECYM_WP2012-09-0017.pdf?sequence=1&isAllowed=y
    • NLM

      Martins CG, Behrens JH, Montes-Villanueva ND, Franco BDG de M, Landgraf M. Acceptance and purchase intention of irradiated foods in Brazil: effect of positive information [Internet]. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://repositorio.pucp.edu.pe/index/bitstream/handle/123456789/166790/CECYM_WP2012-09-0017.pdf?sequence=1&isAllowed=y
    • Vancouver

      Martins CG, Behrens JH, Montes-Villanueva ND, Franco BDG de M, Landgraf M. Acceptance and purchase intention of irradiated foods in Brazil: effect of positive information [Internet]. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://repositorio.pucp.edu.pe/index/bitstream/handle/123456789/166790/CECYM_WP2012-09-0017.pdf?sequence=1&isAllowed=y
  • Source: Food Control. Unidade: FCF

    Subjects: SEGURANÇA ALIMENTAR, CONSUMIDOR

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BEHRENS, Jorge Herman et al. Consumer purchase habits and views on food safety: a Brazilian study. Food Control, v. 21, n. 7, p. 963-969, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2009.07.018. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Behrens, J. H., Barcellos, M. N., Frewer, L. J., Nunes, T. P., Franco, B. D. G. de M., Destro, M. T., & Landgraf, M. (2010). Consumer purchase habits and views on food safety: a Brazilian study. Food Control, 21( 7), 963-969. doi:10.1016/j.foodcont.2009.07.018
    • NLM

      Behrens JH, Barcellos MN, Frewer LJ, Nunes TP, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Consumer purchase habits and views on food safety: a Brazilian study [Internet]. Food Control. 2010 ; 21( 7): 963-969.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2009.07.018
    • Vancouver

      Behrens JH, Barcellos MN, Frewer LJ, Nunes TP, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Consumer purchase habits and views on food safety: a Brazilian study [Internet]. Food Control. 2010 ; 21( 7): 963-969.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2009.07.018
  • Source: Food Control. Unidades: ESALQ, FCF, FM

    Subjects: COMPORTAMENTO DO CONSUMIDOR, COMPRA E VENDA, SEGURANÇA ALIMENTAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BEHRENS, Jorge Herman et al. Consumer purchase habits and views on food safety: A Brazilian study. Food Control, v. 21, p. 963-969, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2009.07.018. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Behrens, J. H., Barcellos, M. N., Frewer, L. J., Nunes, T. P., Franco, B. D. G. de M., Destro, M. T., & Landgraf, M. (2010). Consumer purchase habits and views on food safety: A Brazilian study. Food Control, 21, 963-969. doi:10.1016/j.foodcont.2009.07.018
    • NLM

      Behrens JH, Barcellos MN, Frewer LJ, Nunes TP, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Consumer purchase habits and views on food safety: A Brazilian study [Internet]. Food Control. 2010 ; 21 963-969.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2009.07.018
    • Vancouver

      Behrens JH, Barcellos MN, Frewer LJ, Nunes TP, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Consumer purchase habits and views on food safety: A Brazilian study [Internet]. Food Control. 2010 ; 21 963-969.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2009.07.018
  • Source: Acta Alimentaria. Unidades: ESALQ, FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, LACTOBACILLUS, STREPTOCOCCUS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PEREIRA, L. C et al. Lactobacillus acidophilus and bifidobacterium sp. in co-culture improve sensory acceptance of potentially probiotic petit-suisse cheese. Acta Alimentaria, v. 39, n. 3, p. 265-276, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1556/AALIM.39.2010.3.3. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Pereira, L. C., Souza, C. H. B. de, Behrens, J. H., & Saad, S. M. I. (2010). Lactobacillus acidophilus and bifidobacterium sp. in co-culture improve sensory acceptance of potentially probiotic petit-suisse cheese. Acta Alimentaria, 39( 3), 265-276. doi:10.1556/AALIM.39.2010.3.3
    • NLM

      Pereira LC, Souza CHB de, Behrens JH, Saad SMI. Lactobacillus acidophilus and bifidobacterium sp. in co-culture improve sensory acceptance of potentially probiotic petit-suisse cheese [Internet]. Acta Alimentaria. 2010 ; 39( 3): 265-276.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1556/AALIM.39.2010.3.3
    • Vancouver

      Pereira LC, Souza CHB de, Behrens JH, Saad SMI. Lactobacillus acidophilus and bifidobacterium sp. in co-culture improve sensory acceptance of potentially probiotic petit-suisse cheese [Internet]. Acta Alimentaria. 2010 ; 39( 3): 265-276.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1556/AALIM.39.2010.3.3
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, BACTÉRIAS LÁTICAS, LACTOBACILLUS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LIMA, Kátia Gianni de Carvalho et al. Evaluation of culture media for enumeration of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei and Bifidobacterium animalis in the presence of Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus and Streptococcus thermophilus. LWT - Food Science and Technology, v. 42, n. 2, p. 491-495, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2008.08.011. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Lima, K. G. de C., Kruger, M. F., Behrens, J. H., Destro, M. T., Landgraf, M., & Franco, B. D. G. de M. (2009). Evaluation of culture media for enumeration of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei and Bifidobacterium animalis in the presence of Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus and Streptococcus thermophilus. LWT - Food Science and Technology, 42( 2), 491-495. doi:10.1016/j.lwt.2008.08.011
    • NLM

      Lima KG de C, Kruger MF, Behrens JH, Destro MT, Landgraf M, Franco BDG de M. Evaluation of culture media for enumeration of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei and Bifidobacterium animalis in the presence of Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus and Streptococcus thermophilus [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2009 ; 42( 2): 491-495.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2008.08.011
    • Vancouver

      Lima KG de C, Kruger MF, Behrens JH, Destro MT, Landgraf M, Franco BDG de M. Evaluation of culture media for enumeration of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei and Bifidobacterium animalis in the presence of Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus and Streptococcus thermophilus [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2009 ; 42( 2): 491-495.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2008.08.011

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