Phase transitions in biodegradable films based on blends of gelatin and poly (vinyl alcohol) (2011)
Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FZEA
Subjects: PROTEÍNAS, FILMES COMESTÍVEIS, SUPERFÍCIES DE RESPOSTA
ABNT
SOBRAL, Paulo José do Amaral et al. Phase transitions in biodegradable films based on blends of gelatin and poly (vinyl alcohol). Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 31, n. 2, p. 372-379, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0101-20612011000200015. Acesso em: 08 jul. 2024.APA
Sobral, P. J. do A., Carvalho, R. A. de, Moraes, I. C. F., Bittante, A. M. Q. B., & Monterrey-Quintero, E. S. (2011). Phase transitions in biodegradable films based on blends of gelatin and poly (vinyl alcohol). Ciência e Tecnologia de Alimentos, 31( 2), 372-379. doi:10.1590/S0101-20612011000200015NLM
Sobral PJ do A, Carvalho RA de, Moraes ICF, Bittante AMQB, Monterrey-Quintero ES. Phase transitions in biodegradable films based on blends of gelatin and poly (vinyl alcohol) [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 372-379.[citado 2024 jul. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612011000200015Vancouver
Sobral PJ do A, Carvalho RA de, Moraes ICF, Bittante AMQB, Monterrey-Quintero ES. Phase transitions in biodegradable films based on blends of gelatin and poly (vinyl alcohol) [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 372-379.[citado 2024 jul. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612011000200015