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Revista Brasileira de Ciência,Tecnologia e Inovação. . Uberaba: Universidade Federal do Triângulo Mineiro - Instituto de Ciências Tecnológicas e Exatas. . Acesso em: 19 nov. 2024. , 2019
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Revista Brasileira de Ciência,Tecnologia e Inovação. (2019). Revista Brasileira de Ciência,Tecnologia e Inovação. Uberaba: Universidade Federal do Triângulo Mineiro - Instituto de Ciências Tecnológicas e Exatas.
NLM
Revista Brasileira de Ciência,Tecnologia e Inovação. 2019 ;[citado 2024 nov. 19 ]
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Revista Brasileira de Ciência,Tecnologia e Inovação. 2019 ;[citado 2024 nov. 19 ]
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LA FUENTE ARIAS, Carla Ivonne et al. Biodegradable films produced from ozone-modified potato starch. Anais. Campinas: Galoá. Disponível em: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.16092.95365. Acesso em: 19 nov. 2024. , 2019
APA
La Fuente Arias, C. I., Maniglia, B. C., Silva, N. C. da, Tadini, C. C., & Augusto, P. E. D. (2019). Biodegradable films produced from ozone-modified potato starch. Anais. Campinas: Galoá. doi:10.13140/RG.2.2.16092.95365
NLM
La Fuente Arias CI, Maniglia BC, Silva NC da, Tadini CC, Augusto PED. Biodegradable films produced from ozone-modified potato starch [Internet]. Anais. 2019 ;[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.16092.95365
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La Fuente Arias CI, Maniglia BC, Silva NC da, Tadini CC, Augusto PED. Biodegradable films produced from ozone-modified potato starch [Internet]. Anais. 2019 ;[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.16092.95365
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VIANA, Nádia Cristina e CRUZ, Sandra Helena da. Relação aluno/docente: uma troca de experiências. 2019, Anais.. Piracicaba, SP: USP/ESALQ, 2019. Disponível em: https://www.esalq.usp.br/pg/docs/pae_wdes.anais2019.pdf. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Viana, N. C., & Cruz, S. H. da. (2019). Relação aluno/docente: uma troca de experiências. In Didática: as fronteiras do ensino na pós-graduação. Piracicaba, SP: USP/ESALQ. Recuperado de https://www.esalq.usp.br/pg/docs/pae_wdes.anais2019.pdf
NLM
Viana NC, Cruz SH da. Relação aluno/docente: uma troca de experiências [Internet]. Didática: as fronteiras do ensino na pós-graduação. 2019 ;[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://www.esalq.usp.br/pg/docs/pae_wdes.anais2019.pdf
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Viana NC, Cruz SH da. Relação aluno/docente: uma troca de experiências [Internet]. Didática: as fronteiras do ensino na pós-graduação. 2019 ;[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://www.esalq.usp.br/pg/docs/pae_wdes.anais2019.pdf
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OLIVEIRA, Jacqueline de et al. Atividade antifúngica de uma formulação alternativa, associada a óleos essenciais, contra Colletotrichum acutatum em morangos. 2019, Anais.. Recife, PE: Sociedade Brasileira de Fitopatologia, 2019. Disponível em: http://www.cbfito2019.com.br/files/cbf-anais-final2.pdf. Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Oliveira, J. de, Gloria, E. M. da, Parisi, M. M., & Spoto, M. H. F. (2019). Atividade antifúngica de uma formulação alternativa, associada a óleos essenciais, contra Colletotrichum acutatum em morangos. In . Recife, PE: Sociedade Brasileira de Fitopatologia. Recuperado de http://www.cbfito2019.com.br/files/cbf-anais-final2.pdf
NLM
Oliveira J de, Gloria EM da, Parisi MM, Spoto MHF. Atividade antifúngica de uma formulação alternativa, associada a óleos essenciais, contra Colletotrichum acutatum em morangos [Internet]. 2019 ;[citado 2024 nov. 19 ] Available from: http://www.cbfito2019.com.br/files/cbf-anais-final2.pdf
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Oliveira J de, Gloria EM da, Parisi MM, Spoto MHF. Atividade antifúngica de uma formulação alternativa, associada a óleos essenciais, contra Colletotrichum acutatum em morangos [Internet]. 2019 ;[citado 2024 nov. 19 ] Available from: http://www.cbfito2019.com.br/files/cbf-anais-final2.pdf
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LA FUENTE ARIAS, Carla Ivonne et al. Ozonation of cassava starch to produce biodegradable films. International Journal of Biological Macromolecules, v. 141, p. 713-720, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.09.028. Acesso em: 19 nov. 2024.
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La Fuente Arias, C. I., Souza, A. T. de, Tadini, C. C., & Augusto, P. E. D. (2019). Ozonation of cassava starch to produce biodegradable films. International Journal of Biological Macromolecules, 141, 713-720. doi:10.1016/j.ijbiomac.2019.09.028
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La Fuente Arias CI, Souza AT de, Tadini CC, Augusto PED. Ozonation of cassava starch to produce biodegradable films [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2019 ; 141 713-720.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.09.028
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La Fuente Arias CI, Souza AT de, Tadini CC, Augusto PED. Ozonation of cassava starch to produce biodegradable films [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2019 ; 141 713-720.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.09.028
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SILVA, Aline Priscilla Gomes da et al. Plinia trunciflora and Plinia cauliflora: two species rich in bioactive compounds, terpenes, and minerals. Journal of Food Measurement and Characterization, v. 13, n. 2, p. 921-931, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11694-018-0006-z. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Silva, A. P. G. da, Spricigo, P. C., Purgatto, E., Alencar, S. M. de, & Jacomino, A. P. (2019). Plinia trunciflora and Plinia cauliflora: two species rich in bioactive compounds, terpenes, and minerals. Journal of Food Measurement and Characterization, 13( 2), 921-931. doi:10.1007/s11694-018-0006-z
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Silva APG da, Spricigo PC, Purgatto E, Alencar SM de, Jacomino AP. Plinia trunciflora and Plinia cauliflora: two species rich in bioactive compounds, terpenes, and minerals [Internet]. Journal of Food Measurement and Characterization. 2019 ; 13( 2): 921-931.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11694-018-0006-z
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Silva APG da, Spricigo PC, Purgatto E, Alencar SM de, Jacomino AP. Plinia trunciflora and Plinia cauliflora: two species rich in bioactive compounds, terpenes, and minerals [Internet]. Journal of Food Measurement and Characterization. 2019 ; 13( 2): 921-931.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11694-018-0006-z
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SOUZA, Carla Beatriz de et al. Development of a functional rice bran cookie rich in γ-oryzanol. Journal of Food Measurement and Characterization, v. 13, p. 1070-1077, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11694-018-00022-2. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Souza, C. B. de, Lima, G. P. P., Borges, C. V., Dias, L. C. G. D., Spoto, M. H. F., Castro, G. R., et al. (2019). Development of a functional rice bran cookie rich in γ-oryzanol. Journal of Food Measurement and Characterization, 13, 1070-1077. doi:10.1007/s11694-018-00022-2
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Souza CB de, Lima GPP, Borges CV, Dias LCGD, Spoto MHF, Castro GR, Corrêa CR, Minatel IO. Development of a functional rice bran cookie rich in γ-oryzanol [Internet]. Journal of Food Measurement and Characterization. 2019 ; 13 1070-1077.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11694-018-00022-2
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Souza CB de, Lima GPP, Borges CV, Dias LCGD, Spoto MHF, Castro GR, Corrêa CR, Minatel IO. Development of a functional rice bran cookie rich in γ-oryzanol [Internet]. Journal of Food Measurement and Characterization. 2019 ; 13 1070-1077.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11694-018-00022-2
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MACIEL, Erika da Silva et al. Fish consumption and lifestyle: a cross-sectional study. Food Science and Technology, v. 39, p. 141-145, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/fst.40617. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Maciel, E. da S., Sonati, J. G., Galvão, J. A., & Oetterer, M. (2019). Fish consumption and lifestyle: a cross-sectional study. Food Science and Technology, 39, 141-145. doi:10.1590/fst.40617
NLM
Maciel E da S, Sonati JG, Galvão JA, Oetterer M. Fish consumption and lifestyle: a cross-sectional study [Internet]. Food Science and Technology. 2019 ; 39 141-145.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.40617
Vancouver
Maciel E da S, Sonati JG, Galvão JA, Oetterer M. Fish consumption and lifestyle: a cross-sectional study [Internet]. Food Science and Technology. 2019 ; 39 141-145.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.40617
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PASTOR, Alberto Claudio Miano e SILVA, Meliza Lindsay Rojas e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Using ultrasound for improving hydration and debittering of Andean lupin grains. Journal of Food Process Engineering, p. 1-5, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfpe.13170. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Pastor, A. C. M., Silva, M. L. R., & Augusto, P. E. D. (2019). Using ultrasound for improving hydration and debittering of Andean lupin grains. Journal of Food Process Engineering, 1-5. doi:10.1111/jfpe.13170
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Pastor ACM, Silva MLR, Augusto PED. Using ultrasound for improving hydration and debittering of Andean lupin grains [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2019 ; 1-5.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.13170
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Pastor ACM, Silva MLR, Augusto PED. Using ultrasound for improving hydration and debittering of Andean lupin grains [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2019 ; 1-5.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.13170
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MANIGLIA, Bianca Chieregato et al. Hydrogels based on ozonated cassava starch: effect of ozone processing and gelatinization conditions on enhancing 3D-printing applications. International Journal of Biological Macromolecules, v. 138, p. 1087-1097, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.07.124. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Maniglia, B. C., Lima, D. C., Matta Junior, M. D., Le-Bail, P., Le-Bail, A., & Augusto, P. E. D. (2019). Hydrogels based on ozonated cassava starch: effect of ozone processing and gelatinization conditions on enhancing 3D-printing applications. International Journal of Biological Macromolecules, 138, 1087-1097. doi:10.1016/j.ijbiomac.2019.07.124
NLM
Maniglia BC, Lima DC, Matta Junior MD, Le-Bail P, Le-Bail A, Augusto PED. Hydrogels based on ozonated cassava starch: effect of ozone processing and gelatinization conditions on enhancing 3D-printing applications [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2019 ; 138 1087-1097.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.07.124
Vancouver
Maniglia BC, Lima DC, Matta Junior MD, Le-Bail P, Le-Bail A, Augusto PED. Hydrogels based on ozonated cassava starch: effect of ozone processing and gelatinization conditions on enhancing 3D-printing applications [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2019 ; 138 1087-1097.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.07.124
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SARTORI, Juliana A. S et al. Reactions involved in phenolics degradation from sugarcane juice treated by ozone. Ozone: Science & Engineering, v. 41, n. 4, p. 369-375, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/01919512.2018.1547183. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Sartori, J. A. S., Figueiredo Angolini, C. F., Eberlin, M. N., & Aguiar, C. L. de. (2019). Reactions involved in phenolics degradation from sugarcane juice treated by ozone. Ozone: Science & Engineering, 41( 4), 369-375. doi:10.1080/01919512.2018.1547183
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Sartori JAS, Figueiredo Angolini CF, Eberlin MN, Aguiar CL de. Reactions involved in phenolics degradation from sugarcane juice treated by ozone [Internet]. Ozone: Science & Engineering. 2019 ; 41( 4): 369-375.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01919512.2018.1547183
Vancouver
Sartori JAS, Figueiredo Angolini CF, Eberlin MN, Aguiar CL de. Reactions involved in phenolics degradation from sugarcane juice treated by ozone [Internet]. Ozone: Science & Engineering. 2019 ; 41( 4): 369-375.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01919512.2018.1547183
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MIRANDA, Stela Lima Farias et al. Brazilian red propolis reduces orange-complex periodontopathogens growing in multispecies biofilms. Biofouling, p. 1-12, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/08927014.2019.1598976. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Miranda, S. L. F., Damasceno, J. T., Faveri, M., Figueiredo, L., Silva, H. D. da, Alencar, S. M. de A., et al. (2019). Brazilian red propolis reduces orange-complex periodontopathogens growing in multispecies biofilms. Biofouling, 1-12. doi:10.1080/08927014.2019.1598976
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Miranda SLF, Damasceno JT, Faveri M, Figueiredo L, Silva HD da, Alencar SM de A, Rosalen PL, Feres M, Bueno-Silva B. Brazilian red propolis reduces orange-complex periodontopathogens growing in multispecies biofilms [Internet]. Biofouling. 2019 ; 1-12.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1080/08927014.2019.1598976
Vancouver
Miranda SLF, Damasceno JT, Faveri M, Figueiredo L, Silva HD da, Alencar SM de A, Rosalen PL, Feres M, Bueno-Silva B. Brazilian red propolis reduces orange-complex periodontopathogens growing in multispecies biofilms [Internet]. Biofouling. 2019 ; 1-12.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1080/08927014.2019.1598976
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ABNT
VILLA, Erick Manuel Saldaña et al. Understanding consumers' dynamic sensory perception for bacon smoked with different Brazilian woods. Meat Science, v. 154, p. 46-53, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.04.006. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Villa, E. M. S., Soletti, I., Martins, M. M., Menegali, B. S., Merlo, T. C., Selani, M. M., et al. (2019). Understanding consumers' dynamic sensory perception for bacon smoked with different Brazilian woods. Meat Science, 154, 46-53. doi:10.1016/j.meatsci.2019.04.006
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Villa EMS, Soletti I, Martins MM, Menegali BS, Merlo TC, Selani MM, Teixeira ACB, Silva Junior FG da, Contreras-Castillo CJ. Understanding consumers' dynamic sensory perception for bacon smoked with different Brazilian woods [Internet]. Meat Science. 2019 ; 154 46-53.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.04.006
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Villa EMS, Soletti I, Martins MM, Menegali BS, Merlo TC, Selani MM, Teixeira ACB, Silva Junior FG da, Contreras-Castillo CJ. Understanding consumers' dynamic sensory perception for bacon smoked with different Brazilian woods [Internet]. Meat Science. 2019 ; 154 46-53.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.04.006
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ABNT
SALDAÑA, Erick et al. Descriptive and hedonic sensory perception of Brazilian consumers for smoked bacon. Meat Science, v. 147, p. 60-69, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.08.023. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Saldaña, E., Saldarriaga, L., Cabrera, J., Behrens, J. H., Selani, M. M., Rios-Mera, J. D., & Contreras-Castillo, C. J. (2019). Descriptive and hedonic sensory perception of Brazilian consumers for smoked bacon. Meat Science, 147, 60-69. doi:10.1016/j.meatsci.2018.08.023
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Saldaña E, Saldarriaga L, Cabrera J, Behrens JH, Selani MM, Rios-Mera JD, Contreras-Castillo CJ. Descriptive and hedonic sensory perception of Brazilian consumers for smoked bacon [Internet]. Meat Science. 2019 ; 147 60-69.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.08.023
Vancouver
Saldaña E, Saldarriaga L, Cabrera J, Behrens JH, Selani MM, Rios-Mera JD, Contreras-Castillo CJ. Descriptive and hedonic sensory perception of Brazilian consumers for smoked bacon [Internet]. Meat Science. 2019 ; 147 60-69.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.08.023
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ABNT
AROEIRA, Carolina N et al. Determination of ractopamine residue in tissues and urine from pig fed meat and bone meal. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, v. 36, n. 3, p. 424-433, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/19440049.2019.1567942. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Aroeira, C. N., Feddern, V., Gressler, V., Molognoni, L., Daguer, H., Dalla Costa, O. A., et al. (2019). Determination of ractopamine residue in tissues and urine from pig fed meat and bone meal. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 36( 3), 424-433. doi:10.1080/19440049.2019.1567942
NLM
Aroeira CN, Feddern V, Gressler V, Molognoni L, Daguer H, Dalla Costa OA, Lima GJMM de, Contreras-Castillo CJ. Determination of ractopamine residue in tissues and urine from pig fed meat and bone meal [Internet]. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. 2019 ; 36( 3): 424-433.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19440049.2019.1567942
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Aroeira CN, Feddern V, Gressler V, Molognoni L, Daguer H, Dalla Costa OA, Lima GJMM de, Contreras-Castillo CJ. Determination of ractopamine residue in tissues and urine from pig fed meat and bone meal [Internet]. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. 2019 ; 36( 3): 424-433.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19440049.2019.1567942
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OLIVEIRA, Matheus Ribeiro Barbosa et al. Produção de etanol a partir de melaço de cana. Revista de Estudos Ambientais, v. 21, n. 1, p. 38-45, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.7867/1983-1501.2019v21n1p38-45. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Oliveira, M. R. B., Sunhiga Filho, R. F., Mattos, E. D. C., Pereira, E. B., & Baptista, A. S. (2019). Produção de etanol a partir de melaço de cana. Revista de Estudos Ambientais, 21( 1), 38-45. doi:10.7867/1983-1501.2019v21n1p38-45
NLM
Oliveira MRB, Sunhiga Filho RF, Mattos EDC, Pereira EB, Baptista AS. Produção de etanol a partir de melaço de cana [Internet]. Revista de Estudos Ambientais. 2019 ; 21( 1): 38-45.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.7867/1983-1501.2019v21n1p38-45
Vancouver
Oliveira MRB, Sunhiga Filho RF, Mattos EDC, Pereira EB, Baptista AS. Produção de etanol a partir de melaço de cana [Internet]. Revista de Estudos Ambientais. 2019 ; 21( 1): 38-45.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.7867/1983-1501.2019v21n1p38-45
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FALCÃO, Heloisa Gabriel et al. Optimizing the potential bioactivity of isoflavones from soybeans via ultrasound pretreatment: antioxidant potential and NF‐κB activation. Journal of Food Biochemistry, v. 43, p. 1-11, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfbc.13018. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Falcão, H. G., Silva, M. B. R., Camargo, A. C., Shahidi, F., Franchin, M., Rosalen, P. L., et al. (2019). Optimizing the potential bioactivity of isoflavones from soybeans via ultrasound pretreatment: antioxidant potential and NF‐κB activation. Journal of Food Biochemistry, 43, 1-11. doi:10.1111/jfbc.13018
NLM
Falcão HG, Silva MBR, Camargo AC, Shahidi F, Franchin M, Rosalen PL, Alencar SM, Kurozawa LE, Ida EI. Optimizing the potential bioactivity of isoflavones from soybeans via ultrasound pretreatment: antioxidant potential and NF‐κB activation [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2019 ; 43 1-11.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfbc.13018
Vancouver
Falcão HG, Silva MBR, Camargo AC, Shahidi F, Franchin M, Rosalen PL, Alencar SM, Kurozawa LE, Ida EI. Optimizing the potential bioactivity of isoflavones from soybeans via ultrasound pretreatment: antioxidant potential and NF‐κB activation [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2019 ; 43 1-11.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfbc.13018
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MERLO, Thais Cardoso et al. Measuring dynamics of emotions evoked by the packaging colour of hamburgers using Temporal Dominance of Emotions (TDE). Food Research International, v. 124, p. 147-155, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.08.007. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Merlo, T. C., Soletti, I., Saldaña, E., Menegali, B. S., Martins, M. M., Teixeira, A. C. B., et al. (2019). Measuring dynamics of emotions evoked by the packaging colour of hamburgers using Temporal Dominance of Emotions (TDE). Food Research International, 124, 147-155. doi:10.1016/j.foodres.2018.08.007
NLM
Merlo TC, Soletti I, Saldaña E, Menegali BS, Martins MM, Teixeira ACB, Harada-Padermo S dos S, Dargelio MDB, Contreras-Castillo CJ. Measuring dynamics of emotions evoked by the packaging colour of hamburgers using Temporal Dominance of Emotions (TDE) [Internet]. Food Research International. 2019 ; 124 147-155.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.08.007
Vancouver
Merlo TC, Soletti I, Saldaña E, Menegali BS, Martins MM, Teixeira ACB, Harada-Padermo S dos S, Dargelio MDB, Contreras-Castillo CJ. Measuring dynamics of emotions evoked by the packaging colour of hamburgers using Temporal Dominance of Emotions (TDE) [Internet]. Food Research International. 2019 ; 124 147-155.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.08.007
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ABNT
SALDANA, Erick et al. Effect of smoking and fat content on the dynamic perception of bacon by Brazilian consumers. Scientia Agropecuaria, v. 10, n. 2, p. 169-173, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2019.02.01. Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Saldana, E., Martins, M. M., Menegali, B. S., Selani, M. M., & Contreras-Castillo, C. J. (2019). Effect of smoking and fat content on the dynamic perception of bacon by Brazilian consumers. Scientia Agropecuaria, 10( 2), 169-173. doi:10.17268/sci.agropecu.2019.02.01
NLM
Saldana E, Martins MM, Menegali BS, Selani MM, Contreras-Castillo CJ. Effect of smoking and fat content on the dynamic perception of bacon by Brazilian consumers [Internet]. Scientia Agropecuaria. 2019 ; 10( 2): 169-173.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2019.02.01
Vancouver
Saldana E, Martins MM, Menegali BS, Selani MM, Contreras-Castillo CJ. Effect of smoking and fat content on the dynamic perception of bacon by Brazilian consumers [Internet]. Scientia Agropecuaria. 2019 ; 10( 2): 169-173.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2019.02.01
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ABNT
FINGER, Jéssica A. F. F et al. Overview of foodborne disease outbreaks in Brazil from 2000 to 2018. Foods, v. 8, n. 10, p. 1-10 art. 434, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods8100434. Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Finger, J. A. F. F., Baroni, W. S. G. V., Maffei, D. F., Bastos, D. H. M., & Pinto, U. M. (2019). Overview of foodborne disease outbreaks in Brazil from 2000 to 2018. Foods, 8( 10), 1-10 art. 434. doi:10.3390/foods8100434
NLM
Finger JAFF, Baroni WSGV, Maffei DF, Bastos DHM, Pinto UM. Overview of foodborne disease outbreaks in Brazil from 2000 to 2018 [Internet]. Foods. 2019 ; 8( 10): 1-10 art. 434.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods8100434
Vancouver
Finger JAFF, Baroni WSGV, Maffei DF, Bastos DHM, Pinto UM. Overview of foodborne disease outbreaks in Brazil from 2000 to 2018 [Internet]. Foods. 2019 ; 8( 10): 1-10 art. 434.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods8100434