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ABNT
BORTOLETTO, Aline Marques et al. Produção de vinho de qualidade. . Piracicaba: ESALQ/Casa do Produtor Rural. . Acesso em: 15 out. 2024. , 2015
APA
Bortoletto, A. M., Alcarde, A. R., Carazzato, C., Mendonça, J. A., & Scarpare Filho, J. A. (2015). Produção de vinho de qualidade. Piracicaba: ESALQ/Casa do Produtor Rural.
NLM
Bortoletto AM, Alcarde AR, Carazzato C, Mendonça JA, Scarpare Filho JA. Produção de vinho de qualidade. 2015 ;[citado 2024 out. 15 ]
Vancouver
Bortoletto AM, Alcarde AR, Carazzato C, Mendonça JA, Scarpare Filho JA. Produção de vinho de qualidade. 2015 ;[citado 2024 out. 15 ]
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ABNT
SANTILI, Ana Beatriz Nappi et al. Aflatoxin M1 in raw milk from different regions of São Paulo state - Brazil. Food Additives and Contaminants: Part B: Surveillance, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/19393210.2015.1048538. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Santili, A. B. N., Camargo, A. C. de, Nunes, R. de S. R., Glória, E. M. da, Machado, P. F., Cassoli, L. D., et al. (2015). Aflatoxin M1 in raw milk from different regions of São Paulo state - Brazil. Food Additives and Contaminants: Part B: Surveillance. doi:10.1080/19393210.2015.1048538
NLM
Santili ABN, Camargo AC de, Nunes R de SR, Glória EM da, Machado PF, Cassoli LD, Dias CT dos S, Calori-Domingues MA. Aflatoxin M1 in raw milk from different regions of São Paulo state - Brazil [Internet]. Food Additives and Contaminants: Part B: Surveillance. 2015 ;[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19393210.2015.1048538
Vancouver
Santili ABN, Camargo AC de, Nunes R de SR, Glória EM da, Machado PF, Cassoli LD, Dias CT dos S, Calori-Domingues MA. Aflatoxin M1 in raw milk from different regions of São Paulo state - Brazil [Internet]. Food Additives and Contaminants: Part B: Surveillance. 2015 ;[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19393210.2015.1048538
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MACIEL, Erika da Silva et al. Atributos de qualidade do pescado relacionados ao consumo na cidade de Corumbá, MS. Boletim do Instituto de Pesca, v. 47, n. 1, p. 199-206, 2015Tradução . . Disponível em: ftp://ftp.sp.gov.br/ftppesca/41_1_199-206.pdf. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Maciel, E. da S., Savay-da-Silva, L. K., Galvão, J. A., & Oetterer, M. (2015). Atributos de qualidade do pescado relacionados ao consumo na cidade de Corumbá, MS. Boletim do Instituto de Pesca, 47( 1), 199-206. Recuperado de ftp://ftp.sp.gov.br/ftppesca/41_1_199-206.pdf
NLM
Maciel E da S, Savay-da-Silva LK, Galvão JA, Oetterer M. Atributos de qualidade do pescado relacionados ao consumo na cidade de Corumbá, MS [Internet]. Boletim do Instituto de Pesca. 2015 ; 47( 1): 199-206.[citado 2024 out. 15 ] Available from: ftp://ftp.sp.gov.br/ftppesca/41_1_199-206.pdf
Vancouver
Maciel E da S, Savay-da-Silva LK, Galvão JA, Oetterer M. Atributos de qualidade do pescado relacionados ao consumo na cidade de Corumbá, MS [Internet]. Boletim do Instituto de Pesca. 2015 ; 47( 1): 199-206.[citado 2024 out. 15 ] Available from: ftp://ftp.sp.gov.br/ftppesca/41_1_199-206.pdf
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PEREIRA, Anirene Galvão Tavares et al. Genome-wide mapping of loci affecting pH in Nellore meat. 2015, Anais.. Clermont-Ferrand: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2015. . Acesso em: 15 out. 2024.
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Pereira, A. G. T., Utsunomiya, Y. T., Ito, P. K. R. K., Rezende, F. M. de, Bonin, M. de N., Ferraz, J. B. S., et al. (2015). Genome-wide mapping of loci affecting pH in Nellore meat. In Book of Abstracts ICoMST. Clermont-Ferrand: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
NLM
Pereira AGT, Utsunomiya YT, Ito PKRK, Rezende FM de, Bonin M de N, Ferraz JBS, Garcia JF, Contreras Castillo CJ. Genome-wide mapping of loci affecting pH in Nellore meat. Book of Abstracts ICoMST. 2015 ;[citado 2024 out. 15 ]
Vancouver
Pereira AGT, Utsunomiya YT, Ito PKRK, Rezende FM de, Bonin M de N, Ferraz JBS, Garcia JF, Contreras Castillo CJ. Genome-wide mapping of loci affecting pH in Nellore meat. Book of Abstracts ICoMST. 2015 ;[citado 2024 out. 15 ]
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ABNT
PEREIRA, Anirene Galvão Tavares et al. Genome-wide mapping of loci affecting pH in Nellore meat. 2015, Anais.. Clermont-Ferrand: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2015. . Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Pereira, A. G. T., Utsunomiya, Y. T., Ito, P. K. R. K., Rezende, F. M. de, Bonin, M. de N., Ferraz, J. B. S., et al. (2015). Genome-wide mapping of loci affecting pH in Nellore meat. In Proceedings ICoMST. Clermont-Ferrand: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
NLM
Pereira AGT, Utsunomiya YT, Ito PKRK, Rezende FM de, Bonin M de N, Ferraz JBS, Garcia JF, Contreras Castillo CJ. Genome-wide mapping of loci affecting pH in Nellore meat. Proceedings ICoMST. 2015 ;[citado 2024 out. 15 ]
Vancouver
Pereira AGT, Utsunomiya YT, Ito PKRK, Rezende FM de, Bonin M de N, Ferraz JBS, Garcia JF, Contreras Castillo CJ. Genome-wide mapping of loci affecting pH in Nellore meat. Proceedings ICoMST. 2015 ;[citado 2024 out. 15 ]
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DANELON, Mariana Schievano e DANELON, Maria Angélica Schievano e SILVA, Marina Vieira da. Modelos de gestão do programa nacional de alimentação escolar em município paulista: o olhar dos pais dos beneficiários. Higiene Alimentar, v. 29, n. 240/241, p. 96-188, 2015Tradução . . Disponível em: https://pesquisa.bvsalud.org/portal/resource/pt/vti-5182. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Danelon, M. S., Danelon, M. A. S., & Silva, M. V. da. (2015). Modelos de gestão do programa nacional de alimentação escolar em município paulista: o olhar dos pais dos beneficiários. Higiene Alimentar, 29( 240/241), 96-188. Recuperado de https://pesquisa.bvsalud.org/portal/resource/pt/vti-5182
NLM
Danelon MS, Danelon MAS, Silva MV da. Modelos de gestão do programa nacional de alimentação escolar em município paulista: o olhar dos pais dos beneficiários [Internet]. Higiene Alimentar. 2015 ; 29( 240/241): 96-188.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://pesquisa.bvsalud.org/portal/resource/pt/vti-5182
Vancouver
Danelon MS, Danelon MAS, Silva MV da. Modelos de gestão do programa nacional de alimentação escolar em município paulista: o olhar dos pais dos beneficiários [Internet]. Higiene Alimentar. 2015 ; 29( 240/241): 96-188.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://pesquisa.bvsalud.org/portal/resource/pt/vti-5182
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PATERO, Tatiane e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Ultrasound (US) enhances the hydration of sorghum (Sorghum bicolor) grains. Ultrasonics Sonochemistry, v. 23, p. 11–15, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2014.10.021. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Patero, T., & Augusto, P. E. D. (2015). Ultrasound (US) enhances the hydration of sorghum (Sorghum bicolor) grains. Ultrasonics Sonochemistry, 23, 11–15. doi:10.1016/j.ultsonch.2014.10.021
NLM
Patero T, Augusto PED. Ultrasound (US) enhances the hydration of sorghum (Sorghum bicolor) grains [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2015 ; 23 11–15.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2014.10.021
Vancouver
Patero T, Augusto PED. Ultrasound (US) enhances the hydration of sorghum (Sorghum bicolor) grains [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2015 ; 23 11–15.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2014.10.021
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ABNT
CORREIA, A. F. K et al. Effect of temperature, time, and material thickness on the dehydration process of tomato. International Journal of Food Science, p. 1-8, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1155/2015/970724. Acesso em: 15 out. 2024.
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Correia, A. F. K., Loro, A. C., Zanatta, S., Spoto, M. H. F., & Vieira, T. M. F. de S. (2015). Effect of temperature, time, and material thickness on the dehydration process of tomato. International Journal of Food Science, 1-8. doi:10.1155/2015/970724
NLM
Correia AFK, Loro AC, Zanatta S, Spoto MHF, Vieira TMF de S. Effect of temperature, time, and material thickness on the dehydration process of tomato [Internet]. International Journal of Food Science. 2015 ; 1-8.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1155/2015/970724
Vancouver
Correia AFK, Loro AC, Zanatta S, Spoto MHF, Vieira TMF de S. Effect of temperature, time, and material thickness on the dehydration process of tomato [Internet]. International Journal of Food Science. 2015 ; 1-8.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1155/2015/970724
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ABNT
BERNI, Paulo et al. Comparison of content and In vitro bioaccessibility of provitamin A carotenoids in home cooked and commercially processed orange fleshed sweet potato (Ipomea batatas Lam). Plant Foods for Human Nutrition, v. 70, p. 1-8, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11130-014-0458-1. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Berni, P., Chitchumroonchokchai, C., Canniatti-Brazaca, S. G., De Moura, F. F., & Failla, M. L. (2015). Comparison of content and In vitro bioaccessibility of provitamin A carotenoids in home cooked and commercially processed orange fleshed sweet potato (Ipomea batatas Lam). Plant Foods for Human Nutrition, 70, 1-8. doi:10.1007/s11130-014-0458-1
NLM
Berni P, Chitchumroonchokchai C, Canniatti-Brazaca SG, De Moura FF, Failla ML. Comparison of content and In vitro bioaccessibility of provitamin A carotenoids in home cooked and commercially processed orange fleshed sweet potato (Ipomea batatas Lam) [Internet]. Plant Foods for Human Nutrition. 2015 ; 70 1-8.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11130-014-0458-1
Vancouver
Berni P, Chitchumroonchokchai C, Canniatti-Brazaca SG, De Moura FF, Failla ML. Comparison of content and In vitro bioaccessibility of provitamin A carotenoids in home cooked and commercially processed orange fleshed sweet potato (Ipomea batatas Lam) [Internet]. Plant Foods for Human Nutrition. 2015 ; 70 1-8.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11130-014-0458-1
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ABNT
FREIRES, Irlan de Almeida et al. Antibacterial activity of essential oils and their isolated constituents against cariogenic bacteria: a Systematic Review. Molecules, v. 20, n. 4, p. 7329-7358, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/molecules20047329. Acesso em: 15 out. 2024.
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Freires, I. de A., Denny, C., Benso, B., Alencar, S. M. de, & Rosalen, P. L. (2015). Antibacterial activity of essential oils and their isolated constituents against cariogenic bacteria: a Systematic Review. Molecules, 20( 4), 7329-7358. doi:10.3390/molecules20047329
NLM
Freires I de A, Denny C, Benso B, Alencar SM de, Rosalen PL. Antibacterial activity of essential oils and their isolated constituents against cariogenic bacteria: a Systematic Review [Internet]. Molecules. 2015 ; 20( 4): 7329-7358.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules20047329
Vancouver
Freires I de A, Denny C, Benso B, Alencar SM de, Rosalen PL. Antibacterial activity of essential oils and their isolated constituents against cariogenic bacteria: a Systematic Review [Internet]. Molecules. 2015 ; 20( 4): 7329-7358.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules20047329
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ABNT
AMISTÁ, Maria Julia de Miguel e SILVA, Marina Vieira da. Estado nutricional de crianças e adolescentes de um município do interior paulista e vínculo com programas de transferência de renda. Segurança Alimentar e Nutricional, v. 22, n. 2, p. 21-728, 2015Tradução . . Disponível em: https://periodicos.sbu.unicamp.br/ojs/index.php/san/article/view/8642502. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Amistá, M. J. de M., & Silva, M. V. da. (2015). Estado nutricional de crianças e adolescentes de um município do interior paulista e vínculo com programas de transferência de renda. Segurança Alimentar e Nutricional, 22( 2), 21-728. Recuperado de https://periodicos.sbu.unicamp.br/ojs/index.php/san/article/view/8642502
NLM
Amistá MJ de M, Silva MV da. Estado nutricional de crianças e adolescentes de um município do interior paulista e vínculo com programas de transferência de renda [Internet]. Segurança Alimentar e Nutricional. 2015 ; 22( 2): 21-728.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://periodicos.sbu.unicamp.br/ojs/index.php/san/article/view/8642502
Vancouver
Amistá MJ de M, Silva MV da. Estado nutricional de crianças e adolescentes de um município do interior paulista e vínculo com programas de transferência de renda [Internet]. Segurança Alimentar e Nutricional. 2015 ; 22( 2): 21-728.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://periodicos.sbu.unicamp.br/ojs/index.php/san/article/view/8642502
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ABNT
GONZALES MORILLA, Cecilia Higa e ALVES, Lucílio Aparecido Rogério e AGUIAR, Claudio Lima de. Economic and financial feasibility analysis of sugarcane juice clarification: acase study of sulfur dioxide replaced by hydrogen peroxide. Sugar Journal, v. 78, n. 3, p. 13-20, 2015Tradução . . Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/8091dac8-428c-4ba6-9635-e0005a0f29d0/3100561-Economic_and_financial_feasibility_analysis_of_sugar_cane_s_juice_clarification..pdf. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Gonzales Morilla, C. H., Alves, L. A. R., & Aguiar, C. L. de. (2015). Economic and financial feasibility analysis of sugarcane juice clarification: acase study of sulfur dioxide replaced by hydrogen peroxide. Sugar Journal, 78( 3), 13-20. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/8091dac8-428c-4ba6-9635-e0005a0f29d0/3100561-Economic_and_financial_feasibility_analysis_of_sugar_cane_s_juice_clarification..pdf
NLM
Gonzales Morilla CH, Alves LAR, Aguiar CL de. Economic and financial feasibility analysis of sugarcane juice clarification: acase study of sulfur dioxide replaced by hydrogen peroxide [Internet]. Sugar Journal. 2015 ; 78( 3): 13-20.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/8091dac8-428c-4ba6-9635-e0005a0f29d0/3100561-Economic_and_financial_feasibility_analysis_of_sugar_cane_s_juice_clarification..pdf
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Gonzales Morilla CH, Alves LAR, Aguiar CL de. Economic and financial feasibility analysis of sugarcane juice clarification: acase study of sulfur dioxide replaced by hydrogen peroxide [Internet]. Sugar Journal. 2015 ; 78( 3): 13-20.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/8091dac8-428c-4ba6-9635-e0005a0f29d0/3100561-Economic_and_financial_feasibility_analysis_of_sugar_cane_s_juice_clarification..pdf
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ABNT
SILVA, Bruno Bueno et al. Brazilian red propolis attenuates inflammatory signaling cascade in LPS-activated macrophages. PLOS ONE, v. 10, n. 12 art. e0144954, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0144954. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Silva, B. B., Kawamoto, D., Ando-Suguimoto, E. S., Alencar, S. M. de, Rosalen, P. L., & Mayer, M. P. A. (2015). Brazilian red propolis attenuates inflammatory signaling cascade in LPS-activated macrophages. PLOS ONE, 10( 12 art. e0144954). doi:10.1371/journal.pone.0144954
NLM
Silva BB, Kawamoto D, Ando-Suguimoto ES, Alencar SM de, Rosalen PL, Mayer MPA. Brazilian red propolis attenuates inflammatory signaling cascade in LPS-activated macrophages [Internet]. PLOS ONE. 2015 ; 10( 12 art. e0144954):[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0144954
Vancouver
Silva BB, Kawamoto D, Ando-Suguimoto ES, Alencar SM de, Rosalen PL, Mayer MPA. Brazilian red propolis attenuates inflammatory signaling cascade in LPS-activated macrophages [Internet]. PLOS ONE. 2015 ; 10( 12 art. e0144954):[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0144954
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ABNT
BORTOLETTO, Aline Marques e ALCARDE, Andre Ricardo. Aging marker profile in cachaca is influenced by toasted oak chips. Journal of the Institute of Brewing, v. 121, n. 1, p. 70–77, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jib.202. Acesso em: 15 out. 2024.
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Bortoletto, A. M., & Alcarde, A. R. (2015). Aging marker profile in cachaca is influenced by toasted oak chips. Journal of the Institute of Brewing, 121( 1), 70–77. doi:10.1002/jib.202
NLM
Bortoletto AM, Alcarde AR. Aging marker profile in cachaca is influenced by toasted oak chips [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2015 ; 121( 1): 70–77.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.202
Vancouver
Bortoletto AM, Alcarde AR. Aging marker profile in cachaca is influenced by toasted oak chips [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2015 ; 121( 1): 70–77.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.202
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ABNT
MIANO, Alberto Claudio e GARCÍA, Jorge Armando e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Correlation between morphology, hydration kinetics and mathematical models on Andean lupin (Lupinus mutabilis Sweet) grains. LWT - Food Science and Technology, v. 61, n. 2, p. 290–298, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2014.12.032. Acesso em: 15 out. 2024.
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Miano, A. C., García, J. A., & Augusto, P. E. D. (2015). Correlation between morphology, hydration kinetics and mathematical models on Andean lupin (Lupinus mutabilis Sweet) grains. LWT - Food Science and Technology, 61( 2), 290–298. doi:10.1016/j.lwt.2014.12.032
NLM
Miano AC, García JA, Augusto PED. Correlation between morphology, hydration kinetics and mathematical models on Andean lupin (Lupinus mutabilis Sweet) grains [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2015 ; 61( 2): 290–298.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2014.12.032
Vancouver
Miano AC, García JA, Augusto PED. Correlation between morphology, hydration kinetics and mathematical models on Andean lupin (Lupinus mutabilis Sweet) grains [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2015 ; 61( 2): 290–298.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2014.12.032
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ABNT
BORTOLETTO, Aline Marques e SILVELLO, Giovanni Casagrande e ALCARDE, André Ricardo. Chemical and microbiological quality of sugar cane juice influences the concentration of ethyl carbamate and volatile congeners in cachaça. Journal of the Institute of Brewing, v. 121, p. 251-256, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jib.213. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Bortoletto, A. M., Silvello, G. C., & Alcarde, A. R. (2015). Chemical and microbiological quality of sugar cane juice influences the concentration of ethyl carbamate and volatile congeners in cachaça. Journal of the Institute of Brewing, 121, 251-256. doi:10.1002/jib.213
NLM
Bortoletto AM, Silvello GC, Alcarde AR. Chemical and microbiological quality of sugar cane juice influences the concentration of ethyl carbamate and volatile congeners in cachaça [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2015 ; 121 251-256.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.213
Vancouver
Bortoletto AM, Silvello GC, Alcarde AR. Chemical and microbiological quality of sugar cane juice influences the concentration of ethyl carbamate and volatile congeners in cachaça [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2015 ; 121 251-256.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.213
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ABNT
AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte et al. Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV). Food Research International, v. 74, p. 151–159, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.04.046. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Augusto, P. E. D., Ibarz, R., Garvin, A., & Ibarz, A. (2015). Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV). Food Research International, 74, 151–159. doi:10.1016/j.foodres.2015.04.046
NLM
Augusto PED, Ibarz R, Garvin A, Ibarz A. Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV) [Internet]. Food Research International. 2015 ;74 151–159.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.04.046
Vancouver
Augusto PED, Ibarz R, Garvin A, Ibarz A. Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV) [Internet]. Food Research International. 2015 ;74 151–159.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.04.046
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ABNT
PACKER, Viviane G et al. Chemical characterization, antioxidant activity and application of beetroot and guava residue extracts on the preservation of cooked chicken meat. Journal of Food Science and Technology, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13197-015-1854-8. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Packer, V. G., Melo, P. S., Bergamaschi, K. B., Selani, M. M., Villanueva, N. D. M., Alencar, S. M. de, & Contreras Castillo, C. J. (2015). Chemical characterization, antioxidant activity and application of beetroot and guava residue extracts on the preservation of cooked chicken meat. Journal of Food Science and Technology. doi:10.1007/s13197-015-1854-8
NLM
Packer VG, Melo PS, Bergamaschi KB, Selani MM, Villanueva NDM, Alencar SM de, Contreras Castillo CJ. Chemical characterization, antioxidant activity and application of beetroot and guava residue extracts on the preservation of cooked chicken meat [Internet]. Journal of Food Science and Technology. 2015 ;[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13197-015-1854-8
Vancouver
Packer VG, Melo PS, Bergamaschi KB, Selani MM, Villanueva NDM, Alencar SM de, Contreras Castillo CJ. Chemical characterization, antioxidant activity and application of beetroot and guava residue extracts on the preservation of cooked chicken meat [Internet]. Journal of Food Science and Technology. 2015 ;[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13197-015-1854-8
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ABNT
LIMA, Roberta Bergamin e AGUIAR, Claudio Lima de. Removal of acid beverage flocs in crystal sugar by adsorption column chromatography: preliminary study with adsorbent resin. Annals of Chromatography and Separation Techniques, v. 1, n. 1, p. 1-3, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.36876/ACST.1001. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Lima, R. B., & Aguiar, C. L. de. (2015). Removal of acid beverage flocs in crystal sugar by adsorption column chromatography: preliminary study with adsorbent resin. Annals of Chromatography and Separation Techniques, 1( 1), 1-3. doi:10.36876/ACST.1001
NLM
Lima RB, Aguiar CL de. Removal of acid beverage flocs in crystal sugar by adsorption column chromatography: preliminary study with adsorbent resin [Internet]. Annals of Chromatography and Separation Techniques. 2015 ; 1( 1): 1-3.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.36876/ACST.1001
Vancouver
Lima RB, Aguiar CL de. Removal of acid beverage flocs in crystal sugar by adsorption column chromatography: preliminary study with adsorbent resin [Internet]. Annals of Chromatography and Separation Techniques. 2015 ; 1( 1): 1-3.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.36876/ACST.1001
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ABNT
VIEIRA, Thais Maria Ferreira de Souza. Uso do planejamento experimental para obtenção de extratos antioxidantes de frutas, especiarias e resíduos agroindustriais. 2015. Tese (Livre Docência) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2015. . Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Vieira, T. M. F. de S. (2015). Uso do planejamento experimental para obtenção de extratos antioxidantes de frutas, especiarias e resíduos agroindustriais (Tese (Livre Docência). Universidade de São Paulo, Piracicaba.
NLM
Vieira TMF de S. Uso do planejamento experimental para obtenção de extratos antioxidantes de frutas, especiarias e resíduos agroindustriais. 2015 ;[citado 2024 out. 15 ]
Vancouver
Vieira TMF de S. Uso do planejamento experimental para obtenção de extratos antioxidantes de frutas, especiarias e resíduos agroindustriais. 2015 ;[citado 2024 out. 15 ]