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  • Unidade: FZEA

    Subjects: BEBIDAS, PROBIÓTICOS, COMPOSTOS FENÓLICOS, SACCHAROMYCES

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    • ABNT

      PEREIRA, Karina Nascimento. Produção de melomel de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) com levedura probiótica. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26072024-085931/. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Pereira, K. N. (2024). Produção de melomel de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) com levedura probiótica (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26072024-085931/
    • NLM

      Pereira KN. Produção de melomel de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) com levedura probiótica [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26072024-085931/
    • Vancouver

      Pereira KN. Produção de melomel de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) com levedura probiótica [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26072024-085931/
  • Source: Food Bioscience. Unidade: FZEA

    Subjects: JABUTICABA, GUARANÁ, PROBIÓTICOS, COMPOSTOS FENÓLICOS, CIÊNCIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      SILVA, Marluci Palazzolli da et al. Vacuum-assisted biosorption for developing combined delivery formulations of live probiotics and plant-phenolic compounds and their in-vitro evaluation. Food Bioscience, v. 54, p. 1-10, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2023.102732. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Silva, M. P. da, Rai, R., Favaro-Trindade, C. S., & Nitin, N. (2023). Vacuum-assisted biosorption for developing combined delivery formulations of live probiotics and plant-phenolic compounds and their in-vitro evaluation. Food Bioscience, 54, 1-10. doi:10.1016/j.fbio.2023.102732
    • NLM

      Silva MP da, Rai R, Favaro-Trindade CS, Nitin N. Vacuum-assisted biosorption for developing combined delivery formulations of live probiotics and plant-phenolic compounds and their in-vitro evaluation [Internet]. Food Bioscience. 2023 ; 54 1-10.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2023.102732
    • Vancouver

      Silva MP da, Rai R, Favaro-Trindade CS, Nitin N. Vacuum-assisted biosorption for developing combined delivery formulations of live probiotics and plant-phenolic compounds and their in-vitro evaluation [Internet]. Food Bioscience. 2023 ; 54 1-10.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2023.102732
  • Source: Critical Reviews in Food Science and Nutrition. Unidade: FZEA

    Subjects: ALIMENTOS FUNCIONAIS, MICROENCAPSULAÇÃO, COMPOSTOS FENÓLICOS, PLANTAS, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      HOLKEM, Augusto Tasch e SILVA, Marluci Palazzolli da e FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia. Probiotics and plant extracts: a promising synergy and delivery systems. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, p. 1-19, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/10408398.2022.2066623. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Holkem, A. T., Silva, M. P. da, & Fávaro-Trindade, C. S. (2022). Probiotics and plant extracts: a promising synergy and delivery systems. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 1-19. doi:10.1080/10408398.2022.2066623
    • NLM

      Holkem AT, Silva MP da, Fávaro-Trindade CS. Probiotics and plant extracts: a promising synergy and delivery systems [Internet]. Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 2022 ; 1-19.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10408398.2022.2066623
    • Vancouver

      Holkem AT, Silva MP da, Fávaro-Trindade CS. Probiotics and plant extracts: a promising synergy and delivery systems [Internet]. Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 2022 ; 1-19.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10408398.2022.2066623
  • Unidade: FZEA

    Subjects: CAROTENOIDES, COMPOSTOS FENÓLICOS, PROBIÓTICOS, GUARANÁ, IOGURTE, JABUTICABA

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    • ABNT

      SILVA, Marluci Palazzolli da. Delivery systems for simultaneous intake of probiotics and plant extracts. 2021. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-22022022-082809/. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Silva, M. P. da. (2021). Delivery systems for simultaneous intake of probiotics and plant extracts (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-22022022-082809/
    • NLM

      Silva MP da. Delivery systems for simultaneous intake of probiotics and plant extracts [Internet]. 2021 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-22022022-082809/
    • Vancouver

      Silva MP da. Delivery systems for simultaneous intake of probiotics and plant extracts [Internet]. 2021 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-22022022-082809/
  • Unidade: FZEA

    Subjects: LACTOBACILLUS, BACTÉRIAS ANAERÓBICAS, PROBIÓTICOS, COMPOSTOS FENÓLICOS, NEOPLASIAS

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    • ABNT

      HOLKEM, Augusto Tasch. Study of encapsulation and anticancer properties of plant extracts with probiotics. 2020. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-27042021-124822/. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Holkem, A. T. (2020). Study of encapsulation and anticancer properties of plant extracts with probiotics (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-27042021-124822/
    • NLM

      Holkem AT. Study of encapsulation and anticancer properties of plant extracts with probiotics [Internet]. 2020 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-27042021-124822/
    • Vancouver

      Holkem AT. Study of encapsulation and anticancer properties of plant extracts with probiotics [Internet]. 2020 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-27042021-124822/
  • Source: Nutrition and Cancer. Unidade: FZEA

    Subjects: PROBIÓTICOS, FRUTAS, NEOPLASIAS, COMPOSTOS FENÓLICOS, JABUTICABA

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    • ABNT

      HOLKEM, Augusto Tasch et al. Chemopreventive properties of extracts obtained from blueberry (Vaccinium myrtillus L.) and jabuticaba (Myrciaria cauliflora Berg.) in combination with probiotics. Nutrition and Cancer, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/01635581.2020.1761986. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Holkem, A. T., Robichaud, V., Fávaro-Trindade, C. S., & Lacroix, M. (2020). Chemopreventive properties of extracts obtained from blueberry (Vaccinium myrtillus L.) and jabuticaba (Myrciaria cauliflora Berg.) in combination with probiotics. Nutrition and Cancer. doi:10.1080/01635581.2020.1761986
    • NLM

      Holkem AT, Robichaud V, Fávaro-Trindade CS, Lacroix M. Chemopreventive properties of extracts obtained from blueberry (Vaccinium myrtillus L.) and jabuticaba (Myrciaria cauliflora Berg.) in combination with probiotics [Internet]. Nutrition and Cancer. 2020 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01635581.2020.1761986
    • Vancouver

      Holkem AT, Robichaud V, Fávaro-Trindade CS, Lacroix M. Chemopreventive properties of extracts obtained from blueberry (Vaccinium myrtillus L.) and jabuticaba (Myrciaria cauliflora Berg.) in combination with probiotics [Internet]. Nutrition and Cancer. 2020 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01635581.2020.1761986
  • Source: International Journal of Food Sciences and Nutrition. Unidades: EESC, FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, ACEROLA, COMPOSTOS FENÓLICOS

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    • ABNT

      BIANCHI, Fernanda et al. Impact of combining acerola by-product with a probiotic strain on a gut microbiome model. International Journal of Food Sciences and Nutrition, v. 70, n. 2, p. 182-194, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/09637486.2018.1498065. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Bianchi, F., Lopes, N. P., Adorno, M. A. T., Sakamoto, I. K., Genovese, M. I., Saad, S. M. I., & Sivieri, K. (2019). Impact of combining acerola by-product with a probiotic strain on a gut microbiome model. International Journal of Food Sciences and Nutrition, 70( 2), 182-194. doi:10.1080/09637486.2018.1498065
    • NLM

      Bianchi F, Lopes NP, Adorno MAT, Sakamoto IK, Genovese MI, Saad SMI, Sivieri K. Impact of combining acerola by-product with a probiotic strain on a gut microbiome model [Internet]. International Journal of Food Sciences and Nutrition. 2019 ; 70( 2): 182-194.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/09637486.2018.1498065
    • Vancouver

      Bianchi F, Lopes NP, Adorno MAT, Sakamoto IK, Genovese MI, Saad SMI, Sivieri K. Impact of combining acerola by-product with a probiotic strain on a gut microbiome model [Internet]. International Journal of Food Sciences and Nutrition. 2019 ; 70( 2): 182-194.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/09637486.2018.1498065
  • Source: Journal of Functional Foods. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, COMPOSTOS FENÓLICOS

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    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Tropical fruit by-products water extracts as sources of soluble fibres and phenolic compounds with potential antioxidant, anti-inflammatory, and functional properties. Journal of Functional Foods, v. 52, p. 724-733, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.12.002. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Levit, R., Carolina, B., Bedani, R., LeBlanc, A. de M. de, Saad, S. M. I., & LeBlanc, J. G. (2019). Tropical fruit by-products water extracts as sources of soluble fibres and phenolic compounds with potential antioxidant, anti-inflammatory, and functional properties. Journal of Functional Foods, 52, 724-733. doi:10.1016/j.jff.2018.12.002
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Levit R, Carolina B, Bedani R, LeBlanc A de M de, Saad SMI, LeBlanc JG. Tropical fruit by-products water extracts as sources of soluble fibres and phenolic compounds with potential antioxidant, anti-inflammatory, and functional properties [Internet]. Journal of Functional Foods. 2019 ; 52 724-733.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.12.002
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Levit R, Carolina B, Bedani R, LeBlanc A de M de, Saad SMI, LeBlanc JG. Tropical fruit by-products water extracts as sources of soluble fibres and phenolic compounds with potential antioxidant, anti-inflammatory, and functional properties [Internet]. Journal of Functional Foods. 2019 ; 52 724-733.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.12.002
  • Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, ALIMENTOS FUNCIONAIS, COMPOSTOS FENÓLICOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de. Effect of vegetable by-products on folate production by starter and probiotic microorganisms to develop a bio-enriched fermented soy product. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-05092018-105229/. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de. (2018). Effect of vegetable by-products on folate production by starter and probiotic microorganisms to develop a bio-enriched fermented soy product (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-05092018-105229/
    • NLM

      Albuquerque MAC de. Effect of vegetable by-products on folate production by starter and probiotic microorganisms to develop a bio-enriched fermented soy product [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-05092018-105229/
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de. Effect of vegetable by-products on folate production by starter and probiotic microorganisms to develop a bio-enriched fermented soy product [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-05092018-105229/
  • Source: Journal of Clinical Gastroenterology. Conference titles: Probiotics, Prebiotics and New Foods, Nutraceuticals and Botanicals for Nutrition & Human and Microbiota Health Meeting. Unidade: FZEA

    Subjects: JABUTICABA, COMPOSTOS FENÓLICOS, ANTIOXIDANTES, PROBIÓTICOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HOLKEM, Augusto Tasch e SILVA, Marluci Palazzolli e FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia. Evaluation of stimulatory effects of the jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on probiotics. Journal of Clinical Gastroenterology. Philadelphia: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1097/MCG.0000000000001125. Acesso em: 16 out. 2024. , 2018
    • APA

      Holkem, A. T., Silva, M. P., & Fávaro-Trindade, C. S. (2018). Evaluation of stimulatory effects of the jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on probiotics. Journal of Clinical Gastroenterology. Philadelphia: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. doi:10.1097/MCG.0000000000001125
    • NLM

      Holkem AT, Silva MP, Fávaro-Trindade CS. Evaluation of stimulatory effects of the jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on probiotics [Internet]. Journal of Clinical Gastroenterology. 2018 ; No 2018 S102-S103.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1097/MCG.0000000000001125
    • Vancouver

      Holkem AT, Silva MP, Fávaro-Trindade CS. Evaluation of stimulatory effects of the jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on probiotics [Internet]. Journal of Clinical Gastroenterology. 2018 ; No 2018 S102-S103.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1097/MCG.0000000000001125
  • Source: PharmaNutrition. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, LEITE DESNATADO, LACTOBACILLUS, COMPOSTOS FENÓLICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AZEVEDO, Pamela Oliveira de Souza de et al. Production of fermented skim milk supplemented with different grape pomace extracts: effect on viability and acidification performance of probiotic cultures. PharmaNutrition, v. 6, n. 2, p. 64-68, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.phanu.2018.03.001. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Azevedo, P. O. de S. de, Aliakbarian, B., Casazza, A. A., LeBlanc, J. G., Perego, P., & Oliveira, R. P. de S. (2018). Production of fermented skim milk supplemented with different grape pomace extracts: effect on viability and acidification performance of probiotic cultures. PharmaNutrition, 6( 2), 64-68. doi:10.1016/j.phanu.2018.03.001
    • NLM

      Azevedo PO de S de, Aliakbarian B, Casazza AA, LeBlanc JG, Perego P, Oliveira RP de S. Production of fermented skim milk supplemented with different grape pomace extracts: effect on viability and acidification performance of probiotic cultures [Internet]. PharmaNutrition. 2018 ; 6( 2): 64-68.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.phanu.2018.03.001
    • Vancouver

      Azevedo PO de S de, Aliakbarian B, Casazza AA, LeBlanc JG, Perego P, Oliveira RP de S. Production of fermented skim milk supplemented with different grape pomace extracts: effect on viability and acidification performance of probiotic cultures [Internet]. PharmaNutrition. 2018 ; 6( 2): 64-68.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.phanu.2018.03.001
  • Unidade: FZEA

    Subjects: LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS, CACAU, COMPOSTOS FENÓLICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Marluci Palazzolli da. Desenvolvimento e caracterização de chocolate meio amargo contendo micro-organismos probióticos na forma livre e encapsulada. 2016. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2016. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-14032017-145500/. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Silva, M. P. da. (2016). Desenvolvimento e caracterização de chocolate meio amargo contendo micro-organismos probióticos na forma livre e encapsulada (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-14032017-145500/
    • NLM

      Silva MP da. Desenvolvimento e caracterização de chocolate meio amargo contendo micro-organismos probióticos na forma livre e encapsulada [Internet]. 2016 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-14032017-145500/
    • Vancouver

      Silva MP da. Desenvolvimento e caracterização de chocolate meio amargo contendo micro-organismos probióticos na forma livre e encapsulada [Internet]. 2016 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-14032017-145500/

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