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Revista Brasileira de Ciência,Tecnologia e Inovação. . Uberaba: Universidade Federal do Triângulo Mineiro - Instituto de Ciências Tecnológicas e Exatas. . Acesso em: 16 nov. 2024. , 2019
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Revista Brasileira de Ciência,Tecnologia e Inovação. (2019). Revista Brasileira de Ciência,Tecnologia e Inovação. Uberaba: Universidade Federal do Triângulo Mineiro - Instituto de Ciências Tecnológicas e Exatas.
NLM
Revista Brasileira de Ciência,Tecnologia e Inovação. 2019 ;[citado 2024 nov. 16 ]
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Revista Brasileira de Ciência,Tecnologia e Inovação. 2019 ;[citado 2024 nov. 16 ]
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LA FUENTE ARIAS, Carla Ivonne et al. Biodegradable films produced from ozone-modified potato starch. Anais. Campinas: Galoá. Disponível em: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.16092.95365. Acesso em: 16 nov. 2024. , 2019
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La Fuente Arias, C. I., Maniglia, B. C., Silva, N. C. da, Tadini, C. C., & Augusto, P. E. D. (2019). Biodegradable films produced from ozone-modified potato starch. Anais. Campinas: Galoá. doi:10.13140/RG.2.2.16092.95365
NLM
La Fuente Arias CI, Maniglia BC, Silva NC da, Tadini CC, Augusto PED. Biodegradable films produced from ozone-modified potato starch [Internet]. Anais. 2019 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.16092.95365
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La Fuente Arias CI, Maniglia BC, Silva NC da, Tadini CC, Augusto PED. Biodegradable films produced from ozone-modified potato starch [Internet]. Anais. 2019 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.13140/RG.2.2.16092.95365
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VIANA, Nádia Cristina e CRUZ, Sandra Helena da. Relação aluno/docente: uma troca de experiências. 2019, Anais.. Piracicaba, SP: USP/ESALQ, 2019. Disponível em: https://www.esalq.usp.br/pg/docs/pae_wdes.anais2019.pdf. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Viana, N. C., & Cruz, S. H. da. (2019). Relação aluno/docente: uma troca de experiências. In Didática: as fronteiras do ensino na pós-graduação. Piracicaba, SP: USP/ESALQ. Recuperado de https://www.esalq.usp.br/pg/docs/pae_wdes.anais2019.pdf
NLM
Viana NC, Cruz SH da. Relação aluno/docente: uma troca de experiências [Internet]. Didática: as fronteiras do ensino na pós-graduação. 2019 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.esalq.usp.br/pg/docs/pae_wdes.anais2019.pdf
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Viana NC, Cruz SH da. Relação aluno/docente: uma troca de experiências [Internet]. Didática: as fronteiras do ensino na pós-graduação. 2019 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.esalq.usp.br/pg/docs/pae_wdes.anais2019.pdf
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OLIVEIRA, Jacqueline de et al. Atividade antifúngica de uma formulação alternativa, associada a óleos essenciais, contra Colletotrichum acutatum em morangos. 2019, Anais.. Recife, PE: Sociedade Brasileira de Fitopatologia, 2019. Disponível em: http://www.cbfito2019.com.br/files/cbf-anais-final2.pdf. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Oliveira, J. de, Gloria, E. M. da, Parisi, M. M., & Spoto, M. H. F. (2019). Atividade antifúngica de uma formulação alternativa, associada a óleos essenciais, contra Colletotrichum acutatum em morangos. In . Recife, PE: Sociedade Brasileira de Fitopatologia. Recuperado de http://www.cbfito2019.com.br/files/cbf-anais-final2.pdf
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Oliveira J de, Gloria EM da, Parisi MM, Spoto MHF. Atividade antifúngica de uma formulação alternativa, associada a óleos essenciais, contra Colletotrichum acutatum em morangos [Internet]. 2019 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: http://www.cbfito2019.com.br/files/cbf-anais-final2.pdf
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Oliveira J de, Gloria EM da, Parisi MM, Spoto MHF. Atividade antifúngica de uma formulação alternativa, associada a óleos essenciais, contra Colletotrichum acutatum em morangos [Internet]. 2019 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: http://www.cbfito2019.com.br/files/cbf-anais-final2.pdf
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LA FUENTE ARIAS, Carla Ivonne et al. Ozonation of cassava starch to produce biodegradable films. International Journal of Biological Macromolecules, v. 141, p. 713-720, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.09.028. Acesso em: 16 nov. 2024.
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La Fuente Arias, C. I., Souza, A. T. de, Tadini, C. C., & Augusto, P. E. D. (2019). Ozonation of cassava starch to produce biodegradable films. International Journal of Biological Macromolecules, 141, 713-720. doi:10.1016/j.ijbiomac.2019.09.028
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La Fuente Arias CI, Souza AT de, Tadini CC, Augusto PED. Ozonation of cassava starch to produce biodegradable films [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2019 ; 141 713-720.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.09.028
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La Fuente Arias CI, Souza AT de, Tadini CC, Augusto PED. Ozonation of cassava starch to produce biodegradable films [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2019 ; 141 713-720.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.09.028
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SILVA, Aline Priscilla Gomes da et al. Plinia trunciflora and Plinia cauliflora: two species rich in bioactive compounds, terpenes, and minerals. Journal of Food Measurement and Characterization, v. 13, n. 2, p. 921-931, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11694-018-0006-z. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Silva, A. P. G. da, Spricigo, P. C., Purgatto, E., Alencar, S. M. de, & Jacomino, A. P. (2019). Plinia trunciflora and Plinia cauliflora: two species rich in bioactive compounds, terpenes, and minerals. Journal of Food Measurement and Characterization, 13( 2), 921-931. doi:10.1007/s11694-018-0006-z
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Silva APG da, Spricigo PC, Purgatto E, Alencar SM de, Jacomino AP. Plinia trunciflora and Plinia cauliflora: two species rich in bioactive compounds, terpenes, and minerals [Internet]. Journal of Food Measurement and Characterization. 2019 ; 13( 2): 921-931.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11694-018-0006-z
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Silva APG da, Spricigo PC, Purgatto E, Alencar SM de, Jacomino AP. Plinia trunciflora and Plinia cauliflora: two species rich in bioactive compounds, terpenes, and minerals [Internet]. Journal of Food Measurement and Characterization. 2019 ; 13( 2): 921-931.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11694-018-0006-z
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OLIVEIRA, Matheus Ribeiro Barbosa et al. Produção de etanol a partir de melaço de cana. Revista de Estudos Ambientais, v. 21, n. 1, p. 38-45, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.7867/1983-1501.2019v21n1p38-45. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Oliveira, M. R. B., Sunhiga Filho, R. F., Mattos, E. D. C., Pereira, E. B., & Baptista, A. S. (2019). Produção de etanol a partir de melaço de cana. Revista de Estudos Ambientais, 21( 1), 38-45. doi:10.7867/1983-1501.2019v21n1p38-45
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Oliveira MRB, Sunhiga Filho RF, Mattos EDC, Pereira EB, Baptista AS. Produção de etanol a partir de melaço de cana [Internet]. Revista de Estudos Ambientais. 2019 ; 21( 1): 38-45.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.7867/1983-1501.2019v21n1p38-45
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Oliveira MRB, Sunhiga Filho RF, Mattos EDC, Pereira EB, Baptista AS. Produção de etanol a partir de melaço de cana [Internet]. Revista de Estudos Ambientais. 2019 ; 21( 1): 38-45.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.7867/1983-1501.2019v21n1p38-45
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SOUZA, Carla Beatriz de et al. Development of a functional rice bran cookie rich in γ-oryzanol. Journal of Food Measurement and Characterization, v. 13, p. 1070-1077, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11694-018-00022-2. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Souza, C. B. de, Lima, G. P. P., Borges, C. V., Dias, L. C. G. D., Spoto, M. H. F., Castro, G. R., et al. (2019). Development of a functional rice bran cookie rich in γ-oryzanol. Journal of Food Measurement and Characterization, 13, 1070-1077. doi:10.1007/s11694-018-00022-2
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Souza CB de, Lima GPP, Borges CV, Dias LCGD, Spoto MHF, Castro GR, Corrêa CR, Minatel IO. Development of a functional rice bran cookie rich in γ-oryzanol [Internet]. Journal of Food Measurement and Characterization. 2019 ; 13 1070-1077.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11694-018-00022-2
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Souza CB de, Lima GPP, Borges CV, Dias LCGD, Spoto MHF, Castro GR, Corrêa CR, Minatel IO. Development of a functional rice bran cookie rich in γ-oryzanol [Internet]. Journal of Food Measurement and Characterization. 2019 ; 13 1070-1077.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11694-018-00022-2
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MACIEL, Erika da Silva et al. Fish consumption and lifestyle: a cross-sectional study. Food Science and Technology, v. 39, p. 141-145, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/fst.40617. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Maciel, E. da S., Sonati, J. G., Galvão, J. A., & Oetterer, M. (2019). Fish consumption and lifestyle: a cross-sectional study. Food Science and Technology, 39, 141-145. doi:10.1590/fst.40617
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Maciel E da S, Sonati JG, Galvão JA, Oetterer M. Fish consumption and lifestyle: a cross-sectional study [Internet]. Food Science and Technology. 2019 ; 39 141-145.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.40617
Vancouver
Maciel E da S, Sonati JG, Galvão JA, Oetterer M. Fish consumption and lifestyle: a cross-sectional study [Internet]. Food Science and Technology. 2019 ; 39 141-145.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.40617
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SARTORI, Juliana A. S et al. Reactions involved in phenolics degradation from sugarcane juice treated by ozone. Ozone: Science & Engineering, v. 41, n. 4, p. 369-375, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/01919512.2018.1547183. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Sartori, J. A. S., Figueiredo Angolini, C. F., Eberlin, M. N., & Aguiar, C. L. de. (2019). Reactions involved in phenolics degradation from sugarcane juice treated by ozone. Ozone: Science & Engineering, 41( 4), 369-375. doi:10.1080/01919512.2018.1547183
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Sartori JAS, Figueiredo Angolini CF, Eberlin MN, Aguiar CL de. Reactions involved in phenolics degradation from sugarcane juice treated by ozone [Internet]. Ozone: Science & Engineering. 2019 ; 41( 4): 369-375.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01919512.2018.1547183
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Sartori JAS, Figueiredo Angolini CF, Eberlin MN, Aguiar CL de. Reactions involved in phenolics degradation from sugarcane juice treated by ozone [Internet]. Ozone: Science & Engineering. 2019 ; 41( 4): 369-375.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01919512.2018.1547183
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AROEIRA, Carolina N et al. Determination of ractopamine residue in tissues and urine from pig fed meat and bone meal. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, v. 36, n. 3, p. 424-433, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/19440049.2019.1567942. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Aroeira, C. N., Feddern, V., Gressler, V., Molognoni, L., Daguer, H., Dalla Costa, O. A., et al. (2019). Determination of ractopamine residue in tissues and urine from pig fed meat and bone meal. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 36( 3), 424-433. doi:10.1080/19440049.2019.1567942
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Aroeira CN, Feddern V, Gressler V, Molognoni L, Daguer H, Dalla Costa OA, Lima GJMM de, Contreras-Castillo CJ. Determination of ractopamine residue in tissues and urine from pig fed meat and bone meal [Internet]. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. 2019 ; 36( 3): 424-433.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19440049.2019.1567942
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Aroeira CN, Feddern V, Gressler V, Molognoni L, Daguer H, Dalla Costa OA, Lima GJMM de, Contreras-Castillo CJ. Determination of ractopamine residue in tissues and urine from pig fed meat and bone meal [Internet]. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. 2019 ; 36( 3): 424-433.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19440049.2019.1567942
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MIRANDA, Stela Lima Farias et al. Brazilian red propolis reduces orange-complex periodontopathogens growing in multispecies biofilms. Biofouling, p. 1-12, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/08927014.2019.1598976. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Miranda, S. L. F., Damasceno, J. T., Faveri, M., Figueiredo, L., Silva, H. D. da, Alencar, S. M. de A., et al. (2019). Brazilian red propolis reduces orange-complex periodontopathogens growing in multispecies biofilms. Biofouling, 1-12. doi:10.1080/08927014.2019.1598976
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Miranda SLF, Damasceno JT, Faveri M, Figueiredo L, Silva HD da, Alencar SM de A, Rosalen PL, Feres M, Bueno-Silva B. Brazilian red propolis reduces orange-complex periodontopathogens growing in multispecies biofilms [Internet]. Biofouling. 2019 ; 1-12.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/08927014.2019.1598976
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Miranda SLF, Damasceno JT, Faveri M, Figueiredo L, Silva HD da, Alencar SM de A, Rosalen PL, Feres M, Bueno-Silva B. Brazilian red propolis reduces orange-complex periodontopathogens growing in multispecies biofilms [Internet]. Biofouling. 2019 ; 1-12.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/08927014.2019.1598976
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PASTOR, Alberto Claudio Miano e SILVA, Meliza Lindsay Rojas e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Using ultrasound for improving hydration and debittering of Andean lupin grains. Journal of Food Process Engineering, p. 1-5, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfpe.13170. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Pastor, A. C. M., Silva, M. L. R., & Augusto, P. E. D. (2019). Using ultrasound for improving hydration and debittering of Andean lupin grains. Journal of Food Process Engineering, 1-5. doi:10.1111/jfpe.13170
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Pastor ACM, Silva MLR, Augusto PED. Using ultrasound for improving hydration and debittering of Andean lupin grains [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2019 ; 1-5.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.13170
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Pastor ACM, Silva MLR, Augusto PED. Using ultrasound for improving hydration and debittering of Andean lupin grains [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2019 ; 1-5.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.13170
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MANIGLIA, Bianca Chieregato et al. Hydrogels based on ozonated cassava starch: effect of ozone processing and gelatinization conditions on enhancing 3D-printing applications. International Journal of Biological Macromolecules, v. 138, p. 1087-1097, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.07.124. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Maniglia, B. C., Lima, D. C., Matta Junior, M. D., Le-Bail, P., Le-Bail, A., & Augusto, P. E. D. (2019). Hydrogels based on ozonated cassava starch: effect of ozone processing and gelatinization conditions on enhancing 3D-printing applications. International Journal of Biological Macromolecules, 138, 1087-1097. doi:10.1016/j.ijbiomac.2019.07.124
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Maniglia BC, Lima DC, Matta Junior MD, Le-Bail P, Le-Bail A, Augusto PED. Hydrogels based on ozonated cassava starch: effect of ozone processing and gelatinization conditions on enhancing 3D-printing applications [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2019 ; 138 1087-1097.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.07.124
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Maniglia BC, Lima DC, Matta Junior MD, Le-Bail P, Le-Bail A, Augusto PED. Hydrogels based on ozonated cassava starch: effect of ozone processing and gelatinization conditions on enhancing 3D-printing applications [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2019 ; 138 1087-1097.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.07.124
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ABNT
VILLA, Erick Manuel Saldaña et al. Understanding consumers' dynamic sensory perception for bacon smoked with different Brazilian woods. Meat Science, v. 154, p. 46-53, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.04.006. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Villa, E. M. S., Soletti, I., Martins, M. M., Menegali, B. S., Merlo, T. C., Selani, M. M., et al. (2019). Understanding consumers' dynamic sensory perception for bacon smoked with different Brazilian woods. Meat Science, 154, 46-53. doi:10.1016/j.meatsci.2019.04.006
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Villa EMS, Soletti I, Martins MM, Menegali BS, Merlo TC, Selani MM, Teixeira ACB, Silva Junior FG da, Contreras-Castillo CJ. Understanding consumers' dynamic sensory perception for bacon smoked with different Brazilian woods [Internet]. Meat Science. 2019 ; 154 46-53.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.04.006
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Villa EMS, Soletti I, Martins MM, Menegali BS, Merlo TC, Selani MM, Teixeira ACB, Silva Junior FG da, Contreras-Castillo CJ. Understanding consumers' dynamic sensory perception for bacon smoked with different Brazilian woods [Internet]. Meat Science. 2019 ; 154 46-53.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.04.006
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FINGER, Jéssica A. F. F et al. Overview of foodborne disease outbreaks in Brazil from 2000 to 2018. Foods, v. 8, n. 10, p. 1-10 art. 434, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods8100434. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Finger, J. A. F. F., Baroni, W. S. G. V., Maffei, D. F., Bastos, D. H. M., & Pinto, U. M. (2019). Overview of foodborne disease outbreaks in Brazil from 2000 to 2018. Foods, 8( 10), 1-10 art. 434. doi:10.3390/foods8100434
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Finger JAFF, Baroni WSGV, Maffei DF, Bastos DHM, Pinto UM. Overview of foodborne disease outbreaks in Brazil from 2000 to 2018 [Internet]. Foods. 2019 ; 8( 10): 1-10 art. 434.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods8100434
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SALDANA, Erick et al. Effect of smoking and fat content on the dynamic perception of bacon by Brazilian consumers. Scientia Agropecuaria, v. 10, n. 2, p. 169-173, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2019.02.01. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Saldana, E., Martins, M. M., Menegali, B. S., Selani, M. M., & Contreras-Castillo, C. J. (2019). Effect of smoking and fat content on the dynamic perception of bacon by Brazilian consumers. Scientia Agropecuaria, 10( 2), 169-173. doi:10.17268/sci.agropecu.2019.02.01
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Saldana E, Martins MM, Menegali BS, Selani MM, Contreras-Castillo CJ. Effect of smoking and fat content on the dynamic perception of bacon by Brazilian consumers [Internet]. Scientia Agropecuaria. 2019 ; 10( 2): 169-173.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2019.02.01
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MERLO, Thais Cardoso et al. Measuring dynamics of emotions evoked by the packaging colour of hamburgers using Temporal Dominance of Emotions (TDE). Food Research International, v. 124, p. 147-155, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.08.007. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Merlo, T. C., Soletti, I., Saldaña, E., Menegali, B. S., Martins, M. M., Teixeira, A. C. B., et al. (2019). Measuring dynamics of emotions evoked by the packaging colour of hamburgers using Temporal Dominance of Emotions (TDE). Food Research International, 124, 147-155. doi:10.1016/j.foodres.2018.08.007
NLM
Merlo TC, Soletti I, Saldaña E, Menegali BS, Martins MM, Teixeira ACB, Harada-Padermo S dos S, Dargelio MDB, Contreras-Castillo CJ. Measuring dynamics of emotions evoked by the packaging colour of hamburgers using Temporal Dominance of Emotions (TDE) [Internet]. Food Research International. 2019 ; 124 147-155.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.08.007
Vancouver
Merlo TC, Soletti I, Saldaña E, Menegali BS, Martins MM, Teixeira ACB, Harada-Padermo S dos S, Dargelio MDB, Contreras-Castillo CJ. Measuring dynamics of emotions evoked by the packaging colour of hamburgers using Temporal Dominance of Emotions (TDE) [Internet]. Food Research International. 2019 ; 124 147-155.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.08.007
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ABNT
SALDAÑA, Erick et al. Descriptive and hedonic sensory perception of Brazilian consumers for smoked bacon. Meat Science, v. 147, p. 60-69, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.08.023. Acesso em: 16 nov. 2024.
APA
Saldaña, E., Saldarriaga, L., Cabrera, J., Behrens, J. H., Selani, M. M., Rios-Mera, J. D., & Contreras-Castillo, C. J. (2019). Descriptive and hedonic sensory perception of Brazilian consumers for smoked bacon. Meat Science, 147, 60-69. doi:10.1016/j.meatsci.2018.08.023
NLM
Saldaña E, Saldarriaga L, Cabrera J, Behrens JH, Selani MM, Rios-Mera JD, Contreras-Castillo CJ. Descriptive and hedonic sensory perception of Brazilian consumers for smoked bacon [Internet]. Meat Science. 2019 ; 147 60-69.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.08.023
Vancouver
Saldaña E, Saldarriaga L, Cabrera J, Behrens JH, Selani MM, Rios-Mera JD, Contreras-Castillo CJ. Descriptive and hedonic sensory perception of Brazilian consumers for smoked bacon [Internet]. Meat Science. 2019 ; 147 60-69.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.08.023
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ABNT
EMÍDIO, João Expedito et al. Hidrólise enzimática na fabricação de melado de cana-de-açúcar. Revista de Ciências Agrárias, v. 42, n. 4, p. 1078-1085, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.19084/rca.18776. Acesso em: 16 nov. 2024.
APA
Emídio, J. E., Verruma-Bernardi, M. R., Silva, M. A. da, Spoto, M. H. F., & Borges, M. T. M. R. (2019). Hidrólise enzimática na fabricação de melado de cana-de-açúcar. Revista de Ciências Agrárias, 42( 4), 1078-1085. doi:10.19084/rca.18776
NLM
Emídio JE, Verruma-Bernardi MR, Silva MA da, Spoto MHF, Borges MTMR. Hidrólise enzimática na fabricação de melado de cana-de-açúcar [Internet]. Revista de Ciências Agrárias. 2019 ; 42( 4): 1078-1085.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.19084/rca.18776
Vancouver
Emídio JE, Verruma-Bernardi MR, Silva MA da, Spoto MHF, Borges MTMR. Hidrólise enzimática na fabricação de melado de cana-de-açúcar [Internet]. Revista de Ciências Agrárias. 2019 ; 42( 4): 1078-1085.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.19084/rca.18776