Filtros : "LACTOBACILLUS" "Indexado no Chemical Abstracts" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Brazilian Journal of Microbiology. Unidade: FZEA

    Subjects: PROBIÓTICOS, MICROENCAPSULAÇÃO, LACTOBACILLUS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PEDROSO, D. L. et al. Microencapsulation of Bifidobacterium animalis subsp. lactis and Lactobacillus acidophilus in cocoa butter using spray chilling technology. Brazilian Journal of Microbiology, v. 44, n. 3, p. 777-783, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1517-83822013000300017. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Pedroso, D. L., Dogenski, M., Thomazini, M., Heinemann, R. J. B., & Fávaro-Trindade, C. S. (2013). Microencapsulation of Bifidobacterium animalis subsp. lactis and Lactobacillus acidophilus in cocoa butter using spray chilling technology. Brazilian Journal of Microbiology, 44( 3), 777-783. doi:10.1590/s1517-83822013000300017
    • NLM

      Pedroso DL, Dogenski M, Thomazini M, Heinemann RJB, Fávaro-Trindade CS. Microencapsulation of Bifidobacterium animalis subsp. lactis and Lactobacillus acidophilus in cocoa butter using spray chilling technology [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2013 ; 44( 3): 777-783.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822013000300017
    • Vancouver

      Pedroso DL, Dogenski M, Thomazini M, Heinemann RJB, Fávaro-Trindade CS. Microencapsulation of Bifidobacterium animalis subsp. lactis and Lactobacillus acidophilus in cocoa butter using spray chilling technology [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2013 ; 44( 3): 777-783.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822013000300017
  • Source: Revista da Associação Médica Brasileira. Unidade: FM

    Subjects: VAGINA (MICROBIOLOGIA), FLORA, AMPLIFICAÇÃO DE GENES, LACTOBACILLUS, CANDIDÍASE, IMUNIDADE, POLIMORFISMO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LINHARES, Iara Moreno e GIRALDO, Paulo Cesar e BARACAT, Edmund Chada. Novos conhecimentos sobre a flora bacteriana vaginal. Revista da Associação Médica Brasileira, v. 56, n. 3, p. 370-4, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0104-42302010000300026. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Linhares, I. M., Giraldo, P. C., & Baracat, E. C. (2010). Novos conhecimentos sobre a flora bacteriana vaginal. Revista da Associação Médica Brasileira, 56( 3), 370-4. doi:10.1590/s0104-42302010000300026
    • NLM

      Linhares IM, Giraldo PC, Baracat EC. Novos conhecimentos sobre a flora bacteriana vaginal [Internet]. Revista da Associação Médica Brasileira. 2010 ; 56( 3): 370-4.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0104-42302010000300026
    • Vancouver

      Linhares IM, Giraldo PC, Baracat EC. Novos conhecimentos sobre a flora bacteriana vaginal [Internet]. Revista da Associação Médica Brasileira. 2010 ; 56( 3): 370-4.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0104-42302010000300026
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, LEITE, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALMEIDA, Keila Emílio de e TAMIME, Adnan Yahia e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de. Influence of total solids contents of milk whey on the acidifying profile and viability of various lactic acid bacteria. LWT - Food Science and Technology, v. 42, n. 2, p. 672-678, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2008.03.013. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Almeida, K. E. de, Tamime, A. Y., & Oliveira, M. N. de. (2009). Influence of total solids contents of milk whey on the acidifying profile and viability of various lactic acid bacteria. LWT - Food Science and Technology, 42( 2), 672-678. doi:10.1016/j.lwt.2008.03.013
    • NLM

      Almeida KE de, Tamime AY, Oliveira MN de. Influence of total solids contents of milk whey on the acidifying profile and viability of various lactic acid bacteria [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2009 ; 42( 2): 672-678.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2008.03.013
    • Vancouver

      Almeida KE de, Tamime AY, Oliveira MN de. Influence of total solids contents of milk whey on the acidifying profile and viability of various lactic acid bacteria [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2009 ; 42( 2): 672-678.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2008.03.013
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, BACTÉRIAS LÁTICAS, LACTOBACILLUS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LIMA, Kátia Gianni de Carvalho et al. Evaluation of culture media for enumeration of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei and Bifidobacterium animalis in the presence of Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus and Streptococcus thermophilus. LWT - Food Science and Technology, v. 42, n. 2, p. 491-495, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2008.08.011. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Lima, K. G. de C., Kruger, M. F., Behrens, J. H., Destro, M. T., Landgraf, M., & Franco, B. D. G. de M. (2009). Evaluation of culture media for enumeration of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei and Bifidobacterium animalis in the presence of Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus and Streptococcus thermophilus. LWT - Food Science and Technology, 42( 2), 491-495. doi:10.1016/j.lwt.2008.08.011
    • NLM

      Lima KG de C, Kruger MF, Behrens JH, Destro MT, Landgraf M, Franco BDG de M. Evaluation of culture media for enumeration of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei and Bifidobacterium animalis in the presence of Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus and Streptococcus thermophilus [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2009 ; 42( 2): 491-495.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2008.08.011
    • Vancouver

      Lima KG de C, Kruger MF, Behrens JH, Destro MT, Landgraf M, Franco BDG de M. Evaluation of culture media for enumeration of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei and Bifidobacterium animalis in the presence of Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus and Streptococcus thermophilus [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2009 ; 42( 2): 491-495.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2008.08.011
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: LEITE, PROBIÓTICOS, LACTOBACILLUS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza et al. Growth and acidification performance of probiotics in pure culture and co-culture with Streptococcus thermophilus: the effect of inulin. LWT - Food Science and Technology, v. 42, n. 5, p. 1015-1021, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2009.01.002. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Oliveira, R. P. de S., Perego, P., Converti, A., & Oliveira, M. N. de. (2009). Growth and acidification performance of probiotics in pure culture and co-culture with Streptococcus thermophilus: the effect of inulin. LWT - Food Science and Technology, 42( 5), 1015-1021. doi:10.1016/j.lwt.2009.01.002
    • NLM

      Oliveira RP de S, Perego P, Converti A, Oliveira MN de. Growth and acidification performance of probiotics in pure culture and co-culture with Streptococcus thermophilus: the effect of inulin [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2009 ; 42( 5): 1015-1021.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2009.01.002
    • Vancouver

      Oliveira RP de S, Perego P, Converti A, Oliveira MN de. Growth and acidification performance of probiotics in pure culture and co-culture with Streptococcus thermophilus: the effect of inulin [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2009 ; 42( 5): 1015-1021.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2009.01.002
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, LEITE, IOGURTE, STREPTOCOCCUS, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza et al. Effect of inulin on growth and acidification performance of different probiotic bacteria in co-cultures and mixed culture with Streptococcus thermophilus. Journal of Food Engineering, v. 91, n. 1, p. 133-139, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2008.08.013. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Oliveira, R. P. de S., Perego, P., Converti, A., & Oliveira, M. N. de. (2009). Effect of inulin on growth and acidification performance of different probiotic bacteria in co-cultures and mixed culture with Streptococcus thermophilus. Journal of Food Engineering, 91( 1), 133-139. doi:10.1016/j.jfoodeng.2008.08.013
    • NLM

      Oliveira RP de S, Perego P, Converti A, Oliveira MN de. Effect of inulin on growth and acidification performance of different probiotic bacteria in co-cultures and mixed culture with Streptococcus thermophilus [Internet]. Journal of Food Engineering. 2009 ; 91( 1): 133-139.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2008.08.013
    • Vancouver

      Oliveira RP de S, Perego P, Converti A, Oliveira MN de. Effect of inulin on growth and acidification performance of different probiotic bacteria in co-cultures and mixed culture with Streptococcus thermophilus [Internet]. Journal of Food Engineering. 2009 ; 91( 1): 133-139.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2008.08.013
  • Source: Dairy Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, LEITE FERMENTADO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FLORENCE, Ana Carolina Rodrigues et al. Increased CLA content in organic milk fermented by bifidobacteria or yoghurt cultures. Dairy Science and Technology, v. 89, n. 6, p. 541-553, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1051/dst/2009030. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Florence, A. C. R., Silva, R. C. da, Espírito Santo, A. P. do, Gioielli, L. A., Tamime, A. Y., & Oliveira, M. N. de. (2009). Increased CLA content in organic milk fermented by bifidobacteria or yoghurt cultures. Dairy Science and Technology, 89( 6), 541-553. doi:10.1051/dst/2009030
    • NLM

      Florence ACR, Silva RC da, Espírito Santo AP do, Gioielli LA, Tamime AY, Oliveira MN de. Increased CLA content in organic milk fermented by bifidobacteria or yoghurt cultures [Internet]. Dairy Science and Technology. 2009 ; 89( 6): 541-553.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1051/dst/2009030
    • Vancouver

      Florence ACR, Silva RC da, Espírito Santo AP do, Gioielli LA, Tamime AY, Oliveira MN de. Increased CLA content in organic milk fermented by bifidobacteria or yoghurt cultures [Internet]. Dairy Science and Technology. 2009 ; 89( 6): 541-553.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1051/dst/2009030
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, LACTOBACILLUS, STREPTOCOCCUS, METABOLISMO DE PROTEÍNA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Cínthia Hoch Batista de e SAAD, Susana Marta Isay. Viability of Lactobacillus acidophilus La-5 added solely or in co-culture with a yoghurt starter culture and implications on physico-chemical and related properties of Minas fresh cheese during storage. LWT - Food Science and Technology, v. 42, n. 2, p. 633-640, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2008.07.015. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Souza, C. H. B. de, & Saad, S. M. I. (2009). Viability of Lactobacillus acidophilus La-5 added solely or in co-culture with a yoghurt starter culture and implications on physico-chemical and related properties of Minas fresh cheese during storage. LWT - Food Science and Technology, 42( 2), 633-640. doi:10.1016/j.lwt.2008.07.015
    • NLM

      Souza CHB de, Saad SMI. Viability of Lactobacillus acidophilus La-5 added solely or in co-culture with a yoghurt starter culture and implications on physico-chemical and related properties of Minas fresh cheese during storage [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2009 ; 42( 2): 633-640.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2008.07.015
    • Vancouver

      Souza CHB de, Saad SMI. Viability of Lactobacillus acidophilus La-5 added solely or in co-culture with a yoghurt starter culture and implications on physico-chemical and related properties of Minas fresh cheese during storage [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2009 ; 42( 2): 633-640.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2008.07.015
  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: SORVETE, PROBIÓTICOS, LACTOBACILLUS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CRUZ, Adriano Gomes da et al. Ice-cream as a probiotic food carrier. Food Research International, v. 42, n. 9, p. 1233-1239, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2009.03.020. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Cruz, A. G. da, Antunes, A. E. C., Sousa, A. L. O. P. de, Faria, J. de A. F., & Saad, S. M. I. (2009). Ice-cream as a probiotic food carrier. Food Research International, 42( 9), 1233-1239. doi:10.1016/j.foodres.2009.03.020
    • NLM

      Cruz AG da, Antunes AEC, Sousa ALOP de, Faria J de AF, Saad SMI. Ice-cream as a probiotic food carrier [Internet]. Food Research International. 2009 ; 42( 9): 1233-1239.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2009.03.020
    • Vancouver

      Cruz AG da, Antunes AEC, Sousa ALOP de, Faria J de AF, Saad SMI. Ice-cream as a probiotic food carrier [Internet]. Food Research International. 2009 ; 42( 9): 1233-1239.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2009.03.020
  • Source: Applied and Environmental Microbiology. Unidades: FMRP, FCFRP

    Subjects: LACTOBACILLUS, CANDIDÍASE, SAÚDE DA MULHER

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINEZ, Rafael Chacon Ruiz et al. Analysis of vaginal lactobacilli from healthy and infected brazilian women. Applied and Environmental Microbiology, v. 74, n. 14, p. 4539-4542, 2008Tradução . . Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Martinez, R. C. R., Franceschini, S. A., Patta, M. C., Quintana, S. M., Nunes, Á. C., Moreira, J. L. S., et al. (2008). Analysis of vaginal lactobacilli from healthy and infected brazilian women. Applied and Environmental Microbiology, 74( 14), 4539-4542.
    • NLM

      Martinez RCR, Franceschini SA, Patta MC, Quintana SM, Nunes ÁC, Moreira JLS, Anukam KC, Reid G, De Martinis ECP. Analysis of vaginal lactobacilli from healthy and infected brazilian women. Applied and Environmental Microbiology. 2008 ; 74( 14): 4539-4542.[citado 2024 ago. 02 ]
    • Vancouver

      Martinez RCR, Franceschini SA, Patta MC, Quintana SM, Nunes ÁC, Moreira JLS, Anukam KC, Reid G, De Martinis ECP. Analysis of vaginal lactobacilli from healthy and infected brazilian women. Applied and Environmental Microbiology. 2008 ; 74( 14): 4539-4542.[citado 2024 ago. 02 ]
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Unidade: FCF

    Subjects: QUEIJO, LACTOBACILLUS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BURITI, Flávia Carolina Alonso e CARDARELLI, Haíssa Roberta e SAAD, Susana Marta Isay. Textura instrumental e avaliação sensorial de queijo fresco cremoso simbiótico: implicações da adição de Lactobacillus paracasei e inulina. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, v. 44, n. 1, p. 75-84, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1516-93322008000100009. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Buriti, F. C. A., Cardarelli, H. R., & Saad, S. M. I. (2008). Textura instrumental e avaliação sensorial de queijo fresco cremoso simbiótico: implicações da adição de Lactobacillus paracasei e inulina. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, 44( 1), 75-84. doi:10.1590/s1516-93322008000100009
    • NLM

      Buriti FCA, Cardarelli HR, Saad SMI. Textura instrumental e avaliação sensorial de queijo fresco cremoso simbiótico: implicações da adição de Lactobacillus paracasei e inulina [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2008 ;44( 1): 75-84.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322008000100009
    • Vancouver

      Buriti FCA, Cardarelli HR, Saad SMI. Textura instrumental e avaliação sensorial de queijo fresco cremoso simbiótico: implicações da adição de Lactobacillus paracasei e inulina [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2008 ;44( 1): 75-84.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322008000100009
  • Source: International Journal of Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, ALIMENTOS FUNCIONAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CORRÊA, Sabrina Barros de Mattos e CASTRO, Inar Alves de e SAAD, Susana Marta Isay. Probiotic potential and sensory properties of coconut flan supplemented with Lactobacillus paracasei and Bifidobacterium lactis. International Journal of Food Science and Technology, v. 43, n. 9, p. 1560-1568, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2007.01585.x. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Corrêa, S. B. de M., Castro, I. A. de, & Saad, S. M. I. (2008). Probiotic potential and sensory properties of coconut flan supplemented with Lactobacillus paracasei and Bifidobacterium lactis. International Journal of Food Science and Technology, 43( 9), 1560-1568. doi:10.1111/j.1365-2621.2007.01585.x
    • NLM

      Corrêa SB de M, Castro IA de, Saad SMI. Probiotic potential and sensory properties of coconut flan supplemented with Lactobacillus paracasei and Bifidobacterium lactis [Internet]. International Journal of Food Science and Technology. 2008 ;43( 9): 1560-1568.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2007.01585.x
    • Vancouver

      Corrêa SB de M, Castro IA de, Saad SMI. Probiotic potential and sensory properties of coconut flan supplemented with Lactobacillus paracasei and Bifidobacterium lactis [Internet]. International Journal of Food Science and Technology. 2008 ;43( 9): 1560-1568.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2007.01585.x
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, ALIMENTOS FUNCIONAIS, LACTOBACILLUS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KOMATSU, Tiemy Rosana e BURITI, Flávia Carolina Alonso e SAAD, Susana Marta Isay. Inovação, persistência e criatividade superando barreiras no desenvolvimento de alimentos probióticos. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, v. 44, n. 3, p. 329-347, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1516-93322008000300003. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Komatsu, T. R., Buriti, F. C. A., & Saad, S. M. I. (2008). Inovação, persistência e criatividade superando barreiras no desenvolvimento de alimentos probióticos. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, 44( 3), 329-347. doi:10.1590/s1516-93322008000300003
    • NLM

      Komatsu TR, Buriti FCA, Saad SMI. Inovação, persistência e criatividade superando barreiras no desenvolvimento de alimentos probióticos [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2008 ; 44( 3): 329-347.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322008000300003
    • Vancouver

      Komatsu TR, Buriti FCA, Saad SMI. Inovação, persistência e criatividade superando barreiras no desenvolvimento de alimentos probióticos [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2008 ; 44( 3): 329-347.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322008000300003
  • Source: International Journal of Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: QUEIJO, LACTOBACILLUS, ALIMENTOS FUNCIONAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Cínthia Hoch Batista de et al. Sensory evaluation of probiotic Minas fresh cheese with Lactobacillus acidophilus added solely or in co-culture with a thermophilic starter culture. International Journal of Food Science and Technology, v. 43, n. 5, p. 871-877, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2007.01534.x. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Souza, C. H. B. de, Buriti, F. C. A., Behrens, J. H., & Saad, S. M. I. (2008). Sensory evaluation of probiotic Minas fresh cheese with Lactobacillus acidophilus added solely or in co-culture with a thermophilic starter culture. International Journal of Food Science and Technology, 43( 5), 871-877. doi:10.1111/j.1365-2621.2007.01534.x
    • NLM

      Souza CHB de, Buriti FCA, Behrens JH, Saad SMI. Sensory evaluation of probiotic Minas fresh cheese with Lactobacillus acidophilus added solely or in co-culture with a thermophilic starter culture [Internet]. International Journal of Food Science and Technology. 2008 ;43( 5): 871-877.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2007.01534.x
    • Vancouver

      Souza CHB de, Buriti FCA, Behrens JH, Saad SMI. Sensory evaluation of probiotic Minas fresh cheese with Lactobacillus acidophilus added solely or in co-culture with a thermophilic starter culture [Internet]. International Journal of Food Science and Technology. 2008 ;43( 5): 871-877.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2007.01534.x
  • Source: Brazilian Journal of Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, PASSIFLORACEAE, REFRIGERAÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BURITI, Flávia Carolina Alonso e KOMATSU, Tiemy Rosana e SAAD, Susana Marta Isay. Activity of passion fruit (Passiflora edulis) and guava (Psidium guajava) pulps on Lactobacillus acidophilus in refrigerated mousses. Brazilian Journal of Microbiology, v. 38, n. 2, p. 315-317, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1517-83822007000200025. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Buriti, F. C. A., Komatsu, T. R., & Saad, S. M. I. (2007). Activity of passion fruit (Passiflora edulis) and guava (Psidium guajava) pulps on Lactobacillus acidophilus in refrigerated mousses. Brazilian Journal of Microbiology, 38( 2), 315-317. doi:10.1590/s1517-83822007000200025
    • NLM

      Buriti FCA, Komatsu TR, Saad SMI. Activity of passion fruit (Passiflora edulis) and guava (Psidium guajava) pulps on Lactobacillus acidophilus in refrigerated mousses [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2007 ; 38( 2): 315-317.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822007000200025
    • Vancouver

      Buriti FCA, Komatsu TR, Saad SMI. Activity of passion fruit (Passiflora edulis) and guava (Psidium guajava) pulps on Lactobacillus acidophilus in refrigerated mousses [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2007 ; 38( 2): 315-317.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822007000200025
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, ALIMENTOS FUNCIONAIS, LATICÍNIOS, HIDROCOLOIDE

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARUYAMA, Larissa Yukie et al. Textura instrumental de queijo Petit-suisse potencialmente probiótico: influência de diferentes combinações de gomas. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 26, n. 2, p. 386-393, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612006000200022. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Maruyama, L. Y., Cardarelli, H. R., Buriti, F. C. A., & Saad, S. M. I. (2006). Textura instrumental de queijo Petit-suisse potencialmente probiótico: influência de diferentes combinações de gomas. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 26( 2), 386-393. doi:10.1590/s0101-20612006000200022
    • NLM

      Maruyama LY, Cardarelli HR, Buriti FCA, Saad SMI. Textura instrumental de queijo Petit-suisse potencialmente probiótico: influência de diferentes combinações de gomas [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2006 ; 26( 2): 386-393.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612006000200022
    • Vancouver

      Maruyama LY, Cardarelli HR, Buriti FCA, Saad SMI. Textura instrumental de queijo Petit-suisse potencialmente probiótico: influência de diferentes combinações de gomas [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2006 ; 26( 2): 386-393.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612006000200022
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: SUPLEMENTAÇÃO ALIMENTAR, LACTOBACILLUS, STREPTOCOCCUS, QUEIJO, ALIMENTOS FUNCIONAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BURITI, Flávia Carolina Alonso et al. Synbiotic potential of fresh cream cheese supplemented with inulin and Lactobacillus paracasei in co-culture with Streptococcus thermophilus. Food Chemistry, v. 104, n. 4, p. 1605-1610, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.03.001. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Buriti, F. C. A., Cardarelli, H. R., Filisetti, T. M. C. C., & Saad, S. M. I. (2006). Synbiotic potential of fresh cream cheese supplemented with inulin and Lactobacillus paracasei in co-culture with Streptococcus thermophilus. Food Chemistry, 104( 4), 1605-1610. doi:10.1016/j.foodchem.2007.03.001
    • NLM

      Buriti FCA, Cardarelli HR, Filisetti TMCC, Saad SMI. Synbiotic potential of fresh cream cheese supplemented with inulin and Lactobacillus paracasei in co-culture with Streptococcus thermophilus [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 104( 4): 1605-1610.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.03.001
    • Vancouver

      Buriti FCA, Cardarelli HR, Filisetti TMCC, Saad SMI. Synbiotic potential of fresh cream cheese supplemented with inulin and Lactobacillus paracasei in co-culture with Streptococcus thermophilus [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 104( 4): 1605-1610.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.03.001
  • Source: Applied Biochemistry and Biotechnology. Unidade: FCF

    Subjects: MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, LACTOCOCCUS, LACTOBACILLUS, LEITE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VESSONI PENNA, Thereza Christina et al. Detection of nisin expression by Lactococcus lactis using two susceptible bacteria to associate the effects of nisin With EDTA. Applied Biochemistry and Biotechnology, v. 129, n. 1-3, p. 334-346, 2006Tradução . . Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Vessoni Penna, T. C., Jozala, A. F., Gentille, T. R., Pessoa Junior, A., & Cholewa, O. (2006). Detection of nisin expression by Lactococcus lactis using two susceptible bacteria to associate the effects of nisin With EDTA. Applied Biochemistry and Biotechnology, 129( 1-3), 334-346.
    • NLM

      Vessoni Penna TC, Jozala AF, Gentille TR, Pessoa Junior A, Cholewa O. Detection of nisin expression by Lactococcus lactis using two susceptible bacteria to associate the effects of nisin With EDTA. Applied Biochemistry and Biotechnology. 2006 ; 129( 1-3): 334-346.[citado 2024 ago. 02 ]
    • Vancouver

      Vessoni Penna TC, Jozala AF, Gentille TR, Pessoa Junior A, Cholewa O. Detection of nisin expression by Lactococcus lactis using two susceptible bacteria to associate the effects of nisin With EDTA. Applied Biochemistry and Biotechnology. 2006 ; 129( 1-3): 334-346.[citado 2024 ago. 02 ]
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS FUNCIONAIS, LACTOBACILLUS, OLIGOSSACARÍDEOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SAAD, Susana Marta Isay. Probióticos e prebióticos: o estado da arte. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, v. 42, n. 1, p. 1-16, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1516-93322006000100002. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Saad, S. M. I. (2006). Probióticos e prebióticos: o estado da arte. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, 42( 1), 1-16. doi:10.1590/s1516-93322006000100002
    • NLM

      Saad SMI. Probióticos e prebióticos: o estado da arte [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42( 1): 1-16.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322006000100002
    • Vancouver

      Saad SMI. Probióticos e prebióticos: o estado da arte [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42( 1): 1-16.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322006000100002
  • Source: Meat Science. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, LISTERIA, ALIMENTOS (MICROBIOLOGIA), MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LISERRE, Alcina Maria et al. Inhibition of Listeria monocytogenes by a bacteriocinogenic Lactobacillus sake strain in modified atmosphere-packaged Brazilian sausage. Meat Science, v. 61, n. 4, p. 449-455, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0309-1740(01)00220-0. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Liserre, A. M., Landgraf, M., Destro, M. T., & Franco, B. D. G. de M. (2002). Inhibition of Listeria monocytogenes by a bacteriocinogenic Lactobacillus sake strain in modified atmosphere-packaged Brazilian sausage. Meat Science, 61( 4), 449-455. doi:10.1016/s0309-1740(01)00220-0
    • NLM

      Liserre AM, Landgraf M, Destro MT, Franco BDG de M. Inhibition of Listeria monocytogenes by a bacteriocinogenic Lactobacillus sake strain in modified atmosphere-packaged Brazilian sausage [Internet]. Meat Science. 2002 ; 61( 4): 449-455.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0309-1740(01)00220-0
    • Vancouver

      Liserre AM, Landgraf M, Destro MT, Franco BDG de M. Inhibition of Listeria monocytogenes by a bacteriocinogenic Lactobacillus sake strain in modified atmosphere-packaged Brazilian sausage [Internet]. Meat Science. 2002 ; 61( 4): 449-455.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0309-1740(01)00220-0

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024