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  • Source: Food Chemistry. Unidade: IQSC

    Subjects: QUÍMICA DE ALIMENTOS, ENZIMAS, LATICÍNIOS, GRAVIOLA

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    • ABNT

      GUIMARÃES, Jonas T. et al. In vivo functional and health benefits of a prebiotic soursop whey beverage processed by high-intensity ultrasound: Study with healthy Wistar rats. Food Chemistry, v. 380, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132193. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Guimarães, J. T., Almeida, P. P., Brito, M. L., Cruz, B. O., Costa, N. S., Ito, R. V. A., et al. (2022). In vivo functional and health benefits of a prebiotic soursop whey beverage processed by high-intensity ultrasound: Study with healthy Wistar rats. Food Chemistry, 380. doi:10.1016/j.foodchem.2022.132193
    • NLM

      Guimarães JT, Almeida PP, Brito ML, Cruz BO, Costa NS, Ito RVA, Mota JC, Bertolo MRV, Morais STB, Neto RPC, Tavares MIB, Souto F, Bogusz Junior S, Pimentel TC, Pinto MBS, Freitas MQ, Cruz AG da. In vivo functional and health benefits of a prebiotic soursop whey beverage processed by high-intensity ultrasound: Study with healthy Wistar rats [Internet]. Food Chemistry. 2022 ; 380[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132193
    • Vancouver

      Guimarães JT, Almeida PP, Brito ML, Cruz BO, Costa NS, Ito RVA, Mota JC, Bertolo MRV, Morais STB, Neto RPC, Tavares MIB, Souto F, Bogusz Junior S, Pimentel TC, Pinto MBS, Freitas MQ, Cruz AG da. In vivo functional and health benefits of a prebiotic soursop whey beverage processed by high-intensity ultrasound: Study with healthy Wistar rats [Internet]. Food Chemistry. 2022 ; 380[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132193
  • Source: Food Chemistry. Unidade: IQSC

    Subjects: PIGMENTOS, BIOPOLÍMEROS

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    • ABNT

      OLIVEIRA FILHO, Josemar Gonçalves de et al. Recent advances in the development of smart, active, and bioactive biodegradable biopolymer-based films containing betalains. Food Chemistry, p. 133149, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.133149. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Oliveira Filho, J. G. de, Bertolo, M. R. V., Rodrigues, M. Á. V., Silva, G. da C., Mendonça, G. M. N. de, Bogusz Junior, S., et al. (2022). Recent advances in the development of smart, active, and bioactive biodegradable biopolymer-based films containing betalains. Food Chemistry, 133149. doi:10.1016/j.foodchem.2022.133149
    • NLM

      Oliveira Filho JG de, Bertolo MRV, Rodrigues MÁV, Silva G da C, Mendonça GMN de, Bogusz Junior S, Ferreira MD, Egea MB. Recent advances in the development of smart, active, and bioactive biodegradable biopolymer-based films containing betalains [Internet]. Food Chemistry. 2022 ;133149.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.133149
    • Vancouver

      Oliveira Filho JG de, Bertolo MRV, Rodrigues MÁV, Silva G da C, Mendonça GMN de, Bogusz Junior S, Ferreira MD, Egea MB. Recent advances in the development of smart, active, and bioactive biodegradable biopolymer-based films containing betalains [Internet]. Food Chemistry. 2022 ;133149.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.133149
  • Source: Embrapa Notícias. Unidade: IQSC

    Subjects: QUÍMICA DE ALIMENTOS, MANGA

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    • ABNT

      OLDONI, Fernanda Campos Alencar et al. Pesquisa ajuda a identificar, pelo aroma, mangas com distúrbio do colapso interno. Embrapa Notícias. Brasília: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/955e68a9-8b07-42a9-a576-287b88cb14d6/P20040.pdf. Acesso em: 26 nov. 2022. , 2022
    • APA

      Oldoni, F. C. A., Ferreira, M. D., Colnago, L. A., Florencio, C., Bogusz Junior, S., Bertazzo, G. B., et al. (2022). Pesquisa ajuda a identificar, pelo aroma, mangas com distúrbio do colapso interno. Embrapa Notícias. Brasília: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/955e68a9-8b07-42a9-a576-287b88cb14d6/P20040.pdf
    • NLM

      Oldoni FCA, Ferreira MD, Colnago LA, Florencio C, Bogusz Junior S, Bertazzo GB, Grizotto PA, Carneiro RL. Pesquisa ajuda a identificar, pelo aroma, mangas com distúrbio do colapso interno [Internet]. Embrapa Notícias. 2022 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/955e68a9-8b07-42a9-a576-287b88cb14d6/P20040.pdf
    • Vancouver

      Oldoni FCA, Ferreira MD, Colnago LA, Florencio C, Bogusz Junior S, Bertazzo GB, Grizotto PA, Carneiro RL. Pesquisa ajuda a identificar, pelo aroma, mangas com distúrbio do colapso interno [Internet]. Embrapa Notícias. 2022 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/955e68a9-8b07-42a9-a576-287b88cb14d6/P20040.pdf
  • Source: Polysaccharides. Unidades: IQSC, BIOENGENHARIA

    Subjects: COLÁGENO, QUITOSANA

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    • ABNT

      MILAN, Eduardo Pedro et al. Chitosan and Collagen-Based Materials Enriched with Curcumin (Curcuma longa): Rheological and Morphological Characterization. Polysaccharides, v. 3, p. 236-249, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/polysaccharides3010013. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Milan, E. P., Bertolo, M. R. V., Martins, V. da C. A., Bogusz Junior, S., & Plepis, A. M. de G. (2022). Chitosan and Collagen-Based Materials Enriched with Curcumin (Curcuma longa): Rheological and Morphological Characterization. Polysaccharides, 3, 236-249. doi:10.3390/polysaccharides3010013
    • NLM

      Milan EP, Bertolo MRV, Martins V da CA, Bogusz Junior S, Plepis AM de G. Chitosan and Collagen-Based Materials Enriched with Curcumin (Curcuma longa): Rheological and Morphological Characterization [Internet]. Polysaccharides. 2022 ; 3 236-249.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.3390/polysaccharides3010013
    • Vancouver

      Milan EP, Bertolo MRV, Martins V da CA, Bogusz Junior S, Plepis AM de G. Chitosan and Collagen-Based Materials Enriched with Curcumin (Curcuma longa): Rheological and Morphological Characterization [Internet]. Polysaccharides. 2022 ; 3 236-249.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.3390/polysaccharides3010013
  • Source: Brazilian Journal of Physics. Unidade: IQSC

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, NANOTECNOLOGIA, FRUTAS

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    • ABNT

      OLIVEIRA FILHO, Josemar Gonçalves de et al. Recent Advances in the Application of Nanotechnology to Reduce Fruit and Vegetable Losses During Post‑Harvest. Brazilian Journal of Physics, v. 52, p. 126, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13538-022-01132-5. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Oliveira Filho, J. G. de, Bertolo, M. R. V., Brito, S. da C., Malafatti, J. O. D., Bertazzo, G. B., Colacique, M. N., et al. (2022). Recent Advances in the Application of Nanotechnology to Reduce Fruit and Vegetable Losses During Post‑Harvest. Brazilian Journal of Physics, 52, 126. doi:10.1007/s13538-022-01132-5
    • NLM

      Oliveira Filho JG de, Bertolo MRV, Brito S da C, Malafatti JOD, Bertazzo GB, Colacique MN, Paris EC, Bogusz Junior S, Ferreira MD. Recent Advances in the Application of Nanotechnology to Reduce Fruit and Vegetable Losses During Post‑Harvest [Internet]. Brazilian Journal of Physics. 2022 ;52 126.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13538-022-01132-5
    • Vancouver

      Oliveira Filho JG de, Bertolo MRV, Brito S da C, Malafatti JOD, Bertazzo GB, Colacique MN, Paris EC, Bogusz Junior S, Ferreira MD. Recent Advances in the Application of Nanotechnology to Reduce Fruit and Vegetable Losses During Post‑Harvest [Internet]. Brazilian Journal of Physics. 2022 ;52 126.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13538-022-01132-5
  • Source: O Estado de São Paulo. Unidades: ESALQ, IQSC

    Subjects: CAFÉ, QUALIDADE DOS ALIMENTOS

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    • ABNT

      VIEIRA, Thais Maria Ferreira de Souza e BOGUSZ JUNIOR, Stanislau e PINTO, Mônica. Não, pó de café no Brasil não contém sangue de boi. O Estado de São Paulo. São Paulo: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/2f81dcaa-c8ca-4bb6-a548-0616e57a0eab/P19821.pdf. Acesso em: 26 nov. 2022. , 2022
    • APA

      Vieira, T. M. F. de S., Bogusz Junior, S., & Pinto, M. (2022). Não, pó de café no Brasil não contém sangue de boi. O Estado de São Paulo. São Paulo: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/2f81dcaa-c8ca-4bb6-a548-0616e57a0eab/P19821.pdf
    • NLM

      Vieira TMF de S, Bogusz Junior S, Pinto M. Não, pó de café no Brasil não contém sangue de boi [Internet]. O Estado de São Paulo. 2022 ; 16 fe2022[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/2f81dcaa-c8ca-4bb6-a548-0616e57a0eab/P19821.pdf
    • Vancouver

      Vieira TMF de S, Bogusz Junior S, Pinto M. Não, pó de café no Brasil não contém sangue de boi [Internet]. O Estado de São Paulo. 2022 ; 16 fe2022[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/2f81dcaa-c8ca-4bb6-a548-0616e57a0eab/P19821.pdf
  • Source: Agência FAPESP. Unidade: IQSC

    Subjects: QUÍMICA ANALÍTICA, BIOFILMES, ROMÃ

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    • ABNT

      BERTOLO, Mirella Romanelli Vicente e BOGUSZ JUNIOR, Stanislau. Cientistas da USP extraem compostos da casca de romã para aumentar vida útil de morangos. Agência FAPESP. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://agencia.fapesp.br/cientistas-da-usp-extraem-compostos-da-casca-de-roma-para-aumentar-vida-util-de-morangos/37612/. Acesso em: 26 nov. 2022. , 2022
    • APA

      Bertolo, M. R. V., & Bogusz Junior, S. (2022). Cientistas da USP extraem compostos da casca de romã para aumentar vida útil de morangos. Agência FAPESP. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://agencia.fapesp.br/cientistas-da-usp-extraem-compostos-da-casca-de-roma-para-aumentar-vida-util-de-morangos/37612/
    • NLM

      Bertolo MRV, Bogusz Junior S. Cientistas da USP extraem compostos da casca de romã para aumentar vida útil de morangos [Internet]. Agência FAPESP. 2022 ;(03 ja2022):[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://agencia.fapesp.br/cientistas-da-usp-extraem-compostos-da-casca-de-roma-para-aumentar-vida-util-de-morangos/37612/
    • Vancouver

      Bertolo MRV, Bogusz Junior S. Cientistas da USP extraem compostos da casca de romã para aumentar vida útil de morangos [Internet]. Agência FAPESP. 2022 ;(03 ja2022):[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://agencia.fapesp.br/cientistas-da-usp-extraem-compostos-da-casca-de-roma-para-aumentar-vida-util-de-morangos/37612/
  • Source: Materials Today Communications. Unidades: IQSC, IFSC, FFCLRP

    Subjects: CONTAMINAÇÃO, BIOPOLÍMEROS, NANOPARTÍCULAS, CONSERVANTES, GELATINA

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    • ABNT

      DIAS, Lucas Danilo et al. Preparation and characterization of curcumin and pomegranate peel extract chitosan/gelatin-based films and their photoinactivation of bacteria. Materials Today Communications, v. 31, p. 103791-1-103791-10, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.mtcomm.2022.103791. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Dias, L. D., Bertolo, M. R. V., Alves, F., De Faria, C. M. G., Rodrigues, M. Á. V., Lopes, L. K. B. C., et al. (2022). Preparation and characterization of curcumin and pomegranate peel extract chitosan/gelatin-based films and their photoinactivation of bacteria. Materials Today Communications, 31, 103791-1-103791-10. doi:10.1016/j.mtcomm.2022.103791
    • NLM

      Dias LD, Bertolo MRV, Alves F, De Faria CMG, Rodrigues MÁV, Lopes LKBC, Plepis AM de G, Mattoso LHC, Bogusz Junior S, Bagnato VS. Preparation and characterization of curcumin and pomegranate peel extract chitosan/gelatin-based films and their photoinactivation of bacteria [Internet]. Materials Today Communications. 2022 ; 31 103791-1-103791-10.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.mtcomm.2022.103791
    • Vancouver

      Dias LD, Bertolo MRV, Alves F, De Faria CMG, Rodrigues MÁV, Lopes LKBC, Plepis AM de G, Mattoso LHC, Bogusz Junior S, Bagnato VS. Preparation and characterization of curcumin and pomegranate peel extract chitosan/gelatin-based films and their photoinactivation of bacteria [Internet]. Materials Today Communications. 2022 ; 31 103791-1-103791-10.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.mtcomm.2022.103791
  • Source: Resumos. Conference title: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da Universidade de São Paulo - SIICUSP. Unidade: IQSC

    Subject: CERVEJA

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    • ABNT

      CARVALHO, Pedro Lombardi de e BOGUSZ JUNIOR, Stanislau. Caracterização Química de Cervejas Brasileiras tipo IPA. 2022, Anais.. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2022. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ec7700d8-52d3-49ad-8157-3e6ad9e94309/P20162.pdf. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Carvalho, P. L. de, & Bogusz Junior, S. (2022). Caracterização Química de Cervejas Brasileiras tipo IPA. In Resumos. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/ec7700d8-52d3-49ad-8157-3e6ad9e94309/P20162.pdf
    • NLM

      Carvalho PL de, Bogusz Junior S. Caracterização Química de Cervejas Brasileiras tipo IPA [Internet]. Resumos. 2022 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ec7700d8-52d3-49ad-8157-3e6ad9e94309/P20162.pdf
    • Vancouver

      Carvalho PL de, Bogusz Junior S. Caracterização Química de Cervejas Brasileiras tipo IPA [Internet]. Resumos. 2022 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ec7700d8-52d3-49ad-8157-3e6ad9e94309/P20162.pdf
  • Source: Resumos. Conference title: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da Universidade de São Paulo - SIICUSP. Unidade: IQSC

    Subjects: SOLVENTE, LÚPULO

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    • ABNT

      LEME, Rafael e BOGUSZ JUNIOR, Stanislau. Síntese, caracterização e aplicação de solventes eutéticos naturais profundos (nades) para extração de compostos fenólicos de lúpulo. 2022, Anais.. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2022. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/74437cb4-40f2-43e2-96bf-52bba6e829f1/P20182.pdf. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Leme, R., & Bogusz Junior, S. (2022). Síntese, caracterização e aplicação de solventes eutéticos naturais profundos (nades) para extração de compostos fenólicos de lúpulo. In Resumos. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/74437cb4-40f2-43e2-96bf-52bba6e829f1/P20182.pdf
    • NLM

      Leme R, Bogusz Junior S. Síntese, caracterização e aplicação de solventes eutéticos naturais profundos (nades) para extração de compostos fenólicos de lúpulo [Internet]. Resumos. 2022 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/74437cb4-40f2-43e2-96bf-52bba6e829f1/P20182.pdf
    • Vancouver

      Leme R, Bogusz Junior S. Síntese, caracterização e aplicação de solventes eutéticos naturais profundos (nades) para extração de compostos fenólicos de lúpulo [Internet]. Resumos. 2022 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/74437cb4-40f2-43e2-96bf-52bba6e829f1/P20182.pdf
  • Source: Research, Society and Development. Unidade: IQSC

    Subjects: CITOCINAS, ANTI-INFLAMATÓRIOS, SEMENTES, VITAMINAS

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    • ABNT

      SOARES, Karla Lirio et al. Chemical characterization and anti-inflammatory and antioxidant potential of fruits of Eugenia candolleana DC. Research, Society and Development, v. 11, n. 13, p. e425111335576, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.33448/rsd-v11i13.35576. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Soares, K. L., Núñez, N., Núñez, O., Bogusz Junior, S., Fronza, M., & Scherer, R. (2022). Chemical characterization and anti-inflammatory and antioxidant potential of fruits of Eugenia candolleana DC. Research, Society and Development, 11( 13), e425111335576. doi:10.33448/rsd-v11i13.35576
    • NLM

      Soares KL, Núñez N, Núñez O, Bogusz Junior S, Fronza M, Scherer R. Chemical characterization and anti-inflammatory and antioxidant potential of fruits of Eugenia candolleana DC [Internet]. Research, Society and Development. 2022 ;11( 13): e425111335576.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.33448/rsd-v11i13.35576
    • Vancouver

      Soares KL, Núñez N, Núñez O, Bogusz Junior S, Fronza M, Scherer R. Chemical characterization and anti-inflammatory and antioxidant potential of fruits of Eugenia candolleana DC [Internet]. Research, Society and Development. 2022 ;11( 13): e425111335576.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.33448/rsd-v11i13.35576
  • Source: International Journal of Biological Macromolecules. Unidade: IQSC

    Subjects: REVESTIMENTOS, HORTELÃ, NANOCOMPOSITOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA FILHO, Josemar Gonçalves de et al. Bio-nanocomposite edible coatings based on arrowroot starch/cellulose nanocrystals/carnauba wax nanoemulsion containing essential oils to preserve quality and improve shelf life of strawberry. International Journal of Biological Macromolecules, v. 2019, p. 812-823, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2022.08.049. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Oliveira Filho, J. G. de, Albiero, B. R., Calisto, Í. H., Bertolo, M. R. V., Oldoni, F. C. A., Egea, M. B., et al. (2022). Bio-nanocomposite edible coatings based on arrowroot starch/cellulose nanocrystals/carnauba wax nanoemulsion containing essential oils to preserve quality and improve shelf life of strawberry. International Journal of Biological Macromolecules, 2019, 812-823. doi:10.1016/j.ijbiomac.2022.08.049
    • NLM

      Oliveira Filho JG de, Albiero BR, Calisto ÍH, Bertolo MRV, Oldoni FCA, Egea MB, Bogusz Junior S, Azeredo HMC de, Ferreira MD. Bio-nanocomposite edible coatings based on arrowroot starch/cellulose nanocrystals/carnauba wax nanoemulsion containing essential oils to preserve quality and improve shelf life of strawberry [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2022 ; 2019 812-823.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2022.08.049
    • Vancouver

      Oliveira Filho JG de, Albiero BR, Calisto ÍH, Bertolo MRV, Oldoni FCA, Egea MB, Bogusz Junior S, Azeredo HMC de, Ferreira MD. Bio-nanocomposite edible coatings based on arrowroot starch/cellulose nanocrystals/carnauba wax nanoemulsion containing essential oils to preserve quality and improve shelf life of strawberry [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2022 ; 2019 812-823.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2022.08.049
  • Source: Resumos. Conference title: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da Universidade de São Paulo - SIICUSP. Unidade: IQSC

    Subjects: QUITOSANA, ROMÃ, GELATINA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MOREIRA, Cristiane Temporine e BOGUSZ JUNIOR, Stanislau. Desenvolvimento e aplicação de revestimentos a base de quitosana, gelatina e extrato de casca de romã (punica granatum l.) Sobre a extensão de vida de prateleira do mamão (carica papaya l.). 2022, Anais.. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2022. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/88325c38-9aa9-4bc4-8dd8-2abbffb840d6/P20174.pdf. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Moreira, C. T., & Bogusz Junior, S. (2022). Desenvolvimento e aplicação de revestimentos a base de quitosana, gelatina e extrato de casca de romã (punica granatum l.) Sobre a extensão de vida de prateleira do mamão (carica papaya l.). In Resumos. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/88325c38-9aa9-4bc4-8dd8-2abbffb840d6/P20174.pdf
    • NLM

      Moreira CT, Bogusz Junior S. Desenvolvimento e aplicação de revestimentos a base de quitosana, gelatina e extrato de casca de romã (punica granatum l.) Sobre a extensão de vida de prateleira do mamão (carica papaya l.) [Internet]. Resumos. 2022 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/88325c38-9aa9-4bc4-8dd8-2abbffb840d6/P20174.pdf
    • Vancouver

      Moreira CT, Bogusz Junior S. Desenvolvimento e aplicação de revestimentos a base de quitosana, gelatina e extrato de casca de romã (punica granatum l.) Sobre a extensão de vida de prateleira do mamão (carica papaya l.) [Internet]. Resumos. 2022 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/88325c38-9aa9-4bc4-8dd8-2abbffb840d6/P20174.pdf
  • Source: Current Research in Food Science. Unidade: IQSC

    Subjects: JABUTICABA, OBESIDADE

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    • ABNT

      LOUBET FILHO, Paulo Sérgio et al. Gut microbiota modulation by jabuticaba peel and its effect on glucose metabolism via inflammatory signaling. Current Research in Food Science, v. 5, p. 382-391, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.crfs.2022.02.001. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Loubet Filho, P. S., Baseggio, A. M., Vuolo, M. M., Reguengo, L. M., Biasoto, A. C. T., Correa, L. C., et al. (2022). Gut microbiota modulation by jabuticaba peel and its effect on glucose metabolism via inflammatory signaling. Current Research in Food Science, 5, 382-391. doi:10.1016/j.crfs.2022.02.001
    • NLM

      Loubet Filho PS, Baseggio AM, Vuolo MM, Reguengo LM, Biasoto ACT, Correa LC, Bogusz Junior S, Cagnon VHA, Cazarin CBB, Maróstica Junior MR. Gut microbiota modulation by jabuticaba peel and its effect on glucose metabolism via inflammatory signaling [Internet]. Current Research in Food Science. 2022 ; 5 382-391.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.crfs.2022.02.001
    • Vancouver

      Loubet Filho PS, Baseggio AM, Vuolo MM, Reguengo LM, Biasoto ACT, Correa LC, Bogusz Junior S, Cagnon VHA, Cazarin CBB, Maróstica Junior MR. Gut microbiota modulation by jabuticaba peel and its effect on glucose metabolism via inflammatory signaling [Internet]. Current Research in Food Science. 2022 ; 5 382-391.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.crfs.2022.02.001
  • Source: Food Chemistry. Unidade: IQSC

    Subjects: MANGA, QUIMIOMETRIA

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    • ABNT

      OLDONI, Fernanda Campos Alencar et al. Fruit quality parameters and volatile compounds from 'Palmer' mangoes with internal breakdown. Food Chemistry, p. 132902, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132902. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Oldoni, F. C. A., Florencio, C., Bertazzo, G. B., Grizotto, P. A., Bogusz Junior, S., Carneiro, R. L., et al. (2022). Fruit quality parameters and volatile compounds from 'Palmer' mangoes with internal breakdown. Food Chemistry, 132902. doi:10.1016/j.foodchem.2022.132902
    • NLM

      Oldoni FCA, Florencio C, Bertazzo GB, Grizotto PA, Bogusz Junior S, Carneiro RL, Colnago LA, Ferreira MD. Fruit quality parameters and volatile compounds from 'Palmer' mangoes with internal breakdown [Internet]. Food Chemistry. 2022 ;132902.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132902
    • Vancouver

      Oldoni FCA, Florencio C, Bertazzo GB, Grizotto PA, Bogusz Junior S, Carneiro RL, Colnago LA, Ferreira MD. Fruit quality parameters and volatile compounds from 'Palmer' mangoes with internal breakdown [Internet]. Food Chemistry. 2022 ;132902.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132902
  • Unidade: IQSC

    Subject: LEITE

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    • ABNT

      MARQUES, Leticia Aparecida. Analytical developments for organochlorinated compounds determination in milk aptasensor. 2021. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-03092021-084043/pt-br.php. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Marques, L. A. (2021). Analytical developments for organochlorinated compounds determination in milk aptasensor (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-03092021-084043/pt-br.php
    • NLM

      Marques LA. Analytical developments for organochlorinated compounds determination in milk aptasensor [Internet]. 2021 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-03092021-084043/pt-br.php
    • Vancouver

      Marques LA. Analytical developments for organochlorinated compounds determination in milk aptasensor [Internet]. 2021 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-03092021-084043/pt-br.php
  • Source: ACS Food Science and Technology. Unidade: IQSC

    Subjects: SEMICONDUTORES, NANOPARTÍCULAS

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    • ABNT

      ANDRÉ, Rafaela S et al. Nanocomposite-Based Chemiresistive Electronic Nose and Application in Coffee Analysis. ACS Food Science and Technology, v. 1, n. 8, p. 1464–1471, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/acsfoodscitech.1c00173. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      André, R. S., Campaner, K., Facure, M. H. M., Mercante, L. A., Bogusz Junior, S., & Correa, D. S. (2021). Nanocomposite-Based Chemiresistive Electronic Nose and Application in Coffee Analysis. ACS Food Science and Technology, 1( 8), 1464–1471. doi:10.1021/acsfoodscitech.1c00173
    • NLM

      André RS, Campaner K, Facure MHM, Mercante LA, Bogusz Junior S, Correa DS. Nanocomposite-Based Chemiresistive Electronic Nose and Application in Coffee Analysis [Internet]. ACS Food Science and Technology. 2021 ; 1( 8): 1464–1471.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acsfoodscitech.1c00173
    • Vancouver

      André RS, Campaner K, Facure MHM, Mercante LA, Bogusz Junior S, Correa DS. Nanocomposite-Based Chemiresistive Electronic Nose and Application in Coffee Analysis [Internet]. ACS Food Science and Technology. 2021 ; 1( 8): 1464–1471.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acsfoodscitech.1c00173
  • Source: Food Research International. Unidade: IQSC

    Subjects: ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS, ALIMENTOS

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    • ABNT

      Food Research International: a journal of the Canadian Institute of Food Science and Technology(CIFST). Food Research International. Kidlington, Oxford: Pergamon Press. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ceac8127-2cbd-48cc-ab8c-4c77416a1dc4/P19232.pdf. Acesso em: 26 nov. 2022. , 2021
    • APA

      Food Research International: a journal of the Canadian Institute of Food Science and Technology(CIFST). (2021). Food Research International: a journal of the Canadian Institute of Food Science and Technology(CIFST). Food Research International. Kidlington, Oxford: Pergamon Press. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/ceac8127-2cbd-48cc-ab8c-4c77416a1dc4/P19232.pdf
    • NLM

      Food Research International: a journal of the Canadian Institute of Food Science and Technology(CIFST) [Internet]. Food Research International. 2021 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ceac8127-2cbd-48cc-ab8c-4c77416a1dc4/P19232.pdf
    • Vancouver

      Food Research International: a journal of the Canadian Institute of Food Science and Technology(CIFST) [Internet]. Food Research International. 2021 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ceac8127-2cbd-48cc-ab8c-4c77416a1dc4/P19232.pdf
  • Source: Journal of Essential Oil-Bearing Plants. Unidade: IQSC

    Subjects: PLANTAS, ÓLEOS ESSENCIAIS, ANTIOXIDANTES, BACTÉRIAS

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    • ABNT

      SPENCER, Paula V.D. et al. Chemical composition, antioxidant and antibacterial activities of essential oil from Cymbopogon densiflorus (Steud.) stapf flowers. Journal of Essential Oil-Bearing Plants, v. 24, p. 40-52, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/0972060X.2020.1862711. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Spencer, P. V. D., Libardi, S. H., Dias, F. F. G., Oliveira, W. da S., Thomasini, R. L., Godoy, H. T., et al. (2021). Chemical composition, antioxidant and antibacterial activities of essential oil from Cymbopogon densiflorus (Steud.) stapf flowers. Journal of Essential Oil-Bearing Plants, 24, 40-52. doi:10.1080/0972060X.2020.1862711
    • NLM

      Spencer PVD, Libardi SH, Dias FFG, Oliveira W da S, Thomasini RL, Godoy HT, Cardoso DR, Bogusz Junior S. Chemical composition, antioxidant and antibacterial activities of essential oil from Cymbopogon densiflorus (Steud.) stapf flowers [Internet]. Journal of Essential Oil-Bearing Plants. 2021 ; 24 40-52.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1080/0972060X.2020.1862711
    • Vancouver

      Spencer PVD, Libardi SH, Dias FFG, Oliveira W da S, Thomasini RL, Godoy HT, Cardoso DR, Bogusz Junior S. Chemical composition, antioxidant and antibacterial activities of essential oil from Cymbopogon densiflorus (Steud.) stapf flowers [Internet]. Journal of Essential Oil-Bearing Plants. 2021 ; 24 40-52.[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1080/0972060X.2020.1862711
  • Source: Resumos. Conference title: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da Universidade de São Paulo - SIICUSP. Unidade: IQSC

    Subjects: ROMÃ, FILMES, POLÍMEROS (MATERIAIS)

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    • ABNT

      MOREIRA, Cristiane Temporine e BERTOLO, Mirella Romanelli V e BOGUSZ JUNIOR, Stanislau. Obtenção de extratos de casca de romã (Punica granatum L.) por diferentes métodos de extração e aplicação em filmes de revestimento poliméricos. 2021, Anais.. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2021. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 26 nov. 2022.
    • APA

      Moreira, C. T., Bertolo, M. R. V., & Bogusz Junior, S. (2021). Obtenção de extratos de casca de romã (Punica granatum L.) por diferentes métodos de extração e aplicação em filmes de revestimento poliméricos. In Resumos. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Moreira CT, Bertolo MRV, Bogusz Junior S. Obtenção de extratos de casca de romã (Punica granatum L.) por diferentes métodos de extração e aplicação em filmes de revestimento poliméricos [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Moreira CT, Bertolo MRV, Bogusz Junior S. Obtenção de extratos de casca de romã (Punica granatum L.) por diferentes métodos de extração e aplicação em filmes de revestimento poliméricos [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2022 nov. 26 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210

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