Validation of the meat analog preparation and thermal processing of canned vegetable proteins (2004)
Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidade: FCF
Subjects: PROTEÍNAS, ALIMENTOS (PREPARO), ALIMENTOS (MICROBIOLOGIA)
ABNT
SANTOS FILHO, Gladistone Carvalho dos e JOZALA, Angela Faustino e VESSONI PENNA, Thereza Christina. Validation of the meat analog preparation and thermal processing of canned vegetable proteins. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 14 jun. 2024. , 2004APA
Santos Filho, G. C. dos, Jozala, A. F., & Vessoni Penna, T. C. (2004). Validation of the meat analog preparation and thermal processing of canned vegetable proteins. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Santos Filho GC dos, Jozala AF, Vessoni Penna TC. Validation of the meat analog preparation and thermal processing of canned vegetable proteins. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2004 ; 40 38 res. ALN23.[citado 2024 jun. 14 ]Vancouver
Santos Filho GC dos, Jozala AF, Vessoni Penna TC. Validation of the meat analog preparation and thermal processing of canned vegetable proteins. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2004 ; 40 38 res. ALN23.[citado 2024 jun. 14 ]