Influence of formulation on chemical, physical and mechanical properties of ice creams (2008)
Fonte: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Nome do evento: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidade: FCF
Assuntos: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, CHOCOLATE, QUITOSANA
ABNT
SILVA JUNIOR, Elieste da e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Influence of formulation on chemical, physical and mechanical properties of ice creams. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 12 jul. 2024. , 2008APA
Silva Junior, E. da, & Lannes, S. C. da S. (2008). Influence of formulation on chemical, physical and mechanical properties of ice creams. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Silva Junior E da, Lannes SC da S. Influence of formulation on chemical, physical and mechanical properties of ice creams. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2008 ; 44 80 res. FCF155.[citado 2024 jul. 12 ]Vancouver
Silva Junior E da, Lannes SC da S. Influence of formulation on chemical, physical and mechanical properties of ice creams. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2008 ; 44 80 res. FCF155.[citado 2024 jul. 12 ]