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  • Source: Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. Conference titles: Bioavailability. Unidade: FCF

    Subjects: JABUTICABA, ANTIOXIDANTES

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    • ABNT

      ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 10 jul. 2024. , 2014
    • APA

      Alezandro, M. R., Dubé, P., Desjardins, Y., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2014). In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Alezandro MR, Dubé P, Desjardins Y, Lajolo FM, Genovese MI. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 15 res. OR-09.[citado 2024 jul. 10 ]
    • Vancouver

      Alezandro MR, Dubé P, Desjardins Y, Lajolo FM, Genovese MI. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 15 res. OR-09.[citado 2024 jul. 10 ]
  • Source: Food Research International. Unidades: ICB, FCF

    Subjects: CAMU CAMU, ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      GONÇALVES, Any Elisa de Souza Schmidt et al. Frozen pulp extracts of camu camu (Myrciaria dubia McVaugh) attenuate the hyperlipidemia and lipid peroxidation of type 1 diabetic rats. Food Research International, v. 64, p. 1-8, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2014.05.074. Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Gonçalves, A. E. de S. S., Santos, C. L., Curi, R., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2014). Frozen pulp extracts of camu camu (Myrciaria dubia McVaugh) attenuate the hyperlipidemia and lipid peroxidation of type 1 diabetic rats. Food Research International, 64, 1-8. doi:10.1016/j.foodres.2014.05.074
    • NLM

      Gonçalves AE de SS, Santos CL, Curi R, Lajolo FM, Genovese MI. Frozen pulp extracts of camu camu (Myrciaria dubia McVaugh) attenuate the hyperlipidemia and lipid peroxidation of type 1 diabetic rats [Internet]. Food Research International. 2014 ; 64 1-8.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2014.05.074
    • Vancouver

      Gonçalves AE de SS, Santos CL, Curi R, Lajolo FM, Genovese MI. Frozen pulp extracts of camu camu (Myrciaria dubia McVaugh) attenuate the hyperlipidemia and lipid peroxidation of type 1 diabetic rats [Internet]. Food Research International. 2014 ; 64 1-8.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2014.05.074
  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: JABUTICABA, FLAVONÓIDES, ANTIOXIDANTES (CAPACIDADE)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. Comparative study of chemical and phenolic compositions of two species of jaboticaba: Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg and Myrciaria cauliflora (Mart.) O. Berg. Food Research International, v. 54, n. 1, p. 468-477, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2013.07.018. Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Alezandro, M. R., Dubé, P., Desjardins, Y., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2013). Comparative study of chemical and phenolic compositions of two species of jaboticaba: Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg and Myrciaria cauliflora (Mart.) O. Berg. Food Research International, 54( 1), 468-477. doi:10.1016/j.foodres.2013.07.018
    • NLM

      Alezandro MR, Dubé P, Desjardins Y, Lajolo FM, Genovese MI. Comparative study of chemical and phenolic compositions of two species of jaboticaba: Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg and Myrciaria cauliflora (Mart.) O. Berg [Internet]. Food Research International. 2013 ; 54( 1): 468-477.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2013.07.018
    • Vancouver

      Alezandro MR, Dubé P, Desjardins Y, Lajolo FM, Genovese MI. Comparative study of chemical and phenolic compositions of two species of jaboticaba: Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg and Myrciaria cauliflora (Mart.) O. Berg [Internet]. Food Research International. 2013 ; 54( 1): 468-477.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2013.07.018
  • Source: Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. Conference titles: Congresso Nacional da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição (SBAN). Unidades: FCF, ICB

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, SUPLEMENTAÇÃO ALIMENTAR, CUPUAÇU

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    • ABNT

      BARROS, Helena de Moraes et al. Efeito da suplementação de compostos fenólicos do cupuaçu no desenvolvimento de intolerância à glicose induzida por uma dirta rica em gorduras e sacarose em camundongos. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: SBAN. . Acesso em: 10 jul. 2024. , 2013
    • APA

      Barros, H. de M., Lajolo, F. M., Curi, R., & Genovese, M. I. (2013). Efeito da suplementação de compostos fenólicos do cupuaçu no desenvolvimento de intolerância à glicose induzida por uma dirta rica em gorduras e sacarose em camundongos. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: SBAN.
    • NLM

      Barros H de M, Lajolo FM, Curi R, Genovese MI. Efeito da suplementação de compostos fenólicos do cupuaçu no desenvolvimento de intolerância à glicose induzida por uma dirta rica em gorduras e sacarose em camundongos. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2013 ; 38 93 res. PC-14-026.[citado 2024 jul. 10 ]
    • Vancouver

      Barros H de M, Lajolo FM, Curi R, Genovese MI. Efeito da suplementação de compostos fenólicos do cupuaçu no desenvolvimento de intolerância à glicose induzida por uma dirta rica em gorduras e sacarose em camundongos. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2013 ; 38 93 res. PC-14-026.[citado 2024 jul. 10 ]
  • Source: Abstracts. Conference titles: Congress of the International Society of Nutrigenetics/Nutrigenomics. Unidades: ICB, FCF

    Assunto: FISIOLOGIA HUMANA

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    • ABNT

      BARROS, Helena Rudge de M. et al. Cupuaçu phenolic compounds prevented the development of glucose intolerance associated with a high fat/ high sucrose diet. 2012, Anais.. São Paulo: International Society of Nutrigenetics/Nutrigenomics (ISNN), 2012. . Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Barros, H. R. de M., Festuccia, W. T. L., Lajolo, F. M., Curi, R., & Genovese, M. I. (2012). Cupuaçu phenolic compounds prevented the development of glucose intolerance associated with a high fat/ high sucrose diet. In Abstracts. São Paulo: International Society of Nutrigenetics/Nutrigenomics (ISNN).
    • NLM

      Barros HR de M, Festuccia WTL, Lajolo FM, Curi R, Genovese MI. Cupuaçu phenolic compounds prevented the development of glucose intolerance associated with a high fat/ high sucrose diet. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 jul. 10 ]
    • Vancouver

      Barros HR de M, Festuccia WTL, Lajolo FM, Curi R, Genovese MI. Cupuaçu phenolic compounds prevented the development of glucose intolerance associated with a high fat/ high sucrose diet. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 jul. 10 ]
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: FCF

    Subjects: JABUTICABA, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ABE, Lucile Tiemi e LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Potential dietary sources of ellagic acid and other antioxidants among fruits consumed in Brazil: Jabuticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg). Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 92, n. 8, p. 1679-1687, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.5531. Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Abe, L. T., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2012). Potential dietary sources of ellagic acid and other antioxidants among fruits consumed in Brazil: Jabuticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg). Journal of the Science of Food and Agriculture, 92( 8), 1679-1687. doi:10.1002/jsfa.5531
    • NLM

      Abe LT, Lajolo FM, Genovese MI. Potential dietary sources of ellagic acid and other antioxidants among fruits consumed in Brazil: Jabuticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg) [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2012 ; 92( 8): 1679-1687.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.5531
    • Vancouver

      Abe LT, Lajolo FM, Genovese MI. Potential dietary sources of ellagic acid and other antioxidants among fruits consumed in Brazil: Jabuticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg) [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2012 ; 92( 8): 1679-1687.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.5531
  • Source: Abstracts. Conference titles: Congress of the International Society of Nutrigenetics/Nutrigenomics. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, JABUTICABA

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    • ABNT

      ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. Phenolic compounds of jaboticaba (Myrciaria jaboticaba) improve insulin sensitivity and glucose in obese rats. 2012, Anais.. Chieti: International Society of Nutrigenetics/Nutrigenomics (ISNN), 2012. . Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Alezandro, M. R., Festuccia, W. T. L., Marette, A., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2012). Phenolic compounds of jaboticaba (Myrciaria jaboticaba) improve insulin sensitivity and glucose in obese rats. In Abstracts. Chieti: International Society of Nutrigenetics/Nutrigenomics (ISNN).
    • NLM

      Alezandro MR, Festuccia WTL, Marette A, Lajolo FM, Genovese MI. Phenolic compounds of jaboticaba (Myrciaria jaboticaba) improve insulin sensitivity and glucose in obese rats. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 jul. 10 ]
    • Vancouver

      Alezandro MR, Festuccia WTL, Marette A, Lajolo FM, Genovese MI. Phenolic compounds of jaboticaba (Myrciaria jaboticaba) improve insulin sensitivity and glucose in obese rats. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 jul. 10 ]
  • Source: Abstracts. Conference titles: Congress of the International Society of Nutrigenetics/Nutrigenomics. Unidade: FCF

    Subjects: LIPOPOLISSACARÍDEOS, MACRÓFAGOS

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    • ABNT

      GONÇALVES, Any Elisa de Souza Schmidt et al. Camu-camu extracts (Myrciaria dubia McVaugh) inhibits ROS and iNOS in lipopolysaccharide-stimulated mouse macrophages. 2012, Anais.. Chieti: International Society of Nutrigenetics/Nutrigenomics (ISNN), 2012. . Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Gonçalves, A. E. de S. S., Marcotte, B., Dubois, M. J., Genovese, M. I., Lajolo, F. M., Desjardins, Y., & Marette, A. (2012). Camu-camu extracts (Myrciaria dubia McVaugh) inhibits ROS and iNOS in lipopolysaccharide-stimulated mouse macrophages. In Abstracts. Chieti: International Society of Nutrigenetics/Nutrigenomics (ISNN).
    • NLM

      Gonçalves AE de SS, Marcotte B, Dubois MJ, Genovese MI, Lajolo FM, Desjardins Y, Marette A. Camu-camu extracts (Myrciaria dubia McVaugh) inhibits ROS and iNOS in lipopolysaccharide-stimulated mouse macrophages. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 jul. 10 ]
    • Vancouver

      Gonçalves AE de SS, Marcotte B, Dubois MJ, Genovese MI, Lajolo FM, Desjardins Y, Marette A. Camu-camu extracts (Myrciaria dubia McVaugh) inhibits ROS and iNOS in lipopolysaccharide-stimulated mouse macrophages. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 jul. 10 ]
  • Source: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: ISOFLAVONAS, PROTEÍNAS, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. Nutritional aspects of second generation soy foods. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 59, n. 10, p. 5490-5497, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/jf200061c. Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Alezandro, M. R., Granato, D., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2011). Nutritional aspects of second generation soy foods. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 59( 10), 5490-5497. doi:10.1021/jf200061c
    • NLM

      Alezandro MR, Granato D, Lajolo FM, Genovese MI. Nutritional aspects of second generation soy foods [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2011 ; 59( 10): 5490-5497.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf200061c
    • Vancouver

      Alezandro MR, Granato D, Lajolo FM, Genovese MI. Nutritional aspects of second generation soy foods [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2011 ; 59( 10): 5490-5497.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf200061c
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, ANTIOXIDANTES, CONDIMENTOS E ESPECIARIAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 31, n. 2, p. 527-533, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000200038. Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Alezandro, M. R., Lui, M. C. Y., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2011). Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 31( 2), 527-533. doi:10.1590/s0101-20612011000200038
    • NLM

      Alezandro MR, Lui MCY, Lajolo FM, Genovese MI. Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 527-533.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000200038
    • Vancouver

      Alezandro MR, Lui MCY, Lajolo FM, Genovese MI. Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 527-533.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000200038
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Subjects: FLAVONÓIDES, BIODIVERSIDADE, TABELA DE COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. Brazilian flavonoid database: application of quality evaluation system. Journal of Food Composition and Analysis, v. 24, n. 4-5, p. 629-636, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2010.09.004. Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Menezes, E. W. de, Santos, N. C. dos, Giuntini, E. B., Dan, M. C. T., Genovese, M. I., & Lajolo, F. M. (2011). Brazilian flavonoid database: application of quality evaluation system. Journal of Food Composition and Analysis, 24( 4-5), 629-636. doi:10.1016/j.jfca.2010.09.004
    • NLM

      Menezes EW de, Santos NC dos, Giuntini EB, Dan MCT, Genovese MI, Lajolo FM. Brazilian flavonoid database: application of quality evaluation system [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2011 ; 24( 4-5): 629-636.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2010.09.004
    • Vancouver

      Menezes EW de, Santos NC dos, Giuntini EB, Dan MCT, Genovese MI, Lajolo FM. Brazilian flavonoid database: application of quality evaluation system [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2011 ; 24( 4-5): 629-636.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2010.09.004
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: FCF

    Subjects: ISOFLAVONAS, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARBOSA, Ana C. L e LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Effect of free or protein-associated soy isoflavones on the antioxidant status in rats. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 91, n. 4, p. 721-731, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.4242. Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Barbosa, A. C. L., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2011). Effect of free or protein-associated soy isoflavones on the antioxidant status in rats. Journal of the Science of Food and Agriculture, 91( 4), 721-731. doi:10.1002/jsfa.4242
    • NLM

      Barbosa ACL, Lajolo FM, Genovese MI. Effect of free or protein-associated soy isoflavones on the antioxidant status in rats [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 4): 721-731.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4242
    • Vancouver

      Barbosa ACL, Lajolo FM, Genovese MI. Effect of free or protein-associated soy isoflavones on the antioxidant status in rats [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 4): 721-731.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4242
  • Source: Food Chemistry. Unidades: IB, FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES, CANA-DE-AÇÚCAR, FLAVONÓIDES, COMPOSTOS FENÓLICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DUARTE-ALMEIDA, Joaquim Maurício et al. Phenolic composition and antioxidant activity of culms and sugarcane (Saccharum officinarum L.) products. Food Chemistry, v. 125, n. 2, p. 660-664, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.09.059. Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Duarte-Almeida, J. M., Salatino, A., Genovese, M. I., & Lajolo, F. M. (2011). Phenolic composition and antioxidant activity of culms and sugarcane (Saccharum officinarum L.) products. Food Chemistry, 125( 2), 660-664. doi:10.1016/j.foodchem.2010.09.059
    • NLM

      Duarte-Almeida JM, Salatino A, Genovese MI, Lajolo FM. Phenolic composition and antioxidant activity of culms and sugarcane (Saccharum officinarum L.) products [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 125( 2): 660-664.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.09.059
    • Vancouver

      Duarte-Almeida JM, Salatino A, Genovese MI, Lajolo FM. Phenolic composition and antioxidant activity of culms and sugarcane (Saccharum officinarum L.) products [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 125( 2): 660-664.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.09.059
  • Source: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FCF

    Subjects: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, HIPERTENSÃO, DIABETES MELLITUS NÃO INSULINO-DEPENDENTE

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RANILLA, Lena Gálvez et al. Effect of thermal treatment on phenolic compounds and functionality linked to type 2 diabetes and hypertension management of Peruvian and Brazilian bean cultivars (PHASEOLUS vulgaris L.) using in vitro methods. Journal of Food Biochemistry, v. 34, n. 2, p. 329-355, 2010Tradução . . Disponível em: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/123261234/PDFSTART. Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Ranilla, L. G., Kwon, Y. -I., Genovese, M. I., Lajolo, F. M., & Shetty, K. (2010). Effect of thermal treatment on phenolic compounds and functionality linked to type 2 diabetes and hypertension management of Peruvian and Brazilian bean cultivars (PHASEOLUS vulgaris L.) using in vitro methods. Journal of Food Biochemistry, 34( 2), 329-355. Recuperado de http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/123261234/PDFSTART
    • NLM

      Ranilla LG, Kwon Y-I, Genovese MI, Lajolo FM, Shetty K. Effect of thermal treatment on phenolic compounds and functionality linked to type 2 diabetes and hypertension management of Peruvian and Brazilian bean cultivars (PHASEOLUS vulgaris L.) using in vitro methods [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2010 ; 34( 2): 329-355.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/123261234/PDFSTART
    • Vancouver

      Ranilla LG, Kwon Y-I, Genovese MI, Lajolo FM, Shetty K. Effect of thermal treatment on phenolic compounds and functionality linked to type 2 diabetes and hypertension management of Peruvian and Brazilian bean cultivars (PHASEOLUS vulgaris L.) using in vitro methods [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2010 ; 34( 2): 329-355.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/123261234/PDFSTART
  • Source: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES, SOJA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CALLOU, Kátia Rau de Almeida et al. Isoflavones and antioxidant capacity of commercial soy-based beverages: effect of storage. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 58, n. 7, p. 4284-4291, 2010Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904130z. Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Callou, K. R. de A., Sadigov, S., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2010). Isoflavones and antioxidant capacity of commercial soy-based beverages: effect of storage. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58( 7), 4284-4291. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904130z
    • NLM

      Callou KR de A, Sadigov S, Lajolo FM, Genovese MI. Isoflavones and antioxidant capacity of commercial soy-based beverages: effect of storage [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2010 ; 58( 7): 4284-4291.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904130z
    • Vancouver

      Callou KR de A, Sadigov S, Lajolo FM, Genovese MI. Isoflavones and antioxidant capacity of commercial soy-based beverages: effect of storage [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2010 ; 58( 7): 4284-4291.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904130z
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo. Unidade: FCF

    Subjects: CUPUAÇU, FLAVONÓIDES

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PUGLIESE, Alexandre Gruber e LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Flavan-3-OLS, flavonols and flavones from cupuaçu (Theobroma grandiflorum). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 10 jul. 2024. , 2010
    • APA

      Pugliese, A. G., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2010). Flavan-3-OLS, flavonols and flavones from cupuaçu (Theobroma grandiflorum). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Pugliese AG, Lajolo FM, Genovese MI. Flavan-3-OLS, flavonols and flavones from cupuaçu (Theobroma grandiflorum). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 6 res. FCF008.[citado 2024 jul. 10 ]
    • Vancouver

      Pugliese AG, Lajolo FM, Genovese MI. Flavan-3-OLS, flavonols and flavones from cupuaçu (Theobroma grandiflorum). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 6 res. FCF008.[citado 2024 jul. 10 ]
  • Source: Journal of Medicinal Food. Unidade: FCF

    Subjects: DIABETES MELLITUS, MORANGO, ANGIOTENSINAS, HIPERTENSÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINTO, Márcia da Silva et al. Evaluation of antiproliferative, anti-type 2 diabetes, and antihypertension potentials of ellagitannins from strawberries (Fragaria X ananassa Duch.) using in vitro models. Journal of Medicinal Food, v. 13, n. 5, p. 1-9, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1089/jmf.2009.0257. Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Pinto, M. da S., Carvalho, J. E. de, Lajolo, F. M., Genovese, M. I., & Shetty, K. (2010). Evaluation of antiproliferative, anti-type 2 diabetes, and antihypertension potentials of ellagitannins from strawberries (Fragaria X ananassa Duch.) using in vitro models. Journal of Medicinal Food, 13( 5), 1-9. doi:10.1089/jmf.2009.0257
    • NLM

      Pinto M da S, Carvalho JE de, Lajolo FM, Genovese MI, Shetty K. Evaluation of antiproliferative, anti-type 2 diabetes, and antihypertension potentials of ellagitannins from strawberries (Fragaria X ananassa Duch.) using in vitro models [Internet]. Journal of Medicinal Food. 2010 ; 13( 5): 1-9.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1089/jmf.2009.0257
    • Vancouver

      Pinto M da S, Carvalho JE de, Lajolo FM, Genovese MI, Shetty K. Evaluation of antiproliferative, anti-type 2 diabetes, and antihypertension potentials of ellagitannins from strawberries (Fragaria X ananassa Duch.) using in vitro models [Internet]. Journal of Medicinal Food. 2010 ; 13( 5): 1-9.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1089/jmf.2009.0257
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo. Unidade: FCF

    Subjects: ISOFLAVONAS, SOJA

    How to cite
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    • ABNT

      BALISTEIRO, Diully Mata et al. Isoflavones, protein content and in vitro antioxidant capacity: comparison between tradition and organic soybean crops. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 10 jul. 2024. , 2010
    • APA

      Balisteiro, D. M., Rombaldi, C. V., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2010). Isoflavones, protein content and in vitro antioxidant capacity: comparison between tradition and organic soybean crops. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Balisteiro DM, Rombaldi CV, Lajolo FM, Genovese MI. Isoflavones, protein content and in vitro antioxidant capacity: comparison between tradition and organic soybean crops. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 10 res. FCF016.[citado 2024 jul. 10 ]
    • Vancouver

      Balisteiro DM, Rombaldi CV, Lajolo FM, Genovese MI. Isoflavones, protein content and in vitro antioxidant capacity: comparison between tradition and organic soybean crops. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 10 res. FCF016.[citado 2024 jul. 10 ]
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES (CAPACIDADE), NOZES, CASTANHA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ABE, Lucile Tiemi e LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Comparison of phenol content and antioxidant capacity of nuts. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 30, p. 254-259, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612010000500038. Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Abe, L. T., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2010). Comparison of phenol content and antioxidant capacity of nuts. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 30, 254-259. doi:10.1590/s0101-20612010000500038
    • NLM

      Abe LT, Lajolo FM, Genovese MI. Comparison of phenol content and antioxidant capacity of nuts [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2010 ; 30 254-259.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612010000500038
    • Vancouver

      Abe LT, Lajolo FM, Genovese MI. Comparison of phenol content and antioxidant capacity of nuts [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2010 ; 30 254-259.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612010000500038
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES, CHÁ, ANÁLISE DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KODAMA, Débora Harumi et al. Flavonoids, total phenolics and antioxidant capacity: comparison between commercial green tea preparations. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 30, n. 4, p. 1077-1082, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612010000400037. Acesso em: 10 jul. 2024.
    • APA

      Kodama, D. H., Gonçalves, A. E. de S. S., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2010). Flavonoids, total phenolics and antioxidant capacity: comparison between commercial green tea preparations. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 30( 4), 1077-1082. doi:10.1590/s0101-20612010000400037
    • NLM

      Kodama DH, Gonçalves AE de SS, Lajolo FM, Genovese MI. Flavonoids, total phenolics and antioxidant capacity: comparison between commercial green tea preparations [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2010 ; 30( 4): 1077-1082.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612010000400037
    • Vancouver

      Kodama DH, Gonçalves AE de SS, Lajolo FM, Genovese MI. Flavonoids, total phenolics and antioxidant capacity: comparison between commercial green tea preparations [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2010 ; 30( 4): 1077-1082.[citado 2024 jul. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612010000400037

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