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  • Fonte: Toxicon. Unidade: ICB

    Assuntos: MICROBIOLOGIA, ASPERGILLUS, CASTANHA, AFLATOXINAS, MICOTOXINAS, REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE, METABÓLITOS, EXPRESSÃO GÊNICA

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    • ABNT

      REIS, Tatiana Alves dos et al. Early expression of the aflatoxin gene cluster in Aspergillus nomiae isolated from Brazil nut. Toxicon, v. 209, p. 36-42, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.toxicon.2022.01.008. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Reis, T. A. dos, Tralamazza, S. M., Coelho, E., Zorzete, P., Fávaro, D. I. T., & Corrêa, B. (2022). Early expression of the aflatoxin gene cluster in Aspergillus nomiae isolated from Brazil nut. Toxicon, 209, 36-42. doi:10.1016/j.toxicon.2022.01.008
    • NLM

      Reis TA dos, Tralamazza SM, Coelho E, Zorzete P, Fávaro DIT, Corrêa B. Early expression of the aflatoxin gene cluster in Aspergillus nomiae isolated from Brazil nut [Internet]. Toxicon. 2022 ; 209 36-42.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.toxicon.2022.01.008
    • Vancouver

      Reis TA dos, Tralamazza SM, Coelho E, Zorzete P, Fávaro DIT, Corrêa B. Early expression of the aflatoxin gene cluster in Aspergillus nomiae isolated from Brazil nut [Internet]. Toxicon. 2022 ; 209 36-42.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.toxicon.2022.01.008
  • Fonte: Chemosphere. Unidade: ICB

    Assuntos: MICROBIOLOGIA, FUNGOS, PENICILLIUM, BIORREMEDIAÇÃO, URÂNIO, MINAS, MINERAÇÃO DE MINERAIS METÁLICOS, METAIS PESADOS, EFLÚVIOS DE MINERAÇÃO

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    • ABNT

      COELHO, Ednei da Assunção Antunes et al. Resistant fungi isolated from contaminated uranium mine in Brazil shows a high capacity to uptake uranium from water. Chemosphere, v. 248, p. 9 , 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2020.126068. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Coelho, E. da A. A., Tatiana Alves Dos Reis,, Cotrim, M. E. B., Mullan, T. K., & Corrêa, B. (2020). Resistant fungi isolated from contaminated uranium mine in Brazil shows a high capacity to uptake uranium from water. Chemosphere, 248, 9 . doi:10.1016/j.chemosphere.2020.126068
    • NLM

      Coelho E da AA, Tatiana Alves Dos Reis, Cotrim MEB, Mullan TK, Corrêa B. Resistant fungi isolated from contaminated uranium mine in Brazil shows a high capacity to uptake uranium from water [Internet]. Chemosphere. 2020 ; 248 9 .[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2020.126068
    • Vancouver

      Coelho E da AA, Tatiana Alves Dos Reis, Cotrim MEB, Mullan TK, Corrêa B. Resistant fungi isolated from contaminated uranium mine in Brazil shows a high capacity to uptake uranium from water [Internet]. Chemosphere. 2020 ; 248 9 .[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2020.126068
  • Fonte: Toxicon. Unidade: ICB

    Assuntos: MICROBIOLOGIA, ASPERGILLUS, FUSARIUM, MICOTOXINAS, AFLATOXINAS, FUNGOS MITOSPORICOS, MILHO

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    • ABNT

      REIS, Tatiana Alves et al. A non-toxigenic Aspergillus flavus strain prevents the spreading of Fusarium verticillioides and fumonisins in maize. Toxicon, v. 181, p. 6-8, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.toxicon.2020.04.091. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Reis, T. A., Oliveira, T. D. de, Zorzete, P., Faria, P., & Corrêa, B. (2020). A non-toxigenic Aspergillus flavus strain prevents the spreading of Fusarium verticillioides and fumonisins in maize. Toxicon, 181, 6-8. doi:10.1016/j.toxicon.2020.04.091
    • NLM

      Reis TA, Oliveira TD de, Zorzete P, Faria P, Corrêa B. A non-toxigenic Aspergillus flavus strain prevents the spreading of Fusarium verticillioides and fumonisins in maize [Internet]. Toxicon. 2020 ; 181 6-8.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.toxicon.2020.04.091
    • Vancouver

      Reis TA, Oliveira TD de, Zorzete P, Faria P, Corrêa B. A non-toxigenic Aspergillus flavus strain prevents the spreading of Fusarium verticillioides and fumonisins in maize [Internet]. Toxicon. 2020 ; 181 6-8.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.toxicon.2020.04.091
  • Fonte: Biotechnology Progress. Unidades: ICB, IF

    Assuntos: MICROBIOLOGIA, ÁGUAS RESIDUÁRIAS, PENICILLIUM, URÂNIO, BIORREMEDIAÇÃO, MINAS, BIOMASSA, MICROSCOPIA ELETRÔNICA

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    • ABNT

      COELHO, Ednei da Assunção Antunes et al. Bioremediation of water contaminated with uranium using Penicillium piscarium. Biotechnology Progress, p. 8 , 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/btpr.3032. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Coelho, E. da A. A., Reis, T. A., Cotrim, M., Rizzutto, M. de A., & Corrêa, B. (2020). Bioremediation of water contaminated with uranium using Penicillium piscarium. Biotechnology Progress, 8 . doi:10.1002/btpr.3032
    • NLM

      Coelho E da AA, Reis TA, Cotrim M, Rizzutto M de A, Corrêa B. Bioremediation of water contaminated with uranium using Penicillium piscarium [Internet]. Biotechnology Progress. 2020 ; 8 .[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/btpr.3032
    • Vancouver

      Coelho E da AA, Reis TA, Cotrim M, Rizzutto M de A, Corrêa B. Bioremediation of water contaminated with uranium using Penicillium piscarium [Internet]. Biotechnology Progress. 2020 ; 8 .[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/btpr.3032
  • Fonte: Mycotoxin Research. Unidade: ICB

    Assuntos: MICROBIOLOGIA, CASTANHA, NOZES, MICOTOXINAS, ECOFISIOLOGIA, REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE, ASPERGILLUS, AFLATOXINAS, EXPRESSÃO GÊNICA

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    • ABNT

      YUNES, Nathália Beatriz Spagnuolo et al. Effect of temperature on growth, gene expression, and aflatoxin production by Aspergillus nomius isolated from Brazil nuts. Mycotoxin Research, v. 36, p. 173–180, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12550-019-00380-w. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Yunes, N. B. S., Oliveira, R. C., Reis, T. A., Baquião, A. C., Rocha, L. O., & Corrêa, B. (2020). Effect of temperature on growth, gene expression, and aflatoxin production by Aspergillus nomius isolated from Brazil nuts. Mycotoxin Research, 36, 173–180. doi:10.1007/s12550-019-00380-w
    • NLM

      Yunes NBS, Oliveira RC, Reis TA, Baquião AC, Rocha LO, Corrêa B. Effect of temperature on growth, gene expression, and aflatoxin production by Aspergillus nomius isolated from Brazil nuts [Internet]. Mycotoxin Research. 2020 ; 36 173–180.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12550-019-00380-w
    • Vancouver

      Yunes NBS, Oliveira RC, Reis TA, Baquião AC, Rocha LO, Corrêa B. Effect of temperature on growth, gene expression, and aflatoxin production by Aspergillus nomius isolated from Brazil nuts [Internet]. Mycotoxin Research. 2020 ; 36 173–180.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12550-019-00380-w
  • Fonte: Chemosphere. Unidades: ICB, IPEN

    Assuntos: FUNGOS, MINAS, URÂNIO, ÁGUA CONTAMINADA, BIORREMEDIAÇÃO, PENICILLIUM, METAIS PESADOS

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    • ABNT

      COELHO, Ednei da Assunção Antunes et al. Corrigendum to “Resistant fungi isolated from contaminated uranium mine in Brazil shows a high capacity to uptake uranium from water”. Chemosphere, v. 248, p. 9 , 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2020.128845. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Coelho, E. da A. A., Reis, T. A., Cotrim, M., Mullan, T. K., & Corrêa, B. (2020). Corrigendum to “Resistant fungi isolated from contaminated uranium mine in Brazil shows a high capacity to uptake uranium from water”. Chemosphere, 248, 9 . doi:10.1016/j.chemosphere.2020.128845
    • NLM

      Coelho E da AA, Reis TA, Cotrim M, Mullan TK, Corrêa B. Corrigendum to “Resistant fungi isolated from contaminated uranium mine in Brazil shows a high capacity to uptake uranium from water” [Internet]. Chemosphere. 2020 ; 248 9 .[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2020.128845
    • Vancouver

      Coelho E da AA, Reis TA, Cotrim M, Mullan TK, Corrêa B. Corrigendum to “Resistant fungi isolated from contaminated uranium mine in Brazil shows a high capacity to uptake uranium from water” [Internet]. Chemosphere. 2020 ; 248 9 .[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2020.128845
  • Fonte: Environmental Monitoring and Assessment. Unidades: ICB, EP, BIOTECNOLOGIA

    Assuntos: MICROBIOLOGIA, BIORREMEDIAÇÃO, PENICILLIUM, BIOMASSA, ÍONS, COBRE

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    • ABNT

      LACERDA, Ellen Cristina Miranda et al. Copper biosorption from an aqueous solution by the dead biomass of Penicillium ochrochloron. Environmental Monitoring and Assessment, v. 191, n. 4, p. 1-8, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10661-019-7399-y. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Lacerda, E. C. M., Baltazar, M. dos P. G., Reis, T. A., Nascimento, C. A. O. do, Corrêa, B., & Gimenes, L. J. (2019). Copper biosorption from an aqueous solution by the dead biomass of Penicillium ochrochloron. Environmental Monitoring and Assessment, 191( 4), 1-8. doi:10.1007/s10661-019-7399-y
    • NLM

      Lacerda ECM, Baltazar M dos PG, Reis TA, Nascimento CAO do, Corrêa B, Gimenes LJ. Copper biosorption from an aqueous solution by the dead biomass of Penicillium ochrochloron [Internet]. Environmental Monitoring and Assessment. 2019 ; 191( 4): 1-8.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10661-019-7399-y
    • Vancouver

      Lacerda ECM, Baltazar M dos PG, Reis TA, Nascimento CAO do, Corrêa B, Gimenes LJ. Copper biosorption from an aqueous solution by the dead biomass of Penicillium ochrochloron [Internet]. Environmental Monitoring and Assessment. 2019 ; 191( 4): 1-8.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10661-019-7399-y
  • Fonte: Journal of Cultural Heritage. Unidades: IF, ICB, IEB, MAC

    Assuntos: DIÓXIDO DE CARBONO, BIBLIOTECAS, FUNGOS CELULOLÍTICOS

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    • ABNT

      TEIXEIRA, Fernanda Sá et al. Disinfection of ancient paper contaminated with fungi using supercritical carbon dioxide. Journal of Cultural Heritage, v. 30, p. 110-116, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.culher.2017.09.009. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Teixeira, F. S., Reis, T. A. dos, Sgubin, L. G., Thome, L. E., Bei, I. W., Clemencio, R. E., et al. (2018). Disinfection of ancient paper contaminated with fungi using supercritical carbon dioxide. Journal of Cultural Heritage, 30, 110-116. doi:10.1016/j.culher.2017.09.009
    • NLM

      Teixeira FS, Reis TA dos, Sgubin LG, Thome LE, Bei IW, Clemencio RE, Corrêa B, Salvadori MCB da S. Disinfection of ancient paper contaminated with fungi using supercritical carbon dioxide [Internet]. Journal of Cultural Heritage. 2018 ; 30 110-116.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.culher.2017.09.009
    • Vancouver

      Teixeira FS, Reis TA dos, Sgubin LG, Thome LE, Bei IW, Clemencio RE, Corrêa B, Salvadori MCB da S. Disinfection of ancient paper contaminated with fungi using supercritical carbon dioxide [Internet]. Journal of Cultural Heritage. 2018 ; 30 110-116.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.culher.2017.09.009
  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: ICB

    Assuntos: MICROBIOLOGIA, MICOTOXINAS, CERVEJA, BEBIDAS ALCOÓLICAS, CROMATOGRAFIA LÍQUIDA, FUNGICIDAS INDUSTRIAIS

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    • ABNT

      PIACENTINI, Karim Cristina et al. Mycotoxin analysis of industrial beers from Brazil: the influence of fumonisin B1 and deoxynivalenol in beer quality. Food Chemistry, v. 218, p. 64-69, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.09.062. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Piacentini, K. C., Rocha, L. de O., Fontes, L. de C., Carnielli, L., Reis, T. A. dos, & Corrêa, B. (2017). Mycotoxin analysis of industrial beers from Brazil: the influence of fumonisin B1 and deoxynivalenol in beer quality. Food Chemistry, 218, 64-69. doi:10.1016/j.foodchem.2016.09.062
    • NLM

      Piacentini KC, Rocha L de O, Fontes L de C, Carnielli L, Reis TA dos, Corrêa B. Mycotoxin analysis of industrial beers from Brazil: the influence of fumonisin B1 and deoxynivalenol in beer quality [Internet]. Food Chemistry. 2017 ; 218 64-69.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.09.062
    • Vancouver

      Piacentini KC, Rocha L de O, Fontes L de C, Carnielli L, Reis TA dos, Corrêa B. Mycotoxin analysis of industrial beers from Brazil: the influence of fumonisin B1 and deoxynivalenol in beer quality [Internet]. Food Chemistry. 2017 ; 218 64-69.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.09.062
  • Fonte: Mycotoxin Research. Unidade: ICB

    Assuntos: MICROBIOLOGIA, FUSARIUM, MICOTOXINAS, MILHO, FUNGOS

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    • ABNT

      BARROSO, Vinícius Moraes et al. Fusarium verticillioides and fumonisin contamination in Bt and non-Bt maize cultivated in Brazil. Mycotoxin Research, v. 33, n. 2, p. 121-127, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12550-017-0271-4. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Barroso, V. M., Rocha, L. de O. L., Reis, T. A. dos, Reis, G. M., Duarte, A. P., Michelotto, M. D., & Corrêa, B. (2017). Fusarium verticillioides and fumonisin contamination in Bt and non-Bt maize cultivated in Brazil. Mycotoxin Research, 33( 2), 121-127. doi:10.1007/s12550-017-0271-4
    • NLM

      Barroso VM, Rocha L de OL, Reis TA dos, Reis GM, Duarte AP, Michelotto MD, Corrêa B. Fusarium verticillioides and fumonisin contamination in Bt and non-Bt maize cultivated in Brazil [Internet]. Mycotoxin Research. 2017 ; 33( 2): 121-127.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12550-017-0271-4
    • Vancouver

      Barroso VM, Rocha L de OL, Reis TA dos, Reis GM, Duarte AP, Michelotto MD, Corrêa B. Fusarium verticillioides and fumonisin contamination in Bt and non-Bt maize cultivated in Brazil [Internet]. Mycotoxin Research. 2017 ; 33( 2): 121-127.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12550-017-0271-4
  • Fonte: Ciência Rural. Unidade: ICB

    Assuntos: MICROBIOLOGIA, MICOTOXINAS, FUSARIUM, TRIGO

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENDES, Gabriela da Rocha et al. Mycobiota and occurrence of Fumonisin B1 in wheat harvested in Southern Brazil. Ciência Rural, v. 45, n. 6, p. 1050-1057, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20140005. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Mendes, G. da R., Reis, T. A. dos, Corrêa, B., & Badiale-Furlong, E. (2015). Mycobiota and occurrence of Fumonisin B1 in wheat harvested in Southern Brazil. Ciência Rural, 45( 6), 1050-1057. doi:10.1590/0103-8478cr20140005
    • NLM

      Mendes G da R, Reis TA dos, Corrêa B, Badiale-Furlong E. Mycobiota and occurrence of Fumonisin B1 in wheat harvested in Southern Brazil [Internet]. Ciência Rural. 2015 ; 45( 6): 1050-1057.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20140005
    • Vancouver

      Mendes G da R, Reis TA dos, Corrêa B, Badiale-Furlong E. Mycobiota and occurrence of Fumonisin B1 in wheat harvested in Southern Brazil [Internet]. Ciência Rural. 2015 ; 45( 6): 1050-1057.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20140005
  • Fonte: Journal of Food Protection. Unidade: ICB

    Assuntos: MICROBIOLOGIA, ASPERGILLUS, NOZES, RAIOS GAMA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ASSUNÇÃO, Ednei et al. Effects of gamma and electron beam radiation on Brazil nuts artificially inoculated with Aspergillus flavus. Journal of Food Protection, v. 78, n. 7, p. 1397-1401, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-14-595. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Assunção, E., Reis, T. A. dos, Baquião, A. C., & Corrêa, B. (2015). Effects of gamma and electron beam radiation on Brazil nuts artificially inoculated with Aspergillus flavus. Journal of Food Protection, 78( 7), 1397-1401. doi:10.4315/0362-028X.JFP-14-595
    • NLM

      Assunção E, Reis TA dos, Baquião AC, Corrêa B. Effects of gamma and electron beam radiation on Brazil nuts artificially inoculated with Aspergillus flavus [Internet]. Journal of Food Protection. 2015 ; 78( 7): 1397-1401.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-14-595
    • Vancouver

      Assunção E, Reis TA dos, Baquião AC, Corrêa B. Effects of gamma and electron beam radiation on Brazil nuts artificially inoculated with Aspergillus flavus [Internet]. Journal of Food Protection. 2015 ; 78( 7): 1397-1401.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-14-595
  • Fonte: Food Microbiology. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      REIS, Tatiana Alves dos et al. Characterization of Aspergillus section Flavi isolated from organic Brazil nuts using a polyphasic approach. Food Microbiology, v. 42, p. 34-39, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fm.2014.02.012. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Reis, T. A. dos, Baquião, A. C., Atayde, D. D., Grabarz, F., & Corrêa, B. (2014). Characterization of Aspergillus section Flavi isolated from organic Brazil nuts using a polyphasic approach. Food Microbiology, 42, 34-39. doi:10.1016/j.fm.2014.02.012
    • NLM

      Reis TA dos, Baquião AC, Atayde DD, Grabarz F, Corrêa B. Characterization of Aspergillus section Flavi isolated from organic Brazil nuts using a polyphasic approach [Internet]. Food Microbiology. 2014 ; 42 34-39.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fm.2014.02.012
    • Vancouver

      Reis TA dos, Baquião AC, Atayde DD, Grabarz F, Corrêa B. Characterization of Aspergillus section Flavi isolated from organic Brazil nuts using a polyphasic approach [Internet]. Food Microbiology. 2014 ; 42 34-39.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fm.2014.02.012
  • Fonte: Journal of Food Protection. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BAQUIÃO, Arianne Costa et al. Monitoring and determination of fungi and mycotoxins in stored Brazil nuts. Journal of Food Protection, v. 76, n. 8, p. 1414-1420, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-13-005. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Baquião, A. C., Oliveira, M. M. M. de, Reis, T. A. dos, Zorzete, P., Atayde, D. D., & Corrêa, B. (2013). Monitoring and determination of fungi and mycotoxins in stored Brazil nuts. Journal of Food Protection, 76( 8), 1414-1420. doi:10.4315/0362-028X.JFP-13-005
    • NLM

      Baquião AC, Oliveira MMM de, Reis TA dos, Zorzete P, Atayde DD, Corrêa B. Monitoring and determination of fungi and mycotoxins in stored Brazil nuts [Internet]. Journal of Food Protection. 2013 ; 76( 8): 1414-1420.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-13-005
    • Vancouver

      Baquião AC, Oliveira MMM de, Reis TA dos, Zorzete P, Atayde DD, Corrêa B. Monitoring and determination of fungi and mycotoxins in stored Brazil nuts [Internet]. Journal of Food Protection. 2013 ; 76( 8): 1414-1420.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-13-005
  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BAQUIÃO, Arianne Costa et al. Polyphasic approach to the identification of Aspergillus section Flavi isolated from Brazil nuts. Food Chemistry, v. 139, n. 1-4, p. 1127-1132, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.01.007. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Baquião, A. C., Oliveira, M. M. M. de, Reis, T. A., Zorzete, P., Atayde, D. D., & Corrêa, B. (2013). Polyphasic approach to the identification of Aspergillus section Flavi isolated from Brazil nuts. Food Chemistry, 139( 1-4), 1127-1132. doi:10.1016/j.foodchem.2013.01.007
    • NLM

      Baquião AC, Oliveira MMM de, Reis TA, Zorzete P, Atayde DD, Corrêa B. Polyphasic approach to the identification of Aspergillus section Flavi isolated from Brazil nuts [Internet]. Food Chemistry. 2013 ; 139( 1-4): 1127-1132.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.01.007
    • Vancouver

      Baquião AC, Oliveira MMM de, Reis TA, Zorzete P, Atayde DD, Corrêa B. Polyphasic approach to the identification of Aspergillus section Flavi isolated from Brazil nuts [Internet]. Food Chemistry. 2013 ; 139( 1-4): 1127-1132.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.01.007
  • Fonte: Food Research International. Unidades: ICB, ESALQ

    Assuntos: AMENDOIM, AFLATOXINAS, MICROBIOLOGIA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ZORZETE, Patrícia et al. Mycobiota, aflatoxins and cyclopiazonic acid in stored peanut cultivars. Food Research International, v. 52, n. 1, p. 380-386, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2013.03.029. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Zorzete, P., Baquião, A. C., Atayde, D. D., Reis, T. A. dos, Gonçalez, E., & Corrêa, B. (2013). Mycobiota, aflatoxins and cyclopiazonic acid in stored peanut cultivars. Food Research International, 52( 1), 380-386. doi:10.1016/j.foodres.2013.03.029
    • NLM

      Zorzete P, Baquião AC, Atayde DD, Reis TA dos, Gonçalez E, Corrêa B. Mycobiota, aflatoxins and cyclopiazonic acid in stored peanut cultivars [Internet]. Food Research International. 2013 ; 52( 1): 380-386.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2013.03.029
    • Vancouver

      Zorzete P, Baquião AC, Atayde DD, Reis TA dos, Gonçalez E, Corrêa B. Mycobiota, aflatoxins and cyclopiazonic acid in stored peanut cultivars [Internet]. Food Research International. 2013 ; 52( 1): 380-386.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2013.03.029
  • Fonte: International Journal of Food Microbiology. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      REIS, Tatiana Alves dos et al. Mycobiota and mycotoxins in Brazil nut samples from different states of the Brazilian Amazon region. International Journal of Food Microbiology, v. 159, n. 2, p. 61-68, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2012.08.005. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Reis, T. A. dos, Oliveira, T. D., Baquião, A. C., Gonçalves, S. S., Zorzete, P., & Corrêa, B. (2012). Mycobiota and mycotoxins in Brazil nut samples from different states of the Brazilian Amazon region. International Journal of Food Microbiology, 159( 2), 61-68. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2012.08.005
    • NLM

      Reis TA dos, Oliveira TD, Baquião AC, Gonçalves SS, Zorzete P, Corrêa B. Mycobiota and mycotoxins in Brazil nut samples from different states of the Brazilian Amazon region [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2012 ; 159( 2): 61-68.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2012.08.005
    • Vancouver

      Reis TA dos, Oliveira TD, Baquião AC, Gonçalves SS, Zorzete P, Corrêa B. Mycobiota and mycotoxins in Brazil nut samples from different states of the Brazilian Amazon region [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2012 ; 159( 2): 61-68.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2012.08.005
  • Fonte: Food Control. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BAQUIÃO, Arianne Costa et al. Mycoflora and mycotoxins in field samples of Brazil nuts. Food Control, v. 28, n. 2, p. 224-229, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.05.004. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Baquião, A. C., Zorzete, P., Reis, T. A., Assunção, E., Vergueiro, S., & Corrêa, B. (2012). Mycoflora and mycotoxins in field samples of Brazil nuts. Food Control, 28( 2), 224-229. doi:10.1016/j.foodcont.2012.05.004
    • NLM

      Baquião AC, Zorzete P, Reis TA, Assunção E, Vergueiro S, Corrêa B. Mycoflora and mycotoxins in field samples of Brazil nuts [Internet]. Food Control. 2012 ; 28( 2): 224-229.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.05.004
    • Vancouver

      Baquião AC, Zorzete P, Reis TA, Assunção E, Vergueiro S, Corrêa B. Mycoflora and mycotoxins in field samples of Brazil nuts [Internet]. Food Control. 2012 ; 28( 2): 224-229.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.05.004
  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ZORZETE, Patrícia et al. Fungi, mycotoxins and phytoalexin in peanut varieties, during plant growth in the field. Food Chemistry, v. 129, n. 3, p. 957-964, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2011.05.053. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Zorzete, P., Reis, T. A. dos, Felício, J. D., Porto, A. C. B., Makimoto, P., & Corrêa, B. (2011). Fungi, mycotoxins and phytoalexin in peanut varieties, during plant growth in the field. Food Chemistry, 129( 3), 957-964. doi:10.1016/j.foodchem.2011.05.053
    • NLM

      Zorzete P, Reis TA dos, Felício JD, Porto ACB, Makimoto P, Corrêa B. Fungi, mycotoxins and phytoalexin in peanut varieties, during plant growth in the field [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 129( 3): 957-964.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2011.05.053
    • Vancouver

      Zorzete P, Reis TA dos, Felício JD, Porto ACB, Makimoto P, Corrêa B. Fungi, mycotoxins and phytoalexin in peanut varieties, during plant growth in the field [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 129( 3): 957-964.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2011.05.053
  • Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Maitê Martins Melo de et al. Produção de aflatoxinas e ácido ciclopiazônico em cepas de aspergillus seção flavi isoladas de castanha-do-brasil. 2011, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2011. . Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Oliveira, M. M. M. de, Baquião, A. C., Zorzete, P., Reis, T. A. dos, & Corrêa, B. (2011). Produção de aflatoxinas e ácido ciclopiazônico em cepas de aspergillus seção flavi isoladas de castanha-do-brasil. In . São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM).
    • NLM

      Oliveira MMM de, Baquião AC, Zorzete P, Reis TA dos, Corrêa B. Produção de aflatoxinas e ácido ciclopiazônico em cepas de aspergillus seção flavi isoladas de castanha-do-brasil. 2011 ;[citado 2024 out. 03 ]
    • Vancouver

      Oliveira MMM de, Baquião AC, Zorzete P, Reis TA dos, Corrêa B. Produção de aflatoxinas e ácido ciclopiazônico em cepas de aspergillus seção flavi isoladas de castanha-do-brasil. 2011 ;[citado 2024 out. 03 ]

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