Estimating sensory shelf life of chocolate and carrot cupcakes using acceptance tests (2010)
- Autores:
- Autor USP: TRINDADE, MARCO ANTONIO - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1111/j.1745-459X.2009.00256.x
- Assuntos: ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS; BISCOITOS; VIDA-DE-PRATELEIRA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Malden, MA
- Data de publicação: 2010
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Sensory Studies
- ISSN: 0887-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 25, n. 2, p. 260-279, 2010
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
MONTES-VILLANUEVA, N. D e GINTHER, O. J. Estimating sensory shelf life of chocolate and carrot cupcakes using acceptance tests. Journal of Sensory Studies, v. 25, n. 2, p. 260-279, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1745-459X.2009.00256.x. Acesso em: 25 set. 2024. -
APA
Montes-Villanueva, N. D., & Ginther, O. J. (2010). Estimating sensory shelf life of chocolate and carrot cupcakes using acceptance tests. Journal of Sensory Studies, 25( 2), 260-279. doi:10.1111/j.1745-459X.2009.00256.x -
NLM
Montes-Villanueva ND, Ginther OJ. Estimating sensory shelf life of chocolate and carrot cupcakes using acceptance tests [Internet]. Journal of Sensory Studies. 2010 ; 25( 2): 260-279.[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-459X.2009.00256.x -
Vancouver
Montes-Villanueva ND, Ginther OJ. Estimating sensory shelf life of chocolate and carrot cupcakes using acceptance tests [Internet]. Journal of Sensory Studies. 2010 ; 25( 2): 260-279.[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-459X.2009.00256.x - The use of natural antioxidants to replace chemical antioxidants in foods
- Avaliação da estabilidade e estratégias para aumento da vida útil de carne ovina refrigerada
- Utilização de técnicas de análise sensorial no desenvolvimento de um placebo para repositor energético na avaliação do desempenho físico de atletas
- Efeito de radiação gama sobre a estabilidade físico-química de lombo ovino armazenado sob refrigeração
- Sensory acceptance and physicochemical parameters of chicken burger with natural antioxidants addition
- Understanding consumer's perception and acceptance of bologna sausages with reduced sodium content and/or omega‐3 addition through conjoint analysis and focus group
- Carnes
- Processamento e avaliação da estabilidade de salsichas com teor de sódio reduzido e submetidas a diferentes doses de radiação
- Main characteristics of peanut skin and its role for the preservation of meat products
- Effect of high pressure processing on physicochemical and microbiological properties of marinated beef with reduced sodium content
Informações sobre o DOI: 10.1111/j.1745-459X.2009.00256.x (Fonte: oaDOI API)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas