Rheology of apple sauce: effect of apple cultivar , firmness, and processing parameters (1986)
- Authors:
- Autor USP: NOGUEIRA, JOAO NUNES - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- Subjects: REOLOGIA; MAÇÃ; PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS
- Language: Português
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Journal of Food Science
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.51, n.1 , p.176-9, 1986
-
ABNT
RAO, M A et al. Rheology of apple sauce: effect of apple cultivar , firmness, and processing parameters. Journal of Food Science, v. 51, n. 1 , p. 176-9, 1986Tradução . . Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Rao, M. A., Cooley, H. J., Nogueira, J. N., & Mclellan, M. R. (1986). Rheology of apple sauce: effect of apple cultivar , firmness, and processing parameters. Journal of Food Science, 51( 1 ), 176-9. -
NLM
Rao MA, Cooley HJ, Nogueira JN, Mclellan MR. Rheology of apple sauce: effect of apple cultivar , firmness, and processing parameters. Journal of Food Science. 1986 ;51( 1 ): 176-9.[citado 2024 set. 19 ] -
Vancouver
Rao MA, Cooley HJ, Nogueira JN, Mclellan MR. Rheology of apple sauce: effect of apple cultivar , firmness, and processing parameters. Journal of Food Science. 1986 ;51( 1 ): 176-9.[citado 2024 set. 19 ] - Estudo sobre o processamento do palmito (euterpe edulis mart.) Por apertizacao
- Quality evaluation of some strawberry varieties for freezing
- Processamento e qualidade nutricional de suco de laranja pasteurizado concentrado
- Determinações das características fisicas, químicas e organolépticas de novas variedades de morango para congelamento
- Comparative effects of heat , s'O IND.2' and ascorbic acid on polyphenoloxidase and peroxidase activities of some fruits and vegetables
- Considerações sobre a conicidade de toras de pinus caribaea var hondurensis e sua importância no desdobro em serra de fita
- Control of polyphenol oxidase activity in fruits and vegetables
- Effect of fruit firmness and processing parameters on the particle size distribution in applesauce of two cultivars
- Effect of fruit firmmess and processing parameters on applesauce processing data from ri greening and rome cultivars
- Efeito comparativo do calor, s'O IND.2' e ácido ascórbico na atividade da polifenol oxidase e peroxidase de algumas frutas e hortaliças
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas