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  • Source: Podteca. Unidade: FCF

    Assunto: CHOCOLATE

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    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva. Entrevista com Suzana Lannes -Part 2. Podteca. São Paulo: Biblioteca do Conjunto das Químicas/USP. Disponível em: https://open.spotify.com/episode/6CX2CSAoK8sp0eyMBq3cmz?si=4-M9C_0kRbG0DACFhIuyGw&nd=1. Acesso em: 16 nov. 2024. , 2023
    • APA

      Lannes, S. C. da S. (2023). Entrevista com Suzana Lannes -Part 2. Podteca. São Paulo: Biblioteca do Conjunto das Químicas/USP. Recuperado de https://open.spotify.com/episode/6CX2CSAoK8sp0eyMBq3cmz?si=4-M9C_0kRbG0DACFhIuyGw&nd=1
    • NLM

      Lannes SC da S. Entrevista com Suzana Lannes -Part 2 [Internet]. Podteca. 2023 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://open.spotify.com/episode/6CX2CSAoK8sp0eyMBq3cmz?si=4-M9C_0kRbG0DACFhIuyGw&nd=1
    • Vancouver

      Lannes SC da S. Entrevista com Suzana Lannes -Part 2 [Internet]. Podteca. 2023 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://open.spotify.com/episode/6CX2CSAoK8sp0eyMBq3cmz?si=4-M9C_0kRbG0DACFhIuyGw&nd=1
  • Source: Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: CHOCOLATE, PEQUI

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    • ABNT

      LORENZO, Natasha Dantas e SANTOS, Orquídea Vasconcelos dos e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Structure and nutrition of dark chocolate with pequi mesocarp (Caryocar villosum (Alb.) Pers.). Food Science and Technology, v. 42, p. 12 art. e88021, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/fst.88021. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Lorenzo, N. D., Santos, O. V. dos, & Lannes, S. C. da S. (2022). Structure and nutrition of dark chocolate with pequi mesocarp (Caryocar villosum (Alb.) Pers.). Food Science and Technology, 42, 12 art. e88021. doi:10.1590/fst.88021
    • NLM

      Lorenzo ND, Santos OV dos, Lannes SC da S. Structure and nutrition of dark chocolate with pequi mesocarp (Caryocar villosum (Alb.) Pers.) [Internet]. Food Science and Technology. 2022 ; 42 12 art. e88021.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.88021
    • Vancouver

      Lorenzo ND, Santos OV dos, Lannes SC da S. Structure and nutrition of dark chocolate with pequi mesocarp (Caryocar villosum (Alb.) Pers.) [Internet]. Food Science and Technology. 2022 ; 42 12 art. e88021.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.88021
  • Source: Alimentação, nutrição e cultura. Unidade: FCF

    Subjects: SACAROSE, CHOCOLATE, CACAU, DIABETES MELLITUS, OBESIDADE

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    • ABNT

      COSTA, Damaris e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Substitutos de sacarose em chocolates: uma revisão. Alimentação, nutrição e cultura. Tradução . Ponta Grossa: Atena, 2022. . . Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Costa, D., & Lannes, S. C. da S. (2022). Substitutos de sacarose em chocolates: uma revisão. In Alimentação, nutrição e cultura. Ponta Grossa: Atena.
    • NLM

      Costa D, Lannes SC da S. Substitutos de sacarose em chocolates: uma revisão. In: Alimentação, nutrição e cultura. Ponta Grossa: Atena; 2022. [citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Costa D, Lannes SC da S. Substitutos de sacarose em chocolates: uma revisão. In: Alimentação, nutrição e cultura. Ponta Grossa: Atena; 2022. [citado 2024 nov. 16 ]
  • Source: Jornal da USP. Unidades: FCF, RUSP

    Subjects: CHOCOLATE, CACAU, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva et al. Chocolate adoçado com polpa de cacau é tecnologia da USP [Depoimento à Hérika Dias]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://jornal.usp.br/universidade/chocolate-adocado-com-polpa-de-cacau-e-tecnologia-da-usp/. Acesso em: 16 nov. 2024. , 2021
    • APA

      Lannes, S. C. da S., Silva, M. V. da, Silva, E. N. da, Ramos, D. da C., Souza, M. A. de, & Lima, A. V. (2021). Chocolate adoçado com polpa de cacau é tecnologia da USP [Depoimento à Hérika Dias]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://jornal.usp.br/universidade/chocolate-adocado-com-polpa-de-cacau-e-tecnologia-da-usp/
    • NLM

      Lannes SC da S, Silva MV da, Silva EN da, Ramos D da C, Souza MA de, Lima AV. Chocolate adoçado com polpa de cacau é tecnologia da USP [Depoimento à Hérika Dias] [Internet]. Jornal da USP. 2021 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://jornal.usp.br/universidade/chocolate-adocado-com-polpa-de-cacau-e-tecnologia-da-usp/
    • Vancouver

      Lannes SC da S, Silva MV da, Silva EN da, Ramos D da C, Souza MA de, Lima AV. Chocolate adoçado com polpa de cacau é tecnologia da USP [Depoimento à Hérika Dias] [Internet]. Jornal da USP. 2021 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://jornal.usp.br/universidade/chocolate-adocado-com-polpa-de-cacau-e-tecnologia-da-usp/
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP/SIICUSP. Unidade: FCF

    Subjects: CHOCOLATE, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      SOUSA, Beatriz Lopes de e SANTOS, Paulo Henrique da Silva e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Produção e atributos de chocolates produzidos com microcápsulas de óleo nutricional e ferro. 2021, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP, 2021. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Sousa, B. L. de, Santos, P. H. da S., & Lannes, S. C. da S. (2021). Produção e atributos de chocolates produzidos com microcápsulas de óleo nutricional e ferro. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Sousa BL de, Santos PH da S, Lannes SC da S. Produção e atributos de chocolates produzidos com microcápsulas de óleo nutricional e ferro [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Sousa BL de, Santos PH da S, Lannes SC da S. Produção e atributos de chocolates produzidos com microcápsulas de óleo nutricional e ferro [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Alimentos, nutrição e saúde. Unidade: FCF

    Subjects: CHOCOLATE, CACAU

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    • ABNT

      JANG, Vivianne Yu Ra e SANTOS, Orquídea Vasconcelos dos e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Processing influence on dark chocolate structure. Alimentos, nutrição e saúde. Tradução . Ponta Grossa: Atena, 2021. . Disponível em: https://www.atenaeditora.com.br/post-ebook/4359. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Jang, V. Y. R., Santos, O. V. dos, & Lannes, S. C. da S. (2021). Processing influence on dark chocolate structure. In Alimentos, nutrição e saúde. Ponta Grossa: Atena. Recuperado de https://www.atenaeditora.com.br/post-ebook/4359
    • NLM

      Jang VYR, Santos OV dos, Lannes SC da S. Processing influence on dark chocolate structure [Internet]. In: Alimentos, nutrição e saúde. Ponta Grossa: Atena; 2021. [citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.atenaeditora.com.br/post-ebook/4359
    • Vancouver

      Jang VYR, Santos OV dos, Lannes SC da S. Processing influence on dark chocolate structure [Internet]. In: Alimentos, nutrição e saúde. Ponta Grossa: Atena; 2021. [citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.atenaeditora.com.br/post-ebook/4359
  • Source: Alimentos, nutrição e saúde. Unidade: FCF

    Subjects: CHOCOLATE, NUTRIENTES

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    • ABNT

      SOUSA, Beatriz Lopes de e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Adição de nutrientes em chocolate – mini revisão. Alimentos, nutrição e saúde. Tradução . Ponta Grossa: Atena, 2021. . Disponível em: https://www.atenaeditora.com.br/post-ebook/4359. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Sousa, B. L. de, & Lannes, S. C. da S. (2021). Adição de nutrientes em chocolate – mini revisão. In Alimentos, nutrição e saúde. Ponta Grossa: Atena. Recuperado de https://www.atenaeditora.com.br/post-ebook/4359
    • NLM

      Sousa BL de, Lannes SC da S. Adição de nutrientes em chocolate – mini revisão [Internet]. In: Alimentos, nutrição e saúde. Ponta Grossa: Atena; 2021. [citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.atenaeditora.com.br/post-ebook/4359
    • Vancouver

      Sousa BL de, Lannes SC da S. Adição de nutrientes em chocolate – mini revisão [Internet]. In: Alimentos, nutrição e saúde. Ponta Grossa: Atena; 2021. [citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.atenaeditora.com.br/post-ebook/4359
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da Universidade de São Paulo - SIICUSP. Unidade: FCF

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, FERRO, CHOCOLATE

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    • ABNT

      SILVA, Leticia Alves e SOUSA, Beatriz Lopes de e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Produção de microcapsulas com oléo nutricional e ferro para aplicação em chocolate. 2020, Anais.. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, 2020. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicpublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Silva, L. A., Sousa, B. L. de, & Lannes, S. C. da S. (2020). Produção de microcapsulas com oléo nutricional e ferro para aplicação em chocolate. In Resumos. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicpublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Silva LA, Sousa BL de, Lannes SC da S. Produção de microcapsulas com oléo nutricional e ferro para aplicação em chocolate [Internet]. Resumos. 2020 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicpublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Silva LA, Sousa BL de, Lannes SC da S. Produção de microcapsulas com oléo nutricional e ferro para aplicação em chocolate [Internet]. Resumos. 2020 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicpublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Fungal Genetics and Biology. Unidade: FCF

    Subjects: SACCHAROMYCES, CHOCOLATE, ANTIOXIDANTES

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    • ABNT

      ALMEIDA, G. Moretti de et al. Heterologous expression of an alternative oxidase from Moniliophthora perniciosa in Saccharomyces cerevisiae: antioxidant function and in vivo platform for the study of new drugs against witches’ broom disease. Fungal Genetics and Biology, v. 126, p. 50-55, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fgb.2019.02.006. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Almeida, G. M. de, Thomazella, D. P. T., Pereira, G. A. G., & Monteiro, G. (2019). Heterologous expression of an alternative oxidase from Moniliophthora perniciosa in Saccharomyces cerevisiae: antioxidant function and in vivo platform for the study of new drugs against witches’ broom disease. Fungal Genetics and Biology, 126, 50-55. doi:10.1016/j.fgb.2019.02.006
    • NLM

      Almeida GM de, Thomazella DPT, Pereira GAG, Monteiro G. Heterologous expression of an alternative oxidase from Moniliophthora perniciosa in Saccharomyces cerevisiae: antioxidant function and in vivo platform for the study of new drugs against witches’ broom disease [Internet]. Fungal Genetics and Biology. 2019 ; 126 50-55.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fgb.2019.02.006
    • Vancouver

      Almeida GM de, Thomazella DPT, Pereira GAG, Monteiro G. Heterologous expression of an alternative oxidase from Moniliophthora perniciosa in Saccharomyces cerevisiae: antioxidant function and in vivo platform for the study of new drugs against witches’ broom disease [Internet]. Fungal Genetics and Biology. 2019 ; 126 50-55.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fgb.2019.02.006
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos/CBCTA. Unidade: FCF

    Subjects: CHOCOLATE, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      JANG, Vivianne Yu Ra et al. Dark chocolate structure versus process time. 2018, Anais.. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos/SBCTA, 2018. . Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Jang, V. Y. R., Carvalho, J. C. S., Ayres, W. B., & Lannes, S. C. da S. (2018). Dark chocolate structure versus process time. In Anais. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos/SBCTA.
    • NLM

      Jang VYR, Carvalho JCS, Ayres WB, Lannes SC da S. Dark chocolate structure versus process time. Anais. 2018 ;[citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Jang VYR, Carvalho JCS, Ayres WB, Lannes SC da S. Dark chocolate structure versus process time. Anais. 2018 ;[citado 2024 nov. 16 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Assunto: CHOCOLATE

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    • ABNT

      CHOW, Vivian Siou San e CAMPOS, Ingryd Carolinne Costa e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Comparison of attributes of chocolates produced with brazilian and peruvian cocoa liquors. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 nov. 2024. , 2018
    • APA

      Chow, V. S. S., Campos, I. C. C., & Lannes, S. C. da S. (2018). Comparison of attributes of chocolates produced with brazilian and peruvian cocoa liquors. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Chow VSS, Campos ICC, Lannes SC da S. Comparison of attributes of chocolates produced with brazilian and peruvian cocoa liquors. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 48 res. FCF092.[citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Chow VSS, Campos ICC, Lannes SC da S. Comparison of attributes of chocolates produced with brazilian and peruvian cocoa liquors. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 48 res. FCF092.[citado 2024 nov. 16 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Subjects: BEBIDAS, CHOCOLATE, REOLOGIA

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    • ABNT

      CAMPOS, Ingryd Carolinne Costa e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Rheology of chocolate drink powder developed with rheological modifier. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 nov. 2024. , 2018
    • APA

      Campos, I. C. C., & Lannes, S. C. da S. (2018). Rheology of chocolate drink powder developed with rheological modifier. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Campos ICC, Lannes SC da S. Rheology of chocolate drink powder developed with rheological modifier. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 56 res. FCF107.[citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Campos ICC, Lannes SC da S. Rheology of chocolate drink powder developed with rheological modifier. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 56 res. FCF107.[citado 2024 nov. 16 ]
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: FCF

    Subjects: CHOCOLATE, ANÁLISE TÉRMICA

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    • ABNT

      AGIBERT, Silvia Ainara Cardoso e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Dark chocolate added with high oleic peanut oil microcapsule. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 98, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.9102. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Agibert, S. A. C., & Lannes, S. C. da S. (2018). Dark chocolate added with high oleic peanut oil microcapsule. Journal of the Science of Food and Agriculture, 98. doi:10.1002/jsfa.9102
    • NLM

      Agibert SAC, Lannes SC da S. Dark chocolate added with high oleic peanut oil microcapsule [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2018 ; 98[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.9102
    • Vancouver

      Agibert SAC, Lannes SC da S. Dark chocolate added with high oleic peanut oil microcapsule [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2018 ; 98[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.9102
  • Source: Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: CHOCOLATE, COUVE, ANTIOXIDANTES, FRUTAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CARVALHO, Juliana Cajado Souza e ROMOFF, Paulete e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Improvement of nutritional and physicochemical proprieties of milk chocolates enriched with kale (Brassica olereacea var. acephala) and grape (Vitis vinífera). Food Science and Technology, v. 38, n. 3, p. 551-560, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/fst.15018. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Carvalho, J. C. S., Romoff, P., & Lannes, S. C. da S. (2018). Improvement of nutritional and physicochemical proprieties of milk chocolates enriched with kale (Brassica olereacea var. acephala) and grape (Vitis vinífera). Food Science and Technology, 38( 3), 551-560. doi:10.1590/fst.15018
    • NLM

      Carvalho JCS, Romoff P, Lannes SC da S. Improvement of nutritional and physicochemical proprieties of milk chocolates enriched with kale (Brassica olereacea var. acephala) and grape (Vitis vinífera) [Internet]. Food Science and Technology. 2018 ; 38( 3): 551-560.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.15018
    • Vancouver

      Carvalho JCS, Romoff P, Lannes SC da S. Improvement of nutritional and physicochemical proprieties of milk chocolates enriched with kale (Brassica olereacea var. acephala) and grape (Vitis vinífera) [Internet]. Food Science and Technology. 2018 ; 38( 3): 551-560.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.15018
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos/CBCTA. Unidade: FCF

    Subjects: CHOCOLATE, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAMPO, Ingryd Carolinne Costa e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Technological performance of chocolate drink powder processed with two types of commercial cocoa (alkalized and organic). 2018, Anais.. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos/SBCTA, 2018. . Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Campo, I. C. C., & Lannes, S. C. da S. (2018). Technological performance of chocolate drink powder processed with two types of commercial cocoa (alkalized and organic). In Anais. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos/SBCTA.
    • NLM

      Campo ICC, Lannes SC da S. Technological performance of chocolate drink powder processed with two types of commercial cocoa (alkalized and organic). Anais. 2018 ;[citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Campo ICC, Lannes SC da S. Technological performance of chocolate drink powder processed with two types of commercial cocoa (alkalized and organic). Anais. 2018 ;[citado 2024 nov. 16 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Assunto: CHOCOLATE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AGIBERT, Silvia Ainara Cardoso e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Physical properties of dark chocolate with microcapsules of high oleic peanut oil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 nov. 2024. , 2017
    • APA

      Agibert, S. A. C., & Lannes, S. C. da S. (2017). Physical properties of dark chocolate with microcapsules of high oleic peanut oil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Agibert SAC, Lannes SC da S. Physical properties of dark chocolate with microcapsules of high oleic peanut oil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 51 res. FCF098.[citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Agibert SAC, Lannes SC da S. Physical properties of dark chocolate with microcapsules of high oleic peanut oil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 51 res. FCF098.[citado 2024 nov. 16 ]
  • Source: Global Food Security and Wellness. Unidade: FCF

    Subjects: CHOCOLATE, CACAU

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    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva. Chocolate and cocoa products as a source of health and wellness. Global Food Security and Wellness. Tradução . New York: Springer, 2017. . . Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Lannes, S. C. da S. (2017). Chocolate and cocoa products as a source of health and wellness. In Global Food Security and Wellness. New York: Springer.
    • NLM

      Lannes SC da S. Chocolate and cocoa products as a source of health and wellness. In: Global Food Security and Wellness. New York: Springer; 2017. [citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Lannes SC da S. Chocolate and cocoa products as a source of health and wellness. In: Global Food Security and Wellness. New York: Springer; 2017. [citado 2024 nov. 16 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Assunto: CHOCOLATE

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    • ABNT

      CHOW, Vivian Siou San e AGIBERT, Silvia Ainara Cardoso e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Attributes of chocolate produced with cocoa bulk aiming the comparison with chocolates produced with cocoa from different provenances. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 nov. 2024. , 2017
    • APA

      Chow, V. S. S., Agibert, S. A. C., & Lannes, S. C. da S. (2017). Attributes of chocolate produced with cocoa bulk aiming the comparison with chocolates produced with cocoa from different provenances. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Chow VSS, Agibert SAC, Lannes SC da S. Attributes of chocolate produced with cocoa bulk aiming the comparison with chocolates produced with cocoa from different provenances. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 52 res. FCF099.[citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Chow VSS, Agibert SAC, Lannes SC da S. Attributes of chocolate produced with cocoa bulk aiming the comparison with chocolates produced with cocoa from different provenances. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 52 res. FCF099.[citado 2024 nov. 16 ]
  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: FCF

    Subjects: GELATINA, GALINHAS, CHOCOLATE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ALMEIDA, Poliana Fernandes e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Effects of chicken by-product gelatin on the physicochemical properties and texture of chocolate spread. Journal of Texture Studies, v. 48, p. 392-402, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jtxs.12242. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Almeida, P. F., & Lannes, S. C. da S. (2017). Effects of chicken by-product gelatin on the physicochemical properties and texture of chocolate spread. Journal of Texture Studies, 48, 392-402. doi:10.1111/jtxs.12242
    • NLM

      Almeida PF, Lannes SC da S. Effects of chicken by-product gelatin on the physicochemical properties and texture of chocolate spread [Internet]. Journal of Texture Studies. 2017 ; 48 392-402.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12242
    • Vancouver

      Almeida PF, Lannes SC da S. Effects of chicken by-product gelatin on the physicochemical properties and texture of chocolate spread [Internet]. Journal of Texture Studies. 2017 ; 48 392-402.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12242
  • Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, CHOCOLATE, ALIMENTOS FORTIFICADOS

    How to cite
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    • ABNT

      GONÇALVES, Estela Vidal e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Composições alimentícias de chocolate, nutricionalmente enriquecidas e processos de fabricação das composições alimentícias de chocolate, nutricionalmente enriquecidas. . Rio de Janeiro: Republica Federativa do Brasil - Ministério da Indústria, Comércio Exterior e Serviços - Instituto Nacional da Propriedade Industrial. . Acesso em: 16 nov. 2024. , 2015
    • APA

      Gonçalves, E. V., & Lannes, S. C. da S. (2015). Composições alimentícias de chocolate, nutricionalmente enriquecidas e processos de fabricação das composições alimentícias de chocolate, nutricionalmente enriquecidas. Rio de Janeiro: Republica Federativa do Brasil - Ministério da Indústria, Comércio Exterior e Serviços - Instituto Nacional da Propriedade Industrial.
    • NLM

      Gonçalves EV, Lannes SC da S. Composições alimentícias de chocolate, nutricionalmente enriquecidas e processos de fabricação das composições alimentícias de chocolate, nutricionalmente enriquecidas. 2015 ;[citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Gonçalves EV, Lannes SC da S. Composições alimentícias de chocolate, nutricionalmente enriquecidas e processos de fabricação das composições alimentícias de chocolate, nutricionalmente enriquecidas. 2015 ;[citado 2024 nov. 16 ]

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