Filtros : "TECNOLOGIA DE ALIMENTOS" "PARTE DE MONOGRAFIA/LIVRO" Removido: "FSP" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Ensaios sobre avaliação econômica e ambiental da agropecuária pela síntese em emergia. Unidade: FMVZ

    Subjects: DESENVOLVIMENTO SUSTENTÁVEL, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PASQUINI NETO, Rolando. Carne de laboratório: uma energia produzida que alimenta ? Ensaios sobre avaliação econômica e ambiental da agropecuária pela síntese em emergia. Tradução . Pirassununga: 5D, 2024. . Disponível em: https://www.researchgate.net/publication/381955071_Ensaios_sobre_avaliacao_economica_e_ambiental_da_agropecuaria_pela_Sintese_em_Emergia. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Pasquini Neto, R. (2024). Carne de laboratório: uma energia produzida que alimenta ? In Ensaios sobre avaliação econômica e ambiental da agropecuária pela síntese em emergia. Pirassununga: 5D. Recuperado de https://www.researchgate.net/publication/381955071_Ensaios_sobre_avaliacao_economica_e_ambiental_da_agropecuaria_pela_Sintese_em_Emergia
    • NLM

      Pasquini Neto R. Carne de laboratório: uma energia produzida que alimenta ? [Internet]. In: Ensaios sobre avaliação econômica e ambiental da agropecuária pela síntese em emergia. Pirassununga: 5D; 2024. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://www.researchgate.net/publication/381955071_Ensaios_sobre_avaliacao_economica_e_ambiental_da_agropecuaria_pela_Sintese_em_Emergia
    • Vancouver

      Pasquini Neto R. Carne de laboratório: uma energia produzida que alimenta ? [Internet]. In: Ensaios sobre avaliação econômica e ambiental da agropecuária pela síntese em emergia. Pirassununga: 5D; 2024. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://www.researchgate.net/publication/381955071_Ensaios_sobre_avaliacao_economica_e_ambiental_da_agropecuaria_pela_Sintese_em_Emergia
  • Source: Starch in food structure, function, and applications. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BITENCOURT, Bruna Sousa et al. Novel processing technologies to enhance starch functionality. Starch in food structure, function, and applications. Tradução . Amsterdam: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2024. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-96102-8.00019-X. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Bitencourt, B. S., Guedes, J. S., Maniglia, B. C., Silva, N. C. da, Rojas, M. L., & Augusto, P. E. D. (2024). Novel processing technologies to enhance starch functionality. In Starch in food structure, function, and applications. Amsterdam: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/B978-0-323-96102-8.00019-X
    • NLM

      Bitencourt BS, Guedes JS, Maniglia BC, Silva NC da, Rojas ML, Augusto PED. Novel processing technologies to enhance starch functionality [Internet]. In: Starch in food structure, function, and applications. Amsterdam: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo; 2024. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-96102-8.00019-X
    • Vancouver

      Bitencourt BS, Guedes JS, Maniglia BC, Silva NC da, Rojas ML, Augusto PED. Novel processing technologies to enhance starch functionality [Internet]. In: Starch in food structure, function, and applications. Amsterdam: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo; 2024. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-96102-8.00019-X
  • Source: Sustainable cassava : Strategies from production through waste management. Part 1 : Cassava diversity, production, and processing. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, MANDIOCA, SEGURANÇA ALIMENTAR, SUSTENTABILIDADE, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      EFFA, Emmanuel Bassey et al. Cassava production and products: potential sustainable utilization strategies for environmental security. Sustainable cassava : Strategies from production through waste management. Part 1 : Cassava diversity, production, and processing. Tradução . Amsterdam: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2024. p. 474 : il. Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-96102-8.00019-X. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Effa, E. B., Okweche, S. I., Nwaogu, C., & Oko, P. A. (2024). Cassava production and products: potential sustainable utilization strategies for environmental security. In Sustainable cassava : Strategies from production through waste management. Part 1 : Cassava diversity, production, and processing (p. 474 : il). Amsterdam: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/B978-0-323-96102-8.00019-X
    • NLM

      Effa EB, Okweche SI, Nwaogu C, Oko PA. Cassava production and products: potential sustainable utilization strategies for environmental security [Internet]. In: Sustainable cassava : Strategies from production through waste management. Part 1 : Cassava diversity, production, and processing. Amsterdam: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo; 2024. p. 474 : il.[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-96102-8.00019-X
    • Vancouver

      Effa EB, Okweche SI, Nwaogu C, Oko PA. Cassava production and products: potential sustainable utilization strategies for environmental security [Internet]. In: Sustainable cassava : Strategies from production through waste management. Part 1 : Cassava diversity, production, and processing. Amsterdam: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo; 2024. p. 474 : il.[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-96102-8.00019-X
  • Source: Food structure engineering and design for improved nutrition, health and well-being. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, VALOR NUTRITIVO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROJAS, Meliza Lindsay et al. How food structure influences the physical, sensorial, and nutritional quality of food products. Food structure engineering and design for improved nutrition, health and well-being. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2023. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-85513-6.00012-8. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Rojas, M. L., Kubo, M. T. K., Caetano-Silva, M. E., Carvalho, G. R., & Augusto, P. E. D. (2023). How food structure influences the physical, sensorial, and nutritional quality of food products. In Food structure engineering and design for improved nutrition, health and well-being. Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-323-85513-6.00012-8
    • NLM

      Rojas ML, Kubo MTK, Caetano-Silva ME, Carvalho GR, Augusto PED. How food structure influences the physical, sensorial, and nutritional quality of food products [Internet]. In: Food structure engineering and design for improved nutrition, health and well-being. Amsterdam: Elsevier; 2023. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-85513-6.00012-8
    • Vancouver

      Rojas ML, Kubo MTK, Caetano-Silva ME, Carvalho GR, Augusto PED. How food structure influences the physical, sensorial, and nutritional quality of food products [Internet]. In: Food structure engineering and design for improved nutrition, health and well-being. Amsterdam: Elsevier; 2023. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-85513-6.00012-8
  • Source: The potential of food by-products: bioprocessing, bioactive compounds extraction and functional ingredients utilization. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, CAROTENOIDES, GUARANÁ, ANTIOXIDANTES, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINHO, Lorena Silva et al. Encapsulation of rich-carotenoids extract from guaraná (Paullinia cupana) byproduct by a combination of spray drying and spray chilling. The potential of food by-products: bioprocessing, bioactive compounds extraction and functional ingredients utilization. Tradução . Basel: MDPI, 2023. . Disponível em: https://doi.org/10.3390/books978-3-0365-6877-5. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Pinho, L. S., Lima, P. M. de, Sá, S. H. G. de, Chen, D., Campanella, O. H., Rodrigues, C. E. da C., & Favaro-Trindade, C. S. (2023). Encapsulation of rich-carotenoids extract from guaraná (Paullinia cupana) byproduct by a combination of spray drying and spray chilling. In The potential of food by-products: bioprocessing, bioactive compounds extraction and functional ingredients utilization. Basel: MDPI. doi:10.3390/books978-3-0365-6877-5
    • NLM

      Pinho LS, Lima PM de, Sá SHG de, Chen D, Campanella OH, Rodrigues CE da C, Favaro-Trindade CS. Encapsulation of rich-carotenoids extract from guaraná (Paullinia cupana) byproduct by a combination of spray drying and spray chilling [Internet]. In: The potential of food by-products: bioprocessing, bioactive compounds extraction and functional ingredients utilization. Basel: MDPI; 2023. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.3390/books978-3-0365-6877-5
    • Vancouver

      Pinho LS, Lima PM de, Sá SHG de, Chen D, Campanella OH, Rodrigues CE da C, Favaro-Trindade CS. Encapsulation of rich-carotenoids extract from guaraná (Paullinia cupana) byproduct by a combination of spray drying and spray chilling [Internet]. In: The potential of food by-products: bioprocessing, bioactive compounds extraction and functional ingredients utilization. Basel: MDPI; 2023. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.3390/books978-3-0365-6877-5
  • Source: Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Unidade: ESALQ

    Subjects: ATIVAÇÃO ENZIMÁTICA, HOMOGENEIZAÇÃO, SUCOS DE FRUTAS, SUCOS DE VEGETAIS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      L. ROJAS, Meliza et al. Effect of high-pressure homogenization on enzyme activity in juices. Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2023. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-98386-0.00001-4. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      L. Rojas, M., Kubo, M. T. K., Tribst, A. A. L., Leite Júnior, B. R. C., & Augusto, P. E. D. (2023). Effect of high-pressure homogenization on enzyme activity in juices. In Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-323-98386-0.00001-4
    • NLM

      L. Rojas M, Kubo MTK, Tribst AAL, Leite Júnior BRC, Augusto PED. Effect of high-pressure homogenization on enzyme activity in juices [Internet]. In: Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Amsterdam: Elsevier; 2023. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-98386-0.00001-4
    • Vancouver

      L. Rojas M, Kubo MTK, Tribst AAL, Leite Júnior BRC, Augusto PED. Effect of high-pressure homogenization on enzyme activity in juices [Internet]. In: Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Amsterdam: Elsevier; 2023. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-98386-0.00001-4
  • Source: Sustainable Microbial Technologies for Valorization of Agro-Industrial Wastes. Unidade: EEL

    Subjects: BIOCIÊNCIAS, ENGENHARIA, TECNOLOGIA, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, CIÊNCIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JAIN, P. et al. Pernicious parthenium weed: an insight into its biogenic control and transformation to organic fertilizer. Sustainable Microbial Technologies for Valorization of Agro-Industrial Wastes. Tradução . [S.l.]: CRC Press, 2022. p. 1-376. Disponível em: https://doi.org/10.1201/9781003191247. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Jain, P., Chandel, A. K., Singh, A. K., & Sonkar, S. (2022). Pernicious parthenium weed: an insight into its biogenic control and transformation to organic fertilizer. In Sustainable Microbial Technologies for Valorization of Agro-Industrial Wastes (p. 1-376). CRC Press. doi:10.1201/9781003191247
    • NLM

      Jain P, Chandel AK, Singh AK, Sonkar S. Pernicious parthenium weed: an insight into its biogenic control and transformation to organic fertilizer [Internet]. In: Sustainable Microbial Technologies for Valorization of Agro-Industrial Wastes. CRC Press; 2022. p. 1-376.[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1201/9781003191247
    • Vancouver

      Jain P, Chandel AK, Singh AK, Sonkar S. Pernicious parthenium weed: an insight into its biogenic control and transformation to organic fertilizer [Internet]. In: Sustainable Microbial Technologies for Valorization of Agro-Industrial Wastes. CRC Press; 2022. p. 1-376.[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1201/9781003191247
  • Source: Gestão e inovação em ecossistemas agroalimentares : vol. 1. Unidade: FZEA

    Subjects: ALIMENTOS NÃO CONVENCIONAIS, COMPORTAMENTO DO CONSUMIDOR, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, REGULAMENTAÇÃO COMERCIAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Caroline Matos da et al. Carne de laboratório: percepção do consumidor e regulamentação. Gestão e inovação em ecossistemas agroalimentares : vol. 1. Tradução . São Carlos: Pedro e João Editores, 2022. . Disponível em: https://doi.org/10.51795/9786526501429173348. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Silva, C. M. da, Paes, M. H., Lima, C. G. de, Cardoso, J. A., & Carrer, C. da C. (2022). Carne de laboratório: percepção do consumidor e regulamentação. In Gestão e inovação em ecossistemas agroalimentares : vol. 1. São Carlos: Pedro e João Editores. doi:10.51795/9786526501429173348
    • NLM

      Silva CM da, Paes MH, Lima CG de, Cardoso JA, Carrer C da C. Carne de laboratório: percepção do consumidor e regulamentação [Internet]. In: Gestão e inovação em ecossistemas agroalimentares : vol. 1. São Carlos: Pedro e João Editores; 2022. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.51795/9786526501429173348
    • Vancouver

      Silva CM da, Paes MH, Lima CG de, Cardoso JA, Carrer C da C. Carne de laboratório: percepção do consumidor e regulamentação [Internet]. In: Gestão e inovação em ecossistemas agroalimentares : vol. 1. São Carlos: Pedro e João Editores; 2022. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.51795/9786526501429173348
  • Source: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Unidades: ESALQ, EP

    Subjects: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, HOMOGENEIZAÇÃO, ENZIMAS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEITE JÚNIOR, Bruno R. C et al. High-pressure homogenization on food enzymes. Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2021. v. 3. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22999-5. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Leite Júnior, B. R. C., Kubo, M. T. K., Augusto, P. E. D., & Atribst, A. A. L. (2021). High-pressure homogenization on food enzymes. In Innovative food processing technologies: a comprehensive review (Vol. 3). Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-08-100596-5.22999-5
    • NLM

      Leite Júnior BRC, Kubo MTK, Augusto PED, Atribst AAL. High-pressure homogenization on food enzymes [Internet]. In: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Amsterdam: Elsevier; 2021. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22999-5
    • Vancouver

      Leite Júnior BRC, Kubo MTK, Augusto PED, Atribst AAL. High-pressure homogenization on food enzymes [Internet]. In: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Amsterdam: Elsevier; 2021. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22999-5
  • Source: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Unidades: ESALQ, EP

    Subjects: HOMOGENEIZAÇÃO, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, SUCOS DE FRUTAS, SUCOS DE VEGETAIS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KUBO, Mirian Tiaki Kaneiwa e ATRIBST, A. A. L e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. High pressure homogenization in fruit and vegetable juice and puree processing: effects on quality, stability and phytochemical Profile. Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2021. v. 3. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.23007-2. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Kubo, M. T. K., Atribst, A. A. L., & Augusto, P. E. D. (2021). High pressure homogenization in fruit and vegetable juice and puree processing: effects on quality, stability and phytochemical Profile. In Innovative food processing technologies: a comprehensive review (Vol. 3). Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-08-100596-5.23007-2
    • NLM

      Kubo MTK, Atribst AAL, Augusto PED. High pressure homogenization in fruit and vegetable juice and puree processing: effects on quality, stability and phytochemical Profile [Internet]. In: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Amsterdam: Elsevier; 2021. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.23007-2
    • Vancouver

      Kubo MTK, Atribst AAL, Augusto PED. High pressure homogenization in fruit and vegetable juice and puree processing: effects on quality, stability and phytochemical Profile [Internet]. In: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Amsterdam: Elsevier; 2021. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.23007-2
  • Source: Tecnologia do pescado : ciência, tecnologia, inovação e legislação. Unidade: ESALQ

    Subjects: PESCADO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Carlos Alberto Muylaert Lima dos e GALVÃO, Juliana Antunes. Qualidade do pescado. Tecnologia do pescado : ciência, tecnologia, inovação e legislação. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2020. . . Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Santos, C. A. M. L. dos, & Galvão, J. A. (2020). Qualidade do pescado. In Tecnologia do pescado : ciência, tecnologia, inovação e legislação. Rio de Janeiro: Atheneu.
    • NLM

      Santos CAML dos, Galvão JA. Qualidade do pescado. In: Tecnologia do pescado : ciência, tecnologia, inovação e legislação. Rio de Janeiro: Atheneu; 2020. [citado 2024 ago. 10 ]
    • Vancouver

      Santos CAML dos, Galvão JA. Qualidade do pescado. In: Tecnologia do pescado : ciência, tecnologia, inovação e legislação. Rio de Janeiro: Atheneu; 2020. [citado 2024 ago. 10 ]
  • Source: Princípios de tecnologia de alimentos. Unidade: ESALQ

    Subjects: PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e TRIBST, Alline Artigiani Lima e CRISTIANINI, Marcelo. Processamento de alimentos por métodos não convencionais. Princípios de tecnologia de alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2018. . . Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Tribst, A. A. L., & Cristianini, M. (2018). Processamento de alimentos por métodos não convencionais. In Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu.
    • NLM

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. Processamento de alimentos por métodos não convencionais. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 ago. 10 ]
    • Vancouver

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. Processamento de alimentos por métodos não convencionais. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 ago. 10 ]
  • Source: Tropical fruits: from cultivation to consumption and health benefits; pineapple. Unidade: CENA

    Subjects: ABACAXI, VIDA-DE-PRATELEIRA, CIÊNCIA DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HARDER, Marcia Nalesso Costa e ARTHUR, Valter. Ionizing energy for shelf-life longevity on pineapples' ready-to-eat status. Tropical fruits: from cultivation to consumption and health benefits; pineapple. Tradução . New York: Nova Science, 2018. . . Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Harder, M. N. C., & Arthur, V. (2018). Ionizing energy for shelf-life longevity on pineapples' ready-to-eat status. In Tropical fruits: from cultivation to consumption and health benefits; pineapple. New York: Nova Science.
    • NLM

      Harder MNC, Arthur V. Ionizing energy for shelf-life longevity on pineapples' ready-to-eat status. In: Tropical fruits: from cultivation to consumption and health benefits; pineapple. New York: Nova Science; 2018. [citado 2024 ago. 10 ]
    • Vancouver

      Harder MNC, Arthur V. Ionizing energy for shelf-life longevity on pineapples' ready-to-eat status. In: Tropical fruits: from cultivation to consumption and health benefits; pineapple. New York: Nova Science; 2018. [citado 2024 ago. 10 ]
  • Source: Obtenção e processamento do leite e derivados. Unidade: FZEA

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, LEITE, COAGULAÇÃO, ENZIMAS, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS PELO FRIO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Higor Oliveira e VIDAL, Ana Maria Centola e SARAN NETTO, Arlindo. Tecnologias aplicadas a leite e derivados. Obtenção e processamento do leite e derivados. Tradução . Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da USP, 2018. p. 220 . Disponível em: https://doi.org/10.11606/9788566404173. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Silva, H. O., Vidal, A. M. C., & Saran Netto, A. (2018). Tecnologias aplicadas a leite e derivados. In Obtenção e processamento do leite e derivados (p. 220 ). Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da USP. doi:10.11606/9788566404173
    • NLM

      Silva HO, Vidal AMC, Saran Netto A. Tecnologias aplicadas a leite e derivados [Internet]. In: Obtenção e processamento do leite e derivados. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da USP; 2018. p. 220 .[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.11606/9788566404173
    • Vancouver

      Silva HO, Vidal AMC, Saran Netto A. Tecnologias aplicadas a leite e derivados [Internet]. In: Obtenção e processamento do leite e derivados. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da USP; 2018. p. 220 .[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.11606/9788566404173
  • Source: Innovative technologies for food preservation: inactivation of spoilage and pathogenic microorganisms. Unidade: ESALQ

    Subjects: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e SOARES, Beatriz M. C e CASTANHA, Nanci. Conventional technologies of food preservation. Innovative technologies for food preservation: inactivation of spoilage and pathogenic microorganisms. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2018. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811031-7.00001-7. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Soares, B. M. C., & Castanha, N. (2018). Conventional technologies of food preservation. In Innovative technologies for food preservation: inactivation of spoilage and pathogenic microorganisms. Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/b978-0-12-811031-7.00001-7
    • NLM

      Augusto PED, Soares BMC, Castanha N. Conventional technologies of food preservation [Internet]. In: Innovative technologies for food preservation: inactivation of spoilage and pathogenic microorganisms. Amsterdam: Elsevier; 2018. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811031-7.00001-7
    • Vancouver

      Augusto PED, Soares BMC, Castanha N. Conventional technologies of food preservation [Internet]. In: Innovative technologies for food preservation: inactivation of spoilage and pathogenic microorganisms. Amsterdam: Elsevier; 2018. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811031-7.00001-7
  • Source: Princípios de tecnologia de alimentos. Unidade: ESALQ

    Subjects: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Tecnologia de barreiras. Princípios de tecnologia de alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2018. . . Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D. (2018). Tecnologia de barreiras. In Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu.
    • NLM

      Augusto PED. Tecnologia de barreiras. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 ago. 10 ]
    • Vancouver

      Augusto PED. Tecnologia de barreiras. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 ago. 10 ]
  • Source: Strategies for obtaining healthier foods. Unidade: FZEA

    Subjects: ANTIOXIDANTES, COMPOSTOS FENÓLICOS, RADICAIS LIVRES, OXIDAÇÃO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ALIMENTOS NATURAIS, CARNES E DERIVADOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LORENZO, José M et al. The use of natural antioxidants to replace chemical antioxidants in foods. Strategies for obtaining healthier foods. Tradução . New York: Nova Science Publishers, 2017. . . Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Lorenzo, J. M., Domínguez, R., Trindade, M. A., Munekata, P. E. S., Baldin, J. C., & Franco, D. (2017). The use of natural antioxidants to replace chemical antioxidants in foods. In Strategies for obtaining healthier foods. New York: Nova Science Publishers.
    • NLM

      Lorenzo JM, Domínguez R, Trindade MA, Munekata PES, Baldin JC, Franco D. The use of natural antioxidants to replace chemical antioxidants in foods. In: Strategies for obtaining healthier foods. New York: Nova Science Publishers; 2017. [citado 2024 ago. 10 ]
    • Vancouver

      Lorenzo JM, Domínguez R, Trindade MA, Munekata PES, Baldin JC, Franco D. The use of natural antioxidants to replace chemical antioxidants in foods. In: Strategies for obtaining healthier foods. New York: Nova Science Publishers; 2017. [citado 2024 ago. 10 ]
  • Source: Agronegócios : gestão, inovação e sustentabilidade. Unidade: FZEA

    Subjects: AGRONEGÓCIO, SUSTENTABILIDADE, DESENVOLVIMENTO DE PRODUTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ZUIN, Luís Fernando Soares e ZUIN, Poliana Bruno. Desenvolvimento de produtos agroalimentares sustentáveis. Agronegócios : gestão, inovação e sustentabilidade. Tradução . São Paulo: Saraiva, 2015. . . Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Zuin, L. F. S., & Zuin, P. B. (2015). Desenvolvimento de produtos agroalimentares sustentáveis. In Agronegócios : gestão, inovação e sustentabilidade. São Paulo: Saraiva.
    • NLM

      Zuin LFS, Zuin PB. Desenvolvimento de produtos agroalimentares sustentáveis. In: Agronegócios : gestão, inovação e sustentabilidade. São Paulo: Saraiva; 2015. [citado 2024 ago. 10 ]
    • Vancouver

      Zuin LFS, Zuin PB. Desenvolvimento de produtos agroalimentares sustentáveis. In: Agronegócios : gestão, inovação e sustentabilidade. São Paulo: Saraiva; 2015. [citado 2024 ago. 10 ]
  • Source: Atualidades em ciências de alimentos e nutrição para profissionais da saúde. Unidade: FZEA

    Subjects: NANOTECNOLOGIA (APLICAÇÕES), TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VERCIK, Andrés e VERCIK, Luci Cristina de Oliveira. Nanotecnologia aplicada a alimentos. Atualidades em ciências de alimentos e nutrição para profissionais da saúde. Tradução . São Paulo: Varela, 2015. . . Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Vercik, A., & Vercik, L. C. de O. (2015). Nanotecnologia aplicada a alimentos. In Atualidades em ciências de alimentos e nutrição para profissionais da saúde. São Paulo: Varela.
    • NLM

      Vercik A, Vercik LC de O. Nanotecnologia aplicada a alimentos. In: Atualidades em ciências de alimentos e nutrição para profissionais da saúde. São Paulo: Varela; 2015. [citado 2024 ago. 10 ]
    • Vancouver

      Vercik A, Vercik LC de O. Nanotecnologia aplicada a alimentos. In: Atualidades em ciências de alimentos e nutrição para profissionais da saúde. São Paulo: Varela; 2015. [citado 2024 ago. 10 ]
  • Source: Current microscopy contributions to advances in science and technology. Unidade: FMVZ

    Subjects: MICROSCOPIA, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SHIMOKOMAKI, Massami et al. Meat and meat products microstructure and their eating quality. Current microscopy contributions to advances in science and technology. Tradução . Badajoz: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo, 2012. . Disponível em: http://www.formatex.info/microscopy5/book/486-495.pdf. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Shimokomaki, M., Ida, E. I., Kato, T., Pedrão, M. R., Coró, F. A. G., & Hernandez-Blazquez, F. J. (2012). Meat and meat products microstructure and their eating quality. In Current microscopy contributions to advances in science and technology. Badajoz: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.formatex.info/microscopy5/book/486-495.pdf
    • NLM

      Shimokomaki M, Ida EI, Kato T, Pedrão MR, Coró FAG, Hernandez-Blazquez FJ. Meat and meat products microstructure and their eating quality [Internet]. In: Current microscopy contributions to advances in science and technology. Badajoz: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo; 2012. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: http://www.formatex.info/microscopy5/book/486-495.pdf
    • Vancouver

      Shimokomaki M, Ida EI, Kato T, Pedrão MR, Coró FAG, Hernandez-Blazquez FJ. Meat and meat products microstructure and their eating quality [Internet]. In: Current microscopy contributions to advances in science and technology. Badajoz: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo; 2012. [citado 2024 ago. 10 ] Available from: http://www.formatex.info/microscopy5/book/486-495.pdf

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024