Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos/CBCTA. Unidade: FCF
Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS
ABNT
MAFIOLETTI, Marina Cardinot et al. Trans fatty acids in industrialized brazilian cassava biscuits: nutritional adequacy, labeling and legislation. 2018, Anais.. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos/SBCTA, 2018. . Acesso em: 15 set. 2024.APA
Mafioletti, M. C., Yoshime, L. T., Sattler, J. A. G., Melo, I. L. P. de, & Mancini-Filho, J. (2018). Trans fatty acids in industrialized brazilian cassava biscuits: nutritional adequacy, labeling and legislation. In Anais. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos/SBCTA.NLM
Mafioletti MC, Yoshime LT, Sattler JAG, Melo ILP de, Mancini-Filho J. Trans fatty acids in industrialized brazilian cassava biscuits: nutritional adequacy, labeling and legislation. Anais. 2018 ;[citado 2024 set. 15 ]Vancouver
Mafioletti MC, Yoshime LT, Sattler JAG, Melo ILP de, Mancini-Filho J. Trans fatty acids in industrialized brazilian cassava biscuits: nutritional adequacy, labeling and legislation. Anais. 2018 ;[citado 2024 set. 15 ]