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ABNT
SAAD, Susana Marta Isay et al. Benefícios da microbiota saudável. Super Saudável. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2009
APA
Saad, S. M. I., Ferreira, C. L. de L. F., Corona, J., Martins, J. de F. L., Colli, C., & Lobo, A. R. (2009). Benefícios da microbiota saudável. Super Saudável. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Saad SMI, Ferreira CL de LF, Corona J, Martins J de FL, Colli C, Lobo AR. Benefícios da microbiota saudável. Super Saudável. 2009 ; 9( 44): 22-25.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Saad SMI, Ferreira CL de LF, Corona J, Martins J de FL, Colli C, Lobo AR. Benefícios da microbiota saudável. Super Saudável. 2009 ; 9( 44): 22-25.[citado 2024 out. 16 ]
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ABNT
FARIA, Douglas Emygdio de et al. Alternativas ao uso de antibióticos como promotores de crescimento para frangos de corte: 2. ácidos orgânicos e probióticos. Ciência Animal Brasileira, v. 10, n. ja/mar. 2009, p. 29-39, 2009Tradução . . Disponível em: http://www.revistas.ufg.br/index.php/vet/article/view/5886/4568. Acesso em: 16 out. 2024.
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Faria, D. E. de, Henrique, A. P. F., Franzolin, R., Medeiros, A. A., Junqueira, O. M., & Faria Filho, D. E. (2009). Alternativas ao uso de antibióticos como promotores de crescimento para frangos de corte: 2. ácidos orgânicos e probióticos. Ciência Animal Brasileira, 10( ja/mar. 2009), 29-39. Recuperado de http://www.revistas.ufg.br/index.php/vet/article/view/5886/4568
NLM
Faria DE de, Henrique APF, Franzolin R, Medeiros AA, Junqueira OM, Faria Filho DE. Alternativas ao uso de antibióticos como promotores de crescimento para frangos de corte: 2. ácidos orgânicos e probióticos [Internet]. Ciência Animal Brasileira. 2009 ; 10( ja/mar. 2009): 29-39.[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.revistas.ufg.br/index.php/vet/article/view/5886/4568
Vancouver
Faria DE de, Henrique APF, Franzolin R, Medeiros AA, Junqueira OM, Faria Filho DE. Alternativas ao uso de antibióticos como promotores de crescimento para frangos de corte: 2. ácidos orgânicos e probióticos [Internet]. Ciência Animal Brasileira. 2009 ; 10( ja/mar. 2009): 29-39.[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.revistas.ufg.br/index.php/vet/article/view/5886/4568
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FARIA, Douglas Emygdio de et al. Alternativas ao uso de antibióticos como promotores de crescimento para frangos de corte: 1. probióticos. Ciência Animal Brasileira, v. 10, n. ja/mar. 2009, p. 18-28, 2009Tradução . . Disponível em: http://www.revistas.ufg.br/index.php/vet/article/view/5885/4567. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Faria, D. E. de, Henrique, A. P. F., Franzolin, R., Medeiros, A. A., Junqueira, O. M., & Faria Filho, D. E. (2009). Alternativas ao uso de antibióticos como promotores de crescimento para frangos de corte: 1. probióticos. Ciência Animal Brasileira, 10( ja/mar. 2009), 18-28. Recuperado de http://www.revistas.ufg.br/index.php/vet/article/view/5885/4567
NLM
Faria DE de, Henrique APF, Franzolin R, Medeiros AA, Junqueira OM, Faria Filho DE. Alternativas ao uso de antibióticos como promotores de crescimento para frangos de corte: 1. probióticos [Internet]. Ciência Animal Brasileira. 2009 ; 10( ja/mar. 2009): 18-28.[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.revistas.ufg.br/index.php/vet/article/view/5885/4567
Vancouver
Faria DE de, Henrique APF, Franzolin R, Medeiros AA, Junqueira OM, Faria Filho DE. Alternativas ao uso de antibióticos como promotores de crescimento para frangos de corte: 1. probióticos [Internet]. Ciência Animal Brasileira. 2009 ; 10( ja/mar. 2009): 18-28.[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.revistas.ufg.br/index.php/vet/article/view/5885/4567
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MARTINEZ, Rafael C. R. et al. Effect of Lactobacillus rhamnosus GR-1 and Lactobacillus reuteri RC-14 on the ability of Candida albicans to infect cells and induce inflammation. Microbiology and Immunology, v. 53, n. 9, p. 487-495, 2009Tradução . . Acesso em: 16 out. 2024.
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Martinez, R. C. R., Seney, S. L., Summers, K. L., Nomizo, A., De Martinis, E. C. P., & Reid, G. (2009). Effect of Lactobacillus rhamnosus GR-1 and Lactobacillus reuteri RC-14 on the ability of Candida albicans to infect cells and induce inflammation. Microbiology and Immunology, 53( 9), 487-495.
NLM
Martinez RCR, Seney SL, Summers KL, Nomizo A, De Martinis ECP, Reid G. Effect of Lactobacillus rhamnosus GR-1 and Lactobacillus reuteri RC-14 on the ability of Candida albicans to infect cells and induce inflammation. Microbiology and Immunology. 2009 ; 53( 9): 487-495.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Martinez RCR, Seney SL, Summers KL, Nomizo A, De Martinis ECP, Reid G. Effect of Lactobacillus rhamnosus GR-1 and Lactobacillus reuteri RC-14 on the ability of Candida albicans to infect cells and induce inflammation. Microbiology and Immunology. 2009 ; 53( 9): 487-495.[citado 2024 out. 16 ]
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CRUZ, Adriano Gomes da et al. Probiotic cheese: health benefits, technological and stability aspects. Trends in Food Science & Technology, v. 20, n. 8, p. 344-354, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2009.05.001. Acesso em: 16 out. 2024.
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Cruz, A. G. da, Buriti, F. C. A., Souza, C. H. B. de, Faria, J. A. F., & Saad, S. M. I. (2009). Probiotic cheese: health benefits, technological and stability aspects. Trends in Food Science & Technology, 20( 8), 344-354. doi:10.1016/j.tifs.2009.05.001
NLM
Cruz AG da, Buriti FCA, Souza CHB de, Faria JAF, Saad SMI. Probiotic cheese: health benefits, technological and stability aspects [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2009 ; 20( 8): 344-354.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2009.05.001
Vancouver
Cruz AG da, Buriti FCA, Souza CHB de, Faria JAF, Saad SMI. Probiotic cheese: health benefits, technological and stability aspects [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2009 ; 20( 8): 344-354.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2009.05.001
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MARTINEZ, Rafael Chacon Ruiz et al. Improved cure of bacterial vaginosis with single dose of tinidazole (2g), Lactobacillus rhamnosus GR-1, and Lactobacillus reuteri RC-14: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial. Canadian Journal of Microbiology, v. 55, n. 2, p. 133-138, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1139/w08-102. Acesso em: 16 out. 2024.
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Martinez, R. C. R., Franceschini, S. A., Patta, M. C., Quintana, S. M., Gomes, B. C., De Martinis, E. C. P., & Reid, G. (2009). Improved cure of bacterial vaginosis with single dose of tinidazole (2g), Lactobacillus rhamnosus GR-1, and Lactobacillus reuteri RC-14: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial. Canadian Journal of Microbiology, 55( 2), 133-138. doi:10.1139/w08-102
NLM
Martinez RCR, Franceschini SA, Patta MC, Quintana SM, Gomes BC, De Martinis ECP, Reid G. Improved cure of bacterial vaginosis with single dose of tinidazole (2g), Lactobacillus rhamnosus GR-1, and Lactobacillus reuteri RC-14: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial [Internet]. Canadian Journal of Microbiology. 2009 ; 55( 2): 133-138.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1139/w08-102
Vancouver
Martinez RCR, Franceschini SA, Patta MC, Quintana SM, Gomes BC, De Martinis ECP, Reid G. Improved cure of bacterial vaginosis with single dose of tinidazole (2g), Lactobacillus rhamnosus GR-1, and Lactobacillus reuteri RC-14: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial [Internet]. Canadian Journal of Microbiology. 2009 ; 55( 2): 133-138.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1139/w08-102
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ABNT
NORI, M. et al. Stability enhancement of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium lactis in lipid microparticles produced by melt emulsification. New Biotechnology. Amsterdam: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2009
APA
Nori, M., Lopes, C. M., Fávaro-Trindade, C. S., & Souto, E. B. (2009). Stability enhancement of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium lactis in lipid microparticles produced by melt emulsification. New Biotechnology. Amsterdam: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
NLM
Nori M, Lopes CM, Fávaro-Trindade CS, Souto EB. Stability enhancement of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium lactis in lipid microparticles produced by melt emulsification. New Biotechnology. 2009 ; 25 S56-S57.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Nori M, Lopes CM, Fávaro-Trindade CS, Souto EB. Stability enhancement of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium lactis in lipid microparticles produced by melt emulsification. New Biotechnology. 2009 ; 25 S56-S57.[citado 2024 out. 16 ]
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HARAMI, Juliana Bolfarini e SAAD, Susana Marta Isay. Influence of inulin in the presence and absence of a whey protein-derived fat substitute on sensory acceptability of a new dairy frozen dessert. 2009, Anais.. Oxford: Elsevier, 2009. . Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Harami, J. B., & Saad, S. M. I. (2009). Influence of inulin in the presence and absence of a whey protein-derived fat substitute on sensory acceptability of a new dairy frozen dessert. In Poster Presentations. Oxford: Elsevier.
NLM
Harami JB, Saad SMI. Influence of inulin in the presence and absence of a whey protein-derived fat substitute on sensory acceptability of a new dairy frozen dessert. Poster Presentations. 2009 ;[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Harami JB, Saad SMI. Influence of inulin in the presence and absence of a whey protein-derived fat substitute on sensory acceptability of a new dairy frozen dessert. Poster Presentations. 2009 ;[citado 2024 out. 16 ]
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WAITZBERG, Dan Linetzky. Probióticos: benéficos ou prejudiciais na cirurgia e UTI. 36º Gastrão - Atualização em cirurgia do aparelho digestivo e coloproctologia. Tradução . São Paulo: Tecart, 2009. . . Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Waitzberg, D. L. (2009). Probióticos: benéficos ou prejudiciais na cirurgia e UTI. In 36º Gastrão - Atualização em cirurgia do aparelho digestivo e coloproctologia. São Paulo: Tecart.
NLM
Waitzberg DL. Probióticos: benéficos ou prejudiciais na cirurgia e UTI. In: 36º Gastrão - Atualização em cirurgia do aparelho digestivo e coloproctologia. São Paulo: Tecart; 2009. [citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Waitzberg DL. Probióticos: benéficos ou prejudiciais na cirurgia e UTI. In: 36º Gastrão - Atualização em cirurgia do aparelho digestivo e coloproctologia. São Paulo: Tecart; 2009. [citado 2024 out. 16 ]
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NUNES, Aryana Duckur et al. Desempenho e morfologia intestinal de frangos de corte alimentados com rações contendo aditivos alternativos a antimicrobianos. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, v. 46, n. 6, p. 500-506, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.11606/s1413-95962009000600009. Acesso em: 16 out. 2024.
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Nunes, A. D., Vaz, A. C. N., Raspantini, L. E. R., Silva, E. M. da, & Albuquerque, R. de. (2009). Desempenho e morfologia intestinal de frangos de corte alimentados com rações contendo aditivos alternativos a antimicrobianos. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, 46( 6), 500-506. doi:10.11606/s1413-95962009000600009
NLM
Nunes AD, Vaz ACN, Raspantini LER, Silva EM da, Albuquerque R de. Desempenho e morfologia intestinal de frangos de corte alimentados com rações contendo aditivos alternativos a antimicrobianos [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2009 ; 46( 6): 500-506.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.11606/s1413-95962009000600009
Vancouver
Nunes AD, Vaz ACN, Raspantini LER, Silva EM da, Albuquerque R de. Desempenho e morfologia intestinal de frangos de corte alimentados com rações contendo aditivos alternativos a antimicrobianos [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2009 ; 46( 6): 500-506.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.11606/s1413-95962009000600009
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ESTROTRA, Regina Célia Sobral et al. In vitro survival of Bifidobacterium animalis Bb-12 incorporated in water, mate tea, water-soluble extract of soybean and whole milk. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2009
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Estrotra, R. C. S., Harami, J. B., Souza, C. H. B. de, & Saad, S. M. I. (2009). In vitro survival of Bifidobacterium animalis Bb-12 incorporated in water, mate tea, water-soluble extract of soybean and whole milk. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Estrotra RCS, Harami JB, Souza CHB de, Saad SMI. In vitro survival of Bifidobacterium animalis Bb-12 incorporated in water, mate tea, water-soluble extract of soybean and whole milk. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45 44 res. FCF084.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Estrotra RCS, Harami JB, Souza CHB de, Saad SMI. In vitro survival of Bifidobacterium animalis Bb-12 incorporated in water, mate tea, water-soluble extract of soybean and whole milk. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45 44 res. FCF084.[citado 2024 out. 16 ]
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OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza et al. Lactulose as a prebiotic in the production of probiotic fibre-enriched fermented milk. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2009
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Oliveira, R. P. de S., Florence, A. C. R., Martini, P., Perego, P., Converti, A., & Oliveira, M. N. de. (2009). Lactulose as a prebiotic in the production of probiotic fibre-enriched fermented milk. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
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Oliveira RP de S, Florence ACR, Martini P, Perego P, Converti A, Oliveira MN de. Lactulose as a prebiotic in the production of probiotic fibre-enriched fermented milk. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45 4 res. FCF004.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Oliveira RP de S, Florence ACR, Martini P, Perego P, Converti A, Oliveira MN de. Lactulose as a prebiotic in the production of probiotic fibre-enriched fermented milk. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45 4 res. FCF004.[citado 2024 out. 16 ]
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ABNT
KAKINOKI, Daniel Massayuki e SAAD, Susana Marta Isay. Influência da fermentação sobre a viabilidade de cepas probióticas em sobremesa simbiótica não láctea a base de arroz. 2009, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2009. . Acesso em: 16 out. 2024.
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Kakinoki, D. M., & Saad, S. M. I. (2009). Influência da fermentação sobre a viabilidade de cepas probióticas em sobremesa simbiótica não láctea a base de arroz. In . São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM).
NLM
Kakinoki DM, Saad SMI. Influência da fermentação sobre a viabilidade de cepas probióticas em sobremesa simbiótica não láctea a base de arroz. 2009 ;[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Kakinoki DM, Saad SMI. Influência da fermentação sobre a viabilidade de cepas probióticas em sobremesa simbiótica não láctea a base de arroz. 2009 ;[citado 2024 out. 16 ]
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ABNT
SUMI, Adriana de Oliveira e MARAFON, Ana Paula e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de. Analysis of the acidification profile and Bifidobacterium lactis viability in yogurts supplemented with milk protein. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2009
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Sumi, A. de O., Marafon, A. P., & Oliveira, M. N. de. (2009). Analysis of the acidification profile and Bifidobacterium lactis viability in yogurts supplemented with milk protein. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
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Sumi A de O, Marafon AP, Oliveira MN de. Analysis of the acidification profile and Bifidobacterium lactis viability in yogurts supplemented with milk protein. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45 66 res. FCF128.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Sumi A de O, Marafon AP, Oliveira MN de. Analysis of the acidification profile and Bifidobacterium lactis viability in yogurts supplemented with milk protein. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45 66 res. FCF128.[citado 2024 out. 16 ]
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SAAD, Susana Marta Isay. Mais probióticos no seu prato. Viva Saúde. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2009
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Saad, S. M. I. (2009). Mais probióticos no seu prato. Viva Saúde. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
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Saad SMI. Mais probióticos no seu prato. Viva Saúde. 2009 ; 22-25.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Saad SMI. Mais probióticos no seu prato. Viva Saúde. 2009 ; 22-25.[citado 2024 out. 16 ]
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ABNT
CARDARELLI, Haíssa Roberta e MARUYAMA, Larissa Yukie e SAAD, Susana Marta Isay. Queijos probióticos e/ou prebiótico, seu processo de fabricação e uso. . Rio de Janeiro: Republica Federativa do Brasil - Ministério do Desenvolvimento, Indústria e do Comércio Exterior - Instituto Nacional da Propriedade Industrial. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2009
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Cardarelli, H. R., Maruyama, L. Y., & Saad, S. M. I. (2009). Queijos probióticos e/ou prebiótico, seu processo de fabricação e uso. Rio de Janeiro: Republica Federativa do Brasil - Ministério do Desenvolvimento, Indústria e do Comércio Exterior - Instituto Nacional da Propriedade Industrial.
NLM
Cardarelli HR, Maruyama LY, Saad SMI. Queijos probióticos e/ou prebiótico, seu processo de fabricação e uso. 2009 ;[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Cardarelli HR, Maruyama LY, Saad SMI. Queijos probióticos e/ou prebiótico, seu processo de fabricação e uso. 2009 ;[citado 2024 out. 16 ]
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VASCONCELOS, Bruno Garcia e CASTRO, Inar Alves de e SAAD, Susana Marta Isay. Influence of the addition of probiotics and inulin on sensory acceptance of frozen açaí (Euterpe oleracea Mart) dessert. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2009
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Vasconcelos, B. G., Castro, I. A. de, & Saad, S. M. I. (2009). Influence of the addition of probiotics and inulin on sensory acceptance of frozen açaí (Euterpe oleracea Mart) dessert. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
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Vasconcelos BG, Castro IA de, Saad SMI. Influence of the addition of probiotics and inulin on sensory acceptance of frozen açaí (Euterpe oleracea Mart) dessert. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45 19 res. FCF033.[citado 2024 out. 16 ]
Vancouver
Vasconcelos BG, Castro IA de, Saad SMI. Influence of the addition of probiotics and inulin on sensory acceptance of frozen açaí (Euterpe oleracea Mart) dessert. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45 19 res. FCF033.[citado 2024 out. 16 ]
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SANTO, Ana Paula do Espirito et al. Acidification and texture profile of yogurt containing açaí pulp and probiotic cultures. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2009
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Santo, A. P. do E., Sanjos, D., Converti, A., & Oliveira, M. N. de. (2009). Acidification and texture profile of yogurt containing açaí pulp and probiotic cultures. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
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Santo AP do E, Sanjos D, Converti A, Oliveira MN de. Acidification and texture profile of yogurt containing açaí pulp and probiotic cultures. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45 40 res. FCF076.[citado 2024 out. 16 ]
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Santo AP do E, Sanjos D, Converti A, Oliveira MN de. Acidification and texture profile of yogurt containing açaí pulp and probiotic cultures. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45 40 res. FCF076.[citado 2024 out. 16 ]
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ABNT
FLORENCE, Ana Carolina Rodrigues et al. Acidification and texture profile of organic and conventional UHT probiotic fermented milk. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 out. 2024. , 2009
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Florence, A. C. R., Sousa, A. L. O. P. de, Bogsan, C. S. B., Sumi, A. de O., & Oliveira, M. N. de. (2009). Acidification and texture profile of organic and conventional UHT probiotic fermented milk. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
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Florence ACR, Sousa ALOP de, Bogsan CSB, Sumi A de O, Oliveira MN de. Acidification and texture profile of organic and conventional UHT probiotic fermented milk. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45 41 res. FCF078.[citado 2024 out. 16 ]
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Florence ACR, Sousa ALOP de, Bogsan CSB, Sumi A de O, Oliveira MN de. Acidification and texture profile of organic and conventional UHT probiotic fermented milk. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45 41 res. FCF078.[citado 2024 out. 16 ]
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ABNT
CARDARELLI, Haíssa Roberta e SAAD, Susana Marta Isay e SMIDT, H. Assimilation of prebiotic carbohydrates by Lactobacillus sobrius in an in vitro model. 2009, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2009. . Acesso em: 16 out. 2024.
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Cardarelli, H. R., Saad, S. M. I., & Smidt, H. (2009). Assimilation of prebiotic carbohydrates by Lactobacillus sobrius in an in vitro model. In . São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM).
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Cardarelli HR, Saad SMI, Smidt H. Assimilation of prebiotic carbohydrates by Lactobacillus sobrius in an in vitro model. 2009 ;[citado 2024 out. 16 ]
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Cardarelli HR, Saad SMI, Smidt H. Assimilation of prebiotic carbohydrates by Lactobacillus sobrius in an in vitro model. 2009 ;[citado 2024 out. 16 ]