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  • Source: Anais. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos - SINAFERM. Unidades: EP, IQ

    Subjects: SACCHAROMYCES, ETANOL, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      PRADO, Cleiton Dias do et al. Fermentative characterization and evaluation profile of a thermotolerant strain of saccharomyces cerevisiae for industrial application. 2022, Anais.. Campinas: Galoá, 2022. Disponível em: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Prado, C. D. do, Lorca Mandrujano, G. P., Sgobbi, F. B., Novaes, H. R., Silva, J. P. M. O. da, Alves, M. H. R., et al. (2022). Fermentative characterization and evaluation profile of a thermotolerant strain of saccharomyces cerevisiae for industrial application. In Anais. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • NLM

      Prado CD do, Lorca Mandrujano GP, Sgobbi FB, Novaes HR, Silva JPMO da, Alves MHR, Eliodório KP, Cunha GC de G e, Giudici R, Procópio DP, Basso TO, Malavazi I, Cunha AF da. Fermentative characterization and evaluation profile of a thermotolerant strain of saccharomyces cerevisiae for industrial application [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • Vancouver

      Prado CD do, Lorca Mandrujano GP, Sgobbi FB, Novaes HR, Silva JPMO da, Alves MHR, Eliodório KP, Cunha GC de G e, Giudici R, Procópio DP, Basso TO, Malavazi I, Cunha AF da. Fermentative characterization and evaluation profile of a thermotolerant strain of saccharomyces cerevisiae for industrial application [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
  • Source: Anais. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos - SINAFERM. Unidade: EP

    Subjects: BACTÉRIAS LÁTICAS, ETANOL, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      GIACON, Thamiris Guerra e CUNHA, Gabriel Caetano de Gois e e BASSO, Thiago Olitta. Co-cultivation studies of lactic acid bacteria with yeast in the oresence of furanic componds. 2022, Anais.. Campinas: Galoá, 2022. Disponível em: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150990/download/fulltext_file1?lang=pt-br. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Giacon, T. G., Cunha, G. C. de G. e, & Basso, T. O. (2022). Co-cultivation studies of lactic acid bacteria with yeast in the oresence of furanic componds. In Anais. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150990/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • NLM

      Giacon TG, Cunha GC de G e, Basso TO. Co-cultivation studies of lactic acid bacteria with yeast in the oresence of furanic componds [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150990/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • Vancouver

      Giacon TG, Cunha GC de G e, Basso TO. Co-cultivation studies of lactic acid bacteria with yeast in the oresence of furanic componds [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150990/download/fulltext_file1?lang=pt-br
  • Unidade: EP

    Subjects: SACCHAROMYCES, ETANOL

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    • ABNT

      PETRIN, Thais Helena Costa. Engenharia metabólica de Saccharomyces cerevisiae: assimilação de xilose e evolução adaptativa em linhagens industriais visando a produção de etanol. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-23032023-083239/. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Petrin, T. H. C. (2022). Engenharia metabólica de Saccharomyces cerevisiae: assimilação de xilose e evolução adaptativa em linhagens industriais visando a produção de etanol (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-23032023-083239/
    • NLM

      Petrin THC. Engenharia metabólica de Saccharomyces cerevisiae: assimilação de xilose e evolução adaptativa em linhagens industriais visando a produção de etanol [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-23032023-083239/
    • Vancouver

      Petrin THC. Engenharia metabólica de Saccharomyces cerevisiae: assimilação de xilose e evolução adaptativa em linhagens industriais visando a produção de etanol [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-23032023-083239/
  • Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, BACTÉRIAS LÁTICAS, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      BUZELLI, Mariana Mourani. Influência da contaminação bacteriana na fermentação alcoólica de um mosto misto composto por hidrolisado de milho e xarope de cana-de-açúcar para a produção de etanol combustível. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-25112022-090452/. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Buzelli, M. M. (2022). Influência da contaminação bacteriana na fermentação alcoólica de um mosto misto composto por hidrolisado de milho e xarope de cana-de-açúcar para a produção de etanol combustível (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-25112022-090452/
    • NLM

      Buzelli MM. Influência da contaminação bacteriana na fermentação alcoólica de um mosto misto composto por hidrolisado de milho e xarope de cana-de-açúcar para a produção de etanol combustível [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-25112022-090452/
    • Vancouver

      Buzelli MM. Influência da contaminação bacteriana na fermentação alcoólica de um mosto misto composto por hidrolisado de milho e xarope de cana-de-açúcar para a produção de etanol combustível [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-25112022-090452/
  • Unidade: EP

    Subjects: SIMULAÇÃO, CANA-DE-AÇÚCAR, ETANOL, BIOENERGIA, BIOCOMBUSTÍVEIS

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    • ABNT

      CASTRO, Rubens Eliseu Nicula de. Modeling a sugarcane biorefinery process and assessment of the use of industrial residue: bagasse and straw. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-05072023-141759/. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Castro, R. E. N. de. (2022). Modeling a sugarcane biorefinery process and assessment of the use of industrial residue: bagasse and straw (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-05072023-141759/
    • NLM

      Castro REN de. Modeling a sugarcane biorefinery process and assessment of the use of industrial residue: bagasse and straw [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-05072023-141759/
    • Vancouver

      Castro REN de. Modeling a sugarcane biorefinery process and assessment of the use of industrial residue: bagasse and straw [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-05072023-141759/
  • Source: Anais. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos - SINAFERM. Unidade: EP

    Subjects: BACTÉRIAS LÁTICAS, ETANOL, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      GIACON, Thamiris Guerra et al. Growth of lactic acid bacteria in the presence of 2G ethanol fermentation sugars. 2022, Anais.. Campinas: Galoá, 2022. Disponível em: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150988/download/fulltext_file1?lang=pt-br. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Giacon, T. G., Cunha, G. C. de G. e, Eliodório, K. P., & Basso, T. O. (2022). Growth of lactic acid bacteria in the presence of 2G ethanol fermentation sugars. In Anais. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150988/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • NLM

      Giacon TG, Cunha GC de G e, Eliodório KP, Basso TO. Growth of lactic acid bacteria in the presence of 2G ethanol fermentation sugars [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150988/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • Vancouver

      Giacon TG, Cunha GC de G e, Eliodório KP, Basso TO. Growth of lactic acid bacteria in the presence of 2G ethanol fermentation sugars [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/150988/download/fulltext_file1?lang=pt-br
  • Source: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Unidades: EP, ESALQ

    Subjects: SACCHAROMYCES, ETANOL

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    • ABNT

      BASSO, Thiago Olitta et al. Saccharomyces: the 5 Ws and one H. Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Tradução . Sharjah: Bentram Science, 2022. v. 2. . Disponível em: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020006. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Basso, T. O., Basso, T. P., Alves Junior, S. L., Stambuk, B. U., & Basso, L. C. (2022). Saccharomyces: the 5 Ws and one H. In Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments (Vol. 2). Sharjah: Bentram Science. doi:10.2174/9789815051063122020006
    • NLM

      Basso TO, Basso TP, Alves Junior SL, Stambuk BU, Basso LC. Saccharomyces: the 5 Ws and one H [Internet]. In: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science; 2022. [citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020006
    • Vancouver

      Basso TO, Basso TP, Alves Junior SL, Stambuk BU, Basso LC. Saccharomyces: the 5 Ws and one H [Internet]. In: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science; 2022. [citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020006
  • Source: Applied and Environmental Microbiology. Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, BIOCOMBUSTÍVEIS, SACCHAROMYCES

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    • ABNT

      ELIODÓRIO, Kevy Pontes et al. Blocking mitophagy does not significantly improve fuel ethanol production in bioethanol yeast Saccharomyces cerevisiae. Applied and Environmental Microbiology, n. Ja 2022, p. 1-35, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1128/aem.02068-21. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Eliodório, K. P., Cunha, G. C. de G. e, White, B. A., Patel, D. H. M., Zhang, F., Hettema, E. H., et al. (2022). Blocking mitophagy does not significantly improve fuel ethanol production in bioethanol yeast Saccharomyces cerevisiae. Applied and Environmental Microbiology, ( Ja 2022), 1-35. doi:10.1128/aem.02068-21
    • NLM

      Eliodório KP, Cunha GC de G e, White BA, Patel DHM, Zhang F, Hettema EH, Basso TO, Gombert AK, Raghavendran V. Blocking mitophagy does not significantly improve fuel ethanol production in bioethanol yeast Saccharomyces cerevisiae [Internet]. Applied and Environmental Microbiology. 2022 ;( Ja 2022): 1-35.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1128/aem.02068-21
    • Vancouver

      Eliodório KP, Cunha GC de G e, White BA, Patel DHM, Zhang F, Hettema EH, Basso TO, Gombert AK, Raghavendran V. Blocking mitophagy does not significantly improve fuel ethanol production in bioethanol yeast Saccharomyces cerevisiae [Internet]. Applied and Environmental Microbiology. 2022 ;( Ja 2022): 1-35.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1128/aem.02068-21
  • Unidade: EP

    Subjects: SUSTENTABILIDADE, USINAGEM, ETANOL, LIGAS DE ALTA RESISTÊNCIA

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    • ABNT

      PASCHOALINOTO, Nelson Wilson. Desenvolvimento e aplicação de um sistema de mínima quantidade de lubrificação no fresamento da liga Ti-6Al-4V. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3151/tde-06012023-090140/. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Paschoalinoto, N. W. (2022). Desenvolvimento e aplicação de um sistema de mínima quantidade de lubrificação no fresamento da liga Ti-6Al-4V (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3151/tde-06012023-090140/
    • NLM

      Paschoalinoto NW. Desenvolvimento e aplicação de um sistema de mínima quantidade de lubrificação no fresamento da liga Ti-6Al-4V [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3151/tde-06012023-090140/
    • Vancouver

      Paschoalinoto NW. Desenvolvimento e aplicação de um sistema de mínima quantidade de lubrificação no fresamento da liga Ti-6Al-4V [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3151/tde-06012023-090140/
  • Source: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Unidades: EP, IQ

    Subjects: SACCHAROMYCES, ETANOL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ALVES JUNIOR, Sérgio Luiz et al. Engineered saccharomyces or prospected non-saccharomyces: is there only one good choice for biorefineries? Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Tradução . Sharjah: Bentram Science, 2022. v. 2. . Disponível em: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020011. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Alves Junior, S. L., Scapini, T., Warken, A., Klanovicz, N., Procópio, D. P., Tadioto, V., et al. (2022). Engineered saccharomyces or prospected non-saccharomyces: is there only one good choice for biorefineries? In Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments (Vol. 2). Sharjah: Bentram Science. doi:10.2174/9789815051063122020011
    • NLM

      Alves Junior SL, Scapini T, Warken A, Klanovicz N, Procópio DP, Tadioto V, Stambuk BU, Basso TO, Treichel H. Engineered saccharomyces or prospected non-saccharomyces: is there only one good choice for biorefineries? [Internet]. In: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science; 2022. [citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020011
    • Vancouver

      Alves Junior SL, Scapini T, Warken A, Klanovicz N, Procópio DP, Tadioto V, Stambuk BU, Basso TO, Treichel H. Engineered saccharomyces or prospected non-saccharomyces: is there only one good choice for biorefineries? [Internet]. In: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science; 2022. [citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020011
  • Source: Biotechnology Letters. Unidades: EP, ESALQ

    Subjects: ETANOL, BACTÉRIAS LÁTICAS, FERMENTAÇÃO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GIACON, Thamiris Guerra et al. Homo- and heterofermentative lactobacilli are distinctly affected by furanic compounds. Biotechnology Letters, v. 44, p. 1431–1445, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10529-022-03310-6. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Giacon, T. G., Cunha, G. C. de G. e, Eliodório, K. P., Oliveira, R. P. de S., & Basso, T. O. (2022). Homo- and heterofermentative lactobacilli are distinctly affected by furanic compounds. Biotechnology Letters, 44, 1431–1445. doi:10.1007/s10529-022-03310-6
    • NLM

      Giacon TG, Cunha GC de G e, Eliodório KP, Oliveira RP de S, Basso TO. Homo- and heterofermentative lactobacilli are distinctly affected by furanic compounds [Internet]. Biotechnology Letters. 2022 ; 44 1431–1445.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10529-022-03310-6
    • Vancouver

      Giacon TG, Cunha GC de G e, Eliodório KP, Oliveira RP de S, Basso TO. Homo- and heterofermentative lactobacilli are distinctly affected by furanic compounds [Internet]. Biotechnology Letters. 2022 ; 44 1431–1445.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10529-022-03310-6
  • Source: Anais. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos - SINAFERM. Unidades: EP, ESALQ

    Subjects: BACTÉRIAS LÁTICAS, SACCHAROMYCES, ETANOL

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RAPOSO, Mariane Soares e LABATE, Carlos Alberto e BASSO, Thiago Olitta. Lactobacillus SSP. are inhibited by extracellular metabolites produced by saccharomyces cerevisiae in the context of alcoholic fermentation. 2022, Anais.. Campinas: Galoá, 2022. Disponível em: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151323/download/fulltext_file1?lang=pt-br. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Raposo, M. S., Labate, C. A., & Basso, T. O. (2022). Lactobacillus SSP. are inhibited by extracellular metabolites produced by saccharomyces cerevisiae in the context of alcoholic fermentation. In Anais. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151323/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • NLM

      Raposo MS, Labate CA, Basso TO. Lactobacillus SSP. are inhibited by extracellular metabolites produced by saccharomyces cerevisiae in the context of alcoholic fermentation [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151323/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • Vancouver

      Raposo MS, Labate CA, Basso TO. Lactobacillus SSP. are inhibited by extracellular metabolites produced by saccharomyces cerevisiae in the context of alcoholic fermentation [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151323/download/fulltext_file1?lang=pt-br
  • Source: Chemosphere. Unidades: IQSC, EP

    Subjects: ELETROQUÍMICA, ETANOL

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FIORI, Isabela et al. Electro-oxidation of tetracycline in ethanol-water mixture using DSA-Cl2 anode and stimulating/monitoring the formation of organic radicals. Chemosphere, v. 308, p. 136487, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.136487. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Fiori, I., Santacruz, W., Dionisio, D., & Motheo, A. de J. (2022). Electro-oxidation of tetracycline in ethanol-water mixture using DSA-Cl2 anode and stimulating/monitoring the formation of organic radicals. Chemosphere, 308, 136487. doi:10.1016/j.chemosphere.2022.136487
    • NLM

      Fiori I, Santacruz W, Dionisio D, Motheo A de J. Electro-oxidation of tetracycline in ethanol-water mixture using DSA-Cl2 anode and stimulating/monitoring the formation of organic radicals [Internet]. Chemosphere. 2022 ; 308 136487.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.136487
    • Vancouver

      Fiori I, Santacruz W, Dionisio D, Motheo A de J. Electro-oxidation of tetracycline in ethanol-water mixture using DSA-Cl2 anode and stimulating/monitoring the formation of organic radicals [Internet]. Chemosphere. 2022 ; 308 136487.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.2022.136487
  • Source: Frontiers in Bioengineering and Biotechnology. Unidades: EP, IQ

    Subjects: ETANOL, BIOMASSA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PROCÓPIO, Dielle Pierotti et al. Xylo-oligosaccharide utilization by engineered saccharomyces cerevisiae to produce ethanol. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, v. 10, n. 2, p. 1-18, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fbioe.2022.825981. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Procópio, D. P., Kendrick, E., Goldbeck, R., Damásio, A. R. de L., Franco, T. T., Leak, D. J., et al. (2022). Xylo-oligosaccharide utilization by engineered saccharomyces cerevisiae to produce ethanol. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, 10( 2), 1-18. doi:10.3389/fbioe.2022.825981
    • NLM

      Procópio DP, Kendrick E, Goldbeck R, Damásio AR de L, Franco TT, Leak DJ, Jin Y, Basso TO. Xylo-oligosaccharide utilization by engineered saccharomyces cerevisiae to produce ethanol [Internet]. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology. 2022 ;10( 2): 1-18.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fbioe.2022.825981
    • Vancouver

      Procópio DP, Kendrick E, Goldbeck R, Damásio AR de L, Franco TT, Leak DJ, Jin Y, Basso TO. Xylo-oligosaccharide utilization by engineered saccharomyces cerevisiae to produce ethanol [Internet]. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology. 2022 ;10( 2): 1-18.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fbioe.2022.825981
  • Unidade: EP

    Subjects: MELAÇO, FERMENTAÇÃO, SACCHAROMYCES, ETANOL

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CUNHA, Gabriel Caetano de Gois e. Development of a defined synthetic medium to mimic sugarcane molasses for ethanol fermentation. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-02062022-090659/. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Cunha, G. C. de G. e. (2022). Development of a defined synthetic medium to mimic sugarcane molasses for ethanol fermentation (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-02062022-090659/
    • NLM

      Cunha GC de G e. Development of a defined synthetic medium to mimic sugarcane molasses for ethanol fermentation [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-02062022-090659/
    • Vancouver

      Cunha GC de G e. Development of a defined synthetic medium to mimic sugarcane molasses for ethanol fermentation [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-02062022-090659/
  • Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, MOLIBDÊNIO, MOTORES DE COMBUSTÃO INTERNA, PROPRIEDADES MECÂNICAS DA SOLUÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BALARINI JUNIOR, Roberto. Comportamento mecânico dos tribofilmes formados pela aditivação de MoDTC e ZDDP em motores a etanol. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3151/tde-20102022-082214/. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Balarini Junior, R. (2022). Comportamento mecânico dos tribofilmes formados pela aditivação de MoDTC e ZDDP em motores a etanol (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3151/tde-20102022-082214/
    • NLM

      Balarini Junior R. Comportamento mecânico dos tribofilmes formados pela aditivação de MoDTC e ZDDP em motores a etanol [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3151/tde-20102022-082214/
    • Vancouver

      Balarini Junior R. Comportamento mecânico dos tribofilmes formados pela aditivação de MoDTC e ZDDP em motores a etanol [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3151/tde-20102022-082214/
  • Source: Anais. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos - SINAFERM. Unidade: EP

    Subjects: SACCHAROMYCES, ETANOL

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      ABREU, Rodrigo Santos Pinheiro de et al. Saccharomyces cerevisiae physiology in different carbon sources in the Brazilian ethanol production context. 2022, Anais.. Campinas: Galoá, 2022. Disponível em: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151201/download/fulltext_file1?lang=pt-br. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Abreu, R. S. P. de, Eliodório, K. P., Giacon, T. G., Alvarez Rosario, C. G., & Basso, T. O. (2022). Saccharomyces cerevisiae physiology in different carbon sources in the Brazilian ethanol production context. In Anais. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151201/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • NLM

      Abreu RSP de, Eliodório KP, Giacon TG, Alvarez Rosario CG, Basso TO. Saccharomyces cerevisiae physiology in different carbon sources in the Brazilian ethanol production context [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151201/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • Vancouver

      Abreu RSP de, Eliodório KP, Giacon TG, Alvarez Rosario CG, Basso TO. Saccharomyces cerevisiae physiology in different carbon sources in the Brazilian ethanol production context [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151201/download/fulltext_file1?lang=pt-br
  • Source: Anais. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos - SINAFERM. Unidade: EP

    Subjects: BACTÉRIAS LÁTICAS, ETANOL

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      BUZELLI, Mariana Mourani et al. Effect of lactic acid bacteria contamination on ethanol production using a mixed mash. 2022, Anais.. Campinas: Galoá, 2022. Disponível em: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151041/download/fulltext_file1?lang=pt-br. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Buzelli, M. M., Giacon, T. G., Alvarez Rosario, C. G., & Basso, T. O. (2022). Effect of lactic acid bacteria contamination on ethanol production using a mixed mash. In Anais. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151041/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • NLM

      Buzelli MM, Giacon TG, Alvarez Rosario CG, Basso TO. Effect of lactic acid bacteria contamination on ethanol production using a mixed mash [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151041/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • Vancouver

      Buzelli MM, Giacon TG, Alvarez Rosario CG, Basso TO. Effect of lactic acid bacteria contamination on ethanol production using a mixed mash [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151041/download/fulltext_file1?lang=pt-br
  • Source: Anais. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos - SINAFERM. Unidades: EP, IQ

    Subjects: SACCHAROMYCES, ETANOL

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    • ABNT

      PROCÓPIO, Dielle Pierotti et al. Metabolic engineering of sacharomyces cerevisiae for second-generation ethanol production from xylo-olygosaccharides. 2022, Anais.. Campinas: Galoá, 2022. Disponível em: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Procópio, D. P., Lee, J., Shin, J., Goldbeck, R., Jin, Y. -S., & Basso, T. O. (2022). Metabolic engineering of sacharomyces cerevisiae for second-generation ethanol production from xylo-olygosaccharides. In Anais. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • NLM

      Procópio DP, Lee J, Shin J, Goldbeck R, Jin Y-S, Basso TO. Metabolic engineering of sacharomyces cerevisiae for second-generation ethanol production from xylo-olygosaccharides [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • Vancouver

      Procópio DP, Lee J, Shin J, Goldbeck R, Jin Y-S, Basso TO. Metabolic engineering of sacharomyces cerevisiae for second-generation ethanol production from xylo-olygosaccharides [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
  • Source: Scientific Reports. Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, BIOPROCESSOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CIAMPONI, Felipe Eduardo et al. Multi-omics network model reveals key genes associated with p-coumaric acid stress response in an industrial yeast strain. Scientific Reports, v. 12, p. 1-17, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/s41598-022-26843-2. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Ciamponi, F. E., Procópio, D. P., Murad, N. F., Franco, T. T., Basso, T. O., & Brandão, M. M. (2022). Multi-omics network model reveals key genes associated with p-coumaric acid stress response in an industrial yeast strain. Scientific Reports, 12, 1-17. doi:10.1038/s41598-022-26843-2
    • NLM

      Ciamponi FE, Procópio DP, Murad NF, Franco TT, Basso TO, Brandão MM. Multi-omics network model reveals key genes associated with p-coumaric acid stress response in an industrial yeast strain [Internet]. Scientific Reports. 2022 ; 12 1-17.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-022-26843-2
    • Vancouver

      Ciamponi FE, Procópio DP, Murad NF, Franco TT, Basso TO, Brandão MM. Multi-omics network model reveals key genes associated with p-coumaric acid stress response in an industrial yeast strain [Internet]. Scientific Reports. 2022 ; 12 1-17.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-022-26843-2

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