Filtros : "Ditchfield, Cynthia" "EP" Removido: "Song, Tah Wun" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Fruit preservation. Unidades: FZEA, EP

    Subjects: PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, FRUTAS, TECNOLOGIA DE MICRO-ONDAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MATSUI, Kátia Nicolau e DITCHFIELD, Cynthia e TADINI, Carmen Cecília. Microwave processing of fruits. Fruit preservation. Tradução . New York: Springer, 2018. . Disponível em: https://doi.org/10.1007/978-1-4939-3311-2_15. Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Matsui, K. N., Ditchfield, C., & Tadini, C. C. (2018). Microwave processing of fruits. In Fruit preservation. New York: Springer. doi:10.1007/978-1-4939-3311-2_15
    • NLM

      Matsui KN, Ditchfield C, Tadini CC. Microwave processing of fruits [Internet]. In: Fruit preservation. New York: Springer; 2018. [citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1007/978-1-4939-3311-2_15
    • Vancouver

      Matsui KN, Ditchfield C, Tadini CC. Microwave processing of fruits [Internet]. In: Fruit preservation. New York: Springer; 2018. [citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1007/978-1-4939-3311-2_15
  • Source: LTW - Food Science and Technology. Unidades: FZEA, EP

    Subjects: BIOPOLÍMEROS, AMIDO, TECNOLOGIA QUÍMICA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Ana Cristina de et al. Cassava starch biodegradable films: influence of glycerol and clay nanoparticles content on tensile and barrier properties and glass transition temperature. LTW - Food Science and Technology, v. 46, n. 1, p. 110-117, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2011.10.018. Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Souza, A. C. de, Benze, R., Ferrão, É. da S., Ditchfield, C., Vieira Coelho, A. C., & Tadini, C. C. (2012). Cassava starch biodegradable films: influence of glycerol and clay nanoparticles content on tensile and barrier properties and glass transition temperature. LTW - Food Science and Technology, 46( 1), 110-117. doi:10.1016/j.lwt.2011.10.018
    • NLM

      Souza AC de, Benze R, Ferrão É da S, Ditchfield C, Vieira Coelho AC, Tadini CC. Cassava starch biodegradable films: influence of glycerol and clay nanoparticles content on tensile and barrier properties and glass transition temperature [Internet]. LTW - Food Science and Technology. 2012 ; 46( 1): 110-117.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2011.10.018
    • Vancouver

      Souza AC de, Benze R, Ferrão É da S, Ditchfield C, Vieira Coelho AC, Tadini CC. Cassava starch biodegradable films: influence of glycerol and clay nanoparticles content on tensile and barrier properties and glass transition temperature [Internet]. LTW - Food Science and Technology. 2012 ; 46( 1): 110-117.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2011.10.018
  • Source: Journal of Applied Polymer Science. Unidades: FZEA, EP

    Subjects: BIOFILMES, EMBALAGENS DE ALIMENTOS, FILMES COMESTÍVEIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Pricila Veiga dos e DITCHFIELD, Cynthia e TADINI, Carmen Cecília. Development and evaluation of a novel pH indicator biodegradable film based on cassava starch. Journal of Applied Polymer Science, v. 120 n. 2, p. 1069-1079, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/app.33255. Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Santos, P. V. dos, Ditchfield, C., & Tadini, C. C. (2011). Development and evaluation of a novel pH indicator biodegradable film based on cassava starch. Journal of Applied Polymer Science, 120 n. 2, 1069-1079. doi:10.1002/app.33255
    • NLM

      Santos PV dos, Ditchfield C, Tadini CC. Development and evaluation of a novel pH indicator biodegradable film based on cassava starch [Internet]. Journal of Applied Polymer Science. 2011 ; 120 n. 2 1069-1079.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1002/app.33255
    • Vancouver

      Santos PV dos, Ditchfield C, Tadini CC. Development and evaluation of a novel pH indicator biodegradable film based on cassava starch [Internet]. Journal of Applied Polymer Science. 2011 ; 120 n. 2 1069-1079.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1002/app.33255
  • Source: Innovations in food engineering. Unidades: FZEA, EP

    Subjects: FILMES COMESTÍVEIS, BIOPOLÍMEROS, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Ana Cristina de e DITCHFIELD, Cynthia e TADINI, Carmen Cecília. Biodegradable films based on biopolymers for food industries. Innovations in food engineering. Tradução . Boca Raton: CRC Press, 2010. p. 747. Disponível em: http://www.crcnetbase.com/doi/abs/10.1201/9781420086072-c17. Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Souza, A. C. de, Ditchfield, C., & Tadini, C. C. (2010). Biodegradable films based on biopolymers for food industries. In Innovations in food engineering (p. 747). Boca Raton: CRC Press. Recuperado de http://www.crcnetbase.com/doi/abs/10.1201/9781420086072-c17
    • NLM

      Souza AC de, Ditchfield C, Tadini CC. Biodegradable films based on biopolymers for food industries [Internet]. In: Innovations in food engineering. Boca Raton: CRC Press; 2010. p. 747.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: http://www.crcnetbase.com/doi/abs/10.1201/9781420086072-c17
    • Vancouver

      Souza AC de, Ditchfield C, Tadini CC. Biodegradable films based on biopolymers for food industries [Internet]. In: Innovations in food engineering. Boca Raton: CRC Press; 2010. p. 747.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: http://www.crcnetbase.com/doi/abs/10.1201/9781420086072-c17
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidades: FZEA, EP

    Subjects: BIOFILMES, AMIDO, EMBALAGENS DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KECHICHIAN, Viviane et al. Natural antimicrobial ingredients incorporated in biodegradable films based on cassava starch. LWT - Food Science and Technology, v. 43, n. 7, p. 1088-1094, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2010.02.014. Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Kechichian, V., Ditchfield, C., Santos, P. V. dos, & Tadini, C. C. (2010). Natural antimicrobial ingredients incorporated in biodegradable films based on cassava starch. LWT - Food Science and Technology, 43( 7), 1088-1094. doi:10.1016/j.lwt.2010.02.014
    • NLM

      Kechichian V, Ditchfield C, Santos PV dos, Tadini CC. Natural antimicrobial ingredients incorporated in biodegradable films based on cassava starch [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2010 ; 43( 7): 1088-1094.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2010.02.014
    • Vancouver

      Kechichian V, Ditchfield C, Santos PV dos, Tadini CC. Natural antimicrobial ingredients incorporated in biodegradable films based on cassava starch [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2010 ; 43( 7): 1088-1094.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2010.02.014
  • Unidades: EP, RUSP

    Subjects: PLÁSTICOS BIODEGRADÁVEIS, AMIDO, FÉCULA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TADINI, Carmen Cecília e DITCHFIELD, Cynthia. Filme biodegradável com base de amido e/ou fécula e uso do mesmo. . Rio de Janeiro: INPI. Disponível em: https://busca.inpi.gov.br/pePI/servlet/PatenteServletController?Action=detail&CodPedido=794594&SearchParameter=TADINI%20CARMEN%20%20%20%20%20%20&Resumo=&Titulo=. Acesso em: 06 ago. 2024. , 2010
    • APA

      Tadini, C. C., & Ditchfield, C. (2010). Filme biodegradável com base de amido e/ou fécula e uso do mesmo. Rio de Janeiro: INPI. Recuperado de https://busca.inpi.gov.br/pePI/servlet/PatenteServletController?Action=detail&CodPedido=794594&SearchParameter=TADINI%20CARMEN%20%20%20%20%20%20&Resumo=&Titulo=
    • NLM

      Tadini CC, Ditchfield C. Filme biodegradável com base de amido e/ou fécula e uso do mesmo [Internet]. 2010 ;[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://busca.inpi.gov.br/pePI/servlet/PatenteServletController?Action=detail&CodPedido=794594&SearchParameter=TADINI%20CARMEN%20%20%20%20%20%20&Resumo=&Titulo=
    • Vancouver

      Tadini CC, Ditchfield C. Filme biodegradável com base de amido e/ou fécula e uso do mesmo [Internet]. 2010 ;[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://busca.inpi.gov.br/pePI/servlet/PatenteServletController?Action=detail&CodPedido=794594&SearchParameter=TADINI%20CARMEN%20%20%20%20%20%20&Resumo=&Titulo=
  • Source: Innovation in food engineering : new techniques and products. Unidades: FZEA, EP

    Subjects: FILMES COMESTÍVEIS, BIOPOLÍMEROS, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Ana Cristina de e DITCHFIELD, Cynthia e TADINI, Carmen Cecília. Biodegradable films based on biopolymers for food industries. Innovation in food engineering : new techniques and products. Tradução . Boca Raton: CRC Press, 2009. . . Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Souza, A. C. de, Ditchfield, C., & Tadini, C. C. (2009). Biodegradable films based on biopolymers for food industries. In Innovation in food engineering : new techniques and products. Boca Raton: CRC Press.
    • NLM

      Souza AC de, Ditchfield C, Tadini CC. Biodegradable films based on biopolymers for food industries. In: Innovation in food engineering : new techniques and products. Boca Raton: CRC Press; 2009. [citado 2024 ago. 06 ]
    • Vancouver

      Souza AC de, Ditchfield C, Tadini CC. Biodegradable films based on biopolymers for food industries. In: Innovation in food engineering : new techniques and products. Boca Raton: CRC Press; 2009. [citado 2024 ago. 06 ]
  • Source: Proceedings. Conference titles: Congress of Chemical Engineering. Unidades: EP, FZEA

    Subjects: FILMES COMESTÍVEIS, BIOFILMES, EMBALAGENS DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BIAZI, Luiz Eduardo e DITCHFIELD, Cynthia e TADINI, Carmen Cecília. PH indicator cassava starch based biodegradable film for active packaging. 2009, Anais.. Montréal: École Polytechnique de Montréal/McGill University/Canadian Society for Chemical Engineering, 2009. . Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Biazi, L. E., Ditchfield, C., & Tadini, C. C. (2009). PH indicator cassava starch based biodegradable film for active packaging. In Proceedings. Montréal: École Polytechnique de Montréal/McGill University/Canadian Society for Chemical Engineering.
    • NLM

      Biazi LE, Ditchfield C, Tadini CC. PH indicator cassava starch based biodegradable film for active packaging. Proceedings. 2009 ;[citado 2024 ago. 06 ]
    • Vancouver

      Biazi LE, Ditchfield C, Tadini CC. PH indicator cassava starch based biodegradable film for active packaging. Proceedings. 2009 ;[citado 2024 ago. 06 ]
  • Source: 13 ICC : 21st CERWORLD 2008 : Cereals in the 21st century : present and future : proceedings. Conference titles: International Cereal and Bread Congress. Unidades: EP, FZEA

    Subjects: AMIDO, BIOFILMES, BIOPOLÍMEROS, EMBALAGENS DE ALIMENTOS, ENGENHARIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Ana Cristina de et al. Influence of glycerol content and its incorporation method on packaging properties of cassava starch biobased films. 2008, Anais.. Vienna: MAPA/ICC/AETC, 2008. . Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Souza, A. C. de, Benze, R. V., Ditchfield, C., & Tadini, C. C. (2008). Influence of glycerol content and its incorporation method on packaging properties of cassava starch biobased films. In 13 ICC : 21st CERWORLD 2008 : Cereals in the 21st century : present and future : proceedings. Vienna: MAPA/ICC/AETC.
    • NLM

      Souza AC de, Benze RV, Ditchfield C, Tadini CC. Influence of glycerol content and its incorporation method on packaging properties of cassava starch biobased films. 13 ICC : 21st CERWORLD 2008 : Cereals in the 21st century : present and future : proceedings. 2008 ;[citado 2024 ago. 06 ]
    • Vancouver

      Souza AC de, Benze RV, Ditchfield C, Tadini CC. Influence of glycerol content and its incorporation method on packaging properties of cassava starch biobased films. 13 ICC : 21st CERWORLD 2008 : Cereals in the 21st century : present and future : proceedings. 2008 ;[citado 2024 ago. 06 ]
  • Source: AUN : Agência Universitária de Notícias. Unidade: EP

    Assunto: PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DITCHFIELD, Cynthia. Produtos industrializados à base de frutas ganham mais qualidade nutricional. AUN : Agência Universitária de Notícias. Sao Paulo: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.usp.br/aun/antigo/exibir?id=1983&ed=239&f=2. Acesso em: 06 ago. 2024. , 2008
    • APA

      Ditchfield, C. (2008). Produtos industrializados à base de frutas ganham mais qualidade nutricional. AUN : Agência Universitária de Notícias. Sao Paulo: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.usp.br/aun/antigo/exibir?id=1983&ed=239&f=2
    • NLM

      Ditchfield C. Produtos industrializados à base de frutas ganham mais qualidade nutricional [Internet]. AUN : Agência Universitária de Notícias. 2008 ; 41( 18): 1.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: http://www.usp.br/aun/antigo/exibir?id=1983&ed=239&f=2
    • Vancouver

      Ditchfield C. Produtos industrializados à base de frutas ganham mais qualidade nutricional [Internet]. AUN : Agência Universitária de Notícias. 2008 ; 41( 18): 1.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: http://www.usp.br/aun/antigo/exibir?id=1983&ed=239&f=2
  • Source: AUN : Agência Universitária de Notícias. Unidade: EP

    Assunto: BIOFILMES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DITCHFIELD, Cynthia. Embalagens biodegradáveis ganham destaque com o aumento da poluição ambiental. AUN : Agência Universitária de Notícias. Sao Paulo: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.usp.br/aun/antigo/exibir?id=2023&ed=246&f=2. Acesso em: 06 ago. 2024. , 2008
    • APA

      Ditchfield, C. (2008). Embalagens biodegradáveis ganham destaque com o aumento da poluição ambiental. AUN : Agência Universitária de Notícias. Sao Paulo: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.usp.br/aun/antigo/exibir?id=2023&ed=246&f=2
    • NLM

      Ditchfield C. Embalagens biodegradáveis ganham destaque com o aumento da poluição ambiental [Internet]. AUN : Agência Universitária de Notícias. 2008 ; 41( 25): 1.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: http://www.usp.br/aun/antigo/exibir?id=2023&ed=246&f=2
    • Vancouver

      Ditchfield C. Embalagens biodegradáveis ganham destaque com o aumento da poluição ambiental [Internet]. AUN : Agência Universitária de Notícias. 2008 ; 41( 25): 1.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: http://www.usp.br/aun/antigo/exibir?id=2023&ed=246&f=2
  • Source: 9º CBPol : anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Polímeros. Unidade: EP

    Subjects: ABSORÇÃO, BIOMATERIAIS POLIMÉRICOS (APLICAÇÕES TERAPÊUTICAS), BLENDAS (PROPRIEDADES MECÂNICAS), POLÍMEROS SINTÉTICOS (PROPRIEDADES FÍSICO-QUÍMICAS)

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALCÂNTARA, Mara Tânia Silva et al. Propriedades mecânicas da blenda de Poli(Vinilpirrolidona)/Carboximetil cellulose (PVP/CMC). 2007, Anais.. São Carlos: ABpol, 2007. . Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Alcântara, M. T. S., Amaral, R. H., Rogero, S. O., Ditchfield, C., Tadini, C. C., & Lugão, A. B. (2007). Propriedades mecânicas da blenda de Poli(Vinilpirrolidona)/Carboximetil cellulose (PVP/CMC). In 9º CBPol : anais. São Carlos: ABpol.
    • NLM

      Alcântara MTS, Amaral RH, Rogero SO, Ditchfield C, Tadini CC, Lugão AB. Propriedades mecânicas da blenda de Poli(Vinilpirrolidona)/Carboximetil cellulose (PVP/CMC). 9º CBPol : anais. 2007 ;[citado 2024 ago. 06 ]
    • Vancouver

      Alcântara MTS, Amaral RH, Rogero SO, Ditchfield C, Tadini CC, Lugão AB. Propriedades mecânicas da blenda de Poli(Vinilpirrolidona)/Carboximetil cellulose (PVP/CMC). 9º CBPol : anais. 2007 ;[citado 2024 ago. 06 ]
  • Source: Chemical Engineering and Processing. Unidade: EP

    Subjects: BANANA (PROCESSAMENTO), ENGENHARIA DE ALIMENTOS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, TRANSFERÊNCIA DE CALOR, TROCADORES DE CALOR

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DITCHFIELD, Cynthia et al. Heat transfer during thermal processing of a temperature dependent non-Newtonian fluid in a tubular heat exchanger. Chemical Engineering and Processing, v. 46, n. 5, p. 472-476, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.cep.2006.05.018. Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Ditchfield, C., Tadini, C. C., Singh, R. K., & Toledo, R. T. (2007). Heat transfer during thermal processing of a temperature dependent non-Newtonian fluid in a tubular heat exchanger. Chemical Engineering and Processing, 46( 5), 472-476. doi:10.1016/j.cep.2006.05.018
    • NLM

      Ditchfield C, Tadini CC, Singh RK, Toledo RT. Heat transfer during thermal processing of a temperature dependent non-Newtonian fluid in a tubular heat exchanger [Internet]. Chemical Engineering and Processing. 2007 ;46( 5): 472-476.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cep.2006.05.018
    • Vancouver

      Ditchfield C, Tadini CC, Singh RK, Toledo RT. Heat transfer during thermal processing of a temperature dependent non-Newtonian fluid in a tubular heat exchanger [Internet]. Chemical Engineering and Processing. 2007 ;46( 5): 472-476.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cep.2006.05.018
  • Source: AUN : Agência Universitária de Notícias. Unidade: EP

    Assunto: EMBALAGENS DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DITCHFIELD, Cynthia. Pesquisa desenvolve embalagens biodegradáveis que interagem com o produto. AUN : Agência Universitária de Notícias. Sao Paulo: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.usp.br/aun/antigo/exibir?id=1630&ed=150&f=2. Acesso em: 06 ago. 2024. , 2007
    • APA

      Ditchfield, C. (2007). Pesquisa desenvolve embalagens biodegradáveis que interagem com o produto. AUN : Agência Universitária de Notícias. Sao Paulo: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.usp.br/aun/antigo/exibir?id=1630&ed=150&f=2
    • NLM

      Ditchfield C. Pesquisa desenvolve embalagens biodegradáveis que interagem com o produto [Internet]. AUN : Agência Universitária de Notícias. 2007 ; 40( 21 ju 2007): 1.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: http://www.usp.br/aun/antigo/exibir?id=1630&ed=150&f=2
    • Vancouver

      Ditchfield C. Pesquisa desenvolve embalagens biodegradáveis que interagem com o produto [Internet]. AUN : Agência Universitária de Notícias. 2007 ; 40( 21 ju 2007): 1.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: http://www.usp.br/aun/antigo/exibir?id=1630&ed=150&f=2
  • Source: proceedings. Conference titles: International Symposium on Future of Food Engineering. Unidade: EP

    Subjects: ADITIVOS ALIMENTARES, BIOFILMES, MANDIOCA, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ATTARIAN, Ana Claudia do Lago et al. Investigation of natural additives as pH indicators for cassava starch biobased materials. 2006, Anais.. Varsóvia: CIGR, 2006. . Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Attarian, A. C. do L., Santos, P. V. dos, Ditchfield, C., Parra, D. F., Lugão, A. B., & Tadini, C. C. (2006). Investigation of natural additives as pH indicators for cassava starch biobased materials. In proceedings. Varsóvia: CIGR.
    • NLM

      Attarian AC do L, Santos PV dos, Ditchfield C, Parra DF, Lugão AB, Tadini CC. Investigation of natural additives as pH indicators for cassava starch biobased materials. proceedings. 2006 ;[citado 2024 ago. 06 ]
    • Vancouver

      Attarian AC do L, Santos PV dos, Ditchfield C, Parra DF, Lugão AB, Tadini CC. Investigation of natural additives as pH indicators for cassava starch biobased materials. proceedings. 2006 ;[citado 2024 ago. 06 ]
  • Source: proceedings. Conference titles: International Symposium on Future of Food Engineering. Unidade: EP

    Subjects: ADITIVOS ALIMENTARES, ANTIOXIDANTES, BIOFILMES, EMBALAGENS DE ALIMENTOS, MANDIOCA, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HAYASHI, Alice et al. Investigation of antioxidant activity of cassava starch biobased materials. 2006, Anais.. Varsóvia: CIGR, 2006. . Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Hayashi, A., Santos, P. V. dos, Ditchfield, C., & Tadini, C. C. (2006). Investigation of antioxidant activity of cassava starch biobased materials. In proceedings. Varsóvia: CIGR.
    • NLM

      Hayashi A, Santos PV dos, Ditchfield C, Tadini CC. Investigation of antioxidant activity of cassava starch biobased materials. proceedings. 2006 ;[citado 2024 ago. 06 ]
    • Vancouver

      Hayashi A, Santos PV dos, Ditchfield C, Tadini CC. Investigation of antioxidant activity of cassava starch biobased materials. proceedings. 2006 ;[citado 2024 ago. 06 ]
  • Unidade: EP

    Subjects: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, BANANA, TRATAMENTO TÉRMICO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TADINI, Carmen Cecília e DITCHFIELD, Cynthia. Processo e sistema para preparação de purê de banana. . Rio de Janeiro: INPI. Disponível em: https://busca.inpi.gov.br/pePI/servlet/PatenteServletController?Action=detail&CodPedido=665976&SearchParameter=TADINI%20CARMEN%20%20%20%20%20%20&Resumo=&Titulo=. Acesso em: 06 ago. 2024. , 2006
    • APA

      Tadini, C. C., & Ditchfield, C. (2006). Processo e sistema para preparação de purê de banana. Rio de Janeiro: INPI. Recuperado de https://busca.inpi.gov.br/pePI/servlet/PatenteServletController?Action=detail&CodPedido=665976&SearchParameter=TADINI%20CARMEN%20%20%20%20%20%20&Resumo=&Titulo=
    • NLM

      Tadini CC, Ditchfield C. Processo e sistema para preparação de purê de banana [Internet]. 2006 ;[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://busca.inpi.gov.br/pePI/servlet/PatenteServletController?Action=detail&CodPedido=665976&SearchParameter=TADINI%20CARMEN%20%20%20%20%20%20&Resumo=&Titulo=
    • Vancouver

      Tadini CC, Ditchfield C. Processo e sistema para preparação de purê de banana [Internet]. 2006 ;[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://busca.inpi.gov.br/pePI/servlet/PatenteServletController?Action=detail&CodPedido=665976&SearchParameter=TADINI%20CARMEN%20%20%20%20%20%20&Resumo=&Titulo=
  • Source: Carbohidratos en alimentos regionales iberoamericanos. Unidade: EP

    Subjects: ALIMENTOS, BANANA (PROCESSAMENTO), TRATAMENTO TÉRMICO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TADINI, Carmen Cecília e DITCHFIELD, Cynthia. Processo contínuo para obtenção de purê de banana (Musa cavendishii): aspectos de engenharia. Carbohidratos en alimentos regionales iberoamericanos. Tradução . São Paulo: EDUSP, 2006. p. 431-455. . Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Tadini, C. C., & Ditchfield, C. (2006). Processo contínuo para obtenção de purê de banana (Musa cavendishii): aspectos de engenharia. In Carbohidratos en alimentos regionales iberoamericanos (p. 431-455). São Paulo: EDUSP.
    • NLM

      Tadini CC, Ditchfield C. Processo contínuo para obtenção de purê de banana (Musa cavendishii): aspectos de engenharia. In: Carbohidratos en alimentos regionales iberoamericanos. São Paulo: EDUSP; 2006. p. 431-455.[citado 2024 ago. 06 ]
    • Vancouver

      Tadini CC, Ditchfield C. Processo contínuo para obtenção de purê de banana (Musa cavendishii): aspectos de engenharia. In: Carbohidratos en alimentos regionales iberoamericanos. São Paulo: EDUSP; 2006. p. 431-455.[citado 2024 ago. 06 ]
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: EP

    Subjects: ALIMENTOS, BANANA, ENGENHARIA DE ALIMENTOS, TROCADORES DE CALOR, TRANSFERÊNCIA DE CALOR

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DITCHFIELD, Cynthia et al. Velocity and temperature profiles, heat transfer coefficients and residence time distribution of a temperature dependent Herschel-Bulkley fluid in a tubular heat exchanger. Journal of Food Engineering, v. 76, n. 4, p. 632-638, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2005.06.015. Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Ditchfield, C., Tadini, C. C., Singh, R. K., & Toledo, R. T. (2006). Velocity and temperature profiles, heat transfer coefficients and residence time distribution of a temperature dependent Herschel-Bulkley fluid in a tubular heat exchanger. Journal of Food Engineering, 76( 4), 632-638. doi:10.1016/j.jfoodeng.2005.06.015
    • NLM

      Ditchfield C, Tadini CC, Singh RK, Toledo RT. Velocity and temperature profiles, heat transfer coefficients and residence time distribution of a temperature dependent Herschel-Bulkley fluid in a tubular heat exchanger [Internet]. Journal of Food Engineering. 2006 ; 76( 4): 632-638.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2005.06.015
    • Vancouver

      Ditchfield C, Tadini CC, Singh RK, Toledo RT. Velocity and temperature profiles, heat transfer coefficients and residence time distribution of a temperature dependent Herschel-Bulkley fluid in a tubular heat exchanger [Internet]. Journal of Food Engineering. 2006 ; 76( 4): 632-638.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2005.06.015
  • Source: 14 SIICUSP 2006 : anais. Conference titles: Simposio Internacional de Iniciaçao Cientifica da Universidade de Sao Paulo. Unidade: EP

    Subjects: ALIMENTOS NATURAIS (DETERIORAÇÃO), EMBALAGENS, PIGMENTOS (APLICAÇÕES), PRODUTOS NATURAIS (PRESERVAÇÃO), TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BENFATTI, Ana Lemos e DITCHFIELD, Cynthia e TADINI, Carmen Cecília. Aplicação de extratos naturais em embalagens ativas biodegradáveis inidicadores de pH. 2006, Anais.. São Paulo: Universidade de São Paulo, 2006. . Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Benfatti, A. L., Ditchfield, C., & Tadini, C. C. (2006). Aplicação de extratos naturais em embalagens ativas biodegradáveis inidicadores de pH. In 14 SIICUSP 2006 : anais. São Paulo: Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Benfatti AL, Ditchfield C, Tadini CC. Aplicação de extratos naturais em embalagens ativas biodegradáveis inidicadores de pH. 14 SIICUSP 2006 : anais. 2006 ;[citado 2024 ago. 06 ]
    • Vancouver

      Benfatti AL, Ditchfield C, Tadini CC. Aplicação de extratos naturais em embalagens ativas biodegradáveis inidicadores de pH. 14 SIICUSP 2006 : anais. 2006 ;[citado 2024 ago. 06 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024