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ABNT
SILVA, Vivian Lara dos Santos. Estratégia de diferenciação e governança de relacionamentos: uma aplicação na indústria de alimentos. 2016. Tese (Livre Docência) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2016. . Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Silva, V. L. dos S. (2016). Estratégia de diferenciação e governança de relacionamentos: uma aplicação na indústria de alimentos (Tese (Livre Docência). Universidade de São Paulo, Pirassununga.
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Silva VL dos S. Estratégia de diferenciação e governança de relacionamentos: uma aplicação na indústria de alimentos. 2016 ;[citado 2024 nov. 11 ]
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Silva VL dos S. Estratégia de diferenciação e governança de relacionamentos: uma aplicação na indústria de alimentos. 2016 ;[citado 2024 nov. 11 ]
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SILVA, Vivian Lara dos Santos et al. Estratégia de gestão de múltiplos canais de distribuição: um estudo na indústria brasileira de alimentos. Production, v. 26, n. ja/mar. 2016, p. 115-128, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0103-6513.039112. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Silva, V. L. dos S., Pião, R. de C. S., Silva, A. A. P. da, & Saes, M. S. M. (2016). Estratégia de gestão de múltiplos canais de distribuição: um estudo na indústria brasileira de alimentos. Production, 26( ja/mar. 2016), 115-128. doi:10.1590/0103-6513.039112
NLM
Silva VL dos S, Pião R de CS, Silva AAP da, Saes MSM. Estratégia de gestão de múltiplos canais de distribuição: um estudo na indústria brasileira de alimentos [Internet]. Production. 2016 ; 26( ja/mar. 2016): 115-128.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-6513.039112
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Silva VL dos S, Pião R de CS, Silva AAP da, Saes MSM. Estratégia de gestão de múltiplos canais de distribuição: um estudo na indústria brasileira de alimentos [Internet]. Production. 2016 ; 26( ja/mar. 2016): 115-128.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-6513.039112
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FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia. Microencapsulação de probióticos e aplicação em produtos. 2016, Anais.. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos - UNICAMP, 2016. . Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Fávaro-Trindade, C. S. (2016). Microencapsulação de probióticos e aplicação em produtos. In Livro de Resumos. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos - UNICAMP.
NLM
Fávaro-Trindade CS. Microencapsulação de probióticos e aplicação em produtos. Livro de Resumos. 2016 ;[citado 2024 nov. 11 ]
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Fávaro-Trindade CS. Microencapsulação de probióticos e aplicação em produtos. Livro de Resumos. 2016 ;[citado 2024 nov. 11 ]
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FERNANDES, Rafaella de Paula Paseto et al. Evaluation of antioxidant capacity of 13 plant extracts by three different methods: cluster analyses applied for selection of the natural extracts with higher antioxidant capacity to replace synthetic antioxidant in lamb burgers. Journal of Food Science and Technology, v. 53, n. Ja 2016, p. 451-460, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13197-015-1994-x. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Fernandes, R. de P. P., Trindade, M. A., Tonin, F. G., Lima, C. G. de, Pugine, S. M. P., Munekata, P. E. S., et al. (2016). Evaluation of antioxidant capacity of 13 plant extracts by three different methods: cluster analyses applied for selection of the natural extracts with higher antioxidant capacity to replace synthetic antioxidant in lamb burgers. Journal of Food Science and Technology, 53( Ja 2016), 451-460. doi:10.1007/s13197-015-1994-x
NLM
Fernandes R de PP, Trindade MA, Tonin FG, Lima CG de, Pugine SMP, Munekata PES, Lorenzo Rodríguez JM, Melo MP de. Evaluation of antioxidant capacity of 13 plant extracts by three different methods: cluster analyses applied for selection of the natural extracts with higher antioxidant capacity to replace synthetic antioxidant in lamb burgers [Internet]. Journal of Food Science and Technology. 2016 ; 53( Ja 2016): 451-460.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13197-015-1994-x
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Fernandes R de PP, Trindade MA, Tonin FG, Lima CG de, Pugine SMP, Munekata PES, Lorenzo Rodríguez JM, Melo MP de. Evaluation of antioxidant capacity of 13 plant extracts by three different methods: cluster analyses applied for selection of the natural extracts with higher antioxidant capacity to replace synthetic antioxidant in lamb burgers [Internet]. Journal of Food Science and Technology. 2016 ; 53( Ja 2016): 451-460.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13197-015-1994-x
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ABNT
ANGULO, Daniel Enrique López e SOBRAL, Paulo José do Amaral. The effect of processing parameters and solid concentration on the microstructure and pore architecture of gelatin-chitosan scaffolds produced by freeze-drying. Materials Research, v. 19, n. 4, p. 839-845, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1980-5373-MR-2015-0793. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Angulo, D. E. L., & Sobral, P. J. do A. (2016). The effect of processing parameters and solid concentration on the microstructure and pore architecture of gelatin-chitosan scaffolds produced by freeze-drying. Materials Research, 19( 4), 839-845. doi:10.1590/1980-5373-MR-2015-0793
NLM
Angulo DEL, Sobral PJ do A. The effect of processing parameters and solid concentration on the microstructure and pore architecture of gelatin-chitosan scaffolds produced by freeze-drying [Internet]. Materials Research. 2016 ; 19( 4): 839-845.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1980-5373-MR-2015-0793
Vancouver
Angulo DEL, Sobral PJ do A. The effect of processing parameters and solid concentration on the microstructure and pore architecture of gelatin-chitosan scaffolds produced by freeze-drying [Internet]. Materials Research. 2016 ; 19( 4): 839-845.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1980-5373-MR-2015-0793
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COSTA, Renata Golin Bueno et al. Sais do leite. Química, bioquímica, análise sensorial e nutrição no processamento de leite e derivados. Tradução . Rio de Janeiro: Elsevier, 2016. . . Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Costa, R. G. B., Zacarchenco, P. B., Cruz, A. G. da, Oliveira, C. A. F. de, Corassin, C. H., & Silva, M. C. da. (2016). Sais do leite. In Química, bioquímica, análise sensorial e nutrição no processamento de leite e derivados. Rio de Janeiro: Elsevier.
NLM
Costa RGB, Zacarchenco PB, Cruz AG da, Oliveira CAF de, Corassin CH, Silva MC da. Sais do leite. In: Química, bioquímica, análise sensorial e nutrição no processamento de leite e derivados. Rio de Janeiro: Elsevier; 2016. [citado 2024 nov. 11 ]
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Costa RGB, Zacarchenco PB, Cruz AG da, Oliveira CAF de, Corassin CH, Silva MC da. Sais do leite. In: Química, bioquímica, análise sensorial e nutrição no processamento de leite e derivados. Rio de Janeiro: Elsevier; 2016. [citado 2024 nov. 11 ]
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PIMENTEL, Tatiana Colombo et al. Vitaminas. Química, bioquímica, análise sensorial e nutrição no processamento de leite e derivados. Tradução . Rio de Janeiro: Elsevier, 2016. . . Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Pimentel, T. C., Chaves, A. C. S. D., Cruz, A. G. da, Zacarchenco, P. B., Oliveira, C. A. F. de, Corassin, C. H., & Silva, M. C. da. (2016). Vitaminas. In Química, bioquímica, análise sensorial e nutrição no processamento de leite e derivados. Rio de Janeiro: Elsevier.
NLM
Pimentel TC, Chaves ACSD, Cruz AG da, Zacarchenco PB, Oliveira CAF de, Corassin CH, Silva MC da. Vitaminas. In: Química, bioquímica, análise sensorial e nutrição no processamento de leite e derivados. Rio de Janeiro: Elsevier; 2016. [citado 2024 nov. 11 ]
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Pimentel TC, Chaves ACSD, Cruz AG da, Zacarchenco PB, Oliveira CAF de, Corassin CH, Silva MC da. Vitaminas. In: Química, bioquímica, análise sensorial e nutrição no processamento de leite e derivados. Rio de Janeiro: Elsevier; 2016. [citado 2024 nov. 11 ]
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PORTA, Livia Della et al. Incidence of aflatoxin B1 residues in human liver samples from patients with cirrhosis and hepatocellular carcinoma in Brazil. 2016, Anais.. Cincinnati: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2016. . Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Porta, L. D., Rosim, R. E., Petta, T., Di Gregorio, M. C., Ramalho, F. S., Ramalho, L. N. Z., et al. (2016). Incidence of aflatoxin B1 residues in human liver samples from patients with cirrhosis and hepatocellular carcinoma in Brazil. In Abstracts : Evolving alternatives to risk assessment and toxicology data gaps. Cincinnati: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
NLM
Porta LD, Rosim RE, Petta T, Di Gregorio MC, Ramalho FS, Ramalho LNZ, Augusto MJ, Oliveira CAF de. Incidence of aflatoxin B1 residues in human liver samples from patients with cirrhosis and hepatocellular carcinoma in Brazil. Abstracts : Evolving alternatives to risk assessment and toxicology data gaps. 2016 ;[citado 2024 nov. 11 ]
Vancouver
Porta LD, Rosim RE, Petta T, Di Gregorio MC, Ramalho FS, Ramalho LNZ, Augusto MJ, Oliveira CAF de. Incidence of aflatoxin B1 residues in human liver samples from patients with cirrhosis and hepatocellular carcinoma in Brazil. Abstracts : Evolving alternatives to risk assessment and toxicology data gaps. 2016 ;[citado 2024 nov. 11 ]
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FREIRE, Maria Teresa de Alvarenga et al. Food-packaging interaction on the stability of canned sweetened cupuaçu (Theobroma grandiflorum Schum.) puree. Revista Caatinga, v. 29, n. 4, p. 1006-1014, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1983-21252016v29n426rc. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Freire, M. T. de A., Petrus, R. R., Gatti, J. A. B., Leite, M. F. B., Kunitake, M. T., & Freire, C. M. de A. (2016). Food-packaging interaction on the stability of canned sweetened cupuaçu (Theobroma grandiflorum Schum.) puree. Revista Caatinga, 29( 4), 1006-1014. doi:10.1590/1983-21252016v29n426rc
NLM
Freire MT de A, Petrus RR, Gatti JAB, Leite MFB, Kunitake MT, Freire CM de A. Food-packaging interaction on the stability of canned sweetened cupuaçu (Theobroma grandiflorum Schum.) puree [Internet]. Revista Caatinga. 2016 ; 29( 4): 1006-1014.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1983-21252016v29n426rc
Vancouver
Freire MT de A, Petrus RR, Gatti JAB, Leite MFB, Kunitake MT, Freire CM de A. Food-packaging interaction on the stability of canned sweetened cupuaçu (Theobroma grandiflorum Schum.) puree [Internet]. Revista Caatinga. 2016 ; 29( 4): 1006-1014.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1983-21252016v29n426rc
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JAGER, Alessandra Vincenzi et al. Assessment of aflatoxin exposure using serum and urinary biomarkers in São Paulo, Brazil: a pilot study. International Journal of Hygiene and Environmental Health, v. 219, p. 294-300, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijheh.2015.12.003. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Jager, A. V., Tonin, F. G., Baptista, G. Z., Souto, P. C. M. de C., & Oliveira, C. A. F. de. (2016). Assessment of aflatoxin exposure using serum and urinary biomarkers in São Paulo, Brazil: a pilot study. International Journal of Hygiene and Environmental Health, 219, 294-300. doi:10.1016/j.ijheh.2015.12.003
NLM
Jager AV, Tonin FG, Baptista GZ, Souto PCM de C, Oliveira CAF de. Assessment of aflatoxin exposure using serum and urinary biomarkers in São Paulo, Brazil: a pilot study [Internet]. International Journal of Hygiene and Environmental Health. 2016 ; 219 294-300.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijheh.2015.12.003
Vancouver
Jager AV, Tonin FG, Baptista GZ, Souto PCM de C, Oliveira CAF de. Assessment of aflatoxin exposure using serum and urinary biomarkers in São Paulo, Brazil: a pilot study [Internet]. International Journal of Hygiene and Environmental Health. 2016 ; 219 294-300.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijheh.2015.12.003
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MARTINEZ, Rafael Chacon Ruiz et al. Assessment of the inhibitory effect of free and encapsulated commercial nisin (Nisaplin®), tested alone and in combination, on Listeria monocytogenes and Bacillus cereus in refrigerated milk. LWT - Food Science and Technology, v. 68, p. 67-75, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2015.12.027. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Martinez, R. C. R., Alvarenga, V. O., Thomazini, M., Fávaro-Trindade, C. S., & Sant'Ana, A. de S. (2016). Assessment of the inhibitory effect of free and encapsulated commercial nisin (Nisaplin®), tested alone and in combination, on Listeria monocytogenes and Bacillus cereus in refrigerated milk. LWT - Food Science and Technology, 68, 67-75. doi:10.1016/j.lwt.2015.12.027
NLM
Martinez RCR, Alvarenga VO, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS, Sant'Ana A de S. Assessment of the inhibitory effect of free and encapsulated commercial nisin (Nisaplin®), tested alone and in combination, on Listeria monocytogenes and Bacillus cereus in refrigerated milk [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2016 ; 68 67-75.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2015.12.027
Vancouver
Martinez RCR, Alvarenga VO, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS, Sant'Ana A de S. Assessment of the inhibitory effect of free and encapsulated commercial nisin (Nisaplin®), tested alone and in combination, on Listeria monocytogenes and Bacillus cereus in refrigerated milk [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2016 ; 68 67-75.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2015.12.027
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KASEMODEL, Márcia Gabriela Consiglio et al. Following the trail of crumbs: a bibliometric study on consumer behavior in the food science and technology field. International Journal of Food Studies, v. 5, p. 73-83, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.7455/ijfs/5.1.2016.a7. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Kasemodel, M. G. C., Makishi, F., Pião, R. de C. S., & Silva, V. L. dos S. (2016). Following the trail of crumbs: a bibliometric study on consumer behavior in the food science and technology field. International Journal of Food Studies, 5, 73-83. doi:10.7455/ijfs/5.1.2016.a7
NLM
Kasemodel MGC, Makishi F, Pião R de CS, Silva VL dos S. Following the trail of crumbs: a bibliometric study on consumer behavior in the food science and technology field [Internet]. International Journal of Food Studies. 2016 ; 5 73-83.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.7455/ijfs/5.1.2016.a7
Vancouver
Kasemodel MGC, Makishi F, Pião R de CS, Silva VL dos S. Following the trail of crumbs: a bibliometric study on consumer behavior in the food science and technology field [Internet]. International Journal of Food Studies. 2016 ; 5 73-83.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.7455/ijfs/5.1.2016.a7
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ABNT
GOMES-ESTACA, J. et al. Encapsulation of an astaxanthin-containing lipid extract from shrimp waste by complex coacervation using a novel gelatin-cashew gum complex. Food Hydrocolloids, v. 61, p. 155-162, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2016.05.005. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Gomes-Estaca, J., Comunian, T. A., Montero, P., Ferro-Furtado, R., & Fávaro-Trindade, C. S. (2016). Encapsulation of an astaxanthin-containing lipid extract from shrimp waste by complex coacervation using a novel gelatin-cashew gum complex. Food Hydrocolloids, 61, 155-162. doi:10.1016/j.foodhyd.2016.05.005
NLM
Gomes-Estaca J, Comunian TA, Montero P, Ferro-Furtado R, Fávaro-Trindade CS. Encapsulation of an astaxanthin-containing lipid extract from shrimp waste by complex coacervation using a novel gelatin-cashew gum complex [Internet]. Food Hydrocolloids. 2016 ; 61 155-162.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2016.05.005
Vancouver
Gomes-Estaca J, Comunian TA, Montero P, Ferro-Furtado R, Fávaro-Trindade CS. Encapsulation of an astaxanthin-containing lipid extract from shrimp waste by complex coacervation using a novel gelatin-cashew gum complex [Internet]. Food Hydrocolloids. 2016 ; 61 155-162.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2016.05.005
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NAVARRO, Sandra Lorena Blandón e RODRIGUES, Christianne Elisabete da Costa. Macadamia oil extraction methods and uses for the defatted meal byproduct. Trends in Food Science & Technology, v. 54, p. 148-154, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2016.04.001. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Navarro, S. L. B., & Rodrigues, C. E. da C. (2016). Macadamia oil extraction methods and uses for the defatted meal byproduct. Trends in Food Science & Technology, 54, 148-154. doi:10.1016/j.tifs.2016.04.001
NLM
Navarro SLB, Rodrigues CE da C. Macadamia oil extraction methods and uses for the defatted meal byproduct [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2016 ; 54 148-154.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2016.04.001
Vancouver
Navarro SLB, Rodrigues CE da C. Macadamia oil extraction methods and uses for the defatted meal byproduct [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2016 ; 54 148-154.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2016.04.001
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ABNT
NOGUEIRA, Lara Kozlowski et al. Milk and açaí berry pulp improve sensorial acceptability of kefir-fermented milk beverage. Acta Amazonica, v. 46, n. 4, p. 417-424, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1809-4392201600173. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Nogueira, L. K., Aguiar-Oliveira, E., Kamimura, E. S., & Maldonado, R. R. (2016). Milk and açaí berry pulp improve sensorial acceptability of kefir-fermented milk beverage. Acta Amazonica, 46( 4), 417-424. doi:10.1590/1809-4392201600173
NLM
Nogueira LK, Aguiar-Oliveira E, Kamimura ES, Maldonado RR. Milk and açaí berry pulp improve sensorial acceptability of kefir-fermented milk beverage [Internet]. Acta Amazonica. 2016 ; 46( 4): 417-424.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1809-4392201600173
Vancouver
Nogueira LK, Aguiar-Oliveira E, Kamimura ES, Maldonado RR. Milk and açaí berry pulp improve sensorial acceptability of kefir-fermented milk beverage [Internet]. Acta Amazonica. 2016 ; 46( 4): 417-424.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1809-4392201600173
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ABNT
DITCHFIELD, Cynthia e MATSUI, Kátia Nicolau. Transferência de calor por radiação. Operações unitárias na indústria de alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: LTC, 2016. . . Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Ditchfield, C., & Matsui, K. N. (2016). Transferência de calor por radiação. In Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC.
NLM
Ditchfield C, Matsui KN. Transferência de calor por radiação. In: Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC; 2016. [citado 2024 nov. 11 ]
Vancouver
Ditchfield C, Matsui KN. Transferência de calor por radiação. In: Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC; 2016. [citado 2024 nov. 11 ]
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AYALA VALENCIA, Germán et al. Physical and morphological properties of nanocomposite films based on gelatin and Laponite. Applied Clay Science, v. 124/125, p. 260-266, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.clay.2016.02.023. Acesso em: 11 nov. 2024.
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Ayala Valencia, G., Lourenço, R. V., Bittante, A. M. Q. B., & Sobral, P. J. do A. (2016). Physical and morphological properties of nanocomposite films based on gelatin and Laponite. Applied Clay Science, 124/125, 260-266. doi:10.1016/j.clay.2016.02.023
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Ayala Valencia G, Lourenço RV, Bittante AMQB, Sobral PJ do A. Physical and morphological properties of nanocomposite films based on gelatin and Laponite [Internet]. Applied Clay Science. 2016 ; 124/125 260-266.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.clay.2016.02.023
Vancouver
Ayala Valencia G, Lourenço RV, Bittante AMQB, Sobral PJ do A. Physical and morphological properties of nanocomposite films based on gelatin and Laponite [Internet]. Applied Clay Science. 2016 ; 124/125 260-266.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.clay.2016.02.023
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OLIVEIRA FILHO, Paulo Roberto Campagnoli de et al. Impact of electrical stunning on fish behavior and meat quality of pacu (Piaractus mesopotamicus). Acta Scientiarum - Technology, v. 38, n. ja/mar. 2016, p. 81-88, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4025/actascitechnol.v38i1.27103. Acesso em: 11 nov. 2024.
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Oliveira Filho, P. R. C. de, Girao, P. J. M., Lapa-Guimarães, J. das G., Natori, M. M., Vargas, S. C., & Viegas, E. M. M. (2016). Impact of electrical stunning on fish behavior and meat quality of pacu (Piaractus mesopotamicus). Acta Scientiarum - Technology, 38( ja/mar. 2016), 81-88. doi:10.4025/actascitechnol.v38i1.27103
NLM
Oliveira Filho PRC de, Girao PJM, Lapa-Guimarães J das G, Natori MM, Vargas SC, Viegas EMM. Impact of electrical stunning on fish behavior and meat quality of pacu (Piaractus mesopotamicus) [Internet]. Acta Scientiarum - Technology. 2016 ; 38( ja/mar. 2016): 81-88.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actascitechnol.v38i1.27103
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Oliveira Filho PRC de, Girao PJM, Lapa-Guimarães J das G, Natori MM, Vargas SC, Viegas EMM. Impact of electrical stunning on fish behavior and meat quality of pacu (Piaractus mesopotamicus) [Internet]. Acta Scientiarum - Technology. 2016 ; 38( ja/mar. 2016): 81-88.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actascitechnol.v38i1.27103
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ABNT
RABI, José Antonio e KAMIMURA, Eliana Setsuko. Lattice-Boltzmann simulation of lipase separation via bioaffinity chromatography: imposing Dirichlet or Danckwerts inlet condition. Procedia Engineering. Amsterdam: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.proeng.2016.08.362. Acesso em: 11 nov. 2024. , 2016
APA
Rabi, J. A., & Kamimura, E. S. (2016). Lattice-Boltzmann simulation of lipase separation via bioaffinity chromatography: imposing Dirichlet or Danckwerts inlet condition. Procedia Engineering. Amsterdam: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.proeng.2016.08.362
NLM
Rabi JA, Kamimura ES. Lattice-Boltzmann simulation of lipase separation via bioaffinity chromatography: imposing Dirichlet or Danckwerts inlet condition [Internet]. Procedia Engineering. 2016 ; 157 238-245.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.proeng.2016.08.362
Vancouver
Rabi JA, Kamimura ES. Lattice-Boltzmann simulation of lipase separation via bioaffinity chromatography: imposing Dirichlet or Danckwerts inlet condition [Internet]. Procedia Engineering. 2016 ; 157 238-245.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.proeng.2016.08.362
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ABNT
NAVARRO, Sandra Lorena Blandón et al. Corn germ-bran oils extracted with alcoholic solvents: extraction yield, oil composition and evaluation of protein solubility of defatted meal. Food and Bioproducts Processing, v. 100, p. 185-194, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2016.06.009. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Navarro, S. L. B., Capellini, M. C., Aracava, K. K., & Rodrigues, C. E. da C. (2016). Corn germ-bran oils extracted with alcoholic solvents: extraction yield, oil composition and evaluation of protein solubility of defatted meal. Food and Bioproducts Processing, 100, 185-194. doi:10.1016/j.fbp.2016.06.009
NLM
Navarro SLB, Capellini MC, Aracava KK, Rodrigues CE da C. Corn germ-bran oils extracted with alcoholic solvents: extraction yield, oil composition and evaluation of protein solubility of defatted meal [Internet]. Food and Bioproducts Processing. 2016 ; 100 185-194.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2016.06.009
Vancouver
Navarro SLB, Capellini MC, Aracava KK, Rodrigues CE da C. Corn germ-bran oils extracted with alcoholic solvents: extraction yield, oil composition and evaluation of protein solubility of defatted meal [Internet]. Food and Bioproducts Processing. 2016 ; 100 185-194.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2016.06.009