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ABNT
FUJITA, Alice et al. Improving anti-hyperglycemic and anti-hypertensive properties of camucamu (Myriciaria dubia Mc. Vaugh) using lactic acid bacterial fermentation. Process Biochemistry, v. 59, p. 133-140, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2017.05.017. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Fujita, A., Sarkar, D., Genovese, M. I., & Shetty, K. (2017). Improving anti-hyperglycemic and anti-hypertensive properties of camucamu (Myriciaria dubia Mc. Vaugh) using lactic acid bacterial fermentation. Process Biochemistry, 59, 133-140. doi:10.1016/j.procbio.2017.05.017
NLM
Fujita A, Sarkar D, Genovese MI, Shetty K. Improving anti-hyperglycemic and anti-hypertensive properties of camucamu (Myriciaria dubia Mc. Vaugh) using lactic acid bacterial fermentation [Internet]. Process Biochemistry. 2017 ; 59 133-140.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2017.05.017
Vancouver
Fujita A, Sarkar D, Genovese MI, Shetty K. Improving anti-hyperglycemic and anti-hypertensive properties of camucamu (Myriciaria dubia Mc. Vaugh) using lactic acid bacterial fermentation [Internet]. Process Biochemistry. 2017 ; 59 133-140.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2017.05.017
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ABNT
FUJITA, Alice et al. Effects of spray-drying parameters on in vitro functional properties of Camu-camu (Myrciaria dubia Mc. Vaugh): a typical Amazonian fruit. Journal of Food Science, v. 82, n. 5, p. 1083-1091, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/1750-3841.13668. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Fujita, A., Souza, V. B. de, Daza, L. D., Fávaro-Trindade, C. S., Granato, D., & Genovese, M. I. (2017). Effects of spray-drying parameters on in vitro functional properties of Camu-camu (Myrciaria dubia Mc. Vaugh): a typical Amazonian fruit. Journal of Food Science, 82( 5), 1083-1091. doi:10.1111/1750-3841.13668
NLM
Fujita A, Souza VB de, Daza LD, Fávaro-Trindade CS, Granato D, Genovese MI. Effects of spray-drying parameters on in vitro functional properties of Camu-camu (Myrciaria dubia Mc. Vaugh): a typical Amazonian fruit [Internet]. Journal of Food Science. 2017 ; 82( 5): 1083-1091.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.13668
Vancouver
Fujita A, Souza VB de, Daza LD, Fávaro-Trindade CS, Granato D, Genovese MI. Effects of spray-drying parameters on in vitro functional properties of Camu-camu (Myrciaria dubia Mc. Vaugh): a typical Amazonian fruit [Internet]. Journal of Food Science. 2017 ; 82( 5): 1083-1091.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.13668
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ABNT
TULINI, Fabrício Luiz et al. Caracterização de micropartículas lipídicas contendo α-tocoferol e extrato de proantocianidinas de canela (Cinnamomum zeylanicum). 2017, Anais.. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos da Universidade Estadual de Campinas, 2017. Disponível em: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/caracterizacao-de-microparticulas-lipidicas-contendo-a-tocoferol-e-extrato-de-proantocianidinas-de. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Tulini, F. L., Souza, V. B. de, Thomazini, M., Silva, M. P., Massarioli, A. P., Alencar, S. M. de, et al. (2017). Caracterização de micropartículas lipídicas contendo α-tocoferol e extrato de proantocianidinas de canela (Cinnamomum zeylanicum). In Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos da Universidade Estadual de Campinas. Recuperado de https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/caracterizacao-de-microparticulas-lipidicas-contendo-a-tocoferol-e-extrato-de-proantocianidinas-de
NLM
Tulini FL, Souza VB de, Thomazini M, Silva MP, Massarioli AP, Alencar SM de, Pallone EM de JA, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Caracterização de micropartículas lipídicas contendo α-tocoferol e extrato de proantocianidinas de canela (Cinnamomum zeylanicum) [Internet]. Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. 2017 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/caracterizacao-de-microparticulas-lipidicas-contendo-a-tocoferol-e-extrato-de-proantocianidinas-de
Vancouver
Tulini FL, Souza VB de, Thomazini M, Silva MP, Massarioli AP, Alencar SM de, Pallone EM de JA, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Caracterização de micropartículas lipídicas contendo α-tocoferol e extrato de proantocianidinas de canela (Cinnamomum zeylanicum) [Internet]. Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. 2017 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/caracterizacao-de-microparticulas-lipidicas-contendo-a-tocoferol-e-extrato-de-proantocianidinas-de
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ABNT
TULINI, Fabrício Luiz et al. Evaluation of the release profile, stability and antioxidant activity of a proanthocyanidin-rich cinnamon (Cinnamomum zeylanicum ) extract co-encapsulated with α-tocopherol by spray chilling. Food Research International, v. 95, p. 117-124, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.03.010. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Tulini, F. L., Souza, V. B. de, Thomazini, M., Silva, M. P., Massarioli, A. P., Alencar, S. M. de, et al. (2017). Evaluation of the release profile, stability and antioxidant activity of a proanthocyanidin-rich cinnamon (Cinnamomum zeylanicum ) extract co-encapsulated with α-tocopherol by spray chilling. Food Research International, 95, 117-124. doi:10.1016/j.foodres.2017.03.010
NLM
Tulini FL, Souza VB de, Thomazini M, Silva MP, Massarioli AP, Alencar SM de, Pallone EM de JA, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Evaluation of the release profile, stability and antioxidant activity of a proanthocyanidin-rich cinnamon (Cinnamomum zeylanicum ) extract co-encapsulated with α-tocopherol by spray chilling [Internet]. Food Research International. 2017 ; 95 117-124.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.03.010
Vancouver
Tulini FL, Souza VB de, Thomazini M, Silva MP, Massarioli AP, Alencar SM de, Pallone EM de JA, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Evaluation of the release profile, stability and antioxidant activity of a proanthocyanidin-rich cinnamon (Cinnamomum zeylanicum ) extract co-encapsulated with α-tocopherol by spray chilling [Internet]. Food Research International. 2017 ; 95 117-124.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.03.010
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ABNT
PINENT, Montserrat et al. Antioxidant effects of proanthocyanidin-richnatural extracts from grape seed and cupuassuon gastrointestinal mucosa. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 96, n. 1, p. 178-182, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.7079. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Pinent, M., Auví, A. C., Genovese, M. I., Serrano, J., Casanova, A., Blay, M., & Ardévol, A. (2016). Antioxidant effects of proanthocyanidin-richnatural extracts from grape seed and cupuassuon gastrointestinal mucosa. Journal of the Science of Food and Agriculture, 96( 1), 178-182. doi:10.1002/jsfa.7079
NLM
Pinent M, Auví AC, Genovese MI, Serrano J, Casanova A, Blay M, Ardévol A. Antioxidant effects of proanthocyanidin-richnatural extracts from grape seed and cupuassuon gastrointestinal mucosa [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2016 ; 96( 1): 178-182.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.7079
Vancouver
Pinent M, Auví AC, Genovese MI, Serrano J, Casanova A, Blay M, Ardévol A. Antioxidant effects of proanthocyanidin-richnatural extracts from grape seed and cupuassuon gastrointestinal mucosa [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2016 ; 96( 1): 178-182.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.7079
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ABNT
ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 11 nov. 2024. , 2014
APA
Alezandro, M. R., Dubé, P., Desjardins, Y., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2014). In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Alezandro MR, Dubé P, Desjardins Y, Lajolo FM, Genovese MI. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 15 res. OR-09.[citado 2024 nov. 11 ]
Vancouver
Alezandro MR, Dubé P, Desjardins Y, Lajolo FM, Genovese MI. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 15 res. OR-09.[citado 2024 nov. 11 ]
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ABNT
BALISTEIRO, Diully Mata et al. Antioxidant capacity of cranberry (Vaccinium oxycoccos) juice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 11 nov. 2024. , 2012
APA
Balisteiro, D. M., Abracio, S. R., Galvão, D. P., & Genovese, M. I. (2012). Antioxidant capacity of cranberry (Vaccinium oxycoccos) juice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
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ABNT
SANCHES, Maria Cecília Rocha e SILVA, Rafaela Rossi e e GENOVESE, Maria Inês. Antioxidantes e fenolicos do cambuci (Campomanesia phaea) proveniente de diferentes regiões. 2012, Anais.. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos, 2012. . Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Sanches, M. C. R., Silva, R. R. e, & Genovese, M. I. (2012). Antioxidantes e fenolicos do cambuci (Campomanesia phaea) proveniente de diferentes regiões. In Resumos. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos.
NLM
Sanches MCR, Silva RR e, Genovese MI. Antioxidantes e fenolicos do cambuci (Campomanesia phaea) proveniente de diferentes regiões. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ]
Vancouver
Sanches MCR, Silva RR e, Genovese MI. Antioxidantes e fenolicos do cambuci (Campomanesia phaea) proveniente de diferentes regiões. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ]
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ABNT
BARROS, Helena Rudge de Moraes e FERREIRA, Tania Aparecida Pinto de Castro e GENOVESE, Maria Inês. Antioxidant capacity and mineral content of pulp and peel from commercial cultivars of citrus from Brazil. Food Chemistry, v. 134, n. 4, p. 1892-1898, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.03.090. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Barros, H. R. de M., Ferreira, T. A. P. de C., & Genovese, M. I. (2012). Antioxidant capacity and mineral content of pulp and peel from commercial cultivars of citrus from Brazil. Food Chemistry, 134( 4), 1892-1898. doi:10.1016/j.foodchem.2012.03.090
NLM
Barros HR de M, Ferreira TAP de C, Genovese MI. Antioxidant capacity and mineral content of pulp and peel from commercial cultivars of citrus from Brazil [Internet]. Food Chemistry. 2012 ; 134( 4): 1892-1898.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.03.090
Vancouver
Barros HR de M, Ferreira TAP de C, Genovese MI. Antioxidant capacity and mineral content of pulp and peel from commercial cultivars of citrus from Brazil [Internet]. Food Chemistry. 2012 ; 134( 4): 1892-1898.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.03.090
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ABNT
ABE, Lucile Tiemi e LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Potential dietary sources of ellagic acid and other antioxidants among fruits consumed in Brazil: Jabuticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg). Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 92, n. 8, p. 1679-1687, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.5531. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Abe, L. T., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2012). Potential dietary sources of ellagic acid and other antioxidants among fruits consumed in Brazil: Jabuticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg). Journal of the Science of Food and Agriculture, 92( 8), 1679-1687. doi:10.1002/jsfa.5531
NLM
Abe LT, Lajolo FM, Genovese MI. Potential dietary sources of ellagic acid and other antioxidants among fruits consumed in Brazil: Jabuticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg) [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2012 ; 92( 8): 1679-1687.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.5531
Vancouver
Abe LT, Lajolo FM, Genovese MI. Potential dietary sources of ellagic acid and other antioxidants among fruits consumed in Brazil: Jabuticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg) [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2012 ; 92( 8): 1679-1687.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.5531
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ABNT
VIEIRA, Gabriella Pedrosa e COSTA, M. A e GENOVESE, Maria Inês. Determinação de fenólicos totais e capacidade antioxidante em Passifloras. 2012, Anais.. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos, 2012. . Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Vieira, G. P., Costa, M. A., & Genovese, M. I. (2012). Determinação de fenólicos totais e capacidade antioxidante em Passifloras. In Resumos. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos.
NLM
Vieira GP, Costa MA, Genovese MI. Determinação de fenólicos totais e capacidade antioxidante em Passifloras. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ]
Vancouver
Vieira GP, Costa MA, Genovese MI. Determinação de fenólicos totais e capacidade antioxidante em Passifloras. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ]
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ABNT
CORREIA, Roberta Targino Pinto et al. Bioactive compounds and phenolic-linked functionality of powdered tropical fruit residues. Food Science and Technology International, v. 18, n. 6, p. 539-547, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1177/1082013211433077. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Correia, R. T. P., Borges, K. C., Medeiros, M. de F. D. de, & Genovese, M. I. (2012). Bioactive compounds and phenolic-linked functionality of powdered tropical fruit residues. Food Science and Technology International, 18( 6), 539-547. doi:10.1177/1082013211433077
NLM
Correia RTP, Borges KC, Medeiros M de FD de, Genovese MI. Bioactive compounds and phenolic-linked functionality of powdered tropical fruit residues [Internet]. Food Science and Technology International. 2012 ; 18( 6): 539-547.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1177/1082013211433077
Vancouver
Correia RTP, Borges KC, Medeiros M de FD de, Genovese MI. Bioactive compounds and phenolic-linked functionality of powdered tropical fruit residues [Internet]. Food Science and Technology International. 2012 ; 18( 6): 539-547.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1177/1082013211433077
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ABNT
SILVA, Mariana Casagrande et al. Phenolic content and antioxidant activity of powdered jabuticaba (Myrciaria caulifora) skin and seed extract. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos, 2012. . Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Silva, M. C., Souza, V. B. de, Thomazini, M., Carvalho, R. A. de, Genovese, M. I., & Fávaro-Trindade, C. S. (2012). Phenolic content and antioxidant activity of powdered jabuticaba (Myrciaria caulifora) skin and seed extract. In Anais. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos.
NLM
Silva MC, Souza VB de, Thomazini M, Carvalho RA de, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Phenolic content and antioxidant activity of powdered jabuticaba (Myrciaria caulifora) skin and seed extract. Anais. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ]
Vancouver
Silva MC, Souza VB de, Thomazini M, Carvalho RA de, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Phenolic content and antioxidant activity of powdered jabuticaba (Myrciaria caulifora) skin and seed extract. Anais. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ]
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ABNT
ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. Nutritional aspects of second generation soy foods. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 59, n. 10, p. 5490-5497, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/jf200061c. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Alezandro, M. R., Granato, D., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2011). Nutritional aspects of second generation soy foods. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 59( 10), 5490-5497. doi:10.1021/jf200061c
NLM
Alezandro MR, Granato D, Lajolo FM, Genovese MI. Nutritional aspects of second generation soy foods [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2011 ; 59( 10): 5490-5497.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf200061c
Vancouver
Alezandro MR, Granato D, Lajolo FM, Genovese MI. Nutritional aspects of second generation soy foods [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2011 ; 59( 10): 5490-5497.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf200061c
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ABNT
ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 31, n. 2, p. 527-533, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000200038. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Alezandro, M. R., Lui, M. C. Y., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2011). Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 31( 2), 527-533. doi:10.1590/s0101-20612011000200038
NLM
Alezandro MR, Lui MCY, Lajolo FM, Genovese MI. Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 527-533.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000200038
Vancouver
Alezandro MR, Lui MCY, Lajolo FM, Genovese MI. Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 527-533.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000200038
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ABNT
GENOVESE, Maria Inês e OLIVEIRA, Thiago Belchior de. Chronic ingestion of cupuassu and cocoa nibs promotes a positive effect on antioxidant status and lipidic profile in diabetic rats. 2011, Anais.. Sitges: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2011. . Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Genovese, M. I., & Oliveira, T. B. de. (2011). Chronic ingestion of cupuassu and cocoa nibs promotes a positive effect on antioxidant status and lipidic profile in diabetic rats. In Final Programme. Sitges: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Genovese MI, Oliveira TB de. Chronic ingestion of cupuassu and cocoa nibs promotes a positive effect on antioxidant status and lipidic profile in diabetic rats. Final Programme. 2011 ;[citado 2024 nov. 11 ]
Vancouver
Genovese MI, Oliveira TB de. Chronic ingestion of cupuassu and cocoa nibs promotes a positive effect on antioxidant status and lipidic profile in diabetic rats. Final Programme. 2011 ;[citado 2024 nov. 11 ]
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ABNT
BARBOSA, Ana C. L e LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Effect of free or protein-associated soy isoflavones on the antioxidant status in rats. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 91, n. 4, p. 721-731, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.4242. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Barbosa, A. C. L., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2011). Effect of free or protein-associated soy isoflavones on the antioxidant status in rats. Journal of the Science of Food and Agriculture, 91( 4), 721-731. doi:10.1002/jsfa.4242
NLM
Barbosa ACL, Lajolo FM, Genovese MI. Effect of free or protein-associated soy isoflavones on the antioxidant status in rats [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 4): 721-731.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4242
Vancouver
Barbosa ACL, Lajolo FM, Genovese MI. Effect of free or protein-associated soy isoflavones on the antioxidant status in rats [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 4): 721-731.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4242
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ABNT
SANCHES, Maria Cecília Rocha e SILVA, R. R e GENOVESE, Maria Inês. Effect of astringency removal in phenolic contents and in vitro antioxidant capacity of cambuci fruits (Campomanesia phaea). 2011, Anais.. Campinas: UNICAMP, 2011. . Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Sanches, M. C. R., Silva, R. R., & Genovese, M. I. (2011). Effect of astringency removal in phenolic contents and in vitro antioxidant capacity of cambuci fruits (Campomanesia phaea). In Resumos. Campinas: UNICAMP.
NLM
Sanches MCR, Silva RR, Genovese MI. Effect of astringency removal in phenolic contents and in vitro antioxidant capacity of cambuci fruits (Campomanesia phaea). Resumos. 2011 ;[citado 2024 nov. 11 ]
Vancouver
Sanches MCR, Silva RR, Genovese MI. Effect of astringency removal in phenolic contents and in vitro antioxidant capacity of cambuci fruits (Campomanesia phaea). Resumos. 2011 ;[citado 2024 nov. 11 ]
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ABNT
DUARTE-ALMEIDA, Joaquim Maurício et al. Phenolic composition and antioxidant activity of culms and sugarcane (Saccharum officinarum L.) products. Food Chemistry, v. 125, n. 2, p. 660-664, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.09.059. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Duarte-Almeida, J. M., Salatino, A., Genovese, M. I., & Lajolo, F. M. (2011). Phenolic composition and antioxidant activity of culms and sugarcane (Saccharum officinarum L.) products. Food Chemistry, 125( 2), 660-664. doi:10.1016/j.foodchem.2010.09.059
NLM
Duarte-Almeida JM, Salatino A, Genovese MI, Lajolo FM. Phenolic composition and antioxidant activity of culms and sugarcane (Saccharum officinarum L.) products [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 125( 2): 660-664.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.09.059
Vancouver
Duarte-Almeida JM, Salatino A, Genovese MI, Lajolo FM. Phenolic composition and antioxidant activity of culms and sugarcane (Saccharum officinarum L.) products [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 125( 2): 660-664.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.09.059
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ABNT
CALLOU, Kátia Rau de Almeida et al. Isoflavones and antioxidant capacity of commercial soy-based beverages: effect of storage. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 58, n. 7, p. 4284-4291, 2010Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904130z. Acesso em: 11 nov. 2024.
APA
Callou, K. R. de A., Sadigov, S., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2010). Isoflavones and antioxidant capacity of commercial soy-based beverages: effect of storage. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58( 7), 4284-4291. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904130z
NLM
Callou KR de A, Sadigov S, Lajolo FM, Genovese MI. Isoflavones and antioxidant capacity of commercial soy-based beverages: effect of storage [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2010 ; 58( 7): 4284-4291.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904130z
Vancouver
Callou KR de A, Sadigov S, Lajolo FM, Genovese MI. Isoflavones and antioxidant capacity of commercial soy-based beverages: effect of storage [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2010 ; 58( 7): 4284-4291.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904130z