Filtros : "ANTIOXIDANTES" "RODRIGUEZ, MARIA INES GENOVESE" "FCF" Removidos: "LIPÍDEOS" "Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG)" "Department of Food Science. Faculty of Food Engineering. University of Campinas. Campinas, SP" "BAPTISTA, MAURICIO DA SILVA" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: Process Biochemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: CAMU-CAMU, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FUJITA, Alice et al. Improving anti-hyperglycemic and anti-hypertensive properties of camucamu (Myriciaria dubia Mc. Vaugh) using lactic acid bacterial fermentation. Process Biochemistry, v. 59, p. 133-140, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2017.05.017. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Fujita, A., Sarkar, D., Genovese, M. I., & Shetty, K. (2017). Improving anti-hyperglycemic and anti-hypertensive properties of camucamu (Myriciaria dubia Mc. Vaugh) using lactic acid bacterial fermentation. Process Biochemistry, 59, 133-140. doi:10.1016/j.procbio.2017.05.017
    • NLM

      Fujita A, Sarkar D, Genovese MI, Shetty K. Improving anti-hyperglycemic and anti-hypertensive properties of camucamu (Myriciaria dubia Mc. Vaugh) using lactic acid bacterial fermentation [Internet]. Process Biochemistry. 2017 ; 59 133-140.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2017.05.017
    • Vancouver

      Fujita A, Sarkar D, Genovese MI, Shetty K. Improving anti-hyperglycemic and anti-hypertensive properties of camucamu (Myriciaria dubia Mc. Vaugh) using lactic acid bacterial fermentation [Internet]. Process Biochemistry. 2017 ; 59 133-140.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2017.05.017
  • Fonte: Journal of Food Science. Unidades: FZEA, FCF

    Assuntos: LIOFILIZAÇÃO, ALIMENTOS FUNCIONAIS, CAMU-CAMU, FRUTAS, ANTIOXIDANTES, PROANTOCIANIDINAS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FUJITA, Alice et al. Effects of spray-drying parameters on in vitro functional properties of Camu-camu (Myrciaria dubia Mc. Vaugh): a typical Amazonian fruit. Journal of Food Science, v. 82, n. 5, p. 1083-1091, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/1750-3841.13668. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Fujita, A., Souza, V. B. de, Daza, L. D., Fávaro-Trindade, C. S., Granato, D., & Genovese, M. I. (2017). Effects of spray-drying parameters on in vitro functional properties of Camu-camu (Myrciaria dubia Mc. Vaugh): a typical Amazonian fruit. Journal of Food Science, 82( 5), 1083-1091. doi:10.1111/1750-3841.13668
    • NLM

      Fujita A, Souza VB de, Daza LD, Fávaro-Trindade CS, Granato D, Genovese MI. Effects of spray-drying parameters on in vitro functional properties of Camu-camu (Myrciaria dubia Mc. Vaugh): a typical Amazonian fruit [Internet]. Journal of Food Science. 2017 ; 82( 5): 1083-1091.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.13668
    • Vancouver

      Fujita A, Souza VB de, Daza LD, Fávaro-Trindade CS, Granato D, Genovese MI. Effects of spray-drying parameters on in vitro functional properties of Camu-camu (Myrciaria dubia Mc. Vaugh): a typical Amazonian fruit [Internet]. Journal of Food Science. 2017 ; 82( 5): 1083-1091.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.13668
  • Fonte: Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. Nome do evento: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos. Unidades: FZEA, ESALQ, FCF

    Assuntos: MICROENCAPSULAÇÃO, PIGMENTOS VEGETAIS, PROANTOCIANIDINAS, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TULINI, Fabrício Luiz et al. Caracterização de micropartículas lipídicas contendo α-tocoferol e extrato de proantocianidinas de canela (Cinnamomum zeylanicum). 2017, Anais.. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos da Universidade Estadual de Campinas, 2017. Disponível em: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/caracterizacao-de-microparticulas-lipidicas-contendo-a-tocoferol-e-extrato-de-proantocianidinas-de. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Tulini, F. L., Souza, V. B. de, Thomazini, M., Silva, M. P., Massarioli, A. P., Alencar, S. M. de, et al. (2017). Caracterização de micropartículas lipídicas contendo α-tocoferol e extrato de proantocianidinas de canela (Cinnamomum zeylanicum). In Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos da Universidade Estadual de Campinas. Recuperado de https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/caracterizacao-de-microparticulas-lipidicas-contendo-a-tocoferol-e-extrato-de-proantocianidinas-de
    • NLM

      Tulini FL, Souza VB de, Thomazini M, Silva MP, Massarioli AP, Alencar SM de, Pallone EM de JA, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Caracterização de micropartículas lipídicas contendo α-tocoferol e extrato de proantocianidinas de canela (Cinnamomum zeylanicum) [Internet]. Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. 2017 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/caracterizacao-de-microparticulas-lipidicas-contendo-a-tocoferol-e-extrato-de-proantocianidinas-de
    • Vancouver

      Tulini FL, Souza VB de, Thomazini M, Silva MP, Massarioli AP, Alencar SM de, Pallone EM de JA, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Caracterização de micropartículas lipídicas contendo α-tocoferol e extrato de proantocianidinas de canela (Cinnamomum zeylanicum) [Internet]. Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. 2017 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/caracterizacao-de-microparticulas-lipidicas-contendo-a-tocoferol-e-extrato-de-proantocianidinas-de
  • Fonte: Food Research International. Unidades: FZEA, ESALQ, FCF

    Assuntos: ANTIOXIDANTES, CANELA, PROANTOCIANIDINAS, MICROENCAPSULAÇÃO

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TULINI, Fabrício Luiz et al. Evaluation of the release profile, stability and antioxidant activity of a proanthocyanidin-rich cinnamon (Cinnamomum zeylanicum ) extract co-encapsulated with α-tocopherol by spray chilling. Food Research International, v. 95, p. 117-124, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.03.010. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Tulini, F. L., Souza, V. B. de, Thomazini, M., Silva, M. P., Massarioli, A. P., Alencar, S. M. de, et al. (2017). Evaluation of the release profile, stability and antioxidant activity of a proanthocyanidin-rich cinnamon (Cinnamomum zeylanicum ) extract co-encapsulated with α-tocopherol by spray chilling. Food Research International, 95, 117-124. doi:10.1016/j.foodres.2017.03.010
    • NLM

      Tulini FL, Souza VB de, Thomazini M, Silva MP, Massarioli AP, Alencar SM de, Pallone EM de JA, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Evaluation of the release profile, stability and antioxidant activity of a proanthocyanidin-rich cinnamon (Cinnamomum zeylanicum ) extract co-encapsulated with α-tocopherol by spray chilling [Internet]. Food Research International. 2017 ; 95 117-124.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.03.010
    • Vancouver

      Tulini FL, Souza VB de, Thomazini M, Silva MP, Massarioli AP, Alencar SM de, Pallone EM de JA, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Evaluation of the release profile, stability and antioxidant activity of a proanthocyanidin-rich cinnamon (Cinnamomum zeylanicum ) extract co-encapsulated with α-tocopherol by spray chilling [Internet]. Food Research International. 2017 ; 95 117-124.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.03.010
  • Fonte: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: FCF

    Assuntos: ANTIOXIDANTES, CUPUAÇU

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINENT, Montserrat et al. Antioxidant effects of proanthocyanidin-richnatural extracts from grape seed and cupuassuon gastrointestinal mucosa. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 96, n. 1, p. 178-182, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.7079. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Pinent, M., Auví, A. C., Genovese, M. I., Serrano, J., Casanova, A., Blay, M., & Ardévol, A. (2016). Antioxidant effects of proanthocyanidin-richnatural extracts from grape seed and cupuassuon gastrointestinal mucosa. Journal of the Science of Food and Agriculture, 96( 1), 178-182. doi:10.1002/jsfa.7079
    • NLM

      Pinent M, Auví AC, Genovese MI, Serrano J, Casanova A, Blay M, Ardévol A. Antioxidant effects of proanthocyanidin-richnatural extracts from grape seed and cupuassuon gastrointestinal mucosa [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2016 ; 96( 1): 178-182.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.7079
    • Vancouver

      Pinent M, Auví AC, Genovese MI, Serrano J, Casanova A, Blay M, Ardévol A. Antioxidant effects of proanthocyanidin-richnatural extracts from grape seed and cupuassuon gastrointestinal mucosa [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2016 ; 96( 1): 178-182.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.7079
  • Fonte: Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. Nome do evento: Bioavailability. Unidade: FCF

    Assuntos: JABUTICABA, ANTIOXIDANTES

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 11 nov. 2024. , 2014
    • APA

      Alezandro, M. R., Dubé, P., Desjardins, Y., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2014). In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Alezandro MR, Dubé P, Desjardins Y, Lajolo FM, Genovese MI. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 15 res. OR-09.[citado 2024 nov. 11 ]
    • Vancouver

      Alezandro MR, Dubé P, Desjardins Y, Lajolo FM, Genovese MI. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 15 res. OR-09.[citado 2024 nov. 11 ]
  • Fonte: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Nome do evento: Pharmaceutical Science and Technology Meeting. Unidade: FCF

    Assunto: ANTIOXIDANTES

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BALISTEIRO, Diully Mata et al. Antioxidant capacity of cranberry (Vaccinium oxycoccos) juice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 11 nov. 2024. , 2012
    • APA

      Balisteiro, D. M., Abracio, S. R., Galvão, D. P., & Genovese, M. I. (2012). Antioxidant capacity of cranberry (Vaccinium oxycoccos) juice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Balisteiro DM, Abracio SR, Galvão DP, Genovese MI. Antioxidant capacity of cranberry (Vaccinium oxycoccos) juice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 17 res. 030.[citado 2024 nov. 11 ]
    • Vancouver

      Balisteiro DM, Abracio SR, Galvão DP, Genovese MI. Antioxidant capacity of cranberry (Vaccinium oxycoccos) juice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 17 res. 030.[citado 2024 nov. 11 ]
  • Fonte: Resumos. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Assuntos: ANTIOXIDANTES, COMPOSTOS FENÓLICOS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANCHES, Maria Cecília Rocha e SILVA, Rafaela Rossi e e GENOVESE, Maria Inês. Antioxidantes e fenolicos do cambuci (Campomanesia phaea) proveniente de diferentes regiões. 2012, Anais.. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos, 2012. . Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Sanches, M. C. R., Silva, R. R. e, & Genovese, M. I. (2012). Antioxidantes e fenolicos do cambuci (Campomanesia phaea) proveniente de diferentes regiões. In Resumos. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos.
    • NLM

      Sanches MCR, Silva RR e, Genovese MI. Antioxidantes e fenolicos do cambuci (Campomanesia phaea) proveniente de diferentes regiões. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ]
    • Vancouver

      Sanches MCR, Silva RR e, Genovese MI. Antioxidantes e fenolicos do cambuci (Campomanesia phaea) proveniente de diferentes regiões. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ]
  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: ÁCIDOS ASCÓRBICOS, COMPOSTOS FENÓLICOS, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARROS, Helena Rudge de Moraes e FERREIRA, Tania Aparecida Pinto de Castro e GENOVESE, Maria Inês. Antioxidant capacity and mineral content of pulp and peel from commercial cultivars of citrus from Brazil. Food Chemistry, v. 134, n. 4, p. 1892-1898, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.03.090. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Barros, H. R. de M., Ferreira, T. A. P. de C., & Genovese, M. I. (2012). Antioxidant capacity and mineral content of pulp and peel from commercial cultivars of citrus from Brazil. Food Chemistry, 134( 4), 1892-1898. doi:10.1016/j.foodchem.2012.03.090
    • NLM

      Barros HR de M, Ferreira TAP de C, Genovese MI. Antioxidant capacity and mineral content of pulp and peel from commercial cultivars of citrus from Brazil [Internet]. Food Chemistry. 2012 ; 134( 4): 1892-1898.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.03.090
    • Vancouver

      Barros HR de M, Ferreira TAP de C, Genovese MI. Antioxidant capacity and mineral content of pulp and peel from commercial cultivars of citrus from Brazil [Internet]. Food Chemistry. 2012 ; 134( 4): 1892-1898.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.03.090
  • Fonte: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: FCF

    Assuntos: JABUTICABA, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ABE, Lucile Tiemi e LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Potential dietary sources of ellagic acid and other antioxidants among fruits consumed in Brazil: Jabuticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg). Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 92, n. 8, p. 1679-1687, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.5531. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Abe, L. T., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2012). Potential dietary sources of ellagic acid and other antioxidants among fruits consumed in Brazil: Jabuticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg). Journal of the Science of Food and Agriculture, 92( 8), 1679-1687. doi:10.1002/jsfa.5531
    • NLM

      Abe LT, Lajolo FM, Genovese MI. Potential dietary sources of ellagic acid and other antioxidants among fruits consumed in Brazil: Jabuticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg) [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2012 ; 92( 8): 1679-1687.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.5531
    • Vancouver

      Abe LT, Lajolo FM, Genovese MI. Potential dietary sources of ellagic acid and other antioxidants among fruits consumed in Brazil: Jabuticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg) [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2012 ; 92( 8): 1679-1687.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.5531
  • Fonte: Resumos. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Assuntos: PASSIFLORACEAE, ANTIOXIDANTES, MARACUJÁ

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIEIRA, Gabriella Pedrosa e COSTA, M. A e GENOVESE, Maria Inês. Determinação de fenólicos totais e capacidade antioxidante em Passifloras. 2012, Anais.. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos, 2012. . Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Vieira, G. P., Costa, M. A., & Genovese, M. I. (2012). Determinação de fenólicos totais e capacidade antioxidante em Passifloras. In Resumos. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos.
    • NLM

      Vieira GP, Costa MA, Genovese MI. Determinação de fenólicos totais e capacidade antioxidante em Passifloras. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ]
    • Vancouver

      Vieira GP, Costa MA, Genovese MI. Determinação de fenólicos totais e capacidade antioxidante em Passifloras. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ]
  • Fonte: Food Science and Technology International. Unidade: FCF

    Assuntos: FRUTAS TROPICAIS, COMPOSTOS FENÓLICOS, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CORREIA, Roberta Targino Pinto et al. Bioactive compounds and phenolic-linked functionality of powdered tropical fruit residues. Food Science and Technology International, v. 18, n. 6, p. 539-547, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1177/1082013211433077. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Correia, R. T. P., Borges, K. C., Medeiros, M. de F. D. de, & Genovese, M. I. (2012). Bioactive compounds and phenolic-linked functionality of powdered tropical fruit residues. Food Science and Technology International, 18( 6), 539-547. doi:10.1177/1082013211433077
    • NLM

      Correia RTP, Borges KC, Medeiros M de FD de, Genovese MI. Bioactive compounds and phenolic-linked functionality of powdered tropical fruit residues [Internet]. Food Science and Technology International. 2012 ; 18( 6): 539-547.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1177/1082013211433077
    • Vancouver

      Correia RTP, Borges KC, Medeiros M de FD de, Genovese MI. Bioactive compounds and phenolic-linked functionality of powdered tropical fruit residues [Internet]. Food Science and Technology International. 2012 ; 18( 6): 539-547.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1177/1082013211433077
  • Fonte: Anais. Nome do evento: World Congress of Food Science and Technology - IUFoST. Unidades: FZEA, FCF

    Assuntos: JABUTICABA, ANTIOXIDANTES

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Mariana Casagrande et al. Phenolic content and antioxidant activity of powdered jabuticaba (Myrciaria caulifora) skin and seed extract. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos, 2012. . Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Silva, M. C., Souza, V. B. de, Thomazini, M., Carvalho, R. A. de, Genovese, M. I., & Fávaro-Trindade, C. S. (2012). Phenolic content and antioxidant activity of powdered jabuticaba (Myrciaria caulifora) skin and seed extract. In Anais. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos.
    • NLM

      Silva MC, Souza VB de, Thomazini M, Carvalho RA de, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Phenolic content and antioxidant activity of powdered jabuticaba (Myrciaria caulifora) skin and seed extract. Anais. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ]
    • Vancouver

      Silva MC, Souza VB de, Thomazini M, Carvalho RA de, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Phenolic content and antioxidant activity of powdered jabuticaba (Myrciaria caulifora) skin and seed extract. Anais. 2012 ;[citado 2024 nov. 11 ]
  • Fonte: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: ISOFLAVONAS, PROTEÍNAS, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. Nutritional aspects of second generation soy foods. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 59, n. 10, p. 5490-5497, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/jf200061c. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Alezandro, M. R., Granato, D., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2011). Nutritional aspects of second generation soy foods. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 59( 10), 5490-5497. doi:10.1021/jf200061c
    • NLM

      Alezandro MR, Granato D, Lajolo FM, Genovese MI. Nutritional aspects of second generation soy foods [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2011 ; 59( 10): 5490-5497.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf200061c
    • Vancouver

      Alezandro MR, Granato D, Lajolo FM, Genovese MI. Nutritional aspects of second generation soy foods [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2011 ; 59( 10): 5490-5497.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf200061c
  • Fonte: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Assuntos: COMPOSTOS FENÓLICOS, ANTIOXIDANTES, CONDIMENTOS E ESPECIARIAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 31, n. 2, p. 527-533, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000200038. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Alezandro, M. R., Lui, M. C. Y., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2011). Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 31( 2), 527-533. doi:10.1590/s0101-20612011000200038
    • NLM

      Alezandro MR, Lui MCY, Lajolo FM, Genovese MI. Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 527-533.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000200038
    • Vancouver

      Alezandro MR, Lui MCY, Lajolo FM, Genovese MI. Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 527-533.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000200038
  • Fonte: Final Programme. Nome do evento: International Conference on Polyphenols and Health. Unidade: FCF

    Assuntos: CUPUAÇU, ANTIOXIDANTES

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GENOVESE, Maria Inês e OLIVEIRA, Thiago Belchior de. Chronic ingestion of cupuassu and cocoa nibs promotes a positive effect on antioxidant status and lipidic profile in diabetic rats. 2011, Anais.. Sitges: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2011. . Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Genovese, M. I., & Oliveira, T. B. de. (2011). Chronic ingestion of cupuassu and cocoa nibs promotes a positive effect on antioxidant status and lipidic profile in diabetic rats. In Final Programme. Sitges: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Genovese MI, Oliveira TB de. Chronic ingestion of cupuassu and cocoa nibs promotes a positive effect on antioxidant status and lipidic profile in diabetic rats. Final Programme. 2011 ;[citado 2024 nov. 11 ]
    • Vancouver

      Genovese MI, Oliveira TB de. Chronic ingestion of cupuassu and cocoa nibs promotes a positive effect on antioxidant status and lipidic profile in diabetic rats. Final Programme. 2011 ;[citado 2024 nov. 11 ]
  • Fonte: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: FCF

    Assuntos: ISOFLAVONAS, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARBOSA, Ana C. L e LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Effect of free or protein-associated soy isoflavones on the antioxidant status in rats. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 91, n. 4, p. 721-731, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.4242. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Barbosa, A. C. L., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2011). Effect of free or protein-associated soy isoflavones on the antioxidant status in rats. Journal of the Science of Food and Agriculture, 91( 4), 721-731. doi:10.1002/jsfa.4242
    • NLM

      Barbosa ACL, Lajolo FM, Genovese MI. Effect of free or protein-associated soy isoflavones on the antioxidant status in rats [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 4): 721-731.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4242
    • Vancouver

      Barbosa ACL, Lajolo FM, Genovese MI. Effect of free or protein-associated soy isoflavones on the antioxidant status in rats [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 4): 721-731.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4242
  • Fonte: Resumos. Nome do evento: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos (SLACA). Unidade: FCF

    Assuntos: ANTIOXIDANTES, FRUTAS TROPICAIS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANCHES, Maria Cecília Rocha e SILVA, R. R e GENOVESE, Maria Inês. Effect of astringency removal in phenolic contents and in vitro antioxidant capacity of cambuci fruits (Campomanesia phaea). 2011, Anais.. Campinas: UNICAMP, 2011. . Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Sanches, M. C. R., Silva, R. R., & Genovese, M. I. (2011). Effect of astringency removal in phenolic contents and in vitro antioxidant capacity of cambuci fruits (Campomanesia phaea). In Resumos. Campinas: UNICAMP.
    • NLM

      Sanches MCR, Silva RR, Genovese MI. Effect of astringency removal in phenolic contents and in vitro antioxidant capacity of cambuci fruits (Campomanesia phaea). Resumos. 2011 ;[citado 2024 nov. 11 ]
    • Vancouver

      Sanches MCR, Silva RR, Genovese MI. Effect of astringency removal in phenolic contents and in vitro antioxidant capacity of cambuci fruits (Campomanesia phaea). Resumos. 2011 ;[citado 2024 nov. 11 ]
  • Fonte: Food Chemistry. Unidades: IB, FCF

    Assuntos: ANTIOXIDANTES, CANA-DE-AÇÚCAR, FLAVONÓIDES, COMPOSTOS FENÓLICOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DUARTE-ALMEIDA, Joaquim Maurício et al. Phenolic composition and antioxidant activity of culms and sugarcane (Saccharum officinarum L.) products. Food Chemistry, v. 125, n. 2, p. 660-664, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.09.059. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Duarte-Almeida, J. M., Salatino, A., Genovese, M. I., & Lajolo, F. M. (2011). Phenolic composition and antioxidant activity of culms and sugarcane (Saccharum officinarum L.) products. Food Chemistry, 125( 2), 660-664. doi:10.1016/j.foodchem.2010.09.059
    • NLM

      Duarte-Almeida JM, Salatino A, Genovese MI, Lajolo FM. Phenolic composition and antioxidant activity of culms and sugarcane (Saccharum officinarum L.) products [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 125( 2): 660-664.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.09.059
    • Vancouver

      Duarte-Almeida JM, Salatino A, Genovese MI, Lajolo FM. Phenolic composition and antioxidant activity of culms and sugarcane (Saccharum officinarum L.) products [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 125( 2): 660-664.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.09.059
  • Fonte: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: ANTIOXIDANTES, SOJA

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CALLOU, Kátia Rau de Almeida et al. Isoflavones and antioxidant capacity of commercial soy-based beverages: effect of storage. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 58, n. 7, p. 4284-4291, 2010Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904130z. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Callou, K. R. de A., Sadigov, S., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2010). Isoflavones and antioxidant capacity of commercial soy-based beverages: effect of storage. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58( 7), 4284-4291. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904130z
    • NLM

      Callou KR de A, Sadigov S, Lajolo FM, Genovese MI. Isoflavones and antioxidant capacity of commercial soy-based beverages: effect of storage [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2010 ; 58( 7): 4284-4291.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904130z
    • Vancouver

      Callou KR de A, Sadigov S, Lajolo FM, Genovese MI. Isoflavones and antioxidant capacity of commercial soy-based beverages: effect of storage [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2010 ; 58( 7): 4284-4291.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904130z

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024