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  • Source: International Journal of Gastronomy and Food Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: AGUARDENTE, BEBIDAS DESTILADAS, COMPOSTOS VOLÁTEIS, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, MARACUJÁ

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      OLIVEIRA, Patrícia Natielly et al. Characterization and volatile profile of passion fruit spirit. International Journal of Gastronomy and Food Science, v. 21, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijgfs.2020.100223. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Oliveira, P. N., Gomes, P. C. dos S., Alcarde, A. R., Bortoletto, A. M., Leite Neta, M. T. S., Narain, N., et al. (2020). Characterization and volatile profile of passion fruit spirit. International Journal of Gastronomy and Food Science, 21. doi:10.1016/j.ijgfs.2020.100223
    • NLM

      Oliveira PN, Gomes PC dos S, Alcarde AR, Bortoletto AM, Leite Neta MTS, Narain N, Abud AK de S, Oliveira Júnior AM. Characterization and volatile profile of passion fruit spirit [Internet]. International Journal of Gastronomy and Food Science. 2020 ; 21[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijgfs.2020.100223
    • Vancouver

      Oliveira PN, Gomes PC dos S, Alcarde AR, Bortoletto AM, Leite Neta MTS, Narain N, Abud AK de S, Oliveira Júnior AM. Characterization and volatile profile of passion fruit spirit [Internet]. International Journal of Gastronomy and Food Science. 2020 ; 21[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijgfs.2020.100223
  • Source: Revista de Ciências Agrárias. Unidade: FZEA

    Subjects: CACHAÇA, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, AGUARDENTE, CANA-DE-AÇÚCAR, AGRICULTURA ORGÂNICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SILVA, João Henrique do Nascimento e et al. Análise sensorial de cachaça produzida em manejo orgânico e convencional. Revista de Ciências Agrárias, v. 42, n. 2, p. 547-556, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.19084/rca.17426. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Silva, J. H. do N. e, Verruma-Bernardi, M. R., Margarido, L. A. C., & Oliveira, A. L. de. (2019). Análise sensorial de cachaça produzida em manejo orgânico e convencional. Revista de Ciências Agrárias, 42( 2), 547-556. doi:10.19084/rca.17426
    • NLM

      Silva JH do N e, Verruma-Bernardi MR, Margarido LAC, Oliveira AL de. Análise sensorial de cachaça produzida em manejo orgânico e convencional [Internet]. Revista de Ciências Agrárias. 2019 ; 42( 2): 547-556.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.19084/rca.17426
    • Vancouver

      Silva JH do N e, Verruma-Bernardi MR, Margarido LAC, Oliveira AL de. Análise sensorial de cachaça produzida em manejo orgânico e convencional [Internet]. Revista de Ciências Agrárias. 2019 ; 42( 2): 547-556.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.19084/rca.17426
  • Source: Chemical Engineering Transactions. Unidade: ESALQ

    Subjects: AGUARDENTE, DESTILAÇÃO, MANGA, MARACUJÁ

    Versão PublicadaAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ABUD, Ana Karla de Souza et al. Production of mango and passion fruit mix spirit in a distillation column. Chemical Engineering Transactions, v. 75, p. 1-6, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3303/CET1975082. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Abud, A. K. de S., Oliveira, P. N., Alcarde, A. R., & Oliveira Júnior, A. M. (2019). Production of mango and passion fruit mix spirit in a distillation column. Chemical Engineering Transactions, 75, 1-6. doi:10.3303/CET1975082
    • NLM

      Abud AK de S, Oliveira PN, Alcarde AR, Oliveira Júnior AM. Production of mango and passion fruit mix spirit in a distillation column [Internet]. Chemical Engineering Transactions. 2019 ; 75 1-6.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3303/CET1975082
    • Vancouver

      Abud AK de S, Oliveira PN, Alcarde AR, Oliveira Júnior AM. Production of mango and passion fruit mix spirit in a distillation column [Internet]. Chemical Engineering Transactions. 2019 ; 75 1-6.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3303/CET1975082
  • Source: Food Chemistry. Unidade: IQSC

    Assunto: AGUARDENTE

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SERAFIM, Felipe Augusto Thobias e PEREIRA FILHO, Edenir Rodrigues e FRANCO, Douglas Wagner. Chemical data as markers of the geographical origins of sugarcane spirits. Food Chemistry, v. 196, p. 196-203, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.09.040. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Serafim, F. A. T., Pereira Filho, E. R., & Franco, D. W. (2016). Chemical data as markers of the geographical origins of sugarcane spirits. Food Chemistry, 196, 196-203. doi:10.1016/j.foodchem.2015.09.040
    • NLM

      Serafim FAT, Pereira Filho ER, Franco DW. Chemical data as markers of the geographical origins of sugarcane spirits [Internet]. Food Chemistry. 2016 ; 196 196-203.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.09.040
    • Vancouver

      Serafim FAT, Pereira Filho ER, Franco DW. Chemical data as markers of the geographical origins of sugarcane spirits [Internet]. Food Chemistry. 2016 ; 196 196-203.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.09.040
  • Source: Journal of the Institute of Brewing. Unidade: ESALQ

    Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, AGUARDENTE, MADEIRA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BORTOLETTO, Aline M e CORRÊA, Ana Carolina e ALCARDE, Andre Ricardo. Fatty acid profile and glycerol concentration in cachaças aged in different wood barrels. Journal of the Institute of Brewing, v. 122, p. 293–298, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jib.313. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Bortoletto, A. M., Corrêa, A. C., & Alcarde, A. R. (2016). Fatty acid profile and glycerol concentration in cachaças aged in different wood barrels. Journal of the Institute of Brewing, 122, 293–298. doi:10.1002/jib.313
    • NLM

      Bortoletto AM, Corrêa AC, Alcarde AR. Fatty acid profile and glycerol concentration in cachaças aged in different wood barrels [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2016 ; 122 293–298.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.313
    • Vancouver

      Bortoletto AM, Corrêa AC, Alcarde AR. Fatty acid profile and glycerol concentration in cachaças aged in different wood barrels [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2016 ; 122 293–298.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.313
  • Source: Food Control. Unidade: ESALQ

    Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, AGUARDENTE

    PrivadoAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BORTOLETTO, Aline M e ALCARDE, Andre Ricardo. Assessment of chemical quality of Brazilian sugar cane spirits and cachaças. Food Control, v. 54, n. 1, p. 1-6, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2015.01.030. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Bortoletto, A. M., & Alcarde, A. R. (2015). Assessment of chemical quality of Brazilian sugar cane spirits and cachaças. Food Control, 54( 1), 1-6. doi:10.1016/j.foodcont.2015.01.030
    • NLM

      Bortoletto AM, Alcarde AR. Assessment of chemical quality of Brazilian sugar cane spirits and cachaças [Internet]. Food Control. 2015 ; 54( 1): 1-6.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2015.01.030
    • Vancouver

      Bortoletto AM, Alcarde AR. Assessment of chemical quality of Brazilian sugar cane spirits and cachaças [Internet]. Food Control. 2015 ; 54( 1): 1-6.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2015.01.030
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FFCLRP

    Subjects: AGUARDENTE, CANA-DE-AÇÚCAR, ARSÊNIO, ELETROANÁLISE, NANOTECNOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TEIXEIRA, Meryene C. et al. Cathodic stripping voltammetric determination of arsenic in sugarcane brandy at a modified carbon nanotube paste electrode. Food Chemistry, v. 154, p. 38-43, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.12.076. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Teixeira, M. C., Tavares, E. de F. L., Saczk, A. A., Okumura, L. L., Cardoso, M. das G., Magriotis, Z. M., & Oliveira, M. F. de. (2014). Cathodic stripping voltammetric determination of arsenic in sugarcane brandy at a modified carbon nanotube paste electrode. Food Chemistry, 154, 38-43. doi:10.1016/j.foodchem.2013.12.076
    • NLM

      Teixeira MC, Tavares E de FL, Saczk AA, Okumura LL, Cardoso M das G, Magriotis ZM, Oliveira MF de. Cathodic stripping voltammetric determination of arsenic in sugarcane brandy at a modified carbon nanotube paste electrode [Internet]. Food Chemistry. 2014 ; 154 38-43.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.12.076
    • Vancouver

      Teixeira MC, Tavares E de FL, Saczk AA, Okumura LL, Cardoso M das G, Magriotis ZM, Oliveira MF de. Cathodic stripping voltammetric determination of arsenic in sugarcane brandy at a modified carbon nanotube paste electrode [Internet]. Food Chemistry. 2014 ; 154 38-43.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.12.076
  • Source: Journal of the Institute of Brewing. Unidade: ESALQ

    Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, AGUARDENTE, DESTILAÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LIMA, Urgel de Almeida et al. Influence of fast and slow distillation on ethyl carbamate content and on coefficient of non-alcohol components in Brazilian sugarcane spirits. Journal of the Institute of Brewing, v. 118, n. 3, p. 305\2013308, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jib.42. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Lima, U. de A., Teixeira, C. G., Bertozzi, J. C., Serafim, F. A. T., & Alcarde, A. R. (2012). Influence of fast and slow distillation on ethyl carbamate content and on coefficient of non-alcohol components in Brazilian sugarcane spirits. Journal of the Institute of Brewing, 118( 3), 305\2013308. doi:10.1002/jib.42
    • NLM

      Lima U de A, Teixeira CG, Bertozzi JC, Serafim FAT, Alcarde AR. Influence of fast and slow distillation on ethyl carbamate content and on coefficient of non-alcohol components in Brazilian sugarcane spirits [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2012 ; 118( 3): 305\2013308.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.42
    • Vancouver

      Lima U de A, Teixeira CG, Bertozzi JC, Serafim FAT, Alcarde AR. Influence of fast and slow distillation on ethyl carbamate content and on coefficient of non-alcohol components in Brazilian sugarcane spirits [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2012 ; 118( 3): 305\2013308.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.42
  • Source: ECS Transations. Unidade: FFCLRP

    Subjects: ARSÊNIO (QUANTIFICAÇÃO), AÇÚCAR, AGUARDENTE, ELETROANÁLISE, CANA-DE-AÇÚCAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TEIXEIRA, M. C. et al. Quantification of arsenic in sugar cane brandy of Minas Gerais using carbon paste electrode modified with carbon nanotubes. ECS Transations, v. 43, n. 1, p. 225-229, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1149/1.4704962. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Teixeira, M. C., Lisboa, E. F. T., Saczk, A. A., Okumura, L. L., Cardoso, M. das G., Oliveira, M. F. de, & Magriotis,. (2012). Quantification of arsenic in sugar cane brandy of Minas Gerais using carbon paste electrode modified with carbon nanotubes. ECS Transations, 43( 1), 225-229. doi:10.1149/1.4704962
    • NLM

      Teixeira MC, Lisboa EFT, Saczk AA, Okumura LL, Cardoso M das G, Oliveira MF de, Magriotis. Quantification of arsenic in sugar cane brandy of Minas Gerais using carbon paste electrode modified with carbon nanotubes [Internet]. ECS Transations. 2012 ; 43( 1): 225-229.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1149/1.4704962
    • Vancouver

      Teixeira MC, Lisboa EFT, Saczk AA, Okumura LL, Cardoso M das G, Oliveira MF de, Magriotis. Quantification of arsenic in sugar cane brandy of Minas Gerais using carbon paste electrode modified with carbon nanotubes [Internet]. ECS Transations. 2012 ; 43( 1): 225-229.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1149/1.4704962
  • Source: Journal of the Institute of Brewing. Unidade: ESALQ

    Subjects: AGUARDENTE, CANA-DE-AÇÚCAR, DESTILAÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALCARDE, Andre Ricardo e SOUZA, L. M e BORTOLETTO, A. M. Ethyl carbamate kinetics in double distillation of sugar cane spirit. Journal of the Institute of Brewing, v. 118, n. 1, p. 27-31, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jib.14. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Alcarde, A. R., Souza, L. M., & Bortoletto, A. M. (2012). Ethyl carbamate kinetics in double distillation of sugar cane spirit. Journal of the Institute of Brewing, 118( 1), 27-31. doi:10.1002/jib.14
    • NLM

      Alcarde AR, Souza LM, Bortoletto AM. Ethyl carbamate kinetics in double distillation of sugar cane spirit [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2012 ; 118( 1): 27-31.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.14
    • Vancouver

      Alcarde AR, Souza LM, Bortoletto AM. Ethyl carbamate kinetics in double distillation of sugar cane spirit [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2012 ; 118( 1): 27-31.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.14
  • Source: Journal of the Institute of Brewing. Unidade: ESALQ

    Subjects: AGUARDENTE, CANA-DE-AÇÚCAR, DESTILAÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALCARDE, Andre Ricardo e SOUZA, L. M e BORTOLETTO, A. M. Ethyl carbamate kinetics in double distillation of sugar cane spirit: Part 2: influence of type of pot still. Journal of the Institute of Brewing, v. 118, n. 4, p. 352\2013355, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jib.48. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Alcarde, A. R., Souza, L. M., & Bortoletto, A. M. (2012). Ethyl carbamate kinetics in double distillation of sugar cane spirit: Part 2: influence of type of pot still. Journal of the Institute of Brewing, 118( 4), 352\2013355. doi:10.1002/jib.48
    • NLM

      Alcarde AR, Souza LM, Bortoletto AM. Ethyl carbamate kinetics in double distillation of sugar cane spirit: Part 2: influence of type of pot still [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2012 ; 118( 4): 352\2013355.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.48
    • Vancouver

      Alcarde AR, Souza LM, Bortoletto AM. Ethyl carbamate kinetics in double distillation of sugar cane spirit: Part 2: influence of type of pot still [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2012 ; 118( 4): 352\2013355.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.48
  • Source: ECS Transations. Unidade: FFCLRP

    Subjects: COBRE (QUANTIFICAÇÃO), AGUARDENTE, VOLTAMETRIA (TÉCNICAS), CANA-DE-AÇÚCAR, ELETROANÁLISE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TEIXEIRA, M. C. et al. Carbon paste electrode modified with ascorbic acid and carbon nanotubes for determination copper in sugar cane spirit. ECS Transations, v. 43, n. 1, p. 231-235, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1149/1.4704963. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Teixeira, M. C., Tavares, E. F. L., Saczk, A. A., Okumura, L. L., Cardoso, M. G., Oliveira, M. F. de, & Magriotis, Z. M. (2012). Carbon paste electrode modified with ascorbic acid and carbon nanotubes for determination copper in sugar cane spirit. ECS Transations, 43( 1), 231-235. doi:10.1149/1.4704963
    • NLM

      Teixeira MC, Tavares EFL, Saczk AA, Okumura LL, Cardoso MG, Oliveira MF de, Magriotis ZM. Carbon paste electrode modified with ascorbic acid and carbon nanotubes for determination copper in sugar cane spirit [Internet]. ECS Transations. 2012 ; 43( 1): 231-235.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1149/1.4704963
    • Vancouver

      Teixeira MC, Tavares EFL, Saczk AA, Okumura LL, Cardoso MG, Oliveira MF de, Magriotis ZM. Carbon paste electrode modified with ascorbic acid and carbon nanotubes for determination copper in sugar cane spirit [Internet]. ECS Transations. 2012 ; 43( 1): 231-235.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1149/1.4704963
  • Source: Journal of the Institute of Brewing. Unidade: ESALQ

    Subjects: AGUARDENTE, DESTILAÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LIMA, Urgel de Almeida et al. Influence of fast and slow distillation on ethyl carbamate content and on coefficient of non-alcohol components in Brazilian sugarcane spirits. Journal of the Institute of Brewing, v. 118, n. 3, p. 305\2013308, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jib.42. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Lima, U. de A., Teixeira, C. G., Bertozzi, J. C., Serafim, F. A. T., & Alcarde, A. R. (2012). Influence of fast and slow distillation on ethyl carbamate content and on coefficient of non-alcohol components in Brazilian sugarcane spirits. Journal of the Institute of Brewing, 118( 3), 305\2013308. doi:10.1002/jib.42
    • NLM

      Lima U de A, Teixeira CG, Bertozzi JC, Serafim FAT, Alcarde AR. Influence of fast and slow distillation on ethyl carbamate content and on coefficient of non-alcohol components in Brazilian sugarcane spirits [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2012 ;118( 3): 305\2013308.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.42
    • Vancouver

      Lima U de A, Teixeira CG, Bertozzi JC, Serafim FAT, Alcarde AR. Influence of fast and slow distillation on ethyl carbamate content and on coefficient of non-alcohol components in Brazilian sugarcane spirits [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2012 ;118( 3): 305\2013308.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.42
  • Source: Journal of Separation Science. Unidade: IQSC

    Subjects: AGUARDENTE, CARVALHO (CARACTERÍSTICAS;USO)

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Alexandre Ataide da et al. Coumarins and phenolic fingerprints of oak and Brazilian woods extracted by sugarcane spirit. Journal of Separation Science, v. 32, n. 21, p. 3681-3691, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jssc.200900306. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Silva, A. A. da, Nascimento, E. S. P. do, Cardoso, D. R., & Franco, D. W. (2009). Coumarins and phenolic fingerprints of oak and Brazilian woods extracted by sugarcane spirit. Journal of Separation Science, 32( 21), 3681-3691. doi:10.1002/jssc.200900306
    • NLM

      Silva AA da, Nascimento ESP do, Cardoso DR, Franco DW. Coumarins and phenolic fingerprints of oak and Brazilian woods extracted by sugarcane spirit [Internet]. Journal of Separation Science. 2009 ; 32( 21): 3681-3691.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jssc.200900306
    • Vancouver

      Silva AA da, Nascimento ESP do, Cardoso DR, Franco DW. Coumarins and phenolic fingerprints of oak and Brazilian woods extracted by sugarcane spirit [Internet]. Journal of Separation Science. 2009 ; 32( 21): 3681-3691.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jssc.200900306
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCFRP

    Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, AGUARDENTE, ESPECTROMETRIA, MAGNÉSIO, PALÁDIO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CALDAS, Naíse Mary et al. Effect of modifiers for As, Cu and Pb determinations in sugar-cane spirits by GF AAS. Food Chemistry, v. 113, n. 4, p. 1266-1271, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.08.028. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Caldas, N. M., Raposo Junior, J. L., Gomes Neto, J. A., & Barbosa Júnior, F. (2009). Effect of modifiers for As, Cu and Pb determinations in sugar-cane spirits by GF AAS. Food Chemistry, 113( 4), 1266-1271. doi:10.1016/j.foodchem.2008.08.028
    • NLM

      Caldas NM, Raposo Junior JL, Gomes Neto JA, Barbosa Júnior F. Effect of modifiers for As, Cu and Pb determinations in sugar-cane spirits by GF AAS [Internet]. Food Chemistry. 2009 ; 113( 4): 1266-1271.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.08.028
    • Vancouver

      Caldas NM, Raposo Junior JL, Gomes Neto JA, Barbosa Júnior F. Effect of modifiers for As, Cu and Pb determinations in sugar-cane spirits by GF AAS [Internet]. Food Chemistry. 2009 ; 113( 4): 1266-1271.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.08.028
  • Source: Food Chemistry. Unidade: IQSC

    Subjects: AGUARDENTE, BEBIDAS DESTILADAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AQUINO, Francisco W. B. e FRANCO, Douglas Wagner. Molecular mass distribution of dextran in Brazilian sugar and insoluble deposits of cahaça. Food Chemistry, v. 114, n. 4, p. 1391-1395, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.11.019. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Aquino, F. W. B., & Franco, D. W. (2009). Molecular mass distribution of dextran in Brazilian sugar and insoluble deposits of cahaça. Food Chemistry, 114( 4), 1391-1395. doi:10.1016/j.foodchem.2008.11.019
    • NLM

      Aquino FWB, Franco DW. Molecular mass distribution of dextran in Brazilian sugar and insoluble deposits of cahaça [Internet]. Food Chemistry. 2009 ; 114( 4): 1391-1395.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.11.019
    • Vancouver

      Aquino FWB, Franco DW. Molecular mass distribution of dextran in Brazilian sugar and insoluble deposits of cahaça [Internet]. Food Chemistry. 2009 ; 114( 4): 1391-1395.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.11.019
  • Source: European Food Research and Technology. Unidade: IQSC

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, AGUARDENTE, BEBIDAS DESTILADAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CARDOSO, Daniel Rodrigues et al. Sugarcane spirit extracts of oak and brazilian woods: antioxidant capacity and activity. European Food Research and Technology, v. 227, n. 4, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00217-008-0826-x. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Cardoso, D. R., Frederiksen, A. M., Silva, A. A. da, Franco, D. W., & Skibsted, L. H. (2008). Sugarcane spirit extracts of oak and brazilian woods: antioxidant capacity and activity. European Food Research and Technology, 227( 4). doi:10.1007/s00217-008-0826-x
    • NLM

      Cardoso DR, Frederiksen AM, Silva AA da, Franco DW, Skibsted LH. Sugarcane spirit extracts of oak and brazilian woods: antioxidant capacity and activity [Internet]. European Food Research and Technology. 2008 ; 227( 4):[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00217-008-0826-x
    • Vancouver

      Cardoso DR, Frederiksen AM, Silva AA da, Franco DW, Skibsted LH. Sugarcane spirit extracts of oak and brazilian woods: antioxidant capacity and activity [Internet]. European Food Research and Technology. 2008 ; 227( 4):[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00217-008-0826-x
  • Source: Food Chemistry. Unidade: IQSC

    Subjects: AMINOÁCIDOS, AGUARDENTE, CROMATOGRAFIA LÍQUIDA, BEBIDAS DESTILADAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      AQUINO, Francisco W. B. et al. Amino acids profile of sugar cane spirit (cachaça), rum, and whisky. Food Chemistry, v. 108, n. 2, p. 784-793, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.11.021. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Aquino, F. W. B., Boso, L. M., Cardoso, D. R., & Franco, D. W. (2008). Amino acids profile of sugar cane spirit (cachaça), rum, and whisky. Food Chemistry, 108( 2), 784-793. doi:10.1016/j.foodchem.2007.11.021
    • NLM

      Aquino FWB, Boso LM, Cardoso DR, Franco DW. Amino acids profile of sugar cane spirit (cachaça), rum, and whisky [Internet]. Food Chemistry. 2008 ; 108( 2): 784-793.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.11.021
    • Vancouver

      Aquino FWB, Boso LM, Cardoso DR, Franco DW. Amino acids profile of sugar cane spirit (cachaça), rum, and whisky [Internet]. Food Chemistry. 2008 ; 108( 2): 784-793.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.11.021
  • Source: Industrie delle Bevande. Unidade: IQSC

    Assunto: AGUARDENTE

    How to cite
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    • ABNT

      BRACESCHI, Gian Paolo e FRANCO, Douglas Wagner e ODELLO, Luigi. La caratterizzazione della cachaça: profilo sensoriale. Industrie delle Bevande, v. 37, p. 442-452, 2008Tradução . . Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Braceschi, G. P., Franco, D. W., & Odello, L. (2008). La caratterizzazione della cachaça: profilo sensoriale. Industrie delle Bevande, 37, 442-452.
    • NLM

      Braceschi GP, Franco DW, Odello L. La caratterizzazione della cachaça: profilo sensoriale. Industrie delle Bevande. 2008 ; 37 442-452.[citado 2024 nov. 03 ]
    • Vancouver

      Braceschi GP, Franco DW, Odello L. La caratterizzazione della cachaça: profilo sensoriale. Industrie delle Bevande. 2008 ; 37 442-452.[citado 2024 nov. 03 ]
  • Source: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: IQSC

    Subjects: AGUARDENTE, BEBIDAS DESTILADAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NASCIMENTO, Eduardo S. P. e CARDOSO, Daniel Rodrigues e FRANCO, Douglas Wagner. Quantitative ester analysis in cachaça and distilled spirits by gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS). Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 56, n. 14, p. 5488-5493, 2008Tradução . . Disponível em: http://pubs3.acs.org/acs/journals/toc.page?incoden=jafcau&indecade=0&involume=56&inissue=14. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Nascimento, E. S. P., Cardoso, D. R., & Franco, D. W. (2008). Quantitative ester analysis in cachaça and distilled spirits by gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS). Journal of Agricultural and Food Chemistry, 56( 14), 5488-5493. Recuperado de http://pubs3.acs.org/acs/journals/toc.page?incoden=jafcau&indecade=0&involume=56&inissue=14
    • NLM

      Nascimento ESP, Cardoso DR, Franco DW. Quantitative ester analysis in cachaça and distilled spirits by gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 14): 5488-5493.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: http://pubs3.acs.org/acs/journals/toc.page?incoden=jafcau&indecade=0&involume=56&inissue=14
    • Vancouver

      Nascimento ESP, Cardoso DR, Franco DW. Quantitative ester analysis in cachaça and distilled spirits by gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 14): 5488-5493.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: http://pubs3.acs.org/acs/journals/toc.page?incoden=jafcau&indecade=0&involume=56&inissue=14

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