A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FREITAS, Denise Rossi. Creme de queijo artesanal com potencial probiótico fermentado com grãos de kefir. 2024. Mestrado Profissionalizante – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74134/tde-18092024-111255/. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Freitas, D. R. (2024). Creme de queijo artesanal com potencial probiótico fermentado com grãos de kefir (Mestrado Profissionalizante). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74134/tde-18092024-111255/
NLM
Freitas DR. Creme de queijo artesanal com potencial probiótico fermentado com grãos de kefir [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74134/tde-18092024-111255/
Vancouver
Freitas DR. Creme de queijo artesanal com potencial probiótico fermentado com grãos de kefir [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74134/tde-18092024-111255/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DIAS JUNIOR, Paulo César Gonzales et al. Orange (Citrus sinensis) essential oil inclusion in high-energy diets for feedlot lambs: productivity, eating behavior, carcass characteristics, rumen morphometry, and fatty acid profile of the meat. Small Ruminant Research, v. 238, p. 1-10, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2024.107326. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Dias Junior, P. C. G., Silva, A. L. A. da, Santos, I. J. dos, Soares, L. C. B., Carlis, M. S. de P., Vicente, A. C. S., et al. (2024). Orange (Citrus sinensis) essential oil inclusion in high-energy diets for feedlot lambs: productivity, eating behavior, carcass characteristics, rumen morphometry, and fatty acid profile of the meat. Small Ruminant Research, 238, 1-10. doi:10.1016/j.smallrumres.2024.107326
NLM
Dias Junior PCG, Silva ALA da, Santos IJ dos, Soares LCB, Carlis MS de P, Vicente ACS, Souza TT de, Assis RG de, Biava JS, Quigley S, Pires AV, Ferreira EM. Orange (Citrus sinensis) essential oil inclusion in high-energy diets for feedlot lambs: productivity, eating behavior, carcass characteristics, rumen morphometry, and fatty acid profile of the meat [Internet]. Small Ruminant Research. 2024 ; 238 1-10.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2024.107326
Vancouver
Dias Junior PCG, Silva ALA da, Santos IJ dos, Soares LCB, Carlis MS de P, Vicente ACS, Souza TT de, Assis RG de, Biava JS, Quigley S, Pires AV, Ferreira EM. Orange (Citrus sinensis) essential oil inclusion in high-energy diets for feedlot lambs: productivity, eating behavior, carcass characteristics, rumen morphometry, and fatty acid profile of the meat [Internet]. Small Ruminant Research. 2024 ; 238 1-10.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2024.107326
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CORREA, Lísia Bertonha et al. The effect of a nutritional intervention with the use of biofortified beef meat on selected biochemical parameters in blood from older adults. Nutrients, v. 16, n. 14, p. 1-11, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/nu16142281. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Correa, L. B., Silva, J. S. da, Zanetti, M. A., Cônsolo, N. R. B., Pfrimer, K., & Saran Netto, A. (2024). The effect of a nutritional intervention with the use of biofortified beef meat on selected biochemical parameters in blood from older adults. Nutrients, 16( 14), 1-11. doi:10.3390/nu16142281
NLM
Correa LB, Silva JS da, Zanetti MA, Cônsolo NRB, Pfrimer K, Saran Netto A. The effect of a nutritional intervention with the use of biofortified beef meat on selected biochemical parameters in blood from older adults [Internet]. Nutrients. 2024 ; 16( 14): 1-11.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu16142281
Vancouver
Correa LB, Silva JS da, Zanetti MA, Cônsolo NRB, Pfrimer K, Saran Netto A. The effect of a nutritional intervention with the use of biofortified beef meat on selected biochemical parameters in blood from older adults [Internet]. Nutrients. 2024 ; 16( 14): 1-11.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu16142281
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
TESSARO, Larissa et al. Gelatin-based nanocomposite films activated by double emulsion loaded with “Pitanga” leaf extract: bioaccessibility and cytotoxicity of emulsions and films after in vitro digestion. Food Hydrocolloids, v. 154, p. 1-10, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2024.110136. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Tessaro, L., Gonçalves, R. F. S., Martins, J. T., Pinheiro, A. C., Vicente, A. A., & Sobral, P. J. do A. (2024). Gelatin-based nanocomposite films activated by double emulsion loaded with “Pitanga” leaf extract: bioaccessibility and cytotoxicity of emulsions and films after in vitro digestion. Food Hydrocolloids, 154, 1-10. doi:10.1016/j.foodhyd.2024.110136
NLM
Tessaro L, Gonçalves RFS, Martins JT, Pinheiro AC, Vicente AA, Sobral PJ do A. Gelatin-based nanocomposite films activated by double emulsion loaded with “Pitanga” leaf extract: bioaccessibility and cytotoxicity of emulsions and films after in vitro digestion [Internet]. Food Hydrocolloids. 2024 ; 154 1-10.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2024.110136
Vancouver
Tessaro L, Gonçalves RFS, Martins JT, Pinheiro AC, Vicente AA, Sobral PJ do A. Gelatin-based nanocomposite films activated by double emulsion loaded with “Pitanga” leaf extract: bioaccessibility and cytotoxicity of emulsions and films after in vitro digestion [Internet]. Food Hydrocolloids. 2024 ; 154 1-10.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2024.110136
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FANALLI, Simara Larissa et al. Key co-expressed genes correlated with blood serum parameters of pigs fed with different fatty acid profile diets. Frontiers in Genetics, v. 15, p. 1-21, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fgene.2024.1394971. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Fanalli, S. L., Gomes, J. D., Novais, F. J. de, Gervásio, I. C., Fukumasu, H., Moreira, G. C. M., et al. (2024). Key co-expressed genes correlated with blood serum parameters of pigs fed with different fatty acid profile diets. Frontiers in Genetics, 15, 1-21. doi:10.3389/fgene.2024.1394971
NLM
Fanalli SL, Gomes JD, Novais FJ de, Gervásio IC, Fukumasu H, Moreira GCM, Coutinho LL, Koltes J, Amaral AJ, Cesar ASM. Key co-expressed genes correlated with blood serum parameters of pigs fed with different fatty acid profile diets [Internet]. Frontiers in Genetics. 2024 ; 15 1-21.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fgene.2024.1394971
Vancouver
Fanalli SL, Gomes JD, Novais FJ de, Gervásio IC, Fukumasu H, Moreira GCM, Coutinho LL, Koltes J, Amaral AJ, Cesar ASM. Key co-expressed genes correlated with blood serum parameters of pigs fed with different fatty acid profile diets [Internet]. Frontiers in Genetics. 2024 ; 15 1-21.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fgene.2024.1394971
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
COELHO, Larissa de Mello et al. How does the inclusion of dried distillers grains plus soluble affect short-chain fatty acid and methane production in feedlot diets?. Journal of Animal Science. Oxford: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/777/7757899. Acesso em: 10 out. 2024. , 2024
APA
Coelho, L. de M., Furtado, A. J., Torres, R. de N. S. S., Consilio, M., Oliveira, M. O. de, Lima, L. M., et al. (2024). How does the inclusion of dried distillers grains plus soluble affect short-chain fatty acid and methane production in feedlot diets? Journal of Animal Science. Oxford: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/777/7757899
NLM
Coelho L de M, Furtado AJ, Torres R de NSS, Consilio M, Oliveira MO de, Lima LM, Perna Junior F, Tedeschi LO, Oliveira PPA, Almeida AK, Santos FAP. How does the inclusion of dried distillers grains plus soluble affect short-chain fatty acid and methane production in feedlot diets? [Internet]. Journal of Animal Science. 2024 ; 102 777–778.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/777/7757899
Vancouver
Coelho L de M, Furtado AJ, Torres R de NSS, Consilio M, Oliveira MO de, Lima LM, Perna Junior F, Tedeschi LO, Oliveira PPA, Almeida AK, Santos FAP. How does the inclusion of dried distillers grains plus soluble affect short-chain fatty acid and methane production in feedlot diets? [Internet]. Journal of Animal Science. 2024 ; 102 777–778.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/777/7757899
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FANALLI, Simara Larissa e NOVAIS, Francisco José de e CESAR, Aline Silva Mello. Using systems biology approaches to identify gene clusters in pigs fed with different sources of fatty acids. 2023, Anais.. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://drive.google.com/file/d/1QWGMtQ82ffMeOJwVi0zP9gcG_s9A9E4z/view. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Fanalli, S. L., Novais, F. J. de, & Cesar, A. S. M. (2023). Using systems biology approaches to identify gene clusters in pigs fed with different sources of fatty acids. In Caderno de Resumos. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo. Recuperado de https://drive.google.com/file/d/1QWGMtQ82ffMeOJwVi0zP9gcG_s9A9E4z/view
NLM
Fanalli SL, Novais FJ de, Cesar ASM. Using systems biology approaches to identify gene clusters in pigs fed with different sources of fatty acids [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://drive.google.com/file/d/1QWGMtQ82ffMeOJwVi0zP9gcG_s9A9E4z/view
Vancouver
Fanalli SL, Novais FJ de, Cesar ASM. Using systems biology approaches to identify gene clusters in pigs fed with different sources of fatty acids [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://drive.google.com/file/d/1QWGMtQ82ffMeOJwVi0zP9gcG_s9A9E4z/view
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DIAS JUNIOR, Paulo César G et al. Essential oil from Arnica montana on feedlot performance, ingestive behavior, carcass characteristics, rumen morphometrics characteristics and meat fatty acids profile of lambs. Small Ruminant Research, v. 220, p. 1-11, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2023.106920. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Dias Junior, P. C. G., Santos, I. J. dos, Silva, A. L. A. da, Assis, R. G. de, Vicente, A. C. S., Carlis, M. S. P., et al. (2023). Essential oil from Arnica montana on feedlot performance, ingestive behavior, carcass characteristics, rumen morphometrics characteristics and meat fatty acids profile of lambs. Small Ruminant Research, 220, 1-11. doi:10.1016/j.smallrumres.2023.106920
NLM
Dias Junior PCG, Santos IJ dos, Silva ALA da, Assis RG de, Vicente ACS, Carlis MSP, Soares LCB, Comelli JH, Biava JS, Araujo RC, Pires AV, Ferreira EM. Essential oil from Arnica montana on feedlot performance, ingestive behavior, carcass characteristics, rumen morphometrics characteristics and meat fatty acids profile of lambs [Internet]. Small Ruminant Research. 2023 ; 220 1-11.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2023.106920
Vancouver
Dias Junior PCG, Santos IJ dos, Silva ALA da, Assis RG de, Vicente ACS, Carlis MSP, Soares LCB, Comelli JH, Biava JS, Araujo RC, Pires AV, Ferreira EM. Essential oil from Arnica montana on feedlot performance, ingestive behavior, carcass characteristics, rumen morphometrics characteristics and meat fatty acids profile of lambs [Internet]. Small Ruminant Research. 2023 ; 220 1-11.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2023.106920
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ROCHA, Ramon da Silva et al. Bioactive peptides, volatile compounds, and fatty acid profile of high protein flavored milk processed by ohmic heating. 2023, Anais.. Campinas: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2023. . Acesso em: 10 out. 2024.
APA
ROCHA, R. da S., Oliveira, L. B. de, Morais, S. T. B., Soutelino, M. E. M., Silva, M. C., Freitas, M. Q. de, et al. (2023). Bioactive peptides, volatile compounds, and fatty acid profile of high protein flavored milk processed by ohmic heating. In Caderno de Resumos. Campinas: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo.
NLM
ROCHA R da S, Oliveira LB de, Morais STB, Soutelino MEM, Silva MC, Freitas MQ de, Bogusz Junior S, Pimentel TC, Esmerino EA, Cruz AG da. Bioactive peptides, volatile compounds, and fatty acid profile of high protein flavored milk processed by ohmic heating. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 out. 10 ]
Vancouver
ROCHA R da S, Oliveira LB de, Morais STB, Soutelino MEM, Silva MC, Freitas MQ de, Bogusz Junior S, Pimentel TC, Esmerino EA, Cruz AG da. Bioactive peptides, volatile compounds, and fatty acid profile of high protein flavored milk processed by ohmic heating. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 out. 10 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SENE, Guilherme Acácio de. Strategic combination of feed additives aimed at manipulating ruminal kinetics and fermentation to increase energy efficiency and mitigate enteric methane emission and waste in ruminants. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74131/tde-15082022-113656/. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Sene, G. A. de. (2022). Strategic combination of feed additives aimed at manipulating ruminal kinetics and fermentation to increase energy efficiency and mitigate enteric methane emission and waste in ruminants (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74131/tde-15082022-113656/
NLM
Sene GA de. Strategic combination of feed additives aimed at manipulating ruminal kinetics and fermentation to increase energy efficiency and mitigate enteric methane emission and waste in ruminants [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74131/tde-15082022-113656/
Vancouver
Sene GA de. Strategic combination of feed additives aimed at manipulating ruminal kinetics and fermentation to increase energy efficiency and mitigate enteric methane emission and waste in ruminants [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74131/tde-15082022-113656/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FANALLI, Simara Larissa et al. Identificação de módulos de coexpressão gênica associada a ácidos graxos depositados no fígado de suínos. 2022, Anais.. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo, 2022. Disponível em: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Fanalli, S. L., Gomes, J. D., Almeida, V. V. de, Freitas, L., Balieiro, J. C. de C., Coutinho, L. L., & Cesar, A. S. M. (2022). Identificação de módulos de coexpressão gênica associada a ácidos graxos depositados no fígado de suínos. In Caderno de Resumos. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf
NLM
Fanalli SL, Gomes JD, Almeida VV de, Freitas L, Balieiro JC de C, Coutinho LL, Cesar ASM. Identificação de módulos de coexpressão gênica associada a ácidos graxos depositados no fígado de suínos [Internet]. Caderno de Resumos. 2022 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf
Vancouver
Fanalli SL, Gomes JD, Almeida VV de, Freitas L, Balieiro JC de C, Coutinho LL, Cesar ASM. Identificação de módulos de coexpressão gênica associada a ácidos graxos depositados no fígado de suínos [Internet]. Caderno de Resumos. 2022 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PEÑA BERMÚDEZ, Yuli Andréa et al. Effect of yerba mate (Ilex paraguariensis) in lamb diets on fatty acid profile, physical and sensory characteristics of the Longissimus muscle. Livestock Science, v. 265, p. 1-10, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2022.105095. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Peña Bermúdez, Y. A., Lobo, R. R., Amorim, T. R. de, Moreno, D. A. R., Aguilar, D. R., Poleti, M. D., et al. (2022). Effect of yerba mate (Ilex paraguariensis) in lamb diets on fatty acid profile, physical and sensory characteristics of the Longissimus muscle. Livestock Science, 265, 1-10. doi:10.1016/j.livsci.2022.105095
NLM
Peña Bermúdez YA, Lobo RR, Amorim TR de, Moreno DAR, Aguilar DR, Poleti MD, Pereira ASC, Pinheiro RSB, Bueno IC da S. Effect of yerba mate (Ilex paraguariensis) in lamb diets on fatty acid profile, physical and sensory characteristics of the Longissimus muscle [Internet]. Livestock Science. 2022 ; 265 1-10.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2022.105095
Vancouver
Peña Bermúdez YA, Lobo RR, Amorim TR de, Moreno DAR, Aguilar DR, Poleti MD, Pereira ASC, Pinheiro RSB, Bueno IC da S. Effect of yerba mate (Ilex paraguariensis) in lamb diets on fatty acid profile, physical and sensory characteristics of the Longissimus muscle [Internet]. Livestock Science. 2022 ; 265 1-10.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2022.105095
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SILVA, Bruna Pereira Martins da. Lipid and transcriptome profile of the brain of pigs fed with different oil sources. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-31012023-094032/. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Silva, B. P. M. da. (2022). Lipid and transcriptome profile of the brain of pigs fed with different oil sources (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-31012023-094032/
NLM
Silva BPM da. Lipid and transcriptome profile of the brain of pigs fed with different oil sources [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-31012023-094032/
Vancouver
Silva BPM da. Lipid and transcriptome profile of the brain of pigs fed with different oil sources [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-31012023-094032/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
RIBEIRO, Jaqueline Cardoso et al. Hydrogen and organic acid production from dark fermentation of sugarcane vinasse without buffers in mesophilic and thermophilic conditions. Journal of Chemical Technology and Biotechnology, v. 97, n. 6, p. 1585-1596, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jctb.7003. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Ribeiro, J. C., Mota, V. T., Oliveira, V. M. de, Dacanal, G. C., & Zaiat, M. (2022). Hydrogen and organic acid production from dark fermentation of sugarcane vinasse without buffers in mesophilic and thermophilic conditions. Journal of Chemical Technology and Biotechnology, 97( 6), 1585-1596. doi:10.1002/jctb.7003
NLM
Ribeiro JC, Mota VT, Oliveira VM de, Dacanal GC, Zaiat M. Hydrogen and organic acid production from dark fermentation of sugarcane vinasse without buffers in mesophilic and thermophilic conditions [Internet]. Journal of Chemical Technology and Biotechnology. 2022 ; 97( 6): 1585-1596.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jctb.7003
Vancouver
Ribeiro JC, Mota VT, Oliveira VM de, Dacanal GC, Zaiat M. Hydrogen and organic acid production from dark fermentation of sugarcane vinasse without buffers in mesophilic and thermophilic conditions [Internet]. Journal of Chemical Technology and Biotechnology. 2022 ; 97( 6): 1585-1596.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jctb.7003
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SCHETTINI, Gustavo Pimenta et al. Transcriptomic profile of longissimus thoracis associated with fatty acid content in Nellore beef cattle. Animal Genetics, v. 53, n. 3, p. 264-280, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/age.13199. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Schettini, G. P., Peripolli, E., Alexandre, P. A., Santos, W. B. dos, Silva Neto, J. B. da, Pereira, A. S. C., et al. (2022). Transcriptomic profile of longissimus thoracis associated with fatty acid content in Nellore beef cattle. Animal Genetics, 53( 3), 264-280. doi:10.1111/age.13199
NLM
Schettini GP, Peripolli E, Alexandre PA, Santos WB dos, Silva Neto JB da, Pereira ASC, Albuquerque LG de, Curi RA, Baldi F. Transcriptomic profile of longissimus thoracis associated with fatty acid content in Nellore beef cattle [Internet]. Animal Genetics. 2022 ; 53( 3): 264-280.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1111/age.13199
Vancouver
Schettini GP, Peripolli E, Alexandre PA, Santos WB dos, Silva Neto JB da, Pereira ASC, Albuquerque LG de, Curi RA, Baldi F. Transcriptomic profile of longissimus thoracis associated with fatty acid content in Nellore beef cattle [Internet]. Animal Genetics. 2022 ; 53( 3): 264-280.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1111/age.13199
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
REIS, Leriana Garcia et al. Effect of cow’s milk with different PUFA n-6: n-3 ratios on performance, serum lipid profile, and blood parameters of grower gilts. PLoS One, v. 17, n. 5, p. 1-14, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0258629. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Reis, L. G., Silva, T. H. da, Salles, M. S. V., Andrade, A. F. C. de, Martins, S. M. M. K., Takeuchi, P. L., et al. (2022). Effect of cow’s milk with different PUFA n-6: n-3 ratios on performance, serum lipid profile, and blood parameters of grower gilts. PLoS One, 17( 5), 1-14. doi:10.1371/journal.pone.0258629
NLM
Reis LG, Silva TH da, Salles MSV, Andrade AFC de, Martins SMMK, Takeuchi PL, Vidal AMC, Saran Netto A. Effect of cow’s milk with different PUFA n-6: n-3 ratios on performance, serum lipid profile, and blood parameters of grower gilts [Internet]. PLoS One. 2022 ; 17( 5): 1-14.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0258629
Vancouver
Reis LG, Silva TH da, Salles MSV, Andrade AFC de, Martins SMMK, Takeuchi PL, Vidal AMC, Saran Netto A. Effect of cow’s milk with different PUFA n-6: n-3 ratios on performance, serum lipid profile, and blood parameters of grower gilts [Internet]. PLoS One. 2022 ; 17( 5): 1-14.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0258629
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CORREA, Lísia Bertonha et al. Changes on meat fatty acid profile, cholesterol and hepatic metabolism associated with antioxidants and canola oil supplementation for Nellore cattle. Livestock Science, v. 257, p. 1-9, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2022.104850. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Correa, L. B., Saran Netto, A., Silva, J. S. da, Cônsolo, N. R. B., Pugine, S. M. P., Melo, M. P. de, et al. (2022). Changes on meat fatty acid profile, cholesterol and hepatic metabolism associated with antioxidants and canola oil supplementation for Nellore cattle. Livestock Science, 257, 1-9. doi:10.1016/j.livsci.2022.104850
NLM
Correa LB, Saran Netto A, Silva JS da, Cônsolo NRB, Pugine SMP, Melo MP de, Santana RS de S, Zanetti MA. Changes on meat fatty acid profile, cholesterol and hepatic metabolism associated with antioxidants and canola oil supplementation for Nellore cattle [Internet]. Livestock Science. 2022 ; 257 1-9.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2022.104850
Vancouver
Correa LB, Saran Netto A, Silva JS da, Cônsolo NRB, Pugine SMP, Melo MP de, Santana RS de S, Zanetti MA. Changes on meat fatty acid profile, cholesterol and hepatic metabolism associated with antioxidants and canola oil supplementation for Nellore cattle [Internet]. Livestock Science. 2022 ; 257 1-9.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2022.104850
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CARDOSO, Maria Laura Miskulin e GONÇALVES, Cíntia Bernardo. Estudo da tensão interfacial em sistemas bifásicos formados por óleos vegetais comestíveis, ácidos graxos comerciais e solventes alcoólicos. 2021, Anais.. São Paulo: USP, 2021. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Cardoso, M. L. M., & Gonçalves, C. B. (2021). Estudo da tensão interfacial em sistemas bifásicos formados por óleos vegetais comestíveis, ácidos graxos comerciais e solventes alcoólicos. In 29. SIICUSP : resumos. São Paulo: USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
NLM
Cardoso MLM, Gonçalves CB. Estudo da tensão interfacial em sistemas bifásicos formados por óleos vegetais comestíveis, ácidos graxos comerciais e solventes alcoólicos [Internet]. 29. SIICUSP : resumos. 2021 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
Vancouver
Cardoso MLM, Gonçalves CB. Estudo da tensão interfacial em sistemas bifásicos formados por óleos vegetais comestíveis, ácidos graxos comerciais e solventes alcoólicos [Internet]. 29. SIICUSP : resumos. 2021 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
OLIVIERI, Bianca Ferreira et al. Differentially expressed genes identified through RNA-seq with extreme values of principal components for beef fatty acid in Nelore cattle. Journal of Animal Breeding and Genetics, v. 138, n. 1, p. 80-90, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jbg.12483. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Olivieri, B. F., Braz, C. U., Lopes, F. B., Peripolli, E., Silva, R. M. de O., Corte, R. R. P. da S., et al. (2021). Differentially expressed genes identified through RNA-seq with extreme values of principal components for beef fatty acid in Nelore cattle. Journal of Animal Breeding and Genetics, 138( 1), 80-90. doi:10.1111/jbg.12483
NLM
Olivieri BF, Braz CU, Lopes FB, Peripolli E, Silva RM de O, Corte RRP da S, Albuquerque LG de, Pereira ASC, Stafuzza NB, Baldi F. Differentially expressed genes identified through RNA-seq with extreme values of principal components for beef fatty acid in Nelore cattle [Internet]. Journal of Animal Breeding and Genetics. 2021 ; 138( 1): 80-90.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jbg.12483
Vancouver
Olivieri BF, Braz CU, Lopes FB, Peripolli E, Silva RM de O, Corte RRP da S, Albuquerque LG de, Pereira ASC, Stafuzza NB, Baldi F. Differentially expressed genes identified through RNA-seq with extreme values of principal components for beef fatty acid in Nelore cattle [Internet]. Journal of Animal Breeding and Genetics. 2021 ; 138( 1): 80-90.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jbg.12483
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANTIAGO, Heber Peleg Cornelio e BODINI, Renata Barbosa e OLIVEIRA, Alessandra Lopes de. Potential of oilseeds native to Amazon and Brazilian Cerrado biomes: benefits, chemical and functional properties, and extraction methods. v. 98, n. Ja 2021, p. 3-20, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/aocs.12452. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Santiago, H. P. C., Bodini, R. B., & Oliveira, A. L. de. (2021). Potential of oilseeds native to Amazon and Brazilian Cerrado biomes: benefits, chemical and functional properties, and extraction methods, 98( Ja 2021), 3-20. doi:10.1002/aocs.12452
NLM
Santiago HPC, Bodini RB, Oliveira AL de. Potential of oilseeds native to Amazon and Brazilian Cerrado biomes: benefits, chemical and functional properties, and extraction methods [Internet]. 2021 ; 98( Ja 2021): 3-20.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1002/aocs.12452
Vancouver
Santiago HPC, Bodini RB, Oliveira AL de. Potential of oilseeds native to Amazon and Brazilian Cerrado biomes: benefits, chemical and functional properties, and extraction methods [Internet]. 2021 ; 98( Ja 2021): 3-20.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1002/aocs.12452