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  • Source: International Journal of Food Science and Technology. Unidades: FZEA, FFCLRP

    Subjects: FILMES COMESTÍVEIS, QUITOSANA, ANTIOXIDANTES, BIOPOLÍMEROS, MICROENCAPSULAÇÃO, CENOURA

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    • ABNT

      ESPOSTO, Bruno Stefani et al. Chitosan films activated with phytochemicals extracted from carrot by-product encapsulated in TPP chitosomes. International Journal of Food Science and Technology, v. 59, n. 3, p. 1384-1393, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/ijfs.16883. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Esposto, B. S., Tessaro, L., Aguilar, G. J., Sobral, P. J. do A., Tapia-Blacido, D. R., & Martelli-Tosi, M. (2024). Chitosan films activated with phytochemicals extracted from carrot by-product encapsulated in TPP chitosomes. International Journal of Food Science and Technology, 59( 3), 1384-1393. doi:10.1111/ijfs.16883
    • NLM

      Esposto BS, Tessaro L, Aguilar GJ, Sobral PJ do A, Tapia-Blacido DR, Martelli-Tosi M. Chitosan films activated with phytochemicals extracted from carrot by-product encapsulated in TPP chitosomes [Internet]. International Journal of Food Science and Technology. 2024 ; 59( 3): 1384-1393.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ijfs.16883
    • Vancouver

      Esposto BS, Tessaro L, Aguilar GJ, Sobral PJ do A, Tapia-Blacido DR, Martelli-Tosi M. Chitosan films activated with phytochemicals extracted from carrot by-product encapsulated in TPP chitosomes [Internet]. International Journal of Food Science and Technology. 2024 ; 59( 3): 1384-1393.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ijfs.16883
  • Unidade: FZEA

    Subjects: BIOPOLÍMEROS, PROTEÍNAS, FILMES COMESTÍVEIS, ANTIOXIDANTES

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    • ABNT

      REIS, Camily Aparecida. Desenvolvimento de filmes ativos incorporados com própolis vermelha bruta encapsulada em emulsões. 2024. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-29072024-112027/. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Reis, C. A. (2024). Desenvolvimento de filmes ativos incorporados com própolis vermelha bruta encapsulada em emulsões (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-29072024-112027/
    • NLM

      Reis CA. Desenvolvimento de filmes ativos incorporados com própolis vermelha bruta encapsulada em emulsões [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-29072024-112027/
    • Vancouver

      Reis CA. Desenvolvimento de filmes ativos incorporados com própolis vermelha bruta encapsulada em emulsões [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-29072024-112027/
  • Unidade: FMRP

    Subjects: ESTRESSE OXIDATIVO, CÓRTEX ADRENAL, ANTIOXIDANTES, LINHAGEM CELULAR

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    • ABNT

      GEBENLIAN, Juliana Lourenço. Efeito da MAPK8 sobre o estresse oxidativo e a esteroidogênese em células adrenocorticais com atividade reduzida de NNT. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17144/tde-11042023-093149/. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Gebenlian, J. L. (2023). Efeito da MAPK8 sobre o estresse oxidativo e a esteroidogênese em células adrenocorticais com atividade reduzida de NNT (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17144/tde-11042023-093149/
    • NLM

      Gebenlian JL. Efeito da MAPK8 sobre o estresse oxidativo e a esteroidogênese em células adrenocorticais com atividade reduzida de NNT [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17144/tde-11042023-093149/
    • Vancouver

      Gebenlian JL. Efeito da MAPK8 sobre o estresse oxidativo e a esteroidogênese em células adrenocorticais com atividade reduzida de NNT [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17144/tde-11042023-093149/
  • Source: Microchemical Journal. Unidade: FZEA

    Subjects: PUPUNHA, ANTIOXIDANTES, COMPOSTOS FENÓLICOS, BISCOITOS

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    • ABNT

      SANTOS, Yves José de Souza et al. Rapid quantification of phenolic content and antioxidant activity in cookies produced with amazonian palm fruit flour using Micro-NIR spectrometer and PLS regression. Microchemical Journal, v. 195, p. 1-7, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.microc.2023.109398. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Santos, Y. J. de S., Silva, A. C. A., Carvalho, R. A. de, Colnago, L. A., & Vanin, F. M. (2023). Rapid quantification of phenolic content and antioxidant activity in cookies produced with amazonian palm fruit flour using Micro-NIR spectrometer and PLS regression. Microchemical Journal, 195, 1-7. doi:10.1016/j.microc.2023.109398
    • NLM

      Santos YJ de S, Silva ACA, Carvalho RA de, Colnago LA, Vanin FM. Rapid quantification of phenolic content and antioxidant activity in cookies produced with amazonian palm fruit flour using Micro-NIR spectrometer and PLS regression [Internet]. Microchemical Journal. 2023 ; 195 1-7.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.microc.2023.109398
    • Vancouver

      Santos YJ de S, Silva ACA, Carvalho RA de, Colnago LA, Vanin FM. Rapid quantification of phenolic content and antioxidant activity in cookies produced with amazonian palm fruit flour using Micro-NIR spectrometer and PLS regression [Internet]. Microchemical Journal. 2023 ; 195 1-7.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.microc.2023.109398
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: AÇAÍ, ANTI-INFLAMATÓRIOS, ANTIOXIDANTES, COMPOSTOS FENÓLICOS, CROMATOGRAFIA LÍQUIDA, ESPECTROMETRIA DE MASSAS, DIGESTÃO, FRUTAS, PREBIÓTICOS

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    • ABNT

      SILVA, Anna Paula de Souza. Agro-industrial residues from Amazonian fruits: bioactive composition, bioaccessibility and potential use as a prebiotic. 2023. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052023-120353/. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Silva, A. P. de S. (2023). Agro-industrial residues from Amazonian fruits: bioactive composition, bioaccessibility and potential use as a prebiotic (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052023-120353/
    • NLM

      Silva AP de S. Agro-industrial residues from Amazonian fruits: bioactive composition, bioaccessibility and potential use as a prebiotic [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052023-120353/
    • Vancouver

      Silva AP de S. Agro-industrial residues from Amazonian fruits: bioactive composition, bioaccessibility and potential use as a prebiotic [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052023-120353/
  • Unidade: FMRP

    Subjects: DIABETES MELLITUS, INFLAMAÇÃO, RESISTÊNCIA À INSULINA, ANTIOXIDANTES

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    • ABNT

      SANTOS, Gustavo Siconello dos. Estudo sobre a expressão de genes/proteínas chaves com papel no estresse oxidativo, inflamação e reparo do DNA em células mononucleares de pacientes com diabetes mellitus do tipo 2. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17135/tde-29062023-135148/. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Santos, G. S. dos. (2023). Estudo sobre a expressão de genes/proteínas chaves com papel no estresse oxidativo, inflamação e reparo do DNA em células mononucleares de pacientes com diabetes mellitus do tipo 2 (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17135/tde-29062023-135148/
    • NLM

      Santos GS dos. Estudo sobre a expressão de genes/proteínas chaves com papel no estresse oxidativo, inflamação e reparo do DNA em células mononucleares de pacientes com diabetes mellitus do tipo 2 [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17135/tde-29062023-135148/
    • Vancouver

      Santos GS dos. Estudo sobre a expressão de genes/proteínas chaves com papel no estresse oxidativo, inflamação e reparo do DNA em células mononucleares de pacientes com diabetes mellitus do tipo 2 [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17135/tde-29062023-135148/
  • Unidade: FZEA

    Subjects: HAMBÚRGUER, LINGUIÇA, ANTIOXIDANTES, OXIDAÇÃO, RÓTULOS

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    • ABNT

      GONÇALVES, Leticia Aline. Extratos de Opuntia ficus-indica como alternativas à utilização de aditivos sintéticos em produtos cárneos. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-07072023-151510/. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Gonçalves, L. A. (2023). Extratos de Opuntia ficus-indica como alternativas à utilização de aditivos sintéticos em produtos cárneos (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-07072023-151510/
    • NLM

      Gonçalves LA. Extratos de Opuntia ficus-indica como alternativas à utilização de aditivos sintéticos em produtos cárneos [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-07072023-151510/
    • Vancouver

      Gonçalves LA. Extratos de Opuntia ficus-indica como alternativas à utilização de aditivos sintéticos em produtos cárneos [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-07072023-151510/
  • Unidade: FCF

    Subjects: MELANOMA, ANTIOXIDANTES, BIOLOGIA CELULAR, METÁSTASE LINFÁTICA

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    • ABNT

      NOMA, Isabella Harumi Yonehara. Peroxirredoxina 2 na modulação do fenótipo invasivo em melanoma com mutação em NRAS. 2023. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9142/tde-15052023-111802/. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Noma, I. H. Y. (2023). Peroxirredoxina 2 na modulação do fenótipo invasivo em melanoma com mutação em NRAS (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9142/tde-15052023-111802/
    • NLM

      Noma IHY. Peroxirredoxina 2 na modulação do fenótipo invasivo em melanoma com mutação em NRAS [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9142/tde-15052023-111802/
    • Vancouver

      Noma IHY. Peroxirredoxina 2 na modulação do fenótipo invasivo em melanoma com mutação em NRAS [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9142/tde-15052023-111802/
  • Source: Advances in Botanical Research. Unidade: IB

    Subjects: MELATONINA, ÓXIDO NÍTRICO, CRESCIMENTO VEGETAL, ANTIOXIDANTES, TOMATE, PIMENTA

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    • ABNT

      CORPAS, Francisco J e FRESCHI, Luciano e PALMA, José M. ROS metabolism and ripening of fleshy fruits. Advances in Botanical Research, v. 105, p. 205-238, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/bs.abr.2022.08.024. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Corpas, F. J., Freschi, L., & Palma, J. M. (2023). ROS metabolism and ripening of fleshy fruits. Advances in Botanical Research, 105, 205-238. doi:10.1016/bs.abr.2022.08.024
    • NLM

      Corpas FJ, Freschi L, Palma JM. ROS metabolism and ripening of fleshy fruits [Internet]. Advances in Botanical Research. 2023 ; 105 205-238.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/bs.abr.2022.08.024
    • Vancouver

      Corpas FJ, Freschi L, Palma JM. ROS metabolism and ripening of fleshy fruits [Internet]. Advances in Botanical Research. 2023 ; 105 205-238.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/bs.abr.2022.08.024
  • Source: Anais. Conference titles: Reunião Anual da Federação de Sociedade de Biologia Experimental/FeSBE. Unidade: IQ

    Subjects: ANTIOXIDANTES, ESQUIZOFRENIA

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    • ABNT

      TOSCANO, Luis Felipe et al. Effect of treatment with the antioxidant N-acetyl-l-cysteine or the purinergic antagonist (BBG) in the mam model of schizophrenia. 2023, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Biociências Nucleares/SBBN, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/fesbe-2023/trabalhos?lang=pt-br. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Toscano, L. F., Vargas, L., Bezerra, T., Ribeiro, D. E., Ulrich, H., & Salum, C. O. R. (2023). Effect of treatment with the antioxidant N-acetyl-l-cysteine or the purinergic antagonist (BBG) in the mam model of schizophrenia. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Biociências Nucleares/SBBN. Recuperado de https://proceedings.science/fesbe-2023/trabalhos?lang=pt-br
    • NLM

      Toscano LF, Vargas L, Bezerra T, Ribeiro DE, Ulrich H, Salum COR. Effect of treatment with the antioxidant N-acetyl-l-cysteine or the purinergic antagonist (BBG) in the mam model of schizophrenia [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://proceedings.science/fesbe-2023/trabalhos?lang=pt-br
    • Vancouver

      Toscano LF, Vargas L, Bezerra T, Ribeiro DE, Ulrich H, Salum COR. Effect of treatment with the antioxidant N-acetyl-l-cysteine or the purinergic antagonist (BBG) in the mam model of schizophrenia [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://proceedings.science/fesbe-2023/trabalhos?lang=pt-br
  • Source: Critical reviews in food science and nutrition. Unidades: IPEN, FCF

    Subjects: POLIFENÓIS, ANTIOXIDANTES

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    • ABNT

      ROSALES, Thiecla Katiane Osvaldt et al. Plant-derived polyphenolic compounds: nanodelivery through polysaccharide-based systems to improve the biological properties. Critical reviews in food science and nutrition, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/10408398.2023.2245038. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Rosales, T. K. O., Silva, F. F. A. da, Bernardes, E. S., & Fabi, J. P. (2023). Plant-derived polyphenolic compounds: nanodelivery through polysaccharide-based systems to improve the biological properties. Critical reviews in food science and nutrition. doi:10.1080/10408398.2023.2245038
    • NLM

      Rosales TKO, Silva FFA da, Bernardes ES, Fabi JP. Plant-derived polyphenolic compounds: nanodelivery through polysaccharide-based systems to improve the biological properties [Internet]. Critical reviews in food science and nutrition. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10408398.2023.2245038
    • Vancouver

      Rosales TKO, Silva FFA da, Bernardes ES, Fabi JP. Plant-derived polyphenolic compounds: nanodelivery through polysaccharide-based systems to improve the biological properties [Internet]. Critical reviews in food science and nutrition. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10408398.2023.2245038
  • Unidade: FOB

    Subjects: EROSÃO DE DENTE, ANTIOXIDANTES, POLIFENÓIS, BIOFILMES, SALIVA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      REIS, Fernanda Navas. Resveratrol para prevenção da cárie e erosão dentária: estudos in vitro. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Bauru, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/25/25149/tde-03052024-110238/. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Reis, F. N. (2023). Resveratrol para prevenção da cárie e erosão dentária: estudos in vitro (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Bauru. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/25/25149/tde-03052024-110238/
    • NLM

      Reis FN. Resveratrol para prevenção da cárie e erosão dentária: estudos in vitro [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/25/25149/tde-03052024-110238/
    • Vancouver

      Reis FN. Resveratrol para prevenção da cárie e erosão dentária: estudos in vitro [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/25/25149/tde-03052024-110238/
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidades: FCF, ESALQ, CENA

    Subjects: JACA, FARINHAS, SEMENTES, ANTIOXIDANTES, CACAU, AROMATIZANTES, ALIMENTOS FERMENTADOS, BIODISPONIBILIDADE, ANTI-INFLAMATÓRIOS, DIGESTÃO

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SPADA, Fernanda Papa et al. Cocoa powder and fermented jackfruit seed flour: a comparative cell‐based study on their potential antioxidant and anti‐inflammatory activities after simulated gastrointestinal digestion. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 103, p. 4956–4965, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.12568. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Spada, F. P., Lazarini, J. G., Batista, P. S., Sartori, A. G. de O., Saliba, A. S. M. C., Amaral, J. E. P. G. do, et al. (2023). Cocoa powder and fermented jackfruit seed flour: a comparative cell‐based study on their potential antioxidant and anti‐inflammatory activities after simulated gastrointestinal digestion. Journal of the Science of Food and Agriculture, 103, 4956–4965. doi:10.1002/jsfa.12568
    • NLM

      Spada FP, Lazarini JG, Batista PS, Sartori AG de O, Saliba ASMC, Amaral JEPG do, Purgatto E, Alencar SM de. Cocoa powder and fermented jackfruit seed flour: a comparative cell‐based study on their potential antioxidant and anti‐inflammatory activities after simulated gastrointestinal digestion [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2023 ; 103 4956–4965.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.12568
    • Vancouver

      Spada FP, Lazarini JG, Batista PS, Sartori AG de O, Saliba ASMC, Amaral JEPG do, Purgatto E, Alencar SM de. Cocoa powder and fermented jackfruit seed flour: a comparative cell‐based study on their potential antioxidant and anti‐inflammatory activities after simulated gastrointestinal digestion [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2023 ; 103 4956–4965.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.12568
  • Source: Molecules. Unidade: EEL

    Subjects: ANTIOXIDANTES, ANTI-INFLAMATÓRIOS

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    • ABNT

      SANTOS, Érica Mendes dos et al. Spondias sp: Shedding Light on Its Vast Pharmaceutical Potential. Molecules, v. 28, n. 4, p. 1-16, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/molecules28041862. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Santos, É. M. dos, Mazzola, P. G., Ataide, J. A., Coco, J. C., Fava, A. L. M., Silvério, L. A. L., et al. (2023). Spondias sp: Shedding Light on Its Vast Pharmaceutical Potential. Molecules, 28( 4), 1-16. doi:10.3390/molecules28041862
    • NLM

      Santos ÉM dos, Mazzola PG, Ataide JA, Coco JC, Fava ALM, Silvério LAL, Sueiro AC, Silva JRA, Lopes AM, Santos ACP. Spondias sp: Shedding Light on Its Vast Pharmaceutical Potential [Internet]. Molecules. 2023 ;28( 4): 1-16.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules28041862
    • Vancouver

      Santos ÉM dos, Mazzola PG, Ataide JA, Coco JC, Fava ALM, Silvério LAL, Sueiro AC, Silva JRA, Lopes AM, Santos ACP. Spondias sp: Shedding Light on Its Vast Pharmaceutical Potential [Internet]. Molecules. 2023 ;28( 4): 1-16.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules28041862
  • Source: Tissue & Cell. Unidade: FOB

    Subjects: FITOQUÍMICA, ANTIOXIDANTES, NEOPLASIAS, CITOTOXINAS, COMPOSTOS FENÓLICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PAGNAN, Ana Lígia et al. Anti-tumour potential and selectivity of caffeic acid phenethyl ester in osteosarcoma cells. Tissue & Cell, v. 74, p. 8 , 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.tice.2021.101705. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Pagnan, A. L., Pessôa, A. de S., Tokuhara, C. K., Fakhoury, V. S., Oliveira, G. S. N. de, Sanches, M. L. R., et al. (2022). Anti-tumour potential and selectivity of caffeic acid phenethyl ester in osteosarcoma cells. Tissue & Cell, 74, 8 . doi:10.1016/j.tice.2021.101705
    • NLM

      Pagnan AL, Pessôa A de S, Tokuhara CK, Fakhoury VS, Oliveira GSN de, Sanches MLR, Inacio KK, Ximenes VF, Oliveira RC de. Anti-tumour potential and selectivity of caffeic acid phenethyl ester in osteosarcoma cells [Internet]. Tissue & Cell. 2022 ; 74 8 .[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tice.2021.101705
    • Vancouver

      Pagnan AL, Pessôa A de S, Tokuhara CK, Fakhoury VS, Oliveira GSN de, Sanches MLR, Inacio KK, Ximenes VF, Oliveira RC de. Anti-tumour potential and selectivity of caffeic acid phenethyl ester in osteosarcoma cells [Internet]. Tissue & Cell. 2022 ; 74 8 .[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tice.2021.101705
  • Unidade: IQ

    Subjects: CAROTENOIDES, ANTIOXIDANTES, LIPOSSOMOS

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    • ABNT

      MACHADO, Caroline de Oliveira. Efeitos da interação direta de betalaínas com a luz e com fotossensibilizadores que atuam na retina. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/46/46136/tde-09082023-172330/. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Machado, C. de O. (2022). Efeitos da interação direta de betalaínas com a luz e com fotossensibilizadores que atuam na retina (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/46/46136/tde-09082023-172330/
    • NLM

      Machado C de O. Efeitos da interação direta de betalaínas com a luz e com fotossensibilizadores que atuam na retina [Internet]. 2022 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/46/46136/tde-09082023-172330/
    • Vancouver

      Machado C de O. Efeitos da interação direta de betalaínas com a luz e com fotossensibilizadores que atuam na retina [Internet]. 2022 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/46/46136/tde-09082023-172330/
  • Unidade: IQ

    Subjects: FÍSICO-QUÍMICA ORGÂNICA, AMINOÁCIDOS, PIGMENTOS, ANTIOXIDANTES

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    • ABNT

      ESTEVES, Larissa Cerrato. Betaxantinas de aminoácidos: relações estrutura-propriedades. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/46/46136/tde-10082023-083635/. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Esteves, L. C. (2022). Betaxantinas de aminoácidos: relações estrutura-propriedades (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/46/46136/tde-10082023-083635/
    • NLM

      Esteves LC. Betaxantinas de aminoácidos: relações estrutura-propriedades [Internet]. 2022 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/46/46136/tde-10082023-083635/
    • Vancouver

      Esteves LC. Betaxantinas de aminoácidos: relações estrutura-propriedades [Internet]. 2022 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/46/46136/tde-10082023-083635/
  • Unidade: FCFRP

    Subjects: PRÓPOLIS, ANTIOXIDANTES, ANTI-INFLAMATÓRIOS, NANOTECNOLOGIA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      MELLO, Bianca Bueno Fontanezi Dias. Desenvolvimento e caracterização de carreador lipídico nanoestruturado contendo própolis vermelha brasileira em formulações tópicas. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/60/60137/tde-18052022-080834/. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Mello, B. B. F. D. (2022). Desenvolvimento e caracterização de carreador lipídico nanoestruturado contendo própolis vermelha brasileira em formulações tópicas (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/60/60137/tde-18052022-080834/
    • NLM

      Mello BBFD. Desenvolvimento e caracterização de carreador lipídico nanoestruturado contendo própolis vermelha brasileira em formulações tópicas [Internet]. 2022 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/60/60137/tde-18052022-080834/
    • Vancouver

      Mello BBFD. Desenvolvimento e caracterização de carreador lipídico nanoestruturado contendo própolis vermelha brasileira em formulações tópicas [Internet]. 2022 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/60/60137/tde-18052022-080834/
  • Source: Journal of Dispersion Science and Technology. Unidades: FFCLRP, FZEA

    Subjects: EMULSÕES (FORMAS FARMACÊUTICAS), ANTIOXIDANTES, PITANGA, MICROENCAPSULAÇÃO

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    • ABNT

      TESSARO, Larissa et al. Stable and bioactive W/O/W emulsion loaded with “Pitanga” (Eugenia uniflora L.) leaf hydroethanolic extract. Journal of Dispersion Science and Technology, v. 43, n. 12, p. 1890-1900, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/01932691.2021.1949339. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Tessaro, L., Luciano, C. G., Martins, M. F. L., Ramos, A. P., Martelli-Tosi, M., & Sobral, P. J. do A. (2022). Stable and bioactive W/O/W emulsion loaded with “Pitanga” (Eugenia uniflora L.) leaf hydroethanolic extract. Journal of Dispersion Science and Technology, 43( 12), 1890-1900. doi:10.1080/01932691.2021.1949339
    • NLM

      Tessaro L, Luciano CG, Martins MFL, Ramos AP, Martelli-Tosi M, Sobral PJ do A. Stable and bioactive W/O/W emulsion loaded with “Pitanga” (Eugenia uniflora L.) leaf hydroethanolic extract [Internet]. Journal of Dispersion Science and Technology. 2022 ; 43( 12): 1890-1900.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01932691.2021.1949339
    • Vancouver

      Tessaro L, Luciano CG, Martins MFL, Ramos AP, Martelli-Tosi M, Sobral PJ do A. Stable and bioactive W/O/W emulsion loaded with “Pitanga” (Eugenia uniflora L.) leaf hydroethanolic extract [Internet]. Journal of Dispersion Science and Technology. 2022 ; 43( 12): 1890-1900.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01932691.2021.1949339
  • Source: Journal of Physiology and Biochemistry. Unidade: IQ

    Subjects: DIETA, DOENÇAS CARDIOVASCULARES, MITOCÔNDRIAS, RADICAIS LIVRES, ANTIOXIDANTES, HIPERTROFIA VENTRICULAR ESQUERDA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DAVID, Cicera Edna Barbosa et al. Calorie restriction changes lipidomic profiles and maintains mitochondrial function and redox balance during isoproterenol-induced cardiac hypertrophy. Journal of Physiology and Biochemistry, v. 78, n. 1, p. 283-294, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13105-021-00863-4. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      David, C. E. B., Lucas, A. M. B., Cunha, P. L. O., Viana, Y. I. P., Yoshinaga, M. Y., Miyamoto, S., et al. (2022). Calorie restriction changes lipidomic profiles and maintains mitochondrial function and redox balance during isoproterenol-induced cardiac hypertrophy. Journal of Physiology and Biochemistry, 78( 1), 283-294. doi:10.1007/s13105-021-00863-4
    • NLM

      David CEB, Lucas AMB, Cunha PLO, Viana YIP, Yoshinaga MY, Miyamoto S, Chaves Filho A de B, Varela ALN, Kowaltowski AJ, Facundo HT. Calorie restriction changes lipidomic profiles and maintains mitochondrial function and redox balance during isoproterenol-induced cardiac hypertrophy [Internet]. Journal of Physiology and Biochemistry. 2022 ; 78( 1): 283-294.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13105-021-00863-4
    • Vancouver

      David CEB, Lucas AMB, Cunha PLO, Viana YIP, Yoshinaga MY, Miyamoto S, Chaves Filho A de B, Varela ALN, Kowaltowski AJ, Facundo HT. Calorie restriction changes lipidomic profiles and maintains mitochondrial function and redox balance during isoproterenol-induced cardiac hypertrophy [Internet]. Journal of Physiology and Biochemistry. 2022 ; 78( 1): 283-294.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13105-021-00863-4

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