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  • Source: Journal of the Brazilian Chemical Society. Unidade: FCF

    Subjects: BIODIVERSIDADE, BIOMA, CERRADO

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      PASCOAL, Grazieli B et al. Metabolomic approach reveals the nutritional potential of Brosimum gaudichaudii, an underexploited native Brazilian fruit. Journal of the Brazilian Chemical Society, v. 36, n. 3, p. 1-10 art. e-20240150, 2025Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.21577/0103-5053.20240150. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Pascoal, G. B., Meza, S. L. R., Tobaruela, E. de C., Massaretto, I. L., Giacomolli, J. A., Chiareto, J. F., et al. (2025). Metabolomic approach reveals the nutritional potential of Brosimum gaudichaudii, an underexploited native Brazilian fruit. Journal of the Brazilian Chemical Society, 36( 3), 1-10 art. e-20240150. doi:10.21577/0103-5053.20240150
    • NLM

      Pascoal GB, Meza SLR, Tobaruela E de C, Massaretto IL, Giacomolli JA, Chiareto JF, Borges FM, Borges DO, Purgatto E. Metabolomic approach reveals the nutritional potential of Brosimum gaudichaudii, an underexploited native Brazilian fruit [Internet]. Journal of the Brazilian Chemical Society. 2025 ; 36( 3): 1-10 art. e-20240150.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.21577/0103-5053.20240150
    • Vancouver

      Pascoal GB, Meza SLR, Tobaruela E de C, Massaretto IL, Giacomolli JA, Chiareto JF, Borges FM, Borges DO, Purgatto E. Metabolomic approach reveals the nutritional potential of Brosimum gaudichaudii, an underexploited native Brazilian fruit [Internet]. Journal of the Brazilian Chemical Society. 2025 ; 36( 3): 1-10 art. e-20240150.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.21577/0103-5053.20240150
  • Unidades: FCF, EEL, FFCLRP, CENA, IFSC, FCFRP, ICB, FZEA

    Subjects: MICROBIOLOGIA, BIOLOGIA MOLECULAR

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    • ABNT

      Brazilian Journal of Microbiology. . Heidelberg: Springer. . Acesso em: 16 nov. 2024. , 2024
    • APA

      Brazilian Journal of Microbiology. (2024). Brazilian Journal of Microbiology. Heidelberg: Springer.
    • NLM

      Brazilian Journal of Microbiology. 2024 ;[citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Brazilian Journal of Microbiology. 2024 ;[citado 2024 nov. 16 ]
  • Source: Revista Seleções. Unidade: FCF

    Subjects: LEITE, MAMÃO

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    • ABNT

      PURGATTO, Eduardo. "Leite" de mamão é venenoso? saiba o que fazer caso ingerir. Revista Seleções. Rio de Janeiro: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://www.selecoes.com.br/saude/leite-de-mamao-e-venenoso-saiba-o-que-fazer-caso-ingerir/. Acesso em: 16 nov. 2024. , 2024
    • APA

      Purgatto, E. (2024). "Leite" de mamão é venenoso? saiba o que fazer caso ingerir. Revista Seleções. Rio de Janeiro: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.selecoes.com.br/saude/leite-de-mamao-e-venenoso-saiba-o-que-fazer-caso-ingerir/
    • NLM

      Purgatto E. "Leite" de mamão é venenoso? saiba o que fazer caso ingerir [Internet]. Revista Seleções. 2024 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.selecoes.com.br/saude/leite-de-mamao-e-venenoso-saiba-o-que-fazer-caso-ingerir/
    • Vancouver

      Purgatto E. "Leite" de mamão é venenoso? saiba o que fazer caso ingerir [Internet]. Revista Seleções. 2024 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.selecoes.com.br/saude/leite-de-mamao-e-venenoso-saiba-o-que-fazer-caso-ingerir/
  • Source: Food & Function. Unidade: FCF

    Subjects: BIOTA INTESTINAL, PECTINA, PREBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      DONADIO, Janaina Lombello Santos e FABI, João Paulo. Comparative analysis of pectin and prebiotics on human microbiota modulation in early life stages and adults. Food & Function, v. 15, n. 13, p. 6825-6848, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1039/D4FO01231C. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Donadio, J. L. S., & Fabi, J. P. (2024). Comparative analysis of pectin and prebiotics on human microbiota modulation in early life stages and adults. Food & Function, 15( 13), 6825-6848. doi:10.1039/D4FO01231C
    • NLM

      Donadio JLS, Fabi JP. Comparative analysis of pectin and prebiotics on human microbiota modulation in early life stages and adults [Internet]. Food & Function. 2024 ; 15( 13): 6825-6848.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1039/D4FO01231C
    • Vancouver

      Donadio JLS, Fabi JP. Comparative analysis of pectin and prebiotics on human microbiota modulation in early life stages and adults [Internet]. Food & Function. 2024 ; 15( 13): 6825-6848.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1039/D4FO01231C
  • Source: Frontiers in Nutrition. Unidade: FCF

    Subjects: ANTI-INFLAMATÓRIOS, PECTINA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      DONADIO, Janaina Lombello Santos et al. Dietary fiber pectin: challenges and potential anti-inflammatory benefits for preterms and newborns. Frontiers in Nutrition, v. 10, p. 1-10, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.3389/fnut.2023.1286138. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Donadio, J. L. S., Fabi, J. P., Sztein, M. B., & Salerno-Gonçalves, R. (2024). Dietary fiber pectin: challenges and potential anti-inflammatory benefits for preterms and newborns. Frontiers in Nutrition, 10, 1-10. doi:10.3389/fnut.2023.1286138
    • NLM

      Donadio JLS, Fabi JP, Sztein MB, Salerno-Gonçalves R. Dietary fiber pectin: challenges and potential anti-inflammatory benefits for preterms and newborns [Internet]. Frontiers in Nutrition. 2024 ; 10 1-10.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3389/fnut.2023.1286138
    • Vancouver

      Donadio JLS, Fabi JP, Sztein MB, Salerno-Gonçalves R. Dietary fiber pectin: challenges and potential anti-inflammatory benefits for preterms and newborns [Internet]. Frontiers in Nutrition. 2024 ; 10 1-10.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3389/fnut.2023.1286138
  • Source: Diagnostic Microbiology and Infectious Disease. Unidades: FMVZ, FCF, ICB

    Subjects: MICROBIOLOGIA, GENÉTICA BACTERIANA, ESCHERICHIA COLI, INFECÇÕES BACTERIANAS GRAM-NEGATIVAS, VIRULÊNCIA, ANTIBIÓTICOS, PLASMÍDEOS, FILOGENIA, GENOMAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      MONTE, Daniel Farias Marinho do et al. Genome-based diagnostic of MDR Escherichia coli ONT:H19 ST10955 causing human gastrointestinal infection. Diagnostic Microbiology and Infectious Disease, v. 110, n. 1, p. 3 , 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.diagmicrobio.2024.116340. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Monte, D. F. M. do, Sellera, F. P., Landgraf, M., & Lincopan, N. (2024). Genome-based diagnostic of MDR Escherichia coli ONT:H19 ST10955 causing human gastrointestinal infection. Diagnostic Microbiology and Infectious Disease, 110( 1), 3 . doi:10.1016/j.diagmicrobio.2024.116340
    • NLM

      Monte DFM do, Sellera FP, Landgraf M, Lincopan N. Genome-based diagnostic of MDR Escherichia coli ONT:H19 ST10955 causing human gastrointestinal infection [Internet]. Diagnostic Microbiology and Infectious Disease. 2024 ; 110( 1): 3 .[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.diagmicrobio.2024.116340
    • Vancouver

      Monte DFM do, Sellera FP, Landgraf M, Lincopan N. Genome-based diagnostic of MDR Escherichia coli ONT:H19 ST10955 causing human gastrointestinal infection [Internet]. Diagnostic Microbiology and Infectious Disease. 2024 ; 110( 1): 3 .[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.diagmicrobio.2024.116340
  • Source: Food Research International. Unidades: ICB, FCF

    Assunto: BIODISPONIBILIDADE

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    • ABNT

      COUTINHO, Camille Perella et al. Chronic consumption of orange juice modifies urinary excretion of flavanone gut-derived metabolites through gut microbiota modulation. Food Research International, v. 186, p. 01-13, 2024Tradução . . Disponível em: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114328. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Coutinho, C. P., Fraga, L. N., Rozenbaum, A. C., Carnauba, R. A., Vanzele, P. A. R., Sparvoli, L. G., et al. (2024). Chronic consumption of orange juice modifies urinary excretion of flavanone gut-derived metabolites through gut microbiota modulation. Food Research International, 186, 01-13. doi:10.1016/j.foodres.2024.114328
    • NLM

      Coutinho CP, Fraga LN, Rozenbaum AC, Carnauba RA, Vanzele PAR, Sparvoli LG, Neves CT de C, Lajolo FM, Hassimotto NMA. Chronic consumption of orange juice modifies urinary excretion of flavanone gut-derived metabolites through gut microbiota modulation [Internet]. Food Research International. 2024 ; 186 01-13.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114328
    • Vancouver

      Coutinho CP, Fraga LN, Rozenbaum AC, Carnauba RA, Vanzele PAR, Sparvoli LG, Neves CT de C, Lajolo FM, Hassimotto NMA. Chronic consumption of orange juice modifies urinary excretion of flavanone gut-derived metabolites through gut microbiota modulation [Internet]. Food Research International. 2024 ; 186 01-13.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114328
  • Source: Nutrition Reviews. Unidade: FCF

    Subjects: ZINCO, HEMATOPOESE

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    • ABNT

      LIMA, Fabiana da Silva e GONÇALVES, Carlos Eduardo da Silva e FOCK, Ricardo Ambrósio. Zinc and aging: a narrative review of the effects on hematopoiesis and its link with diseases. Nutrition Reviews, v. 82, n. 8, p. 1125–1137, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1093/nutrit/nuad115. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Lima, F. da S., Gonçalves, C. E. da S., & Fock, R. A. (2024). Zinc and aging: a narrative review of the effects on hematopoiesis and its link with diseases. Nutrition Reviews, 82( 8), 1125–1137. doi:10.1093/nutrit/nuad115
    • NLM

      Lima F da S, Gonçalves CE da S, Fock RA. Zinc and aging: a narrative review of the effects on hematopoiesis and its link with diseases [Internet]. Nutrition Reviews. 2024 ; 82( 8): 1125–1137.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1093/nutrit/nuad115
    • Vancouver

      Lima F da S, Gonçalves CE da S, Fock RA. Zinc and aging: a narrative review of the effects on hematopoiesis and its link with diseases [Internet]. Nutrition Reviews. 2024 ; 82( 8): 1125–1137.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1093/nutrit/nuad115
  • Source: Food & Function. Unidade: FCF

    Subjects: SUCOS DE FRUTAS, LARANJA, CAROTENOIDES

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    • ABNT

      TOBARUELA, Eric de Castro et al. Plasma proteome profiling reveals molecular mechanisms underlying the effects of daily consumption of ‘Bahia’ and ‘Cara Cara’ orange juices. Food & Function, v. 15, n. 2, p. 1031-1049, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1039/D3FO04091G. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Tobaruela, E. de C., Brasili, E., Cardoso, L. G. Z., Milenkovic, D., Hassimotto, N. M. A., & Lajolo, F. M. (2024). Plasma proteome profiling reveals molecular mechanisms underlying the effects of daily consumption of ‘Bahia’ and ‘Cara Cara’ orange juices. Food & Function, 15( 2), 1031-1049. doi:10.1039/D3FO04091G
    • NLM

      Tobaruela E de C, Brasili E, Cardoso LGZ, Milenkovic D, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Plasma proteome profiling reveals molecular mechanisms underlying the effects of daily consumption of ‘Bahia’ and ‘Cara Cara’ orange juices [Internet]. Food & Function. 2024 ; 15( 2): 1031-1049.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1039/D3FO04091G
    • Vancouver

      Tobaruela E de C, Brasili E, Cardoso LGZ, Milenkovic D, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Plasma proteome profiling reveals molecular mechanisms underlying the effects of daily consumption of ‘Bahia’ and ‘Cara Cara’ orange juices [Internet]. Food & Function. 2024 ; 15( 2): 1031-1049.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1039/D3FO04091G
  • Source: Genes and Nutrition. Unidade: FCF

    Subjects: RESISTÊNCIA À INSULINA, BIOMARCADORES

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DUARTE, Stephany Gonçalves et al. Dry blood spots as a sampling strategy to identify insulin resistance markers during a dietary challenge. Genes and Nutrition, v. 19, p. 1-9, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1186/s12263-024-00752-7. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Duarte, S. G., Pestana, C. M. D., More, T. H., Rodrigues, L., Hiller, K., & Fiamoncini, J. (2024). Dry blood spots as a sampling strategy to identify insulin resistance markers during a dietary challenge. Genes and Nutrition, 19, 1-9. doi:10.1186/s12263-024-00752-7
    • NLM

      Duarte SG, Pestana CMD, More TH, Rodrigues L, Hiller K, Fiamoncini J. Dry blood spots as a sampling strategy to identify insulin resistance markers during a dietary challenge [Internet]. Genes and Nutrition. 2024 ; 19 1-9.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1186/s12263-024-00752-7
    • Vancouver

      Duarte SG, Pestana CMD, More TH, Rodrigues L, Hiller K, Fiamoncini J. Dry blood spots as a sampling strategy to identify insulin resistance markers during a dietary challenge [Internet]. Genes and Nutrition. 2024 ; 19 1-9.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1186/s12263-024-00752-7
  • Source: Probiotics and Antimicrobial Proteins. Unidade: FCF

    Subjects: PEPTÍDEOS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TODOROV, Svetoslav Dimitrov e OUWEHAND, Arthur. Bacteriocins and antimicrobial peptides symposium, part of international probiotic conference, Prague 18–20 june 2024. Probiotics and Antimicrobial Proteins, v. 16, p. 696-697, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1007/s12602-024-10218-2. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Todorov, S. D., & Ouwehand, A. (2024). Bacteriocins and antimicrobial peptides symposium, part of international probiotic conference, Prague 18–20 june 2024. Probiotics and Antimicrobial Proteins, 16, 696-697. doi:10.1007/s12602-024-10218-2
    • NLM

      Todorov SD, Ouwehand A. Bacteriocins and antimicrobial peptides symposium, part of international probiotic conference, Prague 18–20 june 2024 [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2024 ; 16 696-697.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s12602-024-10218-2
    • Vancouver

      Todorov SD, Ouwehand A. Bacteriocins and antimicrobial peptides symposium, part of international probiotic conference, Prague 18–20 june 2024 [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2024 ; 16 696-697.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s12602-024-10218-2
  • Source: Revista Interfaces. Unidade: FCF

    Subjects: PANDEMIAS, COVID-19

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FINGER, Jéssica de Aragão Freire Ferreira et al. Remote teaching and research practices in the food science field during the Covid-19 pandemic. Revista Interfaces, v. 12, n. 1, p. 1-12, 2024Tradução . . Disponível em: https://interfaces.unileao.edu.br/index.php/revista-interfaces/article/view/1271/1066. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Finger, J. de A. F. F., Lima, E. M. F., Menezes, J. B. F. de, Behrens, J. H., Landgrafa, M., Xavier, B. M., & Pinto, U. M. (2024). Remote teaching and research practices in the food science field during the Covid-19 pandemic. Revista Interfaces, 12( 1), 1-12. doi:10.16891/2317-434X
    • NLM

      Finger J de AFF, Lima EMF, Menezes JBF de, Behrens JH, Landgrafa M, Xavier BM, Pinto UM. Remote teaching and research practices in the food science field during the Covid-19 pandemic [Internet]. Revista Interfaces. 2024 ; 12( 1): 1-12.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://interfaces.unileao.edu.br/index.php/revista-interfaces/article/view/1271/1066
    • Vancouver

      Finger J de AFF, Lima EMF, Menezes JBF de, Behrens JH, Landgrafa M, Xavier BM, Pinto UM. Remote teaching and research practices in the food science field during the Covid-19 pandemic [Internet]. Revista Interfaces. 2024 ; 12( 1): 1-12.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://interfaces.unileao.edu.br/index.php/revista-interfaces/article/view/1271/1066
  • Source: Natural Products and Bioprospecting. Unidade: FCF

    Subjects: STAPHYLOCOCCUS, ESPECTROSCOPIA, FLOCULAÇÃO, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BANERJEE, Srijan et al. Characterization of Chilean hot spring-origin Staphylococcus sp. BSP3 produced exopolysaccharide as biological additive. Natural Products and Bioprospecting, v. 14, p. 1-16, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1007/s13659-024-00436-0. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Banerjee, S., Cabrea-Barjas, G., Tapia, J., Fabi, J. P., Delattre, C., & Banerjee, A. (2024). Characterization of Chilean hot spring-origin Staphylococcus sp. BSP3 produced exopolysaccharide as biological additive. Natural Products and Bioprospecting, 14, 1-16. doi:10.1007/s13659-024-00436-0
    • NLM

      Banerjee S, Cabrea-Barjas G, Tapia J, Fabi JP, Delattre C, Banerjee A. Characterization of Chilean hot spring-origin Staphylococcus sp. BSP3 produced exopolysaccharide as biological additive [Internet]. Natural Products and Bioprospecting. 2024 ; 14 1-16.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s13659-024-00436-0
    • Vancouver

      Banerjee S, Cabrea-Barjas G, Tapia J, Fabi JP, Delattre C, Banerjee A. Characterization of Chilean hot spring-origin Staphylococcus sp. BSP3 produced exopolysaccharide as biological additive [Internet]. Natural Products and Bioprospecting. 2024 ; 14 1-16.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s13659-024-00436-0
  • Source: Diario da Manhã Pelotas. Unidade: FCF

    Subjects: SUCOS DE FRUTAS, METABOLISMO

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    • ABNT

      HASSIMOTTO, Neuza Mariko Aymoto. Pesquisa revela impacto positivo do consumo prolongado de suco de laranja na saúde intestinal. Tradução . Diario da Manhã Pelotas, Pelotas, 2024. , n. 04 ju 2024. on-lineDisponível em: https://diariodamanhapelotas.com.br/site/pesquisa-revela-impacto-positivo-do-consumo-prolongado-de-suco-de-laranja-na-saude-intestinal/#:~:text=A%20pesquisa%20ressalta%20que%20o,mudan%C3%A7as%20significativas%20na%20microbiota%20intestinal. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Hassimotto, N. M. A. (2024). Pesquisa revela impacto positivo do consumo prolongado de suco de laranja na saúde intestinal. Diario da Manhã Pelotas. Pelotas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://diariodamanhapelotas.com.br/site/pesquisa-revela-impacto-positivo-do-consumo-prolongado-de-suco-de-laranja-na-saude-intestinal/#:~:text=A%20pesquisa%20ressalta%20que%20o,mudan%C3%A7as%20significativas%20na%20microbiota%20intestinal.
    • NLM

      Hassimotto NMA. Pesquisa revela impacto positivo do consumo prolongado de suco de laranja na saúde intestinal [Internet]. Diario da Manhã Pelotas. 2024 ;(04 ju 2024. on-line):[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://diariodamanhapelotas.com.br/site/pesquisa-revela-impacto-positivo-do-consumo-prolongado-de-suco-de-laranja-na-saude-intestinal/#:~:text=A%20pesquisa%20ressalta%20que%20o,mudan%C3%A7as%20significativas%20na%20microbiota%20intestinal.
    • Vancouver

      Hassimotto NMA. Pesquisa revela impacto positivo do consumo prolongado de suco de laranja na saúde intestinal [Internet]. Diario da Manhã Pelotas. 2024 ;(04 ju 2024. on-line):[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://diariodamanhapelotas.com.br/site/pesquisa-revela-impacto-positivo-do-consumo-prolongado-de-suco-de-laranja-na-saude-intestinal/#:~:text=A%20pesquisa%20ressalta%20que%20o,mudan%C3%A7as%20significativas%20na%20microbiota%20intestinal.
  • Source: Microbiologia. Unidade: FCF

    Assunto: LISTERIA

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    • ABNT

      MEDEIROS, Mariana Medina et al. Listeria monocytogenes. Microbiologia. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2024. . . Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Medeiros, M. M., Almeida, F. A. de, Ribeiro, A. C., Ribeiro, V. B., & Pinto, U. M. (2024). Listeria monocytogenes. In Microbiologia. Rio de Janeiro: Atheneu.
    • NLM

      Medeiros MM, Almeida FA de, Ribeiro AC, Ribeiro VB, Pinto UM. Listeria monocytogenes. In: Microbiologia. Rio de Janeiro: Atheneu; 2024. [citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Medeiros MM, Almeida FA de, Ribeiro AC, Ribeiro VB, Pinto UM. Listeria monocytogenes. In: Microbiologia. Rio de Janeiro: Atheneu; 2024. [citado 2024 nov. 16 ]
  • Source: Probiotics and Antimicrobial Proteins. Unidade: FCF

    Subjects: VINHO, BACTÉRIAS LÁTICAS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      TODOROV, Svetoslav Dimitrov et al. Antimicrobial compounds in wine. Probiotics and Antimicrobial Proteins, v. 16, p. 763–783, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1007/s12602-023-10177-0. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Todorov, S. D., Alves, V. F., Popov, I., Weeks, R., Pinto, U. M., Petrov, N., et al. (2024). Antimicrobial compounds in wine. Probiotics and Antimicrobial Proteins, 16, 763–783. doi:10.1007/s12602-023-10177-0
    • NLM

      Todorov SD, Alves VF, Popov I, Weeks R, Pinto UM, Petrov N, Ivanova IV, Chikindas ML. Antimicrobial compounds in wine [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2024 ; 16 763–783.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s12602-023-10177-0
    • Vancouver

      Todorov SD, Alves VF, Popov I, Weeks R, Pinto UM, Petrov N, Ivanova IV, Chikindas ML. Antimicrobial compounds in wine [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2024 ; 16 763–783.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s12602-023-10177-0
  • Source: Critical Reviews in Food Science and Nutrition. Unidade: FCF

    Subjects: POLISSACARÍDEOS, NEOPLASIAS COLORRETAIS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      PEDROSA, Lucas de Freitas e FABI, João Paulo. Dietary fiber as a wide pillar of colorectal cancer prevention and adjuvant therapy. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, v. 64, n. 18, p. 6177–6197, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/10408398.2022.2164245. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Pedrosa, L. de F., & Fabi, J. P. (2024). Dietary fiber as a wide pillar of colorectal cancer prevention and adjuvant therapy. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 64( 18), 6177–6197. doi:10.1080/10408398.2022.2164245
    • NLM

      Pedrosa L de F, Fabi JP. Dietary fiber as a wide pillar of colorectal cancer prevention and adjuvant therapy [Internet]. Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 2024 ; 64( 18): 6177–6197.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10408398.2022.2164245
    • Vancouver

      Pedrosa L de F, Fabi JP. Dietary fiber as a wide pillar of colorectal cancer prevention and adjuvant therapy [Internet]. Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 2024 ; 64( 18): 6177–6197.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10408398.2022.2164245
  • Source: American Nutrition Association. Journal. Unidades: EACH, FCF

    Assunto: NUTRIENTES

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    • ABNT

      CARNAUBA, Renata Alves et al. 100% orange juice consumption is associated with socioeconomic status, improved nutrient adequacy, and higher bioactive compounds intake: results from brazilian national dietary survey 2017–2018. American Nutrition Association. Journal, p. 01-07, 2024Tradução . . Disponível em: http://dx.doi.org/10.1080/27697061.2024.2318598. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Carnauba, R. A., Sarti, F. M., Hassimotto, N. M. A., & Lajolo, F. M. (2024). 100% orange juice consumption is associated with socioeconomic status, improved nutrient adequacy, and higher bioactive compounds intake: results from brazilian national dietary survey 2017–2018. American Nutrition Association. Journal, 01-07. doi:10.1080/27697061.2024.2318598
    • NLM

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. 100% orange juice consumption is associated with socioeconomic status, improved nutrient adequacy, and higher bioactive compounds intake: results from brazilian national dietary survey 2017–2018 [Internet]. American Nutrition Association. Journal. 2024 ; 01-07.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1080/27697061.2024.2318598
    • Vancouver

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. 100% orange juice consumption is associated with socioeconomic status, improved nutrient adequacy, and higher bioactive compounds intake: results from brazilian national dietary survey 2017–2018 [Internet]. American Nutrition Association. Journal. 2024 ; 01-07.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1080/27697061.2024.2318598
  • Source: Applied Food Biotechnology. Unidade: FCF

    Subjects: ÁCIDO LÁCTICO, BACTÉRIAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TODOROV, Svetoslav Dimitrov et al. Exploration and understanding of beneficial properties of lactic acid bacteria: 10 years of experience in applied food biotechnology..[editorial]. Applied Food Biotechnology. Irã: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://dx.doi.org/10.22037/afb.v11i1.43665. Acesso em: 16 nov. 2024. , 2024
    • APA

      Todorov, S. D., Weeks, R., Khosravi-Darani, K., & Chikindas, M. L. (2024). Exploration and understanding of beneficial properties of lactic acid bacteria: 10 years of experience in applied food biotechnology..[editorial]. Applied Food Biotechnology. Irã: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.22037/afb.v11i1.43665
    • NLM

      Todorov SD, Weeks R, Khosravi-Darani K, Chikindas ML. Exploration and understanding of beneficial properties of lactic acid bacteria: 10 years of experience in applied food biotechnology..[editorial] [Internet]. Applied Food Biotechnology. 2024 ; 11( 1): 1-6.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.22037/afb.v11i1.43665
    • Vancouver

      Todorov SD, Weeks R, Khosravi-Darani K, Chikindas ML. Exploration and understanding of beneficial properties of lactic acid bacteria: 10 years of experience in applied food biotechnology..[editorial] [Internet]. Applied Food Biotechnology. 2024 ; 11( 1): 1-6.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.22037/afb.v11i1.43665
  • Source: Fermentation. Unidades: ESALQ, IQSC, FCF

    Subjects: AROMATIZANTES, BEBIDAS NÃO ALCOÓLICAS, CACAU, CHOCOLATE, JACA, OLFATO, SEMENTES, SUBPRODUTOS COMO ALIMENTO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SPADA, Fernanda Papa et al. GC-olfactometric analysis as a tool for comprehensive characterization of aromatic profiles in cocoa-based beverages with a natural chocolate substitute. Fermentation, v. 10, p. 1-14, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/fermentation10050228. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Spada, F. P., Alencar, S. M. de, Bogusz Junior, S., & Purgatto, E. (2024). GC-olfactometric analysis as a tool for comprehensive characterization of aromatic profiles in cocoa-based beverages with a natural chocolate substitute. Fermentation, 10, 1-14. doi:10.3390/fermentation10050228
    • NLM

      Spada FP, Alencar SM de, Bogusz Junior S, Purgatto E. GC-olfactometric analysis as a tool for comprehensive characterization of aromatic profiles in cocoa-based beverages with a natural chocolate substitute [Internet]. Fermentation. 2024 ; 10 1-14.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation10050228
    • Vancouver

      Spada FP, Alencar SM de, Bogusz Junior S, Purgatto E. GC-olfactometric analysis as a tool for comprehensive characterization of aromatic profiles in cocoa-based beverages with a natural chocolate substitute [Internet]. Fermentation. 2024 ; 10 1-14.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation10050228

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