Attributes of chocolate produced with cocoa bulk aiming the comparison with chocolates produced with cocoa from different provenances (2017)
- Authors:
- Autor USP: LANNES, SUZANA CAETANO DA SILVA - FCF
- Unidade: FCF
- Assunto: CHOCOLATE
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 53, suppl. 1, p. 52 res. FCF099, 2017
- Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo
-
ABNT
CHOW, Vivian Siou San e AGIBERT, Silvia Ainara Cardoso e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Attributes of chocolate produced with cocoa bulk aiming the comparison with chocolates produced with cocoa from different provenances. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 26 abr. 2024. , 2017 -
APA
Chow, V. S. S., Agibert, S. A. C., & Lannes, S. C. da S. (2017). Attributes of chocolate produced with cocoa bulk aiming the comparison with chocolates produced with cocoa from different provenances. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Chow VSS, Agibert SAC, Lannes SC da S. Attributes of chocolate produced with cocoa bulk aiming the comparison with chocolates produced with cocoa from different provenances. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 52 res. FCF099.[citado 2024 abr. 26 ] -
Vancouver
Chow VSS, Agibert SAC, Lannes SC da S. Attributes of chocolate produced with cocoa bulk aiming the comparison with chocolates produced with cocoa from different provenances. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 52 res. FCF099.[citado 2024 abr. 26 ] - Composições alimentícias de chocolate, nutricionalmente enriquecidas e processos de fabricação das composições alimentícias de chocolate, nutricionalmente enriquecidas
- This book is based on oral presentations delivered at the XVI IUFoST (International Union of Food Science and Technology) World Congress held in Foz do Iguaçu, Brazil, August 5-9, 2012... [Prefácio]
- Dados abertos e a Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo
- Estudo comparativo entre manteiga de cacau e seus sucedaneos comerciais
- Uso do rotor vane na avaliação de propriedades reológicas em chocolates
- Avaliação sensorial de Achocolatados de cupuaçu
- Avaliação química e utilização da torta de cupuaçu e de cacau em pó artesanal
- Formulação de emulsões tipo maionese e características reológicas
- Resenha sem título próprio
- Variação dos parâmetros de textura em pão de hambúrguer com teor calórico reduzido
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas