Biodegradable films based on biopolymers for food industries (2010)
- Autores:
- Autores USP: DITCHFIELD, CYNTHIA - FZEA ; TADINI, CARMEN CECILIA - EP
- Unidades: FZEA; EP
- Assuntos: FILMES COMESTÍVEIS; BIOPOLÍMEROS; INDÚSTRIA DE ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Editora: CRC Press
- Local: Boca Raton
- Data de publicação: 2010
- Fonte:
- Título do periódico: Innovations in food engineering
- Volume/Número/Paginação/Ano: 747p.
-
ABNT
SOUZA, Ana Cristina de e DITCHFIELD, Cynthia e TADINI, Carmen Cecília. Biodegradable films based on biopolymers for food industries. Innovations in food engineering. Tradução . Boca Raton: CRC Press, 2010. p. 747. Disponível em: http://www.crcnetbase.com/doi/abs/10.1201/9781420086072-c17. Acesso em: 20 set. 2024. -
APA
Souza, A. C. de, Ditchfield, C., & Tadini, C. C. (2010). Biodegradable films based on biopolymers for food industries. In Innovations in food engineering (p. 747). Boca Raton: CRC Press. Recuperado de http://www.crcnetbase.com/doi/abs/10.1201/9781420086072-c17 -
NLM
Souza AC de, Ditchfield C, Tadini CC. Biodegradable films based on biopolymers for food industries [Internet]. In: Innovations in food engineering. Boca Raton: CRC Press; 2010. p. 747.[citado 2024 set. 20 ] Available from: http://www.crcnetbase.com/doi/abs/10.1201/9781420086072-c17 -
Vancouver
Souza AC de, Ditchfield C, Tadini CC. Biodegradable films based on biopolymers for food industries [Internet]. In: Innovations in food engineering. Boca Raton: CRC Press; 2010. p. 747.[citado 2024 set. 20 ] Available from: http://www.crcnetbase.com/doi/abs/10.1201/9781420086072-c17 - Processo e sistema para preparação de purê de banana
- Development and evaluation of a novel pH indicator biodegradable film based on cassava starch
- PH indicator cassava starch based biodegradable film for active packaging
- Microwave processing of fruits
- Natural antimicrobial ingredients incorporated in biodegradable films based on cassava starch
- Um purê para evitar perda de bananas
- Influence of glycerol content and its incorporation method on packaging properties of cassava starch biobased films
- Cassava starch biodegradable films: influence of glycerol and clay nanoparticles content on tensile and barrier properties and glass transition temperature
- Propriedades físico-químicas e microbiológicas da polpa de coco verde (Cocos nucifera Linn.)
- Comparação das características físico-químicas de chocolates com alto teor de cacau ou cupuaçu
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas