Experimental data and modeling of the thermodynamic properties of bread dough at refrigeration and freezing temperatures (2011)
- Autores:
- Autores USP: PESSOA FILHO, PEDRO DE ALCANTARA - EP ; TADINI, CARMEN CECILIA - EP
- Unidade: EP
- DOI: 10.1016/j.jcs.2010.11.002
- Assuntos: CONGELAMENTO (ESTUDO); ALIMENTOS CONGELADOS; PANIFICAÇÃO; TERMODINÂMICA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Cereal Science
- ISSN: 0733-5210
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.53, n.1, p.126-132, 2011
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: hybrid
- Licença: unspecified-oa
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ABNT
MATSUDA, Tatiana Guinoza e PESSÔA FILHO, Pedro de Alcântara e TADINI, Carmen Cecília. Experimental data and modeling of the thermodynamic properties of bread dough at refrigeration and freezing temperatures. Journal of Cereal Science, v. 53, n. 1, p. 126-132, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2010.11.002. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Matsuda, T. G., Pessôa Filho, P. de A., & Tadini, C. C. (2011). Experimental data and modeling of the thermodynamic properties of bread dough at refrigeration and freezing temperatures. Journal of Cereal Science, 53( 1), 126-132. doi:10.1016/j.jcs.2010.11.002 -
NLM
Matsuda TG, Pessôa Filho P de A, Tadini CC. Experimental data and modeling of the thermodynamic properties of bread dough at refrigeration and freezing temperatures [Internet]. Journal of Cereal Science. 2011 ;53( 1): 126-132.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2010.11.002 -
Vancouver
Matsuda TG, Pessôa Filho P de A, Tadini CC. Experimental data and modeling of the thermodynamic properties of bread dough at refrigeration and freezing temperatures [Internet]. Journal of Cereal Science. 2011 ;53( 1): 126-132.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2010.11.002 - Prefácio
- Enthalpy and heat capacity of bread dough at freezing and refrigeration temperatures
- Use of DSC and water activity data to determine thermophysical properties of bread dough
- Recovery of non-starch polysaccharides from ripe banana (Musa cavendishii)
- Introdução às operações unitárias: conceitos fundamentais
- Impact of guar xanthan gums on proofing and calorimetric parameters of frozen bread dough
- Avaliação da solubilidade de sacarose, frutose e glicose em misturas de etanol e água, a 25 °C
- Sorption properties of cambuci (Campomanesia phaea O. Berg) untreated and pre-treated with sorbitol as osmotic solute
- Solubilidade de cumarina em dióxido de carbono supercrítico
- Incorporação da abordagem química à equação de estado de peng-robson para mdelagem de compostos associativos.
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.jcs.2010.11.002 (Fonte: oaDOI API)
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