Evaluation of combined effects of irradiation and refrigeration on shelf life and nutrients of Tilapia (Oreochromis niloticus) (2001)
- Autores:
- Autores USP: OETTERER, MARILIA - ESALQ ; GALLO, CLAUDIO ROSA - ESALQ ; SPOTTO, MARTA HELENA FILET - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- Assuntos: TILÁPIA; IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS; VALOR NUTRITIVO
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Food Technology
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 55, n. 5, p. 187, maio, 2001
-
ABNT
COZZO-SIQUEIRA, A. A. Z. et al. Evaluation of combined effects of irradiation and refrigeration on shelf life and nutrients of Tilapia (Oreochromis niloticus). Food Technology, v. 55, n. 5, p. 187, 2001Tradução . . Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Cozzo-Siqueira, A. A. Z., Oetterer, M., Gallo, C. R., & Spotto, M. H. F. (2001). Evaluation of combined effects of irradiation and refrigeration on shelf life and nutrients of Tilapia (Oreochromis niloticus). Food Technology, 55( 5), 187. -
NLM
Cozzo-Siqueira AAZ, Oetterer M, Gallo CR, Spotto MHF. Evaluation of combined effects of irradiation and refrigeration on shelf life and nutrients of Tilapia (Oreochromis niloticus). Food Technology. 2001 ; 55( 5): 187.[citado 2024 set. 19 ] -
Vancouver
Cozzo-Siqueira AAZ, Oetterer M, Gallo CR, Spotto MHF. Evaluation of combined effects of irradiation and refrigeration on shelf life and nutrients of Tilapia (Oreochromis niloticus). Food Technology. 2001 ; 55( 5): 187.[citado 2024 set. 19 ] - Effects of irradiation and refrigeration on the nutrients and shelf-life of tilapia (Oreochromis niloticus)
- Effects of irradiation and regriferation on the nutrients and shelf-life of Tilapia (Oreochromis niloticus)
- Monitoring the sardine (Sardinella brasiliensis) fermentation process to obtain anchovies
- Efeitos da irradiação e refrigeração no valor nutritivo e na vida útil da tilápia (Oreochromis niloticus)
- Characterization and frozen storage stability of minced nile Tilapia (Oreochromis niloticus) and ref tilapia (Oreochromis spp.)
- Caracterização microbiológica e sensorial de filés de Tilápia minimamente processados
- Preparation, characterization and frozen storage stability of minced nile tilapia (Oreochromis niloticus) and red tilapia (Oreochromis spp)
- Shelf life and sensory assessment of tilapia quenelle during frozen storage
- Detecção e controle de off flavor em tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus): Defumação
- Detecção e controle de off flavor em tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus): Depuração
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas