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ABNT
GALVÃO, Juliana Antunes. Certificação e rastreabilidade do pescado. Tecnologia do pescado : ciência, tecnologia, inovação e legislação. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2021. . . Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Galvão, J. A. (2021). Certificação e rastreabilidade do pescado. In Tecnologia do pescado : ciência, tecnologia, inovação e legislação. Rio de Janeiro: Atheneu.
NLM
Galvão JA. Certificação e rastreabilidade do pescado. In: Tecnologia do pescado : ciência, tecnologia, inovação e legislação. Rio de Janeiro: Atheneu; 2021. [citado 2024 nov. 19 ]
Vancouver
Galvão JA. Certificação e rastreabilidade do pescado. In: Tecnologia do pescado : ciência, tecnologia, inovação e legislação. Rio de Janeiro: Atheneu; 2021. [citado 2024 nov. 19 ]
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ABNT
MARTINS, Maria Julia Neves et al. Transport properties of saturated sucrose and maltitol solutions as affected by temperature. Journal of Molecular Liquids, v. 336, p. 1-11, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.molliq.2021.116254. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Martins, M. J. N., Augusto, P. E. D., Telis-Romero, J., & Polachini, T. C. (2021). Transport properties of saturated sucrose and maltitol solutions as affected by temperature. Journal of Molecular Liquids, 336, 1-11. doi:10.1016/j.molliq.2021.116254
NLM
Martins MJN, Augusto PED, Telis-Romero J, Polachini TC. Transport properties of saturated sucrose and maltitol solutions as affected by temperature [Internet]. Journal of Molecular Liquids. 2021 ; 336 1-11.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.molliq.2021.116254
Vancouver
Martins MJN, Augusto PED, Telis-Romero J, Polachini TC. Transport properties of saturated sucrose and maltitol solutions as affected by temperature [Internet]. Journal of Molecular Liquids. 2021 ; 336 1-11.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.molliq.2021.116254
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ABNT
SPADA, Fernanda Papa et al. Characterisation of the chocolate aroma in roast jackfruit seeds. Food Chemistry, v. 354, p. 1-12, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129537. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Spada, F. P., Balagiannis, D. P., Purgatto, E., Alencar, S. M. de, Brazaca, S. G. C., & Parker, J. K. (2021). Characterisation of the chocolate aroma in roast jackfruit seeds. Food Chemistry, 354, 1-12. doi:10.1016/j.foodchem.2021.129537
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Spada FP, Balagiannis DP, Purgatto E, Alencar SM de, Brazaca SGC, Parker JK. Characterisation of the chocolate aroma in roast jackfruit seeds [Internet]. Food Chemistry. 2021 ; 354 1-12.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129537
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Spada FP, Balagiannis DP, Purgatto E, Alencar SM de, Brazaca SGC, Parker JK. Characterisation of the chocolate aroma in roast jackfruit seeds [Internet]. Food Chemistry. 2021 ; 354 1-12.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129537
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JULIANO, Fernanda Francetto et al. Do drought-adapted peanut genotypes have different bioactive compounds and ROS-scavenging activity?. European Food Research and Technology, p. 1-10, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00217-021-03714-0. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Juliano, F. F., Massarioli, A. P., Lamuela-Raventos, R. M., Alvarenga, J. F. R. de, Lima, L. M. de, Santos, R. C. dos, et al. (2021). Do drought-adapted peanut genotypes have different bioactive compounds and ROS-scavenging activity? European Food Research and Technology, 1-10. doi:10.1007/s00217-021-03714-0
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Juliano FF, Massarioli AP, Lamuela-Raventos RM, Alvarenga JFR de, Lima LM de, Santos RC dos, Silva CF da, Alencar SM de. Do drought-adapted peanut genotypes have different bioactive compounds and ROS-scavenging activity? [Internet]. European Food Research and Technology. 2021 ; 1-10.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00217-021-03714-0
Vancouver
Juliano FF, Massarioli AP, Lamuela-Raventos RM, Alvarenga JFR de, Lima LM de, Santos RC dos, Silva CF da, Alencar SM de. Do drought-adapted peanut genotypes have different bioactive compounds and ROS-scavenging activity? [Internet]. European Food Research and Technology. 2021 ; 1-10.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00217-021-03714-0
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GUEDES, Jaqueline Souza et al. Structural modification on potato tissue and starch using ethanol pre-treatment and drying process. Food Structure, v. 29, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foostr.2021.100202. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Guedes, J. S., Santos, K. C. dos, Silva, N. C. da, Rojas, M. L., Matta Junior, M. D., Lima, D. C., & Augusto, P. E. D. (2021). Structural modification on potato tissue and starch using ethanol pre-treatment and drying process. Food Structure, 29. doi:10.1016/j.foostr.2021.100202
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Guedes JS, Santos KC dos, Silva NC da, Rojas ML, Matta Junior MD, Lima DC, Augusto PED. Structural modification on potato tissue and starch using ethanol pre-treatment and drying process [Internet]. Food Structure. 2021 ; 29[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foostr.2021.100202
Vancouver
Guedes JS, Santos KC dos, Silva NC da, Rojas ML, Matta Junior MD, Lima DC, Augusto PED. Structural modification on potato tissue and starch using ethanol pre-treatment and drying process [Internet]. Food Structure. 2021 ; 29[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foostr.2021.100202
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LEITE JÚNIOR, Bruno R. C et al. High-pressure homogenization on food enzymes. Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2021. v. 3. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22999-5. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Leite Júnior, B. R. C., Kubo, M. T. K., Augusto, P. E. D., & Atribst, A. A. L. (2021). High-pressure homogenization on food enzymes. In Innovative food processing technologies: a comprehensive review (Vol. 3). Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-08-100596-5.22999-5
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Leite Júnior BRC, Kubo MTK, Augusto PED, Atribst AAL. High-pressure homogenization on food enzymes [Internet]. In: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Amsterdam: Elsevier; 2021. [citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22999-5
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Leite Júnior BRC, Kubo MTK, Augusto PED, Atribst AAL. High-pressure homogenization on food enzymes [Internet]. In: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Amsterdam: Elsevier; 2021. [citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22999-5
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CASTRO, Mariana Costa de et al. Maturation related phenolic compounds in cachaça aged in new oak barrels. Journal of the Institute of Brewing, v. 127, p. 70–77, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jib.629. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Castro, M. C. de, Bortoletto, A. M., Silvello, G. C., & Alcarde, A. R. (2021). Maturation related phenolic compounds in cachaça aged in new oak barrels. Journal of the Institute of Brewing, 127, 70–77. doi:10.1002/jib.629
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Castro MC de, Bortoletto AM, Silvello GC, Alcarde AR. Maturation related phenolic compounds in cachaça aged in new oak barrels [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2021 ; 127 70–77.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.629
Vancouver
Castro MC de, Bortoletto AM, Silvello GC, Alcarde AR. Maturation related phenolic compounds in cachaça aged in new oak barrels [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2021 ; 127 70–77.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.629
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FEDDERN, Vivian et al. A dinâmica do resíduo de ractopamina na produção de suínos-farinha de carne e ossos, tecidos e urina. Tópicos em ciências dos alimentos, v. 2. Tradução . Nova Xavantina, MT: Pantanal Editora, 2021. . Disponível em: https://doi.org/10.46420/9786588319697. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Feddern, V., Gressler, V., Aroeira, C. N., Costa, O. A. D., Contreras-Castillo, C. J., Jane de Oliveira Peixoto6,, & Ledur, M. C. (2021). A dinâmica do resíduo de ractopamina na produção de suínos-farinha de carne e ossos, tecidos e urina. In Tópicos em ciências dos alimentos, v. 2. Nova Xavantina, MT: Pantanal Editora. doi:10.46420/9786588319697
NLM
Feddern V, Gressler V, Aroeira CN, Costa OAD, Contreras-Castillo CJ, Jane de Oliveira Peixoto6, Ledur MC. A dinâmica do resíduo de ractopamina na produção de suínos-farinha de carne e ossos, tecidos e urina [Internet]. In: Tópicos em ciências dos alimentos, v. 2. Nova Xavantina, MT: Pantanal Editora; 2021. [citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.46420/9786588319697
Vancouver
Feddern V, Gressler V, Aroeira CN, Costa OAD, Contreras-Castillo CJ, Jane de Oliveira Peixoto6, Ledur MC. A dinâmica do resíduo de ractopamina na produção de suínos-farinha de carne e ossos, tecidos e urina [Internet]. In: Tópicos em ciências dos alimentos, v. 2. Nova Xavantina, MT: Pantanal Editora; 2021. [citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.46420/9786588319697
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SANTOS, Mario Ferreira Conceição et al. Isolation of diterpenes from Araucaria sp Brazilian brown propolis and development of a validated high‐performance liquid chromatography method for its analysis. Journal of Separation Science, v. 44, n. 16, p. 3089-3097, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jssc.202100374. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Santos, M. F. C., Oliveira, L. C., Ribeiro, V. P., Soares, M. G., Moraes, G. de O. I., Sartori, A. G. de O., et al. (2021). Isolation of diterpenes from Araucaria sp Brazilian brown propolis and development of a validated high‐performance liquid chromatography method for its analysis. Journal of Separation Science, 44( 16), 3089-3097. doi:10.1002/jssc.202100374
NLM
Santos MFC, Oliveira LC, Ribeiro VP, Soares MG, Moraes G de OI, Sartori AG de O, Rosalen PL, Bastos JK, Alencar SM de, Veneziani RCS, Ambrósio SR. Isolation of diterpenes from Araucaria sp Brazilian brown propolis and development of a validated high‐performance liquid chromatography method for its analysis [Internet]. Journal of Separation Science. 2021 ; 44( 16): 3089-3097.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jssc.202100374
Vancouver
Santos MFC, Oliveira LC, Ribeiro VP, Soares MG, Moraes G de OI, Sartori AG de O, Rosalen PL, Bastos JK, Alencar SM de, Veneziani RCS, Ambrósio SR. Isolation of diterpenes from Araucaria sp Brazilian brown propolis and development of a validated high‐performance liquid chromatography method for its analysis [Internet]. Journal of Separation Science. 2021 ; 44( 16): 3089-3097.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jssc.202100374
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VIANA, Nádia Cristina et al. Parallelized biomass monitoring of two distinct Kluyveromyces marxianus strains in shake flask cultivation. 2021, Anais.. Londrina, PR: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2021. Disponível em: https://proceedings.science/acpm/cpm-2021/trabalhos/parallelized-biomass-monitoring-of-two-distinct-kluyveromyces-marxianus-strains?lang=pt-br. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Viana, N. C., Silva, A. P. M. da, Baptista, A. S., & Cruz, S. H. da. (2021). Parallelized biomass monitoring of two distinct Kluyveromyces marxianus strains in shake flask cultivation. In . Londrina, PR: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/acpm/cpm-2021/trabalhos/parallelized-biomass-monitoring-of-two-distinct-kluyveromyces-marxianus-strains?lang=pt-br
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Viana NC, Silva APM da, Baptista AS, Cruz SH da. Parallelized biomass monitoring of two distinct Kluyveromyces marxianus strains in shake flask cultivation [Internet]. 2021 ;[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://proceedings.science/acpm/cpm-2021/trabalhos/parallelized-biomass-monitoring-of-two-distinct-kluyveromyces-marxianus-strains?lang=pt-br
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Viana NC, Silva APM da, Baptista AS, Cruz SH da. Parallelized biomass monitoring of two distinct Kluyveromyces marxianus strains in shake flask cultivation [Internet]. 2021 ;[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://proceedings.science/acpm/cpm-2021/trabalhos/parallelized-biomass-monitoring-of-two-distinct-kluyveromyces-marxianus-strains?lang=pt-br
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LA FUENTE ARIAS, Carla Ivonne et al. A New Ozonated Cassava Film with the Addition of Cellulose Nanofibres: Production and Characterization of Mechanical, Barrier and Functional Properties. Journal of Polymers and the Environment, p. 1-21, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10924-020-02013-1. Acesso em: 19 nov. 2024.
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La Fuente Arias, C. I., Souza, A. T. de, Tadini, C. C., & Augusto, P. E. D. (2021). A New Ozonated Cassava Film with the Addition of Cellulose Nanofibres: Production and Characterization of Mechanical, Barrier and Functional Properties. Journal of Polymers and the Environment, 1-21. doi:10.1007/s10924-020-02013-1
NLM
La Fuente Arias CI, Souza AT de, Tadini CC, Augusto PED. A New Ozonated Cassava Film with the Addition of Cellulose Nanofibres: Production and Characterization of Mechanical, Barrier and Functional Properties [Internet]. Journal of Polymers and the Environment. 2021 ; 1-21.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10924-020-02013-1
Vancouver
La Fuente Arias CI, Souza AT de, Tadini CC, Augusto PED. A New Ozonated Cassava Film with the Addition of Cellulose Nanofibres: Production and Characterization of Mechanical, Barrier and Functional Properties [Internet]. Journal of Polymers and the Environment. 2021 ; 1-21.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10924-020-02013-1
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ABNT
CARVALHO, Gisandro Reis et al. Iron-fortified pineapple chips produced using microencapsulation, ethanol, ultrasound and convective drying. Food Engineering Reviews, v. 13, p. 726-739, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12393-020-09259-4. Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Carvalho, G. R., Massarioli, A. P., Alvim, I. D., & Augusto, P. E. D. (2021). Iron-fortified pineapple chips produced using microencapsulation, ethanol, ultrasound and convective drying. Food Engineering Reviews, 13, 726-739. doi:10.1007/s12393-020-09259-4
NLM
Carvalho GR, Massarioli AP, Alvim ID, Augusto PED. Iron-fortified pineapple chips produced using microencapsulation, ethanol, ultrasound and convective drying [Internet]. Food Engineering Reviews. 2021 ;13 726-739.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12393-020-09259-4
Vancouver
Carvalho GR, Massarioli AP, Alvim ID, Augusto PED. Iron-fortified pineapple chips produced using microencapsulation, ethanol, ultrasound and convective drying [Internet]. Food Engineering Reviews. 2021 ;13 726-739.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12393-020-09259-4
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ABNT
SILVERIO, Manuella Souza et al. Vinasse from the Brazilian lignocellulosic ethanol process: chemical composition and potential for bioprocesses. BIENG - Revista Brasileira de Engenharia de Biossistemas, v. 15, n. 1, p. 42-68, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.18011/bioeng2021v15n1p42-68. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Silverio, M. S., Calegari, R. P., Leite, G. M. F. L., Prado, L. M. L. M., Martins, B. C., Silva, E. A. da, et al. (2021). Vinasse from the Brazilian lignocellulosic ethanol process: chemical composition and potential for bioprocesses. BIENG - Revista Brasileira de Engenharia de Biossistemas, 15( 1), 42-68. doi:10.18011/bioeng2021v15n1p42-68
NLM
Silverio MS, Calegari RP, Leite GMFL, Prado LMLM, Martins BC, Silva EA da, Piotrovski Neto J, Gomig A, Baptista AS. Vinasse from the Brazilian lignocellulosic ethanol process: chemical composition and potential for bioprocesses [Internet]. BIENG - Revista Brasileira de Engenharia de Biossistemas. 2021 ; 15( 1): 42-68.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.18011/bioeng2021v15n1p42-68
Vancouver
Silverio MS, Calegari RP, Leite GMFL, Prado LMLM, Martins BC, Silva EA da, Piotrovski Neto J, Gomig A, Baptista AS. Vinasse from the Brazilian lignocellulosic ethanol process: chemical composition and potential for bioprocesses [Internet]. BIENG - Revista Brasileira de Engenharia de Biossistemas. 2021 ; 15( 1): 42-68.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.18011/bioeng2021v15n1p42-68
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ABNT
MARQUES, Jacqueline Mary Gerage e SILVA, Marina Vieira da. Estimativa de ingestão crônica de resíduos de agrotóxicos por meio da dieta. Revista de Saude Publica, v. 55, p. 1-9, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.11606/s1518-8787.2021055002197. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Marques, J. M. G., & Silva, M. V. da. (2021). Estimativa de ingestão crônica de resíduos de agrotóxicos por meio da dieta. Revista de Saude Publica, 55, 1-9. doi:10.11606/s1518-8787.2021055002197
NLM
Marques JMG, Silva MV da. Estimativa de ingestão crônica de resíduos de agrotóxicos por meio da dieta [Internet]. Revista de Saude Publica. 2021 ; 55 1-9.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.11606/s1518-8787.2021055002197
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Marques JMG, Silva MV da. Estimativa de ingestão crônica de resíduos de agrotóxicos por meio da dieta [Internet]. Revista de Saude Publica. 2021 ; 55 1-9.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.11606/s1518-8787.2021055002197
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ABNT
SANTOS, Carlos Alberto Muylaert Lima dos e GALVÃO, Juliana Antunes. Qualidade do pescado. Tecnologia do pescado : ciência, tecnologia, inovação e legislação. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2021. p. 646 : il. . Acesso em: 19 nov. 2024.
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Santos, C. A. M. L. dos, & Galvão, J. A. (2021). Qualidade do pescado. In Tecnologia do pescado : ciência, tecnologia, inovação e legislação (p. 646 : il). Rio de Janeiro: Atheneu.
NLM
Santos CAML dos, Galvão JA. Qualidade do pescado. In: Tecnologia do pescado : ciência, tecnologia, inovação e legislação. Rio de Janeiro: Atheneu; 2021. p. 646 : il.[citado 2024 nov. 19 ]
Vancouver
Santos CAML dos, Galvão JA. Qualidade do pescado. In: Tecnologia do pescado : ciência, tecnologia, inovação e legislação. Rio de Janeiro: Atheneu; 2021. p. 646 : il.[citado 2024 nov. 19 ]
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ABNT
SOUZA, Rayane de et al. Descriptive sensory analysis and acceptance of leaves of smooth and curly kale. Horticultura Brasileira, v. 39, n. 4, p. 362-368, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0102-0536-20210403. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Souza, R. de, Forti, V. A., Spoto, M. H. F., Medeiros, S. D. S. de, Sala, F. C., Pimenta, D. M., & Verruma-Bernardi, M. R. (2021). Descriptive sensory analysis and acceptance of leaves of smooth and curly kale. Horticultura Brasileira, 39( 4), 362-368. doi:10.1590/s0102-0536-20210403
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Souza R de, Forti VA, Spoto MHF, Medeiros SDS de, Sala FC, Pimenta DM, Verruma-Bernardi MR. Descriptive sensory analysis and acceptance of leaves of smooth and curly kale [Internet]. Horticultura Brasileira. 2021 ; 39( 4): 362-368.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0102-0536-20210403
Vancouver
Souza R de, Forti VA, Spoto MHF, Medeiros SDS de, Sala FC, Pimenta DM, Verruma-Bernardi MR. Descriptive sensory analysis and acceptance of leaves of smooth and curly kale [Internet]. Horticultura Brasileira. 2021 ; 39( 4): 362-368.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0102-0536-20210403
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SILVA, Gabriela Santos da et al. Resprouting strategies of three native shrub Cerrado species from a morphoanatomical and chemical perspective. Australian Journal of Botany, p. 1-16, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1071/BT21039. Acesso em: 19 nov. 2024.
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Silva, G. S. da, Ferraro, A., Aguiar, C. L. de, & Appezzato-da-Glória, B. (2021). Resprouting strategies of three native shrub Cerrado species from a morphoanatomical and chemical perspective. Australian Journal of Botany, 1-16. doi:10.1071/BT21039
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Silva GS da, Ferraro A, Aguiar CL de, Appezzato-da-Glória B. Resprouting strategies of three native shrub Cerrado species from a morphoanatomical and chemical perspective [Internet]. Australian Journal of Botany. 2021 ; 1-16.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1071/BT21039
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Silva GS da, Ferraro A, Aguiar CL de, Appezzato-da-Glória B. Resprouting strategies of three native shrub Cerrado species from a morphoanatomical and chemical perspective [Internet]. Australian Journal of Botany. 2021 ; 1-16.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1071/BT21039
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LEITE, Gabriela Maria Ferreira Lima et al. Biodigestão anaeróbia em substrato com altas concentrações de sulfato. O fortalecimento intensivo das ciências biológicas e suas interfaces. Tradução . Ponta Grossa, PR: Atena, 2021. . Disponível em: https://doi.org/10.22533/at.ed.090211102. Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Leite, G. M. F. L., Calegari, R. P., Faria, T. M., Prado, L. M. L. M., Silva, E. A. da, Pastre, M. C., et al. (2021). Biodigestão anaeróbia em substrato com altas concentrações de sulfato. In O fortalecimento intensivo das ciências biológicas e suas interfaces. Ponta Grossa, PR: Atena. doi:10.22533/at.ed.090211102
NLM
Leite GMFL, Calegari RP, Faria TM, Prado LMLM, Silva EA da, Pastre MC, Amorim LM, Baptista AS. Biodigestão anaeróbia em substrato com altas concentrações de sulfato [Internet]. In: O fortalecimento intensivo das ciências biológicas e suas interfaces. Ponta Grossa, PR: Atena; 2021. [citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.22533/at.ed.090211102
Vancouver
Leite GMFL, Calegari RP, Faria TM, Prado LMLM, Silva EA da, Pastre MC, Amorim LM, Baptista AS. Biodigestão anaeróbia em substrato com altas concentrações de sulfato [Internet]. In: O fortalecimento intensivo das ciências biológicas e suas interfaces. Ponta Grossa, PR: Atena; 2021. [citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.22533/at.ed.090211102
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ABNT
SILVA, Marcelo Belchior Rosendo da et al. Agricultural practices in Brazilian organic farms and microbiological characteristics of samples collected along the production chain. Journal of Applied Microbiology, p. 1-12, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jam.15247. Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Silva, M. B. R. da, Maffei, D. F., Moreira, D. A., Dias, M., Mendes, M. A., & Franco, B. D. G. de M. (2021). Agricultural practices in Brazilian organic farms and microbiological characteristics of samples collected along the production chain. Journal of Applied Microbiology, 1-12. doi:10.1111/jam.15247
NLM
Silva MBR da, Maffei DF, Moreira DA, Dias M, Mendes MA, Franco BDG de M. Agricultural practices in Brazilian organic farms and microbiological characteristics of samples collected along the production chain [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2021 ; 1-12.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jam.15247
Vancouver
Silva MBR da, Maffei DF, Moreira DA, Dias M, Mendes MA, Franco BDG de M. Agricultural practices in Brazilian organic farms and microbiological characteristics of samples collected along the production chain [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2021 ; 1-12.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jam.15247
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ABNT
CASTANHA, Nanci e LINDSAY ROJAS, Meliza e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. An insight into the pasting properties and gel strength of starches from different sources: effect of starch concentration. Scientia Agropecuaria, v. 12, n. 2, p. 203-212, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2021.023. Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Castanha, N., Lindsay Rojas, M., & Augusto, P. E. D. (2021). An insight into the pasting properties and gel strength of starches from different sources: effect of starch concentration. Scientia Agropecuaria, 12( 2), 203-212. doi:10.17268/sci.agropecu.2021.023
NLM
Castanha N, Lindsay Rojas M, Augusto PED. An insight into the pasting properties and gel strength of starches from different sources: effect of starch concentration [Internet]. Scientia Agropecuaria. 2021 ; 12( 2): 203-212.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2021.023
Vancouver
Castanha N, Lindsay Rojas M, Augusto PED. An insight into the pasting properties and gel strength of starches from different sources: effect of starch concentration [Internet]. Scientia Agropecuaria. 2021 ; 12( 2): 203-212.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2021.023