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FREITAS, Denise Rossi. Creme de queijo artesanal com potencial probiótico fermentado com grãos de kefir. 2024. Mestrado Profissionalizante – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74134/tde-18092024-111255/. Acesso em: 16 out. 2024.
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Freitas, D. R. (2024). Creme de queijo artesanal com potencial probiótico fermentado com grãos de kefir (Mestrado Profissionalizante). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74134/tde-18092024-111255/
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Freitas DR. Creme de queijo artesanal com potencial probiótico fermentado com grãos de kefir [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74134/tde-18092024-111255/
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Freitas DR. Creme de queijo artesanal com potencial probiótico fermentado com grãos de kefir [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74134/tde-18092024-111255/
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PEREIRA, Karina Nascimento. Produção de melomel de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) com levedura probiótica. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26072024-085931/. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Pereira, K. N. (2024). Produção de melomel de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) com levedura probiótica (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26072024-085931/
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Pereira KN. Produção de melomel de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) com levedura probiótica [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26072024-085931/
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Pereira KN. Produção de melomel de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) com levedura probiótica [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-26072024-085931/
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MOTTA, Pamella de Barros et al. Short term effect of antimicrobial photodynamic therapy and probiotic L. salivarius WB21 on halitosis: a controlled and randomized clinical trial. PLOS ONE, v. 19, n. 7, p. 16 , 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0297351. Acesso em: 16 out. 2024.
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Motta P de B, Gonçalves MLL, Gallo JMAS, Sobral APT, Motta LJ, Kawamoto D, Andrade DC de, Santos EM, Fernandes KPS, Mesquita-Ferrari RA, Deana AM, Horliana ACRT, Bussadori SK, Mayer MPA. Short term effect of antimicrobial photodynamic therapy and probiotic L. salivarius WB21 on halitosis: a controlled and randomized clinical trial [Internet]. PLOS ONE. 2024 ; 19( 7): 16 .[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0297351
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Motta P de B, Gonçalves MLL, Gallo JMAS, Sobral APT, Motta LJ, Kawamoto D, Andrade DC de, Santos EM, Fernandes KPS, Mesquita-Ferrari RA, Deana AM, Horliana ACRT, Bussadori SK, Mayer MPA. Short term effect of antimicrobial photodynamic therapy and probiotic L. salivarius WB21 on halitosis: a controlled and randomized clinical trial [Internet]. PLOS ONE. 2024 ; 19( 7): 16 .[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0297351
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BALTHAZAR, Celso F. et al. Functional benefits of probiotic fermented dairy drink elaborated with sheep milk processed by ohmic heating. Food Bioscience, v. 59, p. 103781, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2024.103781. Acesso em: 16 out. 2024.
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Balthazar, C. F., Morais, S. T. do B., Bertolo, M. R. V., Ranadheera, C. S., Raices, R. S. L., Russo, P., et al. (2024). Functional benefits of probiotic fermented dairy drink elaborated with sheep milk processed by ohmic heating. Food Bioscience, 59, 103781. doi:10.1016/j.fbio.2024.103781
NLM
Balthazar CF, Morais ST do B, Bertolo MRV, Ranadheera CS, Raices RSL, Russo P, Spano G, Bogusz Junior S, Cruz AG, Sant\2019Ana AS. Functional benefits of probiotic fermented dairy drink elaborated with sheep milk processed by ohmic heating [Internet]. Food Bioscience. 2024 ;59 103781.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2024.103781
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Balthazar CF, Morais ST do B, Bertolo MRV, Ranadheera CS, Raices RSL, Russo P, Spano G, Bogusz Junior S, Cruz AG, Sant\2019Ana AS. Functional benefits of probiotic fermented dairy drink elaborated with sheep milk processed by ohmic heating [Internet]. Food Bioscience. 2024 ;59 103781.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2024.103781
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GUIMARÃES, Eduarda Buck Bernardes et al. Can Saccharomyces cerevisiae supplementation improve piglets’ performance and intestinal health after weaning?. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, v. 61, p. 1-12, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.bjvras.2024.215917. Acesso em: 16 out. 2024.
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Guimarães, E. B. B., Oliveira, A. C. R. de, Carnino, B. B., Alves, L. K. S., Sousa, R. L. M. de, Garcia, M. D. P., & Garbossa, C. A. P. (2024). Can Saccharomyces cerevisiae supplementation improve piglets’ performance and intestinal health after weaning? Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, 61, 1-12. doi:10.11606/issn.1678-4456.bjvras.2024.215917
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Guimarães EBB, Oliveira ACR de, Carnino BB, Alves LKS, Sousa RLM de, Garcia MDP, Garbossa CAP. Can Saccharomyces cerevisiae supplementation improve piglets’ performance and intestinal health after weaning? [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2024 ; 61 1-12.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.bjvras.2024.215917
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Guimarães EBB, Oliveira ACR de, Carnino BB, Alves LKS, Sousa RLM de, Garcia MDP, Garbossa CAP. Can Saccharomyces cerevisiae supplementation improve piglets’ performance and intestinal health after weaning? [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2024 ; 61 1-12.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.bjvras.2024.215917
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MENDONÇA, Carlos Miguel Nóbrega. The prevention as an approach to promoting sanitary safety and sustainability in poultry farming: emphasis on precision nutrition and animal gastrointestinal health. 2024. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9134/tde-19092024-101741/. Acesso em: 16 out. 2024.
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Mendonça, C. M. N. (2024). The prevention as an approach to promoting sanitary safety and sustainability in poultry farming: emphasis on precision nutrition and animal gastrointestinal health (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9134/tde-19092024-101741/
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Mendonça CMN. The prevention as an approach to promoting sanitary safety and sustainability in poultry farming: emphasis on precision nutrition and animal gastrointestinal health [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9134/tde-19092024-101741/
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Mendonça CMN. The prevention as an approach to promoting sanitary safety and sustainability in poultry farming: emphasis on precision nutrition and animal gastrointestinal health [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9134/tde-19092024-101741/
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CUCICK, Ana Clara Candelaria et al. Integrating fruit by-products and whey for the design of folate-bioenriched innovative fermented beverages safe for human consumption. International Journal of Food Microbiology, v. 425, p. 1-15 art. 110895, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110895. Acesso em: 16 out. 2024.
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Cucick, A. C. C., Obermaier, L., Frota, E. G., Suzuki, J. Y., Nascimento, K. R., Fabi, J. P., et al. (2024). Integrating fruit by-products and whey for the design of folate-bioenriched innovative fermented beverages safe for human consumption. International Journal of Food Microbiology, 425, 1-15 art. 110895. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110895
NLM
Cucick ACC, Obermaier L, Frota EG, Suzuki JY, Nascimento KR, Fabi JP, Rychlik M, Franco BDG de M, Saad SMI. Integrating fruit by-products and whey for the design of folate-bioenriched innovative fermented beverages safe for human consumption [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2024 ; 425 1-15 art. 110895.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110895
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Cucick ACC, Obermaier L, Frota EG, Suzuki JY, Nascimento KR, Fabi JP, Rychlik M, Franco BDG de M, Saad SMI. Integrating fruit by-products and whey for the design of folate-bioenriched innovative fermented beverages safe for human consumption [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2024 ; 425 1-15 art. 110895.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110895
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FOLCONI, Fabiana Tannihão. Avaliação do efeito do consumo de Bifidobacterium animalis lactis HN019 no controle metabólico, microbiota intestinal e na resposta imunológica de indivíduos com diabetes tipo 2. 2024. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17162/tde-12042024-105637/. Acesso em: 16 out. 2024.
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Folconi, F. T. (2024). Avaliação do efeito do consumo de Bifidobacterium animalis lactis HN019 no controle metabólico, microbiota intestinal e na resposta imunológica de indivíduos com diabetes tipo 2 (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17162/tde-12042024-105637/
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Folconi FT. Avaliação do efeito do consumo de Bifidobacterium animalis lactis HN019 no controle metabólico, microbiota intestinal e na resposta imunológica de indivíduos com diabetes tipo 2 [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17162/tde-12042024-105637/
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Folconi FT. Avaliação do efeito do consumo de Bifidobacterium animalis lactis HN019 no controle metabólico, microbiota intestinal e na resposta imunológica de indivíduos com diabetes tipo 2 [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17162/tde-12042024-105637/
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CATARUCI, Amália Cristina de Souza et al. Oral administration of Lactobacillus acidophilus LA5 prevents alveolar bone loss and alters oral and gut microbiomes in a murine periodontitis experimental model. Microorganisms ISSN:2076-2607, v. 12, n. 6, p. 14 , 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/microorganisms12061057. Acesso em: 16 out. 2024.
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Cataruci, A. C. de S., Kawamoto, D., Shimabukuro, N., Ishikawa, K. H., Ando-Suguimoto, E. S., Ribeiro, R. A., et al. (2024). Oral administration of Lactobacillus acidophilus LA5 prevents alveolar bone loss and alters oral and gut microbiomes in a murine periodontitis experimental model. Microorganisms ISSN:2076-2607, 12( 6), 14 . doi:10.3390/microorganisms12061057
NLM
Cataruci AC de S, Kawamoto D, Shimabukuro N, Ishikawa KH, Ando-Suguimoto ES, Ribeiro RA, Nicastro GG, Albuquerque-Souza E, Souza RF de, Mayer MPA. Oral administration of Lactobacillus acidophilus LA5 prevents alveolar bone loss and alters oral and gut microbiomes in a murine periodontitis experimental model [Internet]. Microorganisms ISSN:2076-2607. 2024 ; 12( 6): 14 .[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms12061057
Vancouver
Cataruci AC de S, Kawamoto D, Shimabukuro N, Ishikawa KH, Ando-Suguimoto ES, Ribeiro RA, Nicastro GG, Albuquerque-Souza E, Souza RF de, Mayer MPA. Oral administration of Lactobacillus acidophilus LA5 prevents alveolar bone loss and alters oral and gut microbiomes in a murine periodontitis experimental model [Internet]. Microorganisms ISSN:2076-2607. 2024 ; 12( 6): 14 .[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms12061057
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ABNT
BUENO, Manuela Rocha et al. Lactobacillus acidophilus LA-5 ameliorates inflammation and alveolar bone loss promoted by A. Actinomycetemcomitans and S. gordonii in mice and impacts oral and gut microbiomes. Microorganisms, v. 12, n. 4, p. 14 , 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/microorganisms12040836. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Bueno, M. R., Martins, F. H., Rocha, C. M., Kawamoto, D., Ishikawa, K. H., Ando-Suguimoto, E. S., et al. (2024). Lactobacillus acidophilus LA-5 ameliorates inflammation and alveolar bone loss promoted by A. Actinomycetemcomitans and S. gordonii in mice and impacts oral and gut microbiomes. Microorganisms, 12( 4), 14 . doi:10.3390/microorganisms12040836
NLM
Bueno MR, Martins FH, Rocha CM, Kawamoto D, Ishikawa KH, Ando-Suguimoto ES, Carlucci AR, Arroteia LS, Casarin RV, Mayer MPA. Lactobacillus acidophilus LA-5 ameliorates inflammation and alveolar bone loss promoted by A. Actinomycetemcomitans and S. gordonii in mice and impacts oral and gut microbiomes [Internet]. Microorganisms. 2024 ; 12( 4): 14 .[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms12040836
Vancouver
Bueno MR, Martins FH, Rocha CM, Kawamoto D, Ishikawa KH, Ando-Suguimoto ES, Carlucci AR, Arroteia LS, Casarin RV, Mayer MPA. Lactobacillus acidophilus LA-5 ameliorates inflammation and alveolar bone loss promoted by A. Actinomycetemcomitans and S. gordonii in mice and impacts oral and gut microbiomes [Internet]. Microorganisms. 2024 ; 12( 4): 14 .[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms12040836
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ABNT
SCHEMCZSSEN-GRAEFF, Zelinda et al. Probiotics as a strategy for addressing helminth infections in low-income countries: Working smarter rather than richer. Biochemical Pharmacology, v. 226, p. 1-16, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bcp.2024.116363. Acesso em: 16 out. 2024.
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Schemczssen-Graeff, Z., Silva, C. R., Freitas, P. N. N. de, Constantin, P. P., Pileggi, S. A. V., Olchanheski, L. R., & Pileggi, M. (2024). Probiotics as a strategy for addressing helminth infections in low-income countries: Working smarter rather than richer. Biochemical Pharmacology, 226, 1-16. doi:10.1016/j.bcp.2024.116363
NLM
Schemczssen-Graeff Z, Silva CR, Freitas PNN de, Constantin PP, Pileggi SAV, Olchanheski LR, Pileggi M. Probiotics as a strategy for addressing helminth infections in low-income countries: Working smarter rather than richer [Internet]. Biochemical Pharmacology. 2024 ; 226 1-16.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bcp.2024.116363
Vancouver
Schemczssen-Graeff Z, Silva CR, Freitas PNN de, Constantin PP, Pileggi SAV, Olchanheski LR, Pileggi M. Probiotics as a strategy for addressing helminth infections in low-income countries: Working smarter rather than richer [Internet]. Biochemical Pharmacology. 2024 ; 226 1-16.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bcp.2024.116363
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BARBOZA, Rayane Dias Faveri. Efeito da administração oral de Megasphaera elsdenii no desempenho e saúde de bezerros leiteiros. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-02072024-113021/. Acesso em: 16 out. 2024.
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Barboza, R. D. F. (2024). Efeito da administração oral de Megasphaera elsdenii no desempenho e saúde de bezerros leiteiros (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-02072024-113021/
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Barboza RDF. Efeito da administração oral de Megasphaera elsdenii no desempenho e saúde de bezerros leiteiros [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-02072024-113021/
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Barboza RDF. Efeito da administração oral de Megasphaera elsdenii no desempenho e saúde de bezerros leiteiros [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-02072024-113021/
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SILVA, Álisson Herculano da. Efeito da suplementação com levedura viva (Saccharomyces cerevisiae) sobre a saúde digestiva e desenvolvimento de potros durante a fase lactacional. 2024. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/10/10135/tde-14052024-161443/. Acesso em: 16 out. 2024.
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Silva, Á. H. da. (2024). Efeito da suplementação com levedura viva (Saccharomyces cerevisiae) sobre a saúde digestiva e desenvolvimento de potros durante a fase lactacional (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/10/10135/tde-14052024-161443/
NLM
Silva ÁH da. Efeito da suplementação com levedura viva (Saccharomyces cerevisiae) sobre a saúde digestiva e desenvolvimento de potros durante a fase lactacional [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/10/10135/tde-14052024-161443/
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Silva ÁH da. Efeito da suplementação com levedura viva (Saccharomyces cerevisiae) sobre a saúde digestiva e desenvolvimento de potros durante a fase lactacional [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/10/10135/tde-14052024-161443/
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FROTA, Elionio Galvão et al. Symbiotic microparticles produced through spray-drying-induced in situ alginate crosslinking for the preservation of Pediococcus pentosaceus viability. International Journal of Biological Macromolecules, v. 261, n. 2, p. 1-12, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2024.129818. Acesso em: 16 out. 2024.
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Frota, E. G., Pessoa, A. R. S., Azevedo, P. O. de S. de, Pantolfi, M. D., Veríssimo, N. V. P., Zanin, M. H. A., et al. (2024). Symbiotic microparticles produced through spray-drying-induced in situ alginate crosslinking for the preservation of Pediococcus pentosaceus viability. International Journal of Biological Macromolecules, 261( 2), 1-12. doi:10.1016/j.ijbiomac.2024.129818
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Frota EG, Pessoa ARS, Azevedo PO de S de, Pantolfi MD, Veríssimo NVP, Zanin MHA, Tachibana L, Oliveira RP de S. Symbiotic microparticles produced through spray-drying-induced in situ alginate crosslinking for the preservation of Pediococcus pentosaceus viability [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2024 ; 261( 2): 1-12.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2024.129818
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Frota EG, Pessoa ARS, Azevedo PO de S de, Pantolfi MD, Veríssimo NVP, Zanin MHA, Tachibana L, Oliveira RP de S. Symbiotic microparticles produced through spray-drying-induced in situ alginate crosslinking for the preservation of Pediococcus pentosaceus viability [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2024 ; 261( 2): 1-12.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2024.129818
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SOUZA, Marielen de et al. Modulation of broiler intestinal changes induced by Clostridium perfringens and deoxynivalenol through probiotic, paraprobiotic, and postbiotic supplementation. Toxins, v. 16, p. 1-16, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/toxins16010046. Acesso em: 16 out. 2024.
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Souza, M. de, Baptista, A. A. S., Menck-Costa, M. F., Justino, L., Glória, E. M. da, Shimizu, G. D., et al. (2024). Modulation of broiler intestinal changes induced by Clostridium perfringens and deoxynivalenol through probiotic, paraprobiotic, and postbiotic supplementation. Toxins, 16, 1-16. doi:10.3390/toxins16010046
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Souza M de, Baptista AAS, Menck-Costa MF, Justino L, Glória EM da, Shimizu GD, Ferraz CR, Verri WA, Immerseel FV, Bracarense APFRL. Modulation of broiler intestinal changes induced by Clostridium perfringens and deoxynivalenol through probiotic, paraprobiotic, and postbiotic supplementation [Internet]. Toxins. 2024 ; 16 1-16.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/toxins16010046
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Souza M de, Baptista AAS, Menck-Costa MF, Justino L, Glória EM da, Shimizu GD, Ferraz CR, Verri WA, Immerseel FV, Bracarense APFRL. Modulation of broiler intestinal changes induced by Clostridium perfringens and deoxynivalenol through probiotic, paraprobiotic, and postbiotic supplementation [Internet]. Toxins. 2024 ; 16 1-16.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/toxins16010046
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Souza, H. F. de, Bessa, M. S., Gonçalves, V. D. di P., Santos, J. V. dos, Pinheiro, C., Chagas, E. G. L. das, et al. (2023). Growing conditions of Saccharomyces boulardii for the development of potentially probiotic mead: fermentation kinetics, viable cell counts and bioactive compounds, 1-11. doi:10.1177/10820132231162683
NLM
Souza HF de, Bessa MS, Gonçalves VD di P, Santos JV dos, Pinheiro C, Chagas EGL das, Carvalho MV de, Brandi IV, Kamimura ES. Growing conditions of Saccharomyces boulardii for the development of potentially probiotic mead: fermentation kinetics, viable cell counts and bioactive compounds [Internet]. 2023 ; 1-11.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1177/10820132231162683
Vancouver
Souza HF de, Bessa MS, Gonçalves VD di P, Santos JV dos, Pinheiro C, Chagas EGL das, Carvalho MV de, Brandi IV, Kamimura ES. Growing conditions of Saccharomyces boulardii for the development of potentially probiotic mead: fermentation kinetics, viable cell counts and bioactive compounds [Internet]. 2023 ; 1-11.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1177/10820132231162683
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ABNT
SALGAÇO, Mateus Kawata et al. Impact of lactobacillus acidophilus—La5 on composition and metabolism of the intestinal microbiota of type 2 diabetics (T2D) and healthy individuals using a microbiome model. Fermentation, v. 9, n. 8, p. 17 , 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/fermentation9080740. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Salgaço, M. K., Oliveira, F. L. de, Sartoratto, A., Mesa, V., Mayer, M. P. A., & Sivieri, K. (2023). Impact of lactobacillus acidophilus—La5 on composition and metabolism of the intestinal microbiota of type 2 diabetics (T2D) and healthy individuals using a microbiome model. Fermentation, 9( 8), 17 . doi:10.3390/fermentation9080740
NLM
Salgaço MK, Oliveira FL de, Sartoratto A, Mesa V, Mayer MPA, Sivieri K. Impact of lactobacillus acidophilus—La5 on composition and metabolism of the intestinal microbiota of type 2 diabetics (T2D) and healthy individuals using a microbiome model [Internet]. Fermentation. 2023 ; 9( 8): 17 .[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation9080740
Vancouver
Salgaço MK, Oliveira FL de, Sartoratto A, Mesa V, Mayer MPA, Sivieri K. Impact of lactobacillus acidophilus—La5 on composition and metabolism of the intestinal microbiota of type 2 diabetics (T2D) and healthy individuals using a microbiome model [Internet]. Fermentation. 2023 ; 9( 8): 17 .[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation9080740
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ABNT
ALVES, Angélica Priscila do Carmo et al. Microencapsulation of Bacillus subtilis and oat β-glucan and their application as a synbiotic in fish feed. Journal of Microencapsulation, p. 1-11, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/02652048.2023.2220394. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Alves, A. P. do C., Alves, A. do C., Rodrigues, R. A. F., Cerozi, B. da S., & Cyrino, J. E. P. (2023). Microencapsulation of Bacillus subtilis and oat β-glucan and their application as a synbiotic in fish feed. Journal of Microencapsulation, 1-11. doi:10.1080/02652048.2023.2220394
NLM
Alves AP do C, Alves A do C, Rodrigues RAF, Cerozi B da S, Cyrino JEP. Microencapsulation of Bacillus subtilis and oat β-glucan and their application as a synbiotic in fish feed [Internet]. Journal of Microencapsulation. 2023 ; 1-11.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/02652048.2023.2220394
Vancouver
Alves AP do C, Alves A do C, Rodrigues RAF, Cerozi B da S, Cyrino JEP. Microencapsulation of Bacillus subtilis and oat β-glucan and their application as a synbiotic in fish feed [Internet]. Journal of Microencapsulation. 2023 ; 1-11.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/02652048.2023.2220394
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ABNT
SILVA, Marluci Palazzolli da et al. Vacuum-assisted biosorption for developing combined delivery formulations of live probiotics and plant-phenolic compounds and their in-vitro evaluation. Food Bioscience, v. 54, p. 1-10, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2023.102732. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Silva, M. P. da, Rai, R., Favaro-Trindade, C. S., & Nitin, N. (2023). Vacuum-assisted biosorption for developing combined delivery formulations of live probiotics and plant-phenolic compounds and their in-vitro evaluation. Food Bioscience, 54, 1-10. doi:10.1016/j.fbio.2023.102732
NLM
Silva MP da, Rai R, Favaro-Trindade CS, Nitin N. Vacuum-assisted biosorption for developing combined delivery formulations of live probiotics and plant-phenolic compounds and their in-vitro evaluation [Internet]. Food Bioscience. 2023 ; 54 1-10.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2023.102732
Vancouver
Silva MP da, Rai R, Favaro-Trindade CS, Nitin N. Vacuum-assisted biosorption for developing combined delivery formulations of live probiotics and plant-phenolic compounds and their in-vitro evaluation [Internet]. Food Bioscience. 2023 ; 54 1-10.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2023.102732
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ABNT
BATTISTINI, Carolina et al. Brewer's spent grain enhanced the recovery of potential probiotic strains in fermented milk after exposure to in vitro-simulated gastrointestinal conditions. Probiotics and Antimicrobial Proteins, v. 15, n. 2, p. 326-337, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12602-021-09839-8. Acesso em: 16 out. 2024.
APA
Battistini, C., Herkenhoff, M. E., Leite, M. de S., Vieira, A. D. S., Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2023). Brewer's spent grain enhanced the recovery of potential probiotic strains in fermented milk after exposure to in vitro-simulated gastrointestinal conditions. Probiotics and Antimicrobial Proteins, 15( 2), 326-337. doi:10.1007/s12602-021-09839-8
NLM
Battistini C, Herkenhoff ME, Leite M de S, Vieira ADS, Bedani R, Saad SMI. Brewer's spent grain enhanced the recovery of potential probiotic strains in fermented milk after exposure to in vitro-simulated gastrointestinal conditions [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2023 ; 15( 2): 326-337.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12602-021-09839-8
Vancouver
Battistini C, Herkenhoff ME, Leite M de S, Vieira ADS, Bedani R, Saad SMI. Brewer's spent grain enhanced the recovery of potential probiotic strains in fermented milk after exposure to in vitro-simulated gastrointestinal conditions [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2023 ; 15( 2): 326-337.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12602-021-09839-8