Genome-wide mapping of loci affecting pH in Nellore meat (2015)
Source: Book of Abstracts ICoMST. Conference titles: International Congress of Meat Science & Technology. Unidades: FZEA, ESALQ
Subjects: CARNES E DERIVADOS (QUALIDADE), GENOMAS, GADO NELORE
ABNT
PEREIRA, Anirene Galvão Tavares et al. Genome-wide mapping of loci affecting pH in Nellore meat. 2015, Anais.. Clermont-Ferrand: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2015. . Acesso em: 18 nov. 2024.APA
Pereira, A. G. T., Utsunomiya, Y. T., Ito, P. K. R. K., Rezende, F. M. de, Bonin, M. de N., Ferraz, J. B. S., et al. (2015). Genome-wide mapping of loci affecting pH in Nellore meat. In Book of Abstracts ICoMST. Clermont-Ferrand: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Pereira AGT, Utsunomiya YT, Ito PKRK, Rezende FM de, Bonin M de N, Ferraz JBS, Garcia JF, Contreras Castillo CJ. Genome-wide mapping of loci affecting pH in Nellore meat. Book of Abstracts ICoMST. 2015 ;[citado 2024 nov. 18 ]Vancouver
Pereira AGT, Utsunomiya YT, Ito PKRK, Rezende FM de, Bonin M de N, Ferraz JBS, Garcia JF, Contreras Castillo CJ. Genome-wide mapping of loci affecting pH in Nellore meat. Book of Abstracts ICoMST. 2015 ;[citado 2024 nov. 18 ]