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  • Source: Agência FAPESP. Unidades: EP, IQ

    Subjects: LEVEDURAS, ETANOL, ORGANISMOS GENETICAMENTE MODIFICADOS

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    • ABNT

      PROCÓPIO, Dielle Pierotti e BASSO, Thiago Olitta. Cepa de levedura criada na USP produz etanol de segunda geração a partir de açúcares complexos [Depoimento a Julia Moióli]. Agência FAPESP. São Paulo: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://ods.fapesp.br/cepa-de-levedura-criada-na-usp-produz-etanol-de-segunda-geracao-a-partir-de-acucares-complexos/10221. Acesso em: 15 nov. 2024. , 2024
    • APA

      Procópio, D. P., & Basso, T. O. (2024). Cepa de levedura criada na USP produz etanol de segunda geração a partir de açúcares complexos [Depoimento a Julia Moióli]. Agência FAPESP. São Paulo: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://ods.fapesp.br/cepa-de-levedura-criada-na-usp-produz-etanol-de-segunda-geracao-a-partir-de-acucares-complexos/10221
    • NLM

      Procópio DP, Basso TO. Cepa de levedura criada na USP produz etanol de segunda geração a partir de açúcares complexos [Depoimento a Julia Moióli] [Internet]. Agência FAPESP. 2024 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://ods.fapesp.br/cepa-de-levedura-criada-na-usp-produz-etanol-de-segunda-geracao-a-partir-de-acucares-complexos/10221
    • Vancouver

      Procópio DP, Basso TO. Cepa de levedura criada na USP produz etanol de segunda geração a partir de açúcares complexos [Depoimento a Julia Moióli] [Internet]. Agência FAPESP. 2024 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://ods.fapesp.br/cepa-de-levedura-criada-na-usp-produz-etanol-de-segunda-geracao-a-partir-de-acucares-complexos/10221
  • Source: LWT. Unidades: EP, ESALQ

    Subjects: CONGELAMENTO, FERMENTAÇÃO, HIBRIDIZAÇÃO, LEVEDURAS, MASSAS ALIMENTÍCIAS, PÃO, SACCHAROMYCES

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    • ABNT

      TORRANO, Giulliana Petean et al. Development of freezing-resistant hybrid yeast from Saccharomyces cerevisiae for French bread dough. LWT, v. 199, p. 1-6, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116106. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Torrano, G. P., Atanazio-Silva, G. A., Basso, T. P., Basso, T. O., & Tadini, C. C. (2024). Development of freezing-resistant hybrid yeast from Saccharomyces cerevisiae for French bread dough. LWT, 199, 1-6. doi:10.1016/j.lwt.2024.116106
    • NLM

      Torrano GP, Atanazio-Silva GA, Basso TP, Basso TO, Tadini CC. Development of freezing-resistant hybrid yeast from Saccharomyces cerevisiae for French bread dough [Internet]. LWT. 2024 ; 199 1-6.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116106
    • Vancouver

      Torrano GP, Atanazio-Silva GA, Basso TP, Basso TO, Tadini CC. Development of freezing-resistant hybrid yeast from Saccharomyces cerevisiae for French bread dough [Internet]. LWT. 2024 ; 199 1-6.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116106
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidades: EP, ESALQ, IQ

    Subjects: AÇUCARES, ETANOL, FERMENTAÇÃO INDUSTRIAL, LEVEDURAS, SACCHAROMYCES

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    • ABNT

      BASSO, Thalita Peixoto et al. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains. Letters in Applied Microbiology, v. 76, n. 7, p. 1-10, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Basso, T. P., Procópio, D. P., Petrin, T. H. C., Giacon, T. G., Jin, Y. -S., Basso, T. O., & Basso, L. C. (2023). Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains. Letters in Applied Microbiology, 76( 7), 1-10. doi:10.1093/lambio/ovad077
    • NLM

      Basso TP, Procópio DP, Petrin THC, Giacon TG, Jin Y-S, Basso TO, Basso LC. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2023 ; 76( 7): 1-10.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077
    • Vancouver

      Basso TP, Procópio DP, Petrin THC, Giacon TG, Jin Y-S, Basso TO, Basso LC. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2023 ; 76( 7): 1-10.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077
  • Source: Biocatalysis and Agricultural Biotechnology. Unidades: EP, ESALQ

    Subjects: BIOCOMBUSTÍVEIS, CANA-DE-AÇÚCAR, ETANOL, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, HIBRIDIZAÇÃO, LEVEDURAS, SACCHAROMYCES, SELEÇÃO GENÉTICA

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    • ABNT

      MUYNARSK, Elisangela de Souza Miranda et al. Selection and improvement of Saccharomyces cerevisiae by direct and mass mating for integrated first and second generation (1G + 2G) ethanol production. Biocatalysis and Agricultural Biotechnology, v. 53 , p. 1-11, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bcab.2023.102865. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Muynarsk, E. de S. M., Christofoleti-Furlan, R. M., Dias do Prado, C., Sthepani Orozco Colonia, B., Oliveira Vidal, D. C., Basso, T. O., et al. (2023). Selection and improvement of Saccharomyces cerevisiae by direct and mass mating for integrated first and second generation (1G + 2G) ethanol production. Biocatalysis and Agricultural Biotechnology, 53 , 1-11. doi:10.1016/j.bcab.2023.102865
    • NLM

      Muynarsk E de SM, Christofoleti-Furlan RM, Dias do Prado C, Sthepani Orozco Colonia B, Oliveira Vidal DC, Basso TO, Cunha AF da, Basso LC. Selection and improvement of Saccharomyces cerevisiae by direct and mass mating for integrated first and second generation (1G + 2G) ethanol production [Internet]. Biocatalysis and Agricultural Biotechnology. 2023 ; 53 1-11.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bcab.2023.102865
    • Vancouver

      Muynarsk E de SM, Christofoleti-Furlan RM, Dias do Prado C, Sthepani Orozco Colonia B, Oliveira Vidal DC, Basso TO, Cunha AF da, Basso LC. Selection and improvement of Saccharomyces cerevisiae by direct and mass mating for integrated first and second generation (1G + 2G) ethanol production [Internet]. Biocatalysis and Agricultural Biotechnology. 2023 ; 53 1-11.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bcab.2023.102865
  • Source: Scientific Reports. Unidade: EP

    Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, LEVEDURAS

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    • ABNT

      ELIODÓRIO, Kevy Pontes et al. Physiology of saccharomyces cerevisiae during growth on industrial sugar cane molasses can be reproduced in a tailor‑made defned synthetic medium. Scientific Reports, n. 10567, p. 1-15, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/s41598-023-37618-8. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Eliodório, K. P., Cunha, G. C. de G. e, Lino, F. S. de O., Sommer, M. O. A., Gombert, A. K., Giudici, R., & Basso, T. O. (2023). Physiology of saccharomyces cerevisiae during growth on industrial sugar cane molasses can be reproduced in a tailor‑made defned synthetic medium. Scientific Reports, (10567), 1-15. doi:10.1038/s41598-023-37618-8
    • NLM

      Eliodório KP, Cunha GC de G e, Lino FS de O, Sommer MOA, Gombert AK, Giudici R, Basso TO. Physiology of saccharomyces cerevisiae during growth on industrial sugar cane molasses can be reproduced in a tailor‑made defned synthetic medium [Internet]. Scientific Reports. 2023 ;(10567): 1-15.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-023-37618-8
    • Vancouver

      Eliodório KP, Cunha GC de G e, Lino FS de O, Sommer MOA, Gombert AK, Giudici R, Basso TO. Physiology of saccharomyces cerevisiae during growth on industrial sugar cane molasses can be reproduced in a tailor‑made defned synthetic medium [Internet]. Scientific Reports. 2023 ;(10567): 1-15.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-023-37618-8
  • Source: Preparative Biochemistry & Biotechnology. Unidades: EP, FCF

    Subjects: LEVEDURAS, LEUCEMIA, ENZIMAS

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    • ABNT

      FREIRE, Rominne Karla Barros et al. Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediment. Preparative Biochemistry & Biotechnology, v. 51, n. 3, p. 277-288, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/10826068.2020.1815053. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Freire, R. K. B., Mendonça, C. M. N., Ferraro, R. B., Moguel, I. S., Tonso, A., Lourenço, F. R., et al. (2021). Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediment. Preparative Biochemistry & Biotechnology, 51( 3), 277-288. doi:10.1080/10826068.2020.1815053
    • NLM

      Freire RKB, Mendonça CMN, Ferraro RB, Moguel IS, Tonso A, Lourenço FR, Santos JHPM, Sette LD, Pessoa Junior A. Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediment [Internet]. Preparative Biochemistry & Biotechnology. 2021 ; 51( 3): 277-288.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10826068.2020.1815053
    • Vancouver

      Freire RKB, Mendonça CMN, Ferraro RB, Moguel IS, Tonso A, Lourenço FR, Santos JHPM, Sette LD, Pessoa Junior A. Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediment [Internet]. Preparative Biochemistry & Biotechnology. 2021 ; 51( 3): 277-288.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10826068.2020.1815053
  • Unidade: EP

    Subjects: FISIOLOGIA, LEVEDURAS, IMOBILIZAÇÃO, CERVEJA

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    • ABNT

      ARAUJO, Thiago Machado. Fisiologia e modelagem matemática de saccharomyces spp. imobilizadas para produção de cerveja. 2021. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-08072021-115210/. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Araujo, T. M. (2021). Fisiologia e modelagem matemática de saccharomyces spp. imobilizadas para produção de cerveja. (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-08072021-115210/
    • NLM

      Araujo TM. Fisiologia e modelagem matemática de saccharomyces spp. imobilizadas para produção de cerveja. [Internet]. 2021 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-08072021-115210/
    • Vancouver

      Araujo TM. Fisiologia e modelagem matemática de saccharomyces spp. imobilizadas para produção de cerveja. [Internet]. 2021 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-08072021-115210/
  • Source: Microorganisms. Unidade: EP

    Subjects: ÁCIDO LÁCTICO, LEVEDURAS

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    • ABNT

      MELO, Naiane Lopes Soares de et al. Evaluation of product distribution in chemostat and batch fermentation in lactic acid-producing komagataella phaffii strains utilizing glycerol as substrate. Microorganisms, v. 8, n. 5, p. 1-12, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/microorganisms8050781. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Melo, N. L. S. de, Pontes, G. C., Procópio, D. P., Cunha, G. C. de G. e, Eliodório, K. P., Paes, H. C., et al. (2020). Evaluation of product distribution in chemostat and batch fermentation in lactic acid-producing komagataella phaffii strains utilizing glycerol as substrate. Microorganisms, 8( 5), 1-12. doi:10.3390/microorganisms8050781
    • NLM

      Melo NLS de, Pontes GC, Procópio DP, Cunha GC de G e, Eliodório KP, Paes HC, Basso TO, Parachin NS. Evaluation of product distribution in chemostat and batch fermentation in lactic acid-producing komagataella phaffii strains utilizing glycerol as substrate [Internet]. Microorganisms. 2020 ; 8( 5): 1-12.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms8050781
    • Vancouver

      Melo NLS de, Pontes GC, Procópio DP, Cunha GC de G e, Eliodório KP, Paes HC, Basso TO, Parachin NS. Evaluation of product distribution in chemostat and batch fermentation in lactic acid-producing komagataella phaffii strains utilizing glycerol as substrate [Internet]. Microorganisms. 2020 ; 8( 5): 1-12.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms8050781
  • Source: Biotechnology Letters. Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, BACTÉRIAS LÁTICAS, LEVEDURAS, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      COLA, Priscila et al. Differential effects of major inhibitory compounds from sugarcane-based lignocellulosic hydrolysates on the physiology of yeast strains and lactic acid bacteria. Biotechnology Letters, v. 42, p. 571–582, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10529-020-02803-6. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Cola, P., Procópio, D. P., Alves, A. T. de C., Carnevalli, L. R., Viana, Í. S., Costa, B. L. V. da, & Basso, T. O. (2020). Differential effects of major inhibitory compounds from sugarcane-based lignocellulosic hydrolysates on the physiology of yeast strains and lactic acid bacteria. Biotechnology Letters, 42, 571–582. doi:10.1007/s10529-020-02803-6
    • NLM

      Cola P, Procópio DP, Alves AT de C, Carnevalli LR, Viana ÍS, Costa BLV da, Basso TO. Differential effects of major inhibitory compounds from sugarcane-based lignocellulosic hydrolysates on the physiology of yeast strains and lactic acid bacteria [Internet]. Biotechnology Letters. 2020 ; 42 571–582.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10529-020-02803-6
    • Vancouver

      Cola P, Procópio DP, Alves AT de C, Carnevalli LR, Viana ÍS, Costa BLV da, Basso TO. Differential effects of major inhibitory compounds from sugarcane-based lignocellulosic hydrolysates on the physiology of yeast strains and lactic acid bacteria [Internet]. Biotechnology Letters. 2020 ; 42 571–582.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10529-020-02803-6
  • Source: Fungal Biology. Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, LEVEDURAS, FERMENTAÇÃO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      WALKER, Graeme Maxwell e BASSO, Thiago Olitta. Mitigating stress in industrial yeasts. Fungal Biology, v. 124, n. 5, p. 387-397, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.funbio.2019.10.010. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Walker, G. M., & Basso, T. O. (2020). Mitigating stress in industrial yeasts. Fungal Biology, 124( 5), 387-397. doi:10.1016/j.funbio.2019.10.010
    • NLM

      Walker GM, Basso TO. Mitigating stress in industrial yeasts [Internet]. Fungal Biology. 2020 ;124( 5): 387-397.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.funbio.2019.10.010
    • Vancouver

      Walker GM, Basso TO. Mitigating stress in industrial yeasts [Internet]. Fungal Biology. 2020 ;124( 5): 387-397.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.funbio.2019.10.010
  • Source: Fuel ethanol production from sugarcane. Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, COMPOSIÇÃO QUÍMICA, LEVEDURAS, ESTRESSE

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BASSO, Thiago Olitta e LINO, Felipe Senne de Oliveira. Clash of kingdoms: how do bacterial contaminants thrive in and interact with yeasts during ethanol production? Fuel ethanol production from sugarcane. Tradução . London: INTECHopen, 2019. p. 230. Disponível em: https://doi.org/10.5772/intechopen.78413. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Basso, T. O., & Lino, F. S. de O. (2019). Clash of kingdoms: how do bacterial contaminants thrive in and interact with yeasts during ethanol production? In Fuel ethanol production from sugarcane (p. 230). London: INTECHopen. doi:10.5772/intechopen.78413
    • NLM

      Basso TO, Lino FS de O. Clash of kingdoms: how do bacterial contaminants thrive in and interact with yeasts during ethanol production? [Internet]. In: Fuel ethanol production from sugarcane. London: INTECHopen; 2019. p. 230.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.5772/intechopen.78413
    • Vancouver

      Basso TO, Lino FS de O. Clash of kingdoms: how do bacterial contaminants thrive in and interact with yeasts during ethanol production? [Internet]. In: Fuel ethanol production from sugarcane. London: INTECHopen; 2019. p. 230.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.5772/intechopen.78413
  • Source: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, LEVEDURAS, SACCHAROMYCES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PROCÓPIO, Dielle Pierotti et al. Adaptation of a genome-scale metabolic model to study Saccharomyces cerevisiae anaerobic metabolism. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Sao Paulo: Galoá. Disponível em: https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/adaptation-of-a-genome-scale-metabolic-model-to-study-saccharomyces-cerevisiae-anaerobic-metabolism. Acesso em: 15 nov. 2024. , 2019
    • APA

      Procópio, D. P., Oliveira, R. D. de, Carrillo Le Roux, G. A., & Basso, T. O. (2019). Adaptation of a genome-scale metabolic model to study Saccharomyces cerevisiae anaerobic metabolism. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Sao Paulo: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/adaptation-of-a-genome-scale-metabolic-model-to-study-saccharomyces-cerevisiae-anaerobic-metabolism
    • NLM

      Procópio DP, Oliveira RD de, Carrillo Le Roux GA, Basso TO. Adaptation of a genome-scale metabolic model to study Saccharomyces cerevisiae anaerobic metabolism [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/adaptation-of-a-genome-scale-metabolic-model-to-study-saccharomyces-cerevisiae-anaerobic-metabolism
    • Vancouver

      Procópio DP, Oliveira RD de, Carrillo Le Roux GA, Basso TO. Adaptation of a genome-scale metabolic model to study Saccharomyces cerevisiae anaerobic metabolism [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/adaptation-of-a-genome-scale-metabolic-model-to-study-saccharomyces-cerevisiae-anaerobic-metabolism
  • Source: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EP

    Subjects: CERVEJA, LEVEDURAS

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    • ABNT

      ARAUJO, Thiago Machado e BIANCA, Bianca Eli Della e BASSO, Thiago Olitta. Physiology of immobilized saccharomyces cerevisiae during beer fermentation. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Sao Paulo: Galoá. Disponível em: https://proceedings.science/user/login/ashnazg?destination=/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/physiology-of-immobilized-saccharomyces-cerevisiae-during-beer-fermentation%23download-paper. Acesso em: 15 nov. 2024. , 2019
    • APA

      Araujo, T. M., Bianca, B. E. D., & Basso, T. O. (2019). Physiology of immobilized saccharomyces cerevisiae during beer fermentation. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Sao Paulo: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/user/login/ashnazg?destination=/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/physiology-of-immobilized-saccharomyces-cerevisiae-during-beer-fermentation%23download-paper
    • NLM

      Araujo TM, Bianca BED, Basso TO. Physiology of immobilized saccharomyces cerevisiae during beer fermentation [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://proceedings.science/user/login/ashnazg?destination=/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/physiology-of-immobilized-saccharomyces-cerevisiae-during-beer-fermentation%23download-paper
    • Vancouver

      Araujo TM, Bianca BED, Basso TO. Physiology of immobilized saccharomyces cerevisiae during beer fermentation [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://proceedings.science/user/login/ashnazg?destination=/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/physiology-of-immobilized-saccharomyces-cerevisiae-during-beer-fermentation%23download-paper
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da Universidade de São Paulo - SIICUSP. Unidades: IQ, EP, FCF

    Subjects: ESTRESSE OXIDATIVO, BIOLUMINESCÊNCIA, LEVEDURAS

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    • ABNT

      ZAMUNER, Caio Klocke et al. Estresse oxidativo e bioluminescência em leveduras modificadas de Pichia Pastoris. 2019, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP, 2019. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Zamuner, C. K., Araújo, T. M., Basso, T. O., Souza-Pinto, N. C. de, Soares, D. M. M., Bismarra, B., et al. (2019). Estresse oxidativo e bioluminescência em leveduras modificadas de Pichia Pastoris. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Zamuner CK, Araújo TM, Basso TO, Souza-Pinto NC de, Soares DMM, Bismarra B, Yonamine M, Stevani CV. Estresse oxidativo e bioluminescência em leveduras modificadas de Pichia Pastoris [Internet]. Resumos. 2019 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Zamuner CK, Araújo TM, Basso TO, Souza-Pinto NC de, Soares DMM, Bismarra B, Yonamine M, Stevani CV. Estresse oxidativo e bioluminescência em leveduras modificadas de Pichia Pastoris [Internet]. Resumos. 2019 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Proceedings. Conference titles: European Congress of Chemical Engineering. Unidades: FCF, EP

    Subjects: LEVEDURAS, ENZIMAS GLICOLÍTICAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PARIZOTTO, Letícia de Almeida e PESSOA JUNIOR, Adalberto e TONSO, Aldo. Doubling humanized L-asparaginase expression by Pichia pastoris through DO-stat controlling induction strategy in bench-bioreactor. 2019, Anais.. Milano: AIDIC, 2019. Disponível em: https://www.aidic.it/ecce12/programma/1535parizotto.docx. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Parizotto, L. de A., Pessoa Junior, A., & Tonso, A. (2019). Doubling humanized L-asparaginase expression by Pichia pastoris through DO-stat controlling induction strategy in bench-bioreactor. In Proceedings. Milano: AIDIC. Recuperado de https://www.aidic.it/ecce12/programma/1535parizotto.docx
    • NLM

      Parizotto L de A, Pessoa Junior A, Tonso A. Doubling humanized L-asparaginase expression by Pichia pastoris through DO-stat controlling induction strategy in bench-bioreactor [Internet]. Proceedings. 2019 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://www.aidic.it/ecce12/programma/1535parizotto.docx
    • Vancouver

      Parizotto L de A, Pessoa Junior A, Tonso A. Doubling humanized L-asparaginase expression by Pichia pastoris through DO-stat controlling induction strategy in bench-bioreactor [Internet]. Proceedings. 2019 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://www.aidic.it/ecce12/programma/1535parizotto.docx
  • Source: Blucher Chemical Engineering Proceedings. Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química. Unidade: EP

    Subjects: FISIOLOGIA, SACCHAROMYCES, LEVEDURAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      PROCÓPIO, Dielle Pierotti et al. Physiology and transcriptomic analysis of saccharomyces cerevisiae in the presence of inhibitors derived from lignocellulosic biomass. Blucher Chemical Engineering Proceedings. Sao Paulo: Blucher. Disponível em: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-PT.0541. Acesso em: 15 nov. 2024. , 2018
    • APA

      Procópio, D. P., Ciamponi, F. E., Brandao, M., Wink, F. V., & Basso, T. O. (2018). Physiology and transcriptomic analysis of saccharomyces cerevisiae in the presence of inhibitors derived from lignocellulosic biomass. Blucher Chemical Engineering Proceedings. Sao Paulo: Blucher. doi:10.5151/cobeq2018-PT.0541
    • NLM

      Procópio DP, Ciamponi FE, Brandao M, Wink FV, Basso TO. Physiology and transcriptomic analysis of saccharomyces cerevisiae in the presence of inhibitors derived from lignocellulosic biomass [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2018 ; 1( 5): 2044-2047.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-PT.0541
    • Vancouver

      Procópio DP, Ciamponi FE, Brandao M, Wink FV, Basso TO. Physiology and transcriptomic analysis of saccharomyces cerevisiae in the presence of inhibitors derived from lignocellulosic biomass [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2018 ; 1( 5): 2044-2047.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-PT.0541
  • Source: Biotechnology for Biofuels. Unidade: EP

    Subjects: LEVEDURAS, FERMENTAÇÃO, CANA-DE-AÇÚCAR, MELAÇO

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    • ABNT

      LINO, Felipe Senne de Oliveira e BASSO, Thiago Olitta e SOMMER, Morten Otto Alexander. A synthetic medium to simulate sugarcane molasses. Biotechnology for Biofuels, n. 221, p. 1–12, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/s13068-018-1221-x. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Lino, F. S. de O., Basso, T. O., & Sommer, M. O. A. (2018). A synthetic medium to simulate sugarcane molasses. Biotechnology for Biofuels, (221), 1–12. doi:10.1186/s13068-018-1221-x
    • NLM

      Lino FS de O, Basso TO, Sommer MOA. A synthetic medium to simulate sugarcane molasses [Internet]. Biotechnology for Biofuels. 2018 ;(221): 1–12.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s13068-018-1221-x
    • Vancouver

      Lino FS de O, Basso TO, Sommer MOA. A synthetic medium to simulate sugarcane molasses [Internet]. Biotechnology for Biofuels. 2018 ;(221): 1–12.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s13068-018-1221-x
  • Source: Applied Microbiology and Biotechnology. Unidade: EP

    Subjects: LEVEDURAS, SACCHAROMYCES, OXIGÊNIO

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    • ABNT

      COSTA, Bruno Labate Vale da et al. Anaerobiosis revisited: growth of Saccharomyces cerevisiae under extremely low oxygen availability. Applied Microbiology and Biotechnology, v. 102, p. 2101–2116, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00253-017-8732-4. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Costa, B. L. V. da, Basso, T. O., Raghavendran, V., & Gombert, A. K. (2018). Anaerobiosis revisited: growth of Saccharomyces cerevisiae under extremely low oxygen availability. Applied Microbiology and Biotechnology, 102, 2101–2116. doi:10.1007/s00253-017-8732-4
    • NLM

      Costa BLV da, Basso TO, Raghavendran V, Gombert AK. Anaerobiosis revisited: growth of Saccharomyces cerevisiae under extremely low oxygen availability [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2018 ;102 2101–2116.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-017-8732-4
    • Vancouver

      Costa BLV da, Basso TO, Raghavendran V, Gombert AK. Anaerobiosis revisited: growth of Saccharomyces cerevisiae under extremely low oxygen availability [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2018 ;102 2101–2116.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-017-8732-4
  • Source: Blucher Chemical Engineering Proceedings. Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química. Unidade: EP

    Subjects: LEVEDURAS, ETANOL, BAGAÇOS, CANA-DE-AÇÚCAR

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COLA, Priscila e PROCÓPIO, Dielle Pierotti e BASSO, Thiago Olitta. Respostas de leveduras produtoras de etanol 2G a inibidores lignocelulóscios do bagaço da cana-de-açúcar. Blucher Chemical Engineering Proceedings. Sao Paulo: Blucher. Disponível em: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-CO.184. Acesso em: 15 nov. 2024. , 2018
    • APA

      Cola, P., Procópio, D. P., & Basso, T. O. (2018). Respostas de leveduras produtoras de etanol 2G a inibidores lignocelulóscios do bagaço da cana-de-açúcar. Blucher Chemical Engineering Proceedings. Sao Paulo: Blucher. doi:10.5151/cobeq2018-CO.184
    • NLM

      Cola P, Procópio DP, Basso TO. Respostas de leveduras produtoras de etanol 2G a inibidores lignocelulóscios do bagaço da cana-de-açúcar [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2018 ; 1( 5): 4807-4810.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-CO.184
    • Vancouver

      Cola P, Procópio DP, Basso TO. Respostas de leveduras produtoras de etanol 2G a inibidores lignocelulóscios do bagaço da cana-de-açúcar [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2018 ; 1( 5): 4807-4810.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-CO.184
  • Source: Antonie van Leeuwenhoek. Unidade: EP

    Subjects: LEVEDURAS, SACCHAROMYCES, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DIAS, Oscar et al. Quantitative physiology and elemental composition of Kluyveromyces lactis CBS 2359 during growth on glucose at different specific growth rates. Antonie van Leeuwenhoek, v. 111, p. 183–195, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10482-017-0940-5. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Dias, O., Basso, T. O., Rocha, I., Ferreira, E. C., & Gombert, A. K. (2017). Quantitative physiology and elemental composition of Kluyveromyces lactis CBS 2359 during growth on glucose at different specific growth rates. Antonie van Leeuwenhoek, 111, 183–195. doi:10.1007/s10482-017-0940-5
    • NLM

      Dias O, Basso TO, Rocha I, Ferreira EC, Gombert AK. Quantitative physiology and elemental composition of Kluyveromyces lactis CBS 2359 during growth on glucose at different specific growth rates [Internet]. Antonie van Leeuwenhoek. 2017 ;111 183–195.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10482-017-0940-5
    • Vancouver

      Dias O, Basso TO, Rocha I, Ferreira EC, Gombert AK. Quantitative physiology and elemental composition of Kluyveromyces lactis CBS 2359 during growth on glucose at different specific growth rates [Internet]. Antonie van Leeuwenhoek. 2017 ;111 183–195.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10482-017-0940-5

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