A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FERNANDES, Lígia Prestes et al. The severity of COVID-19 upon hospital admission is associated with plasma omega-3 fatty acids. Scientific Reports, v. 14, p. 1-14 art. 10238, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1038/s41598-024-60815-y. Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Fernandes, L. P., Murai, I. H., Fernandes, A. L., Sales, L. P., Rogero, M. M., Gualano, B., et al. (2024). The severity of COVID-19 upon hospital admission is associated with plasma omega-3 fatty acids. Scientific Reports, 14, 1-14 art. 10238. doi:10.1038/s41598-024-60815-y
NLM
Fernandes LP, Murai IH, Fernandes AL, Sales LP, Rogero MM, Gualano B, Barroso LP, Milne GL, Pereira RMR, Castro IA de. The severity of COVID-19 upon hospital admission is associated with plasma omega-3 fatty acids [Internet]. Scientific Reports. 2024 ; 14 1-14 art. 10238.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1038/s41598-024-60815-y.
Vancouver
Fernandes LP, Murai IH, Fernandes AL, Sales LP, Rogero MM, Gualano B, Barroso LP, Milne GL, Pereira RMR, Castro IA de. The severity of COVID-19 upon hospital admission is associated with plasma omega-3 fatty acids [Internet]. Scientific Reports. 2024 ; 14 1-14 art. 10238.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1038/s41598-024-60815-y.
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BARROSO, Lucia Pereira e FERNANDES, Lígia Prestes e CASTRO, Inar Alves de. Adaptação do algoritmo InterVA-CRMS para imputação: aplicação ao estudo sobre a associação da razão Omega3/Omega6 com a COVID-19. 2023, Anais.. Campinas: Galoá, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/vi-esamp/trabalhos/adaptacao-do-algoritmo-interva-crms-para-imputacao-aplicacao-ao-estudo-sobre-a-a?lang=pt-br. Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Barroso, L. P., Fernandes, L. P., & Castro, I. A. de. (2023). Adaptação do algoritmo InterVA-CRMS para imputação: aplicação ao estudo sobre a associação da razão Omega3/Omega6 com a COVID-19. In Anais eletrônicos. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/vi-esamp/trabalhos/adaptacao-do-algoritmo-interva-crms-para-imputacao-aplicacao-ao-estudo-sobre-a-a?lang=pt-br
NLM
Barroso LP, Fernandes LP, Castro IA de. Adaptação do algoritmo InterVA-CRMS para imputação: aplicação ao estudo sobre a associação da razão Omega3/Omega6 com a COVID-19 [Internet]. Anais eletrônicos. 2023 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://proceedings.science/vi-esamp/trabalhos/adaptacao-do-algoritmo-interva-crms-para-imputacao-aplicacao-ao-estudo-sobre-a-a?lang=pt-br
Vancouver
Barroso LP, Fernandes LP, Castro IA de. Adaptação do algoritmo InterVA-CRMS para imputação: aplicação ao estudo sobre a associação da razão Omega3/Omega6 com a COVID-19 [Internet]. Anais eletrônicos. 2023 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://proceedings.science/vi-esamp/trabalhos/adaptacao-do-algoritmo-interva-crms-para-imputacao-aplicacao-ao-estudo-sobre-a-a?lang=pt-br
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PIMENTEL, Mariana Vieira de Mello Barros et al. Could a lipid oxidative biomarker be applied to improve risk stratification in the prevention of cardiovascular disease?. Biomedicine and Pharmacotherapy, v. 160, p. 1-12 art. 114345, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2023.114345. Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Pimentel, M. V. de M. B., Bertolami, A., Fernandes, L. P., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2023). Could a lipid oxidative biomarker be applied to improve risk stratification in the prevention of cardiovascular disease? Biomedicine and Pharmacotherapy, 160, 1-12 art. 114345. doi:10.1016/j.biopha.2023.114345
NLM
Pimentel MV de MB, Bertolami A, Fernandes LP, Barroso LP, Castro IA de. Could a lipid oxidative biomarker be applied to improve risk stratification in the prevention of cardiovascular disease? [Internet]. Biomedicine and Pharmacotherapy. 2023 ; 160 1-12 art. 114345.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2023.114345
Vancouver
Pimentel MV de MB, Bertolami A, Fernandes LP, Barroso LP, Castro IA de. Could a lipid oxidative biomarker be applied to improve risk stratification in the prevention of cardiovascular disease? [Internet]. Biomedicine and Pharmacotherapy. 2023 ; 160 1-12 art. 114345.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2023.114345
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANTANA, Tamires Miranda et al. Effect of resveratrol supplementation on biomarkers associated with atherosclerosis in humans. Complementary Therapies in Clinical Practice, v. 46, n. artigo 101491, p. 1-7, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ctcp.2021.101491. Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Santana, T. M., Ogawa, L. Y., Rogero, M. M., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2022). Effect of resveratrol supplementation on biomarkers associated with atherosclerosis in humans. Complementary Therapies in Clinical Practice, 46( artigo 101491), 1-7. doi:10.1016/j.ctcp.2021.101491
NLM
Santana TM, Ogawa LY, Rogero MM, Barroso LP, Castro IA de. Effect of resveratrol supplementation on biomarkers associated with atherosclerosis in humans [Internet]. Complementary Therapies in Clinical Practice. 2022 ; 46( artigo 101491): 1-7.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ctcp.2021.101491
Vancouver
Santana TM, Ogawa LY, Rogero MM, Barroso LP, Castro IA de. Effect of resveratrol supplementation on biomarkers associated with atherosclerosis in humans [Internet]. Complementary Therapies in Clinical Practice. 2022 ; 46( artigo 101491): 1-7.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ctcp.2021.101491
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANTANA, Tamires Miranda et al. Effect of supplementation with resveratrol on biomarkers associated with atherosclerosis in humans. Atherosclerosis. Clare: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.atherosclerosis.2021.06.768. Acesso em: 08 nov. 2024. , 2021
APA
Santana, T. M., Ogawa, L. Y., Rogero, M. M., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2021). Effect of supplementation with resveratrol on biomarkers associated with atherosclerosis in humans. Atherosclerosis. Clare: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.atherosclerosis.2021.06.768
NLM
Santana TM, Ogawa LY, Rogero MM, Barroso LP, Castro IA de. Effect of supplementation with resveratrol on biomarkers associated with atherosclerosis in humans [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e251 res. P609.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.atherosclerosis.2021.06.768
Vancouver
Santana TM, Ogawa LY, Rogero MM, Barroso LP, Castro IA de. Effect of supplementation with resveratrol on biomarkers associated with atherosclerosis in humans [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e251 res. P609.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.atherosclerosis.2021.06.768
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PIMENTEL, Mariana Vieira de Mello Barros e BARROSO, Lucia Pereira e CASTRO, Inar Alves de. Could oxidative stress biomarkers be applied to improve risk stratification of patients with cardiovascular disease?. Atherosclerosis. Clare: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://www.atherosclerosis-journal.com/article/S0021-9150(21)00916-3/pdf. Acesso em: 08 nov. 2024. , 2021
APA
Pimentel, M. V. de M. B., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2021). Could oxidative stress biomarkers be applied to improve risk stratification of patients with cardiovascular disease? Atherosclerosis. Clare: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.atherosclerosis-journal.com/article/S0021-9150(21)00916-3/pdf
NLM
Pimentel MV de MB, Barroso LP, Castro IA de. Could oxidative stress biomarkers be applied to improve risk stratification of patients with cardiovascular disease? [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e210 res. P485.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://www.atherosclerosis-journal.com/article/S0021-9150(21)00916-3/pdf
Vancouver
Pimentel MV de MB, Barroso LP, Castro IA de. Could oxidative stress biomarkers be applied to improve risk stratification of patients with cardiovascular disease? [Internet]. Atherosclerosis. 2021 ; 331 e210 res. P485.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://www.atherosclerosis-journal.com/article/S0021-9150(21)00916-3/pdf
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
VALENTIN, Leonardo et al. Chemical typicality of South American red wines classified according to their volatile and phenolic compounds using multivariate analysis. Food Chemistry, v. 302, p. 1-8, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125340. Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Valentin, L., Barroso, L. P., Barbosa, R. M., Paulo, G. A. de, & Castro, I. A. de. (2020). Chemical typicality of South American red wines classified according to their volatile and phenolic compounds using multivariate analysis. Food Chemistry, 302, 1-8. doi:10.1016/j.foodchem.2019.125340
NLM
Valentin L, Barroso LP, Barbosa RM, Paulo GA de, Castro IA de. Chemical typicality of South American red wines classified according to their volatile and phenolic compounds using multivariate analysis [Internet]. Food Chemistry. 2020 ; 302 1-8.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125340
Vancouver
Valentin L, Barroso LP, Barbosa RM, Paulo GA de, Castro IA de. Chemical typicality of South American red wines classified according to their volatile and phenolic compounds using multivariate analysis [Internet]. Food Chemistry. 2020 ; 302 1-8.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125340
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SCOLARO, Bianca et al. Statin dose reduction with complementary diet therapy: apilot study of personalized medicine. Molecular Metabolism, v. 11, p. 137-144, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.molmet.2018.02.005. Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Scolaro, B., Nogueira, M. S., Paiva, A. C. de, Bertolami, A., Barroso, L. P., Vaisar, T., et al. (2018). Statin dose reduction with complementary diet therapy: apilot study of personalized medicine. Molecular Metabolism, 11, 137-144. doi:10.1016/j.molmet.2018.02.005
NLM
Scolaro B, Nogueira MS, Paiva AC de, Bertolami A, Barroso LP, Vaisar T, Heffron SP, Fisher EA, Castro IA de. Statin dose reduction with complementary diet therapy: apilot study of personalized medicine [Internet]. Molecular Metabolism. 2018 ; 11 137-144.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.molmet.2018.02.005
Vancouver
Scolaro B, Nogueira MS, Paiva AC de, Bertolami A, Barroso LP, Vaisar T, Heffron SP, Fisher EA, Castro IA de. Statin dose reduction with complementary diet therapy: apilot study of personalized medicine [Internet]. Molecular Metabolism. 2018 ; 11 137-144.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.molmet.2018.02.005
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
VALENTIN, Leonardo et al. Application of multivariate analysis to separate south american wines based on their chemical profile. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/58cdf059-ace4-469e-81d5-e3de43c4b955/2872670.pdf. Acesso em: 08 nov. 2024. , 2017
APA
Valentin, L., Barroso, L. P., Paulo, G. A. de, & Castro, I. A. de. (2017). Application of multivariate analysis to separate south american wines based on their chemical profile. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/58cdf059-ace4-469e-81d5-e3de43c4b955/2872670.pdf
NLM
Valentin L, Barroso LP, Paulo GA de, Castro IA de. Application of multivariate analysis to separate south american wines based on their chemical profile [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 49 res. FCF094.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/58cdf059-ace4-469e-81d5-e3de43c4b955/2872670.pdf
Vancouver
Valentin L, Barroso LP, Paulo GA de, Castro IA de. Application of multivariate analysis to separate south american wines based on their chemical profile [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 49 res. FCF094.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/58cdf059-ace4-469e-81d5-e3de43c4b955/2872670.pdf
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FERREIRA, João Eduardo et al. DataUSP-PosGrad: um conjunto de serviços analíticos para apoio à tomada de decisão da PRPG da USP. USP 80 anos. Tradução . São Paulo: Edusp, 2015. . . Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Ferreira, J. E., Franco, B. D. G. de M., Catarino, M. H., Takecian, P. L., & Agopyan, V. (2015). DataUSP-PosGrad: um conjunto de serviços analíticos para apoio à tomada de decisão da PRPG da USP. In USP 80 anos. São Paulo: Edusp.
NLM
Ferreira JE, Franco BDG de M, Catarino MH, Takecian PL, Agopyan V. DataUSP-PosGrad: um conjunto de serviços analíticos para apoio à tomada de decisão da PRPG da USP. In: USP 80 anos. São Paulo: Edusp; 2015. [citado 2024 nov. 08 ]
Vancouver
Ferreira JE, Franco BDG de M, Catarino MH, Takecian PL, Agopyan V. DataUSP-PosGrad: um conjunto de serviços analíticos para apoio à tomada de decisão da PRPG da USP. In: USP 80 anos. São Paulo: Edusp; 2015. [citado 2024 nov. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LLOBODANIN, Laura Garcia e BARROSO, Lucia Pereira e CASTRO, Inar Alves de. Sensory characterization of young South American red wines classified by varietal and origin. Journal of Food Science, v. 79, n. 8, p. S1595-S1603, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/1750-3841.12535. Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Llobodanin, L. G., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2014). Sensory characterization of young South American red wines classified by varietal and origin. Journal of Food Science, 79( 8), S1595-S1603. doi:10.1111/1750-3841.12535
NLM
Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Sensory characterization of young South American red wines classified by varietal and origin [Internet]. Journal of Food Science. 2014 ; 79( 8): S1595-S1603.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.12535
Vancouver
Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Sensory characterization of young South American red wines classified by varietal and origin [Internet]. Journal of Food Science. 2014 ; 79( 8): S1595-S1603.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.12535
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANSONE, Ana Claudia Miranda Brito et al. Oral administration of banana fruit lectin modulates immune system of mice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 nov. 2024. , 2014
APA
Sansone, A. C. M. B., Sansone, M., Giampaoli, V., & Nascimento, J. R. O. do. (2014). Oral administration of banana fruit lectin modulates immune system of mice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo.
NLM
Sansone ACMB, Sansone M, Giampaoli V, Nascimento JRO do. Oral administration of banana fruit lectin modulates immune system of mice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50[citado 2024 nov. 08 ]
Vancouver
Sansone ACMB, Sansone M, Giampaoli V, Nascimento JRO do. Oral administration of banana fruit lectin modulates immune system of mice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50[citado 2024 nov. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LLOBODANIN, Laura Garcia e BARROSO, Lucia Pereira e CASTRO, Inar Alves de. Prediction of the functionality of young South American red wines based on chemical parameters. Australian Journal of Grape and Wine Research, v. 20, n. 1, p. 15-24, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/ajgw.12057. Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Llobodanin, L. G., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2014). Prediction of the functionality of young South American red wines based on chemical parameters. Australian Journal of Grape and Wine Research, 20( 1), 15-24. doi:10.1111/ajgw.12057
NLM
Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Prediction of the functionality of young South American red wines based on chemical parameters [Internet]. Australian Journal of Grape and Wine Research. 2014 ; 20( 1): 15-24.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ajgw.12057
Vancouver
Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Prediction of the functionality of young South American red wines based on chemical parameters [Internet]. Australian Journal of Grape and Wine Research. 2014 ; 20( 1): 15-24.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ajgw.12057
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LLOBODANIN, Laura Garcia e BARROSO, Lucia Pereira e CASTRO, Inar Alves de. Prediction of the functionality of young south american red wines based on chemical parameters. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 nov. 2024. , 2013
APA
Llobodanin, L. G., Barroso, L. P., & Castro, I. A. de. (2013). Prediction of the functionality of young south american red wines based on chemical parameters. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Matemática e Estatística, Universidade de São Paulo.
NLM
Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Prediction of the functionality of young south american red wines based on chemical parameters. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2013 ; 49 16 res. FCF027.[citado 2024 nov. 08 ]
Vancouver
Llobodanin LG, Barroso LP, Castro IA de. Prediction of the functionality of young south american red wines based on chemical parameters. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2013 ; 49 16 res. FCF027.[citado 2024 nov. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CRUZ, Henrique de Brito et al. A expansão do conhecimento: os novos Centros de Pesquisa, Inovação e Difusão da FAPESP projetam mais impacto e ousadia para a ciência do país. [Depoimento a Fabrício Marques]. Pesquisa Fapesp. São Paulo: Instituto de Química, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://revistapesquisa.fapesp.br/2013/06/05/a-expansao-do-conhecimento/. Acesso em: 08 nov. 2024. , 2013
APA
Cruz, H. de B., Chaimovich Guralnik, H., Zago, M. A., Bagnato, V. S., Zatz, M., Oliva, G., et al. (2013). A expansão do conhecimento: os novos Centros de Pesquisa, Inovação e Difusão da FAPESP projetam mais impacto e ousadia para a ciência do país. [Depoimento a Fabrício Marques]. Pesquisa Fapesp. São Paulo: Instituto de Química, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://revistapesquisa.fapesp.br/2013/06/05/a-expansao-do-conhecimento/
NLM
Cruz H de B, Chaimovich Guralnik H, Zago MA, Bagnato VS, Zatz M, Oliva G, Arretche MT da S, Adorno S, Cendes F, Velloso LA, Armelin HA, Cunha FQ, Augusto O, Galves A, Cuminato JA, Skaf M, Franco BDG de M, Zanotto E, Longo E. A expansão do conhecimento: os novos Centros de Pesquisa, Inovação e Difusão da FAPESP projetam mais impacto e ousadia para a ciência do país. [Depoimento a Fabrício Marques] [Internet]. Pesquisa Fapesp. 2013 ;( ju 2013): 17-25.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://revistapesquisa.fapesp.br/2013/06/05/a-expansao-do-conhecimento/
Vancouver
Cruz H de B, Chaimovich Guralnik H, Zago MA, Bagnato VS, Zatz M, Oliva G, Arretche MT da S, Adorno S, Cendes F, Velloso LA, Armelin HA, Cunha FQ, Augusto O, Galves A, Cuminato JA, Skaf M, Franco BDG de M, Zanotto E, Longo E. A expansão do conhecimento: os novos Centros de Pesquisa, Inovação e Difusão da FAPESP projetam mais impacto e ousadia para a ciência do país. [Depoimento a Fabrício Marques] [Internet]. Pesquisa Fapesp. 2013 ;( ju 2013): 17-25.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://revistapesquisa.fapesp.br/2013/06/05/a-expansao-do-conhecimento/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BOTELHO, Patrícia Borges et al. Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, v. 48, n. 1, p. 39-49, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1984-82502012000100005. Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Botelho, P. B., Fioratti, C. O., Rogero, M. M., Barroso, L. P., Bertolami, M. C., & Castro, I. A. de. (2012). Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, 48( 1), 39-49. doi:10.1590/S1984-82502012000100005
NLM
Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami MC, Castro IA de. Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48( 1): 39-49.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1984-82502012000100005
Vancouver
Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami MC, Castro IA de. Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48( 1): 39-49.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1984-82502012000100005
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BOTELHO, Patrícia Borges et al. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Atherosclerosis Supplements. Amsterdam: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 nov. 2024. , 2011
APA
Botelho, P. B., Fioratti, C. O., Rogero, M. M., Barroso, L. P., Bertolami, M. C., & Castro, I. A. de. (2011). Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Atherosclerosis Supplements. Amsterdam: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo.
NLM
Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami MC, Castro IA de. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Atherosclerosis Supplements. 2011 ; 12( 1): 146-147 res. 697.[citado 2024 nov. 08 ]
Vancouver
Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami MC, Castro IA de. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Atherosclerosis Supplements. 2011 ; 12( 1): 146-147 res. 697.[citado 2024 nov. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BOTELHO, Patrícia Borges et al. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 nov. 2024. , 2010
APA
Botelho, P. B., Fioratti, C. O., Rogero, M. M., Barroso, L. P., Bertolami, M., & Castro, I. A. de. (2010). Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo.
NLM
Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami M, Castro IA de. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 43 res. FCF081.[citado 2024 nov. 08 ]
Vancouver
Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami M, Castro IA de. Gene-diet interaction effects on oxidative stress levels in individuals with statin-controlled dyslipidaemia. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 43 res. FCF081.[citado 2024 nov. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CASTRO, Inar Alves de et al. Effect of eicosapentaenoic/docosahexaenoic fatty acids and soluble fibers on blood lipids of individuals classified into different levels of lipidemia. Nutrition, v. 23, n. 2, p. 127-137, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2006.11.006. Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Castro, I. A. de, Monteiro, V. C. B., Barroso, L. P., & Bertolami, M. C. (2007). Effect of eicosapentaenoic/docosahexaenoic fatty acids and soluble fibers on blood lipids of individuals classified into different levels of lipidemia. Nutrition, 23( 2), 127-137. doi:10.1016/j.nut.2006.11.006
NLM
Castro IA de, Monteiro VCB, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic/docosahexaenoic fatty acids and soluble fibers on blood lipids of individuals classified into different levels of lipidemia [Internet]. Nutrition. 2007 ; 23( 2): 127-137.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2006.11.006
Vancouver
Castro IA de, Monteiro VCB, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic/docosahexaenoic fatty acids and soluble fibers on blood lipids of individuals classified into different levels of lipidemia [Internet]. Nutrition. 2007 ; 23( 2): 127-137.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2006.11.006
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MONTEIRO, Vânia Claudia Barros et al. Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 nov. 2024. , 2006
APA
Monteiro, V. C. B., Castro, I. A. de, Barroso, L. P., & Bertolami, M. C. (2006). Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Monteiro VCB, Castro IA de, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42 30 res.FCF056.[citado 2024 nov. 08 ]
Vancouver
Monteiro VCB, Castro IA de, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42 30 res.FCF056.[citado 2024 nov. 08 ]