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  • Source: Agência FAPESP. Unidades: EP, IQ

    Subjects: LEVEDURAS, ETANOL, ORGANISMOS GENETICAMENTE MODIFICADOS

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    • ABNT

      PROCÓPIO, Dielle Pierotti e BASSO, Thiago Olitta. Cepa de levedura criada na USP produz etanol de segunda geração a partir de açúcares complexos [Depoimento a Julia Moióli]. Agência FAPESP. São Paulo: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://ods.fapesp.br/cepa-de-levedura-criada-na-usp-produz-etanol-de-segunda-geracao-a-partir-de-acucares-complexos/10221. Acesso em: 27 ago. 2024. , 2024
    • APA

      Procópio, D. P., & Basso, T. O. (2024). Cepa de levedura criada na USP produz etanol de segunda geração a partir de açúcares complexos [Depoimento a Julia Moióli]. Agência FAPESP. São Paulo: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://ods.fapesp.br/cepa-de-levedura-criada-na-usp-produz-etanol-de-segunda-geracao-a-partir-de-acucares-complexos/10221
    • NLM

      Procópio DP, Basso TO. Cepa de levedura criada na USP produz etanol de segunda geração a partir de açúcares complexos [Depoimento a Julia Moióli] [Internet]. Agência FAPESP. 2024 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://ods.fapesp.br/cepa-de-levedura-criada-na-usp-produz-etanol-de-segunda-geracao-a-partir-de-acucares-complexos/10221
    • Vancouver

      Procópio DP, Basso TO. Cepa de levedura criada na USP produz etanol de segunda geração a partir de açúcares complexos [Depoimento a Julia Moióli] [Internet]. Agência FAPESP. 2024 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://ods.fapesp.br/cepa-de-levedura-criada-na-usp-produz-etanol-de-segunda-geracao-a-partir-de-acucares-complexos/10221
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidades: EP, ESALQ, IQ

    Subjects: AÇUCARES, ETANOL, FERMENTAÇÃO INDUSTRIAL, LEVEDURAS, SACCHAROMYCES

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    • ABNT

      BASSO, Thalita Peixoto et al. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains. Letters in Applied Microbiology, v. 76, n. 7, p. 1-10, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Basso, T. P., Procópio, D. P., Petrin, T. H. C., Giacon, T. G., Jin, Y. -S., Basso, T. O., & Basso, L. C. (2023). Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains. Letters in Applied Microbiology, 76( 7), 1-10. doi:10.1093/lambio/ovad077
    • NLM

      Basso TP, Procópio DP, Petrin THC, Giacon TG, Jin Y-S, Basso TO, Basso LC. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2023 ; 76( 7): 1-10.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077
    • Vancouver

      Basso TP, Procópio DP, Petrin THC, Giacon TG, Jin Y-S, Basso TO, Basso LC. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2023 ; 76( 7): 1-10.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077
  • Source: BioEnergy Research. Unidades: EACH, IQ, EP, BIOTECNOLOGIA

    Subjects: BIOCOMBUSTÍVEIS, ETANOL, MICROALGAS, EFEITO ESTUFA

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    • ABNT

      CARDOSO, Letícia Oliveira Bispo et al. Overview of CO2 bioconversion into third-generation (3G) Bioethanol—a Patent-based scenario. BioEnergy Research, v. 16, p. 1229-1245, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12155-022-10535-w. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Cardoso, L. O. B., Procópio, D. P., Borrego, B. B., Gracioso, L. H., Stevani, C. V., Freire, R. S., et al. (2023). Overview of CO2 bioconversion into third-generation (3G) Bioethanol—a Patent-based scenario. BioEnergy Research, 16, 1229-1245. doi:10.1007/s12155-022-10535-w
    • NLM

      Cardoso LOB, Procópio DP, Borrego BB, Gracioso LH, Stevani CV, Freire RS, Nascimento CAO do, Perpetuo EA. Overview of CO2 bioconversion into third-generation (3G) Bioethanol—a Patent-based scenario [Internet]. BioEnergy Research. 2023 ; 16 1229-1245.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12155-022-10535-w
    • Vancouver

      Cardoso LOB, Procópio DP, Borrego BB, Gracioso LH, Stevani CV, Freire RS, Nascimento CAO do, Perpetuo EA. Overview of CO2 bioconversion into third-generation (3G) Bioethanol—a Patent-based scenario [Internet]. BioEnergy Research. 2023 ; 16 1229-1245.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12155-022-10535-w
  • Source: Recent Patents on Biotechnology. Unidades: EACH, EP, BIOTECNOLOGIA, IQ

    Subjects: PATENTE, ALGAS

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    • ABNT

      PROCÓPIO, Dielle Pierotti et al. The Patent landscape of polyhydroxyalkanoates production by algae and cyanobacteria. Recent Patents on Biotechnology, v. 17, n. 3, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2174/1872208317666221207145011. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Procópio, D. P., Cardoso, L. O. B., Borrego, B. B., Gracioso, L. H., Nascimento, C. A. O. do, Perpetuo, E. A., et al. (2023). The Patent landscape of polyhydroxyalkanoates production by algae and cyanobacteria. Recent Patents on Biotechnology, 17( 3). doi:10.2174/1872208317666221207145011
    • NLM

      Procópio DP, Cardoso LOB, Borrego BB, Gracioso LH, Nascimento CAO do, Perpetuo EA, Stevani CV, Freire RS. The Patent landscape of polyhydroxyalkanoates production by algae and cyanobacteria [Internet]. Recent Patents on Biotechnology. 2023 ; 17( 3):[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.2174/1872208317666221207145011
    • Vancouver

      Procópio DP, Cardoso LOB, Borrego BB, Gracioso LH, Nascimento CAO do, Perpetuo EA, Stevani CV, Freire RS. The Patent landscape of polyhydroxyalkanoates production by algae and cyanobacteria [Internet]. Recent Patents on Biotechnology. 2023 ; 17( 3):[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.2174/1872208317666221207145011
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP/SIICUSP. Unidade: IQ

    Subjects: QUÍMICA ANALÍTICA, BACTÉRIAS

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    • ABNT

      CARRION, Luana Buzzo e PROCÓPIO, Dielle Pierotti e FREIRE, Renato Sanches. Produção de PHA por bactérias bioprospectadas na Mata Atlântica. 2023, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP, 2023. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Carrion, L. B., Procópio, D. P., & Freire, R. S. (2023). Produção de PHA por bactérias bioprospectadas na Mata Atlântica. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Carrion LB, Procópio DP, Freire RS. Produção de PHA por bactérias bioprospectadas na Mata Atlântica [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Carrion LB, Procópio DP, Freire RS. Produção de PHA por bactérias bioprospectadas na Mata Atlântica [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Livro de Resumos. Conference titles: Annual Meeting of the Brazilian Society for Biochemistry and Molecular Biology/SBBq. Unidade: IQ

    Subjects: FUNGOS, BIOLUMINESCÊNCIA

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    • ABNT

      LIMA, Sophia Fernandes Dias de et al. Optimizing protoplast preparation and regeneration for bioluminescent fungi Neonothopanus gardneri: a standardized method development. 2023, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular, 2023. Disponível em: https://www2.sbbq.org.br/reuniao/images/livro_completo2023. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Lima, S. F. D. de, Nóbrega, B. de B., Procópio, D. P., & Stevani, C. V. (2023). Optimizing protoplast preparation and regeneration for bioluminescent fungi Neonothopanus gardneri: a standardized method development. In Livro de Resumos. São Paulo: Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular. Recuperado de https://www2.sbbq.org.br/reuniao/images/livro_completo2023
    • NLM

      Lima SFD de, Nóbrega B de B, Procópio DP, Stevani CV. Optimizing protoplast preparation and regeneration for bioluminescent fungi Neonothopanus gardneri: a standardized method development [Internet]. Livro de Resumos. 2023 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://www2.sbbq.org.br/reuniao/images/livro_completo2023
    • Vancouver

      Lima SFD de, Nóbrega B de B, Procópio DP, Stevani CV. Optimizing protoplast preparation and regeneration for bioluminescent fungi Neonothopanus gardneri: a standardized method development [Internet]. Livro de Resumos. 2023 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://www2.sbbq.org.br/reuniao/images/livro_completo2023
  • Source: Anais. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos - SINAFERM. Unidades: EP, IQ

    Subjects: SACCHAROMYCES, ETANOL, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      PRADO, Cleiton Dias do et al. Fermentative characterization and evaluation profile of a thermotolerant strain of saccharomyces cerevisiae for industrial application. 2022, Anais.. Campinas: Galoá, 2022. Disponível em: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Prado, C. D. do, Lorca Mandrujano, G. P., Sgobbi, F. B., Novaes, H. R., Silva, J. P. M. O. da, Alves, M. H. R., et al. (2022). Fermentative characterization and evaluation profile of a thermotolerant strain of saccharomyces cerevisiae for industrial application. In Anais. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • NLM

      Prado CD do, Lorca Mandrujano GP, Sgobbi FB, Novaes HR, Silva JPMO da, Alves MHR, Eliodório KP, Cunha GC de G e, Giudici R, Procópio DP, Basso TO, Malavazi I, Cunha AF da. Fermentative characterization and evaluation profile of a thermotolerant strain of saccharomyces cerevisiae for industrial application [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • Vancouver

      Prado CD do, Lorca Mandrujano GP, Sgobbi FB, Novaes HR, Silva JPMO da, Alves MHR, Eliodório KP, Cunha GC de G e, Giudici R, Procópio DP, Basso TO, Malavazi I, Cunha AF da. Fermentative characterization and evaluation profile of a thermotolerant strain of saccharomyces cerevisiae for industrial application [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
  • Source: Computer Aided Chemical Engineering. Conference titles: European Symposium on Computer Aided Process Engineering. Unidades: EP, IQ

    Subjects: METABOLISMO, MODELAGEM DE DADOS

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    • ABNT

      OLIVEIRA, Rafael David de et al. Parameter estimation in dynamic metabolic models applying a surrogate approximation. Computer Aided Chemical Engineering. Amsterdam: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-95879-0.50036-9. Acesso em: 27 ago. 2024. , 2022
    • APA

      Oliveira, R. D. de, Procópio, D. P., Basso, T. O., & Carrillo Le Roux, G. A. (2022). Parameter estimation in dynamic metabolic models applying a surrogate approximation. Computer Aided Chemical Engineering. Amsterdam: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/B978-0-323-95879-0.50036-9
    • NLM

      Oliveira RD de, Procópio DP, Basso TO, Carrillo Le Roux GA. Parameter estimation in dynamic metabolic models applying a surrogate approximation [Internet]. Computer Aided Chemical Engineering. 2022 ; 51 211-216.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-95879-0.50036-9
    • Vancouver

      Oliveira RD de, Procópio DP, Basso TO, Carrillo Le Roux GA. Parameter estimation in dynamic metabolic models applying a surrogate approximation [Internet]. Computer Aided Chemical Engineering. 2022 ; 51 211-216.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-95879-0.50036-9
  • Source: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Unidades: EP, IQ

    Subjects: SACCHAROMYCES, ETANOL

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    • ABNT

      ALVES JUNIOR, Sérgio Luiz et al. Engineered saccharomyces or prospected non-saccharomyces: is there only one good choice for biorefineries? Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Tradução . Sharjah: Bentram Science, 2022. v. 2. . Disponível em: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020011. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Alves Junior, S. L., Scapini, T., Warken, A., Klanovicz, N., Procópio, D. P., Tadioto, V., et al. (2022). Engineered saccharomyces or prospected non-saccharomyces: is there only one good choice for biorefineries? In Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments (Vol. 2). Sharjah: Bentram Science. doi:10.2174/9789815051063122020011
    • NLM

      Alves Junior SL, Scapini T, Warken A, Klanovicz N, Procópio DP, Tadioto V, Stambuk BU, Basso TO, Treichel H. Engineered saccharomyces or prospected non-saccharomyces: is there only one good choice for biorefineries? [Internet]. In: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science; 2022. [citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020011
    • Vancouver

      Alves Junior SL, Scapini T, Warken A, Klanovicz N, Procópio DP, Tadioto V, Stambuk BU, Basso TO, Treichel H. Engineered saccharomyces or prospected non-saccharomyces: is there only one good choice for biorefineries? [Internet]. In: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science; 2022. [citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020011
  • Source: Frontiers in Bioengineering and Biotechnology. Unidades: EP, IQ

    Subjects: ETANOL, BIOMASSA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      PROCÓPIO, Dielle Pierotti et al. Xylo-oligosaccharide utilization by engineered saccharomyces cerevisiae to produce ethanol. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, v. 10, n. 2, p. 1-18, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fbioe.2022.825981. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Procópio, D. P., Kendrick, E., Goldbeck, R., Damásio, A. R. de L., Franco, T. T., Leak, D. J., et al. (2022). Xylo-oligosaccharide utilization by engineered saccharomyces cerevisiae to produce ethanol. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, 10( 2), 1-18. doi:10.3389/fbioe.2022.825981
    • NLM

      Procópio DP, Kendrick E, Goldbeck R, Damásio AR de L, Franco TT, Leak DJ, Jin Y, Basso TO. Xylo-oligosaccharide utilization by engineered saccharomyces cerevisiae to produce ethanol [Internet]. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology. 2022 ;10( 2): 1-18.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fbioe.2022.825981
    • Vancouver

      Procópio DP, Kendrick E, Goldbeck R, Damásio AR de L, Franco TT, Leak DJ, Jin Y, Basso TO. Xylo-oligosaccharide utilization by engineered saccharomyces cerevisiae to produce ethanol [Internet]. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology. 2022 ;10( 2): 1-18.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fbioe.2022.825981
  • Source: Anais. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos - SINAFERM. Unidades: EP, IQ

    Subjects: SACCHAROMYCES, ETANOL

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PROCÓPIO, Dielle Pierotti et al. Metabolic engineering of sacharomyces cerevisiae for second-generation ethanol production from xylo-olygosaccharides. 2022, Anais.. Campinas: Galoá, 2022. Disponível em: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Procópio, D. P., Lee, J., Shin, J., Goldbeck, R., Jin, Y. -S., & Basso, T. O. (2022). Metabolic engineering of sacharomyces cerevisiae for second-generation ethanol production from xylo-olygosaccharides. In Anais. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • NLM

      Procópio DP, Lee J, Shin J, Goldbeck R, Jin Y-S, Basso TO. Metabolic engineering of sacharomyces cerevisiae for second-generation ethanol production from xylo-olygosaccharides [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
    • Vancouver

      Procópio DP, Lee J, Shin J, Goldbeck R, Jin Y-S, Basso TO. Metabolic engineering of sacharomyces cerevisiae for second-generation ethanol production from xylo-olygosaccharides [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://proceedings.science/proceedings/100286/_papers/151265/download/fulltext_file1?lang=pt-br
  • Unidade: EP

    Subjects: FERMENTAÇÃO, ETANOL, SACCHAROMYCES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PROCÓPIO, Dielle Pierotti. Metabolic engineering of Saccharomyces cerevisiae for second generation ethanol from Xylo-Oligosaccharides. 2021. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-16032022-134640/. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Procópio, D. P. (2021). Metabolic engineering of Saccharomyces cerevisiae for second generation ethanol from Xylo-Oligosaccharides (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-16032022-134640/
    • NLM

      Procópio DP. Metabolic engineering of Saccharomyces cerevisiae for second generation ethanol from Xylo-Oligosaccharides [Internet]. 2021 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-16032022-134640/
    • Vancouver

      Procópio DP. Metabolic engineering of Saccharomyces cerevisiae for second generation ethanol from Xylo-Oligosaccharides [Internet]. 2021 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-16032022-134640/
  • Source: Biotechnology for Biofuels. Unidade: EP

    Subjects: CATALISADORES, NANOTUBOS DE CARBONO, ESTRESSE, ETANOL

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      PRADO, Cleiton Dias do et al. Physiological characterization of a new thermotolerant yeast strain isolated during Brazilian ethanol production, and its application in high-temperature fermentation. Biotechnology for Biofuels, v. 13, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/s13068-020-01817-6. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Prado, C. D. do, Lorca Mandrujano, G. P., Souza, J. P. de, Sgobbi, F. B., Novaes, H. R., Silva, J. P. M. O. da, et al. (2020). Physiological characterization of a new thermotolerant yeast strain isolated during Brazilian ethanol production, and its application in high-temperature fermentation. Biotechnology for Biofuels, 13. doi:10.1186/s13068-020-01817-6
    • NLM

      Prado CD do, Lorca Mandrujano GP, Souza JP de, Sgobbi FB, Novaes HR, Silva JPMO da, Alves MHR, Eliodório KP, Cunha GC de G e, Giudici R, Procópio DP, Basso TO, Malavazi I, Cunha AF da. Physiological characterization of a new thermotolerant yeast strain isolated during Brazilian ethanol production, and its application in high-temperature fermentation [Internet]. Biotechnology for Biofuels. 2020 ;13[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s13068-020-01817-6
    • Vancouver

      Prado CD do, Lorca Mandrujano GP, Souza JP de, Sgobbi FB, Novaes HR, Silva JPMO da, Alves MHR, Eliodório KP, Cunha GC de G e, Giudici R, Procópio DP, Basso TO, Malavazi I, Cunha AF da. Physiological characterization of a new thermotolerant yeast strain isolated during Brazilian ethanol production, and its application in high-temperature fermentation [Internet]. Biotechnology for Biofuels. 2020 ;13[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s13068-020-01817-6
  • Source: Microorganisms. Unidade: EP

    Subjects: ÁCIDO LÁCTICO, LEVEDURAS

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    • ABNT

      MELO, Naiane Lopes Soares de et al. Evaluation of product distribution in chemostat and batch fermentation in lactic acid-producing komagataella phaffii strains utilizing glycerol as substrate. Microorganisms, v. 8, n. 5, p. 1-12, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/microorganisms8050781. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Melo, N. L. S. de, Pontes, G. C., Procópio, D. P., Cunha, G. C. de G. e, Eliodório, K. P., Paes, H. C., et al. (2020). Evaluation of product distribution in chemostat and batch fermentation in lactic acid-producing komagataella phaffii strains utilizing glycerol as substrate. Microorganisms, 8( 5), 1-12. doi:10.3390/microorganisms8050781
    • NLM

      Melo NLS de, Pontes GC, Procópio DP, Cunha GC de G e, Eliodório KP, Paes HC, Basso TO, Parachin NS. Evaluation of product distribution in chemostat and batch fermentation in lactic acid-producing komagataella phaffii strains utilizing glycerol as substrate [Internet]. Microorganisms. 2020 ; 8( 5): 1-12.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms8050781
    • Vancouver

      Melo NLS de, Pontes GC, Procópio DP, Cunha GC de G e, Eliodório KP, Paes HC, Basso TO, Parachin NS. Evaluation of product distribution in chemostat and batch fermentation in lactic acid-producing komagataella phaffii strains utilizing glycerol as substrate [Internet]. Microorganisms. 2020 ; 8( 5): 1-12.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms8050781
  • Source: Biotechnology Letters. Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, BACTÉRIAS LÁTICAS, LEVEDURAS, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COLA, Priscila et al. Differential effects of major inhibitory compounds from sugarcane-based lignocellulosic hydrolysates on the physiology of yeast strains and lactic acid bacteria. Biotechnology Letters, v. 42, p. 571–582, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10529-020-02803-6. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Cola, P., Procópio, D. P., Alves, A. T. de C., Carnevalli, L. R., Viana, Í. S., Costa, B. L. V. da, & Basso, T. O. (2020). Differential effects of major inhibitory compounds from sugarcane-based lignocellulosic hydrolysates on the physiology of yeast strains and lactic acid bacteria. Biotechnology Letters, 42, 571–582. doi:10.1007/s10529-020-02803-6
    • NLM

      Cola P, Procópio DP, Alves AT de C, Carnevalli LR, Viana ÍS, Costa BLV da, Basso TO. Differential effects of major inhibitory compounds from sugarcane-based lignocellulosic hydrolysates on the physiology of yeast strains and lactic acid bacteria [Internet]. Biotechnology Letters. 2020 ; 42 571–582.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10529-020-02803-6
    • Vancouver

      Cola P, Procópio DP, Alves AT de C, Carnevalli LR, Viana ÍS, Costa BLV da, Basso TO. Differential effects of major inhibitory compounds from sugarcane-based lignocellulosic hydrolysates on the physiology of yeast strains and lactic acid bacteria [Internet]. Biotechnology Letters. 2020 ; 42 571–582.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10529-020-02803-6
  • Source: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, LEVEDURAS, SACCHAROMYCES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PROCÓPIO, Dielle Pierotti et al. Adaptation of a genome-scale metabolic model to study Saccharomyces cerevisiae anaerobic metabolism. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Sao Paulo: Galoá. Disponível em: https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/adaptation-of-a-genome-scale-metabolic-model-to-study-saccharomyces-cerevisiae-anaerobic-metabolism. Acesso em: 27 ago. 2024. , 2019
    • APA

      Procópio, D. P., Oliveira, R. D. de, Carrillo Le Roux, G. A., & Basso, T. O. (2019). Adaptation of a genome-scale metabolic model to study Saccharomyces cerevisiae anaerobic metabolism. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Sao Paulo: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/adaptation-of-a-genome-scale-metabolic-model-to-study-saccharomyces-cerevisiae-anaerobic-metabolism
    • NLM

      Procópio DP, Oliveira RD de, Carrillo Le Roux GA, Basso TO. Adaptation of a genome-scale metabolic model to study Saccharomyces cerevisiae anaerobic metabolism [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/adaptation-of-a-genome-scale-metabolic-model-to-study-saccharomyces-cerevisiae-anaerobic-metabolism
    • Vancouver

      Procópio DP, Oliveira RD de, Carrillo Le Roux GA, Basso TO. Adaptation of a genome-scale metabolic model to study Saccharomyces cerevisiae anaerobic metabolism [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/adaptation-of-a-genome-scale-metabolic-model-to-study-saccharomyces-cerevisiae-anaerobic-metabolism
  • Source: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, FUNGOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PETRIN, Thais Helena Costa et al. Metabolic and evolutionary engineering of industrial saccharomyces cerevisiae: evaluation of cell growth in xylose and glucose in different culture media for 2G ethanol production. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Sao Paulo: Galoá. Disponível em: https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/metabolic-and-evolutionary-engineering-of-industrial-saccharomyces-cerevisiae--evaluation-of-cell-growth-in-xylose-and-g. Acesso em: 27 ago. 2024. , 2019
    • APA

      Petrin, T. H. C., Procópio, D. P., Silva, C. M. da, Teixeira, G. S., & Basso, T. O. (2019). Metabolic and evolutionary engineering of industrial saccharomyces cerevisiae: evaluation of cell growth in xylose and glucose in different culture media for 2G ethanol production. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Sao Paulo: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/metabolic-and-evolutionary-engineering-of-industrial-saccharomyces-cerevisiae--evaluation-of-cell-growth-in-xylose-and-g
    • NLM

      Petrin THC, Procópio DP, Silva CM da, Teixeira GS, Basso TO. Metabolic and evolutionary engineering of industrial saccharomyces cerevisiae: evaluation of cell growth in xylose and glucose in different culture media for 2G ethanol production [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/metabolic-and-evolutionary-engineering-of-industrial-saccharomyces-cerevisiae--evaluation-of-cell-growth-in-xylose-and-g
    • Vancouver

      Petrin THC, Procópio DP, Silva CM da, Teixeira GS, Basso TO. Metabolic and evolutionary engineering of industrial saccharomyces cerevisiae: evaluation of cell growth in xylose and glucose in different culture media for 2G ethanol production [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/metabolic-and-evolutionary-engineering-of-industrial-saccharomyces-cerevisiae--evaluation-of-cell-growth-in-xylose-and-g
  • Source: Blucher Chemical Engineering Proceedings. Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química. Unidade: EP

    Subjects: FISIOLOGIA, SACCHAROMYCES, LEVEDURAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PROCÓPIO, Dielle Pierotti et al. Physiology and transcriptomic analysis of saccharomyces cerevisiae in the presence of inhibitors derived from lignocellulosic biomass. Blucher Chemical Engineering Proceedings. Sao Paulo: Blucher. Disponível em: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-PT.0541. Acesso em: 27 ago. 2024. , 2018
    • APA

      Procópio, D. P., Ciamponi, F. E., Brandao, M., Wink, F. V., & Basso, T. O. (2018). Physiology and transcriptomic analysis of saccharomyces cerevisiae in the presence of inhibitors derived from lignocellulosic biomass. Blucher Chemical Engineering Proceedings. Sao Paulo: Blucher. doi:10.5151/cobeq2018-PT.0541
    • NLM

      Procópio DP, Ciamponi FE, Brandao M, Wink FV, Basso TO. Physiology and transcriptomic analysis of saccharomyces cerevisiae in the presence of inhibitors derived from lignocellulosic biomass [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2018 ; 1( 5): 2044-2047.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-PT.0541
    • Vancouver

      Procópio DP, Ciamponi FE, Brandao M, Wink FV, Basso TO. Physiology and transcriptomic analysis of saccharomyces cerevisiae in the presence of inhibitors derived from lignocellulosic biomass [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2018 ; 1( 5): 2044-2047.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-PT.0541
  • Source: Blucher Chemical Engineering Proceedings. Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química. Unidade: EP

    Subjects: LEVEDURAS, ETANOL, BAGAÇOS, CANA-DE-AÇÚCAR

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COLA, Priscila e PROCÓPIO, Dielle Pierotti e BASSO, Thiago Olitta. Respostas de leveduras produtoras de etanol 2G a inibidores lignocelulóscios do bagaço da cana-de-açúcar. Blucher Chemical Engineering Proceedings. Sao Paulo: Blucher. Disponível em: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-CO.184. Acesso em: 27 ago. 2024. , 2018
    • APA

      Cola, P., Procópio, D. P., & Basso, T. O. (2018). Respostas de leveduras produtoras de etanol 2G a inibidores lignocelulóscios do bagaço da cana-de-açúcar. Blucher Chemical Engineering Proceedings. Sao Paulo: Blucher. doi:10.5151/cobeq2018-CO.184
    • NLM

      Cola P, Procópio DP, Basso TO. Respostas de leveduras produtoras de etanol 2G a inibidores lignocelulóscios do bagaço da cana-de-açúcar [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2018 ; 1( 5): 4807-4810.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-CO.184
    • Vancouver

      Cola P, Procópio DP, Basso TO. Respostas de leveduras produtoras de etanol 2G a inibidores lignocelulóscios do bagaço da cana-de-açúcar [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2018 ; 1( 5): 4807-4810.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-CO.184

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