Filtros : "VITAMINA C" Removido: "Oliveira Junior, Osvaldo Novais de" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Microchimica Acta. Unidade: IQSC

    Subjects: VITAMINA D, VITAMINA C

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROMANHOLO, Pedro V. V et al. Parallel assembly of dual-electrochemical cell: a novel approach for simultaneous multiplexed sensing analysis. Microchimica Acta, v. 192, p. 340, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00604-025-07194-x. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Romanholo, P. V. V., Andrade, L. M., Giglioti, M., Luccas, G. Z. A., Machado, S. A. S., & Sgobbi, L. F. (2025). Parallel assembly of dual-electrochemical cell: a novel approach for simultaneous multiplexed sensing analysis. Microchimica Acta, 192, 340. doi:10.1007/s00604-025-07194-x
    • NLM

      Romanholo PVV, Andrade LM, Giglioti M, Luccas GZA, Machado SAS, Sgobbi LF. Parallel assembly of dual-electrochemical cell: a novel approach for simultaneous multiplexed sensing analysis [Internet]. Microchimica Acta. 2025 ;192 340.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00604-025-07194-x
    • Vancouver

      Romanholo PVV, Andrade LM, Giglioti M, Luccas GZA, Machado SAS, Sgobbi LF. Parallel assembly of dual-electrochemical cell: a novel approach for simultaneous multiplexed sensing analysis [Internet]. Microchimica Acta. 2025 ;192 340.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00604-025-07194-x
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, VITAMINA C, SACCHAROMYCES

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JOSÉ, Julia Cristina et al. Biosorption in brewer's spent yeast followed by freeze-drying: a promising strategy to protect vitamin C. LWT - Food Science and Technology, v. 218, p. 1-9, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2025.117494. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      José, J. C., Soares, B. C., Costa, T. de J., Brexó, R. P., Thomazini, M., Martelli-Tosi, M., & Favaro-Trindade, C. S. (2025). Biosorption in brewer's spent yeast followed by freeze-drying: a promising strategy to protect vitamin C. LWT - Food Science and Technology, 218, 1-9. doi:10.1016/j.lwt.2025.117494
    • NLM

      José JC, Soares BC, Costa T de J, Brexó RP, Thomazini M, Martelli-Tosi M, Favaro-Trindade CS. Biosorption in brewer's spent yeast followed by freeze-drying: a promising strategy to protect vitamin C [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2025 ; 218 1-9.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2025.117494
    • Vancouver

      José JC, Soares BC, Costa T de J, Brexó RP, Thomazini M, Martelli-Tosi M, Favaro-Trindade CS. Biosorption in brewer's spent yeast followed by freeze-drying: a promising strategy to protect vitamin C [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2025 ; 218 1-9.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2025.117494
  • Source: Pediatric Critical Care Medicine. Unidade: HU

    Subjects: ENSAIO CLÍNICO, HORMÔNIOS GLICOCORTICOIDES, UNIDADES DE TERAPIA INTENSIVA, PEDIATRIA, SEPSE, CHOQUE SÉPTICO, VITAMINA C

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RAMAN, Sainath et al. Resuscitation in paediatric septic shock using vitamin C and hydrocortisone (RESPOND): the RESPOND randomized controlled trial protocol. Pediatric Critical Care Medicine, v. 26, n. 3, p. e374-e385, 2025Tradução . . Disponível em: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC11878590/pdf/pcc-26-e374.pdf. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Raman, S., Gibbons, K. S., Jayashree, M., & Souza, D. C. de. (2025). Resuscitation in paediatric septic shock using vitamin C and hydrocortisone (RESPOND): the RESPOND randomized controlled trial protocol. Pediatric Critical Care Medicine, 26( 3), e374-e385. doi:10.1097/PCC.0000000000003674
    • NLM

      Raman S, Gibbons KS, Jayashree M, Souza DC de. Resuscitation in paediatric septic shock using vitamin C and hydrocortisone (RESPOND): the RESPOND randomized controlled trial protocol [Internet]. Pediatric Critical Care Medicine. 2025 ; 26( 3): e374-e385.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC11878590/pdf/pcc-26-e374.pdf
    • Vancouver

      Raman S, Gibbons KS, Jayashree M, Souza DC de. Resuscitation in paediatric septic shock using vitamin C and hydrocortisone (RESPOND): the RESPOND randomized controlled trial protocol [Internet]. Pediatric Critical Care Medicine. 2025 ; 26( 3): e374-e385.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC11878590/pdf/pcc-26-e374.pdf
  • Source: Food and Bioproducts Processing. Unidade: EP

    Subjects: TRANSFERÊNCIA DE CALOR, PECTINA, VITAMINA C

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AMARO, Kaiky Cesar et al. Modeling and experimental validation of the time-temperature profile, pectin methylesterase inactivation, and ascorbic acid degradation during the continuous flow microwave-assisted pasteurization of orange juice. Food and Bioproducts Processing, v. 144, p. 1-12, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2024.01.015. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Amaro, K. C., Russo, G., Fan, D. L., Gut, J. A. W., & Tadini, C. C. (2024). Modeling and experimental validation of the time-temperature profile, pectin methylesterase inactivation, and ascorbic acid degradation during the continuous flow microwave-assisted pasteurization of orange juice. Food and Bioproducts Processing, 144, 1-12. doi:10.1016/j.fbp.2024.01.015
    • NLM

      Amaro KC, Russo G, Fan DL, Gut JAW, Tadini CC. Modeling and experimental validation of the time-temperature profile, pectin methylesterase inactivation, and ascorbic acid degradation during the continuous flow microwave-assisted pasteurization of orange juice [Internet]. Food and Bioproducts Processing. 2024 ; 144 1-12.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2024.01.015
    • Vancouver

      Amaro KC, Russo G, Fan DL, Gut JAW, Tadini CC. Modeling and experimental validation of the time-temperature profile, pectin methylesterase inactivation, and ascorbic acid degradation during the continuous flow microwave-assisted pasteurization of orange juice [Internet]. Food and Bioproducts Processing. 2024 ; 144 1-12.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2024.01.015
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: CAROTENOIDES, COMPOSTOS FENÓLICOS, CROMATOGRAFIA, ESPECTROSCOPIA, FRUTAS, VITAMINA C

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MACHADO, Ana Luisa Figueredo. Caracterização de grumixama (Eugenia brasiliensis Lam.) utilizando espectroscopia e cromatografia com enfoque em compostos bioativos. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-05042024-155353/. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Machado, A. L. F. (2024). Caracterização de grumixama (Eugenia brasiliensis Lam.) utilizando espectroscopia e cromatografia com enfoque em compostos bioativos (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-05042024-155353/
    • NLM

      Machado ALF. Caracterização de grumixama (Eugenia brasiliensis Lam.) utilizando espectroscopia e cromatografia com enfoque em compostos bioativos [Internet]. 2024 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-05042024-155353/
    • Vancouver

      Machado ALF. Caracterização de grumixama (Eugenia brasiliensis Lam.) utilizando espectroscopia e cromatografia com enfoque em compostos bioativos [Internet]. 2024 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-05042024-155353/
  • Source: Portal USP São Carlos. Unidade: IFSC

    Subjects: VITAMINA C, VITAMINA D, ELETROQUÍMICA, SAÚDE, BIOMEDICINA, SENSOR, NANOTECNOLOGIA, PESQUISA CIENTÍFICA

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINS, Thiago Serafim. Chip bioeletrônico detecta vitaminas C e D na saliva em menos de 20 minutos. [Depoimento a Julia Moióli]. Portal USP São Carlos. São Carlos: Instituto de Física de São Carlos, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://saocarlos.usp.br/chip-bioeletronico-detecta-vitaminas-c-e-d-na-saliva-em-menos-de-20-minutos/. Acesso em: 24 jun. 2025. , 2024
    • APA

      Martins, T. S. (2024). Chip bioeletrônico detecta vitaminas C e D na saliva em menos de 20 minutos. [Depoimento a Julia Moióli]. Portal USP São Carlos. São Carlos: Instituto de Física de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://saocarlos.usp.br/chip-bioeletronico-detecta-vitaminas-c-e-d-na-saliva-em-menos-de-20-minutos/
    • NLM

      Martins TS. Chip bioeletrônico detecta vitaminas C e D na saliva em menos de 20 minutos. [Depoimento a Julia Moióli] [Internet]. Portal USP São Carlos. 2024 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: http://saocarlos.usp.br/chip-bioeletronico-detecta-vitaminas-c-e-d-na-saliva-em-menos-de-20-minutos/
    • Vancouver

      Martins TS. Chip bioeletrônico detecta vitaminas C e D na saliva em menos de 20 minutos. [Depoimento a Julia Moióli] [Internet]. Portal USP São Carlos. 2024 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: http://saocarlos.usp.br/chip-bioeletronico-detecta-vitaminas-c-e-d-na-saliva-em-menos-de-20-minutos/
  • Source: Nutrients. Unidade: EEFE

    Subjects: VITAMINA C, LEUCEMIA, INFLAMAÇÃO, LIPOPOLISSACARÍDEOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PIRES, Daniela A et al. Vitamin C Inhibits Lipopolysaccharide-Induced Hyperinflammatory State of Chronic Myeloid Leukemia Cells through Purinergic Signaling and Autophagy. Nutrients, v. 16, n. 3, p. 14 , 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/nu16030383. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Pires, D. A., Rangel, M. A. R. B., Silva-Reis, A., Olímpio, F. R. S., Aimbire, F., Oliveira, C. R., et al. (2024). Vitamin C Inhibits Lipopolysaccharide-Induced Hyperinflammatory State of Chronic Myeloid Leukemia Cells through Purinergic Signaling and Autophagy. Nutrients, 16( 3), 14 . doi:10.3390/nu16030383
    • NLM

      Pires DA, Rangel MARB, Silva-Reis A, Olímpio FRS, Aimbire F, Oliveira CR, Mateus-Silva JR, Zamarioli LS, Bachi ALL, Bella YF, Santos JMB, Bincoletto C, Lancha Junior AH, Vieira RP. Vitamin C Inhibits Lipopolysaccharide-Induced Hyperinflammatory State of Chronic Myeloid Leukemia Cells through Purinergic Signaling and Autophagy [Internet]. Nutrients. 2024 ; 16( 3): 14 .[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu16030383
    • Vancouver

      Pires DA, Rangel MARB, Silva-Reis A, Olímpio FRS, Aimbire F, Oliveira CR, Mateus-Silva JR, Zamarioli LS, Bachi ALL, Bella YF, Santos JMB, Bincoletto C, Lancha Junior AH, Vieira RP. Vitamin C Inhibits Lipopolysaccharide-Induced Hyperinflammatory State of Chronic Myeloid Leukemia Cells through Purinergic Signaling and Autophagy [Internet]. Nutrients. 2024 ; 16( 3): 14 .[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu16030383
  • Source: Anais eletrônicos. Conference titles: Annual Meeting of the Brazilian Biophysical Society - SBBf. Unidade: IFSC

    Subjects: VITAMINA C, ENZIMAS, CAMU-CAMU

    PrivadoAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTILLAN, Jhon Antoni Vargas et al. Structural and functional characterization of three key enzymes in the biosynthesis of vitamin C from Myrciaria dubia. 2023, Anais.. Campinas: Galoá, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/sbbf-2023/papers/structural-and-functional-characterization-of-three-key-enzymes-in-the-biosynthe?lang=en. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Santillan, J. A. V., Cabrejos, D. A. L., Pereira, H. d'M., Gómez, J. C. C., & Garratt, R. C. (2023). Structural and functional characterization of three key enzymes in the biosynthesis of vitamin C from Myrciaria dubia. In Anais eletrônicos. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/sbbf-2023/papers/structural-and-functional-characterization-of-three-key-enzymes-in-the-biosynthe?lang=en
    • NLM

      Santillan JAV, Cabrejos DAL, Pereira H d'M, Gómez JCC, Garratt RC. Structural and functional characterization of three key enzymes in the biosynthesis of vitamin C from Myrciaria dubia [Internet]. Anais eletrônicos. 2023 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://proceedings.science/sbbf-2023/papers/structural-and-functional-characterization-of-three-key-enzymes-in-the-biosynthe?lang=en
    • Vancouver

      Santillan JAV, Cabrejos DAL, Pereira H d'M, Gómez JCC, Garratt RC. Structural and functional characterization of three key enzymes in the biosynthesis of vitamin C from Myrciaria dubia [Internet]. Anais eletrônicos. 2023 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://proceedings.science/sbbf-2023/papers/structural-and-functional-characterization-of-three-key-enzymes-in-the-biosynthe?lang=en
  • Unidade: FZEA

    Subjects: VITAMINA C, SACCHAROMYCES, ADSORÇÃO, CROMATOGRAFIA LÍQUIDA DE ALTA EFICIÊNCIA, LIOFILIZAÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JOSÉ, Julia Cristina. Enriquecimento de biomassa de levedura cervejeira com ácido ascórbico por meio de biossorção e impregnação a vácuo. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-07022024-164529/. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      José, J. C. (2023). Enriquecimento de biomassa de levedura cervejeira com ácido ascórbico por meio de biossorção e impregnação a vácuo (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-07022024-164529/
    • NLM

      José JC. Enriquecimento de biomassa de levedura cervejeira com ácido ascórbico por meio de biossorção e impregnação a vácuo [Internet]. 2023 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-07022024-164529/
    • Vancouver

      José JC. Enriquecimento de biomassa de levedura cervejeira com ácido ascórbico por meio de biossorção e impregnação a vácuo [Internet]. 2023 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-07022024-164529/
  • Unidade: IFSC

    Subjects: CRISTALOGRAFIA ESTRUTURAL, VITAMINA C, ENZIMAS, ESPINAFRE, CAMU-CAMU

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VARGAS SANTILLAN, Jhon Antoni. Caracterização estrutural e funcional de três enzimas com potencial uso biotecnológico da rota biossintética D-manose/L-galactose do ácido L-ascórbico de Myrciaria dubia \"camu-camu\". 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76133/tde-30032023-113047/. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Vargas Santillan, J. A. (2023). Caracterização estrutural e funcional de três enzimas com potencial uso biotecnológico da rota biossintética D-manose/L-galactose do ácido L-ascórbico de Myrciaria dubia \"camu-camu\" (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76133/tde-30032023-113047/
    • NLM

      Vargas Santillan JA. Caracterização estrutural e funcional de três enzimas com potencial uso biotecnológico da rota biossintética D-manose/L-galactose do ácido L-ascórbico de Myrciaria dubia \"camu-camu\" [Internet]. 2023 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76133/tde-30032023-113047/
    • Vancouver

      Vargas Santillan JA. Caracterização estrutural e funcional de três enzimas com potencial uso biotecnológico da rota biossintética D-manose/L-galactose do ácido L-ascórbico de Myrciaria dubia \"camu-camu\" [Internet]. 2023 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76133/tde-30032023-113047/
  • Source: Anais COBEQ. Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química. Unidade: FZEA

    Subjects: VITAMINA C, SACCHAROMYCES, ADSORÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JOSÉ, Julia Cristina et al. Use of brewer's spent yeast in natura and chemically modified as biomass for ascorbic acid biosorption. 2023, Anais.. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/cobeq-2023/trabalhos/use-of-brewer-s-spent-yeast-in-natura-and-chemically-modified-as-biomass-for-asc?lang=pt-br. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      José, J. C., Soares, B. C., Costa, T. de J., Brexó, R. P., Thomazini, M., & Favaro-Trindade, C. S. (2023). Use of brewer's spent yeast in natura and chemically modified as biomass for ascorbic acid biosorption. In Anais COBEQ. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química. Recuperado de https://proceedings.science/cobeq-2023/trabalhos/use-of-brewer-s-spent-yeast-in-natura-and-chemically-modified-as-biomass-for-asc?lang=pt-br
    • NLM

      José JC, Soares BC, Costa T de J, Brexó RP, Thomazini M, Favaro-Trindade CS. Use of brewer's spent yeast in natura and chemically modified as biomass for ascorbic acid biosorption [Internet]. Anais COBEQ. 2023 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://proceedings.science/cobeq-2023/trabalhos/use-of-brewer-s-spent-yeast-in-natura-and-chemically-modified-as-biomass-for-asc?lang=pt-br
    • Vancouver

      José JC, Soares BC, Costa T de J, Brexó RP, Thomazini M, Favaro-Trindade CS. Use of brewer's spent yeast in natura and chemically modified as biomass for ascorbic acid biosorption [Internet]. Anais COBEQ. 2023 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://proceedings.science/cobeq-2023/trabalhos/use-of-brewer-s-spent-yeast-in-natura-and-chemically-modified-as-biomass-for-asc?lang=pt-br
  • Source: Caderno de Resumos. Conference titles: Simpósio de Pós-Graduação da Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos. Unidade: FZEA

    Subjects: LEVEDURAS, CERVEJA, ANTI-INFLAMATÓRIOS, VITAMINA D, VITAMINA C, SACCHAROMYCES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOARES, Beatriz Caliman et al. Brewer's residual yeast impregnated with vitamins: release profile, permeability and evaluation of anti-inflammatory property. 2023, Anais.. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://drive.google.com/file/d/1QWGMtQ82ffMeOJwVi0zP9gcG_s9A9E4z/view. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Soares, B. C., José, J. C., Costa, T. de J., & Favaro-Trindade, C. S. (2023). Brewer's residual yeast impregnated with vitamins: release profile, permeability and evaluation of anti-inflammatory property. In Caderno de Resumos. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo. Recuperado de https://drive.google.com/file/d/1QWGMtQ82ffMeOJwVi0zP9gcG_s9A9E4z/view
    • NLM

      Soares BC, José JC, Costa T de J, Favaro-Trindade CS. Brewer's residual yeast impregnated with vitamins: release profile, permeability and evaluation of anti-inflammatory property [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://drive.google.com/file/d/1QWGMtQ82ffMeOJwVi0zP9gcG_s9A9E4z/view
    • Vancouver

      Soares BC, José JC, Costa T de J, Favaro-Trindade CS. Brewer's residual yeast impregnated with vitamins: release profile, permeability and evaluation of anti-inflammatory property [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://drive.google.com/file/d/1QWGMtQ82ffMeOJwVi0zP9gcG_s9A9E4z/view
  • Source: Livro de Resumos. Conference titles: Semana Integrada do Instituto de Física de São Carlos - SIFSC. Unidade: IFSC

    Subjects: CRISTALOGRAFIA, ENZIMAS, VITAMINA C, CAMU-CAMU

    Versão PublicadaHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTILLAN, Jhon Antoni Vargas et al. Structural and functional characterization of three key enzymes in the biosynthesis of vitamin C from Myrciaria dubia. 2022, Anais.. São Carlos: Instituto de Física de São Carlos - IFSC, 2022. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/2471a5a3-d6f0-4af1-9e91-20a23cdf1003/3120032.pdf. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Santillan, J. A. V., Pereira, H. d'M., Cabrejos, D. A. L., Garratt, R. C., & Gómez, J. C. C. (2022). Structural and functional characterization of three key enzymes in the biosynthesis of vitamin C from Myrciaria dubia. In Livro de Resumos. São Carlos: Instituto de Física de São Carlos - IFSC. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/2471a5a3-d6f0-4af1-9e91-20a23cdf1003/3120032.pdf
    • NLM

      Santillan JAV, Pereira H d'M, Cabrejos DAL, Garratt RC, Gómez JCC. Structural and functional characterization of three key enzymes in the biosynthesis of vitamin C from Myrciaria dubia [Internet]. Livro de Resumos. 2022 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/2471a5a3-d6f0-4af1-9e91-20a23cdf1003/3120032.pdf
    • Vancouver

      Santillan JAV, Pereira H d'M, Cabrejos DAL, Garratt RC, Gómez JCC. Structural and functional characterization of three key enzymes in the biosynthesis of vitamin C from Myrciaria dubia [Internet]. Livro de Resumos. 2022 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/2471a5a3-d6f0-4af1-9e91-20a23cdf1003/3120032.pdf
  • Source: Molecules. Unidade: FSP

    Subjects: VITAMINA C, ANTIOXIDANTES, POLIFENÓIS, FRUTAS, BRASIL

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROCHA, Thaís Silva da et al. Vitamin C and Phenolic Antioxidants of Jua (Ziziphus joazeiro M.) Pulp: a rich underexplored Brazilian source of ellagic acid recovered by aqueous ultrasound-assisted extraction. Molecules, v. 27, n. 3, p. art. 627 [10], 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/molecules27030627. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Rocha, T. S. da, Lima, A. de, Silva, J. G., Sampaio, G. R., Freitas, R. A. M. S., Danielski, R., et al. (2022). Vitamin C and Phenolic Antioxidants of Jua (Ziziphus joazeiro M.) Pulp: a rich underexplored Brazilian source of ellagic acid recovered by aqueous ultrasound-assisted extraction. Molecules, 27( 3), art. 627 [10]. doi:10.3390/molecules27030627
    • NLM

      Rocha TS da, Lima A de, Silva JG, Sampaio GR, Freitas RAMS, Danielski R, Camargo AC de, Shahidi F, Torres EAF da S. Vitamin C and Phenolic Antioxidants of Jua (Ziziphus joazeiro M.) Pulp: a rich underexplored Brazilian source of ellagic acid recovered by aqueous ultrasound-assisted extraction [Internet]. Molecules. 2022 ;27( 3): art. 627 [10].[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules27030627
    • Vancouver

      Rocha TS da, Lima A de, Silva JG, Sampaio GR, Freitas RAMS, Danielski R, Camargo AC de, Shahidi F, Torres EAF da S. Vitamin C and Phenolic Antioxidants of Jua (Ziziphus joazeiro M.) Pulp: a rich underexplored Brazilian source of ellagic acid recovered by aqueous ultrasound-assisted extraction [Internet]. Molecules. 2022 ;27( 3): art. 627 [10].[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules27030627
  • Source: Caderno de Resumos. Conference titles: Simpósio de Pós-Graduação da Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos. Unidade: FZEA

    Subjects: SACCHAROMYCES, VITAMINA C, BIOMASSA, LEVEDURAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JOSÉ, Julia Cristina et al. Proteção de ácido ascórbico por meio de biossorção empregando levedura cervejeira como biossorvente. 2022, Anais.. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo, 2022. Disponível em: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      José, J. C., Costa, T. de J., Brexó, R. P., Thomazini, M., & Favaro-Trindade, C. S. (2022). Proteção de ácido ascórbico por meio de biossorção empregando levedura cervejeira como biossorvente. In Caderno de Resumos. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf
    • NLM

      José JC, Costa T de J, Brexó RP, Thomazini M, Favaro-Trindade CS. Proteção de ácido ascórbico por meio de biossorção empregando levedura cervejeira como biossorvente [Internet]. Caderno de Resumos. 2022 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf
    • Vancouver

      José JC, Costa T de J, Brexó RP, Thomazini M, Favaro-Trindade CS. Proteção de ácido ascórbico por meio de biossorção empregando levedura cervejeira como biossorvente [Internet]. Caderno de Resumos. 2022 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf
  • Source: Abstract book. Conference titles: Annual Meeting of the Brazilian Society for Biochemistry and Molecular Biology - SBBq. Unidade: IFSC

    Subjects: VITAMINA C, ENZIMAS, CAMU-CAMU

    PrivadoHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTILLAN, Jhon Antoni Vargas et al. Structural and functional characterization of three key enzymes in the biosynthesis of vitamin C from Myrciaria dubia. 2022, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular - SBBq, 2022. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/c43d8e5e-4a64-42c3-a5d9-a237b5a813c1/3100840.pdf. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Santillan, J. A. V., Cabrejos, D. A. L., Pereira, H. d'M., Gómez, J. C. C., & Garratt, R. C. (2022). Structural and functional characterization of three key enzymes in the biosynthesis of vitamin C from Myrciaria dubia. In Abstract book. São Paulo: Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular - SBBq. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/c43d8e5e-4a64-42c3-a5d9-a237b5a813c1/3100840.pdf
    • NLM

      Santillan JAV, Cabrejos DAL, Pereira H d'M, Gómez JCC, Garratt RC. Structural and functional characterization of three key enzymes in the biosynthesis of vitamin C from Myrciaria dubia [Internet]. Abstract book. 2022 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/c43d8e5e-4a64-42c3-a5d9-a237b5a813c1/3100840.pdf
    • Vancouver

      Santillan JAV, Cabrejos DAL, Pereira H d'M, Gómez JCC, Garratt RC. Structural and functional characterization of three key enzymes in the biosynthesis of vitamin C from Myrciaria dubia [Internet]. Abstract book. 2022 ;[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/c43d8e5e-4a64-42c3-a5d9-a237b5a813c1/3100840.pdf
  • Source: Plant Cell Physiology. Unidade: IFSC

    Subjects: CRISTALOGRAFIA, PROTEÍNAS, VITAMINA C

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTILLAN, Jhon Antoni Vargas et al. Structural characterization of L-Galactose Dehydrogenase: an essential enzyme for vitamin C biosynthesis. Plant Cell Physiology, v. 63, n. 8, p. 1140-1155, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/pcp/pcac090. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Santillan, J. A. V., Cabrejos, D. A. L., Pereira, H. d'M., Lopes, A. R., Rodriguez, H. N., Cobos, M., et al. (2022). Structural characterization of L-Galactose Dehydrogenase: an essential enzyme for vitamin C biosynthesis. Plant Cell Physiology, 63( 8), 1140-1155. doi:10.1093/pcp/pcac090
    • NLM

      Santillan JAV, Cabrejos DAL, Pereira H d'M, Lopes AR, Rodriguez HN, Cobos M, Marapara JL, Castro JC, Garratt RC. Structural characterization of L-Galactose Dehydrogenase: an essential enzyme for vitamin C biosynthesis [Internet]. Plant Cell Physiology. 2022 ; 63( 8): 1140-1155.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1093/pcp/pcac090
    • Vancouver

      Santillan JAV, Cabrejos DAL, Pereira H d'M, Lopes AR, Rodriguez HN, Cobos M, Marapara JL, Castro JC, Garratt RC. Structural characterization of L-Galactose Dehydrogenase: an essential enzyme for vitamin C biosynthesis [Internet]. Plant Cell Physiology. 2022 ; 63( 8): 1140-1155.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1093/pcp/pcac090
  • Source: Foods. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANTIOXIDANTES, CAMBUCI, CAROTENOIDES, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, COMPOSTOS FENÓLICOS, UVAIA, VITAMINA C

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TAVER, Isabela Barroso et al. Bioactive Compounds and In Vitro Antioxidant Capacity of Cambuci and Uvaia: An Extensive Description of Little-Known Fruits from the Myrtaceae Family with High Consumption Potential. Foods, v. 11, p. 1-13, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods11172612. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Taver, I. B., Spricigo, P. C., Bremer Neto, H., Alencar, S. M. de, Massarioli, A. P., & Jacomino, A. P. (2022). Bioactive Compounds and In Vitro Antioxidant Capacity of Cambuci and Uvaia: An Extensive Description of Little-Known Fruits from the Myrtaceae Family with High Consumption Potential. Foods, 11, 1-13. doi:10.3390/foods11172612
    • NLM

      Taver IB, Spricigo PC, Bremer Neto H, Alencar SM de, Massarioli AP, Jacomino AP. Bioactive Compounds and In Vitro Antioxidant Capacity of Cambuci and Uvaia: An Extensive Description of Little-Known Fruits from the Myrtaceae Family with High Consumption Potential [Internet]. Foods. 2022 ; 11 1-13.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods11172612
    • Vancouver

      Taver IB, Spricigo PC, Bremer Neto H, Alencar SM de, Massarioli AP, Jacomino AP. Bioactive Compounds and In Vitro Antioxidant Capacity of Cambuci and Uvaia: An Extensive Description of Little-Known Fruits from the Myrtaceae Family with High Consumption Potential [Internet]. Foods. 2022 ; 11 1-13.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods11172612
  • Source: Transcriptomics in health and disease. Unidades: FFCLRP, FMRP

    Subjects: DIABETES MELLITUS, ESTRESSE OXIDATIVO, ANTIOXIDANTES, ESPÉCIES REATIVAS DE OXIGÊNIO, VITAMINA C, VITAMINA E, EXPRESSÃO GÊNICA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LIMA, Jéssica Ellen Barbosa de Freitas et al. Oxidative stress, DNA damage, and transcriptional expression of DNA repair and stress response genes in diabetes mellitus. Transcriptomics in health and disease. Tradução . Cham: Springer, 2022. . Disponível em: https://doi.org/10.1007/978-3-030-87821-4_15. Acesso em: 24 jun. 2025.
    • APA

      Lima, J. E. B. de F., Moreira, N. C. dos S., Takahashi, P., Xavier, D. J., & Sakamoto-Hojo, E. T. (2022). Oxidative stress, DNA damage, and transcriptional expression of DNA repair and stress response genes in diabetes mellitus. In Transcriptomics in health and disease. Cham: Springer. doi:10.1007/978-3-030-87821-4_15
    • NLM

      Lima JEB de F, Moreira NC dos S, Takahashi P, Xavier DJ, Sakamoto-Hojo ET. Oxidative stress, DNA damage, and transcriptional expression of DNA repair and stress response genes in diabetes mellitus [Internet]. In: Transcriptomics in health and disease. Cham: Springer; 2022. [citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/978-3-030-87821-4_15
    • Vancouver

      Lima JEB de F, Moreira NC dos S, Takahashi P, Xavier DJ, Sakamoto-Hojo ET. Oxidative stress, DNA damage, and transcriptional expression of DNA repair and stress response genes in diabetes mellitus [Internet]. In: Transcriptomics in health and disease. Cham: Springer; 2022. [citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/978-3-030-87821-4_15
  • Source: Anais do VIII Simpósio de Ensino de Ciências (VIII SEC), EEL/USP.. Unidade: EEL

    Subjects: VITAMINA C, EXPERIMENTAÇÃO, APRENDIZAGEM BASEADA EM PROJETOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PAIVA, Janaína Aparecida Pereira et al. Reconhecendo a importância do consumo de alimentos naturais: Testando a presença da vitamina C nos alimentos. Anais do VIII Simpósio de Ensino de Ciências (VIII SEC), EEL/USP. Lorena-SP: EEL/USP. Disponível em: https://even3.blob.core.windows.net/download/VIIISEC-LIVRODERESUMOSEPROGRAMAO-versofinal.d1631d909b8c46fbbe96.pdf. Acesso em: 24 jun. 2025. , 2021
    • APA

      Paiva, J. A. P., D'Alessandro, A. S., Nascimento, J. I. A. P., Suzuki, P. A., & Capri, M. da R. (2021). Reconhecendo a importância do consumo de alimentos naturais: Testando a presença da vitamina C nos alimentos. Anais do VIII Simpósio de Ensino de Ciências (VIII SEC), EEL/USP.. Lorena-SP: EEL/USP. Recuperado de https://even3.blob.core.windows.net/download/VIIISEC-LIVRODERESUMOSEPROGRAMAO-versofinal.d1631d909b8c46fbbe96.pdf
    • NLM

      Paiva JAP, D'Alessandro AS, Nascimento JIAP, Suzuki PA, Capri M da R. Reconhecendo a importância do consumo de alimentos naturais: Testando a presença da vitamina C nos alimentos [Internet]. Anais do VIII Simpósio de Ensino de Ciências (VIII SEC), EEL/USP. 2021 ;38.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://even3.blob.core.windows.net/download/VIIISEC-LIVRODERESUMOSEPROGRAMAO-versofinal.d1631d909b8c46fbbe96.pdf
    • Vancouver

      Paiva JAP, D'Alessandro AS, Nascimento JIAP, Suzuki PA, Capri M da R. Reconhecendo a importância do consumo de alimentos naturais: Testando a presença da vitamina C nos alimentos [Internet]. Anais do VIII Simpósio de Ensino de Ciências (VIII SEC), EEL/USP. 2021 ;38.[citado 2025 jun. 24 ] Available from: https://even3.blob.core.windows.net/download/VIIISEC-LIVRODERESUMOSEPROGRAMAO-versofinal.d1631d909b8c46fbbe96.pdf

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2025