Filtros : "AMIDO" Removido: "Financiamento CAPES" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: G1: O Portal de Notícias da Globo. Unidade: IQSC

    Subjects: BIOFILMES, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, AMIDO

    Versão PublicadaHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MANZANI, Danilo e PETRUCI, João Flávio da Silveira. Embalagem que avisa se a comida está estragada é desenvolvida pela USP, Unesp e UFU. G1: O Portal de Notícias da Globo. São Carlos: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/507acf32-0126-40aa-8902-5d9faa8ce650/P21196.pdf. Acesso em: 06 out. 2024. , 2024
    • APA

      Manzani, D., & Petruci, J. F. da S. (2024). Embalagem que avisa se a comida está estragada é desenvolvida pela USP, Unesp e UFU. G1: O Portal de Notícias da Globo. São Carlos: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/507acf32-0126-40aa-8902-5d9faa8ce650/P21196.pdf
    • NLM

      Manzani D, Petruci JF da S. Embalagem que avisa se a comida está estragada é desenvolvida pela USP, Unesp e UFU [Internet]. G1: O Portal de Notícias da Globo. 2024 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/507acf32-0126-40aa-8902-5d9faa8ce650/P21196.pdf
    • Vancouver

      Manzani D, Petruci JF da S. Embalagem que avisa se a comida está estragada é desenvolvida pela USP, Unesp e UFU [Internet]. G1: O Portal de Notícias da Globo. 2024 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/507acf32-0126-40aa-8902-5d9faa8ce650/P21196.pdf
  • Source: Minerals Engineering. Unidade: EP

    Subjects: FLOTAÇÃO, HEMATITA, AMIDO, HIDRODINÂMICA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ANDRADE, Elaine Cristina e CHELGANI, Saeed Chehreh e LEAL FILHO, Laurindo de Salles. A systematic study on gelatinization efficiency of starch by NaOH for enhanced hematite depression. Minerals Engineering, v. 209, p. 1-13, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.mineng.2024.108621. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Andrade, E. C., Chelgani, S. C., & Leal Filho, L. de S. (2024). A systematic study on gelatinization efficiency of starch by NaOH for enhanced hematite depression. Minerals Engineering, 209, 1-13. doi:10.1016/j.mineng.2024.108621
    • NLM

      Andrade EC, Chelgani SC, Leal Filho L de S. A systematic study on gelatinization efficiency of starch by NaOH for enhanced hematite depression. [Internet]. Minerals Engineering. 2024 ;209 1-13.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.mineng.2024.108621
    • Vancouver

      Andrade EC, Chelgani SC, Leal Filho L de S. A systematic study on gelatinization efficiency of starch by NaOH for enhanced hematite depression. [Internet]. Minerals Engineering. 2024 ;209 1-13.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.mineng.2024.108621
  • Source: Sustainable cassava : Strategies from production through waste management. Part 1 : Cassava diversity, production, and processing. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, MANDIOCA, SEGURANÇA ALIMENTAR, SUSTENTABILIDADE, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      EFFA, Emmanuel Bassey et al. Cassava production and products: potential sustainable utilization strategies for environmental security. Sustainable cassava : Strategies from production through waste management. Part 1 : Cassava diversity, production, and processing. Tradução . Amsterdam: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2024. p. 474 : il. Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-96102-8.00019-X. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Effa, E. B., Okweche, S. I., Nwaogu, C., & Oko, P. A. (2024). Cassava production and products: potential sustainable utilization strategies for environmental security. In Sustainable cassava : Strategies from production through waste management. Part 1 : Cassava diversity, production, and processing (p. 474 : il). Amsterdam: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/B978-0-323-96102-8.00019-X
    • NLM

      Effa EB, Okweche SI, Nwaogu C, Oko PA. Cassava production and products: potential sustainable utilization strategies for environmental security [Internet]. In: Sustainable cassava : Strategies from production through waste management. Part 1 : Cassava diversity, production, and processing. Amsterdam: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo; 2024. p. 474 : il.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-96102-8.00019-X
    • Vancouver

      Effa EB, Okweche SI, Nwaogu C, Oko PA. Cassava production and products: potential sustainable utilization strategies for environmental security [Internet]. In: Sustainable cassava : Strategies from production through waste management. Part 1 : Cassava diversity, production, and processing. Amsterdam: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo; 2024. p. 474 : il.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-96102-8.00019-X
  • Source: Journal of Animal Science. Conference titles: ASAS Annual Meeting Abstracts. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, COMPORTAMENTO ALIMENTAR, GADO HOLANDÊS, LACTAÇÃO ANIMAL, NUTRIÇÃO ANIMAL, ORDENHADEIRAS, PELETIZAÇÃO, VACAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DONDÉ, Sophia Cattleya et al. The effects of pellet starch concentration and allocation amount for Holstein cows in peak, mid, and late lactation in an automatic milking system. Journal of Animal Science. Oxford: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/147/7757399. Acesso em: 06 out. 2024. , 2024
    • APA

      Dondé, S. C., Schwank, A. J., DeVries, T., Silva, R. C. da, & Penner, G. (2024). The effects of pellet starch concentration and allocation amount for Holstein cows in peak, mid, and late lactation in an automatic milking system. Journal of Animal Science. Oxford: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/147/7757399
    • NLM

      Dondé SC, Schwank AJ, DeVries T, Silva RC da, Penner G. The effects of pellet starch concentration and allocation amount for Holstein cows in peak, mid, and late lactation in an automatic milking system [Internet]. Journal of Animal Science. 2024 ; 102 147–148.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/147/7757399
    • Vancouver

      Dondé SC, Schwank AJ, DeVries T, Silva RC da, Penner G. The effects of pellet starch concentration and allocation amount for Holstein cows in peak, mid, and late lactation in an automatic milking system [Internet]. Journal of Animal Science. 2024 ; 102 147–148.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/147/7757399
  • Source: Journal of Renewable Materials. Unidade: EESC

    Subjects: AMIDO, MELATONINA, FÁRMACOS, MATERIAIS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TAMANINI, Fabio et al. Starch orodispersible film loaded with melatonin for human supplementation. Journal of Renewable Materials, v. 12, n. 7, p. 1343-1354, 2024Tradução . . Disponível em: http://dx.doi.org/10.32604/jrm.2024.052288. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Tamanini, F., Souza, T. Z. de, Amaral, C. S. T., Carvalho, A. J. F., & Trovatti, E. (2024). Starch orodispersible film loaded with melatonin for human supplementation. Journal of Renewable Materials, 12( 7), 1343-1354. doi:10.32604/jrm.2024.052288
    • NLM

      Tamanini F, Souza TZ de, Amaral CST, Carvalho AJF, Trovatti E. Starch orodispersible film loaded with melatonin for human supplementation [Internet]. Journal of Renewable Materials. 2024 ; 12( 7): 1343-1354.[citado 2024 out. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.32604/jrm.2024.052288
    • Vancouver

      Tamanini F, Souza TZ de, Amaral CST, Carvalho AJF, Trovatti E. Starch orodispersible film loaded with melatonin for human supplementation [Internet]. Journal of Renewable Materials. 2024 ; 12( 7): 1343-1354.[citado 2024 out. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.32604/jrm.2024.052288
  • Source: Varieties and landraces : cultural practices and traditional uses. Underground starchy crops of South American origin. Unidade: ESALQ

    Subjects: ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL, AMIDO, TUBÉRCULOS, VARIEDADES VEGETAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIQUEIRA, Marcos Vinicius Bohrer Monteiro et al. Agronomic characteristics (varieties or landraces) and potential of Xanthosoma sagittifolium as food and starch source. Varieties and landraces : cultural practices and traditional uses. Underground starchy crops of South American origin. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2023. v. 2. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-90057-7.00010-3. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Siqueira, M. V. B. M., Nascimento, W. F. do, Pedrosa, M. W., & Veasey, E. A. (2023). Agronomic characteristics (varieties or landraces) and potential of Xanthosoma sagittifolium as food and starch source. In Varieties and landraces : cultural practices and traditional uses. Underground starchy crops of South American origin (Vol. 2). Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-323-90057-7.00010-3
    • NLM

      Siqueira MVBM, Nascimento WF do, Pedrosa MW, Veasey EA. Agronomic characteristics (varieties or landraces) and potential of Xanthosoma sagittifolium as food and starch source [Internet]. In: Varieties and landraces : cultural practices and traditional uses. Underground starchy crops of South American origin. Amsterdam: Elsevier; 2023. [citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-90057-7.00010-3
    • Vancouver

      Siqueira MVBM, Nascimento WF do, Pedrosa MW, Veasey EA. Agronomic characteristics (varieties or landraces) and potential of Xanthosoma sagittifolium as food and starch source [Internet]. In: Varieties and landraces : cultural practices and traditional uses. Underground starchy crops of South American origin. Amsterdam: Elsevier; 2023. [citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-90057-7.00010-3
  • Source: Agropecuária do futuro: tecnologia, sustentabilidade e a segurança alimentar. Grupo de Trabalho GT 02: Governança e gestão do agronegócio. Conference titles: Congresso da Sociedade Brasileira de Economia, Administração e Sociologia Rural - SOBER. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, COLHEITA, FÉCULA, MANDIOCA, MODELOS MATEMÁTICOS, REGRESSÃO LINEAR

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALVES, Lucilio Rogerio Aparecido e SANCHES, André Luis Ramos e FELIPE, Fábio Isaías. Determinantes da disponibilidade de matéria-prima e produção de fécula de mandioca no Brasil. 2023, Anais.. Piracicaba, SP: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://www.even3.com.br/anais/sober2023/626869-determinantes-da-disponibilidade-de-materia-prima-e-producao-de-fecula-de-mandioca-no-brasil/. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Alves, L. R. A., Sanches, A. L. R., & Felipe, F. I. (2023). Determinantes da disponibilidade de matéria-prima e produção de fécula de mandioca no Brasil. In Agropecuária do futuro: tecnologia, sustentabilidade e a segurança alimentar. Grupo de Trabalho GT 02: Governança e gestão do agronegócio. Piracicaba, SP: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.even3.com.br/anais/sober2023/626869-determinantes-da-disponibilidade-de-materia-prima-e-producao-de-fecula-de-mandioca-no-brasil/
    • NLM

      Alves LRA, Sanches ALR, Felipe FI. Determinantes da disponibilidade de matéria-prima e produção de fécula de mandioca no Brasil [Internet]. Agropecuária do futuro: tecnologia, sustentabilidade e a segurança alimentar. Grupo de Trabalho GT 02: Governança e gestão do agronegócio. 2023 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://www.even3.com.br/anais/sober2023/626869-determinantes-da-disponibilidade-de-materia-prima-e-producao-de-fecula-de-mandioca-no-brasil/
    • Vancouver

      Alves LRA, Sanches ALR, Felipe FI. Determinantes da disponibilidade de matéria-prima e produção de fécula de mandioca no Brasil [Internet]. Agropecuária do futuro: tecnologia, sustentabilidade e a segurança alimentar. Grupo de Trabalho GT 02: Governança e gestão do agronegócio. 2023 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://www.even3.com.br/anais/sober2023/626869-determinantes-da-disponibilidade-de-materia-prima-e-producao-de-fecula-de-mandioca-no-brasil/
  • Source: Polymer Engineering and Science. Unidade: IQSC

    Subjects: REOLOGIA, QUITOSANA, TERMOPLÁSTICOS, AMIDO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HORN, Marília M e MARTINS, Virginia da Conceição Amaro e PLEPIS, Ana Maria de Guzzi. Characterization of films and film-forming solutions of chitosan/thermoplastic rice starch associations: Role of starch oxidation and plasticizer type in the molecular interactions. Polymer Engineering and Science, p. 1-13, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/pen.26513. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Horn, M. M., Martins, V. da C. A., & Plepis, A. M. de G. (2023). Characterization of films and film-forming solutions of chitosan/thermoplastic rice starch associations: Role of starch oxidation and plasticizer type in the molecular interactions. Polymer Engineering and Science, 1-13. doi:10.1002/pen.26513
    • NLM

      Horn MM, Martins V da CA, Plepis AM de G. Characterization of films and film-forming solutions of chitosan/thermoplastic rice starch associations: Role of starch oxidation and plasticizer type in the molecular interactions [Internet]. Polymer Engineering and Science. 2023 ; 1-13.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1002/pen.26513
    • Vancouver

      Horn MM, Martins V da CA, Plepis AM de G. Characterization of films and film-forming solutions of chitosan/thermoplastic rice starch associations: Role of starch oxidation and plasticizer type in the molecular interactions [Internet]. Polymer Engineering and Science. 2023 ; 1-13.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1002/pen.26513
  • Unidade: FFCLRP

    Subjects: AMIDO, BIOMATERIAIS, HIDROXIAPATITA, IMPRESSÃO 3-D

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SPONCHIADO, Pedro Augusto Invernizzi. Impressão 3D de scaffolds ósseos a base de amido de batata modificado por aquecimento a seco. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-10112023-145221/. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Sponchiado, P. A. I. (2023). Impressão 3D de scaffolds ósseos a base de amido de batata modificado por aquecimento a seco (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-10112023-145221/
    • NLM

      Sponchiado PAI. Impressão 3D de scaffolds ósseos a base de amido de batata modificado por aquecimento a seco [Internet]. 2023 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-10112023-145221/
    • Vancouver

      Sponchiado PAI. Impressão 3D de scaffolds ósseos a base de amido de batata modificado por aquecimento a seco [Internet]. 2023 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-10112023-145221/
  • Source: Proceedings .... Conference titles: International Silage Conference - ISC. Unidades: FZEA, ESALQ

    Subjects: AMIDO, CORTE (PLANTAS), GADO NELORE, MILHO, PECUÁRIA DE CORTE, RÚMEN

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANT’ANNA, Daniel Furtado Dardengo et al. The impact of a corn second - crop snaplage chopped with different particle length of cut on the beef cattle performance. 2023, Anais.. Beijing: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2023. . Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Sant’Anna, D. F. D., Santos, D. P. dos, Volpato, A., Anjos, V. F. L. dos, Reis, G. de A., Machado, J., et al. (2023). The impact of a corn second - crop snaplage chopped with different particle length of cut on the beef cattle performance. In Proceedings ... Beijing: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Sant’Anna DFD, Santos DP dos, Volpato A, Anjos VFL dos, Reis G de A, Machado J, Salvati GG, Santos WP, Reis RHP dos, Morais G, Vieira RAM, Saran Netto A, Nussio LG. The impact of a corn second - crop snaplage chopped with different particle length of cut on the beef cattle performance. Proceedings .. 2023 ;[citado 2024 out. 06 ]
    • Vancouver

      Sant’Anna DFD, Santos DP dos, Volpato A, Anjos VFL dos, Reis G de A, Machado J, Salvati GG, Santos WP, Reis RHP dos, Morais G, Vieira RAM, Saran Netto A, Nussio LG. The impact of a corn second - crop snaplage chopped with different particle length of cut on the beef cattle performance. Proceedings .. 2023 ;[citado 2024 out. 06 ]
  • Source: Plants. Unidade: FFCLRP

    Subjects: HISTOQUÍMICA, MICROSCOPIA, ABELHAS, POLINIZAÇÃO, POLIFENÓIS, PROTEÍNAS, RESINAS, AMIDO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DAVIES, Kevin L. e PANSARIN, Emerson Ricardo e STPICZYŃSKA, Małgorzata. Labellar structure of the maxillaria splendens alliance (Orchidaceae: Maxillariinae) indicates floral polyphenols as a reward for stingless bees. Plants, v. 12, n. 4, p. 1-16, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/plants12040921. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Davies, K. L., Pansarin, E. R., & Stpiczyńska, M. (2023). Labellar structure of the maxillaria splendens alliance (Orchidaceae: Maxillariinae) indicates floral polyphenols as a reward for stingless bees. Plants, 12( 4), 1-16. doi:10.3390/plants12040921
    • NLM

      Davies KL, Pansarin ER, Stpiczyńska M. Labellar structure of the maxillaria splendens alliance (Orchidaceae: Maxillariinae) indicates floral polyphenols as a reward for stingless bees [Internet]. Plants. 2023 ; 12( 4): 1-16.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/plants12040921
    • Vancouver

      Davies KL, Pansarin ER, Stpiczyńska M. Labellar structure of the maxillaria splendens alliance (Orchidaceae: Maxillariinae) indicates floral polyphenols as a reward for stingless bees [Internet]. Plants. 2023 ; 12( 4): 1-16.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/plants12040921
  • Source: Proceedings .... Conference titles: International Silage Conference - ISC. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, DIGESTIBILIDADE, GADO HOLANDÊS, LACTAÇÃO ANIMAL, LEITE, MILHO, SILAGEM, SUPLEMENTOS ALIMENTARES PARA ANIMAIS, VACAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      WANG, C. Q et al. Effects of strategic supplementation with ground corn or whole-plant corn silage mechanically processed on lactating dairy cows in Brazil. 2023, Anais.. Beijing: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2023. . Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Wang, C. Q., Reis, G. de A., Santos, W. P. dos, Salvati, G. G. de S., Oliveira, K. S. de, Gritti, V. C., et al. (2023). Effects of strategic supplementation with ground corn or whole-plant corn silage mechanically processed on lactating dairy cows in Brazil. In Proceedings ... Beijing: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Wang CQ, Reis G de A, Santos WP dos, Salvati GG de S, Oliveira KS de, Gritti VC, Arthur BAV, Nazato LM, Morais G, Nussio LG. Effects of strategic supplementation with ground corn or whole-plant corn silage mechanically processed on lactating dairy cows in Brazil. Proceedings .. 2023 ;[citado 2024 out. 06 ]
    • Vancouver

      Wang CQ, Reis G de A, Santos WP dos, Salvati GG de S, Oliveira KS de, Gritti VC, Arthur BAV, Nazato LM, Morais G, Nussio LG. Effects of strategic supplementation with ground corn or whole-plant corn silage mechanically processed on lactating dairy cows in Brazil. Proceedings .. 2023 ;[citado 2024 out. 06 ]
  • Source: Polysaccharides. Unidade: IQSC

    Subjects: QUITOSANA, AMIDO, FILMES

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HORN, Marilia M. e MARTINS, Virginia da Conceição Amaro e PLEPIS, Ana Maria de Guzzi. Effect of Amylopectin Content on Mechanical, Barrier and Thermal Properties of Plasticized Starch/Chitosan Films. Polysaccharides, v. 4, n. 3, p. 208-218, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/polysaccharides4030015. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Horn, M. M., Martins, V. da C. A., & Plepis, A. M. de G. (2023). Effect of Amylopectin Content on Mechanical, Barrier and Thermal Properties of Plasticized Starch/Chitosan Films. Polysaccharides, 4( 3), 208-218. doi:10.3390/polysaccharides4030015
    • NLM

      Horn MM, Martins V da CA, Plepis AM de G. Effect of Amylopectin Content on Mechanical, Barrier and Thermal Properties of Plasticized Starch/Chitosan Films [Internet]. Polysaccharides. 2023 ;4( 3): 208-218.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/polysaccharides4030015
    • Vancouver

      Horn MM, Martins V da CA, Plepis AM de G. Effect of Amylopectin Content on Mechanical, Barrier and Thermal Properties of Plasticized Starch/Chitosan Films [Internet]. Polysaccharides. 2023 ;4( 3): 208-218.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/polysaccharides4030015
  • Source: Agronomy. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, ARMAZENAMENTO AGRÍCOLA, MILHO, SILAGEM, VALOR NUTRITIVO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Késia da Silva et al. Effect of length of storage and chemical additives on the nutritive value and starch degradability of reconstituted corn grain silage. Agronomy, v. 13, p. 1-14, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/agronomy13010209. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Oliveira, K. da S., Salvati, G. G. de S., Morais, G. de, Carvalho-Estrada, P. de A., Santos, W. P. dos, Salvatte, J. M. S., et al. (2023). Effect of length of storage and chemical additives on the nutritive value and starch degradability of reconstituted corn grain silage. Agronomy, 13, 1-14. doi:10.3390/agronomy13010209
    • NLM

      Oliveira K da S, Salvati GG de S, Morais G de, Carvalho-Estrada P de A, Santos WP dos, Salvatte JMS, Gritti VC, Salvo PAR, Arthur BAV, Nazato LM, Nussio LG. Effect of length of storage and chemical additives on the nutritive value and starch degradability of reconstituted corn grain silage [Internet]. Agronomy. 2023 ; 13 1-14.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/agronomy13010209
    • Vancouver

      Oliveira K da S, Salvati GG de S, Morais G de, Carvalho-Estrada P de A, Santos WP dos, Salvatte JMS, Gritti VC, Salvo PAR, Arthur BAV, Nazato LM, Nussio LG. Effect of length of storage and chemical additives on the nutritive value and starch degradability of reconstituted corn grain silage [Internet]. Agronomy. 2023 ; 13 1-14.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/agronomy13010209
  • Source: Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects. Unidade: IQSC

    Subjects: AMIDO, GELATINA, FENÓIS, REOLOGIA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BERTOLO, Mirella Romanelli Vicente et al. Acerola (Malpighia emarginata) and açaí (Euterpe oleracea) extracts as active compounds of starch/gelatin-based solutions: Rheological characterization. Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, v. 676, p. 132288, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.colsurfa.2023.132288. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Bertolo, M. R. V., Martins, V. da C. A., Plepis, A. M. de G., & Bogusz Junior, S. (2023). Acerola (Malpighia emarginata) and açaí (Euterpe oleracea) extracts as active compounds of starch/gelatin-based solutions: Rheological characterization. Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, 676, 132288. doi:10.1016/j.colsurfa.2023.132288
    • NLM

      Bertolo MRV, Martins V da CA, Plepis AM de G, Bogusz Junior S. Acerola (Malpighia emarginata) and açaí (Euterpe oleracea) extracts as active compounds of starch/gelatin-based solutions: Rheological characterization [Internet]. Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects. 2023 ;676 132288.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.colsurfa.2023.132288
    • Vancouver

      Bertolo MRV, Martins V da CA, Plepis AM de G, Bogusz Junior S. Acerola (Malpighia emarginata) and açaí (Euterpe oleracea) extracts as active compounds of starch/gelatin-based solutions: Rheological characterization [Internet]. Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects. 2023 ;676 132288.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.colsurfa.2023.132288
  • Source: Scientia Horticulturae. Unidades: IB, FCF, FM

    Subjects: CASCAS (PLANTA), BANANA, FOTOSSÍNTESE, AMIDO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SCHMITZ, Gabriela Justamante Handel et al. Exploring the significance of photosynthetic activity and carbohydrate metabolism in peel tissues during banana fruit ripening. Scientia Horticulturae, v. 295, p. 1-9 art. 110811, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2021.110811. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Schmitz, G. J. H., Freschi, L., Ferrari, R. C., Okita, F. H. G. P., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2022). Exploring the significance of photosynthetic activity and carbohydrate metabolism in peel tissues during banana fruit ripening. Scientia Horticulturae, 295, 1-9 art. 110811. doi:10.1016/j.scienta.2021.110811
    • NLM

      Schmitz GJH, Freschi L, Ferrari RC, Okita FHGP, Cordenunsi-Lysenko BR. Exploring the significance of photosynthetic activity and carbohydrate metabolism in peel tissues during banana fruit ripening [Internet]. Scientia Horticulturae. 2022 ; 295 1-9 art. 110811.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2021.110811
    • Vancouver

      Schmitz GJH, Freschi L, Ferrari RC, Okita FHGP, Cordenunsi-Lysenko BR. Exploring the significance of photosynthetic activity and carbohydrate metabolism in peel tissues during banana fruit ripening [Internet]. Scientia Horticulturae. 2022 ; 295 1-9 art. 110811.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2021.110811
  • Source: Research Square. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, BIOFILMES, EMBALAGENS DE ALIMENTOS, LAMINAÇÃO, MILHO, PLÁSTICOS BIODEGRADÁVEIS, POLIÉSTER

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LA FUENTE ARIAS, Carla Ivone e GONZÁLEZ-MARTÍNEZ, Chelo e CHIRALT, Amparo. Lamination of starch/polyesters by thermocompression for food packaging purposes. Research Square, p. 1-9, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2070061/v1. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      La Fuente Arias, C. I., González-Martínez, C., & Chiralt, A. (2022). Lamination of starch/polyesters by thermocompression for food packaging purposes. Research Square, 1-9. doi:10.21203/rs.3.rs-2070061/v1
    • NLM

      La Fuente Arias CI, González-Martínez C, Chiralt A. Lamination of starch/polyesters by thermocompression for food packaging purposes [Internet]. Research Square. 2022 ; 1-9.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2070061/v1
    • Vancouver

      La Fuente Arias CI, González-Martínez C, Chiralt A. Lamination of starch/polyesters by thermocompression for food packaging purposes [Internet]. Research Square. 2022 ; 1-9.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2070061/v1
  • Source: Carbohydrate Polymer Technologies and Applications. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, BIOFILMES, EMBALAGENS DE ALIMENTOS, FILMES COMESTÍVEIS, PLÁSTICOS BIODEGRADÁVEIS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HENNING, Fernanda Gabriela et al. Non-conventional starches for biodegradable films: A review focussing on characterisation and recent applications in food packaging. Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, v. 4, p. 1-15, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.carpta.2021.100157. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Henning, F. G., Ito, V. C., Demiate, I. M., & Lacerda, L. G. (2022). Non-conventional starches for biodegradable films: A review focussing on characterisation and recent applications in food packaging. Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, 4, 1-15. doi:10.1016/j.carpta.2021.100157
    • NLM

      Henning FG, Ito VC, Demiate IM, Lacerda LG. Non-conventional starches for biodegradable films: A review focussing on characterisation and recent applications in food packaging [Internet]. Carbohydrate Polymer Technologies and Applications. 2022 ; 4 1-15.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carpta.2021.100157
    • Vancouver

      Henning FG, Ito VC, Demiate IM, Lacerda LG. Non-conventional starches for biodegradable films: A review focussing on characterisation and recent applications in food packaging [Internet]. Carbohydrate Polymer Technologies and Applications. 2022 ; 4 1-15.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carpta.2021.100157
  • Source: Caderno de Resumos. Conference titles: Simpósio de Pós-Graduação da Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos. Unidade: FZEA

    Subjects: REOLOGIA, AMIDO, QUINOA, CISALHAMENTO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RAMOS, Giselle Vallim Corrêa e BRANCO, Ivanise Guilherme e MORAES, Izabel Cristina Freitas. Rheological characterization of ozone-treated quinoa starch. 2022, Anais.. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo, 2022. Disponível em: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Ramos, G. V. C., Branco, I. G., & Moraes, I. C. F. (2022). Rheological characterization of ozone-treated quinoa starch. In Caderno de Resumos. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf
    • NLM

      Ramos GVC, Branco IG, Moraes ICF. Rheological characterization of ozone-treated quinoa starch [Internet]. Caderno de Resumos. 2022 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf
    • Vancouver

      Ramos GVC, Branco IG, Moraes ICF. Rheological characterization of ozone-treated quinoa starch [Internet]. Caderno de Resumos. 2022 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf
  • Source: Frontiers in Plant Science. Unidade: IQ

    Subjects: AMIDO, ESTRESSE

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RIBEIRO, Camila e STITT, Mark e HOTTA, Carlos Takeshi. How stress affects your budget stress impacts on starch metabolism. Frontiers in Plant Science, v. 13, p. 1-9 art. 774060, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fpls.2022.774060. Acesso em: 06 out. 2024.
    • APA

      Ribeiro, C., Stitt, M., & Hotta, C. T. (2022). How stress affects your budget stress impacts on starch metabolism. Frontiers in Plant Science, 13, 1-9 art. 774060. doi:10.3389/fpls.2022.774060
    • NLM

      Ribeiro C, Stitt M, Hotta CT. How stress affects your budget stress impacts on starch metabolism [Internet]. Frontiers in Plant Science. 2022 ; 13 1-9 art. 774060.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fpls.2022.774060
    • Vancouver

      Ribeiro C, Stitt M, Hotta CT. How stress affects your budget stress impacts on starch metabolism [Internet]. Frontiers in Plant Science. 2022 ; 13 1-9 art. 774060.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fpls.2022.774060

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024